Hej på...

2f75292794eb4cd5c0d8f11fc55d8d61.png

Kolla varifrån!

Hej på er! Jag skrev aldrig något inlägg igår. Men då var min syster, min moster och min morfar här. Vi åt grillat (som varje kväll) och tårta. Min syster fyllde ju 21 år, grattis! :) Och idag åkte jag (mamma, pappa och min bror) till söderköping. Vi åt självklart på smultronstället. Och på bilden ser ni mig och glassen jag åt. Den var stor, och väldigt jobbig att äta upp. Men god var den såklart! Haha ;D jag hoppas ni har det bra där hemma. Kram

Hej på...

5231f8cd43f7c5adce0ef7585edc646c.png

Kolla varifrån!

Hej på er! Det är jätte trevligt här på landet, förutom alla små kryp och insäkter, som trollsländor och sånt. Har ni det bra där hemma? Imorgon fyller min syster år, så hon, min moster och min morfar kommer hit och äter tårta och så. Någon dag i veckan ska jag till söderköping och äta på smultronstället också. Katterna trivs jätte bra här, och är ute och äter gräs nästan hela tiden. Jag hoppas ni mår bra, jag mobilbloggar snart igen! Kram

DÅLIGA NYHETER!

Nu säger pappa att han inte vill att vi tar med oss det mobila bredbandet. Så jag kommer alltså inte att kunna blogga när jag är där. Fast jag kommer självklart att mobilblogga när jag är där! Det var bara det jag skulle säga..
Nu måste jag hjälpa till att packa in allt i bilen. Sköt om er! :)

Kram
/Mathilda

Snart dax att åka!

Godmorgon alla underbara läsare! Hur är det med er? Jag mår toppen! Lite trött bara..
Mamma väckte mig vid klockan nio idag, men jag gick inte upp förens kvart i tio. Då åt jag frukost och sedan gick jag in och tog mig en dusch. Nu ska jag snart byta lakarn i min säng, det är skönt att komma hem till en säng som är renbäddad! :)
Sen ska jag packa det sista. Kanske hinner klinga lite på gitarren, innan det är dax att åka. Fast i för sig tar det ju ett tag innan man lyckats fånga katterna. Dom förstår nämligen att vi ska åka bort, så dom fattar att dom måste sitta i en bil, vilket de hatar. Men när de väl kommit fram så är de nöjda och glada. De älskar att vara ute och äta gräs! Hihi :)


Den här bilden är från i höstas när vi hade hyrt en stuga utav mammas jobbarkompis.

Nu ska jag som sagt bädda rent i sängen. Och jag tror tyvärr inte att jag hinner att uppdatera mer innan vi åker. Men det blir troligtvis någonting ikväll! Ha det så bra, så hörs vi! :)

Kram
/Mathilda

090724

Nu har jag både städat, packat och slagit in presenter. Hunnit äta lite hallon/björnbärspaj har jag också gjort.
Just nu sitter jag bara och är extremt trött så att det inte är sant. Alltså klockan är nio och jag är så trött att jag nästan somnar på tanjenterna. Det är ju nästan pinsamt! Fast å andra sidan så har jag sovit fyra timmar inatt eller nått, så det kanske inte är så konstigt ändå. Men jag kan bara inte gå och lägga mig nu, jag måste vänta i alla fall en timme till, kanske två.
Imorgon åker jag vid halv ett. Det är 1 ½ timmes bilresa, med två skrikande katter. Dom ligger ju inte stilla heller, utan dom måste självklart försöka springa runt i bilen, och starta kaos. Titta ut genom fönstrena gör dom också, så att alla får sig ett gott skratt när vi åker förbi. Jag måste erkänna att det är faktiskt jädrans jobbigt med dom i bilen.
Men jag bloggar i alla fall ett kort inlägg imorgon innan vi åker, och kanske senare mot kvällen också.
Jag bloggar antagligen inte något mer idag, utan ska nog sätta mig och titta på tv ett tag nu. Lägger jag mig och läser så kommer jag bli ännu tröttare. Det är bättre att jag sätter på någon humor film eller något på tv;n istället.
Vi hörs imorgon! Ta hand om er, underbara läsare! :*

Kram
/Mathilda

Packning

Hej på er!
Nu har jag packat klart, och det går knappt att stänga min väska! Även fast jag själv tycker att jag har otroligt lite kläder med mig. Jag valde bort massor, men ändå så går det knappt att stänga väskan. Det är ju inte klokt! -.-'
Och städningen har jag inte kommit långt med, så det ska jag sätta igång med snart hade jag tänkt mig. Sen ska jag se ifall jag hinner läsa lite. Jag är bara på sidan 165, av 449. Jag som tänkt att jag skulle vara klar med den innan vi åkte, men så blev det inte. För jag har knappt haft någon tid till att läsa de senaste dagarna, och det har jag inte idag heller.

Tillbaka till packningen. Vad tycker ni är bra att ha med sig när man åker till landet? Något speciellt som ni alltid har med er kanske? Jag har packat det jag själv tycker är nödvändigast. Är det någonting som ni tycker att jag glömt att packa?

Jag glömde skriva dit byxor, leggings, gitarr, dator, systemkamera, kompaktkamera och böcker. Självklart packar mamma och pappa ner underhållning som singstar, kubb och boule.

Kram
/Mathilda

En trött Mathilda.

Godmorgon alla!
Idag har jag sovit så dpligt så det är är sant. Och jag somna inte förnst klockan slog halv fem. Och så kom mamma in och väckte mig halv tio, det känns ju verkligen jätte kul! Eller inte. Jag ska i alla fall gå och försöka trycka i mig lite frukost. Sedan ska jag börja med städnjingen, och packningen. På samma gång. Båda två är verkligen ett måste idag, eftersom vi åker imorgon! Men ni får ha det så bra, så hörs vi lite senare! :)

Kram
/Mathilda

MOBILT BREDBAND!

Hej på er!
Vet ni vad? Jag måste verkligen berätta en grej. Min pappa kom hem förut och sa att han hade köpt mobilt bredband som vi kunde ta med oss till den där stugan. Både min bror och jag ska nämligen ta med oss varsina laptop;ar, för vi hade tänkt spela spel (sims för min del!). Men så kom han hem med det. Erkänn snällt?! :D Så nu kan jag blogga själv, Linnea eller Helena behöver inte gästblogga längre. Förövrigt så följde jag med mamma och pappa och handlade sista maten tills vi åker på lördag. Och så gick jag och mamma in på Cubus en jätte snabbis för att de hade rea, och då hittade jag ett par solglasögon för 30 kronor. Inte världens snyggaste direkt, men de duger absolut! :) De var ju billiga!

Förresten så har jag knappt städat ett skit idag, som jag lovade mamma och pappa. Så dom är rätt arga på mig nu, men jag lovar att jag ska städa imorgon. Och packa. Herre gud, vad stressigt det kommer bli imorgon. Menmen, jag får ju skylla mig själv. Men vi hörs imorgon, eller senare ikväll! ;)

Kram
/Mathilda

090723

Hej igen!
Hur är det med alla? Jag mår faktiskt super! :D
Imorse vaknade jag och Helena vid halv tolv ungefär tror jag. Vi låg kvar i sängen till klockan tolv och pratade lite, sedan gick vi upp och åt frukost. Vid ett var hon tvungen att åka hem, så då´slängde jag mig ner i soffan och började läsa. Jag har inte kommit så långt, eftersom jag inte haft tid att läsa på ett tag. Efter att jag läst en stund så satte jag mig här och kollade igenom alla ca 100 inlägg på bloglovin. Snart ska jag äta mat, och sedan ska jag städa. Usch, jag hatar verkligen det! Menmenm, jag har ju lovat mamma och pappa. OCh det man lovar ska man hålla! Right?
Vi hörs senare i alla fall. Sköt om er!

Kram
/Mathilda

Updates om gårdagen - 22 juli

Jaa, igår så kom Helena till mig vid halv tre, vi knallade ner till tågstationen. Och där fick jag sitta i 45 inuter ungefär, sedan ringde jag upp Helena med ett lite udda, och väldigt roligt samtal. Så hon kom till tågstationen, och sedan sprang vi iväg och gömde oss bakom ett stort träd som stod på en gräsmatta väldigt nära stationen.  Där satt vi i en halv timme ungefär och snackade skit. Sedan gick vi ner till stan, tog en fika och så där. Satt på någon rund,vit,platt sten sak och pratade. Efter en stund gick vi hem till mig, kollade på film, och sedan vid klockan åtta så gick vi till en pizzeria och beställde pizza. Gick hem och åt, sedan blev det  snurra flaskan, med ett par knäppa frågor. Sen kollade vi på önnu mera film, innan det blev dax att gå och lägga sig. Jag minns inte riktigt vad klockan var då, men runt två var den nog. En väldigt trevlig dag, med en utav de absolut bästa! <3


När vi fikade var jag bara tvungen att köpa den här söta saken! Det var chockladbolls smet innuti den rosa marsipanen. Rätt mäktig blev den, fast ändå god! ;)


Helena <3

Sen blev det inga mer bilder. Jag glömde ärligt talat bort att ta kort. Men jag hoppas ni nöjer er ändå. haha.
Vi hörs lite senare i alla fall. Ha det så bra!

Kram
/Mathilda

Dålig uppdatering

Extremt ledsen för dålig uppdatering, men jag lovar att jag bloggar mer imorgon (eller idag, eller vad man nu ska säga xD)!

