Godnatt 30 juni

Hej igen!
Jag har extremt tråkit. Jag funderar på att gå och lägga mig. Men nej, jag är inte ett dugg trött. Så jag får hitta på något annat. Spela sims 2 kanske. Nej, jag är inte sugen på det. Äta lite choklad kanske. Jag som har gått omkring o tjatat efter choklad hela veckan (okej det är bara tisdag idag xd). Sen i söndags ungefär. Idag köpte jag äntligen en liten chokladkaka. Gooooott. Nog om choklad. Statistiken har höjts nu under kvällen. Dock inte så mycket.
Vet ni? Det är extremt varmt inne i mitt rum. Jag svettas ihjäl vafan. Det är så äckligt att sova i den här värmen! Mina katter tycker att det är så varmt så att dom sover på golvet, för att det är för varmt i sängarna. Då är det varmt.
Och åter igen så talar jag väldigt osofistikerat. Men det brukar jag göra på kvällarna. haha.
Men vi hörs imorgon. Och jag säger godnatt redan nu, även om jag inte ska gå och lägga mig än. Men sov så gott i den här värmen nu allihopa! ;) Godnatt.

Kram
/Mathilda

Allsång på skansen

Hejhej!
Någon mer än jag som kollat på Allsång på skansen? Extrem familje underhållning tycker jag. Även om jag börjar tycka det blir mer och mer tråkigt för varje år som går. haha. Men en sak som jag satt och skratta och flina åt nästan hela programmet, var en skyllt där det stod ''Johan jag är gravid!'' på. Haha xD det tyckte jag var skit kul. Fast det är klart, min humör lixom. Undra vad Johan tänkte när han såg den. Jag hade kommit av mig totalt om jag varit honom xd


En väldigt dålig bild, men jag kunde inte få tag på någon bättre. Jag hoppas ni ser på ett ungefär iaf xd

Kram
/Mathilda

Vart har ni tagit vägen?


Sådär ser min statistik ut just nu. Jag har printat och klippt ut vääldigt dåligt, men jag hoppas att ni förstår principen.
 Den första punkten från vänster är från 28/6 den andra från 29/6 och den tredje och sista är från idag. Alla ser klart och tydligt att statistiken har sjunkit rätt så rejält. Vart har alla tagit vägen egentligen? :o

Kram
/Mathilda

Shopping på stan med mammi

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från stan. Jag fick köpt en body lotion, ett vitt baslinne, ett par nya svarta tights, en mascara och ett par svarta sleep-in skor. Och jag måste bara säga tack mamma, för att hon betalade allting (a)
Snart ska jag äta kvällsmat. Senare ska jag kolla på Allsång på skansen. Jag missade det förra gången tyvärr. Jag vet inte vad jag gjorde då. Kan jag ha varit i motala? Skit samma, jag hinner se idag iaf. Sånna program är typiskt bevis på min svennefamilj. Alla säger att jag är det bara för att jag tittar på program som Allsång på skansen och Melodifestivalen. Och åker på släktresa och har släktträff. Och okej då, jag kan väl hålla med lite. Haha xd
På tal om släktträff. Jag kunde inte gå på årets släktträff. Jag var ju hemma med mamma och Micke istället. Eller jag hade ju kunnat ta bussen dit, men det var väl lite latmasken som satt i. höhö.


Det var den här body lotion;en som jag köpte idag. Den rekomenderar jag verkligen! Man får värsta babyhuden.
139kr på Kicks. Fast idag när jag köpte den så var det rea, så den kostade bara 90kr. Den tycker jag att ni ska prova! :)

Kram
/Mathilda

090630


Doris <3

Nu är jag hemma igen. Det var mest sol i början, sen började det bli lite mulet, så vi satte oss och käka glass. Men jag och mamma solade när solen var framme. Vi jobbade på brännan, speciellt jag. Men det gick inge vidare bra direkt...
Jag och mamma ska snart gå till stan och se ifall vi hittar något mer. Det blev ju så dålig shopping igår, det tyckte både mamma och jag. haha. Men vi hörs senare. Jag måste gå in i duschen och skölja av mig lite nu.

Kram
/Mathilda

Sola i Trädgårdsföreningen

Godmorgon!
Jag hinner typ inte blogga någonting nu. Jag ska sticka till Trädgår'n med mamma och min bror. Vi hörs när jag kommer hem! :)

Kram
/Mathilda

Godnatt 29 juni


Gösta <3

Jag har precis tittat klart på Beck. Imorgon ska mamma väcka mig skapligt tidigt så att hon och jag kan gå till Trädgår'n och sola. Jag tror ärligt talat att jag inte kommer att få någon färg, men jag kan ju försöka iaf. haha.
Jag hoppas ni haft en bra dag, jag har mått skit. Men så är det, alla har dåliga dagar. Jag hoppas jag mår bättre imorgon.

Kram
/Mathilda

Egen make-up artist?

Haha häromdagen så fick jag den här kommentaren:

Tänkte att jag kunde ju svara på det. Men nej, det har jag inte. Det är min mammas kompis som jobbar som make-up artist och han är alltid med mig när han kommer hem till oss. Väldens roligaste kille är han! ;D


Vore kul om några mer hade några frågor som jag kan svara på såhär på bloggen. Jag har inte kommit på att göra det innan. Men fråga på bara. För att jag svarar mer en gärna på era frågor! :)

Kram
/Mathilda

Bikini

Nu har jag kommit hem från stan. Det blev typ ingenting köpt. Fast en bikini iaf. Eller två överdelar och en underdel. Det var nämligen ta tre betala för två. Det fanns inte alls mycket någonstans. Men jag behövde verkligen en till bekini så jag köpte det första bästa lixom. haha.


En randig.                                                           Och en rosa.
Och så ett par svarta lite längre, typ boxer som underdel till båda två. Jag köpte dem på Stadium.
Ber om ursäkt för dålig kvalité på bilderna.

Kram
/Mathilda

Vi ses på stan :)



Kram
/Mathilda

090629

Hej bloggen!
Jag vaknade för en stund sen, åt frukost och satte mig här. Jag ska snart gå in och ta en dusch. Klockan två ungefär så ska jag möta upp mamma så ska vi gå på stan. Och jag har bestämt mig att minst ett plagg ska bli köpt idag! ;o
Det är extremt varmt idag också. 32 grader i solen, 28 i skuggan och även 28 grader inne hos oss. Fattar ni då hur äckligt varmt det är? Menmen, jag ska inte glaga, nu när värmen äntligen har kommit. Snart så försvinner den ju.
Jag ska iaf gå o duscha nu. Och jag bloggar nog inte mer innan jag sticker till stan. Men vi får se! :)

Kram
/Mathilda


En utav de första bilderna som togs med min systemkamera.

Godnatt 28 juni

Jag ska gå och sova nu. Jag ska nog upp rätt tidigt imorgon. Duscha och sånt där. Sen vid två-halv tre så ska jag möta mamma, så ska vi till stan och förhoppningsvis shoppar vi lite då. Jag behöver iaf ett par jeans shorts (eller två ;)) och en bikini. Och ett par solglasögon också... Se om jag hittar något bra :)
Jag är inte ett dugg trött egentligen. Skulle kunna sitta uppe flera timmar till, men nej. Jag måste fan upp skaplligt imorgon! Jag sover fan bort hela mitt sommarlov! Inte bra!
Hoppas att jag kan somna nu. För att det är äckligt varmt i mitt rum, jag behöver en fläkt. hhuuuuu.
Jag verkligen hatar när det är så här äckligt varmt. Det är bara svettigt och äckligt. På kvällarna ska det vara svalt. Och på dagarna ska det vara sol och varmt. Gud vad jag klagar. Och jag har skrivit väldigt osofistikerat tycker jag. MEn skit samma. Jag kanske är lite trött trotts allt? -.- Godnatt iaf. Och sov gott!

Kram
/Mathilda

Söndag 28/6

Hejhej.
Jag, pappa och mina brorsor åkte till Motala nästan direkt efter att jag skrivit förra inlägget. När vi hade kommit fram till farmor och farfar så pratade vi lite med dom. Sen bytte vi om till badkläder, och gick ner till badet. Det var svinkallt i vattnet så vi tog oss bara ett snabb dopp. Sen satt vi uppe på stranden ett litet tag, innan vi gick tillbaka hem till farmor och farfar. Vi bytte om och åt lite mat. Sedan blev det fika. Kort stund efter fikat blev det strutglass. Fasiken vad man äter när man är där alltså! Sover man över där en natt så går man ju nästan upp 10 kilo vafan! ;o För då är det mat, fika, glass, fika, glass, godis, godis och godis. Och så fortsätter det så ett helt dygn. Herre gud alltså. Fast okej, jag överdrev lite... xD haha.

Nu sitter jag och dricker fanta. Samtidigt som jag lyssnar på musik och är inne på bilddagboken. Jag vill spela sims 3, men eftersom det inte funkar att installera på min dator så är det installerat på min brors dator, och han sitter och spelar wow just nu. Shit vilken nördig familj vi är :s Haha.

Och nu sitter jag här och vill hemskt gärna gå på Kent konsert. Efter att pappa och min bror kom hem inatt och berättade om allt imorse, så känner jag att jag vill gå på konsert. Jag hade hemskt gärna velat gå på Metal Town som dom, men det fick jag ju inte. Men pappa har faktiskt lovat mig att om Kent kommer till sverige snart så ska jag och pappa gå och titta på dom. Och självklart så får jag ta med mig en kompis, om någon vill kolla på dom dvs xD inte dirket så många som gillar dom om man säger så... höhö.

