090831

Ledsen för dålig uppdatering! Men jag har inte haft någonting att skriva om. Och när jag väl har haft det så har Blogg.se krånglat, så att jag inte kunnat logga in. Har det varit så för er också? Men i alla fall, så har jag just nu glömt bort vad det var jag skulle skriva om... Men jag antar att det inte var något viktigt. Och var det det så kommer jag säkert på det lite senare, eller imorgon.

Nu har jag precis gjort iordning mig inför kvällen. Jag ska visserligen inte gå och lägga mig än på ett tag, men vill ändå ha det klart. För sen när jag väl blir trött så kommer jag inte orka gå och tvätta bort sminket och grejer. Därför fixade jag det nu.

Jag får se ifall jag orkar blogga mer ikväll. Annars hörs vi imorgon. Ha det bra! :*

Kram
/Mathilda

Måndag 31/8

Hejhej!
Idag slutade jag skolan vid tjugo över fyra. Jag tog bussen som gick halv. När jag kom hem så satte jag mig och läste i min OKEJ - tidning som ko på posten idag.

Skoldagen har varit bra. Jag har varit otroligt glad och flummig. Och det är väldigt viktigt att vara ifall skolan ska bli kul. Annars blir den super tråkig, och man vill inte gå till skolan. Jag märker själv en stor skillnad.

Efter skolan skulle jag egentligen träffat min syster en snabbis och fått de två första Twilight - börckerna. Men hon skulle jobba hela dagen, så därför gick jag raka vägen hem istället.

Kram
/Mathilda

Kilklackar till hösten!


(Extremt suddiga bilder, men det får ni ta, för jag orkar inte ta några bättre)

De här snygga skorna fick jag idag utav min syster. De hade blivit för små för henne.
Jag funderar över att inviga dom imorgon i skolan. Min nya musse-pigg tröja åker nog på också! Hela jag kommer vara som ny imorgon! HAHAH, nevars xD

Kram
/Mathilda

Söndag





Lek med pappas webcam.

hejhej!
Min syster är här nu. Hon kom hit lite innan tre. Och då hade hon med sig ett par skitsnygga svarta pumps med kilklack på till mig. Dock var de lite förstora, men jag får lägga bomull i tårna eller nått.

Just nu sitter jag i soffan med min pappa mini-pc i knät. Syrran ligger bredvid mig med den tredje Twilight boken i händerna och läser. Hon ville att jag skulle sitta här, men jag fick inte prata, därför snodde jag pppas dator. Jag tror inte jag få använda den egentligen, men han är på bio just nu, så jag bara länar den lite... Hehe :)

Kram
/Mathilda

090830

Godmorgon!
Idag mår jag lite bättre. Än så länge i alla fall. Vi får vänta och se hur det är med mig senare mot dagen/kvällen.
Inatt har jag sovit skit dåligt. Masser med skrik och sånt utanför. Någon som satte på musik på högsta nivån vid tre på natten också, härligt. Hela stan vaknade säkert utav det. Drömt har jag gjort också. väldigt läskigt måste jag erkänna. Eftersom när jag satte mig vid datorn i morse fick jag reda på att min dröm kanske är sann. Aldrig varit med om något liknande. Men vad drömmen hadlade om får ni tyvärr inte veta.
Jag har precis ätit frukost, och ska snart hjälpa pappa att måla i köket. Och lite senare kommer min älskade syster hit, kul! :)

Kram
/Mathilda

090829 - kväll.

Åhhhhhh  vad jag mår dåligt. Jag mår illa, har ont i magen, ont i halsen och snorig som tusan. Fan då, säg inte att jag håller på att bli sjuk nu också. Äsch, det är väl bara idag. Jag antar att det går över tills imorgon. I alla fall illamåendet och ont i magen. Förkyld har jag ju varit ett tag nu så att..
Menmen, jag ska se till att gå och lägga mig snart. Jag blir ju för i helvete helt förstörd utav skolan! Ja plågas, rejält. När är nästan lov egentligen? ;o Jag behöver sova. Ta det lugnt. Gud. Jag mår dligt, rädda mig! Snälla..
Jag mår nog både dåligt fysiskt och psykiskt. Fuck. Vi hörs imorgon, ha det bra!

Kram
/Mathilda

Lördag 29 augusti

Hej bloggen!
Idag träffade jag saknade Helena. Det var jätte länge sedan vi träffades så här efter skolan. Vi hade det jätte mysigt. Jag mötte upp henne på stan vid halv fyra ungefär. Vi hade tänkt att gå på stan, men glömde bort att det var lördag och att affärerna stängde klockan fyra. Så vi gick till Åhlens, det var typ den enda affären som är öppen till klockan fem på lördagar. Där var vi rätt länge. Sedan tog vi en promenad runt stan, innan vi gick till Expresso house och tog en fika. Sedan knallade vi iväg till stationen där Helena tog tåget hem. Tack får dagen gumman <3


Latte och hallon/rabarberpaj på Expresso house.


Skitungen ville inte vara med på bild för att hon inte hade något smink på sig. haha.

Kram
/Mathilda

Nytt i garderoben


Linne 99kr Gina Tricot

Tröja 249kr H&M

Jeansskjorta 249kr Gina Tricot

Och så köpte jag även ett par väldigt mörkblå jeans på H&M för 399kr. Och ett par väldigt mörka jeansleggings i riktigt jeanstyg på Lindex för 199kr. Jag fick dock ingen bra bild på något utav de.

Min mamma var så snäll som betalade precis allting åt mig. Hon slösade ett par hundra mer än tusen kronor på mig idag. Det tycket jag var snällt! Hon är bäst. I alla fall ibland ;D haha ♥

Kram
/Mathilda

Stan med min älskade mamma

Hejhej!
Jag vaknade vid halv nio idag, för att jag hörde mamma och min bror stå och prata precis utanför min dörr. Jag låg och drog mig en stund i sängen, innan jag gick upp och åt frukost. Sedan tog jag mig en dusch, klädde på mig och sminkade mig. När både jag och mamma vara klara så gick vi ner till stan. Jag fick köpt en ett par jeans och ett par jeansleggings i jeanstyg (båda mörka till hösten). Jag fick även köpt en grå tjocktröja med mussepigg på, ett linne som passar till mussepigg tröjan och så blev det även köpt en jeanskjorta. Jag tror jag fick med allt jag köpte.. Jag kommer i alla fall att visa er allting snart. Ha det så bra så länge! :)

Kram
/Mathilda

Depp

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket. Ätit lite godis, hjälpt pappa att riva ner tapeter, tittat på tv, och deppat rejält. Jag har varit så otroligt deppig de senaste timmarna att det inte är sant. Jag vet inte vad det är med mig. Jag hoppas att det går över tills imorgon. Då ska jag tvinga med mig mamma ner till stan, och så ska jag tvinga henne att köpa kläder till mig. I alla fall jeans och en stickad kofta. Helst masser annat också. Nu ska jag tvätta bort sminket, ta ut linserna, kleta i finnmedel i ansiktet och sedan gå och lägga mig. Jag känner att jag inte orkar vara uppe längre nu, det kommer sluta med att jag sätter mig ner på golvet och börjar tjuta för någonting som jag inte ens vet själv. Sån blir jag alltid när jag är på sånt här depp humör. Därför är det bättre att jag går och lägger mig och sover bort depressionen. Toppen! :)

Kram
/Mathilda

Min pappa har lärt sig att smsa!