Kram
/Mathilda

Godmorgon 22 juli

Hejsan, och godmorgon!
Mamma och pappa väckte mig klockan tio idag ungefär. Jag gick upp strax efter det och käka frukost. Sedan tog jag mig en dusch, och nu satte jag mig precis här. Min morgon har alltså varit precis som varje morgon. Jag funderar på ifall jag ska börja sminka mig nu, eller ifall jag ska vänta ett tag och läsa lite först. För jag vet att jag säkert kommer börja tjuta ifall jag lägger mig ner och läser nu, så sminket kommer ju börja rinna ifall jag sminkar mig innan. Å andra sidan så kanske jag inte hinner att läsa, men gör det ändå, utan att sminka mig innan, och sen måste jag gå ut på stan utan smink. Men jag tror att jag sminkar mig först. Jag ska nämligen träffa Helena lite senare idag. Jag får se hur länge hon orkar va med hennes date. haha fick jag säga det där? :s XD skit samma, det är ingen utav er som vet vem det är i alla fall. Hon ska i alla fall sova över hos mig inatt, och det ska bli otroligt kul, som vanligt! Imorgon är nämligen sista dagen jag får träffa någon kompis. För imorgon eftermiddag så ska jag städa (eftersom jag inte städade sist mamma och pappa sa till mig så har jag lovat dom att sätda innan vi åker ut till landet.), och sedan på fredag så måste jag packa förfullt, för på lördag åker vi och är borta i två veckor! Från början skulle vi åkt på söndag, men mamma och pappa vill så hemskt gärna åka redan på lördag, eftersom de vill vara där så länge som möjligt -.-'
Men som tur är så kommer det bli ganska lugnt de två veckorna, för det är bara ena min bror som följer med, och så mina föräldrar.
På måndag kommer min syster, morfar och moster och hälsar på, för min syster fyller år. Och någon annan dag under de veckorna kommer troligtvis mina kusiner och sover över en natt. Så jag kommer ändå inte att vara helt ensam med min bror och mina föräldrar. Fast det är klart, katterna följer ju med också. Självklart massvis med underhållning också! Singstar, kubb, boule, gitarren, osv..
Men nu måste jag sminka mig lite. Vi hörs senare! :)

Kram
/Mathilda

090721

Hej på er!
Ikväll har jag följt med mamma och handlat, haft en trevlig och humorrik middag med mamma och pappa, tittat på Allsång på skansen med mamma och pappa, börjat läsa den andra boken utav Twilight böckerna, och gråtit en skvätt. Självklart grät jag när jag läste boken, eftersom den var extremt ledsam i början. Jag vill inte förklara vad som hände, varför tårarna började rinna, men sorgligt var det i alla fall. Ni får läsa boken själva ifall ni vill veta varför jag börja tjuta. Jag har förövrigt nästan kommit till sidan 100. Jag kommer inte läsa ut den imorgon, men kanske på torsdag.
Snart ska jag i alla fall gå och lägga mig. Man blir trött av att gråta, tycker inte ni det? Jag grät ju både i förmiddags, och nu ikväll. Det var vääldligt länge sen jag grät såhär mycket på en och samma dag! Herre gud alltså, ögonlocken blir lixom jätte tunga. Därför ska jag gå och lägga mig snart, som sagt. Men jag säger godnatt nu, även om jag kanske inte ska gå och lägga mig riktigt än, jag kanske väntar en timme. Men sov gott i alla fall, mina underbara läsare! :)
Kram
/Mathilda

OM JAG KUNDE DRÖMMA ♥

Nu har jag läst ut den, världens bästa bok, Om jag kunde drömma, den första Twilight boken, skriven av Stephenie Meyer. Den bästa bok jag någonsin läst, jag ville inte att den skulle ta slut, men det gjorde den. Men som tur är så har jag redan köpt både tvåan och trean. Boken är väldigt sorglig i slutet, måste jag erkänna.
Så här står det på baksidan utav boken:

Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom.

Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning.

Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellen begär och livsfara.

Om jag kunde drömma är den första boken i den intensivt sinnliga serien om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.

Varning: vansinnigt beroendeframkallande!

Och jag håller fullständigt med, den är verkligen vansinnigt beroendeframkallande! För jag har aldrig i hela mitt liv älskat en bok, och läst så mycket, som jag gjort de här senaste tre (eller två?) dagarna. Den har varit så oerhört bra!
Jag rekomenderar den starkt!


Kram
/Mathilda

Godmorgon 21 juli

Hej, och godmorgon!
Mamma väckte mig vid kvart i elva ungefär. Jag gick upp och åt frukost, sedan började jag läsa. Efter en stund frågade mamma ifall jag ville följa med ut och gå, men hon fick ta med sig min bror istället eftersom jag var mitt i ett kapitel och kunde inte slita mig ifrån boken. Jag har inte mycket kvar nu, den kommer säkert vara färdigläst om en timme.
Jag ska gå och fortsätta läsa nu. Vi hörs senare! :)

Kram
/Mathilda

Godnatt 20 juli

Hej igen!
Nu har jag legat och läst endel, och den är fortfarande super bra! haha :D
Och imorgon läser jag ut den, utan tvekan! Sedan får jag väl se om jag tänker börja på tvåan innan jag åker till den där stugan, eller så sparar jag både tvåan och trean tills vi åker. Jag får se hur det blir. Jag kanske inte klarar av att vänta att läsa den. Min bror läste ut första boken på en eller två dagar, andra boken på två dagar, och idag var han iväg och köpte den tredje boken, och säger att han ska börja lösa den imorgon. Haha, han sa att han bara skulle läsa den första boken, och spara andra och tredje tills vi åkte, men han lär ju läsa ut den tredje boken på två dagar också, haha. Den fjärde boken finns inte i poket ännu, utan bara i ''vanlig bok'' så att säga. Men den kommer nog ut i poket snart också tror jag (och hoppas!).
Men nu ska jag svätta bort sminket, kleta in lite ansiktsvatten, acnelösning, fuktkräm, osv... Sedan ska jag försöka sova. Jag har ingenting annat att göra i alla fall. Jag har konsigt nog börjat tröttna på att sitta vid datorn. Jag vet inte vad som fallit mig in. Men förändras nog snart ;) haha.
Förresten, förut hände det en rolig sak. Jag gick in till mamma där hon låg i sin säng och försökte läsa en bok hon precis börjat läs, och så säger jag med en ledsen röst: Mamma... tänk om Laurent, Victoria och James i Twilight kommer och ska försöka döda mig inatt, och sen så kommer Edward och puttar undan dom, och slåss mot dom, och medans han gör det så rinner giftet in i mitt blod och jag förvandlas till vampyr. Då kommer jag säkert att äta upp dig imorgon....
Och där fick mamma sig kvällens skratt! Det bästa med det var att hon trodde att jag var allvarlig, så efter att hon hade skrattat så sa hon: Men Mathilda, det där är bara en film, och en bok, det är inte på rikigt, jag lovar!
Haha herre gud alltså. Men godnatt allihopa, vi hörs imorgon. Sov så gott nu, och låt inte några vampyrer komma och äta upp er! ;D

Kram
/Mathilda

Måndag 20/7

Hej på er!
Efter att jag skrivit förra inlägget så började jag sminka mig nästan med en gång. Sedan gick jag och mötte upp Helena vid tågstationen. Sedan gick vi och handlade present till hennes farfar. Efter en stund gick vi och åt på Subway. Och sen vid halv fyra gick vi ner till tågstationen igen. Jag gjorde bort mig lite när jag skulle fråga när hennes tåg gick (eftersom inte inte vågade själv).
Jag bah: Ehh...ursäkta.. Jag undrar bara när nästa tåg till Mjölby går... Alltså efter det som kommer nu, snart.. Alltså om något tåg går efter tio i, som går nu... alltså...ehh..
Och sedan svarade hon: Dom går tio i, tio över och halv, enda fram till klockan sju.
Jag: Jaha, ja tack, det var bara det jag ville veta.
Och sen gick vi snabbt iväg. Alltså herre gud. Hon måste tro att vi var världens blygaste personer! xD
Menmen, jag bryr mig inte. Hela stan vet vem jag är i alla fall! (Jag brukar säga det, även fast jag vet att det verkligen inte stämmer!). Men efter att jag skämt ut mig så gick vi och satte oss på en bänk utanför Pressbyrån typ. Satt där och prata ett tag. Sedan gick vi ut, och Helenas tåg kom. Så jag sa hejdå till henne, och sedan började jag promenera hemmåt. När jag kom hem slängde jag mig i sängen med en gång och började läsa världens bästa bok! Efter ett tag kom mamma in och sa att det var mat. Så jag var tvungen att sluta läsa, och jag gick åt åt lite snabbt. Sedan fortsatte jag att läsa. Nu har jag ungefär 100 sidor kvar, utav 415. Jag kanske läser ut den idag, annars läser jag ut den imorgon. Jag är otroligt stolt över mig själv att jag lyckats läsa så mycket på så kort tid, fast å andra sidan är det inte så svårt med en så bra bok. Men jag brukar vanligtvis ta flera veckor på mig. haha.
Men jag ska fortsätta läsa nu. Vi hörs imorgon, eller senare ikväll. Som jag alltid säger xd

Kram
/Mathilda

Godmorgon 20 juli

Hej Hopp! :d
Jag låg och läste till typ klockan halv två inatt. Fortsätter jag likadant idag så kommer jag att läsa ut den idag vafan! Fast jag ska träffa Helena idag så jag kommer antagligen inte läsa så mycket idag. Eller jo, ikväll/inatt hihi (a)
Men i alla fall mamma väckte mig vid klockan tio idag, jag låg kvar i sängen till halv elva ungefär, och gick upp och tog mig en dusch. Sedan åt jag frukost, och snart ska jag sminka mig. Jag ville bara tala om att jag är vaken och att jag troligtvis inte kommer blogga så mycket idag. Men vi får se :)

Kram
/Mathilda

090719

Hej på er!
Ledsen för att jag varit så otroligt dålig på att uppdatera idag. Men jag började läsa den första Twilight boken och sen har jag inte kunnat sluta, så jag har legat och läst i säkert fyra timmar. Innan jag börja läsa så beställde min bror och jag en pizza att dela på. Och så har jag inte riktigt orkat att sitta vid datorn idag. Jag är på något konsigt humör så att jag knappt orkar någonting. Jag orkar lixom inte ens sitta vid datorn, och det måste betyda att det är något fel på mig idag! Menmen, jag kanske bara är på ett konsigt depphumör som jag aldrig hamnat i förut. Vem vet? Nu ska jag i alla fall fortsätta att läsa boken. Vi hörs imorgon eller senare ikväll. Som jag brukar säga ;)

Kram
/Mathilda

Godmorgon 19 juli

Till och börja med så vill jag bara säga: Vad mycket folk det var som titta in här igår! :D Hoppas ni stannar!
Men godmorgon på er allihopa! Jag vaknade precis, och ska gå och äta frukost nu. Jag har egentligen ingenting att skriva, jag ville bara.... berätta att jag är vaken(?) haha. Och idag ska jag antagligen inte hitta på nåt heller. Det regnar ju och sånt idag också. Så det blir att sitta inne hela dagen idag igen. Men vi hörs lite senare! :)

Kram
/Mathilda

Godnatt alla söta!

Haha jag som sa att jag skulle gå och lägga mig jätte tidigt idag. Men nej, så blev det inte. Klockan är nu snart halv ett, och jag har suttit och kollat på masser videosar på youtube. Jag känner nu att jag är trött, och kom precis på att jag var exakt lika trött för flera timmar sedan, typ klockan fem. Så egentligen kan jag nog sitta uppe ett par timmar till. Men jag har ingenting att göra, så jag går och lägger mig nu. Vi hörs imorgon allihopa! :)

Kram
/Mathilda

trött som en gris

Hejhej!
Jag gick precis och hämtade ett glas med kall juice. Jag följde inte med och grilla, för mamma och pappa berättade aldrig att vi skulle dit så tidigt (okej, halv 6, men ändå), så jag hann inte duscha och sånt. Jag är så äcklig nu så jag vägra att gå dit utan att duscha! Så jag stannade hemma. Men det var rätt skönt, för jag är så extremt trött. Det blir antagligen att gå och lägga sig väldigt tidigt idag, eftersom jag redan är så pass trött så att jag nästan somnar på tangentbordet. Okej, lite väl överdrivet där. Men nästan så är det. haha. Och min katt har som vanligt däckat på min kudde. Jag fattar inte vad det är med honom, kanske är det för lugnt här hemma, nu när min ena bror inte är hemma (jag har tåv stycken för er som inte visste det), det är alltid han som bråkar och är högljud här hemma, höhö. Menmen, jag kommer och lägger mig hos kattskrället om nägra timmar, så slippar han sova ensam i min sköna säng!

