dresscode & facelook


Idag kör jag på en randig tröja från H&M, till det har jag ett vanligt vitt linne och ett par svarta leggings med nitar.

Nu går jag till min moster och Lars, vi hörs när jag kommer hem! :)

I KNOW YOU LOVE ME BIAATCH!

Åhh vad jag tjänar bra på detta! Fortsätt du bara! Cause' I like it! ;)

Söndag morgon

Godmorgon bloggen!
Min katt står och slickar ur min yoghurtskål här bredvid mig. Jag har precis duschat, och ska snart göra iordning mig. Om ett par timmar ska jag till min moster och hennes karl. De förlåvade sig förra helgen, så jag och familjen hade tänkt att fira dom lite. Så det ska bli trevligt! Men tills dess så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag antar att jag får sitta här och ruttna bort, precis som igår.. haha, vad deppig jag lät där! xd


Snart godnatt

Jag har fan inte gjort ett skit idag. Och just nu så bara längtar jag efter att lägga mig i sängen och sova. Och imorgon ska jag sova länge, sen får vi se vad som händer. Jag skriver mer imorgon! Puss

En tråkig lördag

Min dator har krånglat så jag har inte kunnat blogga. Fast jag har typ ingenting att berätta eftersom jag inte gjort så mycket idag. Jag och mina brorsor är ensamma hemma, och vi orkade inte laga mat så vi beställde pizza, som ena min bror fick gå iväg och hämta sen.
Nu har jag precis tittat på det senaste avsnittet av Familjen annorlunda på Tv4Play. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på här näst. Kanske spela sims en stund. Guuud vilken tråkig lördag det har varit för mig idag. Och jag längtar så mycket till Kreta! Det kommer bli så jäkla kul! Men som tur är så åker jag på en liten miniresa nästa helg. Och det kommer också bli skit kul! :)
Men men, nu ska jag fortsätta ruttna bort. Vi hörs senare, eller imorgon. Det beror på om jag har någonting att skriva om, eller om jag huvud taget har lust att skriva något mer. Det märker vi! ♥

enjoy

Godmorgon!
Idag väckte mamma mig vid klockan tio, så nu har jag precis ätit frukost och så. OCh jag måste bara säga en sak... JAG HATAR ATT MIN SHIFT KNAPP ÄR SEEEG! hehe, så nu vet ni det! :)
Skönt med helg i alla fall. Jag har inget speciellt att skriva, tänkte bara att jag skulle uppdatera eftersom jag var så dålig på det igår. Men jag känner att det här inlägget blir ett riktigt ointressant inlägg istället. Hehe, jag skiter i det här nu. Vi hörs senare, och då får vi hoppas på att jag har något mer intressant att skriva! ;)

Fredag 29/1

Ledsen för att jag inte uppdaterat någonting idag! Men tirekt när jag slutat skolan så tog jag bussen in till stan och mötte upp min mamma och min syster. Jag köpte bikini, och sedan knallade vi hemåt. När vi var hemma åt vi äpplepaj med vaniljsås, sedan tittade vi på bilder från Kreta 08. Efter det blev det lite tv tittande, innan det var dax för de stora räksmörgåsarna. Efteråt satt vi och prata väldigt länge, och klockan åtta började Let's Dance. När det var slut så var det premiär på Solsidan, och sedan var det nyheter som vi tittade på, innan ömröstningen i Let's Dance började. Nu har jag precis gjort iordning mig inför natten, så jag ska gå och lägga mig nu. Min syster sover redan hon ska upp och jobba tidigt imorgon..
Hur som helst så bloggar jag mer imorgon! Puss och godnatt alla söta!

Kan det mesta på biologin nu!

Nu kan jag i alla fall biologin någorlunda bra, och det känns rätt bra faktiskt. Frågan är bara hur det kommer gå imorgon på provet, hur mycket hjärnsläpp jag kommer få. Men det får vänta och se! ;) haha
Nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan ska jag soooova. jag är trött som in i helvete. Och imorgon är det fredag! Fatta vad skönt med helg alltså! :D

Dagens outfit 28/1

Kvällsmat, sen ska jag plugga!

Fan, jag har inte börjat plugga än. Jag somnade, och nu har jag tittat på tv lite. Men jag väntar tills jag fått i mig lite kvällsmat, sen SKA jag plugga! Jag hade tänkt att skära upp lite äpple bitar, så att jag har lite tilltugg när jag pluggar. Det funkar alltid bättre för mig då. Men men, vi hör snart igen, och då kommer nog dagen outfit! Visst är det kul att jag börjat med dagens outfit igen, och mer bilder över huvud taget!? Hoppas bara inte att allt spricker nu igen! hehe..

Torsdag 28/1

Nu är jag äntligen hemma från skolan! Och sån jääkla träningsvärk jag har sen igår alltså!
Hu som helst så började det med att jag kom försent till första lektionen. Och när jag väl kom så hade jag glömt häftet vi skulle jobba i. Men jag fick titta med en kompis. Sedan på svenskan så fick jag sms, och då tog min fittlärare min mobil (ursäkta språket, men jag blev så himla förbannad!). Så jag var utan mobil resten utav dagen. Men sedan rullade väl dagen på ganska hyffsat. Men när jag skulle hem så fick jag ta en senare buss för att min mattelärare inte ville gå och hämta min mobil. Så jag fick vänta i tjugo minuter bara för att min lärare ville gå och hämta min mobil fem minuter senare än bussen hade gått.
Men nu har jag äntligen kommit hem i alla fall, och det är skönt! eller ja, okej, så jätte skönt är det ju inte eftersom jag måste sätta mig och plugga till biologiprovet imorgon. Usch, prov gillar vi inte!


