Soffmyser med världens bästa killar!

FESTKLÄNNINGAR - Nelly.com

 
 
Nu är det ju inte så jättelångt kvar tills min 18 års dag, så jag har påbörjat jakten på en snygg klänning! Eller ja, två stycken, en lite billigare och en får vara hur dyr den vill, haha!
 
Jag fyller ju år på en onsdag (lill-lördag, hehe), så då ska jag ut och tänkte ha en lite enklare men snygg klänning. Men däremot på min och Victorias 18-års fest så vill jag ha en maffig och snygg klänning, jag tänker mig en färgglad med maaaaassa paljetter, men det är ju lättare sagt än gjort kan jag lova...
Här ovan kan ni se några som kommer från Nelly.com, men är inte fullt nöjd med någon utav de.. Känner nästan för att designa en egen klänning, hehe. Man fyller ju bara 18 en gång ;) För mig ska det bli grymt!!!

Mår som jag förtjänar

Hej! Igår efter skolan åkte jag hem, packade och spontanåkte till Katrineholm där mina vänner redan väntade. Det blev fest på kvällen (men som vanligt glömmer man alltid ta bilder och det enda man hittar på mobilen dagen efter är massa oseriösa egopics och ett par fula och suddiga bilder där man tror man är supersnygg,haha), efter festen gick ett litet gäng hem till Anton för efterkrök, film och cheesburgare(vi mellanlandade på donken såklart innan efterfesten!), men det resulterade att alla somnade som klubbade sälar efter att vi käkat upp våra cheese. Jag vaknade sedan utav lina som sa "Mathilda nu är klockan tjugo i fyra, vi drar hem", så ja, då började vi knalla hemåt i mörkret. Sov superdåligt hela natten, det var varmt och jag mådde illa. Jag kan lugnt säga att jag mår som jag förtjänar idag. Illamående och huvudvärk, tack för den känner jag. Kom hem från Katrineholm alldeles för sent idag med så jag hann inte med jobbet utan var istället tvungen att fixa mig direkt när jag kom hem och åka till min syster+sambo för lite fest med god persisk mat. Herrejävlar vad mycket mat det var!!! Klarar mig i två veckor framöver haha..

Nu kom jag precis hem, måste sova nu. Klockan står på 08.00 imorgonbitti. Kill me.. Vi hörs, puss

Ett halvår

 
Idag mina vänner, är det exakt 6 månader kvar till jag fyller 18, längtar så in i h*lvete!!!! :D
För övrigt så har det varit ännu en seg dag i skolan. Orkade knappt upp till skolan, tänkte stanna hemma hela dagen egentligen men behöver närvaro :(
Hade bara två makeup lektioner idag, tränade på clean beuty samt shading, dusting och highlighting. Kul :)
 
När jag slutat gick jag till Här(en frisörbutik där företag osv får handla) och köpte mig ett schampo som luktar melon, vi har det i skolan, luktar så himla gott så var tvungen att köpa hem det :) hehe
Sedan tog jag tåget hem, jobbade endel, och nu tittar jag på hockeyn på tv. Bortamatch AIK-LHC, spännande!
 
Ska försöka komma ihåg att blogga mer imorgon. Har ingen blogglust + jag har ingenting att blogga om. Ett par ''hej-idag-har-jag-varit-i-skolan-och-bajsat-puss-och-hej'' inlägg i veckan blir så långtråkigt.. Ska försöka lösa det...
 
 
 
Kramar

BJ

Förlåt för alla deppinlägg jag gör hela tiden bara, haha. Men jag måste bara få skriva av mig lite ibland, ni behöver inte läsa om ni inte vill ju..

Jag sitter och tröstäter Ben&Jerry's nu i alla fall. Kan inte sova fast jag är skittrött, och imorgon börjar jag tidigt. Frågan är om man ska gå eller inte? Får väl se hur död jag är imorgonbitti hehe.
Puss på er och godnatt sålänge

Deeeeep

Seg skoldag som vanligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till för jag vill verkligen hoppa av hela skolan. Jag orkar inte mer. Jag orkar ingenting. Jag är trött konstant, hur mycket jag än sover så är jag alltid lika trött, jag äter knappt riktig mat för jag inte är hungrig utan lever typ på godis och annat onyttigt. Jag går omkring med fettigt hår i skolan. Och jag tycker inte ens att det är kul med hantverkslektionerna längre. Jag orkar inte, jag gör verkligen inte det. Vill bara ligga kvar i sängen dag ut och dag in.... Var fan är mitt liv på väg egentligen?