Förresten, min älskade Helena har kommit hem nu! Jag ska träffa henne på måndag, så otrligt saknad är hon <3
Men vi hörs seare ikväll, eller imorgon! Ha det så bra så länge, det är ni värda allihopa! :)

Kram
/Mathilda

Dagens outfit 18/7


Man ser inte så bra, men shit the same.
Och ja, jag har väldigt stora höfter. Jag vet. Och nu när jag har gått ner lite smått i vikt också så ser man det ännu mer.. Men jag har inte gått ner i vikt medvetet, så att ni vet!!

Svart linne: H&M
Rosa tunika/t-shirt:
Topshop
Svart brett skärp:
Gegås/Ullared
Svarta leggings:
H&M

Kram
/Mathilda

090718

Hej på er!
Idag väckte mamma mig vid halv elva-elva. Jag gick upp och åt frukost. Var lite småtjurig så där. Sen började mamma tjata på mig att jag ska städa i mitt rum. Vafan, det är det värsta man kan säga till mig när jag redan är tjurig! Usch, jag vill inte sätda, det är fan det värsta jag vet. När jag flyttar hemifrån ska jag fan ha en privat städare! Fatta vad skönt att slippa städa själv! :D aja, jag har i alla fall suttit vid datorn hela dagen (Fast hur mycket av dagen har egått egentligen? En timme eller två?!). Men jag måste väl ta tag i städningen, innan mamma får psykbryt. Ikväll ska jag antagligen följa med mamma och pappa och grilla hos några. Väldigt tråkigt, men jag ska försöka tvinga med min bror dit också. Vi har ju ändå ingenting annat att göra. Fast jag går nog i alla fall hem direkt efter att vi ätit klart, jag vill inte vara där hela kvällen/natten.

Förresten, idag åkte Linnea till Skåne, och jag kommer inte få träffa henne på tre veckor! För direkt när hon kommer hem så åker jag till någon j*vla stuga ute på landet i två veckor. Men imorgon tror jag att Helena kommer hem, så då måste jag passa träffa henne massor, har inte träffat henne på jätte länge vafan!

Jo, när jag är borta de där två veckorna så kommer inte jag ha tillgång till internet. Men jag kommer att mobilblogga så ofta som möjligt, dock kanske inte varenda dag. Men Linnea har sagt att hon kan tänka sig att gästblogga ett par dagar, så hon kommer hålla bloggen i liv! Fast hon äger ingen egen blogg och är därför säkert väldigt svårt för henne att komma på någonting att skriva, därför vore det jätte snällt om ni ger lite förslag på vad hon kan skriva de gångerna hon gästbloggar här! :) Jag har inte frågat Helena än, men hon kanske kan tänka sig att gästblogga ett par inlägg också. Hur som helst så kommer bloggen inte vara helt boring de två veckorna i alla fall, för även ifall Linnea eller Helena inte gästbloggar så kommer jag mobilblogga några gånger, så ni kan fortsätta titta in här då! :)

Kram
/Mathilda

Godnatt 17 juli

Hej!
Jag vet att jag varit extremt dålig på att uppdatera. Men jag har kollat på massvis med filmer idag. Låt den rette komma in, Twilight (två gånger :s), Hipp hipp hora & Tjenare kungen. Jag tror jag fick med alla i alla fall, jag kan ha missat nån. Jag ska i alla fall gå och lägga mig nu. Resten utav min familj har gått och lagt sig, så jag ska nog också göra det. Mamma och pappa kommer säkert väcka mig vid halv tio imorgon, precis som de gjorde idag -.-'
Aja, vi hörs imorgon! :)

Kram
/Mathilda

Jag lever!

Hej!
Ledsen att jag inte uppdaterat någonting idag. Men jag har helt enkelt inte vetat vad jag skulle skriva. Jag är inte på något vidare bra humör idag heller. Någon som kan få mig på lite bättre humör? Underhåll mig lite kanske?
Som sagt så har jag ingenting att skriva, ville bara att ni skulle veta att jag lever! Vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

Godnatt!

Jag ska snart gå och tvätta bort sminket, kleta in krämer och ansiktsvatten osv. Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig tror jag. Men först hade jag tänkt att lägga in lite bilder från idag, som jag glömde lägga in förut.

Jag ser ut som världens småbarn, med lockigt hår också -.-'

Dålig bildkvalité, men det ska föreställa Linnea.

Dålig & ful bild.

Inga lösnaglar, jag vet. Men jag har inte haft det på jätte länge..

Linnea älskling <3

Det får avslutas med en bild på våra fötter. Intressant va? xd

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sånt där. Vi hörs imorgon!

Kram
/Mathilda

Torsdag 16/7

Hej igen! :)
Jag har glömt att säga att jag kommit hem från stan nu. Jag kom hem vid halv elva ungefär. Tänkte berätta lite om dagen för er:
Som sagt så väckte mamma och pappa mig klockan tolv. Jag gick upp och käka frukost, sedan bytte jag om och gick ett par kilometer med min mamma. Kom hem och duscha, sedan gick jag iväg till stan och köpte gitarr med min bror. Kom hem och försökte spela lite. Efter ett tag gick jag ner till stan och prata en stund med mamma och Micke och så. Sen mötte jag upp Linnea på stan. Vi gick omkring i lite affärer. Sedan gick vi och åt på Mcfett. Och snacka om att vi skämmde ut oss! Bl.a så rapade Linnea (dock inte så jätte högt) och jag bah ''ojj, jag fick sms'' och sen börja på asgarva, i säkert tio minuter eller nått. Stackars killen och tjejen som satt precis bakom oss. De försökte ha en liten romantisk stund där inne, och så kommer vi och förstör haha xd I alla fall, sen gick vi omkring lite på stan, alla affärer hade stängt, så vi hade ingenting att göra. Så vi gick till Bosses och köpte glass. Sedan satte vi oss på Trädgårsdstorget en stund. Gick till Netto efter ett tag och köpte läsk och energidryck. Sen gick vi till en lekplats vid Stångån. Pratade med ett liiiitet barn och hennes mamma en stund, vetefan vilka de var, med snälla var de. Och mammans man var skit snygg. Barnet var jätte gulligt! :D
Efter en stund så gick de. Så Linnea och jag slummade runt och åkte rutchkana och grejer. Efter ett tag gav vi upp och låg bara ner i gräset och prata och lyssnade på musik. Sen gick vi hem och hämtade godis och sånt. Sen gick vi ut igen, flumma vid den där lekplatsen lite mera. Sen gick vi ner till Stora Torget och väntade på att Linneas buss skulle komma. Sen gick jag hem, var hemma runt halv elva som sagt. Försökte spela lite på gitarren, men det gick inge vidare. Imorgon skulle pappa vara snäll och gp till Musikbörsen och be dom att stämma den, då kanske det låter lite bättre! :D
Men jag ska i alla fall kolla bloglovin och bdb nu. Vi hörs imorgon, eller senare ikväll.

Kram
/Mathilda

med linnea

Hej, bara hemma för att gå på toa och hämta godis, om ni är intresserade. Jag och Linnea ska gå ut snart igen, och flumma ute på stan. Och säga ''hej kebab'' till alla som går förbi. Vi är väldigt normala. haha.
Jag måste sticka nu, vi hörs senare ikväll! :)

Kram
/Mathilda

Nu är gitarren köpt!

Nu är gitarren köpt! Vi glömde säga till han i affären att han skulle stämma den åt oss, så det låter ännu mer förjävligt än vad det skulle gjort om den varit stämd. Fredrik är som vanligt bättre än mig. Fast det akn bero på att han har mycket mer tålamod än vad jag har. Jag ger upp efter några minuter. Men jag ska sitta hela kvällen idag hade jag tänkt, och försöka lära mig lite. Och jag var bara tvungen att köpa två supersöta plektrum som jag såg, visserligen inget mönster eller nått på, men dom är rosa båda två! Ett ljusrosa, och ett lite mörkare. Nu ska jag gå till min bror och klinga lite på gitarren. Snart kommer Linnea hit, vi ska ner till stan och köka lite eller nått. Vi hörs senare!


Riktigt så ljust som det är på bilden är det inte i verkligeheten.

Kram
/Mathilda

090716

Hejhej!
Ledsen att jag inte hunnit blogga någonting idag. Mamma och pappa väckte mig vid tolv, jag gick upp och tröck i mig lite frukost. Sedan bytte jag om och stack ut och gick ett par km med min mamma. Jag kom precis in nu, och ska snart gå in i duschen. Ska bara vänta på att mamma ska bli klar. Sen ska jag och min bror gå och köpa gitarr. Ska testa den lite ett tag, sen ska jag träffa Linnea. Hon kan inte imorgon, och på lördag sticker hon till Skåne. Så jag måste helt enkelt försöka träffa henne idag! Och min mamma är skit seg så att hon går aldrig in i duschen. Hon fattar inte att jag också har bråttom -.-'
Men vi hörs senare i alla fall. Jag har inget mer att skriva nu.

Kram
/Mathilda

Onsdag 15 juli - Ullared!

Hej allihopa, nu är jag hemma! :D
Bilresan dit var så lång tråkig som aldrig förr. Och så mådde jag super illa den sista halvtimmen, och jag blev så förvånad eftersom jag aldrig blir åksjuk nu för tiden. Men sen kom jag på att jag inte ens ätit en halv macka på morgonen, väldigt lite hade jag ätit. Så det var bara att jag var hungrig, för det gick över sen när jag ätit lite. I alla fall, jag köpte nästan ingenting. En vääldigt stor svart väska i skinn. Enligt mig inte så jätte snygg, men helt okej. Jag behövde verkligen en! Och så handlade jag massvis med underkläder, två stycken Hello Kitty plancher (nu har jag tre stycken i olika stolekar), ett brett ''skärp'' som är till för att ha vid bysten, och lite godis. Inte någonting mer. Jo, en Hello Kitty bag typ, eller det är i ett lite plastigt matrial, till för att ha typ badkläder och sånt i. Sen fick jag nog ingenting mer köpt tror jag, lite småsaker som foundation, deodorant och nagelack. Just de jag, de två första Twilight-böckerna köpte jag och min bror att dela på. Jag kommer dock vänta med att läsa dom, eftersom jag har en annan bok som jag precis börjat läsa i.
Det var i alla fall en väldigt trevlig ''resa'', mycket skratt de stunderna vi väl träffades. Eller jag och mamma träffades ju under hela dagen, men inte min bror och min pappa. Efter att vi hadlat klart så gick vi ner till sjön som ligger i närheten och tog oss ett dopp, riktigt skönt, med tanke på att det var så varmt!
Just nu är jag extremt trött, och funderar på att gå och lägga mig redan nu. Jag får se hur det blir. Imorgon ska jag och min bror gå iväg till Musikbörsen och köpa oss en gitarr. Ingen utav oss kan spela som sagt, men en kul grej bara. Vi hörs imorgon i alla fall, för jag tror inte att jag kommer blogga mer idag.