I hissen, tagen idag när jag var påväg hem.

vet ni?

Att idag är det förresten fyra månader kvar tills jag åker till Kreta, och bara två månader kvar till min födelsedag! och då fyller jag 15, byxmyndig you know! ;d

Dagens outfit 27/1




Min snygga David Bowie t-shirt har jag köpt på H&M
Mina grymma leggings med nitar på är köpta på Lindex (dock ser nitarna avlånga ut på bilden, men de är egentligen runda!)
Armbanden är från Gekås/Ullared, och så har jag även frälsakransen på mig, som vi fått på konfirmationen, hehe.

Videoblogg från skolan

Denna video är inspelad idag inne på en toalett i skolan. Vi var lite flum och hade ingenting att göra. Vi säger inte så mycket intressanta saker direkt, men titta ändå fan! ;d Och förresten, ursäkta för att jag tuggar tuggummi så mycket..

Onsdag 27/1

Hej bloggen!
Jag gillar inte skoldagarna på onsdagar. Vi går så länge, och det är så tråkiga lektioner. Och idag på idrotten hade vi fys, seriöst, jag höll på att dö. Eller okej, inte under idrottslektionen, men efteråt! Och nu har jag ont överallt. Armar, rygg, mage. Usch.
Hur som helst så tog jag bussen hem direkt efter skolan. Och jag kan säga att det var ett rent jävla helvete att gå hela vägen från bussen och hem! Det är ju fan snöstorm ute!


Jag älskar att Sofia börjat i våran klass nu! :)

Dagens outfit 26/1


KRETA!

Yes, nu är det bokat och klart! Det blir Kreta, hotellet Summer Dream, med mamma och syrran den 27 maj, och vi stannar där i en vecka. Killarna i familjen fick inte följa med, det blir en riktig tjejresa! Åhh vad jag längtar, så jävla kul det ska bli alltså! Detta behövs verkligen, för alla tre!


Det här är hotellt vi ska bo på. Bild tagen från google.se


Kreta 08

Kreta 08

Kreta 08

Kreta 08

Kreta 08

Kreta 08

Åhhhhhh vad jag längtar tillbaka! Till precis samma hotell som för två år sedan, och samma värme, samma underbara ställe! Fast den här gången är det bara med tjejerna i familje, åhh så underbart! :D

Tisdag 26/1

Hej!
Idag har skolan varit helt okej. Jag har bara varit så jäkla trött! Det märks att jag inte är helt frisk än.. Efter skolan så tog jag bussen hem direkt, och när jag kom hem la jag mig i sängen för att gosa lite med min katt, och då somnade jag.. hehe, ajdå..
Hur som helst så har jag precis ätit nu i alla fall.
Här kommer några bilder som jag och mina bästa tjejkompisar tog idag efter idrotten (dock var Moa sjuk).


Jag älskar er tjejer ♥

Facelook & dresscode





Den svarta stickade tröjan är från Gina
Det rosa armbandet är från H&M och det vita med pärlor från Gekås/Ullared.
Sedan har jag ett vanligt vitt linne till, som är köpt på Gina.
Svarta leggings, vet inte vart de är köpta.

Måndag 25/1

Tjena!
Idag i skolan var det helt okej. Lite jobbigt när jag är så förkyld, och så var både Emma, Victoria och Moa sjuka. Krya på er sötungar!

Efter skolan åkte jag och Sofia till stan. Har äntligen fixat praoplats och så nu, så det känns skönt! Käka även lite på McDonalds, träffa... Elon.. tror jag han hette? Var med honom tills det var dax för Sofia att åka hem. Då knallade jag hem, satte mig här. Ska väl vara duktig och sätta mig med engelska skit snart..


Jag och Sofia!

GODNATT!

Nu går jag och lägger mig. Imorgon är det skola, och det suger. Men i alla fall, här har ni en bild mig mig, typ så här känner jag mig nu ;)


Jag gillar att bjuda på mig själv! :D

Blåstningen och en kvällsmacka

Sitter här och äter en kvällsmacka. Åt inte sådär jätte mycket till lunch, därför blev jag hungrig nu igen. Annars har jag typ inte gjort någonting idag. Jag har tittat på Blåstningen med min pappa. Grymt roligt program det där! :)
Imorgon blir det nog skola igen. jag kommer väl dock snora ner alla, och hosta och nysa på alla, så alla andra kommer bli sjuka, men det är härligt! Eller vad säger ni? ;) haha nerå.
Men i alla fall, nu ska jag tvinga min syster att göra en inbakad fläta på mig. Och sedan ska vi dampa lite till. Och sedan är det nog dags och hoppa i säng för min del. Hon är ju ledig den lilla råttan. Bajs. haha! xd

äcklig korv med vitlöksdressing

cha cha bloggen! ;)
Jag har precis tagit mig en efterlängtad dusch. Innan det åt jag äckligkorv. Seriöst, nog med att jag verkligen hatar korv, så fanns det varken rostad lök eller ketchup hemma! Så jag fick dränka min korv i vitlöksdressing. Det var väldigt gott den första tuggan, men sen smakade det något i stil med apa, om jag ska vara helt ärlig.
Just nu vill jag mer än gärna baka något gott.. typ choklabollar.. men jag får se hur det blir med den saken. Jag tror att jag ska starta sims istället, och sitta och nörda det ett tag, haha!


