Söndag 31/5 - morsdag!

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering idag. Kan någon tala om för mig hur man mobilbloggar? :o
Men iaf, idag så vaknade jag vid halv elva ungefär. Eller pappa väckte mig då rättare sagt. Jag gick upp och åt frukost, ch sedan klädde på mig, sminka mig och platta håret. Vid halv tolv åkte jag, pappa och mina brorsor iväg och skulle hämta min syster i hennes lägenhet. Sedan åkte vi vidare till Blomsterlandet (tror jag?), jag är inte söker att det var just den blombutiken, men skit samma. Där handlade vi blommor. Och sedan åkte vi iväg till Motala till farmor och farfar. Där solade vi, åt smörgåstårta, fikade, åt tårta och skrattade. Värt som fan (:
Sen åkte vi hem runt fyra nångång. Och då var mamma hemma när vi kom hem, vi gav mamma hennes morsdagpresent. Efter någon timme eller två åt vi kvällsmat, kyklingvingar, greksallad, vitlöksbröd och tacochips. höhö. Sen efter ett tag åt de andra tårta, själv ville jag inte ha, utan la mig i soffan och somnade till lite istället (a) Efter ett tag vakna jag igen, satt o prata med mamma, pappa och Carro. Sen gick Carro hem efter ett tag. Jag satte mig med resten utav familjen och kolla på tv. Nu satte jag mig här, ska kolla vidare lite på datorn och sedan gå och lägga mig. Igår somnade jag vid tolv, men gick upp efter någon timme för att jag hade så ont i magen. Så man kan väl säga att jag somna runt två igår. Men idag ska jag fan gå o lägga mig i tid, för imorron är det skola. Usch, jag hatar skolan. Menmen, det är ju snart sommarlov!
Aja, vi hörs imorron!

Kram
/Mathilda



Godnatt gott folk! ;)

Hejhej!
Jag och pappa fick med oss min bror ut till stan. Vi gick ner till hamnfesten, men där var det så himla dåligt drag, nästan inget folk alls. Så pappa och jag drog oss vidare ner till Storan där vi skulle träffa min syster och hennes kompis. Vi gick ner till Platå och satt där till tio ungefär. Sen skulle pappa träffa några kompisar så jag gick hem. Mamma mötte mig en bit på vägen, dels för att jag inte hade någon nyckel med så att jag inte kommer in i porten, men mest var det nog att hon är så rädd för mördare. Hon vill inte att jag ska gå själv ute på kvällen eftersom mördare kan komma. Det är lite smått jobbigt. Men sen när jag väl var hemma iaf så satt jag o kolla på tv med min brorsor ett tag. Och nu satte jag mig här, har precis kollat lite olika bloggar osv. Tänkte gå och sova nu, är grymt trött, och jag vet inte varför. Men det kanske är bra att jag går o lägger mig rätt skapligt idag eftersom jag ska upp (enligt mig) tidigt imorgon. Vi ska åka till farmor och farfar redan vid halv tolv imorgon ungefär. Men sov gott nu allihopa, så hörs vi imorgon! :)

Kram
/Mathilda

hamnfesten

Hejhej. Jag har precis ätit kvällsmat. Ska sticka iväg till hamnfesten med pappa nu. Vi två ska vara där ett tag och bara ta det lugnt. Jag har ingenting annat för mig ikväll. Men vi hörs imorron!

Kram
/Mathilda

bloglovin'

glöm inte att följa min blogg med bloglovin!


(klicka på bilden)

090530

hejhej!
Jag vaknade vid halv elva ungefär idag. Åt frukost, gosa lite med katterna, och nu sitter jag här.
Tinnis öppna idag, skulle gärna vilja gå dit. Men alltså jag kan ju inte gå dit själv, då kan jag ju lika gärna gå till trädgårdsföreningen och sola ju. Men jag skippar nog både och idag tror jag. Ska väl sitta här framför datorn istället, medans alla andra är ute i solskenet och har kul. Ikväll kanske jag följer med pappa och hans jobbarkompis till hamnfesten, pappa ville att jag skulle följa med. Så jag kanke går dit en sväng, men inte så länge. Bara kollar hur det är lixom. Annars har jag inte några planer för idag. Imorron ska jag och familjen till farmor och farfar, morsdag ni vet.
Men nu ska jag hoppa in i duschen, och så får vi se ifall jag rör mig ner till stan lite sen.

Kram
/Mathilda

ensam..

Hej. Jag har suttit här i min ensamhet och kollat på Talang 2009. Jag är helt ensam hemma, och det är skit dött.
Jag hoppas att min bror kommer hem från bion snart, fast det kommer bli lika tråkit ändå, för han sitter ju också bara framför datorn.. Aja, jag får gå och leta reda på katterna, för dom är ju faktiskt hemma! Fast dom sover nog, och då kan inte ens dom underhålla mig. Kanske ska gå och sova då... Nej, jag är inte trött. Skit samma, jag hittar på nåt. Det kanske går något bra på tv.. Vi hörs imorron, och jag säger godnatt redan nu, Godnatt! ;)

Kram
/Mathilda


Fredag 29/5

Hej. Har varit på rätt dåligt humör hela dagen. Fast lite bättre senare på dagen ;)
Skönt med fredag har det varit iaf. Även fast jag trott hela dagen att det är onsdag...

- Resurs, gjorde ingenting. Läste lite på slutet.
- Matte, prov. Och det här provet gick ännu sämre!
- Kemi, skulle jobba med meterologi, men jag och Helena satt ute i korredoren och pratade mest.
- Biologi, Helena var bara med på typ halva, sen stack hon. Och det var jätte tråkit hela lektionen.
- lunch
- Svenska, satt i grupprum med Josse, Olivia och Jenny. Vi fick inte så mycket gjort utan sjöng, prata, dansa och kolla in i lärarrummet istället xp
- Syslöjd, jag tog hem min -shirt idag. Sedan började jag med ett ''vänskapsband''.

Efter det slutade vi. Ungefär vid halv fyra. Jag tog bussen hem. Satte mig här med en gång. Är extremt trött, och jag orkar inte skriva något mer nu.

Kram
/Mathilda

Godnatt efter blodomloppet

Nu har jag precis kommit hem. Det gick bra, även fast det regna. Men 5 km gick vi. När vi kom i mål fick vi medalj, t-shirt och så hämtade vi våran piciknick påse. Sedan gick vi till en utav mammas jobbarkompisars lilla lägenhet som hon bara använder ibland. Där åt vi det som fanns  påsen. Jätte gott. Men nu har jag precis kommit hem och är helt slut i benen!
Ska nog gå o lägga mig nu tror jag. Men vi hörs imorron!

Kram
/Mathilda

blodomloppet

mamma och hennes jobbarkompisar ska gå blodomloppet men ena hade typ skadat foten eller nått, så mamma ville att jag skulle med istället, eftersom annars blir det en biljett över. Men några hade redan pratat med någon läkare på hennes jobb så hon kanske skulle med. Om hon ska det får jag gå hem igen, eftersom vi skulle träffas precis utanför vårat hus.
Så jag måste sticka nu med en gång.