Detta sms fick jag utav pappa när jag var i skolan. Han har lärt sig att smsa! Dock har han inte lärt sig att använda punkt än. Fast det kommer väl så småning om.. haha.

Men som ni ser på smset så har pappa beställt en ny bil nu. Den kommer väl om två veckor skulle jag tro(?). Den är mindre än den vi har nu. För att just nu har vi en minibuss. Dvs en bil med åtta säten i. Men det behövs inte nu längre, därför har vi beställt en vanlig personbil med fem säten i. Och ska hela familjen åka någonstans så får min bror ta min mosters bil, eftersom att han fått körkort nu. Perfekt! :)

Kram
/Mathilda

Fredag 28/8

Äntligen fredag! Nu är det helg, och ni anar inte hur skönt jag tycker det är.
Skoldagen har ändå varit helt okej. Jag har bara varit väldigt trött.
Idag har jag och ett par kompisar planerat en kompis födelsedag (Emma), hon fyller visserligen år i november, men lika bra att förbereda redan nu. Hon fyller 15 och vi ska ordna den sjukaste födelsedagen hon någonsin haft! Hon ska bla ha en ögonbindel för ögonen är det står ''byxmyndig'' på, som hon ska ha på sig när hon går genom hela stan. Sedan ska vi föra henne till någon resturang där vi ska äta god mat, innan vi ska gå iväg och se premiären av New moon (förtsättningen på Twilight). Sedan får vi se vad vi hittar på mera. Jag längtar dit! :)
På tal om Twilight, så kom jag på att jag ska nog titta på Twilight nu faktiskt. Jag tittade på den i går kväll också, hehe. Men jag skyller på att det är min syster som fått mig beroende igen! ;D haha. Vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

090827


Bilden är från midsommar. Det är jag och min kusin. Jag tyckte det var dax för en bild.

Hej igen!
Nästan direkt efter att jag skrivit förra inlägget så frågade mamma ifall jag ville följa med henne och pappa och handla. Jag hade ingenting annat att göra, så jag följde med. Först tog vi bilen till någon bil butik och provade ut en ny bil. Vi ska antagligen beställa den imorgon, så får vi den inom två veckor ungefär. Fast det är inte säkert. När vi varit där bra länge så körde vi vidare till en färg butik, där vi kollade på nya tapeter och sånt till köket. Dock hittade vi ingenting som vi tyckte om så mycket, och vi var för trötta för att leta ordenkligt. Så vi körde vidare till en matbutik. Där handlade vi, och sedan åkte hemmåt. När vi var hemma så lagade mamma mat, och sedan åt vi.

Imorgon är det fredag, coh det innebär att det snart är helg! Så himla skönt det ska bli att kunna sova länge. Jag ska dra med mig mamma på en shoppingtur någon dag har jag bestämt. Hoppas bara att hon går med på det! ;) haha.

Kram
/Mathilda

Vinterjacka



Jackan är köpt på H&M för 599kr eller 699 kr, jag kommer inte ihåg..
Jag tycker den är skit snygg i alla fall. Och jag behövde en vinterjacka, så det var bra att jag hittade denna. Annars brukar det gå hela vintern innan jag hittar någon jag vill ha. Och när jag väl hittar en så är vintern nästan över. Den här är inte jätte tjock, men ändå så pass tjock så att man kan kalla det vinterjacka. Ärmarna är hyffsat stora så att man får plats med en kofta/tjocktröja under.  Man kan ha jackan både uppknäppt, stängd utan krage och stängd med krage.
Jag tycker den är snygg. Men vet inte vad ni tycker. Berätta gärna! :)

Kram
/Mathilda

Torsdag 27 augusti

Hej!
Jag kom för en stund sedan hem från skolan. Jag har tagit en macka, för att jag var så jäkla hungrig.
Jag vet inte riktigt vad som händer annars idag. Jag ska väl bara ta det lugnt nu.
Skoldagen har varit bra. Den gick ganska snappt faktiskt. Och någonting som är konstigt är att jag inte tyckt att någon lektion har varit tråkig sedan vi började skolan igen. Jag vet inte varför. Men det är ju kanske bra i för sig.
Nu ska jag ta kort på jackan jag köpte här om dagen, som jag sedan ska visa er. Spännande va? :)

Kram
/Mathilda

if i was a ritch girl lalalalalalalalaa

Halluuuuu! :D
Jag är superglad. Varför vet jag inte. hahah..
Jag har i alla fall precis duschat. Och tittat lite på olika sidor på internet, om jag hittar något fint att köpa. Självklart hittar jag massvis med kläder. Bl.a på Gina Tricot. Dit ska jag dra med mamma någon dag, och shoppa höstkläder. För det behövs! Jag tömde min garderob precis innan sommaren. Och det betyder att jag bara har linnen och sånt kvar. Jag behöver massor mysiga koftor, och jeans. gud vad jag vill shoppa nu! Jag ska tvinga med mamma ut på stan någon dag, när hon är på bra humör. hihi.

Vet ni? Imorgon är det torsdag, och det närmar sig helg! Gud så skönt! :)
Kram
/Mathilda


Onsdag 26 augusti

Hej på er!
Jag har precis kommit hem från Malmslätt. Jag följde nämligen med Linnea hem efter skolan och tittade på tv en stund, sedan knallade vi iväg till kyrkan för att fylla i och lämna in anmäleslappar till konfirmationen i sista hugg. Senaste anmälningsdatumet är nämligen på fredag.

Skolan idag har varit helt okej. Väldig lång och regnig bara. Annars har det varit bra. Och jag hade på mig mina linser idag, och attans så bra jag såg! Det kändes riktigt skönt att äntligen kunna sitta längst bak i klassrummet, men ändå se som om man satt längst fram. Fantastiskt! haha.

Jag tänkte föresten börja blogga mera nu. Jag har haft ett par dagar där jag bara uppdaterat en gång under en hel dag. Eller kanske inte en enda gång. Men nu tänkte jag börja som vanligt igen. Det är väl bra? Dock har statistiken sjunkit medans jag haft min lilla ''bloggpaus''. Men jag hoppas att den höjs snart igen :)


Kram
/Mathilda

Hello Kitty webcam

Ajdå, jag har visst glömt att ta kort på min nya vinterjacka och mitt hår. Menmen, det får ni se någon annan gång. Jag tänkte visa er en annan sak. Någonting som jag väldigt gärna vill ha, och någonting som jag funderar starkt på att beställa hem. Nämligen denna helt underbart söta webcam:
(Klicka på bilden för att komma till hemsidan, och se den i större format)

Den är väldigt billag. 195 kronor bara. Och den är ju helt j*vla underbar! Det finns massvis med Hello Kitty saker, bl.a en brödrost som jag också vill ha. Men jag vill nog hellre ha webcamen, eftersom det inte finns någon inbyggd på min dator. Men jag ska fundera på saken, om det blir så att jag köper den, så säger jag till! :)

Kram
/Mathilda

090825

Hej!
Just nu sitter jag och dricker mineral vatten. Jag är extremt sugen på coca-cola, men har inte köpt någon. Därför fick jag även idag ta det vi hade hemme, nämligen mineralvatten. Jag ska snart gå till Synsam, där jag ska på synundersökning och få mina linser. Jag ser nämligen extremt dåligt, och det är verkligen på tiden att jag skaffar linser! Jag har bara inte orkat ta tag i det innan...
När jag kommer hem så lovar jag att ta en bild på mitt hår. Även en bild på min nya vinter jacka som jag köpte igår samtidigt som hårfärgen. Jag hittade den, och blev helt kär. Jag älskar den verkligen! :)

Kram
/Mathilda

Nu har jag precis tvättat ur hårfärgen..