Made In Sweden på Tv4Play

Nu har jag och syrran tittat på Made In Sweden på Tv4Play. Vi missade det i torsdags, så därför tittade vi på det nu istället. Annars har jag inte gjort så mycket sen jag skrev sist.
Jag börjar bli otroligt trött, så jag ska nog borsta tänderna, ta ut linserna osv, och sedan gå och lägga mig. Imorgon blir det nog ännu en till vildag, för på måndag blir det antagligen skola igen. Och eftersom jag garanterat inte kommer att vara helt frisk tills dess, så är det bäst att jag är så utvilad som möjligt! ^^
Så jag säger godnatt, så hörs vi imorgon! ♥

Ny design och en dampig video

Yes, som ni ser så är designen helt anorlunda. Min kära syster har nämligen tatt sig dit och grejjat lite med den. Visst blev det snyggt? Rosa är så jääävla grymt asså! ;d Me love!

Och jo, föresten, här kommer en liten video som min syster filmade på mig. Jag är inte riktigt som jag ska.. Jag tror det beror på syrebrist eller något liknade.. Det är inte bra att vara sjuk alltså!

Halstabletter och nässpray

Min syster och min mamma är nere och köper mer halstabletter, och en en egen nässpray till mig. Det behövs verkligen! Jag känner att jag inte kunde följa med, eftersom jag blivit mer förkyld idag, och eftersom jag blev helt slut när jag gick ut en sväng igår. Så jag kände att det inte var någon bra idé att följa med dom.

Annars har jag typ inte gjort ett skit idag. Jag har det extremt tråkigt måste jag ersänna. Jag är väldigt trött också, trots att jag sov nästan hela dagen igår, och idag sov jag rätt länge med. Men så är det..

Jag antar att det blir lunch snart. Sedan ikväll får vi se om det är något bra på tv, annars ska jag säkert se på någon film. Någon som kanske kan ge något förslag på en bra film? (a)

Hur som helst så ses vi senare. Tills vidare kan ni ju kika in på min älskade systers blogg!
carolineelf.blogg.se


Du är bäst ♥

Idag känner jag mig ungefär såhär:


..även ifall jag är sjuk ;)

Saturday

Godmorgon!
Jag har precis vaknat, och någonting som är hemskt är att jag är ännu mer snorig idag, ännu mer ont i halsen, usch usch! Jag som verkligen vill bli bättre! Men men, sånt är livet. Ibland är man sjuk, och det får man leva med!
Och eftersom jag är sjuk så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Jag måste stanna inne och ta det lugnt. Men jag uppdaterar under dagen i alla fall. Ha det bra! :)

Let's Dance

Min blogg var väldigt creepy i ungefär en timme, då jag skulle ta tummen ur röven och fixa till bloggen, men istället förstörde jag allt. Jag ska försöka fixa till det imorgon. Dock kunde jag som tur var fixa till headern (som jag satt dit precis innan jag förstördde allt) igen.
Hur som helst så har jag och min syster tittat på Let's Dance, och idag har jag faktiskt röstat, jag brukar inte göra det, men eftersom pengarna idag går till Haiti så tvekade jag inte. Rösta ni också, så skänker ni med pengar till jordbävningen i Haiti. Själv röstade jag på Mattias, inte för att jag tyckte dom dansade bäst, eller för att han utväcklats mest, nej, för att han är så jäkla snygg! haha, rösta ni med! 099-414-xx , beroende på vilket par ni vill rösta på. Det är 11 par, och Mattias är det 11:e. haha.
Rösta på! ;)

NY HEADER

Jag slängde ihop en ny header lite snabbt. Den blev inte så bra, men jag hade tröttnat så mycket på min förra, så jag kände att jag var tvungen att byta. Om ni inte ser den, så klicka på ''uppdatera'' i eran webläsare.

Fredag 22/1

Jag sitter och snorar, nyser och hostar med en påse med godis bredvid mig. Det låter trevligt va? ;) haha. I alla fall så knallade jag och min syster ner till Netto förut för att köpa godis och läsk till kvällen, och sedan när vi kom hem så var jag helt slut, så jag sov en stund. Stackars alla som såg mig utomhus, dom måste blivit vättskrämda, jag såg ut som värsta zombien, haha.
Snart så ska vi väl äta, sen ikväll blir det mys framför Let's Dance, och kanske någon film :) Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Men vi hörs! :*


Äntligen går det att ladda upp bilder! :D

Ingen skola för mig idag.