Kram
/Mathilda

Torsdag 28/5

hej. Jag har varit på braa humör idag. Och vet ni? idag är det exakt två veckor kvar till avslutningen! 8D

- Teknik, måla klart min målning på väggen.
- Resurs, jag gjorde typ ingenting.
- Set, det kom några och prata om konfermation.
- Idrott, baseball. usch, jag sög verkligen! ;o
- lunch
- Spanska, tråkit som vanligt. Jobba med några papper.
- Matte, prov. Det gick åt helvete för mig -.-'

Sedan slutade vi. Tjugo minuter tidigare än vanligt. Eller tio minuter tidigare(?). Skit samma, tio över tre fick vi sluta idag. Jag tog bussen. Lämna bara min stora bag med alla idrottkläder i. Sen stack jag och brorsan iväg till stan. Vi kolla nästan i alla affärer i stan efter hattar. Okej, lite överdrivet... Men väldigt många affärer iaf xd Haha. Han bestämde sig inte ifall han skulle köpa någon utav dom som vi hitta, så han gick hem utan någonting köpt. Jag gick vidare till H&M igen. Köpte t-shirten som Tokio Hotel har designat, den är riktigt snygg! Och så köpte jag ett armband som är samma färg som lite på tröjan, matchar lixoom. Trodde jag. Men nej, när jag nu kom hem så såg jag att det inte var samma färg. Det såg fan ut som samma färg när jag stod i affären! :o Aja, inte jätte står skillnad, så alltså man kan ju använda båda samtidigt! :) Och sen när jag handlat det så gick jag direkt hem. Jag tänkte gå in i masser andra affärer, men gick förbi och direkt hem istället. För hade jag gått in i någon affär så hade jag shoppat ännu mera. Och jag har redan shoppat tillräckligt den här månaden. Jag har knappt inga pengar kvar...
Men iaf, när jag kom hem, dvs ganska nydligen, så satte jag mig här i princip med en gång. Jag hör min bror lyssna på David Bowie på högsta volym lite längre bort i lägenheten, alltså behöver jag inte sätta på någon egen musik, det är bra! ;D Nu ska jag först lägga in bilder på t-shirten och armbandet. Sen ska jag kolla vidare lite på datorn. Det är nog mat snart också. Jag ska försöka blogga mer ikväll, men inte säkert att jag orkar. Och jag har aldrig någonting att skriva.
Men vi hörs imorron, om jag inte orkar blogga ikväll.

Kram
/Mathilda


(inzoomning på ''insidan'' utav nacken)
T-shirt designad av Tokio Hotel: H&M 149kr



Armband: H&M ca 40kr

Godnatt 27 maj

Fan, imorron är det skola igen, usch.
Sen efter skolan ska jag följa med min älskade bror till stan, han ska köpa hatt, och han vill att jag följer med som smakval, nej smakval heter det inte.. vad fan heter det? :S  men iaf, ni förstår. Jag ska lixom följa med och... smakråd? heter det så då? skit samma, ni fattar vad jag menar.. xD höhö.
Nu ska jag kolla vidare lite på datorn, lite olika bloggar o så. Sen ska jag gå o sova, jag behöver egentligen gå o sova nu, men jag är inte ett dugg trött. Jag somna förut, jag låg o gosa med min katt i min säng och sen somnade han, och då blunda jag och sedan somna jag. ajdå xp haha.
På söndag är det morsdag, och jag har inte köpt någonting.. Och vet ni? det är snart avslutning. Man känner lixom att det närmar sig ;D imorron är det exakt två veckor kvar. Men sista veckan är det ju somsagt inga vandliga lektioner. Utan då handlar det mest om sovmorgon, tipspromenad och avslutningen. Sköönt! Och samma vecka, jag kommer inte ihåg vilken dag.. fredagen kanske? jag vet inte, skit samma. Men då tar iaf min bror studenten, och sen när det är avklarat så ska jag följa med min kusin till Motala, där ska vi gå på vättenrundan och sen ska vi sova över hos farmor och farfar :)
Okej, nu ska jag sluta babbla. Vi hörs imorgon!

Kram
/Mathilda

Onsdag 27/5

hejhej. Idag har mitt humör pendlat upp och ner hela tiden. Men det är varit bra dag, det har gått rätt snabbt.

- Musik, vi sjöng mest. Och så sa jag till Benny att jag har ångrat mig, att jag inte vill vara med och sjunga på avslutningen.
- Engelska, Förjde med Moa&Jenny till skplsyster först. Sen kom vi tillbaka när det gått ungefär en halv timmer utav lektionen. Då körde vi hänga gubbe på engelska, det var dött.
- Mentortid, prata bara.
- Svenska, jag bloggade ju förut, så ni vet ju vad jag gjorde, jobba med boken om mig själv.
- lunch, åt mest ananas
- Matte, räkna.
- So, halva klassen var borta eftersom dom skulle åka någonstans med Idrottsprofilen. Men vi som inte har idrottsprofil var i klassrummet och körde en lek.

Sedan slutade vi. Jag åkte hem, läst lite. Och nu satte jag mig här. Jag ska spela sims nu (a)

Kram
/Mathilda

svenska

hej på er!
Jag har svenska i skolan. Jobbar med ''boken om mig själv''. Har renskrivit tre utav ''kapitlerna'' nu. Måste göra minst tre stycken till -.-' Men snart är skolan slut, bara att klara av den här veckan, sen är det två veckor kvar. Och den sista veckan är det inga vanliga lektioner. Och vi slutar ju på torsdagen om två veckor.
Nu måste jag gå tillbaka till klassrummet. Vi hörs när jag kommer hem!

Kram
/Mathilda

Tisdag 26/5

hejhej. Skola idag, dött som fan. Och jag har varit på depp humör typ hela dagen..

- Spanska, jobba med några övningar i boken typ.
- So, först nutidskryss, då läraren skämde ut mig som fan. Alltså helvete, att inte kan förstå någon gång :@ aja.. Sen skulle vi jobba med länderna, jag och Moa leta dator jätte länge, när vi väl hitta en skrev vi ut papper sen gick vi till korredoren och jobba.
- lunch
- Set, jobba med något tråkit papper igen.
- Idrott, jag var inte med, palla springa flera km lixom ;oo

Sedan slutade vi vid halv tre ungefär. Gick tillbaka till skolan (eftersom vi varit uppe vid hagen). Jag och Amy väntade på Annika ett tag, gav henne sina solglasögon. Sen gick jag och Amy hem till henne, låg o stekte i solen på hennes studsmatta, tänkte jobba lite på brännan. Men sen blev det lite mulet så vi gick in och baka istället. Dem typ inget mjöl hemma, och det säg vi när vi redan haft i nästan alla ingredienser. Men hälde smeten i formar och stoppa in det i ugnen. Satte oss o kolla på tv lite. Sen tog vi ut dem så kallade muffinsarna, men som inte blev muffins utan bara en smet, eftersom vi knappt hade något mjöl i. Men vi satte oss i soffan och kolla på tv, samtidigt som vi åt den där smeten med sked ur formarna, haha xd
Aja, sen vid halv 6 ungefär så tog jag bussen hem, och det spöregna. Kom hem och åt lite kvällsmat. Sen satte jag mig här, har kollat runt lite på datorn, olika bloggar och bilddagboken och så.
öhh... jag har ingenting mer att säga...
Vi hörs imorron!

Kram
/Mathilda

hejhej...

...Har duschat av mig lite, och sen kolla jag på slutet utav Färjan 2. Om typ 45 minuter börjar Boston tea party som jag ska se på. Imorron har jag sovmorgon till fem över nio, skönt!
Allså jag har ingenting att säga...
Ni får hade bra, så hörs vi imorron!

Kram
/Mathilda



Jag bjuder på en otroligt vacker bild också -.-'

Måndag 25/5

hejhej!
skolan idag var riktigt seg. Eller nej, inte så, det gick rätt snabbt ändå xD
och det börja med att jag försov mig och missa bussen :s

- Svenska, Jag kom masser försent.. men dom tio minuterna (ungefär) som jag var med hann jag uppfatta att vi hade vikarie och vi skulle jobba med ''boken om mig själv''.
- Bild, vi gick iväg till fårhagen och skulle rita av varsitt träd. Jag och Felicia rita av någon gren som stack upp ut marken typ xD Och sen brände jag mig på en brännäsla -.-'
- Fysik, läraren var inte där så vi fick sitta i koredoren och jobba, och så kom kemi läraren och kolla till oss ibland. Men jag och Helena jobba inte ett skit..
- håltimme
- lunch
- So, vi skulle egentligen haft engeska men läraren var sjuk, så vi fick ha so istället. Skulle läsa först. Sen jobba med länderna (i mitt och Moas fall Japan).

Sedan slutade vi typ tjugp över två, bara för att vi inte hade någon sista lektion. Amy & Helena hade solutat kolckan två så de hade redan stuckit till stan. Jag kom med bussen efter dom. Mötte upp dom på H&M. Vi gick o kolla lite på stan, sen käka vi på Donken. Fortsatte kolla lite på stan, jag shoppa inte ett skit. Sen gick vi till S:t kyrkan och sola där utanför på gräsmattan. Sköntskönt! Så härligt att sommaren äntligen kommit! :D
Sen följde Amy och jag Helena en bit till stationen. Jag gick och tog ut pengar och sedan stack vi och sola solarium. Sen följde jag Amy till busshållsplatsen och jag gick hemåt. Kom hem för inte så länge sen, satte mig här och nu ska jag snart gå in i duschen. Iaf duscha kroppen, det sliter så dant på hårt om man duschar för ofta..
Aja, vi hörs!