Det blev nästan svart, med lite röda toner i. Jag som ville haft det i nästan den färgen jag redan hade, men mamma köpte någon annan färg. Attans då. Fast okej, det blev rätt bra ändå. Även fast det inte blev den färg jag tänkt mig. Och jag klippte ju mig idag också. Det blev nästan ingen skillnad, bara kortare och lite tunnare.
Jag har tyvärr ingen bild på klippningen och färgningen. Jag orkar inte ta heller. Men det får ni kanske se imorgon.

Kram
/Mathilda

idominsalva

Ja, jag sitter just nu med idominsalva på läpparna och ska snart gå ner till stan och och köpa hårfärg. Och idag har jag inte köpt någon cola, utan fick nöja mig med det som fanns hemma. Mineralvatten. Inte alls lika gott som cola. Gud, jag börjar bli som alla jävla fjortisbloggare. Jo, föresten. På tal om fjortisbloggare. Jag är absolut inte en sådan person som går omkring med idominsalva på läpparna hela dagarna, utan har bara det på kvällarna eftersom mina läppar är så torra och spricker.  Idominsalva på läpparna är bland det fulaste som finns enligt mig. Hur som helst, jag måste kila iväg till stan nu.

''Fyfan vad snygg jag är. Fjortisar är det snyggaste som finns!'' Eller inte.




Vafan då. Jag har just kommit hem från stan och såg att detta inlägg inte uppdaterats än. Blogg.se var segt för mig när jag gick till stan och lät därför inlägget uppdateras medan jag var på stan. Men nehej då, den ville inte. Därför är detta inlägg sent!

090823

Hej!
Jag bloggade ingenting igår. Ojdå. Men som sagt så har jag fortfarnade min lilla ''bloggpaus''. Det innebär att jag inte bloggar så ofta. Nu kommer i alla fall ett inlägg, grattis.
Vet ni vad jag gör nu? Jag dricker cola och äter godis. Tyvärr har jag nog ätit lite för mycket, för jag mår extremt illa nu. Fast jag har ju ifs ätit konstant hela helgen, så det kanske inte är så konsitigt att jag mår som jag mår. Vet ni en till sak? Jag blir extreeeeeemt förbannad över att jag inte kan kolla de bloggarna som jag följer på devote.se. Jag kommer helt enkelt inte in på den sidan. Och jag blir skapligt irreterad alltså. Och så är jag nervös över imorgon också. Jag ska ju klippa mig då, och jag är nervös över att det inte blir som jag vill ha det. Men det är verkligen på tiden att jag klipper mig, för mitt hår är så jävla slitet så att det inte är sant.

Nu ska jag titta på Twilight. Min syster ville titta på den igår, och hon blev lika kär som jag blev första gången jag såg den. Och nu har hon gjort så att jag blivit lika kär igen. Det blir som en drog. Lite läskigt faktiskt. Hehe....


Så här sexig med min coca-cola är jag just nu. Herre gud så jag ser ut. Dålig kvalité på kameran är det också, eftersom jag använde min rosa kompaktkamera. Haha.

Kram
/Mathilda

Keep it loud

Nu har jag precis kommit hem från East fm, eller Keep it loud som man också kallar det. Eller okej, jag har hunnit torka mig lite, och tvättat bort mitt smink, som var nere vid kinderna. Herre gud så det regnade! Men herre gud så kul! :D
Linnea kom hit vid klockan sex. När klockan var ungefär kvar över så gick vi ner till stan. Till festivalen. Sen ringde vi Moa och bad henne att komma hit, så då satte hon sig på bussen och Linnea och jag gick och mötte upp henne. Sen gick vi runt hela stan och letade efter någonstans att äta, men över allt var det proppfullt. Till slut fick vi plats inne på någon resturang, kommer inte riktigt ihåg vad stället heter... Vi åt i alla fall kebab. När vi ätit upp gick vi ut i spöregnet igen. Vidare till festivalen, där vi stannade. Träffade lite kompisar, pratade med dom lite. Sen stod vi där och hoppade och skrek till masser okända band och artister. Jag har ingen aning om vilka det var! xd Men allihopa var hyffsat bra.
Efter en stund gick jag hemmåt. Många killar försökte få kontakt med mig, mitt rinnande smink och mitt dyblöta hår. Men jag log bara lite snett åt allihopa och gick vidare. När jag kom hem bara rann det om mig, så jag tvättade bort sminket och virade in mig i badlakarn.


Det blev bara ett par bilder när vi åt. Och ja, vi är väldigt blöta. Ändå var vi inte så blöta som vi var senare mot kvällen.
Nu ska jag nog gå och titta lite på friidrotten med min pappa. Vi hörs troligtvis imorgon! :)

Kram
/Mathilda

ÄNTLIGEN FREDAG!

Jag känner att jag vill berätta om dagen lite kort också.
Jag vaknade av att väckarklockan ringde klockan sex imrose. Jag gick ofrivilligt upp efter ungefär tio minuter, och gick saka vägen in i duschen. Jag brukar inte duscha på mornarna, men idag var jag tvungen. För jag glömde att duscha i går kväll, så mitt hår bara dröp av fett i morse. Efter att jag duschat, sminkat mig, klätt på mig och satt upp håret i en slarvlig knut uppe på huvudet så var det nästan med en gång dax att gå till bussen.

- Skoldagen började med So. Där skrev vi lite, läste lite ur samhällskunskapboken, och gjorde även några uppgifter från boken.
- Sen var det Hemkunskap. Vi lagade bakad potatis och någon skinksås.
- Lunch
- Spanska. Vi läste och översatte en text gemensamt, och sedan jobbade vi lite i övningsboken.
- Och sist var det Matte. Då jobbade vi med de deagnosiska testen.

Sedan slutade vi. Men det känns som att jag har glömt någon lektion, mellan so;n och hemkunskapen. Men skit samma, vi slutade i alla fall vid halv fyra. Min buss gick tio i, så jag fick vänta i tjugo minuter. Sedan kom jag hem. Jag pratade lite med Michael. Sedan åt jag en macka, eftersom jag var så extremt hungrig.
Gud så skönt att det är fredag idag! Man är ju ännu tröttare nu i början utav skolan, en vad man kommer att vara sen, när man har kommit in i att vakna skit tidigt varenda dag, och sedan sitta vid en bänk i skolan i flera timmar.