Kram
/Mathilda

Dagens outfit 28/6



Mönstrat slappt linne: H&M
Svarta leggings:
Lindex (tror jag)
Vit sidväska:
Accent

Nu sticker jag till Motala och badar :D

Kram
/Mathilda

090628

Godmorgon!
Jag vaknade precis, och ska gå och äta frukost snart. Kanske ta en dusch också. Idag så ska jag nog inte göra nånting. Hoppas på att jag kan dra ner pappa på stan med mig. Fast stan kanske inte ens är öppen. Jag har hört att ska vara söndagsstängt nu ett tag... Fan då. Då ska han eller mamma följa med mig imorgon istället. För jag behöver ett par jeans shorts och en bekini, och nån måste säga ifall jag passar i det och ifall det är snyggt. Sen så har jag inte så mycket pengar kvar heller, eftersom jag har shoppat och ätit upp alla mina pengar. illa.
Jag hoppas iaf på att vi sticker o badar i Pariseviken idag. Min bror har nämligen sovit över hos min farmor och farfar inatt, och om pappa ska hämta honom idag så tycker jag att jag ska få följa med. Och då kan vi bada och sola lite också! :)
Badet är nämligen väääldigt nära deras hus, man behöver inte gå alls långt. Så dit tycker jag att vi ska åka idag.

Egentligen börja jag skriva det här inlägget bara för att jag tänkte lägga in bilderna från resultatet när Micke hade sminkat mig. Men jag börja babbla om masser annat istället. haha. Men här kommer några bilder iaf:


Dock så syntes sminkningen inte lika bra på bilderna som det gjorde i verkligheten. Menmen.


Här är även make-up artisten själv.

Kram
/Mathilda



Lördag 27/6

Hej allihopa.
Jag hinner tyvärr inte blogga ett så långt inlägg, men det blir iaf någonting. För jag känner att jag vart så dålig på att uppdatera de senaste dagarna.
Men mamma kom hem vid tre ungefär. Och någon timme efter kom Micke. Vi satte oss ute på balkongen och skrattade xd Sen ställde sig mamma och lagade mat, så länge sminkade han mig. Han är ju make-up artist. Trotts att jag och mamma har väldigt sketet smink så blev resultatet väldigt bra! Jag lägger ut bilder på det imorgon, jag har inte hunnit lägga in bilderna på datorn än. Men sen åt vi iaf. Och efter det sjöng vi singstar. Sedan kollade vi på Sommarkrysset. Sen blev det ännu mera singstar och skratt. Vid halv tolv eller nått så följde jag och mamma honom till busshållsplatsen, och jag hittade en kundvagn på vägen som dom körde omkring mig i. hahhah xD sen när mamma och jag kom hem så sjöng vi ett par låtar till på singstar. Och nu ska jag snart göra mig iordning inför sängen. Extremt trött är jag, även fast klockan inte är så mycket. Men jag har kommit på att man blir jäkligt trött utav 30 grader och vääääldigt mycket skratt. höhö.
Godnatt. Vi hörs imorgon!

Kram
/Mathilda

Grattis på födelsedagen bästavän <3

Godmorgon!
Jag vaknade för en timme sen ungefär. Åt frukost och så. Idag har jag inga planer för dagen. MEn det är ju lika varmt och soligt idag så jag tycker att jag måste gå ut lite iaf. Ikväll vet jag iaf vad jag ska göra. För då kommer Micke hit (mammas kompis, som jag har skrivit en annan dag). Mamma och jag är nämligen ensamna hemma då, så vi tre ska sjunga singstar, äta god mat och ha det trevligt. Länge sen jag träffade honom nu!

Alltså jag känner att jag inte har ett skit att skriva mera nu. Förutom en sak som jag har glömt bort att säga. Helena fyller år idag! GRATTIS unge <3 Vi måste träffas snart, jag saknar dig massor!


Haha det här var typ den första bilden vi tog med varandra. Minns du vart vi skulle då? xD


Kram
/Mathilda

Michael Jackson är död

Juste ja. Någonting som alla säkert redan vet:
Kungen av pop är död.
R.I.P Michael Jackson †


Fredag 26/6


Jag saknar Kreta något otroligt. Jag vill tillbaka, nu.

Hej på er!
Förlåt att jag inte uppdaterat bloggen någonting idag. Men mamma väckte mig iaf vid klockan tio idag. Jag gick upp och åt frukost ute på balkongen med mamma. Sen tog jag mig en dusch, och gick iväg till affären med mamma. När vi kom hem åt vi mat, sen stack mamma till jobbet. Då var jag duktig och plockade ut och in i diskmaskinen. Sedan satte jag mig o närsa sims, och det har jag gjort nu i typ två timmar. Jag har varit ensam hemma sen mamma gick. Eller min bror kom hem från jobbet vid tre eller nått, men han stack nästan med en gång. Han sa inte när han kommer hem, men jag tar fögivet att jag inte ska laga någon mat till honom, för han skulle tydligen grilla. Min pappa och andra bror är på Metal Town, snacka om att jag är avundsjuk! Skulle så gärna vilja vara där, men jag fick inte för mamma. Hon tyckte att jag hade för lite pengar för det.
Aja. Jag ska fortsätta att spela sims här i min ensamhet.


Kram
/Mathilda

Dagens slappa strandoutfit

Idag när jag gick till och från Tinnis hade jag på mig ett svart linne och ett par röd/svart randiga hotpants från H&M.

haha det ser ut som att jag inte har några fingrar på bilden xd

Kram
/Mathilda

Torsdag 25/6

Hej på er!
Dagen har varit riktigt bra faktiskt. Det börja som sagt med att mamma och pappa vävkte mig klockan nio ungefär. Jag gick upp och åt frukost på balkongen med dom. Sedan smörjde jag in mig och sånt där, och sen stack jag, mamma och pappa till Tinnis. Vi solade mest, men jag tog mig även ett dopp i vattnet som det tydligen ska vara 25 grader i, vilket jag absolut inte tyckte att det var. Det var fan svinkallt. Men när vi var där så kom pappas kompis Sonja (Visst, mamma känner henne lite också) med hennes dotter Antonia, och Antonia hade med sig en kompis, Bella. Hon går på min skola, och hade skåpet brevid mig under hela tiden jag gick i 7an. Förövrigt så är Sonja min frisör också.

Sen runt ett-halv två så tröttnade jag. Så jag gick hem, spelade sims 3 lite. Och åt mat. Efter några timmar så kom även mamma och pappa hem. Men mamma gick nästan lika fort igen, till en kompis, Michael. Vid klockan åtta ungefär så åt vi glass med jordgubbar, så jävla gott! :D haha.

Imorgon ska jag kanske träffa Linnea och Helena en stund. Grymt länge sen jag träffa Helena nu tycker jag. Jag saknar dig unge <3

Kram
/Mathilda

Självförtroende

Läs Blondinbellas inlägg om acne här. Jag tycker allt stämmer så bra. Jag lider själv av alla dessa finnar, och har gjort i flera år. Jag vet hur jobbigt det är. Och jag försöker alltid täcka dem. Värst är på sommrarna, jag väntar med att bad och sola så länge så möjligt, för jag vill inte tvätta bort sminket. Ibland solar jag till och med med smink på.
Men nu när den här sommarvärmen kommit så kan jag inte låta bli att ligga ute i solen och steka, och sedan svalka mig med ett dopp i vattnet. Och nu tänker jag skita i alla finnarna, för det är ju ingen som skrattar åt mig när jag går utan smink. Jag måste lära mig att vara nöjd med mig själv. Och det tycker jag att alla ska lära sig! Inte bara att alla inte har bra hy, utan även sin kropp. Jag själv är inte sirekt inte världens smalaste, jag är ärligt talat rätt mullig. Men vafan alla kan ju inte vara pinnsmala! Och jag förstår mig inte på de som försöker banta när man är normalviktig, eller kanske till och med underviktig. Speciellt om man är ung. Så j*vla dumt! Du är vacker som du är! Tänk på det! Och jag vet, har man väl stält in sig på att man är jätte tjock, har världens största höfter osv, så är det inte lätt att helt plötsligt tycka att man är skit snygg. Det är inte det jag försöker säga. För att ha alldeles för bra självförtroende är absolut inte heller bra. Det kan helt plötsligt leda till att man inte har några vänner kvar, och det är inte bra. För vänner behöver alla för att må bra.

Jag har själv varit extremt deprimerad en gång i tiden, och tyckt att jag var absolut den fulaste och tjockaste i världen! Men jag förstod sen, efter alla om och men, och snack med måde lärare, vänner och skolsköterska att jag faktiskt är vacker som jag är, och att jag inte har världens sämsta liv. Att jag inte är så där tjock som jag faktiskt tror, eller trodde att jag var. För jag är trots allt normalviktig, även fast jag själv inte alltid tycker det. Men är man normalviktig, eller kanske till och med lite underviktigt, så ska man absolut inte gå ner i vikt, för det kan leda till anorexia, eller bulemi, och hur snyggt är det egentligen att se ut som ett vandrande skelett?

Och tillbaka till det där med acne, och dålig hy. Det är absolut ingen som bryr sig om det! För man kan inte göra något åt att man har mycket finnar. Och då ska man heller inte skämmas för det. Men finnar försvinner oftast när man blir äldre, men det betyder inte att alla vuxna har bra hy, för så är det verkligen inte. Men för väldigt många försvinner finnarna med åren, och man får istället bara finnar lite då och då som ploppar upp. Men finnar får alla, oavsätt om du är kille, tjej, man eller kvinna. Alla får finnar. Det är fullständigt normalt! Kom ihåg det.