Kram
/Mathilda

Godnatt 24 maj!

hej, jag har precis limmat fast naglarna. Och jag är inte nöjd. Fan att jag köpte dom här, jag sulle köpt lika dana som jag hade förut! Dom här var fan inte snygga -.-'' aja..
Jag ska gå och sova nu iaf, för imorron är det skola igen, och jag har verkligen ingen lust med att gå i till skolan imorron. Men tyvärr så måste jag.. Aoo, vi hörs imorron!

Kram
/Mathilda

Söndag 24/5

hej. Jag vet att jag varit dålig med bloggandet på sista tiden, men jag är aldrig på humör nu för tiden..
Men idag väckte pappa mig vid tio. Jag cik upp och åt frukost, kolla lite på datorn. Sen tog jag mig en dusch. Och sedan börja sminka mig o sådär. Vid två stack jag iväg till stan, handlade lösnaglar. Det blev ett par med några glittriga blommor typ, och jag sitter just nu och funderar på ifall jag ska limma fast dom nu, eller om jag ska spara dom till avslutningen..
aja. Sen när jag precis kom hem så åkte jag, mamma, pappa och brorsa iväg och skulle kolla på en sommarstuga. När vi kom dit så sa alla att, ''här skulle jag aldrig kunna bo!''. Så vi gick och kolla lite snabbt, sen åkte vi iväg till något ställe, vetefan varför. Men jag hade iaf med mig kameran och tog några kort, visserligen blev dom väldigt dåliga..
Iaf, sen åkte vi hem, jag läste lite och sedan satte jag mig här och spela sims. Vid halv nio tvinga min bror med mig till Hemköp :s Sen kom vi hem, kolla på Söndagsparty med Filip och Fredrik. Och nu satte jag mig här. Ska kolla vidare lite på datorn o så nu. Inget annat att berätta.. Jo, imorron ska jag gå på stan med Amy. Hon smsa förut och skrev att hon ville shoppa. Då kommer jag säkert göra av med alla mina pengar -.-' Inte bra!
jaja, vi hörs senare!

Kram
/Mathilda



Godnatt allihop!

Nu ska jag gå och sova, är extremt trött.. Jag har suttit vid datorn typ hela kvällen, kollat lite på Robinson också.
Imorron ska jag antagligen köpa nya lösnaglar. Och så ska jag, mamma och pappa åka och kolla på en ny sommarstuga, eftersom vi aldrig fick den andra. Så då ska jag följa med dit, kanske ta med mig kameran och fotografera lite.
Men vi hörs imorron. Och sov gott nu! ;)

Kram
/Mathilda


Ps: Jag fixa ihop en ny header på nån minut, det var så gamla bilder på den andra. Men jag kommer säkert fixa en ny snart igen.. xp

Lördag 23/5

hejhej.
Idag vaknade jag vid halv tio ungefär. Gick upp och åt frukost. Satte mig här o kolla igenom lite olika bloggar och sånt där. Sen gjorde jag mig i ordning och gick ner till stan och mötte upp mamma och pappa. Sen efter ett tag gick dom, så jag fortsatte att leta t-shirt/linne till avslutningen helt själv. Det gick ite så bra dirket. Handla bara masser annat. fyfy, inte bra! snart har jag inga pengar kvar :s  Fast jag får 400 på måndag, och det är bra :)
Aja, jag handla en liten minispegel med Hello Kitty på, en mascara och tre olika linnen. Ett av dem linnerna var helsvart, det är bra att ha. Även fast jag redan har tre stycken innan ;s
Aja. Sen gick jag hem, och nu sitter jag här. Och är extremt hungrig..
menmen.

Korall/vit randigt linne: Cubus 20kr. (rea på reapriset)

Vitt linne med grå spets: H&M ca 100kr

  Rosa-lila spegel: H&M ca 30kr

Maybelline volume mascara: H&M 135kr


Det svarta linnet (från Gina Tricot 99kr) har jag inte tagit kort på.

Fan, nu när jag lagt in det här kom jag på att jag glömde köpa lösnaglar -.-'
Jag visste att det var något jag glömt! fan då. Frågan är om jag ska gå tillbaka till stan, eller om jag ska köpa det imorron..
jaja, vi hörs!

Kram
/Mathilda

Systemkameran

Hejhej!
Just nu är älskade syster här på besök. För övrigt så har jag tagit exakt 60 bilder med min nya kamera. Eller jag har inte tagit alla.. xd


Klicka på bilderna för att se dem i större format.

ÄNTLIGEN...

...så har jag en systemkamera! :D
Köpte till minneskort, väska och sånt där också. Och så fick jag även med ett extra objektiv. Allt gick på 7000 kr.
Sen ska jag sticka till stan igen och handla nya lösnaglar (a) och finnmedel, typ. Kanske något linne eller nått också, får se.
Vi hörs.. nångång xp

Kram
/Mathilda

rubrik xD

Tjo :)
Jag gick o köpte mitt godis till slut xp Och då när jag kom hem tänkte jag att nu skulle jag säkert orka plugga lite svenska. Men jag skrev bara några meningar, sen kom jag på att det typ är ''lov'', så jag tycker att jag inte behöver plugga något mera :D haha. Nu lyssnar jag lite på Bon Jovi och snart ska jag gå och duscha.
Vi hörs imorron! typ..

Kram
/Mathilda

Godis & The sims 2

jag har spelat sims hela dagen i princip. Nu har jag ett extremt godissug. Jag tror faktiskt att jag måste gå och köpa godis ;s Fan också, det är bara torsdag. Men skit samma, jag måste ha godis känner jag.
Hoppas bara att nånting är öppet. aja, vi hörs! jag ska köpa godis nu... sen ska jag spela sims.

Kram
/Mathilda

Torsdag 21/5

hejj. Jag sitter här och äter lite grekisk yoghurt med hunung på till frukost. Smakar inte lika bra här i sverige, men lite kreta känsla fåt man allt (y) och jag vill tillbaka dit, fyfan vad kul det var!
iaf, idag ska jag nog bara ta det lugnt, sitta vid datorn och sånt där ;D haha. Imorron ska jag ju till banken, köpa kamera och masser. Och just det ja, jag har glömt att säga att jag köpte en cardigan till avslutningen igår! en korallfärgad blev det :)
men iaf, nu ska jag sätta på sims och fortsätta äta grekisk yoghurt xp
Vi hörs!

Kram
/Mathilda

banken och kameran

hej. Jag och pappa nästan sprang iväg till stan förut (precis när jag skrivit det tidigare inlägget), för att ta ut pengar och köpa kemaran idag, sen skulle pappa klippa sig. Men så kom vi till bankomaten och det stod att jag bara kunde ta ut max 1000 kronor i veckan. bajs också. Vi gick snabbt tillbaka hem. Jag hann precis sätta mig här igen, så kom pappa in och sa att vi kunde ju gå till banken och ta ut pengar. Då var det mindre än en timme kvar tills pappa skulle klippa sig, så nu gick vi skit fort iväg, ärligt talat så fick jag nästan springa. Kom till banken, som är nästan på andra sidan stan, skulle ta ut pengar. Men nej, vi skulle öppna dörren och såg en lapp på dörren där det stod att de stängde klockan ett idag -.-' Vi gick iväg till Expert och skulle kolla ifall det gick för mig att handla på kortet i en affär, vilket vi trodde att det inte heller gick, men värt ett försök. Och nej, det funka inte. Men som tur var så var det en kille (eller man) i kassan som vi lärt känna helt ok, han vet lixom typ vilka vi är, så han bara skratta lite och sa att vi skulle komma tillbaka några dagar senare när vi fixat pengar. Så jag ska köpa kameran på fredag, för då är banken öppen till tre typ.
jaja, vi hörs!