Kram
/Mathilda

GODMORGON ULLARED!

Hej, och godmorgon!
Vi ska snart åka. Och vi har med oss badkläder också så att vi kan bada i en sjö.
Haha, det här blev ju långt inlägg. Mamma tjatar att vi måste gå ned till bilen nu. Att vi måste åka. Så vi hörs när jag kommer hem! ;)

Kram
/Mathilda

Godnatt...

...alla fina läsare, och självklart kronprinsessan Victoria, som även fyller år idag. Grattis! :)
Förövrigt så var ju jag och åt på en rusturang fölut, China hette den. Jag hade aldrig varit där förut, men det var trevligt faktiskt! Jag åt sushi för första gången också. Inge vidare gott tycker jag. Men sen i alla fall när vi hade ätit klart så gick vi vidare till Musikbörsen och jag och min bror kollade på gitarr. Ingen utav oss kan spela, men kul att ha en lixom. Så vi ska köpa en nybörjar gitarr att dela på, till att börja med ;) haha. Efter det kollade jag, mamma och min syster (som kom i sista sekund och också åt med oss) på några otroligt snygga väskor som en gubbe ålde på torget. Dock köpte ingen utav oss någon. Sen gick vi i alla fall hem. Kollade vi tre på I taket lyser stjärnorna. Jag har redan sätt den, men den var lika bra idag. Och alla tre grät precis lika mycket. Efter ett tag började Allsång på skansen, så vi tittade på det och åt räkor. Sen började Vicotrias födelsedag, så vi tittade på det. Sen gick min syster hem. Så jag ska gå och lägga mig nu hade jag tänkt mig. Eller i alla fall försöka sova. För imorgon blir jag väckt klockan sju. Om inte ännu tidigare -.-' Vi ska tydligen åka hemmifrån senaste klockan åtta. Usch. Menmen, det kommer antagligen bli kul när vi väl är framme! Och jag kommer säkert att hinna blogga ett kort inlägg precis innan vi åker. Annars hörs vi imorgon kväll. Jag kommer vara borta hela dagen. Kommer hem rätt sent. Men vi hörs imorgon! :)

Kram
/Mathilda

Nu sticker jag till stan...

...och käkar på resturangen China med mina föräldrar och min bror.

Jag ser lite smått neddrågad ut på bilden, men det skiter vi i ;) haha
Vi hörs senare! Ha det så bra!

Kram
/Mathilda

Godmorgon 14 juli

Hejhej!
Idag väckte mamma mig redan klockan nio :@ För att jag kommer inte kunna somna tidigt ikväll annars, för imorgon ska vi åka klockan nio. Fast tur som fan att vi inte skulle åka klockan sex som vi brukar göra när vi ska åka till Ullared. Men i alla fall, jag gick upp vid halv tio, tröck i mig lite frukost, och sedan gick jag in i duschen. Om 1-2 timmar ungefär så ska jag, mina föräldrar och min bror gå till någon resturang och äta mat, gott! :) Ikväll kommer min syster hit, titta på Allsång på skansen och sånt. Men jag måste börja klä på mig och sånt där nu, tror inte att jag orkar sminka mig idag heller faktiskt, om jag ska vara ärlig ;s Jag har inte haft smink på typ två veckor, en enda dag! Fast i för sig, det är ju bra för min hud! :)
Men vi hörs senare i alla fall!

Kram
/Mathilda

tv och film

Hej allihopa!
Jag har precis tittat lite på Allsång på Lisseberg med Lotta. Ett rätt dåligt och pinsamt program enligt mig. Men jag hade ju ingenting annat att göra. Innan det programet tittade jag lite på Halv åtta hos mig. Och så har jag även hunnit med att titta på Twilight två gånger idag :s Haha, jag är knäpp, jag vet. Men hittar ajg en film som jag gillar, så ser jag den flera gånger per dag i en vecka typ, sen ser jag inte på filmen på jätte länge, men efter lite mer en ett halvår brukar jag bli likadan igen. haha. Sån är jag ;) Imogon ska jag inte heller hitta på någonting, tror jag. Kanske kolla på Twilight ett par gånger? hahahhahah nerå xd Men i alla fall, på onsdag så ska jag gå upp ganska tidigt, eftersom jag, min bror och mina föräldrar ska åka till Ullared då. Jag får se vad som blir inhandlat. En stor svart väska hade jag tänkt i alla fall.
Men vi hörs imorgon, eller senare ikväll! Ha det så bra :)

Kram
/Mathilda

090713

Hej på er!
Idag väckte mamma och pappa mig vid klockan 10. Hemskt, men dom tvingade upp mig så jag var tvungen att gå upp. Jag gick och åt frukost, och sedan började jag med städningen. Jag ska fortsätta med att städa nu, jag kände bara att jag behövde uppdatera lite. Sen när jag är klar med städningen så bara måste jag ta en dusch. Jag känner mig jätte äcklig! Men jag bloggar mera senare, ska fortsätta städa nu. Eller städa och städa, plocka undan alla kläder och sånt från golvet, och kanske damsuga lite. haha. Men vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

blod

De två senaste inläggen har bara handlat om film, jag vet. Men som sagt, jag är inte på humör idag och har därför ingenting vettigt att skriva. Det har jag egentligen inte nu heller. Jag kände bara för att uppdatera lite. Jag sitter just nu och har försökt mig på photoshop, vilket är jävligt svårt. Och jag fattar inte ett skit. Men de här, väldigt enkla, och väldigt dåliga. Och det synns ingen större skillnad på orginalbilderna (som ni sock inte får se)..
Men de här bilderna är i alla fall gjorda idag:


Jag kanske uppdaterar något inlägg lite senare, vi får se. Annars hörs vi imorgon!

Kram
/Mathilda

TWILIGHT

Jaha, då har man sätt Twilight nu också. Aldrig sätt den tidigare, jag har varit lite seg sådär. Men nu såg jag den äntligen, och den är verkligen sådär bra som alla säger! Fyfan, underbar! Och Edward är snyyyyygg :D haha. Vad tyckte ni om filmen? (För jag antar att alla redan har sätt den).


Kram
/Mathilda

TJENARE KUNGEN

Det har alltid varit min favorit film, och kommer alltid att vara. Jag tröttnar aldrig på den!
Jag har precis tittat klart på den nu. Ni som är sega och aldrig sätt den, jag rekomenderar den verkligen!


Kram
/Mathilda

f*uck you.

Jag är extremt deppig idag. Så antar att det inte blir någon vidare bra uppdatering idag heller. Men det finns en kille som kan få mig glad idag, som alltid. Och det är min katt, Gösta!! Ingen annan. Men självklart Linnea och Helena också.
Nu ska jag gå och titta på en film. Vi hörs ikväll eller nått.

Kram
/Mathilda

Godmorgon bloggen!

Jag vaknade precis, ska gå och äta frukost nu. Och vet ni? Min katt är lika trött som jag, eller ännu tröttare rättare sagt. För att han sover fortfarande. Den lilla sömntutan! haha.
Men idag händer ingenting speciellt heller. Jag kommer väl vara duktig och springa mellan tv;n och datorn lite titt som tätt antar jag. Om jag känner mig själv rätt dvs. Annars kommer jag nog inte gå utanför dörren. Eftersom det är lika pissigt väder ute idag igen. Alltså vart fan tog sommaren vägen egentligen? Kan den inte komma tillbaka, jag saknar den! Haha, vad töntigt det där lät. Skit samma. Jag ska gå och klämma i mig lite frukost/brunch/luch nu, vad det nu blir för något. Men vi hörs senare! :)

Kram
/Mathilda

Godnatt 11 juli

Godnatt alla fina läsare! Jag tänkte hoppa i säng nu. Tror jag i alla fall. Jag ska försöka ;) haha.
Men vi hörs imorgon! Sov så gott nu allihopa!

Kram
/Mathilda

090711

Förlåt så hemskt mycket för att jag har varit så extremt dålig på att uppdatera bloggen idag. Men jag har inte haft någonting att berätta. Inte ett skit faktiskt. Och det har jag egentligen inte nu heller. Men om ni vill veta någonting så kan jag säga att jag ska troligtvis till Ullared på onsdag. Min familj bestämde det igår. Jag får se ifall jag hittar någonting. Jag ska i alla fall köpa lösnaglar, för de är billiga där. Halva priset mot vad dom kostar här.
Men vi hörs imorgon, eller senare ikväll. Här har ni två bilder som är tagna för några minuter sedan.


Kram
/Mathilda

Lördag morgon

Godmorgon!
Jag blev väckt runt halv tolv idag. Så jag gick upp och åt frukost, och nu satte jag mig nyss här.
Idag är det sådär tråkigt väder igen. Regn dvs. Jag hatar regn, vart tog sommarvärmen vägen egentligen? Detta gör att jag troligtvis inte kommer hitta på något idag heller. Jag kanske ska städa lite, om jag orkar. Annars blir det som vanligt, sjunga singstar, spela eye toy, spela guitar hero, och sitta vid datorn. Jag måste hinna med att ta en dusch också. Fast det lär jag ju hinna med, haha. Men vi hörs lite senare!

Kram
/Mathilda

Godnatt 10 juli

Nej, nu är jag trött på att sitta här. Jag ska göra iordning mig inför sängen, sedan ska jag lägga mig och gosa med min katt. Kanske läsa lite ur en bok också, om jag hittar den som jag håller på att läsa. Dock började jag i den för flera månader sedan. Men vi hörs imorgon!

Det ser ut som att jag har ankrumpa, och försöker puta ut med brösten som bara den. Men skit samma, jag orkade bara ta två kort nu, så att dom bilderna får duga. Och min spegel är enormt skitig också. Men jag lovar att skrubba rent den snart! ;)

En trött liten Gösta ligger just nu i min säng och väntar på att jag ska komma och lägga mig bredvid honom. Dock väldigt dåligt ljus på bilden, men man ser ju vad det föreställer i alla fall. Och det är huvudsaken.

Kram
/Mathilda

Här ska det stå en rubrik

Jag är bäst på rubriker, not. haha.