Den här bilden är tagen idag. Så många finnar har jag efter att har kämpat i flera månader med att få bort alla, men jag har kommit på att det är fullstäntigt omöjligt för mig att få bort alla. Jag kommer alltid ha finnarna där, och det måste jag lära mig att leva med. För jag kan inte göra något åt det. Och ändå idag en utav mina bästa dagar när det gäller finnar, för idag har jag faktiskt ovanligt lite finnar, och det har jag faktiskt haft de senaste två veckorna, vilket jag är väldigt glad över! Vissa blir ledsna när de har fått en enda lite ynka finne i pannan, men kolla då på oss som har flera stora finnar varje dag, och som inte kan göra någonting åt det. Acne. Och jag blir jädrans trött på alla som står och kollar sig i spegeln och säger ''fan jag har fått en skit stor finne på näsan'', fast den egentligen inte alls är stor, utan försvinner efter ca två dagar. Medans andra har helt fullproppat med finnar i ansiktet varje dag, som inte går bort. Och när någon jättestor äntligen försvinner, som man har stört sig på väldigt länge, så kommer det upp en ny skit stor på något annat ställe i ansiktet istället.

Och tillbaka till själva självförtroendet. Bara för att du själv tycker att du är ful och tjock så ska du inte trycka ner andra för att få upp ditt eget självförtroende. För det är något utav de värsta man kan göra. Och gör man det, så har man inte mycket vänner kvar sen. För en vän vet ifall du vet du mår dåligt, och om du då trycker ner andra, vänner eller kanske till och med din bästavän, så märker man det. För att ingen vill höra att man är ful, har många finnar eller är tjock. Hör man det av någon så blir man genast väldigt deprimerad, och deprimerad förtjänar ingen att vara.

Ojj, shit vad långt inlägg det blev, jag som bara hade tänkt att skriva några meningar :s xD haha, men jag hoppas att ni förstod vad jag ville komma fram till :)

Kram
/Mathilda



Och kom ihåg, Du är vacker som du är!

090625

Hej på er!
Mamma och pappa v'äckte mig klockan nio idag och försöker tvinga med mig till Tinnis. Jag har iaf precis ätit frukost, men tror att jag trots allt ska följa med dem till Tinnis. Så att jag kan jobba på brännan lite. Även fast jag innte kan få nån värst bränna. Men jag kanske iaf blir så brun som alla andra är på vintrarna ;) haha. Nä men jag har ju ändå ingenting annat för mig idag, förutom att spela sims 3 då XD och jag kan ju gå hem när jag vill, eftersom vi bor precis utanför. Så det är ju såklart skönt.
Men nu ska jag ta på mig bekinin (dock förra årets, för jag har inte hittat någon ny, jag måste fan ut o leta snart!) och smörja in mig lite. Men vi ikväll eller senare på dagen.


Haha den här bilden är tagen på Kreta förra året. Attans så mycket jag brände mig då! Över allt. Men det var totalt mitt eget fel, jag sa att jag hade smörjt in mig fast jag inte hade det, och jag vet ju mycket väl själv att jag verkligen måste smörja in mig. Men jag tänkte att det var en utav det senaste dagarna och då hade jag säkert vant mig, men nje, jag fick det bevisat att jag måste verkligen smörja in mig! Shit vad ont det gjorde, jag kunde knappt sitta ner, eftersom jag bränt sönder hela skinkorna/benen. Ajaj, det vill jag inte göra om! Fast det röda gick över till brunt sen, så när jag kom hem var jag lite röd brun, men som snabbt gick över till brunt, lagom till skolavslutningen 08.

Kram
/Mathilda

Godnatt

Nu ska jag snart gå och sova. Sov så gott allihopa! :)


Bilden är från avslutningen.

Kram
/Mathilda

Jag lever, jag lovar! ;D

Hej bloggen. Jag lever, jag har bara inte hunnit att blogga!
Men igår mötte jag iaf upp Linnea på stan. Och eftersom bäsa vi två är väldigt speciella, så fick vi en korkad idé att åka till Vikingstad. Så vi tog tåget dit, gick in på ica en sväng. Sen tog vi tåget tillbaka till Linköping. Hem till mig en sund. Packade mina saker, sen stack vi vidare till stan och handlade godis. Senare tog vi bussen in till Malmslätt. Vi åt mat ute på altanen, jätte god mat som Linneas mamma hade lagat. Sen var vi inne hela kvällen, åt godis och kolla på film och gjorde väldigt konstiga saker, ni vet sånt som 14-åringar inte brkar göra XD haha, men Linnea och jag är speciella! ;D
Vi somanade nån gång runt.. två kanske? jag har faktiskt ingen aning. Det blev inte så värst sent iaf. Ida vaknade vi vid klockan ett. Runt fem nångång stack vi ut på ''picknick''. Vi hade bakat krabelucker som vi hade med oss, och några goda kakor. Sen satte vi oss på en filt vid typ kyrkogården i malmslätt. Hade det jätte trevligt. Sen efter en stund cyklade vi till en lekplats, skojade lite där. Sen träffade vi Moa en stund. Vi solade och hade det revligt. Och sen vid åtta tog jag bussen hem. Och då spelade jag sims 3, jag har äntligen skaffat det! Super kul är det.
Nu ska jag kolla lite på bloggar, och bilddagboken. Men först hade jag tänkt att bjuda på ett par bilder från idag.


Linnea igår när vi väntade på tåget till Vikingstad


Picknick


Picknick


Sola


Solen, några träd, och någons fötter.


Sola. Och jag vet, jag gör en väldigt konstig min på bilden.

Kram
/Mathilda

Ändrade planer

Jag och Linnea grillar hemma hos henne istället, med hennes familj. Sen sticker vi nog ut lite på kvällen tror jag. Sedan sover jag över hos henne, och imorgon ska jag nog sticka till Trädgår'n och sola, om någon vill följa med dvs. Inte så kul att ligga där själv medans alla småungar springer omkring än. Då är det roligare att vara där med någon annan, kanske ta en glass, och jaga iväg småungarna tillsammans. Det kanske får bli mamma, om hon inte jobbar. Men om någon skulle vilja sticka dit med mig, säg till! höhö.

Snart ska jag möta upp Linnea på stan. Vi ska nog till Vikingstad en sväng. Sen ska vi tillbaka till stan och köpa godis och sånt. Sen åker vi hem till Linnea och grillar. Fast vi får ju inte glömma att gå hem till mig och packa nångång däremellan.
Jag kanske mobilbloggar nångång under dagen, jag får se. Men annars hörs vi imorgon!

Kram
/Mathilda

Dagens outfit 23/6


(jag vet att jag ser lite smått drogad ut på den vänstra bilden, men den får duga ändå)

T-shirten (som jag köpte igår) kommer från Gina Tricot och tights;en kommer från Lindex tror jag.
På bilden längst till höger ser ni hur jävla långt hår jag har fått! ;o Fast längre ska det bli! :D haha.

Kram
/Mathilda

090623

Godmorgon bloggen! (eller ska man kanske säga goddag?)
Idag vaknade jag runt elva-halv tolv. Åt frukost dirkekt, spelade lite sims, och nu sitter jag här ch smsar lite med Linnea. Jag ska träffa henne sen och grilla o så. Tyvärr utan Helena..... :< Men Linnea och jag kommer ha det jätte trevligt idag tror jag. Eller snarare ikväll ;) Jag lovar att jag ska ta ett par bilder o lägga upp. Jag hinner inte blogga mera nu, min pappa tjatar på mig att det är mat nu, så jag får väl ta o gå dit. Vi hörs senare!

Kram
/Mathilda



Bild som är tagen på släktresan.

Godnatt allihopa, nu går jag och lägger mig.

Sov så gott! :)

Kram
/Mathilda




Jag langar bild på mig och min kusin <3
Bilden är tagen på min brors student.

Måndag 22/6


Jag har redan lagt in den här bilden en gång, jag vet.


Hej!
Jag, Helena och Linnea skulle ju grillat och så idag, men det gick inte. Vi kunde inte sova hos Linnea, så vi tänkte att jag och Helena skulle åka hem på kvällen, men Helena kunde inte ta sig hem, så det blev aldrig så. Istället mötte jag upp Linnea på stan, vi gick och kolla i affärer och sånt. Åt lite på McDonalds också. Jag fick två t-shirtar köpt. En i stolek L så att jag kan ha den som en tunika, nu till sommaren tänkte jag :) Eller typ på stranden, bara dra över bekinin eller så :)
Linnea och jag var på stan till halv åtta-åtta ungefär. Sen sa jag hejdå till henne, och gick hem. När jag kom hem så bjöd pappa på glass, jag kunde inte låta bli. Jag menar, vem kan stå emot persikoglass med hallon på? ;o Skit gott var det!
Sedan kollade jag några minuter på Allsång på Liseberg. Skit tråkit var det, så jag gick och satte mig här istället.
Jag tror att jag ska sätta igång sims snart xp Haha, jag vet, jag är simsnörd xD höhö.