Nej, precis som rubriken lyder så blev det ingen skola för mig idag. Jag är allt för förkyld för att gå till skolan. Snorar, hostar och nyser hela tiden. Inte alls kul!
Jag och min syster har precis ätit frukost, och sen ska vi tjocka oss med godis och film. Och jo, på tal om film, igår såg jag på 2012 igen. Mina föräldrar ville nämligen se den, och eftersom jag inte hade någonting att göra så gjorde jag dom sällskap.

Jag uppdaterar senare, och hoppas att det går att ladda upp bilder då. För det funkar inte nu heller..

Torsdag 21/1

Hej!
Varför jag inte bloggat tidigare är för att jag legat och sovit ett bra tag. Jag gick nämligen hem från skolan idag. När jag kom hem skulle min syster och min bror (som var lediga idag) äta mat, så jag åt lite pasta som blev över. Sedan gick jag och la mig och sov, och nu har jag precis vaknat. Jag vaknade någonstans mitt i alltihop och då hade min syster damsugit, slängt kläder på min säng (där jag låg och sov..) och var påväg ut för att träffa en kompis, de ska på fest ikväll.

Jag är skit trött, men jag antar att jag snart ska äta mat. Sen kanske det blir tv, eller någon film eller något innan jag går och lägger mig. Jag får se hur det blir med skolan imorgon, men så jag känner mig nu så kommer jag inte orka gå till skolan imorgon.


och fan vad arg jag blev nu. det går inte ladd aupp bilder idag heller, fan då!

Tjoohoo, jag kan nog äntligen sova inatt!

Min kära far har nämligen varit nere i affären och köpt halstabletter till mig. När jag vaknar inatt så kan jag ta mig en halstablett, toppen! Men det bästa av allt, jag kan förhoppningsvis somna ikväll! :D
Men jaja, nu ska jag hoppa in i duschen. Och där tänker jag stanna ett bra jävla tag känner jag! Åhh vad häligt det ska bli med en dusch! Tänkte raka benen och så också. Jag har varit lite skabb och inte rakat benen på ett tag nu, men nu jävlar ska jag bli hyggienisk igen! ;) hahah, puuusss!

Onsdag 20/1

Inatt har jag sovit så jäkla dåligt så det inte är sant! Jag har vaknat en stup i kvartern, och sedan vaknade jag klockan fem och låg i en timme och väntade på att någon mer skulle vakna. Sedan när jag gick upp var jag skittpigg och skulle lätt kunna springa ett maratonlopp, om det inte vore för halsen.. Det är just för att min dumma hals gör så ont som jag inte kunnat sova inatt! Och förresten... Jag skulle aldrig kunna springa ett maratonlopp, även ifall jag inte hade ont i halsen, haha!

Men hur som helst, idag i skolan så gick det bra. Ont i halsen som sagt. Sofia började ju i klassen idag också, så det var kul! :) Annars så bara älskar jag livet som det ser ut nu och jag är så jäkla nöjd med allt. Även ifall allt inte går som en dans hela tiden så känner jag mig så jäkla bäst! Jag har, precis som de flesta andra, bytt vänner titt som tätt, varit osäker på vem jag är, men seriöst, jag mår verkligen så jävla bra nu! Och det känns helt underbart! :D

Kan man ha söndagsångest på en tisdag?

Ja, tydligen. Seriöst, det har varit så jäkla skönt att ha studiedagar måndag och tisdag nu, men verkligheten börjar redan imorgon igen, tyvärr.
Jag hade det i alla fall riktigt trevligt hos morfar. Och när vi kom hem tittade vi på Wallander - Dödsängeln. Och den var bra! :) Nu vill min syster att jag ska lägga mig, för hon börjar bli gammal och är helt medvetslös klocakn tio på kvällen. Ibland kan hon till och med gå upp klockan 6 på morgonen och vara jätte pigg. Nu ligger hon och gnäller att hon har ont i kroppen, herre gud. Hon börjar verkligen bli gammal! xd haha, nejdå.
Men nu ska jag sova. Vi hörs imorgon! ♥

Iväg till morfar nu

Idag har jag varit och ätit kinamat med mina föräldrar, och jag blev så mätt så att jag höll på att spy, typ. Sen har jag även tittat klart på This is it, och nu ska jag åka iväg till min morfar, eftersom han fyller år idag, så vi ska fira honom. Ha en fortsatt trevlig tisdagseftermiddag allihopa! :)

12:19

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost, och målat naglarna. Jag har på något konstigt sätt råkat skära upp ena nageln med rakhyveln, så jag var tvungen att måla över det, och på så sätt stärka nageln lite. Ska måla ett till lager sen om jag hinner. Jag ska nämligen troligtvis ut och äta kinamat med mina föräldrar sen. Fast jag kanske inte följer med.. det beror på hur hungrig jag är xd haha. Hur som helst så måste jag nog börja smink mig nu. För ifall jag ska följa med så måste jag vara klar snart..
Jaja, Vi hörs sen i alla fall! Föresten, jag börjar få ont i halsen, det är ett helvete! ;o

I'm not scared of you, baby!

