Hela tiden jobb

Gick bra på jobbet idag. När jag kom hem gjorde jag knäck med mammsen. Sedan tittade jag på film i soffan men somnade, vaknade upp till en annan film, haha, tittade på den, och vipps så är klockan redan tolv. Och jag som skulle städat rummet!!

Imorgon är det jobb igen som gäller, efter det tror jag att jag skulle åka hem till min syster för lite sista adventmys. Och på måndag är det julafton ni!! :D

Nu måste jag sova, pussar

Jullov

 
Sitter i sängen och chilledillar lite. Kom hem från Norrpan för ett tag sedan. Har haft julavslutning (fikade med klassen och sedan bio med hela skolan), och efter det åt jag lunch på stan med tjejerna och tog även en snabbis på stan innan tåget hem till Linköping igen.
 
Så ja, nu har jag jullov!!! Jag borde tycka det är skönt, men just i denna sekund tycker jag mest att det är jobbigt. Jag är livrädd och nervös inför imorgon då jag ska åka in till Norrköping och jobba i en inredningsbutik jag varit i en gång.. Ska även jobba på söndag, så inget lugn innan jul här inte!
Är sjukt nervös som sagt, men jag har ju praktiserat i butik flera gånger innan så jag borde vara van. Enda skillnaden är att det här är verkligen ett riktigt jobb, och det är det som gör mig så nervös! Men det ska nog gå bra! Jag är ju bäst på allt (hehe) så det här klarar jag nog gallant! Ska bli spännande :)
 
Annars händer inte mycket alls. Ska städa rummet eftersom jag inte kommer hinna det i helgen, sedan måste jag även hinna med ett gympass idag. Ska försöka komma ihåg att slänga upp lite bilder från Teneriffa också :) Hörs! Pussar
 

one from teneriffe

 
 

Jump, jump, jump. Jump in Atlantic

sista kvallen

Sitter i Teneriffa. 22 grader varmt. Solexem over hela kroppen som kliar och svider. Tide pa datorn gar snart ut, dags att hamta vin. Imorgon aker jag hem till kalla Sverige igen och pa mandag ar det bara att hoppa ur sommarkladerna och dra pa sig varma vinterklader och bege sig till jobbet. Har sa blandade kanslor nu sista kvallen har pa en utav varldens vackraste oar..

Lovar att blogga mer nar jag kommit hem till kylan. Pussar.

I TENERIFFA

Teneriffa, ett sa himla vackert stalle, allting ar perfekt, allt forutom att tangentbordet till datorn ar helt annorlunda mot hemma haha, och jag har fatt solexem over hela kroppen.. Men annars ar allt perfekt och det ar runt 20+ varje dag, fint hotell och vitt vin i tappkran ;)
 
Uppdaterar er med lite bilder nar jag kommit hem,
Pussar!
 

December

 
Helg. Första december. Snö. Julstädning. Julmusik. Skumtomtar. Pepparkakor. Hockey med bästa vän. Teneriffa imorgon. Semester i en vecka. 24 dagar kvar till julafton. Livet är fan bra nu! Tack Gud för du skapade mig i en värld som är bra och som inte behöver klagas på. Jag är fan lycklig!
RSS 2.0