Kram
/Mathilda

090622

Godmorgon bloggen!
Mamma väckte mig vid kvart i tio idag ungefär. Jag gick upp och åt frukost, nu sitter jag här och är extremt utråkad. Jag ska snart gå in i duschen, sen ska jag ut på stan en stund. Och nångång ska jag träffa Linnea också xp Sen ska vi ta tåget in till Vikingstad och träffa Helena. Sen ska vi till malmslätt ich grilla, vi kommer ha det bäääst! :D
Men nu ska jag duscha. Vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

Ännu en bild från värmland

Jag snodde en bild från Alvas blogg som någon tog på oss när vi var ute i skogen igår.
Jag sitter och är väldigt het i gummistövlar och mjukisbyxor, sexigt värre! ;)




Imorgon ska jag sova över hos Linnea med Helena. Och innan det så ska vi grilla och ha det jätte mysigt! :)
Jag har saknat dom så oerhört mycket så det ska bli skit kul att äntligen träffa dom! Så puss på det!
Och just de jag, jag kollade på statistiken nyss, och den har sjunkit något frukansvärt! Vart har alla tagit vägen? :o
Jag hoppas verkligen att ni forts'tter kolla in här på bloggen nu när jag är hemma! För det är under de dagarna som jag varit i värmland som statistiken har sjunkit nämligen... Inte bra.

Kram
/Mathilda

Släktresa till värmland 18-21 juni.

Hej igen!
Nu har jag hunnit komma hem, fått i mig en hamburgare i magen, häsat på syster och gosat med katterna.
Så nu bjuder jag på ett par bilder från resan.


Alva i en utav alla lyxiga soffor!


Jag ;D


En LITEN del utav huset vi bodde i.


Alva i ett par sacksäckar som fanns i den lilla ''bio salongen''.


En del utav trädgården


Bäcken som fanns på trädgården











En jordkällare som fanns på tomten


Utsikten var i princip bara skog..




Älskade kusin med massvis utav blommor i handen, som vi sedan använde till midsommarstången.




Här jag plockar blommor till midsommarstången


Jag och farmor


Min bror fotograferade mig lite.



Midsommarafton






Fotbollsspelet var resans höjdpunkt! Och den matchen som är igång på bilden är det jag och Alva som möter Micke och Christoffer. Jag har för mig att Alva och jag vann den matchen faktiskt! :D

Den bilden fick även bli den sista jag lägger upp idag. Det kommer nog komma mera lite då och då.
Vi hade det väldigt trevligt iaf! Ha det bra.

Kram
/Mathilda



Hej :)...

1eeb0704c7fabc13fbdb859bb03ef4ef.png

Kolla varifrån!

Hej! :) Jag sitter i bilen påväg hem, utan smink och i mjukisbyxor. Jag känner mig på het alltså! xD jag är ledsen att jag inte bloggade någonting igår. Jag tänkte på det flera gånger, men kom aldrig så långt xp haha. Nu sitter jag iaf i bilen och lyssnar på bra musik som david bowie, noice, håkan hellström och absoluta sommar hits, och hela familjen sitter och sjunger med (eller ibland iaf xD). Vädret varier helt, ibland hagel, ibland duggregn och ibland sol. När jag kommer hem ska jag lägga in några bilder från resan. Nu ska jag vara lite social. Vi hörs när jag kommer hem! Kram

Hej på...

0-324a1829f62dacf7293f42fcc12da3c5.png

Kolla varifrån!

Hej på er, och glad midsommar! Vi har det jätte trevligt här. Och min älskade pappa har gjort en krans till mig :D Vi ska snart äta midsommar mat, och ikväll ska vi grilla. Vädret är lite sissodär, regnar ibland, och ibland är det jätte soligt. Jag hörde att mitt förra inlägg kom in, så nu har jag bestämt mig för att minst ett inlägg om dagen kommer jag skicka in till bloggen nu medans jag är här. Men som sagt, jag kommer hem på söndag och då blir det många bilder, visserligen mest på blommor och sånt. Jag hoppas alla har det bra, så hörs vi! Kram

Hej på...

0-74384c411705635eeb44b26c6b14ec21.png

Kolla varifrån!

(Älskade kusin på bilden) Hej på er! Första gången jag bloggar från mobilen :) Vi har precis kommit fram hit till Värmland. Det är ett skit stort hus som vi ska bo i nu under de här 4 dagarna. Vi ska snart grilla hamburgare, i spöregnet, haha. Ha det bra, så hörs vi! Kram

090618

Godmorgon!
Jag sitter och äter frukost nu, ska snart gå in i duschen. Jag åker vid två-halov tre idag, men hinner nog inte blogga något mer innan jag åker tyvärr. Men jag ska prova att mobilblogga när jag är där borta! :) Jag har sagt till min syster att hon ska kolla ifall det fungerar ;)

Inatt har min katt varit jätte gosig, han har sovit på min mage nästan hela natten, och ''kurrat''. Och riktigt så gosig brukar han inte vara i vanliga fall, det kanske bara är för att han förstår att vi ska åka iväg. Han vill lixom hejdå. Menmen.
Jag ska äta klart min frukost nu, sen ska jag duscha. Ha det bra!

Kram
/Mathilda

Onsdag 17/6

Hej på er!
Jag har inte gjort ett skit idag. Bara spelat sims och packat, precis som jag sa förut! ;D
Min syster kom och hälsade på förut också. Åt kvällsmat, rätt gott faktiskt, det blev ris och kyckling, soltorkade tomater, fetaost och någon sås. Okej, de soltorkade tomaterna var inte goda xp Sen efter maten gick hon och jag ut en sväng, utan smink haha. Sen kolla vi på tv en stund. Hon gick här ifrån vid nio tror jag. Då satte jag igång rejäld med packnigne, och jag är nog klar nu tror jag.. Sen hann jag med att måla tånaglarna. Och handtvätta ett linne som jag vill ha med mig på ''resan''.
Imorgon måste jag hinna med att duscha, föna & platta håret, packa det sista, och masser mer.. Blir nog att gå upp rätt tidigt tror jag! Vid nio-halv tio iaf. Annars har jag nog ingenting mer att berätta tror jag.
Jo, glöm inte bort att jag länkar mer än gärna till era bloggar/hemsidor! Så säg bara till! :)
Men nu måste jag gå och lägga mig, min katt har redan somnat, och jag måste gå o lägga mig hos honom, innan han vaknar... ;p

Kram
/Mathilda




Och idag får det även bli en bild på mig och Linnea älsk, för att jag saknar henne något otroligt! <3
,dock ser jag ut som en anka. xD

090617

Äntligen funkar det att blogga!
Det här är tredje gången jag försöker blogga idag, och visst, det funkar! :D
Blogg.se-teamet har fixat med sidan, och det blev tydligen något fel, men nu funkar det igen.
Idag har/ska jag bara ha en såndär slappis dag. Inte göra mig iordning nånting, utan bara sitta hemma och spela sims typ. Men självklart packa lite också. För imorgon åker jag till Värmland. Men nu har jag äntligen fattat hur man mobilbloggar, så jag provar det i Värmland, så får ni kika in här lite då och då och kolla om det fungerar :)
Ikväll hade jag velat gå på utebio med Linnea & Helena, men ingen utav dom kan/vill inte. Så jag ska bara sitta här hemma hela kvällen. Någon som vet om det är något bra på tv?
Jag ska iaf fortsätta med packningen nu, vi hörs!

Kram
/Mathilda

Godnatt 16 juni

Hej på er!
Jag tänkte bara blogga ett snabbt inlägg nu innan jag ska gå och lägga mig.
Till och börja med så vill jag bara säga att jag har haft besöksrekord idag, vilket jag tycker är väldigt roligt! :)
Och så vill jag bara fråga er om det är någon som vet hur man mobilbloggar? Jag skulle hemskt gärna välja veta det, så att jag kan blogga även fast jag inte är hemma. Tex nu i helgen när jag ska bort till Värmland.
Extremt tacksam för svar!
Annars tror jag inte att det var något mer som jag ville.
Jo, en sak som jag såg nyss när jag kikade in på min egna blogg var att jag har ju fasen samma linne på headern som jag hade på mig idag xd haha.
Jag ska iaf gå och lägga mig nu, och imorgon ska ja nog bara packa. Kanske sticka till stan och köpa ett par solglasögon också. Men vi hörs ju imorgon!  ;)

Kram
/Mathilda


Jag tänkte även bjuda på ett par bilder som jag tog idag innnan jag gick till stan.

Dagens outfit 16/6


Idag hade jag på mig det här randiga linnet med silver tryck osm jag köpte på Kreta förra året. Jag har knappt använt det innan, Men så fult är det väl ändå inte? :p
Under det så hade jag ett linne från H&M och så hade jag även på mig ett par jeansleggings från Bikbok.

Kram
/Mathilda

Tisdag 16/6

Hejhej! :)
Jag kom hem från stan för ett tag sen. Mötte upp min syster på stan vid klockan ett. Vi gick till Santini's och käka mat. Jag gick en present utav henne, ett par örhängen med små Hello Kitty på :) Tack! (a) Sen gick vi omkring på stan. Carro köpte en klänning och ett linne och jag ett linne. Ett väldigt mönstrat linne, men i en modell som jag älskar. Carro hade ett exakt sånt på sig idag, jag tyckte så mycket om det så jag gick o köpte ett likadant.
Sen gick vi o tog en glass på Bosses glassbar, gott! (y) Och sen stod de masser killar och dela ut gratis kattmat på stan, vi råka gå förbi två gånger så jag kom hem med sju påsar kattmat, Fatta hur glada Doris & Gösta blev när jag kom hem sen alltså! Helt galna blev dom xd  haha
Nu hade jag tänkt att spela sims, sen kanske jag ska börja med packningen tills på torsdag, om jag orkar. Annars packar jag imorgon.

