31 December!

Godmorgon! :)
Idag är det nyårsafton, och den ska jag fira hemma med min syster och bror. Vi ska laga god mat och sitta här hemma med töntiga hattar och tutor för oss själva. Titta på fyvärkerier och dricka bubbel. Innan det ska vi nog titta på film. Det blir i så fall Twilight och New Moon. Twilight har jag sätt så många gånger att jag tappat räkningen (jag tappade räkningen efter 30, ungefär). New Moon har jag dock bara sätt två gånger innan ;) haha. Men det blir mys!

onsdag 30/12

Inte uppdaterat bloggen idag, men jag har faktiskt inte gjort någonting på hela dagen. Bara slappat. Ni vet, tittat på tv, spelat sims osv. Därför har jag heller inget intressant att skriv nu. Men jag ville bara skriva ett inlägg så ni vet att jag lever ;) haha!

google.se

Förresten, jag är med på google. Kändis eller vad? :D nejdå, jag skojja. Men med på google är jag, och jag måste ersänna att det är extremt fula bilder.. Men jag ville visa er i alla fall ;)



Dom här bilderna print-screena jag för rätt länge sen, men aldrig lagt upp det här på bloggen tidigare. Vet inte om någonting uppdaterats heller, för jag orkade helt enkelt inte titta efter, hehe *lat*

tisdag 29/12

Hejhej! :)
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Vaknade rätt sent, gjorde iordning mig och stack ner till stan. Jag hade egentligen tänkt att bara köpa en foundation, men jag kom hem med en snygg David Bowie t-shirt också.

Nu har jag suttit och spelat sims ett tag. Ska väl äta kvällsmat snart antar jag. Ikväll blir det nog tvtittande eller något likande. Jag får se. Vi hörs i alla fall! ^^

27-28 december

Jag är ledsen att jag inte uppdarerat ett shit idag, coh knappt igår heller.
Men igår så hjorde jag inget speciellt direkt. Linnea hade ju sovit över hos mig, så vi lata oss lite, var nere på stan lite. Sen på kvällen latade jag mig ännu mer.

Idag har mina kusiner och farmor och farfar varit här, eftersom de varit på IKANO-huset så tog de ändå en sväng förbi oss, och tog en fika. När dom åkt hem så knallade jag och min syster ner på stan och mötte upp mamma. Tänkte shoppa lite men det enda jag fick hem var ett på gråa knästrumpor och några hattar till nyår (hehe jag och min syster ska leka 3 år igen, med babyfärgade hattar och pipor :D).

När vi kom hem blev det super god mat, och sedan lite titt på tv. Nu har jag nördat sims hur jäkla länge som helst, men sk nog gå och lägga mig snart. Jag vet inte varför, men jag börjar redan känna mig trött. Jag kommer nog dock att bli pigg när jag tvättat bort mitt smink, tyvärr. Men jag ska väl förska att somna i tid i alla fall.
Så godnatt sötnosar, vi hörs imorgon! :)

2012

Jag såg ju filmen 2012 igår. Och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Den var jätte bra, men precis hela filmen så satt jag vättskrämd och bet på naglarna. Visserligen så är jag lättskrämd, men ändå..
Fast alltså man var ju inte rädd som i en skräckfilm så, utan mer orolig eller hur man ska beskriva det. Och jag fällde även ett par tårar, eftersom den var rätt sorglig på vissa ställen. Jag vill inte berätta för mycket, så jag säger inte anledningen. Eller jo, ni kanske redan förstår att det är många som dör.
Men i alla fall, filmen är absolut värd att se, men man är rädd i princip hela tiden!

Lördag 26/12

Hejhej ♥
Jag knallade ner till stan och mötte upp Linnea nästan direkt efter att jag publicerat förra inlägget. Vi gick på stan, och jag hittade endel fina saker som fick följa med mig hem. Sedan gick vi till TacoBar och käka mat. När vi sedan skulle gå in på H&M igen så träffade vi på Victoria och Sofie. Vi följde med dom till donken och satt där ett tag. Sedan fick vi en inpulsidé att vi skulle gå på bio, dock blev det aldrig så eftersom alla inte kunde, då bussarna slutar gå redan vid halv tolv. Linnea orkade inte vara kvar på stan, så hon åkte hem. Jag, Victoria och Sofie knallade iväg till donken igen, där vi bara tog pommes och delade på, och satt där ett tag. Sedan gick jag hem. Då ringde Linnea, och vi bestämde att hon och jag skulle gå på bio sen. Det blir 2012, och den slutar vid tolv, så hon sover sedan här hos mig, myyys! :)


V-blogg

Jag orkar inte skriva någonting idag, så det får bli videoblogg! :)

Fredag den 25 december

Hej på er!
Har ni haft en bra jul? Jag har haft det super mysigt med släkt och familj. Jag haft fått mängder utav choklad i julklapp. Jag har även fått presentkort, Hello Kitty saker, biobiljett, tidningar osv.