Måndag 18/1

Idag har jag varit på stan en liten snabbis. Hittade dock ingenting att köpa. Sen har jag spelat lite sims. Jag har följt med min bror och min pappa till NetOnNet Lagershop, för min bror skulle köpa någonting till datorn.. Sen så har jag tittat på typ halva This is it. Sen har jag även tittat på Familjen annorlunda. Det är sjungt så många barn folk har alltså! Fatta vad jobbigt att ta hand om tio barn som springer omkring och skriker, stökar ner, dregglar, spyr och bajsar. Fyfan, att man orkar! Men jaja, nu ska väl jag hitta på något. Se ifall det finns någonting bra på tv kanske. Nej, men vi hörs imorgon ni! Puss

hungrig..

Tjena!
De flesta är nog i skolan/på jobbet nu, men jag sitter här hemma framför datorn, gick upp för ungefär två timmar sedan. börjar dock bli hungrig nu igen.. hehe.
Jag och min syster ska väl ta och äta snart. Sen ska jag nog ta och hitta på någonting.. Vad vet jag inte. Det är inte så lätt att hitta på någonting när det är flera minusgrader ute, samtidigt som det snöar och blåser. Usch!
Men jaja, vi hörs senare i alla fall. Nu ska jag se ifall det finns någonting som jag och min syster kan äta till lunch.. Fan, klackan är ju bara tolv :s

Ingen södagsångest här inte!

Det blev aldrig affären. Jag satt kvar vid datorn, sen var maten klar, så då åt jag. Sen fastnade jag vid Blåstningen på tv. Grymt kul måste jag säga! Aldrig sätt det förut..
Men i alla fall, imorgon är jag ju ledig eftersom jag har studiedag. Så himla skönt att få sova imorgon, och även på tisdag (har studiedag då med) också.
Får se vad jag hittar på dom två dagarna.

Och just det ja, jag glömde säga att idag har mina föräldrar bokat stuga i Ullared. Vi åker dit den 6 februari och sover över till den 7 februari. Det blir shopping hela lördagen (den 6:e) och även rätt mycket den 7:e skulle jag tro.
Jag åker dit med mamma, pappa och syrran. Det ska bli jätte trevligt! Och jag hoppas att jag hittar något kul (och även nödvändiga saker) att shoppa ♥

Nu ska jag gå och göra iordning mig inför natten, eftersom nästan alla i mitt hushåll redan gått och lagt sig. Jag funderar på att göra en ny header till bloggen imorgon förresten. Om jag orkar dvs ;)
Godnatt i alla fall. Sov gott och dröm söta drömmar! :*

Söndag 17/1

Hej hopp, gummisnopp!
Idag har jag och min syster varit jätte duktiga, för vi har damsugit hela lägenheten, städat badrummen och städat lite i rummet. Det är bra! Annars har jag inte gjort så mycket. Spelat lite sims och så. Och ätit såklart, haha. Och just nu känner jag att jag vill ut en sväng. Kanske ska tvinga med henne ner till affärn och köpa något gott ;) Men vi får se. Puss

skylten

Jag har varit på skylten och haft kul med Moa och Sofie. Träffa.. Gabbe, och några guys, kul som faen! ;)
yeehh moa är transa you know, hahah, nerå. Men vi hade det i alla fall skit kul. Kom precis hem. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men.. Vi hörs! (y)

bajs

Fan då. Jag som ville sova länge idag. Men nehej då, jag vaknade klockan 5 utav att jag hade sån menvärk att jag mådde illa. Jag lyckades somna om efter ett tag och vaknade igen vid klockan åtta. Då gick jag upp..
Nu ska jag gå och äta frukost och sen får vi se vad som händer. Jag dör snart så ont jag har i magen. Bajs.

NY MOBIL


Nya Sony Ericsson Walkman w995 med 8,1 megapixel kamera och super bra ljud. Jag älskar den! Dock är jag inte fult van vid smsfunktionen eftersom jag tidigare hade Nokia, men jag antar att jag lär mig snart ;)

Fredag 15/1

hej på er!
Riktigt härligt med helg nu alltså! Och för min del är det extra skönt eftersom jag har studiedag måndag och tisdag, så jag har en liten långhelg nu alltså :)

Men i alla fall, idag efter skolan så åkte jag in till stan och mötte upp pappa, och gissa vad vi gjorde? vi köpte ny mobil till mig! Jag visar er snart vilken det blev.

Sedan gick vi hem och åt kvällsmat och nu har jag precis tittat på Let's Dance. Och shit, så jäkla trött jag är! Jag vet inte varför, men jag är helt död typ.. Så jag ska nog gå och lägga mig snart, och imorgon vill jag sova läääänge.

Hur som helst, vi hörs!

Torsdag 14/1




Idag efter skolan följde jag och Moa med hem till Sofia. Vi pratade om livet och allt som hänt och förändrats, typ. När vi sedan blev hungriga så gick vi ner och åt masser, sedan prata lite till, innan vi gick ut och hämtade Moas lillebror på fritids, sedan knallade vi hem till Moa. Där rotade vi i hennes garderob och sånt där. Riktigt trevlig dag tycker jag! Jag älskar er tjejer ♥


Onsdag 13/1

Varför jag inte har uppdaterat någonting idag är för att jag inte har gjort någonting. När skolan var slut så åkte jag hem, satt en liten stund vid datorn, sen tyckte min syster att vi skulle städa. Jag hjälpte till lite med alla miljoner skivor, och sen somna jag, och min syter fick städa nästan allt, hehe visst är jag snäll?! :D

Imorgon är det torsdag, och då slutar jag rätt tidigt, och sen är det fredag, och när fredagen är slut så är det helg, och jag har helg fyra dagar, för att jag har studiedagar måndag tisdag, hääärligt eller vad? (y)

Men nu har jag i alla fall precis duschat, och jag är jäkligt trött måste jag ersänna... jag kanske ska sova, redan. haha!
Men vi hörs i alla fall inte förnst imorgon, så puuuuuuss! ;**

Godnatt folket!