Kram
/Mathilda

Onsdag 20/5 - Utedag

hejhej! Dagen har faktiskt varit kul. Vi började skolan klockan tjugo i nio. Lärarna delade upp oss i grupper, jag hamna med Matilda, Gustaf och Adam. Bra grupp tycker jag faktiskt (Y)
Vi bar ut massor ''redskap'' ut till grusplanen, där skulle vi woka och göra bröd. Matilda och jag började hacka de grönsaker som fanns. Och Adam & Gustaf börja med brödet. Det börja regna efter ett tag, så jag och Matilda satte oss under en plastpåse xD haha,  Men när maten var klar gick vi in i skogen och åt, riktigt gott! :) Sen gick vi in med alla saker in till hemkunskapssalen och diska. Sen när vi var klara hade vi rast i typ en och en halv timme (inräknat med lunchen). Då satt jag, Matilda, Oskar och Simon vi datorn ett tag. Sen när vi började igen så hade vi något som de kallade för ''elda pinne''. Man skulle bara tända på en eld. Jag var med Josse. Fick upp en eld ganska snabbt. Sen efter ett tag skulle vi låta den brinna ut och så skulle vi göra något annat. Fick en lapp där det stod masser saker man skulle göra, leta upp masser stenar och kotter och sånt typ. Det var tråkit. Sen när alla var klara och hade städat så fick vi sluta. Jag kom med bussen som gick kvart över två. Skulle egentligen slutat halv tre, så det var bra! :) Kom hem runt tre och åt lite mellis, och sedan satte mig här ;D
Nu kommer lite bilder från dagen, dock med väldigt dålig kvalité, eftersom jag tog med mobilen!



 



Kram
/Mathilda

hej, nu sitter jag i skolan igen...

Har rast till tjugo över tolv typ.
Vi har precis vokat, skit gott faktiskt! :) Sen ska vi typ grilla pinne eller vad fan det var -.-'
Egentligen har jag ingenting att skriva xp

haha, jag lägger upp några bilder ifrån dagen sen när jag kommit hem från skolan.

Vi hörs!


Kram

/Mathilda

Tisdag 19/5 - Utedag

Hejhej. Dagen har varit riktigt kul faktiskt! Det börja med att gå upp vid halv sju. Sen skulle jag ta bussen som gick fem över åtta, men den kom aldrig då, kom runt kvart över istllet -.-'  Var iaf i skola vid halv. Lämna väskan i skåpet och gick ut till de andra. Snacka med dem lite, sen vid tjugo i så började vi. Hade ''bandteknik'' utomhus.. Fast det var faktiskt rätt bra väder. Sen när vi gjort det ett tag hade vi rast i en halvtimme. Då satt jag med Moa, Josse, Jenny och Olivia inne på gårn. Drack en kopp kaffe, sen var det dax att böra igen, med den andra övningen med ''bandteknik''. Bandteknik var alltså vänskapsband typ. Sen när vi var klara vid tolv så fick vi gå o äta. Åt dock ingenting, satt mest ute med Louise och Moa o pratade. När rasten var slut så hade vi samarbetsövningar med våra mentorer + Eva. Vi börja med att köra några lekar, som var skit tråkiga. Sen gick vi till fotbollsplanen och körde roligare lekar. Först skulle vi köra en lek som gick ut på att få så mycket vatten i en hink som möjligt typ. Sen när det var klart skulle vi köra en annan lek, först skulle man springa fram till en pinne som låg några meter framför än. Man skulle sätta ner pinnen mot marken och samtidigt börja sig ner så att man hade pannan mot andra enden utav pinnen, och sedan snurra tio varv. Jag blev jävligt redan på det femte varvet och kunde knappt stå på benen då, men tvingades att fortsätta, på varv nio kunde jag knappt stå på fötterna så jag fick avsluta och försöka springa mot laget. Herr gud säger jag bara! jag fick värsta gräsfläcken på mitt ben för att jag ramlade >< Vissa var skit roliga och sprang åt helt fel håll, fast jag antar att jag också såg rätt rolig ut XD haha när den leken var klart fick vi varsin bit sockerkaka, sen slutade vi. Jag mötte Annika och Harris på busshållsplatsen, sen kom bussen. Satt o snacka med dem och Robin på bussen. Sen kom jag äntligen hem. Gosa lite med katterna och nu sitter jag här.
Har ingenting mer att säga nu. Vi hörs!

Kram
/Mathilda

Tisdag 19/5 morgon

hej, jag sitter här och försöker trycka i mig lite frukost. Jag brukar aldrig lyckas, men jag tänkte att en tallrik med fil och flingor får jag nog i mig, men nehej då, det är svårt. Det kommer ta lång tid, och det orkar jag inte, eller jag hinner inte. Ska fixa nått att äta jag måste ha med mig idag till ''utedagen'' i skolan, vi ska alltså vara ute hela tiden. Jag har det imorron med. Och Helena är sjuk den bajsungen. Eller hon är inte sjuk, men hennes mamma låter henne vara hemma när det är utedagar ;oo
*avundsjuk* Jaja..
Vi hörs senare iaf! Nu ska jag fortsätta försöka trycka i mig frukost..

Kram
/Mathilda

Hemma igen.

Tjo, precis kommit hem från banken, det gick bra. Dock gjorde jag lite fel på underskriften :S fast det var nog bara sånt som jag tänkte på... Legget och bankomatkortet kommer iaf i slutet utav veckan eller i början utav nästa.
Det blev ingen kamer idag.. Köper nog den nästa vecka.

Sen var det nog inget mer jag ville säga..
Jo, måste berätta en rolig grej i skolan, som iaf jag och Matilda tyckte va kul xD
Min bild lärare bara: Okej pojkar, flickor och Hjalmar, nu får ni vara tysta och lyssna! HAHA Hjälmar är tydligen en blandras enligt henne XD

Och en till sak som hände idag. Jag, Moa och Helena skulle ta bussen hem till Moa för att hämta pengar till henne, vi skulle nämligen till Playa. Helena hade en fake bussbiljett, och tänkte planka in. Men sen när bussen kom så såg Moa och jag att det var busschaufören som alltid är så arg och tjurig, så vi sa till Helena att skicka en äkta biljett, men Helena trodde att det skulle gå bra, så hon skicka ingen ny biljett. Jag och Moa gick iaf på bussen och betala med våra busskort (eller det var skolkort) och Helena kom snäppet efter. Hon visa fram den falska biljetten till chaufören och var jätte glad, för att fjäska lite. Chaufören blev jätte arg och tjaffsa emot Helena hela tiden, men Helena sa att hon kunde skicka en ny biljett, och chaufören bara: Nej, vi har inte tid att vänta på dig!
och så puttade han ut Helena genom dörren, stängde dörrarna och gasade iväg. Då kom det som en ren reflex för mig, jag skrek ut: MEN VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED?! KAN DU STANNA BUSSEN?
Men han brydde sig inte, utan fortsatte köra race. Jag plingade på knappen och chaufören stannade på nästa busshållsplats, där Moa och jag gick av. Helena ringde och fråga vart vi var, och kom sedan till busshållsplatsen där Moa och jag stod. Och sen fick vi stå och vänta på nästa buss i typ tjugo minuter -.-' Jag hatar den där jävla busschaufören! Han hade fan fått pengar ifall han låtit Helena skicka ett nytt sms! ;o

jaja. Vi hörs antagligen imorron.

Kram
/Mathilda

Måndag 18/5

Nu har jag precis kommit hem från skolan, kanske berättar om dagen sen. Om jag orkar. Är inte på någe vidare humör just nu. Annars har dagen varit bra. Ska iaf spela sims nu, och sen ska jag sticka till banken. Kanske köpa systemkamera också.
Vi hörs!

Kram
/Mathilda

Godnatt 17 maj!

Hejhej!
Det blev aldrig att gå ut och gå. Jag kom aldrig så långt. Istället satte jag på sims, nördade det till klockan åtta, då jag satte på tv:n istället.Kollade på Wipeout sen klockan nio tror jag, så började Söndagsparty med Filip och Fredrik vilket är grymt roligt! Idag var Johan med, om jag får säga det jag tyckte om honom, så var han extremt pinsam. usch. Men kul var det när jag-kommer-aldrig-ihåg-vad-han-heter skulle göra Johan till man XD
iaf, nog om det. Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Jag är inte ett dugg trött, men bör nog försöka sova nu för att inte vara allt för trött imorgon bitti.
Vi hörs imorron!