Idag så har jag bara varit hemma och slappat. Tittat på Mysteriet på Greveholm och ätit godis. Imorgon börjar mellandagsrean, och då jävlar ska jag shoppa! Jag ska bara få med mig någon som vill shoppa med mig, i första hand gillar jag att shoppa med någon, hellre än att shoppa själv, men jag antar att de flesa känner likadant? ;)


Jag i min nya mysdress. Även denna fick jag i julklapp!

GOD JUL!

Som ni kanske förstår så kommer jag inte blogga någonting idag, eftersom jag som varje år ska tillbringa min julafton med släkt och familj. Men jag antar att de flesta andra inte heller har speciellt mycket tid till att sitta framför datorn och läsa bloggar.
Men jag ville i alla fall häsla er alla en riktigt God Jul, hoppas ni får det trevligt med många fina julklappar! ♥

Dan före dapparedagen

Hejhej!
Jag hade ställt klockan på nio idag, men försov mig till tio. Då gick jag upp och duscha, sen åt jag frukost i lugn och ro. Då märkte jag även att det var dax att gå om ca 10 min. Så jag stressade på lite smink i ansiktet, utan att ens titta om det såg någorlunda normalt ut. Sedan halsprang jag och min bror ner till frissören. Det blev ingen stor skillnad direkt, men jag blev nöjd ändå :)

Nu har jag precis slängt i mig lite mat, och ska alldeles strax sätta igång med städningen. Vi halv fem ska jag posta brev till Finland, sen är det dax att knalla iväg till min moster och hennes nye karl, hehe.

Vi hörs senare, eller imorgon, på julafton! Ha det så bra så länge!

puss
mathildaa.

JULLOV!

Hej, och åter igen ber jag om ursäkt för kass uppdatering. Jag uppdaterade ingenting igår, och idag har jag också varit seg med det.

Imorse gick jag som vanligt upp vid kvart över 6 och gjorde iordning mig. Sedan tog jag bussen till skolan, och hade avslutning i ca 2 timmar. Det var faktiskt riktigt segt om jag får säga mitt. Och just det ja, jag fick mina första betyg också ju :)

Men när vi slutat i alla fall så tog jag ovh några vänner bussen till stan, vi satte oss på Barista och tog en fika. När vi suttit där i nästan tre timmar säkert, så gick vi och ''fönstershoppa'' lite. Alla mina pengar vi ju hemma, plus att jag inte vill köpa något nu. Dels för att jag kanske får det i julklapp, och för att det kanske blir rea på det på mellandagsrean.

När vi var klara på stan i alla fall så gick jag hem och hjälpte min syster lite smått med julbaket. Eller okej, jag ställde ut knäckformar på en plåt.. hehe.

Vid klockan 18:00 gick jag, min bror och min syster ner på stan igen för att köpa den allra sista julklappen. Nämligen till våran moster och hennes nye karl. Vi engagerade oss rejält och det blev riktigt bra måste jag säga!

Imorgon ska jag upp vid tio, för klockan halv tolv ska jag vara hos frissan. Sen imorgon eftermiddag ska vi till min moster och karl för att ha det trevligt och byta julklappar. På torsdag, alltså på julafton så ska vi på morgonen fira min bror som fyller år, sen ska vi i familjen byta julklappar, innan vi åker till Motala för att fira jul med släkten. Innan det ska vi självklart hinna med att se på kalle anka och hans vänner! ♥


Idag har jag varit fin med rött glitter i håret! :)

Skansens julmarknad och skyltfönstringen på NK

Även idag har jag varit seg på uppdatering, men jag lovar att det ska bli bättre på jullovet! :)
Men i alla fall, imorse gick jag upp lite över 07:00, åt frukost, gjorde mig iordning och sedan åkte jag, mamma, pappa, syrran och farfar till stockholm för att gå på julmarknaden på Skansen. När vi både hunnit med det, skyltföntringen på NK och en till liten julmarknad så var det dax att åka hem igen. Vi var hemma i Linköping igen vid 20:15. Då åt vi mat, sedan tittade vi på tv, och nu hade jag tänkt att göra iordning mig inför natten, för gud så trött jag är efter att ha gått i detta snöoväder hela dagen! Alla på hela julmarknaden såg ut som snögubbar, bokstavligt talat, utan överdrift!