Hejhej!
Ville inte säga så mycket egentligen. Men jag gick i alla fall en sväng på stan med Sofia och Moa idag efter skolan. Nu har jag precis tittat på tv med min syster, sett på Spårlöst och tjutit lite. Nu ska vi snart gå och lägga oss så vi orkar gå upp imorgon. vi höres biatcees ;d

Godnatt!

TILL DE SOM ÄR NYFIKNA

Jag sitter i skolan och har tråkigt, så här får ni ett par frågor :)


Hur gammal är du om fem år? 19, snart 20 :D
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? folket i skolan ;)
Hur lång är du? 162 kanske?
Vilken är den senaste filmen du sett? Natt på muséet 2
Vem ringde du senast? pappa
Vem ringde dig senast? Moa
Hur löd det senaste sms:et du fick? Telia skit, vet inte vad det stod, reklam grejj lix.
När såg du senast din mamma? igår
Vilken ögonfärg har du? gröna
När vaknade du i dag? pappa väckte mig klockan 6 men somna om till halv sju
Vilken är din favoritjulsång? ''Jag såg mamma kyssa tomten''
Var tror du att du befinner dig om tio år? hmm.. på toppan, hoppas jag! :)
Vad fick dig verkligen att skratta senast? vickan såklaart! :d
Hur många kuddar har du i sängen? fyra
Vilka städer har du bott i? Linköping only
Vad dricker du till frukost? Kaffe och vitamindryck
Vill du ha barn? när jag pluggat klart, ja
Har du någonsin åkt ambulans? nix
Vad spenderar du helst pengar på? en lång och mysig fika på stan med någon/några jag älskar :)
Vilket är ditt favoritprogram på tv? ser inte så ofta på tv.. så jag kan tyvärr inte säga ett bara..
Vem är den roligaste människan du känner? vickaaan ofc! ;D
Vad har du för ringsignal? nokia skit xd
Flirtar du mycket? oooooohja! ;d
Har du fått fortkörningsböter någon gång? öh nej
Vilken var den senaste boken du läste? ojoj, jag läser typ aldrig böcker.. men.. Förföljaren tror jag
Läser du någon dagstidning? corren
Vilken radiostation lyssnade du till senast? East fm
Vem var din favoritlärare på högstadiet? Sabine, Bernt & Mia klart! :D
Hur länge har du campat som längst i ett tält? ingen aning, har inte tältat på flera år!

Natt på muséet 2

Jag och min familj har precis tittat på Natt på muséet två. Jag måste säga att ettan är så himla mycket bättre alltså! Visst, tvåan är bra, men jag hade förväntat mig mer. Fast en sak som de gjort bättre än 1:an, det är hur bra dom gjort filmen! Otroligt alltså! Dock var det ett tag sedan jag såg ettan, men jag har för mig att jag inte var riktigt lika faschinerad på den. Hur som helst så tycker jag att ni som sätt ettan ska se denna! Och ni som inte sätt ettan, ska absolut se den! Så tycker jag! ;)

Söndag 10/1

Ajdå, fastna vi sims 3 idag igen, great. Imorgon är det skola, och jag är verkligen inte pepp för fem öre! Det enda jag känner för det är: BAJS! hehe, moget, i know! ;)
I alla fall. Just nu sitter jag i mina rosa mjukis byxor och känner att jag ska slappa ännu mer än vad jag redan gjort idag. Alltså ahh, det enda jag tänker på är att det är skola imorgon. apa. Vad mogen jag är..

Nej hörni, nu ska jag inte sitta här och deppa för att jag har extrem söndagsångest. Jag ska hoppa in i duschen, och sen ska jag nog vara lite social och umgås med familjen, tror jag.. Vi får se hur det blir!


Me right now!

Snart: kyrkan!!

ojojoj, jag är redan uppe! Jag ska nämligen till kyrkan idag igen för att få ännu en till underskrift. Tur att jag har en familj som tjatar på mig och erbjuder sig att följa med varje gång! :) Så idag ska min bror följa med.

Jag ska gå och äta frukost nu lite snabbt, sen måste jag börja sminka mig oså. Men jag hinner inte skriva mer nu i alla fall, vi hörs sen! ^^

Lördag 9/1

Shit, jag har glömt bort tiden. Men nu kommer i alla fall ett inlägg.