Okej, jag hade inget att göra, det var mest därför jag blev medlem på den där sidan. haha, hoppas det funkar bara. Jag som älskar glass lixom!
Just nu sitter jag och har extremt tråkgt. Precis som jag har haft de senaste timmarna, och som jag kommer ha i ett par timmar till. Jag längtar efter att få lägga mig i min sköna säng och sova. Dock så är jag inte trött ännu.


Jag är galen i Hello Kitty, så att alla vet. Mer behöver jag nog inte förklara (till tanke att jag har ett HK täcke).

 Nu ska jag kolla på lite klipp på youtube, sen ska jag kolla lite bloggar osv.
Men vi hörs imorgon, eller senare ikväll. Och jag vet, jag har sagt exakt den där meningen hela kvällen nu, haha.


Kram
/Mathilda

Gratis glass?!


Älskar du glass lika mycket som jag, men har inte alltid råd?
Bli medlem på sommarglass.com och samla ihop 65 poäng. När du samlat ihop dina poäng så får du en glasscheck skickad direkt till din mobil, som du sedan kan visa upp i en affär och få en glass istället. Det låter väl enkelt?
Det enda du behöver göra är alltså att bli medlem på sidan och samla ihop 65 stycken enkla poäng. Du kan få hur många checkar som du vill, bara du samlar tillräckligt med poäng.
Klicka på bilden eller länken ovan för att komma till sidan! :)

Kram
/Mathilda

Fredag kväll

Just nu sitter jag och lyssnar (läs sjunger) på en extremt bra låt, med extremt mycket budskap i. Svart läder, låten gjordes och framfördes av ett utav (enligt mig) de bästa banden genom tiderna, Noice. Jag har berömt dom i ett helt inlägg tidigare, så jag kanske inte behöver säga om alla, kom jag på nu. Men låten är så fruktansvärt bra!

För bara ett år sen var du så som alla skulle vara.
För bara ett år sen använde du inte kajal och mascara.
Du kunde få allt du ville ha.
Jag fick en chock när jag såg dig nere på stan.
Svart läder, skinn kläder, sylvassa klackar, och kedjor.


Framför allt de där raderna har extra mycket budskap. Jag älskar verkligen låten!

Men nog snackat om Noice. Förutom att jag sitter och lyssnar på musik och sjunger med i varenda låt (ja, mamma och pappa kommer in och säger till mig titt som tätt även idag!) så..... har jag väldigt tråkigt. haha. Jag visste inte vad jag skulle skriva där. Men förresten, vad säger ni om en ny header? Jag kan själv inte bestämma mig. Och jag behöver verkligen eran hjälp! Bilden på den finns i några inlägg längre ner i bloggen. Nu ska jag radera massor med mail igen. Att jag alltid ska behöva göra det. Jag blir galen! Alla j*vla nehetsbrev från massor med sidor som jag var medlem på för fleeera år sen. Jag har ju självklart glömt bort lösenordet till alla sidor också. Fast det är klart, inte bara mail från sånna sidor. Jag får extremt många mail från youtube också. Om att jag fått kommentarer. Dock är det kommentarer till videoklippen jag la upp för ungefär ett år sen. Vad jag heter på det användarkontot talar jag absolut inte om. Då får ni reda på för mycket hemligheter om mig. Och det vill jag helst inte. höhö.
Detta blev åter igen ett väldigt ointressant inlägg. Men det får ni leva med! Men kom gärna med idéer om något jag skulle kunna skriva om. Men vi hörs iaf imorgon, eller senare ikväll.

Kram
/Mathilda

Jag mår illa.

Jag har ätit för mycket godis. Det är inte bra att lämna en godispåse i Mathildas närhet. Då är det inte mycket kvar sen. Och Mathilda mår inte så bra. Fan, varför skulle jag äta så mycket för? -.-  *suck*

Kram
/Mathilda

Fredag 10/7

Förlåt för dålig uppdatering!
Jag, mamma och min bror kom hem från Gamla Linköping vid.... två kanske(?) Det tog ungefär en halvtimme dit i rask takt, och tjugo minuter hem i raskt takt. vi tog en liten omväg dit. När jag kom hem så spelade jag och min bror guitar hero en stund, sen ringde Linnea och fråga ifall vi skulle träffas, eftersom hon ändå var på stan. Så hon shoppade klart det sista, sedan gick hon till mig. Då ringde hon mig igen och jag bara garva typ. För att brorsan och jag hade lite roligt sådär, haha.
Till exempel så satt vi och valde låtar på gh. Sen så helt plötsligt skriker jag ut ''POKÉMON!''. Min bror bah: vafan håller du på med? och sen börja båda asgarva, och precis då ringde Linnea. haha. Men grejen är att jag satt och nynnade på en låt som jag inte kom på vilken den var, helt plötsligt kom jag på att det var Pokémon sången, så då bara skrek jag ut det. Fråga mig inte varför. haha. Men sen satt jag i alla fall och sjöng Pok´mon sången tills Linnea kom. Och då pratade vi en stund, sen sjöng vi Singstar. När vi tröttnat på det så började vi köra Eye toy istället. Det var så jävla jobbigt, så vi gav upp till slut och satte oss ute på balkongen och pratade lite. Sedan gick vi in till mitt rum och ringde upp Helena. Satt och flummade med henne i telefonen. Vid halv sju ungefär så följde jag Linnea en bit till bussen, coh fortsatte prata med Helena i telefonen. Och jag skämmde ut mig lite för ett par killar, som trodde att jag säkert var helt jävla sjuk i huvet. Sen när jag gick hem så fortsatte jag prata med Helena i telefon och så så skrämde några fåglar mig, så jag skrek ashögt, alla trodde säkert att jag var skit full och gick och ''prata'' med mig själv. Jag gick mest och garva, eftersom jag fortfarande var på flumhumör. Men sen kom jag hem, lugnade ner mig lite. Sedan var det kvällsmat. Nu satte jag mig här en stund, och måste kolla in bloglovin. Har säkert hundra olästa inlägg -.-'
Shit, det här inlägget handlade ju bara om hur jag skämmde ut mig på stan. haha, skit samma.
Men vi hörs nog senare ikväll! :)

Kram
/Mathilda

Halsband


Jag hitta ett extremt gulligt halsband på cocoo.se. Det finns i rätt många olika färger, men det här är (enligt mig) ett utav de finaste, med många olika färger och så :) Fast de andra i andra färger var minst lika söta, haha ;D
Jag minns inte vad det kostar riktigt, men jag får i alla fall se ifall jag beställer hem det.
Men jag skulle bara säga det, jag måste gå iväg till Gamla Linköping nu, mamma tjatar som bara den. Vi hörs när jag kommer hem igen!

Kram
/Mathilda

Snart: Gamla Linköping

Godmorgon!
Mamma tvingade upp mig ur sängen klockan kvart över tio ungefär. Jag gick upp och åt frukost. Och nu ska jag snart gå till Gamla Linköping med mamma och min bror. Vi ska typ gå till Chokladboden och sånt. Men jag bloggar mera när jag kommer hem sen. För jag hinner inte blogga mer nu.

Kram
/Mathilda

Godnatt allihopa!

Nu går jag och lägger mig. Eller först ska jag borsta tänderna och smeta in masser jävla krämer och skit i ansiktet. Men vi hörs imorgon bloggen! Och då ska jag nog följa med min mamma och min bror till Gamla Linköing. Mamma har nog faktiskt övertalat oss. haha, hon lyckas alltid.
Men sov så gott alla söta läsare! :)

haha jag hade lite kul med kameran xd
(bilderna är klickbara)

Kram
/Mathilda

ny header?

Jag har en header liggandes på lager. Tycker ni att jag ska byta, eller gillar ni den som jag har nu?

Tycker ni att jag ska byta till den här? Själv tycker jag att den är lite mer sommrig, med alla blommor och så. Dock så är den väldigt enkel. Men jag vet inte, vad tycker ni? Extremt tacksam för svar!

Kram
/Mathilda

Noice...


...är enligt mig ett utav de bästa banden genom tiderna!

De gjorde musik som tillhörde musikstilen punk/rock. Bandet spelade covers och sina egna låtar på frididsgårdar och talangjakter väldigt länge, men efter ett tag  vann de en rockbandstävling i slutet av april 1979 där förstapriset var en singelinspelning. Dock spelades ett helt album in som fick namnet Tonårsdrömmar. Debutalbumet sålde inget vidare, men ett par år senare förändrades allt när de framförde låten "En kväll i T-banan" i ett tvprogram och blev berömda över en natt. Noice splittrades 1982, men återförenades för en kort tid 1991 och genomförde ett par konserter. 1995-1996 gav sig Noice ut på en ny turné och släppte ett nytt album med både gamla och nya låtar. Dock tycker inte jag om den skivan så mycket, utan lyssnar mest på låtar från Tonårsdrömmar. Noice's keyboardist Freddie Hanson dog i slutet av december 2001, och ungefär åtta månader senare dog även sångaren Hasse Carlsson. År 2004 återförenades några medlemmar av Noice. Ny sångare var Marcus Örn. Enligt mig var han inge vidare bra. Utan Hasse Carlsson var 1000 gånger bättre. Kanske just för att han var ''orginalet''. I januari 2009 ersattes sångaren från Marcus Örn till Dan Larsson. Även han var (enligt mig) mycket sämre än Hasse Carlsson.

 

Där fick ni er lite fakta om bandet. Ni kanske inte tycker det är lika intressant som jag, men shit the same. haha.

Här är en bild på bandet också:


Kram

/Mathilda

Hemma från stan nu

Hej på er!
Jag kom precis hem från stan. Jag handla inget direkt, några hårspännen bara. Fast det behövde jag faktiskt.
Nu ska jag gå och spela lite Eye toy tror jag. Jag har inget mer att berätta. Vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

Godmorgon 9 juli

Godmorgon torsdag!
Somvanligt, så har jag ingenting att berätta. Jag vaknade nyss och ska snart gå in och ta mig en dusch. Och idag hoppas jag verkligen på att det blir hyffsat fint väder så att jag kan knalla ner till stan en stund. Annars kommer jag nog antagligen göra det gamla vanliga, sitta vid datorn, titta på tråkiga program på tv, sjunga singstar, spela eye toy, spela guitar hero osv...  herre gud vilket elektronik freak jag är.. Men jag har ärft det ifrån min bror tror jag. haha.
Nej, men nu har jag ingenting mer att säga. Vi hörs senare iaf!

Kram
/Mathilda

Ja, jag har extremt tråkigt.