Vi tog även några bilder, men dom får ni nog imorgon, för de finns på min systers dator just nu..

puss
mathildaa.

Lördagdennittondedecember

Hejhej, ledsen att jag inte skrivit något inlägg idag. Men direkt när jag vaknat åt jag frukost, gjorde iordning mig, och sedan gick jag och min syster ner på stan och inhandlade de allra sista julklapparna. Vi blev utsvultna och gick hem och åt. Sen klädde vi julgranen som pappa släpat hem imorse (förövrigt så klädde vi den med endast färgerna rosa, lila, silver och vit, för att det skulle bli en äkta tjejgran). Resten utav kvällen har vi sätt på film, tv och ätit en god kvällsmat.

Nu har jag precis duschat, och ska strax gå och lägga mig, för imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Stockholm. Där ska jag, mamma, pappa, farfar och syrran gå på julmarknad. Detta får min farfar i födelsedagspresent, eftersom han älskar upplevelser som detta :)


Fredag 18/12

Nuär jag arg. Jag skrev verkligen aslångt, men sen försvann allt när jag tröck på publicera :o Nu är jag arg, och jag orkar inte skriva om allt.

Jag berättar istället lite kort om vad jag skrev förut.


Idag har det varit en ganska slapp dag. Det finns inte speciellt mycket att göra så här på slutet av terminen. Men nu är det fredag, och det innebär heeelg! På måndag har vi en så kallad ''pysseldag'', och och på tisdag sker avslutningen.

Nu ska jag snart och titta på Bonde söker fru och äta lite godis. Utomhus faller snöflingor ner från himlen, och marken är helt vit. Vintern är verkligen vacker. Den enda nackdelen är att det är så halt. Man halkar så lätt, och jag har gjort det flera gånger i år redan, även om snön bara legat på marken några dagar. Men jag menar, kylan kan man ju göra någonting åt, nämligen klä sig ordentligt.

Torsdag 17/12



Linnea <3

Hej bloggen :)
Jag har inte varit på någe vidare bra humör idag i skolan. Eller jo, på slutet. Men i alla fall, när vi slutat så satt jag kvar i skolan en stund med masser vänner. Sen följde jag med Linnea hem till henne. Vi gjortde inte så mycket. Åt och titta på tv, hehe. Vid fem tog jag bussen hem, åt kvällsmat, och satte mig precis här. Tänkte vara lite duktig och plugga engelska. Vi hörs! ^^

Onsdag 16/12


bild från igår, haha!


Idag så har det inte varit något speciellt i skolan. Det är rätt slappt nu, utan läxor och prov och så nu i sista veckan på slutet av terminen.

När skolan slutat så tog jag bussen hem, åt lite mellanmål, och nu sitter jag här och letar upp någon låttext till svenskan. Att välja ut EN låttext av alla bra låtar som gjorts genom tiderna, det är som att leta efter en nål i en höstack ungefär. Och det är inte lätt kan jag lova!
Men jag ska i alla fall leta vidare och hoppas att jag bestämmer mig snart, så hörs vi antingen senare eller imorgon! :)

Tisdag 15 december

Denna dag har faktiskt gått vääldigt fort! Efter skolan tog jag bussen hem till mig med Linnea. Vi åt lussekatter och spelade tvspel. Sedan gick vi även ut och fotografera lite innan hon skulle ta bussen hem. Nu har jag och min syster precis julpyntat klart, och gud så fint det blev i rummet! Även ifall allt rosa som var i rummet innan skär sig väldigt mycket till det röda, men snyggt blev det! :D jag har inte haft så här mycket tomtar på flera år, hehe.

Men nu ska jag i alla fall gå och duscha, så jag imorgon inte kommer till skolan med värsta fettiga håret. Fast det vore ju mysigt, elelr hur? ;) haha, men vi hörs sweeties! ♥

Tråkiga måndag!