Kram
/Mathilda

JAG ÄR TILLBAKA IGEN! :D

Hahah gud så länge detta höll! xD shit...Tänka sig, att jag kunde inte ens vara borta från bloggen i 24 timmar tror jag. Men alltså jag tänka verkligen på bloggen hela tiden, att ''det här ska jag berätta om på bloggen sen'' och såna där saker, men så kom jag på att ''just det, jag har ju bloggpaus''. Så därför känner jag att jag orkar inte vara ifrån bloggen helt och hållet, men det blir dock inte så många uppdateringar. Utan kanske bara en om dagen. Möjligtvis två.

Jag har ett par saker att berätta för er, som händer idag eller i veckan.
  • Lite senare kanske jag ska gå ner till Kungsträdgården, där East fm är. Det är nämligen rätt många vänner som ska dit, så jag funderar på det också. Men egentligen är jag alldeles för trött tror jag. Fast det är klart, jag kan ju alltid gå ner dit och säga hej..

  • På måndag ska jag klippa mig, troligtvis färga håret också. Men vi får se hur det blir med det. Mamma kanske säger att hon vill vänta med det ett par dagar, och då får jag väl göra det.

  • På tisdag ska jag till Synsam på synundersökning, och prova linser. Eftersom jag ser så dåligt så är det verkligen på tiden att jag får mina linser! Jag fick glasögon när jag var fyra år, sen när jag blev elva år så la jag undan dom i en låda, för att jag inte ville ha dom längre. Och tack vare det så är jag nästan halvblind nu vafan. Äsch, det är snart fixat ju ;)

  • Och så pratade jag just med min syster om att vi ska träffas imorgon. Och det ville hon! Så jag ska komma till henne imorgon och äta mat och kanske fika lite hos henne också. Det var ett tag sedan jag träffade henne, så det ska bli jätte kul! Och hon ville att jag skulle börja blogga igen, så hon kunde hålla koll på vad jag gör om dagarna. haha. Vilken tur du har nu, för nu vet du vad jag sysslar med igen! ;D
Kram
/Mathilda

BLOGGPAUS!!

Jag har tänkt på det här länge, nämligen att ta en liten ''bloggpaus''. Jag känner att jag inte riktigt hinner med bloggen, och ännu stressigare kommer det att bli om någon vecka. Jag vet inte hur länge jag kommer att vara borta från bloggen. Men jag kommer antagligen slänga in ett och annat blogginlägg under den tiden jag har min lilla ''paus''. Fortsätt kika in, jag kommer tillbaka snart igen, jag lovar! Men ni får ha det så bra så länge! :)

Kram
/Mathilda

Torsdag 20/8

Hej! Skolan idag har varit helt okej faktiskt. Men jag antar att den kommer vara det nu i nån vecka till ungefär. För seda börjar allvaret, på riktigt. Nu bryr sig inte lärarna ifall man kommer lite försent, vilket det kommer göra sen.
Men så här såg i alla fall min skoldag ut idag:

- Engelska, vi jobbade med ett häfte med ett par uppgifter.
- Svenska, där fortsatte vi jobba med de uppgifter utr boken som vi jobbade med igår.
- Fysik, även där jobbade vi med några uppgifter.
- Teknik, byggde på våran lilla by, gjord av kartong, glasspinnar, målarfärg och annat liknade matrial.
- Lunch
- Matte, fortsatte med testet.

Sedan slutade vi, och då hade klockan slagit tio i två. Jag var kvar i skolan ett tag och pratade med mina favorittjejer (Linnea & Helena) en stund. Sedan tog jag bussen hem. Jag kom hem vid kvart i tre. Vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

AAHHHHHHH!!!!

Jag blir galen! Jag kan inte kommentera bloggar nu heller. Och det gör att jag inte kan svara på era kommentarer. ALLTSÅ VAD FAN ÄR DET MED DET HÄR J*VLA INTERNET? :@ Fyfan, jag ska stämma dom eller nått!!
Okej, kanske lite överdrivet. Men fattar ni hur j*vla förbannad man blir eller? ;o -.-'

Kram
/Mathilda

Hello Kitty plåster!

Jag har ju glömt att visa er mina grymt söta Hello Kitty plåster som min älskade syster var så snäll och köpte till mig för ett tag sen. Jag kom precis på det, så jag tog ett par bilder på de! :)


Visst är de söta? Jag har faktiskt ett litet på min högra hälsena just nu. För att jag har extremt skoskav där + en blåsa. Och så har jag ungefär tre blåsor och ett litet skoskav på den andra foten. Fast den får klara sig utan plåster. För det är ju värst på höger. Jaja, nog om mina skoskav. Vi hörs antingen lite senare, eller så hörs vi imorgon. Jag ska i alla fall snart äta kvällsmat.

Kram
/Mathilda

Dagens outfit 19/8



Idag bar hade jag på mig ett par ljusblå jeansleggnings från BikBok och ett vitt linne med spets från H&M. Men eftersom linnet med spets är ganska genomskinligt så hade jag även ett helt vanligt vitt linne under från Gina Tricot. Armbanden tror jag kommer från Gegås/Ullared.

Kram
/Mathilda

Har ni hört Tokio Hotel's nya singel?


Där var ett smakprov på den. Själv så gillar jag den inte speciellt mycket. Det låter verkligen inte som dom!
Dock så var ju annars låten helt okej. Men det stör mig att de inte låter som deras tidigare album.

Kram
/Mathilda

Onsdag 19/8

Hallu!
Jag hann inte blogga imorse, eftersom jag vaknade så sent. Men jag missade som tur var inte bussen, och jag kom därför i tid till skolan. Dagn har varit helt okej. Jag har varit väldigt trött bara. Men så här såg skoldagen ut för mig idag:

- Syslöjd, våran lärare pratade mest, sedan fick vi sy lite på en tygbit (det får vi alltid göra första lektionen efter sommarlovet)
- Matte, vi hade ett oförberätt diagnosiskt test. Dock var det ingen som hann klart, eftersom det var rätt svårt. Men vi får fortsätta med det imorgon, då vi också har matte.
- Spanska, Ny lärare, men hon värkade bra. På den lektionen gjorde vi inte så mycket. Läste och översatte en text ur spanskaboken bara.
- Lunch
- Idrott, Fotboll
- Svenska, gjorde ett par uppgifter från boken.

När klockan slog tjugo i fyra så slutade vi. Jag tog bussen hem, och nu har jag precis druckit massvis. Jag har så ont i huvet att det känns som att det kommer sprängas snart. Trött är jag också. Jag känner mig nästan medvetslös. Usch..

Kram
/Mathilda

J*VLA SKIT INTERNET!

VET NI HUR MÅNGA GÅNGER JAG HAR SKRIVIT OM I PRINCIP ETT EXAKT LIKA DANT INLÄGG? Inte jag hellr, jag tappa räkningen efter ett tag.. Internet är skiiiiiit segt, och det stängs av hela tiden. Och nu orkar jag inte skriva om det där j*vla inlägget en gång till! Usch.

Kram
/Mathilda

Tisdag 18/8

Nu är jag äntligen hemma från skolan igen! Även fast dagen var helt okej, som är det fantastiskt skönt att vara hemma. Och tro det eller ej, men det märks ganska väl att man får sova tjugo minuter längre än vanligt! Vilket är extremt skönt.

Skoladagen började i alla fall med mentortid.
Sen so, och där började vi med samhällskunskap.
Efter so;n var det idrott, dock bara teori, och sedan en liten bollek som kallas Doppboll.
Lunch
Och sista lektionen var bild.