När jag satt och åt frukost imorse så ringde Linnea och undra ifall jag ville följa med henne en snabbis på stan, så jag gjorde iordning mig och stressade ner på stan. Var inte där så länge, eftersom Linnea skulle på släktträff. Så jag gick hem åt lunch. När jag ätit så knallade jag och pappa ner och handlade mat till kvällen, sedan kom jag hem och började nörda sims. Jag spelade tills det var dax att äta kvällsmat. Efter maten fortsatte jag mitt nördande och jag upptäkte nu att klockan är kvart över tio. hehe.

Jag ska nog snart gå och lägga mig. Ska sitta här ett litet tag till bara, sen blir det sängen, för jag börjar bli grymt trött faktiskt. Så jag kommer antagligen inte blogga mer idag, vi hörs imorgon! Puss


Bild från Kreta 08, Gud så jag saknar det! Och gud vad jag vill ha sommar nu!

Jag är inte trög, jag har bara otur när jag tänker!

Den här diskussionen (dock lite längre) pågick på en rast idag mellan mig, Linnea och ett antal andra:



Fredag 8/1

Fredag äntligen! Och fredagar är jäkligt slappa, för vi har så långa raster då! Eller okej, schemana byts ut på fredag.. hehe, men idag var det slappt i alla fall :D
Hur som helst, efter skolan tog jag bussen in till stan med Sofie och Moa. Vi tog en fika en liten stund, skratta, vinka och dampa oss med några killar som satt på andra sidan, kolla in väktare, och sånt där som är fullt normalt för tjejer i min ålder!
Efter att vi fikat klart gick jag hem och åt kvällsmat. Sjöng lite singstar med familjen, och jag vann hela tiden som vanligt (y) Nu har jag tittat klart på Let's Dance. Funderar på att gå och lägga mig, för jag är extremt trött så här efter... två skoldagar, hehe!
Tänkte gå och göra iordning mig inför natten, och sedan sova, tro jag i alla fall.. Det märker vi, haha.
Skönt är det med fredag i alla fall. Helg är riiiiktigt häerligt!
Vi hörs! ;)

7 januari

Hejhej!
Efter att jag kommit hem från skolan (fick dock vänta på bussen i en timme eftersom den var trasig, och blev därför väldigt försenad) så vilade jag lite, gosade lite och så där. Sedan blev det pannkakor till kvällsmat. Inte ätit det på jag vet inte hur länge, så rätt gott, fick dock lite ont i magen efteråt..
Men i alla fall, nu har jag precis tittat på New Moon med min syster. Vi tjöt lika på mycket, på samma ställen. Dvs nästan hela filmen, hehe. Trots att jag har sätt den 2 gånger innan, och hon en gång innan. Men gash så heta hela bunten är, och gash så sorgligt det är hela tiden! Och romantiskt.. Shit, jag vill verkligen läsa om alla böcker. Funderar starkt på att göra det alltså!
Menmen, nu ska jag sova, min syster har gått och lagt sig och jag kommer inte orka med skolan om jag inte går och lägger mig nu. Så godnatt!

7/1 - i skolan


bild från google.se


Blogg.se har varit grymt segt för mig igårkväll och imorse, så jag har inte kunnat uppdatera, ledsen!
Nu sitter jag i alla fall i skolan och har svenska lektion. Dock har jag glömt mina uppgifter hemma, så jag kan inte göra det jag ska göra tyvärr. Jag får fixa det imorgon eller nästa vecka istället :)

Det är riktigt surt att börja skolan asså! Plugg och prov igen, great, not! Usch usch.
Men vi hörs när jag kommer hem i alla fall, ifall blogg.se funkar då dvs, hehe.


pusspuss

Till kyrkan!

Hejhej! Vet ni vad? Jag är redan uppe, klätt på mig, sminkat mig osv, för att jag tänkte dra med mig min syster och min bror till kyrkan på gudtjänst. Ni vet man måste gå på ett antal gudtjänster på konfirmationen.

Men i alla fall, jag ska lova att blogga senare idag! Även ifall jag inte bloggade någonting igår.
Men vi hörs, för min bor tjatar på mig att vi måste gå nu. Puss!

ÄNNU EN NY KATEGORI

Ja, rubriken säger väl allt här.
Jag har skapat en ny kategori som heter ''Självkänsla''. Där har jag lagt in inlägget som jag skrev för en liten stund sedan, och även ett tidigare inlägg som jag skrivit om självkänsla. Jag vet helt säkert att jag skrivit ännu ett till inlägg om självkänsla, men det inlägget hittar jag inte för tillfället, men ska fortsätta leta såsmåningom, så att jag har alla inlägg om självkänsla samlat på ett och samma ställe i min blogg :)

Det här tycker jag om att gå ner i vikt!

Det är extremt många utav mina vänner, och även väldigt många personer som inte är mina vänner, som har som nyårslöften att gå ner i vikt, och bli smalare. Seriöst, kan någon förklara för mig varför man ska gå ner i vikt när man är normalviktig, eller till och med smal?! Jag fattar inte det! Jag sa själv samma sak förra nyår, men ändrade mig väldigt snabbt efter att jag läst en otroligt bra text på nätet. Jag kommer dock inte ihåg vad det var för sida. Och jag kommer aldrig någonsin lyckas skriva så bra själv, men jag ville ändå ta upp det här ämnet ännu en gång här i min blogg.