Hej på er!
Idag började dagen med musik, och vi skulle spela upp våra band, och vad fan tror ni, vårat band gjorde bort oss och spelade/sjöng i otakt och vi som sjöng sjöng olika starkt osv. menmen.
Sen på engelskan var det inte heller något bra. Men efter det har jag varit på jätte bra humör hela dagen.

Jag kom hem för ungefär en timme sedan, om inte lite innan. Idag har jag förövrigt ingen aning om vad jag ska hitta på. Antar att det blir datorn, och lite städning.. Jaja, vi hörs! ;)




Förresten, det är bara 10 dagar kvar till julafton och jag har paaaanik!!

Lucia!

Hejhej!
Idag väcktes jag vid klockan 10 för att gå upp och äta frukost. Sedan chilla jag galet enda tills mamma och pappa gick till deras buss som skulle skjutsa de till stockholm, där de sedan ska gå på båten Cinderella.

Jag och min syster satte oss ner och kleta på lite glassyr på pepparkakor, sedan åt vi ''barn'' lunch. När jag och min syster sedan suttit vid datorn ett tag, tröttnade vi och fick ett stort godissug, så vi kilade ner till Netto och köpte hem lite godis.

Nu har vi precis fikat, och ska snart börja med kvällsmaten som kommer ta lite mer än en timme.
Sedan i kväll är planen att vi ska titta på film, myyyys!


Bara för att jag har världens bästa storasyster ♥

V-blogg

Jag orkar inte skriva någonting nu idag, så lägger upp en videoblogg istället :)

Fredag 11/12

Hej bloggen!
Idag har vi inte heller haft någon vanlig skoldag, utan en så kallad temadag, precis som igår. Det började med luciatåg uppe i kyrkan, sedan skulle vi spela teater och shit. Sista ''lektionen'' var film, och då somnade jag efter ungefär en kvart, och jag sov i en timme, jag vaknade av att alla gick ut ur klassrummet, så jag och mina kompisar vaknade upp ur våran böghög på bänken och gick till våra skåp för att hämta våra saker. Sedan tog jag bussen hem.

Ikväll blir det bara mys med familjen framför Idolfinlalen. På lördag eller söndag ska jag kanske träffa Victoria och spela in en film till ett svenska arbete.

Vi hörs! ^^

Torsdag & Blodsbröder

Hej!
Idag har vi haft temadag i skolan, så det har inte hänt så speciellt mycket. Jo, Tommy Deogan kom och hade en slags föreläsning. Han har gjort en bok som heter ''Blodsbröder'', det är en sann historia där han berättar om hans brors jobbiga liv, som tillslut dör. Och den där föreläsningen han gjorde på våran skola var otroligt rolig, jag har inte skrattat så mycket på länge! Jag visste helt ärlig talat inte vart jag skulle ta vägen för att jag skratta så mycket. Jag tjöt! Men framförallt så var det väldigt lärorikt, och allt som han berättade stämde. Det är svårt att förklara vad han sa, det var så mycket, men han är en sådan person som kan fånga hela publikens uppmärksamhet. Han berättade någonting viktigt, men han fick in mycket humor i det. Jag tror inte att det var en enda person på hela skolan som satt och småpratade med varandra istället för att lyssna på honom. Han var grymt bra!
Och förresten, jag ska få en bok hemskickad till mig, helt gratis. Den verkar superspännande, jag längtar tills den kommer! :)

Onsdag 9/12

Guuud så dålig jag blivit på uppdatering! Men jag lovar att bättra mig snart! Jag har haft mycket läxor och prov att göra nu på sista tiden bara. Men i alla fall, idag har skoldagen varit ungefär som vanligt. Efter skolan satt jag och Linnea på gårn ett tag, sedan gick vi hem till henne lite snabbt, innan vi träffade Emma. När klockan var ungefär sex så tog jag bussen hem. Åt mat, en maträtt som jag varit sugen på jätte länge, nämligen crepes! Så himla gått det var!
Efter det satte jag mig vid datorn, och hörde någon som skrek ''stanna för i helvete!'', men jag brydde mig inte så mycket eftersom jag är så van att folk skriker ute på gatan. Men sedan hörde jag och att min bror och min pappa gick om kring och sa ''nu kommer det ännu mer poliser, det kanske är ett rån!'' Så jag gick ut och då berättade de för mig att det varit några som åkt i en bil och sedan krockat och sprungit i väg. Polisen fick ta på en utav dom tror vi. Annars har vi ingen aning om vad som hänt, men poliserna har stått på gatan utanför mitt fönster enda sedan klockan nio typ, och nu har de precis åkt. Men men, det kommer nog upp på correns hemsida snart.
Det är spännande att bo så här mitt i stan, för det händer så mycket! ^^

Men i alla fall, imorgon och på fredag har vi inte några vanliga skoldagar, utan vi ska ha så kallade ''temadagar'' på våran skola. Det handlar om sexuella läggningar och mobbning. På fredag ska vi även på luciatåg.