Halv tre slutade vi, men jag missade såklart bussen som gick då, så jag fick vänta och ta bussen som gick vid tio i. Jag kom hem ungefär en halv timme senare. Imorgon börjar dagen med syslöjd. Shit, läraren gillar inte mig precis. Menmen, jag får väl se till att sköta mig bra då.. haha. Vi hörs senare! ;)

Kram
/Mathilda

090818

Godmorgon på er!
Jag ska alldeles strax gå till bussen, men innan dess tänkte jag bara blogga lite. Men jag vet inte om vad... ;s
Idag ska vi ha idrott första gången, så jag har precis backat idrottskläderna. I Corren idag stod det att det skulle bli regn idag. Eller ''ibland några skurar'' eller vafan det stod. Och jag hatar regn, usch. Jag tänkte blogga förut, när jag hade mer tid, men mitt internet krånglade, så jag fixa med det jätte länge. Men nu hinner jag inte skriva något mer, jag måste skynda mig iväg till bussen! Vi hörs när jag kommer hem från skolan igen.

Kram
/Mathilda

Måndag kväll


Jag tog bilden för rätt länge sedan, men har nog aldrig visat den. Och nu tycker jag att det var länge sedan jag la in en bild i ett sådant här ''vanligt'' inlägg. Om ni förstår vad jag menar..


Hej igen!
Min syster gick hem för någon timme sen ungefär. Och nu har jag precis tittat lite på friidrotten. Ja ska väl alledeles strax gå och lägga mig. Ni fattar inte hur trött jag är! Jag fattar det knappt själv. Jag fattar inte att man kan bli så trött... På tal om trött, vi kommer börja halv nio varje dag nu, istället för tio över åtta som vi har gjort i alla andra år. Det innebär att jag kan ta en senare buss varenda morgon. Dock så slutar vi lite senare varje dag.

Någonting som jag har kommit och tänka på idag. Jag har massvis med saker som jag måste göra. Gå till olika ställen och fråga efter en praoplats (Och ja, det är rätt länge kvar, men jag vill vara ute i god tid så att jag inte behöver ta de platser som blir över. Alltå, jag vill få det jag verkligen vill praoa med, och inte någonting som mina lärare väldjer ut åt mig). Shit, jag som är så blyg, och där ska jag stå och prata med en vilts främmande människa och inte veta vad jag ska säga, usch. Men jag måste ju som sagt få det gjort. Men så måste jag be mamma eller pappa att både boka tid till frissan och optikern. Jag är nämligen halvblind (nästan i alla fall), men jag har inte orkat ta tag i det tidigare. Och så måste jag som sagt till frissan, för mitt hår har blivit så slitet så det ser ut som... jag vet inte vad. Fult är det i alla fall. Färga håret behöver jag göra också. Jag har blond utväxt på vissa ställen. Samtidigt som jag har råttfärgad utväxt i hårbotten. Herre gud, detta måste verkligen fixas! Något mer som jag kom på tror jag... fast det kommer jag inte på just nu.

Jag ska i alla fall snart gå och tvätta bort sminket (eller okej, om en timme eller två). Och sedan ska jag gå och sova. Jag kommer inte kunna somna nu, även om jag försöker. Men jag säger godnatt redan nu i alla fall. Så vi hörs imorgon igen! Och jag får se ifall jag hinner blogga imorgon bitti eller inte..

Kram
/Mathilda

Måndag 17/8 - Första skoldagen efter sommarlovet!

Hej!
Första dagen i skolan var helt okej faktiskt. Jag trodde det skulle vara jätte hemskt, men nehej då! :)
Vi gjorde inte så mycket. Prata, fick pennor, sudd, mängder utav papper, fikade osv. Efter skolan följde jag med Linnea hem. Efter ett tag kom även två andra kompisar, Victoria och Moa. Vi hade det jätte trevligt! Vid halv sex tog jag bussen hem, och när jag precis gått av bussen träffade jag min syster och mamma. Vi gick hem till oss och åt kvällsmat. Och jag var bara tvungen att sätta mig här så att ni vet att jag fortfarande lever ;p Men nu ska jag gå och vara lite social med min syster. Vi hörs senare ikväll!

Kram
/Mathilda

090817

Godmorgon!
Jag har precis plattat håret lite, sminkat mig och ätit frukost. Hunnit prata med Linnea i telefon har jag gjort också.
Igår kväll målade jag naglarna. Det blev en väldigt ljusrosa färg, men jag ville ha en diskret färg.
Ojdå, jag tittade just på klockan och insåg att jag inte hinner skriva något mera nu. Vi hörs när jag kommer hem från första dagen i skolan efter sommarlovat! :)

Kram
/Mathilda

CUPCAKES

Jaa, förut sa jag ju att jag skulle hitta på någonting att sysselsätta mig med. Och mycket riktigt, det gjort jag också.
Jag fick för mig att baka lite. Det blev muffins toppade med lite glassyr och strössel.
Så här blev resultatet:


Och jag måste säga att de blev riktigt goda faktiskt! Dock inte världens vackraste dirket... xd

Kram
/Mathilda

ojoj..

Jag har inte orkat uppdatera någonting idag heller. Fast jag har inte gjort någonting heller.
Och jag kika precis in på statistiken, och såg att den börjat sjunka på sista tiden. Kan det bero på min dåliga uppdatering? Eller är det någonting som ni saknar här i bloggen? Tacksam för svar! :)

Imorgon börjar skolan, och det kommer bli ett rent helvete! Som tur är så börjar jag halv tio (tror jag?), så jag behöver i alla fall inte gå upp klockan sex. Jag har inte en aning om när vi slutar imorgon, men jag antar att det blir någongång vid två-halv tre. Sedan kommmer jag antagligen he direkt efter skolan. Och jag lovar att uppdaterningen ska bli bättre från och med imorgon!

Men ni får ha det så bra. Jag ska hitta på någonting att sysselsätta mig med nu ;p

Kram
/Mathilda

Godnatt, och sov så gott! :)

Nu har gästerna precis gått hem. Vi hade det jätte trevligt! Tyvärr så tog jag inga bilder.
Men jag, mamma och pappa, mammas gamla klasskompis och hennes barn, och så mammas klasskompis kille spelade ett otroligt roligt spel (mina brorsor gömde sig som vanligt på sina rum). Spelet heter ''Hur fan visste du det?'', och är som en frågesport. Det är mest ''snuskiga'' frågor, eller hur man ska förklara det. Dvs mest frågor om sex, porr osv. Men kul var det. Nu har de som sagt precis gått hem, och jag ska snart gå och lägga mig och sova. Imorgon har jag lovat att följa med min mamma ut och gå, så hon vill säkert att jag går upp rätt tidigt då, suck.
Men ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon(Eller idag, hur man nu vill definera det)!

Kram
/Mathilda

090815

Hej!
Jag är ledsen att jag inte uppdaterat bloggen någonting idag. Men jag har helt enkelt inte orkat. Jag känner mig inte helt frisk, så ingenting spännande händer idag heller. Fast vi får gäster snart. Är det spännande? Nej.
Jag har i alla fall suttit här ett tag och fixat lite med min fb. Jag ska snart gå in i duschen. Jag har ingenting mer att berätta. Jag skulle bara berätta att jag lever. Vi hörs senare! :)

Kram
/Mathilda

Lördag kväll/natt.