Kram
/Mathilda

090616

God morgon på er!
Jag har precis ätit upp min frukost. Vaknade runt tio-halv elva idag, pga att min bror och min pappa klampade in genom dörren då, papap hade nämligen varit o hämtat upp honom i Jönköping, där han varit på DreamHack.
Och jag drömde världens sjukaste dröm inatt...
Jag har blivit skit försyld nu också, nyser hela tiden och jag kan knappt andas med näsan -.-'
Nu ska jag göra mig iordning, för jag ska träffa min syster på stan sen. Ta något att äta på Santini's och så. Jag hoppas att det är bättre väder idag, iaf lite sommarväder! ;)
Men vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

Godnatt 15 juni

Nu är jag skit trött. Kan knappt hålla ögen öppna, och jag fattar inte varför. Jävla skit väder, det är nog det som gör att man blir så trött! -.-'
Imorron ska jag börja med packningen tillspå torsdag, för då åker jag till Värmland med släkten. Alltså Värmland!? Kunde dom inte kommit på något bättre? :O aja, det blir säkert jätte trevligt, det brukar det ju vara på dom där resorna! :)
Just de ja, nu kom jag på en sak.... Jag kanske skulle träffa min syster imorgon.. Om jag orkar.
Men vet ni? jag är typ pank nu igen... Jag hade ungeäfr ett tusen kvar efter att jag köpt systemkameran(med tillbehör), och nu har jag typ 70 kronor kvar :s Och det är på kortet..
Aja, jag ska gå och lägga mig nu, innan jag somnar på tanjentbordet.  Fast fösrt måste jag tvätta bort sminket..Godnatt!

Kram
/mathilda


Dagens outfit 15/6

(Jag prata med Linnea i mobilen samtidigt som jag tog bilderna)



Blå t-shirt: Gina Tricot
Svart linne:
H&M
Mörkblå jeansleggings:
BikBok
Och om ni undrar vad det som ser ut som ett armband är så är det typ ett ''vänskapsband'' som jag gjort i skolan. MOA JAG HAR KVAR DET!! ;D haha.

Kram
/Mathilda

Måndag 15/6

Vid två tog jag bussen till Linnea. Vi satt först o nörda sims ett tag, sen gjorde vi pannkakor, och vi ääääägde! ;D
haha. Sen nör vi hade ätit klart så gick vi ut, satte oss vid rampen vid skolan och sjöng lite. Sen flumma vi vidare och var ute till halv nio ungefär, för då var det dax för mig att åka hem. Jag kom hem runt klockan nio.
Jag satte mig vid datorn med en gång, typiskt mig ;)
Alltså jag vet inte vad jag ska skriva mer. Total idétorka.
Jo, ni har väl inte glömt bort att jag är en utav de tio som är i final i Fashionbyelins tävling om Veckans blogg ?
Klicka här för att komma till det inlägget. Röstar gör du genom att skriva in min bloggadress som kommentar. Eller så kan du helt enkelt maila till [email protected]. Tack. (A)


Nu tänkte jag bjuda på ett par bilder från idag. Och eftersom Linnea och jag är väldigt speciella så är även vissa bilder väldigt speciella ;)

090615

God morgon bloggen!
Jag har precis ätit frukost. Mamma väckte mig redan vid nio, fast jag gick upp klockan tio. Jag hade gärna velat sova ett par timmar till alltså... Men mamma vill inte att jag ska sova bort mitt lov ><
Just nu sitter jag här och... nyser lite faktiskt xD haha nej men jag drogar Lasse <3 men snart ska jag hoppa in i duschen.
Igår satt jag vid datorn hela kvällen/natten. Inget annat.
Jag fattar inte varför jag ens började skriva det här inlägget, för jag har inte ett skit att skriva.
Vi hörs sen!

Kram
/Mathilda

Godnatt 14 juni

Nu ska jag tvätta bort sminket och så för att sedan gå och lägga mig, jag är så förbannat trött. Jag har knappt sovit något inatt heller. Och imorgon ska jag träffa Linnea och då vill jag inte vara allt för trött.
Man blir jäkligt trött utav det här tråkiga vädret också! Jag vill ha sol och värme! Då kanske jag börjar förstå att det faktiskt är sommarlov! ;o
Jag ska äta upp resten utav mitt naturgodis nu, sen ska jag sova.
Vi hörs imorgon!

Kram
/Mathilda

Dagens outfit 14/6



T-shirt designad av Tokio Hotel: H&M
Ljusblå jeansleggings:
BikBok

något tråkit test.

1. är du kär? - nej
2. har du snusat? - nej
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej
4. har du legat i sängen brevid en kille? - a
5. har du blivit dumpad? - yes
6. har du blivit slagen allvarligt? - nejdå
7. tar du droger? - nej
9. har du pussat en tjej? - ja
10. hatar du någon?- mhm
11. älskar du någon? - ja
12. har några av dina vänner svikit dig? - ja
13. har du djur? - ja, 2 katter
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - jaa!!
15. hatar du dig själv? - ibland
16. gillar du orange? - nej
17. har du haft/har oskyddat sex? - nä
18. har du nån sjukdom? - nej
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - jag gillar ingen just nu.
20. har du en gris? - självklart
21. har du en plattång?- ja
22. har du en bror? - nej, jag har två stycken.
23. har du sjukt bra humor? - ofc att jag har!
24. är du brunett? - yes
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - nej
26. tycker du om hästar? - lite smått farliga är dom.
27. har du en hund? - nej
28. har du skilda föräldrar? - nej
29. har du gått på simskola? - nej
30. har du sagt bög till en kille? - ja
31. har du sagt fitta till en tjej? - ja
32. har du fuskat? - ja
33. har du en teve på ditt rum? - ja
34. har du lunar? - nej
35 har du MSN? - ja
36. har du en syster? - ja
37. har du bruna ögon? - nej
38. gillar du att fota? - ja
39. har du sett dig själv brinna? - nej
40. hjälper du dina vänner? - det hoppas jag
41. gillar du tacos? - ja
42. tycker du att du är söt? - nej
43. har du dansat? - ja
44. har du spelat fotboll? - nej
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - kanske
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nej
47. har du ätit sniglar? - nej
48. äger du en locktång? - nej
49. gillar du att tugga tuggummi? - jodå
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - varje kväll, på morgonen borstar jag bara tänderna om jag hinner.
51. gillar du kläder? - ja
52. hatar du falska vänner? ehh ja?
53. gillar du räkna matte? - nej
54. älskar du någon nu? - ja
55: har du gråtit inför en vän? - ja
56. kan du sjunga? - nä det tycker jag inte, men jag älskar att sjunga.
57. har du sett nån död? - ja
58. säger du vad du vill? - oftast
59. är du glad? - oftast, men inte så värst glad just nu faktiskt
60. vad är ditt hela namn? - mathilda
61. kan du tala spanska? - lite kanske
62. är du kortare än 1.60 - nej
63. älskar du sommaren? - ja
64. älskar du vintern? - nej
65. har du mer än 6 par skor? - ne det tror jag inte..
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - ja
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - nej, två par.
69. gillar du att städa? - nej
70. gillar du att sova länge? - ja
71. har du vart med om en olycka? - jo, kanske det.
72. är du förvirrad? - ja
73. har du mer än 6 par byxor? - nej
74. har du förlorat en vän? - beror på hur man menar..
75. gillar du att shoppa? - ja
76. har du varit i paris? - nej
77. gillar du ormar? - nej
78. klarar du dej själv? - ja
79. har du lagat mat? - ja
80. är du klantig? - sådär
81. har du foppatoffler? - ja, men använder dom aldrig längre.
82. har du mer än 20 låtar på din data? - ja gud ja!
83. sminkar du dej innan skolan? - ja
84. har du träffat en kändis? - ja
85. har du mer än 7 par nagelack? - nej
86. har du busringt? - ja
87. har du skällt på din bror? - ja
88. har du en vän som skiter i dig? - då är det väl ingen vän? ;o
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja
90. sover du med nått gosedjur? - nej
91. har du åkt nånstans utan att du får? - ja
92. vill du bara bort ibland? - ja
93. har du tältat? - Ja
94. har du bränt dig? - ja
95. har du lekt med levande ljus ? - ja
96. har du lekt anden i glaset? - ja
97. skäms du ibland? - ja
98. bor du i skåne? - nej?
99. gillar du hip hop/rap musik? - jo visst, vissa låtar.
100. är du på sista frågan nu? - nej
101. är du singel? - ja
102. har du åkt flygplan nån gång? - ja
103. har du kul just nu? - nej
104. är du blyg? - ibland


fyfan vad tråkit det där var!

090614

Hejsan! :)
Hade det här varit för ett par veckor sen så hade jag sagt ungefär såhär: Fan, idag är det söndag, och det innebär skola imorgon...    Typ så. Men nu behöver jag inte säga så på nio veckor! För det är ju sommarlooooooov! :D jag tror inte att jag har fattat det riktigt än. Jag kommer nog förstå det först när det blir soligt och varmt ute, så man kan sola, bada och äta glass hela dagarna. Gud vad jag längtar!
Och jag vet att jag inte varit så bra på att blogga de senaste dagarna, och så kommer det nog bli resten utav sommarlovet också är jag ledsen för. Men man har ju så mycket annat att göra när det är lov lixom! :)
På torsdag tex ska jag åka till Värmland, torsdag till söndag, och det blir blogg fria dagar! Eller torsdag och söndag lovar jag att blogga, iaf ett snabbt litet inlägg. (y)

Idag så vaknade jag vid tolv, åt frukost och satte mig här. Nu ska jag spela sims, dock inte sims 3, för det har jag inte köpt än... Men jag ska köpa det så småning om! För jag måste bara ha det alltså! ;o :D
Imorgon så ska jag träffa Linnea tror jag. Kanske nån mer? jag vet inte.
Jag har ingenting att skriva känner jag, utan bara skriver helt onödiga saker. Så nu ska jag spela sims.