Denna tröja hade jag på mig idag, fast med ett brett svart skärp under bysten, men jag tog av mig det när jag kom hem från Malmslätt, och denna bild är tagen för bara några minuter sedan.

Tisdag 8/12

Hejhej!
Ledsen för extremt kass uppdatering nu igen. Men idag efter skolan var det konfirmation, efter det åkte jag hem ochåt kvällsmat, sedan har jag pluggat fysik hela kvällen. Jag har inte hunnit med att sitta vid datorn.
Men nu är i alla fall mitt fysikarbete klart, och jag ska gå och tvätta bort sminket och lägga mig i min sköna säng för att få en efterlängtad sömn. Vi hörs imorgon!

puss
mathilda.

Måndag 1/12

Hejhej!
Precis kommit hem från skolan, ätit en lussekatt och druckit lite varm choklad. Guuuud vad jag älskar julen!
Dock måste jag förstöra denna julstämning med massvis med plugg. Men jag har engelska prov på onsdag, samt ett fysikarbete tills på onsdag. Även en komletering i hk/idrott tills på fredag. Detta blir jobbigt, men jag ska klara det! :)

Lite kort info om min helg

Hejhej, och fy skäms på mig för att jag inte har bloggat sen i tisdags. Men det har inte hänt något speciellt i veckan. Nu i helgen så sov jag hos Moa fredag till lördag. I fredags var jag och masser vänner ute nästan hela kvällen. I lördags knallade jag, Moa och ett par till tjejkompisar upp till Ica och köpte godis, sedan satt vi hemma hos Moa och titta på film. När klockan var halv tre ungefär så gick jag hem till Linnea, och hennes mamma skjuttsade in mig och Linnea till stan. Sedan tog jag och Linnea bussen till Malmslätt igen vid halv sex. Vi mötte upp Sofia, åt mat och sedan gick vi ut. När vi varit ute ett bra tag så ringde vi Moa, Victoria och Sofie, vi gick ner till Gården och flummade runt och hade det skit kul. När klockan började närma sig tolv söljde jag och Linnea med hem till Sofia. Vi tittade på film ett tag, när klockan var halv tre på natten så bestämde vi oss för att sova, eftersom jag var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Nu har jag precis kommit hem från Malmslätt igen, och ska snart ner till min mosters och hennes killes nya lägenhet och kolla hur det ser ut där.

Jag ska försöka att få tillbaka min blogglust, men den här veckan har jag knappt suttit vid datorn nånting, utan haft kul med mina vänner, eller pluggat. Och eftersom jag nästan aldrig tagit det lugnt på hela veckan så har heller inte min förkylning försvunnit.


Bild från igår.

Förkyld så det står härliga till.

Precis duschat och smörjt in mig med Oliv naturell body lotion för att få lite lenare ben. Bina ben är torra som sandpapper ungefär. Haha, okej kanske lite överdrivet! xD
Men i alla fall. Jag har inte gjort så speciellt mycket nu ikväll. Mest tagit det lugnt eftersom jag inte känner mig helt frisk. Jag är så snorig så jag nästan dränker mig i mitt eget snor (usch vad äckligt det där lät..) och ont i halsen så jag mår illa. Jag har egentligen inte tid att vara sjuk, så vi får hoppas på att det inte blir mer än så här.
Vi hörs imorgon i alla fall, för jag antar att jag inte kommer blogga mer nu ikväll. Så sov så gott, sockertoppar! ^^

Tisdag 1 december

Hej!
Jag kom hem från skolan för en stund sen. Skoldagen har varit bra, som vanligt. Jag har precis tagit mig ett litet mellanmål, och nu ska jag kila iväg till stan för att kolla lite julklappar med min kära mor. När jag kommer hem ska jag öppna min chokladkalender, jag är så spänd att se ifall det är små Hello Kitty chokladbitar i! :D
Just det ja, jag måste hinna med att gästblogga i Moas blogg ikväll också.
Men vi hörs senare i alla fall! Ha det bra så länge, puss
RSS 2.0