Kram
/Mathilda

filmtittande

Hej. Jag har precis sätt på film med Fredrik och pappa. Filmen sög. Kommer dock inte ihåg vad den hette.
Vi ska äta mat snart, hoppas på något gott.
Sen ska jag nog gå ut och gå tror jag, behöver röra lite på mig.
Vi hörs senare, eller imorron!

Kram
/Mathilda

Godmorgon 17 maj, och Norges nationaldag!

Hej, jag har vaknat precis typ, sitter och äter frukost här framför datorn nu.
Esc var inte ett dugg spänninde igår, jag visste redan att Norge skulle vinna. Även fast jag ville att Island skulle vinna (eller sverige såklart!) men island kom ju tvåa va? hon var grymt bra iaf!
Sverige gick det ju åt piip svängen för, tyvärr. Hamna på 21 plats eller något, fyfan.
jaja. Idag tror jag att jag ska dra med min pappa ner till stan, kanske shoppa klart mina avslutningskläder :)
Ska iaf handla ett finnmedel till mig, för mitt är typ slut. Fast jag kom på en sak, apoteken är väl inte öppna på söndagar? :s
Annars får jag köpa det imorron, när jag ändå ska fixa bankomatkort, och kanske köpa systemkameran.
skit samma.
Är det bra med er då? Jag mår väl sådär, jag vet inte vad det har varit med min mage nu på senaste tiden tyvärr...
Vi hörs senare iaf!

Kram
/Mathilda

eurovision song contest 2009!

hej, Vi fick gäster klockan sju. Då åt vi kvällsmat, tacos. Nu har jag varit social med dem och mamma och pappa tills nu, och känner att jag faktikst börjar bli lite trött, så jag ska fortsätta mitt Eurovision Song Contest 2009 tittande i min underbara säng :)
Vi hörs imorron!

Kram
/Mathilda

Gösta <'3




Jag älskar honom <3

Lördag 16/5

Nu har jag kommit hem från stan, har hunnit äta lite mat också.
Det blev dock inte så mycket så jag hoppades att jag skulle hitta.. Fast jag kom hem med två par jeansleggings, ett par ljusa som jag hade tänkt ha på avslutningen och ett par mörkblå. Och vid köp vid en vara så fick man köpa ett linne för 49 kr, så det köpte jag, ett ljuslila. Allt från Bikbok.
När jag gick hem från stan så hade alla börjat med den där studentparaden eller vad det är. Alla gator var avstängda och smockfulla med folk. Det var riktigt kul att se på medans jag gick hem! :)

Ikväll får vi gäster, så jag ska ta o plocka upp lite kläder från mitt golv. Det är esc ikväll, Heja Malena Ernman! :D
haha, vi hörs!



De ljusa, åt höger, är lite ljusare i verkligenheten.



Självklart ska Gösta vara med på bild hela tiden xD


Och han älskar mina nya inköp..



Kram
/Mathilda

Ses på stan fuckers ;D

Hejj. Jag sitter här, har precis ätit frukost och sminkat mig.
Jag ska klä på mig och sedan sticka ner till stan och shoppa, alldeles ensam :( haha xp
aja, Vi hörs sen iaf!

Kram
/Mathilda

Fredag 15/5

Hejsan :)
Skoldagen har gått väldigt fort, dock har mått dåligt nu i slutet utav dagen..

- Resurs, jobba med svenska.
- Matte, räkna.
- Kemi, som jag skrev förut så kunde inte lärarn komma så vi fick ha våran idrottslärare istället, och han kan ju inget om kemi så vi fick jobba med annat skolarbete. Jag och Moa jobba med so.
- Biologi, vi hade med en annan grupp också, kolla på film mest.
- lunch
- Svenska, satt i mediateket med Moa, vi prata mest.
- Syslöjd, Tryckte på min t-shirt.

Sedan slutade vi halv fyra ungefär. Tog bussen till stan, mötte upp mina föräldrar och vi gick till Gina Tricot, skulle köpa avslutningsklänning, men fans inte i min storlek, balle. Jag vetefan vad jag ska ha på mig nu, tror faktiskt att det inte blir en klänning trotts allt. Blir kanske ett par ljusa jeansleggings och något ljus linne eller nått, och en lite färggladare cardigan till det. JAg får se hur det blir. Sen iaf så gick vi till Expert och tog kort till mitt legg. Kolla även på kamera, och jag har bestämt mig att jag ska köpa en Nikon D40, för då får jag ett extra objektiv till för 6000 kronor. Men det är ju masser saker jag måste ha till, men minneskortet är ju det viktigaste.. iaf. Sen skulle vi gå till banken och fixa bankomatkort och ta ut pengarna och sånt, men nehej, det gick inte för vi hade ju inte kollat upp innan när banken stängde, och det stängde klockan tre på fredagar, så ska fixa det på måndag istället. Sen när vi var klara på stan gick vi hem, laga mat, hamburgare. Nu satte jag mig här, ikväll blir det att se på Talang. Så himla skönt med helg nu!
Jag ska kolla vidare lite på datorn nu, vi hörs.

Kram
/Mathilda




Jag vet, den är rätt dålig.

bloggar ifrån skolan

hejhej.
Stitter i skolan, ska egentilgen ha kemi men lärarn är inte här så vi har våran idrottslärare istället, han kan ju inget om kemi så vi får jobba med annat. Jag och Moa jobbar med vårat so arbete om Japan.
Efter skolan ska jag träffa mina föräldrar och sticka till banken, ska nog ta legg-foto idag också. Jag måste hinna köpa min avslutningsklänning också. Och en vit bolero. jaja, det blir nog bra ;)
haha, nu måste jag jobba, vi hörs sen!

Kram
/Mathilda

Subway

Jag har tråkit, så ni får en bild som jag tog idag på Subway


Amys och Helenas mackor.

Men vi hörs imorron!

Kram
/Mathilda

Torsdag 14/5 - Studiedag

hejhej.
Dagen har varit skit värd. Börja med att vakna av att väckarklockan ringde vid kvart i tio ungefär. Gick upp o duscha, åt frukost, sminka mig, satt vid datorn, platta håret, sen iväg till stan, mötte upp Helena & Amy vid H&M. Vi gick o kolla på klänningar inne på Young först, och sen vadare direkt till Subway, åt där. Sen gick vi omkring o kolla på stan, mötte masser från skolan.
Amy och Helena köpte skolavslutningsklänningar, och jag ska köpa min imorron, hade inga pengar idag.
Vi gick till McDonalds och köpte glass också. Sen skulle Helena hem. Jag och Amy gick hem till mig. Satt vid datorn, prata och hade allmänt kul. Nu gick hon precis hem. Jag ska nog äta kvällsmat snart... Och ikväll är det semifinal 2 i esc, ska nog kolla på det. Men jag ska försöka att gå o lägga mig skapligt ikväll, det är ju skola imorron, och jag går till halv fyra då, och många och långa lektioner. Men snart är det helg igen, och nästa vecka blir skit slapp!
Men vi hörs.

Kram
/Mathilda

Ses på stan! :)

Torsdag morgon

Hej på er! :)
Jag var duktig och gick upp vid kvart i tio idag, duschade, och nu har jag precis ätit frukost.
Ska sminka mig o sådär snart. Sen ska jag sticka iväg till staden. höhö.
Men vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

Godnatt 13 maj!

Nu har jag suttit vid datorn väldigt länge, och ag börjar bli trött.
Imorron har jag ju studiedag och det ska bli grymt skönt! Jag ska träffa Amy & Helena vid h&m klockan ett ungefär.
Ska se tll att jag går upp rätt tidigt, för jag måste duscha imorron bitti.

På fredag ska jag ta foto till mitt legg, och fixa bankomatkort och så ska jag även gå till banken och ta ut pengar till en systemkamera. Jag hoppas bara att jag har pengar så det räcker till det, annars blir jag besviken! Jag kanske köper kameran då också, jag får se...

Men vi hörs imorron, för nu ska jag gå och sova!

Kram
/Mathilda

Onsdag 13/5

hej. Idag var det nära att jag försov mig igen, fan då jag vaknar inte utav väckarklockan, eller väckarklockorna. Men som tur var så ringde pappa och väckte mig, två gånger eller något..
Annars har dagen varit sådär, i början var jag väldigt deppig och nere. Men senare på dagen så blev jag på lite mer flumhumör.