Nu är jag hemma från Mjölby!
Jag vet inte vad jag ska hitta på nu. Jag hade tänkt att gå och lägga mig rätt tidigt idag. Dvs typ nu. Men jag kommer aldrig lyckas att somna eftersom det är några jävlar som har fest någonstans i närheten, det dunkar musik och skriks som bara den. Det är nog det värsta med att bo mitt i stan.
Men jag får väl hitta på någonting att sysselsätta mig med, även fast det spelas hög musik. Folk som gapar och skriker (okej, vissa pratar) här utanför stör mig inte ett skit. Men musiken, den är extremt jobbig. Det är ju typ ingen musik heller, utan man hör bara att det dunkar. Vilket jag tycker är extremt jobbigt. Sådant hatar jag.
Men nu ska jag hitta på något. Kanske se på någon film. Vi hörs imorgon (eller idag, hur man nu vill resonera det) i alla fall.
Och sov så gott nu allihopa! :)

Kram
/Mathilda

090814

 
Den första bilden är tagen i en extremt skitig spegel. Och på den andra bilden satt jag bara och lekte lite med kameran.

Jag ska snart gå till stationen för att ta tåget till Mjölby. Kommer hem ikväll någon gång. Vi hörs då!

Kram
/Mathilda

Så där ja...

..., nu har jag skrivit om alla fyra böcker. Ni som missat vad jag skrev om den första boken i Twilight serien, hittar ni det inlägget här. Jag glömde nämligen berätta det tidigare :)

Kram
/Mathilda

Så länge vi båda andas ♥

Den fjärde och sista boken i Stephenie Meyers bokserie, Twilight. Jag älskar den här boken lika mycket som de andra tre.
I den här boken händer det mycket spännande, och självklart mycket romantiskt.
Så här står det så baksidan utav boken:

''Var inte rädd'', mumlade jag. ''Vi hör ihop.''
Jag överväldigades plötsligt av sanningen i mina egna ord. Det här ögonblicket var så perfekt, så rätt. Det fanns inga tvivel. Han lade armarna om mig och höll mig intill sig ... Det kändes som om verenda nervtråd i min kropp sprakade och glödde.
''För alltid'' , instämde han.

Att vara oåterkalleligt förälskad i en vampyr är som en underbar fantasi och en mardrömsliknande verklighet.
Bella slits mellan sin intensiva passion för Edward och en djup vänskap med Jacob. Året som gått har varit minst sagt omtumlande och fullt av längtan, saknad och förtvivlan.
För sin kärleks skull tvingas hon välja mellan de odödligas mörka och förfriska värld eller att fortsätta vara varm, mänsklig och levande. Hennes val sätter igång en kedja av händelser som kommer att få oanade och förödande konsekvenser för alla inblandade ...

Och så står det självklart att den är vansinnigt beroendeframkallande i slutet. Vilket den självklart är. Jag är extremt ledsen att serien är slut. Men jag är säker på att jag snart kommer att börja läsa om dom. Jag har aldrig gillat att läsa, och jag har nog aldrig läst så här många sidor på så här kort tid. Denna bok rekomenderar jag också extremt mycket!
Dock tycker jag att man bör läsa alla böcker i ordning, annars kan man nog bli lite förvirrad, och inte fatta någonting.


Bild från Google.

Kram
/Mathilda

Ljudet av ditt hjärta ♥

För ett par veckor sedan så läste jag även ut den tredje boken utav Twilight serien. Ljudet av ditt hjärta, skriven av en grymt bra författare, Stephenie Meyer. Så här står det på baksidan utav boken:

''Bella?''
Edwards mjuka röst hördes bakom mig. Jag vände mig om och såg honom jogga uppför trappan, med vindrufsigt hår efter att ha sprungit. Han omfamnade mig genast, precis som på parkeringsplatsen, och kysste mig igen.
Kyssen skrämde mig. Den var för laddad och hans läppar pressades alltför hårt och desperat mot mina - som om han var rädd att vår tid häll på att rinna ut.

En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt efter hämnd - Bella befinner sig återigen i fara.
Samtidigt tvingas hon välja mellan sin älskade Edward och vänskapen med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar.
Men Bellea har också ett annat val att göra - valet mellan liv eller död.
Men vad är vad?

Varning: Vansinnigt beroendeframkallande!

Och ja, den är verkligen vansinningt beroendeframkallande. Precis som de andra böckerna.
Jag har nog ingenting mer att berätta om den här boken, förutom att den är sorglig, man fäller många tårar till den (i alla fall jag gjorde det). Och jag rekomenderar den med hela mitt hjärta! :)


Bilden är tagen från Google.

Kram
/Mathilda

När jag hör din röst ♥

Jag har lånat ut den andra boken utav Twilight serien (När jag hör din röst) till min kusin, därför kan jag inte skriva vad som står på baksidan på den boken här i bloggen. Men den här beskrivningen hittade jag på internet. Jag vet inte ifall det är vad som står på baksidan, men någon beskrivning utav boken är det i alla fall! ;)

Beskrivning:

Även denna bok var extremt bra! Jag har fält många tårar till den här boken. Både lyckotårar, och sorgliga tårar.
Jag rekomenderar boken skarpt!


Bilden är tagen från Google.

Kram
/Mathilda

Godmorgon allihopa!

Min bror kom in och väckte mig vid klockan tio idag. Så vid halv elva ungefär så gick jag upp och käka frukost.
Nu satte jag mig här, tänkte bara att jag kunde blogga lite, men jag vet inte om vad. Men jag kände att jag behövde det, annars kommer jag säkert att glömma bort att blogga, och det är ju lite surt. För jag ska nämligen lägga mig och läsa klart den fjärde boken i Twilight serien nu. Jag har inte läst på flera dagar. Men idag läser jag klart dom där hundra sidorna, och sedan kommer jag nog skriva lite om dom tre sista (eftersom jag redan skrivit om den första) här i bloggen, så att ni som inte läst dom får en uppfattning om vad dom handlar om osv.
Så nu ska jag gå och läsa, vi hörs senare då! :)

Kram
/Mathilda

Godnatt.

Nu ska jag gå och sova, här i regnet. Okej, det där lät som att jag ska sova utomhus, eller som att jag inte har något tag på huset. Men det var inte så jag menade, utan det jag menar är att det spöregnar utomhus. Inte här inne. höhö.
Men vi hörs imorgon! Och sov så gott allihopa nu :)

Kram
/Mathilda

Torsdag 13 augusti

Nu är jag hemma igen. Dock är jag suuuper trött. Igår kom Linnea och jag i sängvid halv fyra på morgonen, för att vi satt uppe och spelade kort. Idag vaknade vi runt tolv, även fast jag hemskt gärna hade sovit ett par timmar till. Men vi gick upp, och Linnea fixade en jätte fin frukost till oss. Sedan spelade vi tv-spel och åt goda muffins toppade med en klick grädde och en jordgubbe, som Linnea också fixade. När klockan var ungefär fem så kom mina föräldrar och ena min bror och hämtade mig, och sedan åkte vi vidare till en affär och handlade.