Kram
/Mathilda


finalist i veckans blogg!

Jag har glömt att berätta att jag är en utav de tio som är i final i veckans blogg!
Gå in på fashionbyelin.blogg.se och rösta fram mig till veckans blogg!
Röstar gör ni genom att kommentera min bloggadress i det här inlägget. Eller så kan ni helt enkelt skicka ett mail till [email protected]!
Grymt kul om jag skulle vinna, och det är bara ni som kan påverka det i så fall. Så snälla, rösta på min blogg! :)


Kram
/Mathilda

student 2009

JAG HITTADE SLADDEN! 8D
så här kommer några bilder från min brors student.



Haha hans kompisar tyckte det var jätte kul att jag tog kort xD


GRATTIS TILL STUDENTEN CHRISTOFFER!



nu ska jag fortsätta äta upp mitt naturgodis, sen ska jag kollaa vidare lite på datorn. Vi hörs!

Kram
/Mathilda

Lördag 13/6

jag börjar med att säga,
FAN! HAG HAR TAPPAT BORT MIN SLADD TILL SYSTEMKAMERAN! :''''''<

iaf, idag vakande jag hos min farmor och farfar vid halv tio ungefär, i motala. Åt frukost, duscha och sminkade mig. Sedan stack jag, min kusin och farfar ner till stan. Alva och jag dumpade farfar och gick omkring i lite affärer o sånt, sen gick vi o kolla på nåra som kom i mål från vättenrundan o så. Sen tog jag och Alva bussen tillbaka till farmor och farfar. Åt mat, och min pappa hade kommit då. Pappa och jag åkte hem vid kvart över två ungefär, en jävla massa trafik var det ._.
När vi kom hem iaf så la jag mig o sov lite :s Jag var så jävla trött efter de här stressade dagarna! Men efter att ha sovit i en timme eller två så var jag pigg och gick och åt lite pasasallad, gott! :D satte mig här, och funderar över vart jag kan ha lagt kamerasladden :/  och eftersom jag inte hittar sladden så betyder det att ni inte får se några bilder från studenten. Och min lilla rosa kamera har Linnea hemma hos sig, så ni får inte se några bilder från den heller, som är från torsdags kväll. Ni får alltså inte se några bilder... Jag ska försöka få tag på Moa så att hon kan skicka några bilder från avslutningen.

Kram
/Mathilda

Friday I'm in love!

hejhej!
Ledsen att jag inte hunnit blogga, men jag har haft fullt upp, och det kommer jag ha resten utav helgen också.
Gårdagen blev iaf skit lyckad! :) Nu har jag gäster, min bror har precis tagit studenten, så vi sitter o väntar på att han ska komma hem. Attans vad mycket folk det var där borta när han kom ut från skolan!
Men nu ropar dom på mig att jag ska komma och äta tårta, vi hörs nog imorgon! För jag kan antagligen inte blogga mer idag eftersom jag ska sova hos farmor och farfar inatt, och dom har inget internet. Jag ska ju gå o kolla på vättenrundan med min kusin också :) Men nu måste jag gå, hejdå!
(Bilder från veckan kommer någon annan dag!)

Kram
/Mathilda

Torsdag 11/6

Hej på er! :)
Avslutningen var skit värd idag. Dock rätt tråkit när alla småbarn sjöng samma låtar som varje år! ><
Sen efter avslutningen så käka jag jordgubbstårta hemma hoss min morfar och sen mötte jag upp Helena och Linnea, vi cyklade omkring och åkte hem till Linnea och käka glass :D sen skulle Linnea och Helena hem och äta hemma hos Linnea, och jag blev lämnad ensam :o haha xd Så jag stack till stan en stund, prova lite kläder och sånt. Sen åkte jag tillbaka till malmslätt och mötte upp Helena, vi tog bussen till stan igen. Köpte godis. Sen gick vi hem hit till mig, har precis packat klart till mig, jag ska ju sova hos Helena inatt med Linnea. Vi kommer ha det så jävla kul! :D vi är redan jävligt flum och dampar loss ;D snart kommer Linnea, vi ska typ till Vikingstad o sen hem till Helena och käka pizza (y)
Och jag kommer få träffa hennes farfar idag också, han värkar as snäll! :)
Inatt ska vi sova i tält och ha det riktigt mysigt. Men nu ska Helena få blogga lite ;) haha, vi hörs imorgon!

Kram
/Mathilda

Godnatt 10 juni

Hejhej!
Jag sitter här och har precis målat naglarna med typ världens fulaste färg. Fan att jag inte sparade mina lösnaglar tills idag!!
Skit samma. Förut så cyklade jag iväg till min syster och hämtade hennes locktång. Nu har jag precis städat lite, ska duscha nu också. Imorgon är det avlsutning, kan ni fatta!? DET ÄR SOMMARLOV IMORGON! Så jäkla kul alltså! När har/hade ni skolavslutning/student? :)
Jag hoppas att min pappa damsuger imorgon åt mig medans jag är ute på stan och röjer ;D höhö.
Och vet ni? Jag ska gå upp runt fem imorgon! Annars kommer jag lixom aldrig hinna -.-'
Jag ska vara i skolan tio över åtta! ;o Usch. Sen har jag fullt upp hela helgen, herre gud alltså, hur fan ska jag hinna med allt? :O jag får väl helt enkelt se till att jag hinner med allt :D
haha, nej men nu måste jag måla andra handen med det fula nagellacket, för jag kom just på att jag bara målat naglarna på ena handen, haha jag är trög! XD
Vi hörs imorgon!

Kram
/Mathilda



Jag bjuder på en sommarbild som jag tog i början utav juni nångång ;)

VECKANS BLOGG!

Jag är med och tävlar om veckans blogg.
fashionbyelin.blogg.se har nämligen en tävling, gå in och rösta på min blogg är ni snälla! (a)

Kram
/Mathilda

städning

Jag har inte kommit någon vart med städningen än.. Men jag orkar verkligen inte!
Jag ska hoppa in i duschen snart. Sen ikväll ska jag ta cykeln hem till min syster och hämta en locktång, till imorgon.
Nä, nu måste jag verkligen städa! Ska sätta på musik på högsta volym, stänga in mig och vara riktigt deppig! :)
Och föresten, ni får se bilderna från idag imorgon, för Moa kunde inte skicka dom idag, hon skulle tydligen inte vara hemma.

Kram
/Mathilda

Håkan Hellström - Den fulaste flickan i världen

Jag ryser lika mycket varenda gång jag hör låten, jag vet inte varför. Den säger bara så himla mycket.

(Det är ingen film, bara låten.)


Du vet,
hon har skeva framtänder
och hon går som en studsande boll
hennes ögon svänger åt olika håll
folk vänder sig om
för hennes panna är så blek
och näsan är sned
och jag rör inte för det,
men jag är kär i den fulaste flickan i världen

Och inget vet om det,
men jag ska berätta allt för dig
jag ligger på sängen och tänker:
"tänk på mig"
jag är inte i kär i henne för vad hon är
utan för vad hon inte är
jag vet, det låter konstigt när jag säger det
jag är kär i den fulaste flickan i världen

ja, jag är kär i den fulaste flickan i världen
jag är kär i den fulaste flickan i världen

<3



Kram
/Mathilda

Onsdag 10/6

Mentorsdag
Dagen har varit helt okej faktiskt! Det börja med att möta upp klassen vid resecentrum vid nio. Vi fick en lapp med uppgifter/frågor som vi skulle besvara. Sen fick vi gå o fika. Jag gick o fika med Moa, Jenny, Olivia och Josse på Expresso House. Sen mötte vi upp klassen igen vid Stora torget. Gick stadsvandring, dvs en guidad tur genom stan. Det var skit dött, jag gick mest o prata (och tiggde godis utav Albin, haha ;D). Efter stadsvandringen var det dags för lunch. Jag, Jenny, Moa och Albin gick till Santini's och käka. För min del blev det ''Brunchette con parma'', tror jag det hette iaf xp Något liknande iaf ;) haha. Sen tog vi bussen till Gamla Linköping. Skulle möta upp klassen vid minigolfbanorna, men vi stanna och klappa får, prata, tog kort, gick på toa, sjöng, gick lera, och gick vilse. Vi kom en kvart-tjugo minuter försent, vi är duktiga! xD haha. Vi vägrade att spela minigolf, så vi gick runt i Valla och kolla på djur, tog kort och satt i en grotta. Det var ju spöregn! ;o
Haha, sen när vi kom tillbaka till de andra så prata vi lite med dom, sen slutade vi. Jag tog bussen till stan, gick hem, i spöregn -.-' Kom hem, gosa med katterna, och satt mig här. Jag måste verkligen städa idag alltså! Jag hinner inte imorgon..
Aa, så jag måste städa nu. Vi hörs senare, tror jag xp Moa skulle skicka bilderna vi tog idag tror jag, hoppas det! I så fall lägger jag in dem här senare!

Kram
/Mathilda


Juste, min kusin ville att jag skulle länka till hennes blogg, så här kommer den bästaste kusin! :)
http://alvaa-andersson.blogspot.com

090610

Hejhej!
Jag har sitter här och har precis ätit frukost. Jag stressade när jag skulle sminka mig o så för att jag mådde så illa, tänkte att det kankse berodde på hunger. Men nej, nu har jag precis ätit och är fortfarande extremt illamående. Det är hemskt!
Jag ska iaf gå och möta upp min klass på resecentrum snart. Jag tror ärligt talat att den här dagen kommer bli rätt kul, jag känner det på mig lixom! :) haha, men nu måste jag fixa det sista, sedan gå o möta upp klassen.
Vi hörs när jag kommit hem!