Hej igen! Konsigt rubrik, men shit the same xd
Ni märker att jag har tråkigt va?! Så här mycket brukar jag inte blogga. Fast det kanske är bra att jag uppdaterar bloggen såhär mycket. Eller vad säger ni? Jag säger ju inget intressant någongång. Så det kanske inte är så bra trotts allt. haha.
Just nu sitter jag i alla fall och kollar masser gamla videosar på Tokio Hotel. Dom jag alltid satt o kolla på dygnet runt när jag precis hade börjat gilla Tokio Hotel. Jag hatar att framför allt Bill (sångaren i bandet) har förändrats så mycket. Han som var så jävla snygg förut. Jaja, nog om Tokio Hotel. Vad ni för er just nu? Har ni lika tråkigt som jag? Fast det kansek inte går att ha lika tråkigt som jag har just nu, haha. Ni märker ju själva vilken jävla bloggtorka jag har. Jag skriver om precis allt som är oviktigt. Kul att läsa va? Nej. Så jag kanske ska sluta babbla. Vi hörs imorgon. Jag ska fortsätta titta på alla gamla Tokio Hotel videosar nu.


Kram
/Mathilda

Två stycken pinsamma videoinlägg.

Jag försökte flera gånger få något bra. Men inget blev bra i alla fall. Och fråga mig inte vad min blick fastnar på ett tag. Jag kommer faktiskt inte ihåg själv, det var trotts allt några timmar sedan som jag spelade in videon. Men det var säkert någon rolig tant där ute eller nått, som vanligt. haha.


Och här är en utav de filmer som jag spelade in som blev alldeles konstiga, mörka, och jag vet inte vad jag ska säga ett skit. hahah. Men båda videosarna blev ju jävligt pinsamma alltså! xD men jag bjuder på dom ;)


Kram
/Mathilda

090708

Hej alla söta läsare!
Nu har jag hunnit med att äta kvällsmat och så har jag även sjungit singstar med min kära bror i ungefär en timme. Och men tror ni vann hela tiden då? Jo ja. haha. Nej, han vann faktiskt också ibland. Dock inte lika många gånger som jag ;)
Förresten, vad är det för dag idag? Onsdag? Är det något bra på tv då? ;p Jag har extremt tråkit, som vanligt. Imorgon ska jag hitta på något, om det inte åskar och blixtrar dvs. Kanske gå på stan, som jag har sagt säkert tre dagar i rad nu. haha.
Men jag ska faktiskt gå och vara lite social nu, men vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

Dagens outfit 8/7


Vit t-shirt med tryck: H&M
Vitt linne linne:
H&M
ljusblå jeansleggings:
Bikbok
Örhängen:
Pilgrim

Jag räkna med att det skulle bli skapligt bra väder idag. Men så blev det inte...

Hagel, regn, åska och blixtrar.

Tur som f*n att jag inte stack till stan idag!
Jag hade knappt kommit hem så mycket vatten det ligger på gatorna här i Linköping. Det är värsta poolen. Åskar och blixtrar gör det också. Jag försökte få bild på när det haglade och regnade men det blev inga bra bilder. Men dom får duga, ni ser nog ungefär.


Det är alltså som en dimma över taken för att det regnar så mycket.
Alltså herre gud, så här mycket regn tror jag aldrig att jag har sätt. Ni ska se! Fyfan....
OCh katterna är livrädda och gömmer sig under sängar och byråar. Jag tycker så jävla synd om dom!
Kram
/Mathilda

Godmorgon 8 juli

Godmorgon allihopa!
Mamma väckte mig vid elva. Jag låg och drog mig till halv tolv ungefär. Hade gärna velat sova ett par timmar till, om jag fått välja själv. haha. Sen gick jag upp och åt frukost tillsammans med min mamma och min bror. Just nu sitter jag och knarkar David Bowie, samtidigt som jag sitter och chattar lite på msn. Jag har inga planer för idag heller. Gud vad tråkig jag är känner jag. haha. Men ska se om jag orkar sticka ner till stan och kolla en snabbis på rean, ifall det är något jag behöver. Jag handlar så mycket onödigt hela tiden. Fast det kanske är normalt när man är en tjej i tonåren ;)
Men nu ska jag välja kläder för idag. Kanske kommer dagens outfit lite senare, jag får se ifall jag orkar ta kort. Jag hade tänkt att visa er dagens outfit igår, men det blev aldrig så.  Jag orkade inte ta kort då heller. haha.
Men vi hörs senare i alla fall!

Kram
/Mathilda

Godnatt!


Så här ser jag ut just nu. Myströja och håret uppsatt i en fjårtisknut uppe på huvudet. Och håret ser jätte fettigt ut på bilderna, men det är fortfarande ganska blött, det håller på att torka.
Men sov så gott alla söta läsare, så hörs vi imorgon! Jag ska gå och kleta in alla jävla krämer och ansiktsvatten i mitt ansikte nu. Och borsta tänderna. Sen ska jag kolla igenom alla j*vla mejl, kolla bloglovin, bilddagboken, fb och youtube. Sedan ska jag gå och lägga mig. Tror jag. Haha, men runt tolv har jag planerat, vi får se ifall det blir senare. Eller tidigare, inte för jag tror det men. Amen nu börjar jag babbla med ett osofistikerat språk om ingenting. Jag börjar kanske bli trött, och flummig. Skit samma, vi hörs imorgon! haha ;D

Kram
/Mathilda

090707

Hej igen!
Jag har suttit och kollat på Allsång på skansen nu med pappa. Och Linnea och Helena ringde mitt i och ville att vi skulle hitta på nått. Så vi tre kanske ska gå till Trädgår'n sen och grilla lite. Men vi får se hur det blir. Jag kanske ska prova sätta på min mobil, den har ju varit död så länge. Men jag ska prova ifall den funkar, så att jag kan skicka ett sms till dom. För dom skulle ringa mig på hem telefonen men det har dom inte gjort än. Det här blev ett väldigt ointressant inlägg om ingenting. Men skit samma. Vi hörs imorgon eller inatt nån gång. :)

Kram
/Mathilda

GAMLA BILDER


hahahahhahahahah jag på Liseberg år 2006, eller 2007, jag kommer inte ihåg.


hahahh i slutet utav 2007 eller början utav 2008.


när kan det här ha varit... 2007 kanske?


2007 tror jag xd


Shit, den här dagen minns jag verkligen! Det var på dne tiden då jag och några komisar var i malmslätt och pallade äpplen näsan varenda dag. Asså gud, jag minns verkligen hur jävla kul vi hade!


slutet utav 2007 tror jag den här bilden är tagen.


haha det här måste nog vara någon gång i början utav 2008 tror jag.


Haha jag och en kompis, år 2007 tror jag.


hahahhahahah xD det här var länge sen, med min dåvarande bästavän Louise. Hennes blogg hittar ni här.


hmm när kan det här ha varit... februari 2008 eller nått tror jag. Det är i alla fall jag och min kusin på bilden.


2008. Den dagen minns jag stort.
Ni som följt min blogg enda från början, minns ni den här bilden? Min allra första ''dagens outfit'' bild. hahah xD


Röda ögon, men skit samma. Den här bilden är tagen på släktträffen förra året.


haha jag och Linnea år 2008 xd

Gud så kul det är med gamla bilder alltså! Men herre gud vad jag har förändrats! Tycker ni inte det? haha.

Kram
/Mathilda

Godmorgon 7 juli

Hej på er! Jag har precis ätit frukost. Mamma väckte mig vid elva idag. Jag som hade velat sova jätte lääääänge idag. Men så blev det inte. Jag hade verkligen velat sova länge idag, för jag drömde världens verkligaste dröm, jag hade velat veta slutet på den. Men det fick jag inte.
Och idag har jag ingenting att göra heller. Men jag känner att jag måste f*n hitta på någonting idag. Jag kan inte sitta här dag ut och dag in. Så jag sticker nog ner till stan sen och tittar lite. Kanske möjligtvis hittar nått. Fast jag kanske inte vågar gå ut på stan föresten.. Det åskar ute nu igen, det kommer säkert börja blixtra snart också. Läskigt. Men jag är feg, haha. Jag ska i alla fall gå in och ta mig en dusch snart. Men vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

Godnatt 6 juli


Bilden tog jag på alla hjärtansdag, med min mobilkamera.

Nu ska jag göra iordning mig inför sängen, gosa med katterna, kolla in bloglovin, och kanske läsa en stund i en bok. Sedan ska jag nog gå och lägga mig, eftersom jag inte har ett skit att göra och hela min familj har redan gått och lagt sig. Tråkmånsar. Men vi hörs imorgon! ;)

Kram
/Mathilda

SVAREN PÅ FRÅGORNA!

Japp, här kommer dom:

Vad fick dig att börja blogga?
Jag hade helt enkelt ingenting att göra en dag, så då bestämde jag mig att starta en blogg.

Hur länge har du tänkt att blogga?
Jag vet inte, jag får se. Men en så länge har jag inga planer på att sluta med det.

Vad älskar du mest av allt?
Jaa du... Det finns mycket saker som jag älskar här i livet. Men jag skulle nog säga mina vänner och min familj. Självklart mina katter också. Utan vänner och familj så skulle jag ju inte vara den jag är idag! Eller hur!? :)

Vad är meningen med livet tror du?
Meningen med livet... hmm.. Svår fråga!  Men det viktigaste enligt mig är i alla fall att ha kul. Man ska ta vara på livet! Det får bli svaret på den frågan. Jag kom inte på något bättre svar.

Har du en iPod? I så fall, vilken?

Nej det har jag tyvärr inte. Men jag skulle gärna vilja ha en!

Hur gammal är du?
Jag är 14 år :)

Vart bor du?
Mitt i stan i Sveriges femte största stad, Linköping. Eller nästan mitt i stan i alla fall.

Vad tycker du om Michael Jackson's låtar?
Jodå, dom är bra. Han är ju lixom en ''legend'' och man kan inte tycka att låtarna är dåliga, enligt mig. Han har ju lyckats bra genom tiderna och jag tror han kommer vara lika känd även nu när han är död. Men jag lyssnar inte på honom. Men som sagt så protesterar jag inte ifall någon sätter på en MJ låt, för han är ju inte dålig. Fast det är klart, hade han varit dålig så hade han ju inte varit såhär känd... haha. Mathilda i ett nötskal xD

Vad är det pinsamaste du varit med om?
Det pinsamaste jag varit med om... oj.. Jag vet faktiskt inte. Jag har varit med om rätt många pinsama saker faktiskt. Jag skämmer ofta ut mig på stan, eftersom jag är en sån person som älskar uppmärksamhet. Jag kan nog inte välja ut en händelse, tyvärr.

Hur länge har du bloggat?
Sedan februari 2009.

Hur många besökare har du per dag ungefär?
Det är jätte svårt för mig att säga. Det pendlar upp och ned hela tiden. Men eftersom jag inte bloggat så länge, och inte ännu fattat alla funktioner, eftersom jag är väldigt trög, så har jag inte så många läsare just nu.

Vilka bloggar läser du?
Kenzas, Fokis och mina vänners bloggar är de bloggar jag verkligen följer. Men så kikar jag även in på lite mer stora bloggar ibland, som Blondinbella, Stinalee och Paulina Danielsson.