Nu hinner inte jag skriva något mera, för mamma och pappa ropar på mig att jag ska komma och äta kvällsmat. Så vi hörs lite senare! Ha det bra,

Kram
/Mathilda

Nu ska...

20d316e564dd30c3bf64c69849f14439.png

Kolla varifrån!

Nu ska Linnea och jag snart gå och lägga oss. Vi har suttit uppe och spelat tv-spel tills nu. Jag skulle bara berätta det ;D

Hej! Snart...

-262cae81716e35b3846087723ed21b0.png

Kolla varifrån!

Hej! Snart ska Linnea och jag göra mat. Vi har precis bakat. Sen ska vi titta på film och ha det trevligt :) Imorgon kommer jag nog hem rätt skapligt tror jag. Så vi hörs då, för jag tror inte att jag hinner/orkar mobilblogga mera idag. Men ni får ha det så bra, nu ska jag hjälpa Linnea att göra mat ;-) Kram

090812

Hej!
Nu måste jag skynda mig iväg till bussen. Jag kommer inte ha tillgång till dator ikväll eller imorgon på dagen. Men jag lovar att mobilblogga! :)

Kram
/Mathilda

Godmorgon 12 augusti

Jag hade tänkt att gå upp rätt tidigt idag, för att hinna duscha och sånt i tid. Men självklart så försov jag mig. Så nu har jag precis klämt i mig lite frukost, och snart ska jag hoppa in i duschen. Jag som skulle vara hos Linnea vi typ ett. Menmen, jag får väl åka till henne med blött hår då, eftersom det tar typ en timme för mitt hår att bli hyffsat tort när man fönar det, så jag hinner därför inte med att föna. Jag får se ifall mina batterier till kameran hinner ladda klart tills jag ska åka iväg. Om de gör det så tar jag självklart med den, men lovar inte att ta några bilder. Men självklart kan jag försöka komma ihåg det! :)
Nu ska jag duscha. Och idag lovar jag att blogga precis innan jag åker! Låter bra va?

Kram
/Mathilda

Dagens slappa outfit 11/8



Precis som rubriken lyder så bar jag en väldigt slapp outfit idag. För att jag var alldeles för lat för att hitta något annat att ha på mig. Så jag gick omkring med mjukisbyxor och linne, en vit bolero och ett halsband. Självklart den där slappa ''bullen'' på huvudet också. Seximama.

Just nu är jag så trött så att jag nästan är medvetslös, samtidigt som jag pratar med Linnea i telefon. Men jag ska gå och sova nu, annars somnar jag nog på tangentbordet. Och jag skojar inte. Utan jag är verkligen så trött!
Så vi hörs imorgon. Sov gott allihopa, och dröm riktigt söta drömmar! :)

Kram
/Mathilda

Tisdag 11/8

Hej på er!
Ledsen att jag inte hann blogga någonting precis innan jag åkte iväg till Malmslätt. Men jag hade så bråttom till bussen.
Linnea och jag hade det i alla fall jag trevligt, med mycket skratt. Helena kom förbi en liten sväng också.
Sedan tog jag bussen hem vid... halv åtta kanske(?). Då la jag mig i sängen och läste lite. Och sen försökte jag logga in här på bloggen, men det funkade inte. Jag testede massvis med gånger, och nu som först så fungerade det.
Vi hörs troligtvis lite senare, om jag hinner/orkar/kan blogga mera. Annars hörs vi imorgon!

Kram
/Mathilda

Godmorgon!

Mamma väckte mig redan halv tio idag, usch. Men jag gick upp som en levande zombie och satte mig vidköksbordet och käka frukost. Sedan la jag mig i sänge och läste lite. Jag ska snart börja göra mig iordning. Eller okej, sminka mig och klä på mig. Håret orkar jag inte fixa idag heller, utan det blir en ''bulle'' på huvet, precis som de senaste dagarna.
Om lite mer om en timme så ska jag sätta mig på en buss ut till Malmslätt, för att träffa Linnea.
Jag hinner nog med att blogga innan jag åker. Tills dess, så får ni ha det bra utan mig! ;)

Kram
/Mathilda

Godnatt!

Linnea tvingar mig att gå och lägga mig tidigt. Så ja, jag ska väl ta och gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna och sånt där nu. Så vi hörs igen imorgon!

Kram
/Mathilda

Dagens outfit 10/8

Ett par dåliga bilder, när jag pratade i telfon med Linnea.


Svart långt linne: Gina Tricot
Mintgrön t-shirt:
Gina Tricot
Svart brett skärp:
Gekås/Ullared
Och ett par svarta leggings som inte syns på bild:
H&M

Kram
/Mathilda

Minne från sexan

Hej alla!Jag har precis pratat klart med Linnea i telefon. Hon ringde och sa att hon ville att jag skulle komma till henne imorgon, istället för att hon skulle komma till mig. Och hon ville att jag skulle gå upp tidigt, att jag skulle komma till henne redan vid tolv-halv ett!? ;o Herregud. Men jag, jag ska försöka.

Annars så gör jag inte så mycket. Jag sitter och trycker i mig lite norsk gelé med färgen snorgrön. Det låter gott va? Det är det inte. Haha jorå. Eller nej, inte gott. Fast det är inte äckligt heller. För den är rätt smaklös. Väldigt vidrig i konsistensen bara.
Och sen så berättade mamma precis att vi ska till Mjölby på fredag, till min mosters kille. Och jag vettefan ifall han fyller år, eller ifall det är något annat speciellt. Ska man vara ''finklädd'' eller? Fast det tänker jag inte vara endå... höhö.


Detta är Linneas och min chatt, för några minuter sedan bara. Ersänn  att hon var jävligt taskig!? Det låter ju lixom som att jag har världens största röv typ. Fast jag kanske överreagera. haha XD
Men jag kanske fick igen från en gång i sexan? Det var extremt kul. Jag måste berätta!
Alla i klassen satt och prata och så i det såkallade ''kapprummet''. Och ena min lärare hade kommit in dit och skulle säga någonting till oss. Men innan hon han göra det, så frågade Linnea alla i klassen när biologin började. Och jag säger direkt: ''När din röv har slutat växa''. Fatta vad kul alla tyckte att det var! Varenda jävel i hela klassen började asgarva (förutom Linnea), och läraren också. Sen dess har nästan alla i min förra klass börjat säga ''När din röv har slutat växa'' till alla som ställer liknande fråga. Det är rätt kul faktiskt. hehe.

Kram
/Mathilda

Måndag 10/8

Hej!
Nästan precis efter att jag skrivit förra inlägget så ringde Linnea till mig, och samtalet löd ungefär så här:

Jag: Aa hallå?
Linnea: Hej, vad gör du?
Jag: Gissa
Linnea: Sitter vid datorn?
Jag: Yes
Linnea: Haha okej. Men jag kommer hem till dig nu.
Jag: vah?
Linnea: Ja, jag var på stan och åt med min syster, och sen när hon gick till jobbet så bestämde jag mig för att gå hem till dig.
Jag: Jaha, är du påväg?
Linnea: Jag är nästan framme.
Jag: Men jag har ju precis vaknat!
Linnea: Ja, jag förstod det. Men det vad var jag räknade med också.
Jag: Jaha, ja, okej då.
Linnea: Bra, vi ses snart! Hejdå
Jag: Ehh, jaha, jaja, hejdå.