Kram
/Mathilda

Godnatt 9 juni

Hej bloggen!
Jag har börjat få betydligt många fler besökare nu än vad jag hade förut, och det är jag riktigt glad över! :)
Just nu sitter jag här med en papperstuss i näsan och känner mig riktigt sexig asså, jag har näsblod, fyfan.
Förut så gick jag och pappa iväg och hämtade mitt legg, det hade äntligen kommit! Det var typ fyra veckor försenat, usch -.-'
Men nu har jag det iaf, så nu slipper jag använda passet ;D höhö.
Sen åt vi kvällsmat, pannbiff och färskpotatis. Och så hade jag tänkt att städa, men jag kom aldrig så långt, så jag måste hem imorron och städa, efter att jag varit en stund med Amy. Alltså kan jag dock inte va så länge med henne. Jag måste nämligen ha mitt rum städat tills på fredag, då min bror tar studenten. Typ hela släkten kommer hit då vafan! ;o Eller nej, inte riktigt. Men halva! + några till tror jag. Aja, jag får väl se till att ingen kommer in i mitt rum då! ;) haha.
Imorgon är det sista dagen, om man inte räknar med avslutningen då. Fast jag tror det kommer bli jobbigt för mig! Jag har nämligen inte bara ont i höften längre, utan det har typ spridit sig ner till knät, jag vet det låter konsigt, och sjukt patetiskt, men det gör ont som fan! Jag har ont från höften och äna ned till knät, på höger sida. Usch, fruktansvärt ont gör det. Och jag ser ut som en haltande get. Och vi ska gå stadsvandring imorron! Fast det blir nog inte så länge tror jag.
Och imorgon ska vi fika och äta på stan med klassen också. Eller man får gå vart man vill. Och alla kommer äta på McDonalds, fast inte jag. Jag vägrar, jag åt där idag, inte imorgon igen alltså! Fyfan.
Jag känner att det här har blivit ett rätt långt inlägg, om typ ingenting. Jag som bara hade tänkt att säga godnatt! xd
haha, vi hörs imorgon!

Kram
/Mathilda

Dagens outfit 9/6

Jag har tråkit, så jag bloggar om dagens outfit. Jag har nästan inget smink på bilderna..


Svart långt linne: Gina Tricot
Vitt linne: H&M
Svarta leggings: Lindex
Och den blåa tjocktröjan är typ världens skönaste tröja, man får köpa den om man går i idrottsprofilen. Jag köpte min i 6an, jag gick ju inte i idrottsprofilen nu i 7an.

Kram
/Mathilda

Nails

Jag har hittat väldens finaste naglar typ, jag är helt kär! :o

De finns på www.kawaiinails.com. Det finns massor olika typer, men de här är nog de jag blev mest kär i! ;)
Problemet är bara att det inte är en svensk sida :s Att allting på hela sidan står på engelska kanske inte gör någonting, men att priserna står med ett $ innan. Vad betyder det lixom? :s
Ni ser, jag fattar inte ett skit. Jag är sämst! Någon som vet vad $39.95 är i svenska kronor? (a)
och mobba mig inte ><

Kram
/Mathilda

UNDERBARA LÄSARE

Kolla in en utav mina underbara läsare!


Kolla in min älskade systers blogg också! (:




Om det är någon mer som skulle vilja ha en länk till sin blogg/hemsida, säg till!

Kram
/Mathilda

Tisdag 9/6

Luckan

Det började med att vakna vid åtta, även fast jag hade ställt min klocka på halv åtta! ><
Jag klädde på mig, sminka mig, platta håret lite, åt frukost och gick till Stora Torget, där mötte jag alla andra från skolan som skulle ha tipsprommenad. Luckan går nämligen till så att alla klasser har valat en grej som man vill köra, minigolf, freespygolf, tipsprommenad, innebandy eller simning (vi fick välja förra veckan). Jag valde ju som sagt tipsprommenad. Och sen så gör man sitt bästa, den klassen som vinner vinner en stoor kasse med godis. Efter luckan så har man ungefär två timmar på sig att göra vad man vill. Jag, Olivia & Josse gick på stan. Träffade på Moa & Jenny när vi satt och åt inne på McDonalds. Var med dom ett tag. Sen följade jag med Annika, Amy & Helena. Vi gick lite på stan, sen tog vi bussen tillbaka till skolan vid tjugo i ett. Kollade på innebandyfinalen i ca en halvtimme. Sen fick vi åka hem. På bussen var det helt jävla smockfullt. Så jag fick stå hela resan med min onda höft. haha. Kom hem för ett tag sen iaf. Jag har gått o haltat hela dagen, jag har så fruktansvärt ont i min höft -.-' Hoppas jag inte har lika ont på mtorsdag, då det är avslutning! För då kommer jag skämma ut mig totalt! ;o
Iaf, jag orkar inte blogga mera nu, vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

090608

Vi åkte till Tornby förut. Gick i masser olika affärer, dock gick vi aldrig in i själva Ikano eller Ikea.
Jag fick iaf en present till min bror köpt. Eller present o present, ett litet gosedjur som han kan hänga runt halsen xp
Sen när jag kom hem så åt jag kvällsmat. Kolla lite på tv, suttit vid datorn, och nu har jag precis duschat.
Imorron börjar jag klockan nio, skönt med sovmorgon! Jag kommer ställa klockan på halv-kvart i åtta typ, men jag kommer komma upp vid åtta, jag lovar er. Fan att jag alltid ska försova mig -.-'
Aja, jag ska gå o lägga mig nu, kanske läsa en bok eller nått. Vi hörs imorgon!

Kram
/Mathilda

Måndag 8/6

Tokruset och städning!
Jag orkade inte med att köra triathlon, simma, cykla och springa. Det är så fruktansvärt jobbigt, jag körde det nämligen förra året. Jag körde tokruset idag istället. Jag gick 3 varv, och varje varv är 2,5 km. Alltså har jag gått 7,5 km idag :D fast jag kryssa i på pappret att jag gått fyra varv :s Men fuskar gör de flesta! ;) haha.
Sen när tokruset var klart så gick jag tillbaka till skolan med Matilda och Felicia. Felicia dissa, men Matilda och jag gick och åt mat. Sen datte vi oss vid datorn. Och sen bara satt vi o prata och sånt. Alltså vi hade hela två timmar rast, men vi bara satt i skolan och tråka, herre gud. Iaf, sen när vi börja igen så skulle vi städa. Både skåpen och i klassrummet.
Sen slutade vi kvart äver två ungefär. Jag åkte hem, tog en fika med pappa. Och nu ska jag åka iväg och handla studentpresenter till min bror. Måste tydligen gå nu. Så byebye! ;p

Kram
/Mathilda

Godnatt!

Hej! Det var ungefär tre timmar sen jag skrev mitt förr inlägg, och då skrev jag att jag skulle gå o lägga mig. Nu är klockan nästan halv två och imorron är det skolan och jag ska upp klockan 6! Usch.. Och vi har tokruset med en gång, jobbigt. Eller okej, jag kommer inte springa, jag ska bara gå, så så jobbigt blir det nog inte! Fast vad i helvete ska man ha för kläder, skor? Jag vill inte vara med, varken imorron eller på tisdag. Menmen, jag måste ju.
Nu ska jag gå och sova iaf. Imorgon kommer jag vara zombie. haha, Godnatt!

Kram
/Mathilda


090607

Hejhej. Efter att jag skrivit förra inlägget så däckade jag i min säng utav trötthet. Vakande upp och åt kvällsmat. Sedan har jag kollat på film, Full frys och Hipp Hipp. Nu har jag även kollat lite på Söndagsparty med Filip och Fredrik.
Imorron har vi tokruset. Men jag vet inte när vi ska samlas, jag vet bara att vi ska samlas uppe vid hagen, men när vet jag inte. Efter tokruset så blir det att städa skåpen. Och just de ja, jag skulle ju göra kemiprov också :s FAN! jag har inte pluggat ett skit, jag tror inte ens att jag har något papper att plugga med... Skit samma, det är bara kemi.
På tisdag är det luckan, då får jag lite sovmorgon. Jag ska nämligen ha tipspromenad vid stångån, och ska samlas vid Stora Torget. Sen ska jag troligtvis äta på stan, och sedan tillbaka till skolan och kolla på finalen utav innebandymatchen. På onsdag får jag nog också lite sovmorgon. Vi ska fika på stan med klassen, gå stadsvandring, äta mat på stan, spela minigolf i valla, och ha det allmänt trevligt den sista dagen med klassen. För på torsdag är det avslutning, okej, det är ju den sista dagen med klassen, fast det är inte så länge. Men sen efter avslutningen ska jag till morfar med moster och familjen och äta jordgubbstårta, som varje år. Sen tror jag att jag ska träffa Helena & Linnea, vi kanske ska grilla, och tälta. Och fira att vi redan gått ut 7an! På fredan tar min bror studenten, det ska bli spännande och kul (;
Aja, nu har jag inget mer att säga. Jag ska till värmland snart också. Nästa vecka, från torsdag till söndag. Släktresa you know ;D det kommer nog bli riktigt trevligt, det brukar det vara på dom där resorna! Och då blir det antagligen inget bloggande för min del, vi har nämligen bestämt att ingen får ta med sig dator. Sen de senare veckorna av sommarlovet ska jag och familjen till någon stuga, och sova där i två veckor. Och då blir det nog inte heller något bloggande. Sen är det en vecka kvar utav sommarlovet, och det ska jag ta vara på, för sen börjar jag nämligen 8an! Och det innebär blod, svätt och tårar! haha nej men framför allt betyg! Jag ska få mina allra första betyg! Undra hur det kommer gå :s
Och så får vi se hur det blir det där med kompisar, det blev ju inte dirkekt som som jag förväntat mig, och tänkt mig, när jar började 7an. Allt förändrades. Och så kanske det blir när jag börjar 8an också...
Äsch, skit samma, fan vad jag babblar. Jag är trött, ska sova nu. Vi hörs imorron!