Är det du som har designat din blogg?
Enligt mig så är det inte någon vidare ''design''. Eftersom jag tycker den är väldigt enkel. Men ja, det är jag som har designat den. Fast jag skulle gärna vilja ha en lite mer profissionell design.

Hur började du blogga?
Jag gick in på blogg.se och klickade på ''skapa din egen blogg'', sedan fyllde jag i alla uppgifter man skulle fylla i.

Drömkille?
Det vet jag inte än vem det är. Det kommer jag eínte veta förnst när jag träffar honom. Förövrigt så finns det ju många snygga killar i denna värld. Jag kan nog inte välja ut en. Men om du skulle frågat mig för lite mer en ett halvår sedan så hade jag svarat Bill Kaulitz. Fast nu har han förändrats så mycket. Jag har nog ingen favorit längre. Men jag tycker att det viktigaste med en kille är att den är omtänksam. Självklart får killen inte vara allt för ful heller ;)

Vilken är din favoritglass?
Twister! Lätt den godaste glassen nu på sommaren! Men det finns ju även många andra goda glassar, som Magnum srawberry white. Fast jag älskar glass, så det går bra med nästan vilken glass som helst.

Vilken är ditt favoritband/din favorit artist?
Jag vet inte riktiskt länge. Även här, hade du frågat mig för lite mer än ett halvår sedan så hade jag svarat Tokio Hotel. Men nu har jag nog ingen favorit längre. Fast det jag lyssnar mest på är nog David Bowie, Noice, Håkan Hellström, Kent och fortfarande Tokio Hotel.

Är du oskuld?
Ja, jag är oskuld.

Vilken klass/linje ska du börja i efter sommaren?
Jag ska börja åttan. Mitt första år med betyg, läskigt.

Vilken är din  favoritbutik?
Oj, svårt. Jag skulle nog säga H&M faktiskt. Det finns nästan allt där! Smink, kläder, accessoarer osv.. Men en butik som enligt mig har väldigt snygga kläder också är Gina Tricot. Men det finns väldigt många butiker som jag tycker om!


Jahopp, där var det redan slut. Jag hade inget att göra så jag svarde på dom nu. Hoppas ni nöjer er med svaren. Vissa frågor var väldigt lika varandra, så alla tog jag därför inte med. Men tack till er som ''deltog'' i det här. Jag tyckte faktiskt att det var kul att svara på era frågor. Ha det bra!

Kram
/Mathilda

090706

hej på er!
Efter att jag bloggat mitt förra inlägg så satt jag kvar vid datorn i min übersköna pyamas. Och efter en stund kom mina kusiner och deras pappa och hälsade på en snabbis. De hade varit på Ikea och hälsade på oss medans dom ändå var här i Linköping. Annars ha rjag inte gjort något speciellt idag. Varit med mamma och handlat lite, sjungit singstar, tittat på tv, osv... Men snart kommer nog svaren på frågorna. Jag ska gå igenom alla och se vilka som är att ha, och sedan ska jag svara på dom. Så att kika in är snart igen så har jag nog besvarat dom! Ha det så bra sålänge!

Kram
/Mathilda

FRÅGESTUND!


Svaren kommer inatt eller imorgon.

Kram
/Mathilda

Skulle ni fråga någonting om jag hade frågestund?

Godmorgon!
Mamma väckte mig klockan tio idag. Jag låg kvar i sängen till typ elva. Åt en snabb frukost ocg sedan satte jag mig här. Jag har inte ett skit att göra. Och världens tråkigaste väder är det också. Det regnar och är mulet. Usch. Vart tog sommaren vägen egentligen? :o Men om det är någon som vill vara lite social och hitta på någonting idag så är det bara att höra av sig. Förövrigt så kom jag precis o tänka på en frågestund. Dock så tror jag att jag inte kommer få några frågor. Men tycker ni att jag ska ha frågestund och vill ''delta'' att ställa frågot så kommentera i det är inlägget att ni vill att jag ska ha frågestund så får jag se hur många det blir, så kan jag fixa ett helt inlägg där ni får ställa era frågor så svarar jag på dom ikväll eller imorgon.

Men nu ska jag kolla in lite på bloglovin (där ni kan även kan prenumerera på min blogg, klicka i så fall på länken). Och fortsätta lyssna på musik och kanske klä på mig lite kläder. Jag funderar på att gå på stan en stund, men frågan är om jag orkar gå på stan helt själv. Jaja, jag får se hur det blir. Ha det bra alla fina läsare!

Kram
/Mathilda

Musik och choklad


Jag tycker det passar bra med en chokladbild. Med tanke på texten nedanför.
Bilden tog jag förövrigt för typ två månader sedan.

Hej igen!
Jag kom hem från min syster för en stund sen. Vi fikade och sånt där. Just nu sitter jag och äter den nya Marabou chokladen, som heter sommar. Någon mer som testat den? I så fall, vad tycker ni om den? Gillar ni den? Jag tycker den är helt okej faktiskt. Men gud vad jag varit onyttig den här veckan. Fast det är klart, alla ''kvinnor'' har oftast lite extra sötsug en vecka varje månad. Det är helt normalt. haha. Men annars gör jag ingenting speciellt just nu. Lyssnar på musik som vanligt. Och sjunger kanske lite väl mycket också... som vanligt... så att mamma och pappa kommer in och säger till mig att jag ska vara tyst... som vanligt... hahahha xd Vad har ni alla andra för sig en kväll som denna? Ska jag vara ärlig sp har jag rätt tråkigt. Och det är inga sociala inne på msn heller. Någon kan väl ändå underhålla mig lite? :o Tjurig, nej inte alls. haha xD
Nej, men seriöst. Nu har jag inget mer att säga. Vi hörs imorgon. Eller precis innan jag går och lägger mig.

Kram
/Mathilda

4-5 juli

Hej på er, det var länge sen nu!
Jag kom hem för ett tag sen, men då käkade vi pizza med en gång. Riktigt gott, men självklart väldigt onyttigt. höhö.
Men igår kom jag, min bror och mina föräldrar fram till Motala vid ungefär fem-sex. Vi prata lite först. Sedan sjöng jag och min kusin Alva singstar innan det var dax för mat. Då blev det grillat kött och potatis i ugn, gott! Efter maten satt vi och prata en stund och sedan hoppade jag och Alva i poolen. Vi bada en stund, och sedan gick vi upp och sjöng singstar, efter en stund kom även våra bröder och var med. Vi sjöng till typ ett-halv två på natten/morgonen. Efter det fixade vi oss för sängen, och sedan gick vi och la oss. Jag somnade inte förnst vid halv tre. Och då vaknade jag nästan direkt utav våra föräldrar som kom hem från motala festivalen och ''krogen''. Men jag somnade om rätt snabbt sen igen. Imorse väckte dom oss vid halv elva. Men vi glev inte upp ur sängen förnst vid halv tolv. Då åt vi frukost och sedan efter ett tag så tog jag och Alva och våra pappor cykeln ner till slussen. Vi gick omkring lite där innan vi tog oss varsin mjukglass. Efter en stund cykla vi hem igen och då gjorde vi nästan ingenting, innan jag och familjen åkte hem.



Kram
/Mathilda

090704


En bild på en massgros och lite blåa blommor i bakgrunden som jag tog i början utav våren.

Hej på er!
Efter att jag skrivit förra inlägget så satt jag ut på balkongen med katterna en stund. Sen gick jag och åt mat med min bror. En stund efter bytte jag om, sedan gick jag, mamma och pappa ner till ån. Pappa sprang och mamma och jag är lite mer lata så vi gick ett par kilometer. Sedan möttes vi upp vid drottningbron och gick hemmåt. Skönt att komma ut och röra på sig lite! Men nu har jag i alla fall precis kommit hem och sitter och funderar över ifall jag ska in och skölja av mig i duschen. Jag ska troligtvis det, om jag orkar dvs. Men jag måste packa också, jag gjorde ju aldrig det förut. Så jag ska nog börja med det, sen ska jag gå in och skölja av kroppen lite. Eftersom jag redan duschade i morse. Men jag är inte säker att jag hinner uppdatera något mer idag. Men jag bloggar i alla fall imorgon när jag kommit hem från kusinerna! Ha det så bra så länge!

Kram
/Mathilda

Godmorgon 4 juli

Hej, och godmorgon allihopa!
Mamma väckte mig vid halv elva dag, jag gick upp runt elva. Åt frukost och sedan gick jag in i duschen. Jag satte mig precis här, men ska snart börja packa. För idag ska ju jag åka till mina kusiner. Jag vet inte vad vi ska göra där, men någonting hittar vi säkert på. Jag tar iaf med mig båda kamrerorna så får vi se vad det blir för blider. Men jag kan iaf lova att det blir några bilder, vad för bilder det blir får vi se. Antingen på blommer och sånt, eller på mingel och människor. Det märker vi. haha. Men nu ska jag börja med min packning. Vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

Godnatt


Min katt är bortskämd och dricker ur kranen.

Nu är det nog dags för mig att gå och lägga mig. Även fast jag inte är ett dugg trött. Men som jag skrivit tidigare så kommer mamma väcka mig ganska tidigt imorgon. Eller tidigt och tidigt, men vid nio-tio nångång tror jag. Hon vill som sagt inte att jag ''sover bort hela lovet''. Så jag måste nog säga godnatt nu. Men vi hörs ju imorgon! Ha det bra, och sov så gott alla underbara läsare! :)

Kram
/Mathilda

RUBRIK

Hej på er!
Jag börjar med att skriva att det är äckligt varmt här inne i mitt rum, precis som jag skriver varje kväll. Och det är inte kul att det är så varmt i mitt rum. Det är verkligen inte kul! Köp en fläkt åt mig någon?!
Och så kom jag inte på någon rubrik heller. Så jag fick därför skriva just ordet ''rubrik'' som rubrik. haha.
Förövrigt så har jag grymt tråkigt. Och det är ingen som vill underhålla mig. Inte ens mina katter. Ingen vill underhålla mig. Vad kan man hitta på en fredags kväll/natt som denna? Jag är inte ett dugg trött, så jag kan inte gåm och lägga mig. För jag kommer inte somna i alla fall. Jag tror det blir sent ikväll igen. Igår somnade jag inte förnst runt tre på morgonen. Alltså imorse, haha. Och så lär det väl bli ikväll också. Fast nae, mamma kommer vara hemma imorgon bitti och det betyder att hon kommer väcka mig vid nio-tio nångång. Så jag ska nog inte sitta uppe hela natten.. höhö.
Men vi hörs imorgon! Eller jag kanske slänger in ett snabb inlägg precis innan jag går och lägger mig. Fast det lär ju bli imorgon i vilket fall. För innan tolvslaget lär det ju inte bli. haha.
Jag kom just på att jag skriver väldigt mycket ''haha'', ''höhö'', ''hehe'', ''hihi'' osv i alla mina inlägg. Men skit samma, det är jag lixom. Mycket skratt. haha. ;D

Kram
/Mathilda

Dagens outfit 3/7



Svart långt linne: Gina Tricot
Jeansleggings:
BikBok
Korallfärgad cardigan:
Cubus
Halsband i form av ett hjärta:
Gina Tricot (förra året dock)

Kram
/Mathilda

Djävulen bär Prada och jordgubbar

Nu har jag precis tittat klart på Djävulen bär prada. Den kom ut för rätt länge sen och jag har velat se den enda sen den kom ut på bio. Och nu äntiligen har vi den hemma. Och jag och mamma kollade på den nyss, och skit bra tycker jag att den var, ärligt talat! Men enligt mig ganska dåligt slut. Fast jag är ioförsig rätt kinkig när det gäller slutet på filmer. haha.
Under filmen hann jag med att äta lite jordgubbar och glass också. Riktigt gott. Jag har nästan ätit jordgubbar varenda dag på sommarlovet. Men jag älskar't. haha.