- Musik, vi hade e liten ''orkester'' i klassen. Typ 13 stycken skulle spela gitarr, 3 stycken keybord och 1 trummor. Jag fick spela keybord :D det är kul. Och så sa jag till Benny att jag kunde vara med o sjunga på avslutningen, men som tur är så ska Jenny och Moa också vara med :)
- Engelska, det var nog den lektionen jag var allra mest deppig på. Jag brydde mig inte ett skit om arbetet..
- Mentortid, prata mest om utedagarna nästa vecka.
- Svenska, jag, Olivia, Moa och Jenny satt i ett grupprum och ''jobba''. Jag och Moa sjöng mest ;)
- lunch
- Matte, räkna
- So, nutidskryss och sen på slutet skulle vi bestämma i våra ''grupper'' vem som skulle jobba med vad, ni vet vi ska ju jobba med länder i Asien, som jag skrev igår.

Sedan slutade vi halv tre ungefär. Jag åkte bussen med Matilda, och några killar. När jag kom hem läste jag lite SE&HÖR som hade kommit ner i brevlådan, och åt en tallrik med flingor :) Sen börja jag testa med photoshop.
Och sedan städa jag. Nu sitter jag här, ska snart äta kvällsmat. Och imorron är det studiedag och då ska jag träffa Helena och Amy, vi ska nog ta en fika på stan och kolla lite efter skolavslutningsklänningar.
Vi hörs imorron!

Kram
/Mathilda

städning och photoshop

hejhej.
Jag håller på att städa just nu, samtidigt som man hör pappa lyssna på Kent inne i duschen. ;D
Jag berättar om dagen senare, ska bara städa klart först.

Kram
/Mathilda



Mina två första bilder i photoshop. Jag vet, dem är rätt dåliga, men det är trotts allt mina två allra första bilder i photoshop!





Men de var helt kej, eller hur? ;)

Godmorgon allihopa!

Jag har precis ätit frukost och gjort mig i ordning. Jag måste sticka till bussen snart.
Asså seriöst, jag orkar inte skolan. Så jävla tråkit är det. Men imorron är det studiedag, det är skönt!
Och jag har fortfarande inte bestämt mig ifall jag ska vara med o sjunga på avslutningen, och Benny vill ju veta det nu, första lektionen.
Men nu ska jag gå till bussen, så hörs vi senare!

Kram
/Mathilda

Godnatt

Nu ska jag sova, är grymt trött.
Och jag orkar verkligen inte med skolan imorron. Engelska, och bara skit korta raster. usch.
Och det börjar med musik imorron, och jag har inte bestämt mig ifall jag ska vara med o sjunga på avslutningen, Benny vill veta det imorron... jaja.
Men vi hörs imorron!

Kram
/Mathilda

jag hatar rubrikerna -.-'

Hej.
Efter att jag bloggat så gick jag o la mig i sängen för att vila lite, jag var så trätt. Men istället så somna jag direkt och vakna igen vid kvart i sju ungefär. Och då var det dax att äta kvällsmat med en gång.
Och nu är jag vaken, men känner mig medvetslös ungefär..
Min bror håller på att fixa photoshop åt mig :D hoppas bara att det funkar sen! Gör det det så kommer jag vara så jävla nybörjare asså, kan inte ett skit fan..
menmen, vi hörs !

Kram
/Mathilda

Tisdag 12/5

Hejhej. Dagen börja med att jag förso mig till åtta(ändå hade Helena både ringt och smsat) Och jag måste gå hemmifrån tjugo över ungefär. Jag ringde till pappa och han sa att han kunde gomma o hämta mig vid tio i nio. Jag sminka mig o så där. Jag kom till skolan, och var bara typ två mkinuter försenad, det är bra ;) Annars har skolan varit bra, och Agnes har varit och hälsat på! :D

- Spanska, tråååååkit.
- So, vi skrev och valde ett land i Asien vi ville jobba med. Moa och jag ska jobba med Japan :) Och sen de sista minuterna körde vi en lek.
- lunch
- Set, någon tråkig lapp.
- Idrott, killarna hade friidrott och tjejerna fotboll, det var faktiskt rätt kul! :)

Sedan slutade vi, halv tre ungefär. Jag tog bussen hem. Nu sitter jag här, har precis gjort mig en kaffe latte med lite sprutgrädde på toppen ;D Och sitter och lyssnar på Bowie <3
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva mer nu.
Vi hörs!

Kram
/Mathilda

Godnatt 11 maj!

Jag har precis duschat,
ska gå och sova snart tror jag.
Vi hörs imorron!

Kram
/Mathilda

GE MIG KLÄDER!

jag vill shoppa.



Ett litet collage som jag slängde ihop lite snappt i paint.

skola

seriöst, jag orkar inte skola imorron -.-'


Nej, det ska bli jätte kul, verkligen.
Jag håller ju på att träna upp min posetiva inställning, man ska se allting som posetivt, inte klaga över sig själv. Man ska vara stolt över dig själv. Och när det gäller skolan, jag tycker ju det rent ut sagt är skit tråkit. Men alltså tänk vad många år jag har klarat av att gå i skolan! Då klarar jag säkert två år till i grundskolan, för det är ju faktiskt inte mycket kvar på den här terminen! Efter grundskolan så har jag bara tr år kvar, och det är gymnasium. Och det tror jag kommer bli iaf hyffsat kul, eftersom jag får hålla på med vad jag vill där, och alla har samma intressen. Sen efter gymnasiet kan jag ju vara ''ledig'' från skola ett år, bara jobba på lite småställen eller nåt. Och sen börja på högskolan eller vad det nu heter.
Jag ska fan klara det här!

Men vi hörs imorron! :)

Kram
/Mathilda

Robert Gustafsson



HAHAHAHAHAH XD

Måndag 11/5

hääjj. Idag har mitt humör ständigt pendlat upp och ner. Och dagen har varit skit tråkig, för det mesta iaf.

- Svenska, börja med ännu ett nytt arbete, som nu är ''Boken om mig''. Och vi har redan gjort en liknande sån bok i 6an ju.
- Bild, först kolla vi på nån film, och sen måla med akvarellfärger. Man fick när man var klar, och jag satt kvar sist ;s

Sen stack jag till stan med Helena, var där ett tag kolla på kläder o sånt. Fast ingen utav oss hade pengar med sig -.-' När jag kom tillbaka till skolan var det en timme kvar tills vi börja, så vi mötte upp Amy och gick hem till henne och käka rostat bröd :)
Sen tillbaka till skolan.
- Engelska, läste berättelse på engelska som vanligt -.-' Sen jobba vi med något häfte.
- So, läste i tjugo minuter, sen skrev vi massor.

Sedan slutade vi halv fyra ungefär. Jag prata med Helena ett tag på busshållsplatsen, tills bussen kom. Åkte hem. Väl hemma tog jag mig en tallrik glass (a) Nu sitter jag här, ska nog spela sims tror jag ;D
haha men vi hörs!

Kram
/Mathilda

Kolla in naglarna! :D


Jag kunde inte somna. Så jag fixa lite med mina naglar.  Man ser dock inte så bra på bilderna. menmen..
Nu ska jag försöka sova. Vi hörs imorron!

Kram
/Mathilda

söndagskväll

hej :)
vid halv nio eller nåt så gav jag upp mitt sims-spelande. Jag gick istället till soffan och kolla på tv med pappa, Singin bee, Wipeout och Söndagsparty med Filip och Fredrik.
Imorron är det skola, jag kommer antagligen. Och jag hatar måndagar. Speciellt när vi har prov, vilket jag har imorgon. Fysikprov. Jag har inte pluggat ett skit eftersom jag har glömt mina böcker i skolan som vanligt, fy skäms Mathilda!
Men jag lovar att bli bättre med mitt pluggande i åttan! För då får jag ju betyg..