Och sen så slutades samtalet. Linnea var jätte glad, och jag extremt chokad, haha. Vi har i alla fall haft det skit kul idag. Vi har spelat tvspel och ätit en halv liter glass var. Men nu åkte hon precis hem, så jag ska lägga mig och läsa lite. Jag har inte läst på typ tre dagar nu. För övrigt så åskar det massor ute, blixtrar gör det också. Och jag är lika rädd som katterna. Vad tycker ni om åska? Är ni lika rädda som jag? Eller ni kanske bara tycker det är mysigt? Berätta!
Vi hörs lite senare! :)

Kram
/Mathilda

smörblomma


En bild som jag tog när jag var på släktresa i Värmland.

Godmorgon!
Idag väckte min bror mig klockan tolv, så jag gick upp och åt frukost med en gång. Sedan satte jag mig här, och har precis svarat på ett par fina kommentarer. Jag har inga som helst planer för dagen, utan ska nog bara sitta hemma vid datorn och ta det lugnt idag. Men vi hörs senare! :)

Kram
/Mathilda

Plåtning utomhus med Linnea, <3

Yes, nu kommer några utav bilderna. Ungefär 300 bilder blev tagna, men jag lägger bara in några stycken.








Personligen så tycker jag att alla bilder vi tog blev hyffsat bra. Jag vet inte vad ni tycker, men jag vill hemskt gärna veta det. Så skrev vad ni tycker om de här bilderna i kommentarsfältet. Dock så är det som sagt verkligen inte alla bilder. Men min dator är så extremt seg just nu, så det skulle ta hela natten att ladda upp fler bilder. Därför får ni nöja er med de här. Men som sagt, berätta gärna vad ni tycker om bilderna, och ifall det är någon som ni gillar extra mycket.
Vi hörs imorgon, jag måste fortsätta kolla igenom alla inlägg på bloglovin nu.

Kram
/Mathilda

090809

Hej på er!
Linnea står och lockar håret och snart ska hon sminka sig lite mer också. Jag har självklart turen att ha självlockigt hår, så jag slipper att stå där med locktången. Sminkat mig lite mera har jag redan gjort. Bytt kläder också. Vi två ska nämligen ut och fotografera lite. Vi får se ifall det blir några vättiga bilder. Om det blir det så får ni natuligtvis se dom lite senare ikväll/inatt. Nu ska jag hjälpa Linnea att locka hennes hår där bak. Så jag hinner inte skriva något mer. Vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

Nu åker jag...

...till Malmslätt och träffar Linnea. Jag tar med mig kameran, så får vi hoppas att det blir några bilder tagna.


Kram
/Mathilda

Låt tips: Robert Pattinson

Godmorgon bloggen!
Jag har precis ätit frukost och ska snart gå och ta mig en dusch. Lite senare idag ska jag antagligen träffa Linnea en stund. Vi får se vad vi hittar på. Kanske tar en sväng på stan eller så. Annars så har jag faktiskt ingenting mer att säga.
Jag måste bara visa er tre stycken låtar som jag verkligen får gåshud utav varje gång jag lyssnar på dem. Helt underbara!







Alla tre låtar är med Robert Pattinson. Jag är inget stort fan dirkekt utav honom, utan det enda jag visste om honom var att han spelade en av huvudrollerna i Twilight och att han var väldigt snygg. Men att han skrev låtar och hade ett extremt stort intresse för musik, det visste jag inte. Och jag visste definitivt inte att han var så här bra! Så lyssna och njut.

Kram
/Mathilda

Jag i kjol?

Jo, jag glömde berätta att jag hade kjol på mig när jag var borta på landet. Jag har verkligen inte haft kjol på skiit länge!
Så jag måste bara lägga in bildbevis:

Bilden är tagen igår, precis innan jag skulle gå ner till havet för att sola och bada.
Kram
/Mathilda

Ett par lantiga bilder

Hej igen, alla underbara läsare!
Nu fungerar mitt internet igen, så jag hade tänkt att lägga i bilderna från Kaggebo, som det lilla ''samhället'' (eller vad man nu ska kalla det) hette där jag, ena min bror och mina föräldrar tillbringade två veckor utav semestern/sommarlovet.


Här tömmer mamma dasset xd







Min syster's födelsedag.





Kvällsdopp

Kvällsdopp




HAHAH jag förstör alltid alla bilder xD

Och den där bilden får väl avsluta för den här gången :)

Kram
/Mathilda

HEMMA IGEN!

Hej bloggen!
Nu är jag äntligen hemma igen. Så himla skönt!
Vi har haft det super trevligt där ute på landet, dock lite långtråkigt ibland bara. Men vi har sysselsatt oss rätt så bra tycker jag. Och ett kvällsdopp nästan varje kväll. Onsdag, torsdag, fredag den här veckan så var det jätte soligt ute, så då gick jag, mamma och pappa till stranden och solade och bada. På onsdagen så brände jag mig på knävecken, ena sidan utav ansiktet och armarna. Torsdagen brände jag mig ingenting, och igår (fredag) över nästan hela kroppen. Varför kan bero på att jag inte smörjer in mig så bra, och att jag är otroligt känslig mot solen.

Idag så gick vi upp klockan åtta och åt frukost. Sedan började vi med städningen. Runt elva-halv tolv så åkte vi hemmåt. Kom hem ungefär en timme senare. Jag satte på datorn med en gång, men internet fungerar inte, så jag satte mig vid pappas dator. Men han är och hämtar hem ett nytt modem på posten, så jag hoppas det fungerar bättre när han installerat det.
För övrigt så läggäer jag upp bilder från de här två veckorna på bloggen när internet på min daotr fungerar igen.
Ni får ha det så bra så länge, så hörs vi lite senare!

Kram
/Mathilda

Hej alla!...

0-620e5e9d3c058ca29d424f6ad480474f.png

Kolla varifrån!

Hej alla! :) Just nu ligger vi och solar ute på klipporna här (okej, lite sand är det också). Det är iskallt i vattnet, salt är det också. Men jag hoppar i och svalkar mig lite då och då i alla fall. Det här är den soligaste dagen under hela de här två veckorna, ändå är det rätt molnigt. Med andra ord så har vi inte haft det så soligt medans vi varit här ute på landet. Men det är trevligt ändå. Bara lite lång tråkigt. Ha det så bra! Kram

Hej! Hur...

6e258a52e3bf118441b9fd63930e3b84.png

Kolla varifrån!

Hej! Hur är det med er? Jag har hört att det är flygmyreinvation inne i Linköping. Läskigt tycker jag, hoppas verkligen att dom är borta när jag kommer hem! För övrigt så har vi det bra här. I torsdags var mina kusiner här och sov över till fredag. Igår var vi i västervik. Då åt vi på resturang, och köpte fjärde boken boken av Twilight serien, som jag precis börjat läsa. Nu ska jag äta, så jag hinner inte skriva mera. Men jag kommer att mobilblogga en eller flera gånger mer, innan lördag, då jag åker hem. Ha det så bra så länge! Kram

RSS 2.0