I don't care.

Jag har ingen lust för att blogga alls. Mitt "älskar livet" har förvandlats till "vad är meningen med livet när man ändå ska dö?". Höstdeppig och skoltrött är väl de rätta orden som kan beskriva mig just nu antar jag. Jag orkar ingenting, och att folk bara ignorerar och vänder ryggen till när jag försöker säga hur jag känner och vad jag tänker gör att jag får näst intill psykbryt.
Och kom inte och säg "det finns dom som har det värre", för det vet jag så väl om, jag är inte helt dum i huvudet. Men jag har alltid fått höra att man måste vara lite ego här i livet för att komma nånstans, och därför skiter jag i ifall någon unge i Afghanistan inte fått mat på två veckor och en annan unge i Göteborg blir misshandlad varje dag av sina föräldrar. För nu är det mig jag pratar om, det är jag som inte mår bra, det är jag som är missnöjd med livet. Sen är det ju självklart tråkigt att mänga människor i världen inte får mat, rent vatten och ett tak över huvudet, men vad ska jag göra åt det liksom? Varför ska jag helt plötsligt låtsas vara lycklig bara för att någon jag inte känner på andra sidan jordklotet inte får tillräckligt med mat? Inte direkt så att han får mer mat bara för jag säger att jag är lycklig och nöjd med livet. Jag vet att jag låter sjukt känslokall nu, men det är inte så jag menar. Försöker bara säga att uttrycket "tänk på de som har det värre" är fruktansvärt korkat. Min åsikt, punkt slut. Slänger in två bilder som är gamla som kärringen i lägenheten bredvid också. Enjoy. Pussar

Naturkunskap

På lektionen just nu.
 
Heeeej.Sitter på världens tråkigaste lektion just nu. Usch, fredagar är så onödiga!!!!! NAturkunskap och historia, vem fan bryr sig liksom?? Inte jag.
 
Nae ni, nu ska jag skjuta mig eller något. Vem fan bryr sig om ekosystem och sånt?? Kul liv.
Vi höres ni, pusspusspusspisspusspisssssspuuuusss haha

TITTA SKORNA JAG IMPULSKÖPTE IGÅR FRÅN SCORETT!! Älskar dom!!

torsdag 20 september

Jag idag.

Hej! Har bara haft hantverk hela dagen i skolan idag, först hår (rullade på spolar för 132874 gången, döda mig så tråkigt det är), sedan efter lunch hade vi makeup lektion och gick igenom shading och dusting osv. Kul men svårt..
 
Efter skolan tog jag bussen hem. Kom innanför dörren och började stortjuta, haha. Mamma skrattade lite åt mig när jag inte ens kunde säga varför jag grät. Lingonvecka ni vet ;) Haft humörsvängningar hela dagen så när jag kom hem brast jag, haha, men mådde himla bra efter jag fått ut de där tårarna kan jag lova ;)
 
Nu sitter jag och tittat på tv, ska snart ta en dusch. Och imorgon kära vänner är det fredag!!!! Länge sedan som jag längtade efter helg lika mycket som jag gör nu! Usch, har blivit så trött på skolan alltså...
 
 

vad vill jag?


Kul framför webkameran just nu, haha.
 
Hejsan på er! Jag har jobbat heeela dagen idag med, sjukt jobbigt men vill man ha pengar så vill man haha! Just nu sitter jag och tittar på X Factor på tv.
 
Funderar samtidigt lite över vad jag egentligen vill i livet, och har kommit fram till: Inte ett jävla skit. Sitter fast på ett ställe i livet då jag bara vill ligga i sängen och glo, för jag varken vill eller orkar göra någonting. Jag vill inte ens gå kvar i skolan, men vill inte heller hoppa av, för hur långt kommer man då liksom? Ingenstans. Fast det lär jag väl inte göra i vilket fall.. Usch, är så rädd för vad som ska hända i framtiden så ni fattar inte, ryser och börjar nästan tjuta så fort jag tänker på det. Kalla mig mes, haha!
 