Och nu så fick jag ett extremt shoppingsug. Jag vill åka till stockholm! Men mamma tillåter inte mig att åka dit själv med kompisar, hon säger att jag inte hittar. Men till norrköping får jag åka, som om jag hittar bättre där lixom.
Men iaf, är det någon som vill ta tåget till norrköping med mig och shoppa någon helg eller så? fast jag måste få pengar först.. höhö.
Jaja, nu ska jag kolla runt lite på datorn, sen ska jag gå och sova. Vi hörs! ^^

Kram
/Mathilda

Söndag 10/5

känner mig sjuk och sånt där. usch.
Men jag behöver ju inte berätta om mina problem, jag tror inte ni tycker det är så trevligt xp
Vaknade vid elva idag, eller mamma väckte mig då. Åt frukost och har inte gjort något idag typ.
Bara spelat sims hela dagen. Ingenting annat för mig.
Jag skulle haft dansuppvisning idag, men eftersom jag inte varit med på flera veckor eftersom jag gått med gips så kan jag ju inte dansen. Så därför har jag skitit i dansen på de senaste två veckorna. Men jag hoppas att det går bra för er idag tjejer! Om någon av er läser det här som varit med, så undrar jag om några bilder är tagna som ni kan skicka till mig? (a)

Iaf, mamma och pappa kom hem vid halv ett igår/inatt/imorse. Och snart kommer min bror hem från den där vandringen också. Ingen lugn och ro här hemma längre. Det var så skönt när jag och Fredrik var ensamma hmma!
jaja.Ikväll tror jag att mamma och pappa ska beställa pizza, jag hörde att det ryktades om det iaf ;)
haha men vi hörs nog imorron, för jag orkar nog inte blogga mer idag.

Kram
/Mathilda

Dagens outfit 9/5


Håret är blött på bilderna, eftersom jag precis duschat när jag tog dem.


Rosa t-shirt med Hello Kitty tryck:
Bikbok
Vitt linne: H&M
Jeans-leggings: Gina Tricot

Tycker ni att jag ska köpa kameran?

godmorgon 9 maj!

Heej!
jag har precis ätit frukost, vaknade vid elva ungefär. Jag och min bror är ensamma hemma enda tills klockan elva ikväll typ :D
Jag har ingenting att skriva, tänkte bara att jag ville blogga. Men jag ska spela sims nu (som vanligt, jag vet, men jag är nörd) ;D haha, men vi hörs senare!

Kram
/Mathilda


Fredag 8/5

heejj!
Idag har jag varit få bra humör hela dagen. Och skolan har faktiskt varit helt okej! :)

- Resurs, prata mest.
- Matte, räkna i boken.
- Biologi, prata om sex och samlevnad.
- Kemi, skulle haft prov, men det gick bara inte för mig, så jag skrev namn och klass på mitt papper och lämna in det, ska göra det nästa vecka istället! ;)
- lunch
- Svenska, skulle jobba med läsloggen, fast jag kolla mest på bdb och var här inne på bloggen o så ;D
- Syslöjd, vi hade vikarie och hon var bra. JAg gjorde lite olika saker, fläta och sånt. Och så satt jag vid datorn där inne i syslöjdsalen och satte på musik. Vi var ju tvungna att använda youtube och då är ju någon tvungen att sitta där och byta låt vettni ;D hah.

Sedan slutade vi halv fyra ungefär. Jag tog bussen hem. Kom hem för inte så länge sen. Mina föräldrar är i Tyskland och min ena brorsa är ute på någon vandring nu i några dagar, Så det är bara jag och Fredrik kvar här hemma :D
Men nu ska jag spela sims, vi hörs troligtvis i morgon! för jag tror inte att jag orkar blogga mer idag, men vi får se ;)

Kram
/Mathilda

i skolan

tjoo! :)
Jag sitter här i skolan och ska plugga egentligen. Skriva någon uppsats om en bok. Det är tråkit.
Jag skulle ha kemi prov förut men eftersom jag inte hunnit plugga så ska jag göra det nästa vecka istället :)
Men nu måste jag jobba lite mer,
vi hörs när jag kommer hem från skolan!

Kram
/Mathilda

första videoinlägget

Någon gång måste ju vara den första! Det är grymt dåligt ljud, så ni lär få höja ljudet på eran dator rätt mycket tror jag xp
Men det gör inget att man knappt hör någonting, för jag fattar inte ens själv vad det är jag snackar om xD jag är trött..
Dålig kvalité är det med, men det är för att det är så mörkt i rummet. Men klicka på HQ för att iaf få det i lite bättre kvalité! :)




Kram
/Mathilda

Torsdag 7/5

Hejj. Dagen har varit helt okej faktiskt. Även fast jag varit en jävla pms kossa med väldans humörsvängningar..
Trött har jag varit också, eftersom jag typ sovit 4 timmar inatt ><

- Teknik, börja måla på min bild på väggen.
- Resurs, gjorde ingenting, vila. Fast jag skrev på pappaer lite med Felicia och Moa.
- Set, några frågor på ett papper som vi skulle svara på.
- Idrott, var med i början, sen fick jag alldeles för ont i magen.
- lunch
- Spanska, trååååkit!
- Matte, jag fick gå till ''glasrummet'' och göra ett stavningstest som jag missat att göra. Det gick bra tror jag :) Sen tillbaka till klassrummet och räkna matte, och sen läste jag sista tjugo minuterna.
Sedan slutade vi. Jag tog bussen hem. Annika och Amy gick på bussen, satt o prata med dom. Sen stod jag o vänta på Tilda med Amy, hon skulle nämligen träffa henne. Sen mitt i väntandet fick hon syn på Nathalie och vi gick o hälsa på henne. Eller hon hälsa och jag följde med xD haha.
Sen när Tilda kommit så gick jag hem. Lämna väskan och tog en värktablett. Sen åkte jag, mamma och pappa till skolan. Hade utvecklingsstamtal. Det gick bra, väldigt tråkit bara! Sen när det var klart efter en timme åkte vi hem. Åt kvällsmat och nu satte jag mig här. Borde plugga till kemin imorron men jag tror inte att jag har pappret att träna på här hemma :s
menmen, jag kollar igenom pappret fem minuter innan så går det säkert jätte bra ;D
haha, vi hörs imorron, om jag inte orkar blogga lite senare..!

Kram
/Mathilda

Godnatt 6 maj

Efter att jag bloggat om dagen o sånt där, så spela jag sims ett tag. Sen var det tags att äta kvällsmat. Och mamma sa att det var rea på foundation, och den som jag använder också! så jag stack till stan, köpte foundation och så gick jag omkring där lite och kolla i affärer o så. Sen hem och nörda sims igen. Jag har suttit och spelat sims enda tills nu. Man glömmer helt bort tiden när man har roligt. ;)
Fast jag har faktiskt hunnit duscha emellan också. Och helt plötsligt under mitt spelande så kom mamma in med en skål med glass (y) Gott gott!
Imorron är det skola igen. Torsdag, och torsdagar börjar alltid med teknik, tåkit!
Vi har idrott imorron också, fan! säg inte att det spöregnar då också, då vägrar jag att vara med! ;o
Vad posetiv jag är, jag vet. xD
jaja, vi hörs imorron iaf!

Kram
/Mathilda

Tokio Hotel H&M Fashion Agains Aids



Tokio Hotels egen designade t-shirt.
Så jävla snygg!
Finns både till killar & tjejer.
Lätt att jag ska köpa! ;o

Onsdag 6/5

En helt  okej dag har det varit faktiskt! Fast jag missade bussen i morse, fast som tur var så börja jag tjugo över idag och kom typ bara tio minuter försent.
Och så har de blivande sjuorna varit o hälsat på på skolan idag, de har alltså kryllat utav 6or på hela skolan.

- Musik, vi fck välja mellan att spela gitarr, trummor eller keybord. Jag skulle spela trummor men spelade mest piano :)
- Håltimme, skulle haft engelska men läraren kom aldrig.
- Mentortid, slappt.
- Svenska, fick börja tjugo minuter senare, och sen läste vi bara. Hade Sabine ist.
- lunch
- Matte, räkna lite och sånt.
- So, först nutidskryss, sen fick vi tillbaka proven, det gick rätt bra för mig, kommer dock inte ihåg resultatet men godkänt fick jag iaf! Sen körde vi tävling.