Jag hoppas att det blir bättre väder imorgon. Så att man kan hitta på någonting. Fast det är oftast ingen som vill hitta på något. Jag är kanske lite väl översocial ibland. Jag ska jämt hitta på saker att göra. Men jag gör dom aldrig, efter som ingen annan vill göra något.

Menmen. Nu ska jag fortsätta kolla vidare lite på bloggar och sånt. Kika in lite på bilddagboken. Kolla lite på youtube. Och så får jag självklart inte missa att kolla in på bloglovin. Och glöm inte bort att ni kan prenumerera på min blogg där. Klicka här så kommer ni till hemsidan.

Kram
/Mathilda

Fredag 3/7


Bilden tog jag på släktresan i värmland förra månaden.

Nu har jag varit ute och handlat med mamma. Och vi hade världens tur! För det åska eller blixtra varken när vi gick dit eller när vi gick hem. Men nu när vi kommit hem så har det börjat åska och blixtra igen. Spöregnat har det gjort nästan hela tiden. Och jag är fortfarande lika rädd. Jag hatar åska. Och när det dessutom blixtrar samtidigt så är det ju ännu värre!
Har alla sånt här väder?
Jag som hade tänkt att åka en sväng till malmslätt och hämta min laddare till mobilen hemma hos Linnea. Och sedan ligga o sola i Trädgårdsföreningen. Men mina planer sprack totalt.
Och just nu sitter jag och är väldigt hungrig. Jag åt aldrig någon luch sen. Men jag ska fråga mamma när det blir kvällsmat. Är det om en timme så håller jag nog ut. Men är det om två timmar så tar jag nog en macka nu. Och nu när jag babblar om mat så blir jag ännu mer hungrig. Som tur är så blir det tacos till kvällsmat idag. Och det är goooooottt :D haha. Och ikväll så är det inget bra på tv, så jag och mamma ska nog kolla på film. Vad ska ni hitta på ikväll?

Kram
/Mathilda

Lunch?

Hej igen!
Jag sitter här och är extremt rädd för åskan. Lika rädd som mina katter. Det mullrar som bara den. Fyfan, jag hatar åska!
Jag sitter iaf här och funderar på ifall jag mår illa för att jag är mätt eller ifall jag fortfarande är hungrig, eftersom jag inte åt en så stor frukost. En tallrik med yoghurt. Visserligen så brukar jag inte äta någe vidare stor frukost, men större än så har jag ätit nästan varenda dag nu på lovet. Men jag väntar nog med att äta lunch i alla fall en en timme till. Eller en timme. Det var ju trotts allt bara en eller en och en halv timme sen som jag åt frukost. höhö.

Kram
/Mathilda

090703

Godmorgon allihopa! Eller goddag kanske passar bättre...
Men jag har iaf precis vaknat. Min bror kom in och väckte mig vid klockan 10-halv elva idag. Då sa jag att jag ville sova några minuter till, och det gick han med på. Jag somnade om på direkten och vaknade upp två timmar senare. Om inte mer. Herre gud alltså. Och nu kom precis pappa hem och säger att vi ska äta lunch. Jag har lixom inte ens ätit frukost. Och så tvingar han mig att plocka undan alla kläder och sånt som ligger på hela mitt golv. Så jag får väl ta och fixa det snart då.

Idag har jag inga planer för dagen. Jag funderar på att åka till malmslätt och hämta min laddare hos Linnea. Sen kanske jag ska till Trädgår'n och sola lite. Men vi får se hur det blir. Imorgon ska jag kanske till Motala iaf. Där ska jag hälsa på mina kusiner. Det kommer säkert bli trevligt. Men nu ska jag äta frukost, hur mycket pappa än tjatar på mig att jag ska äta lunch så kommer jag inte göra det. hah.

Kram
/Mathilda

Vilken modebloggare är du?

Hej på er alla fina läsare!
Jag såg på första sidan att man kunde testa sig vilken modebloggare man mest liknar. (Fast inte för att jag direkt driver en modeblogg, men mest för skojs skull) Självklart blev jag dragen även till det testen och här är resultatet:

Du kan själv göra testet här.


Nu ska jag nog snart gå och lägga mig. Eller jag ska försöka somna iaf. För jag har extremt tråkit. Men självklart är det extremt varmt här inne i mitt rum. Så jag får se hur det går med att somna. Det kanske blir så att jag sitter uppe hela natten. För jag är egentligen inte ett dugg trött. Men jag säger godnatt och sov så gott ändå!

Kram
/Mathilda

Torsdag 2/7

Hej på er!
Jag har varit extremt trött hela dagen. Jag har inte gjort ett skit heller. Som vanligt. Jag har bara suttit och spelat sims 3 vid min brors dator. Stackars honom, får aldig sitta vid sin egen dator, haha. Men jag har självklart varit ute på våran balkong väldigt mycket också. Det är så varmt inne att man nästan smälter bort. Visserligen är det nästan så varmt ute på balkongen också. Men det är oftast skugga på balkongen och det fläcktar lite då och då så det är skönt.
Annars har jag inte gjort någonting idag. Legat i soffan och halvsovit medans pappa tittat på tv. Är man trött så är man.
Just nu sitter jag o kollar runt lite på olika bloggar och lyssnar på musik. Och själklart sjunger jag med i varenda låt så mamma och pappa kommer in titt som tätt och säger till mig att jag ska sluta sjunga. Sån är jag, haha.
Men vi hörs imorgon. Om jag inte bloggar innan jag ska gå och lägga mig, jag får se.

Kram
/Mathilda

Utebio

Hejsan, och godmorgon!
Jag mobilbloggade aldrig igår, för min mobil dog. Och Linnea har min laddare hemma hos sig så jag kan inte ladda den heller. Surt. Men Helena kom iaf till mig vid sju-halv åtta nån gång. Vi satt på mitt rum och pratade en stund. Sen gick vi till Hemköp och köpte godis och dricka. Sen gick vi till Trädgårn. Vi var där klockan tio ungefär och bion började halv elva. Så vi satt o snacka och köka godis. Sen när filmen väl börja så såg man ingenting för att det var typ för ljust ute. Så det var en jätte dålig bild. Så Helena och jag satt bara och prata. Sen när bilden väl blev bra när det började bli lite mörkare ute så ville vi inte se på filmen eftersom vi redan missat halva. Så vi fortsatte att bara sitta och prata och äta godis. Vid kvart över tolv-halv ett så gick vi hem igen. För det var för tråkit. Vi gjorde ordning oss för sängen när vi kom hem. Sen låg vi och prata till typ halv två. Idag vaknade vi vid 10. Eller Helena gjorde, för att hon väckts utav alla fåglar som har bo nästan vid mitt fönster. Själv vaknar jag inte utav sånt, utan tycker bara att det är ett sövande ljud. Haha. Sen åt vi frukost och sen kolla Helena lite på min dator och jag låg i min säng och typ halvsov. Vid tolv åkte hon hem. Alltså typ nyss. Jag har ingen aning vad jag ska hitta på idag. Kanske sticker till stan en stund. Får se. Men vi hörs senare iaf!


Jag igår. Utan smink och lockigt hår.
Kram
/Mathilda

Snart: Utebio! (:

Hej bloggen!
Just nu sitter jag och väntar på Helena. Sen ska vi gå till stan och handla någonting att äta och dricka till utebion. Det ska bli skit mys ikväll/natt alltså! Bion börjar runt klockan 22.30. När den slutar vet jag inte. Vi kommer iaf ta med oss filtar och något gott att äta, och så ska vi bre ut oss massor. Kanske träffar min syster där också. Jag får se. Men jag mobilbloggar nog iaf ett inlägg när jag är där. Vi hörs!


Bild från i våras.
Kram
/Mathilda

Dagens outfit 1/7


Vit tunika/t-shirt med fjärilar: Lindex
Vitt långt linne:
Gina Tricot
Svart tights:
H&M
Solglasögon:
Guldfynd

Förutom att jag står väldigt ihoptryckt så råka jag trycka ihop bilderna på siderna vädigt mycket. Så det ser ut som att jag är mer ihoptryckt än vad jag egentligen är. Speciellt på dne vänstra bilden. Men aja, så blir det ibland.

Kram
/Mathilda

090701

Hej på er!
Idag har jag nördat sims 3 nästan hela dagen. Nu har jag precis kollat mailen. Jag hade över 200 mail. Så ni förstår säkert att jag inte orkade läsa alla. Men det mesta var skräppost, typ från fb och sånt.
Ikväll ska jag nog på utebion. Antingen med Helena, om hon kan. Eller med min syster.
Det här blev ett väldigt kort inlägg, men jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva. Jag lägger upp bilden på dagens outfit lite senare iaf. Vi hörs!

Kram
/Mathilda

Första juli

Godmorgon gott folk! :)
Ni anar inte hur svårt jag har haft det att sova inatt alltså! Jag har vaknat upp ungefär var tionde minut. Och när jag väl somnat skönt och sover som en stock så kommer mamma in och väckter mig och säger att det är dax att gå upp. Usch.
Jag gick iaf upp och åt frukost då. Runt tio eller nåt. Sen skulle jag gå in och blogga, men då funkade inte internet. Så min kära bror har suttit och grejat med det nu ett tag. Och äntligen funkar det!

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Jag ska väl bara sitta inne, jag får se. Ikväll vill jag hemskt gärna gå på utebio i Trädgårdsföreningen. Frågan är bara om någon annan vill det. I för sig så är det en film som jag aldrig någonsin hört talas om. Maria Larssons eviga ögonblick, någon som har sett den? I så fall, vad tycker ni om den? Är den bra?
Men jag får helt enkelt se vad som händer idag. Jag bloggar iaf senare idag.

Kram
/Mathilda
RSS 2.0