Nej, nog med deppandet. En positiv sak är i alla fall att första hemmamatchen för säsongen i Elitserien är imorgon!! Sjukt peppad måste jag säga!
Ska försöka komma ihåg att blogga med imorgon, kramar

Jobb och körslaget

Jobbat heeela dagen. Tog en paus och tittade på körslaget också. Gillar inte det programmet speciellt mycket men måste ju kolla nu bara för att Louise Hoffsten och hennes kör från Linköping är med ;)
Ska snart sova, för imorgon blir det jobb igen!! Kul helg... Haha! Puss på er

torsdag 13 september

Jag har inga bilder så det får bli en på mig och min fina vän Ninni, bilden är dagen förra veckan någongång i skolan.

Hej! Så fruktansvärt dålig jag är på att blogga alltså.. Hur som helst, denna veckan har det varit skola som vanligt, jobbat när jag kommit hem från skolan. Idag var jag inte i skolan, stannade hemma, har jobbat massa och nu tittar jag på tv, behövde lite rast haha.
 
Hade egentligen tänkt att plugga lite idag med, men det kanske jag får gjort sen. Har ett arbete om Coco Chanel att göra bland annat.
Får se när jag bloggar nästa gång ;) Ska försöka komma igång med bloggandet igen, lovar! Puss

Helgen

Jobbat både igår och idag. Vikt och stoppat i papper i 1500 kuvert, fruktansvärt jobbigt!!
Sov hos systern min inatt med, super mysigt :) imorgon blir det skola igen, ska även jobba resten av vecka med :)
Nu ska jag duscha, glo på tv lite sedan blir sedan sängen. Puss

10 days

10 dagar kvar till första hemmamatchen i elitserien. Längtar vetuuu

Fredag 7 september

Kom hem från skolan för en timme sedan typ. Tråkigaste skoldagen någonsin. Hade naturkunskap och historia, hatar båda ämnena, speciellt natur, usch.
Nu lagar jag mat tillsammans med bror, håller på att svälta ihjäl typ haha!
Hoppas ni haft en bättre dag än mig, pussar

Torsdag

Hej! Skola idag som vanligt, hantverk två lektioner, en hårlektion och en makeup. Gick åt helvete på hårlektionen, rullade spolar och mitt bara trasslade sig och blev fel.. Sminket gick bättre, dock gick det bättre på makeup lektionen igår..
Efter skolan blev jag hämtad på resecentrum i Linköping, åkte till min bror och hans sambo och firade henne som fyller år. Blev fika osv. Nu tittar jag på fotboll, blir duschen snart och sen måste jag försöka sova snart.

Bilden nedan visar outfiten för idag! :)

jag vill bara vara någon mitt emellan

 
Sitter i skolan nu. Precis haft svenska lektion och ska nu ha personlig försäljning. Morgonen började dåligt kan man lugnt säga, så trött på allt och inget..
 
Vet att min uppdatering här inte är den bästa, men jag finns på Instagram och Twitter också, så kika in där. Heter mathildaelf på båda! :)
 
Puss
 
 

jag var och köpte en kostym till min egen begravning

 
Inte gjort ett skit idag. Skaplig ångest, kan man lugnt säga. Hade nattgäster inatt så imorse blev det frukost och så med de, men när de åkt hem till Motala igen så gick jag och sov i ett par timmar till, haha.
 
Sedan har jag tittat på film med mamma och pappa. Syster var även här och åt kvällsmat. Nu har jag precis duschat, ska försöka ta reda på vad vi ska göra imorgon och när vi börjar. Vi har nämligen mentorsdag imorgon igen. Får hoppas att jag slipper plusset därför då ;)
 
Bloggar mer imorgon, puss som fan

KÄRLEK

 
Lars Winnerbäck igår. Shit vad bra det var, helt magiskt. Perfekt väder, 16000 människor i publiken, och såklart underbara Lasse. Fick rysningar flera gånger! En kväll jag inte kommer glömma. Bästa på länge helt klart!
RSS 2.0