Sedan slutade vi. Jag gick till busshållsplatsen i spöregnet. Tog bussen hem, Lisa och några killar va på bussen också. Sen gick jag enda från busshållsplatsen och hem till mig i spöregn, usch!!
Väl hemma så såg jag att SE&HÖR hade kommit, så jag satte mig o läste den. Och sedan satte mig här. Nu ska jag kolla lite på datorn och sedan tror ajg att jag ska spela sims ;)
Men vi hörs!

Kram /Mathilda

har man tråkigt så har man.

Jag satt här och hade ingenting att göra. Då kom jag på att jag kunde fixa en ny header. Då försökte jag med det, men det blev inge bra. Så jag gick in i mina kodmallar och fixa så att jag har en text längst ner i varje inlägg.
Kanske tar bort det sen, men får vara kvar så länge. Jag krev ju inge vidare bra direkt, men mitt ordfråd vill inte fungera idag xp
Ni får gärna kommentera lite mer innan ni klickar bort min blogg.
Jag uppskattar om ni skriver vad ni tycker om den, om det är någnting jag ska ändra på.
Haha, men vi hörs hörni ;)
Puss

Tisdag 5/5

Hejhej. Idag har jag varit helt depp hela dagen, vilket jag är fortfarande. Men alla har ju sina dåliga dagar ibland...

Dagen börja iaf med sovmorgon.
- Spanska, tråkiiiiit.
- So, prov. Det kändes som att det gick rätt bra :)
- lunch, usch.
- Set, gjorde någon tråkig lapp eller nått.
- Idrott, jag var inte med, för att jag är en jävla pms kärring.

Sedan slutde vi tjugo över två. Tog bussen hem. Hemma lite över tre. Satte mig här, och nu sitter jag och fettar mig med några karameller som jag köpte på kryssningen.
Får se om jag orkar blogga mer idag, annars hörs vi imorron!
Puss (a' <3

Godnatt 4 maj!

jag har precis varit o duschat.
Jag sla sova snart. Imorron är det tisdag och det börjar med sovmorgon i en timme :)
Vi hörs imorron!
Puss (a' <3

Birka Paradise 3-4 maj 2009

Tjena!
Jag kom precis hem, har haft det så jävla bra!
igår åt vi mat och efterrätter så vi höll på att spricka. Vi spela på spelautomater. Handla i taxfree. Varit på disco, och Carro & jag har blivit förföljda av utlänningar.
Idag har vi ätit frukostbuffé. Sovit. Carro och jag har badat & solat. Och mycket mer.
På bussen hem var det skit kul! eller Carro och jag hade skit kul iaf ;D
Fast jag sov lite också.
Jag har faktiskt tagit bilder också, men ni får bara kolla på några:









Det där får räcka.
Nu ska jag försöka plugga lite iaf till so provet imorron.
Vi hörs.
Puss (a' <3

Dagens outfit 3/5

tänka sig, jag hinner faktiskt blogga ett inlägg till! ;D
och nu blir det ''dagens outfit''

  


Jag sticker snart, vi hörs!
Puss (a' <3

frukost och så.

hejhej!
jag har precis plattat håret lite snabbt, och nu sitter jag och äter frukost här vid datorn, riktigt äckligt är det! jag verkligen sitter o tvingar i mig, usch usch!
 Ska sminka mig och packa klart sen.
Jag kan inte blogga mer nu, vi hörs imorron!
Puss (a' <3

Godnatt 2 maj!

Nu har jag precis duschat och smörjt in mig. Jag tror jag ska måla mina tånaglar nu också. Fingernaglarna skippar jag, det blir så fult när jag målar dom själv.
Jag ska gå och sova snart, bussen till stockholm går runt tolv, jag kommer inte ihåg exakta tiden.
Jag har knappt hunnit packa, eller hunnit och hunnit, jag har kollat på tv och suttit vid datorn ist. Fan då, jag skulle börjat packa redan i fredags.
Nerverna börjar krypa fram också.
Men det går nog bra.
Jag lovar att jag ska blogga imorron bitti, men det kommer nog bli ett vääldigt kort inlägg, men det är ju ett inlägg iaf ;)
haha, men vi hörs, nu ska jag måla tånaglarna!
Puss & godnatt (a' <3

Lördag 2/5

Hejhej!
Idag fyller Matilda 14 år, ett stort GRATTIS till henne! <33
Idag vaknade jag vid tio. Åt frukost. Städa. Och spela the sims. Min bror har instalerat i princip alla expantionspaket nu :D
Sen efter ett tag kom gästerna, farmor, farfar och morfar. Och carro såklart. Vi fika. Sen när dom åkt hem så gick jag, mamma, pappa och bror ut och gick runt ån. Kom hem och hade skoskav och himla trött i benen. Vi åt mat, och nu satte jag mig här. Ska snart kolla på tv tror jag. Och så måste jag ju packa också kom jag på.. Imorron sticker jag, fyfan vad kul det ska bli! Jag och Carro ska festa hela natten lång ;D  hahah nerå, jag skoja xp Vi ska ju bada och sola också. Gud vad jag längtar!

Helena ringde nyss, hon är på 50-års kalas. Jag tycker fan synd om henne! Hon tänkte komma hit, men det är så långt ifrån ''/

Nu ska jag börja min packning till imorron.
Bloggar nog ett jätte snabbt inlägg imorron bitti, sen kommer jag inte blogga förens jag kommer hem på måndag, vilket är på kvällen.
Men vi hörs ju! om jag inte ramlar över bord dvs. haha nejdå, jag ska inte göra det, jag lovar!

Puss (a' <3

Godnatt 1 maj!

nu ska jag sova. Vi hörs imorron!
Puss (a' <3

Jag bjuder på en ful bild från Ingelas födelsedag.

outfit 30/4

Jag glömde blogga om ''dagens outfit'' på valborg, dom kläderna jag hade på mig i skolan.
Och eftersom jag faktiskt tog kort då så måste jag ju lägga upp dem känns det som xp



T-shirt med tryck: Gina tricot
Svart linne: H&M
Svarta jeansleggings: Cubus
Örhängen: ?

1 maj!

hejhej :)
Min syster är här nu, och min brosa fyller år idag, GRATTIS 19 ÅR <3
vi är ätit glasstårta, och nu har vi precis ätit tacos. Jag, mamma och syrran var även ute på stan och jordgubbar till tårtan som vi ska äta imorron när farmor och farfar kommer.

Pappa lämna tillbaka plattången som han köpte igår, och kom hem med en ny. Den kosta 500 ungefär. Dock så måste jag ge han lite pengar sen -.-'

Och på söndag sticker jag till stockholm, där vi ska gå ombord på Birka Paradise, så jävla kul ska det bli, längtar som fan!

Jag tror alltid att det är söndag idag och skola imorron, men nehejdå, så är det inte. För jag är ledig tre dagar till :D
Så himla skönt att jag tagit ledigt på måndagen!

Nej, nu ska jag gå o vara social hörni.
Men vi hörs!
Puss (a' <3

Valborg 09

Hejhej!
Det var jätte trevligt igår. God mat och mycket skratt.
När vi ätit och sånt så prata vi lite om Metal town den 26-27 juni, som jag Antonia och Fredrik kanske ska gå på, dock så kostar det 1400 och är när Fredrik och jag har släkträff, vilket jag gärna också vill gå på. Så vi får se hur det blir, för pengarna vet jag inte heller vad jag ska få ifrån.
Jaja, vi får se hur det blir ;)
Iaf, sen efter ett tag hade inte jag, Fredrik och Antonia någonting att göra så vi gick ut en sväng och kolla hur mycket folk det var på stan. Träffa syrran lite. Sen efter ett tag gick vi tillbaka ''hem''. Var lite sociala, sen gick vi ut en sväng igen. Och när vi komt tillbaka så var ingen på lika gott humör som vi var i början av kvällen, så sen runt tolv så valde jag och min familj att knalla hemåt. Gick o la mig nästan direkt när jag kom hem, enormt trött var jag.

Just det, jag nog ju några bilder igår, dock väldigt några, men här är 3 st:







Puss (a' <3

hemma

hej,
precis kommit hem. Jag berättar mer imorron. Jag ska gå och sova nu, är så jävla trött efter den här kvällen.
Riktigt trevligt har det vairt iaf!
Puss (a' <3
RSS 2.0