Jo, hur kommer det sig att så många unga tjejer i dagens samhälle vill bli smalare och gå ner i vikt? Kanske för i princip alla modeller, skyltdockor m.m är sjukt smala. Man kollar på bloggar där de är jätte smala. Därför anser man att alla ska vara så smala och perfekta. Eller vänta nu, vad är perfekt? Alla har visserligen olika åsikter, men hur fan kommer det sig att så många vill gå ner i vikt? Och börjar en, så börjar resten utav vännerna. Jag fattar inte. Sånt här kan göra mig så jäkla arg ibland alltså! Och jag orkar inte ens säga till mina vänner längre när dom säger att dom är tjocka och ska sluta äta. Det är alldeles för många i min omgivning som säger det, alldeles för ofta. Till slut orkar man inte bry sig längre, utan det enda man säger är ''lägg av, du är fan imej inte tjock!'', sen orkar man inte säga något mer. Man tröttna lixom..

Sen är det klart att det finns folk som säger att de ska bli bättre i skolan, ta hand om sig själv bättre, sluta röka osv, och det kallar jag bra nyårslöften!

En sak till, jag tycker det är helt okej att människor som varit hos en läkare och fått på papper att de har fetma går ner i vikt tills de hamnar på normalvikt igen. Det säger jag absolut ingenting åt!

Och förresten, en sak till, Lär er tänka posetivt! Det har jag lärt mig under 2009, och tro mig, det hjälper i nästan alla lägen! :)






Och när jag tittade igenom min egna blogg så hittade jag denna text som jag skrivit i ett inlägg:

Själv kommer jag knappt ihåg att jag tänkte sådär förrut, det är hemskt att så himla många andra människor känner likadant som jag gjorde för ett år sedan..

4 januari

Ingen uppdatering igår, cause I just chilling out all day. Jag orkade helt enkelt inte göra någonting igår heller. Jag vill lixom ''spara mig'' tills skolan börjar igen. Gash, så tråkig jag låter, men det är faktiskt så.

Idag har jag inte heller gjort speciellt mycket. chill you know, hehe ;) Ska dock kanske ut på en kvällspromenad sen i vintervädret, men får se hur det blir..


Alla gillar suddiga bilder, ohja! hehe ;)

NY KATEGORI

Skapat en ny kategori nu. Böcker & Filmer heter den. Jag tänkte på att jag har ju gjort ''reklam'' eller vad man ska säga om rätt många böcker och filmer nu (eller okej, jag trodde det var mer än det egentligen var), så jag skapade en kategori om det, eftersom det kan vara lite intressant att titta in där! :)
Hoppas det uppskattas när jag berättar vad jag tycker om filmer och böcker som jag sätt och läst!

Paranormal Activity

Jag såg ju på film tidigare idag, och filmen jag såg var Paranormal Activity. Och jag tror att jag aldrig varit så rädd i 80 minuter i hela mitt liv!

Filmen handlar om ett par som det händer skumma saker för på nätterna under en lång tid. Så de kommer på idén att filma alltihop. De lyckas fånga de mesta på film. De försöker ringa experter, men dom kan ingenting göra. Sedan blir allting värre och värre.

Detta är en film som jag aldrig någonsin kommer att se om. Jag kommer säkert att drömma massa mardrömmar inatt. Men jag är rätt lättskrämd utav mig. Vissa tycker bara att denna film är löjlig och total ovärklig, medans vissa blir vättskrämda. Dock tycker jag att den är värld att se, åtminstone en gång, som jag. Den var ju bra, men extremt läskig, enligt mig! :)

lördag 2/1

Hej!
Idag har jag varit på stan lite. Tittat på film. Och just nu sitter jag och väntar på att Olycksfågeln ska börja på tv. Den börjar visserligen inte förens klockan 21:00, men jag väntar förfullt på att den ska börja. Efter att ha sätt del 1 (som gick på tv igår kväll) så är jag jätte nyfiken på hur filmen slutar.

Fram tills dess får jag väll starta sims och sitta och nörda det i två timmar, hehe..

Bilder från nyårsafton!


Min bror är fotograf på de flesta utav bilderna.

Jag hade det sjukt trevligt med bara syskonen! :)

1 januari 2010

Oj oj, jag har inte bloggat någonting idag.. Men jag har faktiskt inte gjort ett skit idag heller. Gått omkring i myskläder och bara tittat på tv och suttit fastklistrad framför sims hela dagen. Imorgon ska jag fan hitta på något. Ifall det blir stan, fotografering, träffa kompisar eller någonting annat har jag inte bestämt än. Ut och hitta på något ska jag gör i alla fall. hehe :)


GOTT NYTT ÅR!!

Nytt år. Ett bättre år. Och nu blire inget godis på... vi börjar med en månad, får se om det blir längre sen ;)
Jag, min syster och ena min bror har stått på balkongen med hattar på huvet, tutor i munnen, champangen i ena handen, och tomteblosset i andra. Det här året ska jag göra det till fucking bästa någonsin!! Jag ska inte ta imot någon skit!! :D GOTT NYTT ÅÅÅÅR!



tog några bilder idag, men dom får ni se imorgon. Eller ja, det är ju idag... fast om några timmar får ni se dom... ja, ni fattar :)
RSS 2.0