Kram
/Mathilda

Lördag 6/6 - Söndag 7/6

Hej! Jag har precis kommit hem från Motala. Grymt kul hade vi igår!
Vi åkte dit vid fem, var framme runt sex. Vi prata och så. Sedan var det dags för förrätt, som bestod av kräftor,räkor,bröd och någon sås. Gott men kladdigt! ;) Efter nån timme var det varmrätten, grillat och potatis i ugn, satski till det med. Efter maten gick jag och min kusin Alva ut en sväng. Tog en tur runt kanalen, fotografera och sånt. Sen var det dags för efterrätt, kladdkaka & glass. Mycket gott! Sen blev det studsmatta, prat och skratt. Runt tre ungefär så gick vi o la oss. Idag väckte pappa (och mina kusiners pappa) mig och alla andra vid halv tio-tio. Jag var skit trött men gick upp ungefär en halvtimme efter att de väckt mig. Vi åt frukost ute på altanen. Sedan bar det iväg hemmåt vid klockan halv tolv-tolv. Och jag satte mig här med en gång, jag kände att jag behövde blogga, eftersom jag kanske inte orkar blogga något mer sen idag, vi får se. Och jag vet, jag hade med mig datorn igår. Och den kom upp ett par gånger ur väskan, men mitt internet funkade inte.
Menmen, skit samma. Nu hade jag tänkt att bjuda på ett par bilder.


Vi tog ca 400 bilder, men de här fick räcka.
Och en sak jag vill säga, Alva och jag har alltid varit lite smått speciella!
Och sen varför det var mest bilder på mig är för att Alva hade kameran nästan hela tiden, hon tog alltså väldigt många bilder på mig.

Kram
/Mathilda

Lördag och sveriges nationaldag!

Hej på er!
Jag vaknade runt tolv idag, sen dess har jag stressat massor. Det börja med att äta frukost. Sen duscha jag, klädde på mig och sminka mig. Sedan stack jag och pappa iväg till stan. Vi skulle byta ett par leggings åt mamma, för att hon jobba. Vi bytte dom, sen gick vi en sväng in på JC eftersom det var rea där. Jag hitta ett par örhängen som jag tänkt ha på avslutningen, matchar cardiganen som jag ska ha, så dem köpte jag. Sen gick vi o kolla lite mer på stan, eftersom vi då fått igång shoppingsuget. Pappa handla en t-shirt och jag handla ett par svarta flipp-flopp också. Sen blev klockan för mycket så vi gick hem. Jag som tänkt köpa en bikini och ett par jeans shorts också.. Aja. Vi kom hem, tog lite kaffe och en bulle. Och nu satte jag mig här, jag tänkte att jag måste ju blogga lite innan jag åker iväg. Så ja. Jag måste packa nu, eftersom jag ska åka iväg till mina kusiner, och sova där inatt. Jag tar nog med mig datorn, så jag kan blogga lite när jag är där, om jag hinner/orkar dvs. Fast den följer nog med iaf, så får vi se ifall den kommer upp ur väskan eller inte! ;) haha.
Men nu måste jag packa, jag kommer hem imorgon. Och då bjuder jag antagligen på ett par bilder också!

Kram
/Mathilda

Fredag 5/6

Hejsan. Dagen har varit rätt okej fakttiskt. Jag har varit på flum humör i princip hela dagen ;)

- Resurs, fört gjorde jag klart ''boken om mig''. Sen gjorde Linnea och jag klart fysikarbetet. Jag pluggade för en gångs skull, fattar ni :D
- Matte, körde mattekluringar. Jag var med Felicia.
- Kemi, de som var klara med fysikarbetet skulle göra ett papper där man skulle komma på saker på S. Det stod typ saker som ''en frukt, stat i usa, träd, en historik person'' och sånna saker. Det var 58 ord som man skulle komma på på S. Klarade man 53 utav dom så fick man en klubba.
- Biologi, gjorde klart ett papper om sex&samlevnad.
- lunch
- Svenska, jag lämnade in ''boken om mig''. Fan vad jag är bra! Alltså fatta, mitt allra första arbete som jag lämnar in i svenska å 7! :D tror jag... hmm.. aa det stämmer nog ;) Tänk, jag har äntligen jobbat! Jag är fan värd guldmetalj! :D
- Syslöjd, fortsatte med mitt ''kompisarmband''. Eller, lite iaf. jag flumma mnest runt. Iaf på slutet ;D

Sedan slutade vi. Helena mötte upp mig. Vi mötte Linnea. Sedan sprang vi på Mia(kemilärare), och hon sa att jag inte gjort det senaste kemiprovet. Jag ska göra det på måndag, fan då.
Skit samma. Sen tog Linnea, jag och Helena bussen till Gamla Linköping. Gick till Ryd. Köpte godis. (Och fråga mig inte varför vi åkte dit!). Var i ryd ett tag. Sen tog vi bussen därifrån till stan. Gick omkring där, kolla i affärer och så. Köpte jordgubbar. Sen gick vi till Café Gyllen, satt där och asgarva hela tiden, track lite cola. Hade allmänt kul helt enkelt.
Efter ett tag gick vi vidare. Pappa ringde och ville att jag skulle hem och äta. Nea och Helena följde efter mig. Vi gick en liten tur nere i min källare, enbart för att jag ville bli av med dom XD sen kom vi upp till min dörr, jag sa hejdå till dem. Gick in och åt. Äckligt. Sen satte jag mig här ett tag, bilddagboken och sånt. Vid klockan åtta satte jag mig vid tv:n, kolla på Talang 2009 och Berg flyttar in. Nu är jag otrloigt trött. Och imorron ska jag gå tidigt till stan för att byta ett par leggings till mamma, för att hon jobbar. Och senare på eftermiddagen kan jag inte byta dem, för att då ska vi till Motala för att min kusin fyller år. Och så ska vi sova där också. A, men nu måste jag gå och lägga mig, jag kan knappt hålla mig vaken känner jag... Men snart är det sommarlov, och då får man sova huur mycket man vill! 8D
höhö. Godnatt, vi hörs imorgon!

Kram
/Mathilda

090605

Hej! Jag hann inte blogga förut, hemma. Men bloggar lite kort nu istället.
Jag Sitter i skolan nu. Har resurs, jag gör det sista med min svenska uppsats. Den ska ju nämligen vara klar dag. Fysikarbetet ska också vara klar idag, hoppas att Linnea har med sig det till skolan nu! Jag ska gå och höra med henne snart. Men vet ni, idag är det min sista vanliga skoldag! Efter idag så är det helg, sen är det måndag, tisdag, omsdag som det bara är tipspromenad och minigolf och sånt (och förhoppningsvis bra väder!). Sen på torsdagen så äör det avslutning. Det är inte mycket kvar nu alltså! Jäklar vad 7an har gått fort! Hoppas att 8an blir lika rolig och bra, även om 9orna kommer sluta ;) haha, men vi hörs mär jag kommer hem från skolan, jag måste gå tillbaka till lektionen nu!

Kram
/Mathilda

Torsdag 4/6

hej på er! Jag har inte hunnit blogga innan, men nu kommer det äntligen ;)

- Teknik, fixa lite med husen och landskapet
- Resurs, satt vid datorn och jobba med svenska.
- Set, städa skåpen
- Idrott, hade konan, men det var inte kul. Alla bara fuska och tjafsa hela tiden.
- lunch
- Spanska, kolla på en skit tråkig film. Jag somna. Och så fick alla veta vad dom skulle fått för betyg om han gett betyg, men vi får ju inga betyg det här året. Iaf, jag skulle fått MVG, men bara för att jag och Helena har pratat så mycket så lå jag bara på G -.-' Men han sa att om jag slutade att prata på lektionerna så skulle jag troligtvis få MVG sen i åttan 8D och han sa typ att trots att jag inte lyssnade på lektionerna så var jag väldigt bra, jag hade tydligen det i mig xD haha, men lite besviken på mig själv är jag för att jag pratat så mycket. Men det ska det bli ändring på i åttan minsann! ;)
- Matte, jag gjorde omprov. Och gissa vad jag fick för resultat? 11/12 , det är skit bra för mig! :D höhö. Det var lixom kapitlet om bråk! ;o

Sen slutade vi. Jag mötte upp Linnea. Vi tog bussen hem till mig. Just det, på bussen satt vi och asgarva åt en nörd som satt precis bakom oss. Fyfan vad kul det var! XD haha. Sen väl hemma hos mig så bakade vi chokladbollsmet och satte oss i mitt rum med den. Käka och plugga fysik. Det ska vara inlämnat imorron, och vi hann typ inte klart :s Fan, jag har ett svenska arbete som ska vara inlämnat imorron också! Jag är NÄSTAN klar. Sen när Linnea gått hem så slängde jag i mig lite mat, jätte snabbt. Sedan stack jag, mamma och brorsan upp till sjukhuset där pappa ligger och är dålig. Eller riktigt så dålig är han inte, han har fått en mega stor spik i handen, han har fått dropp o grejer. När vi varit där ett tag, lämnat grejer till honom och sånt så gick vi hem igen. Då var klockan runt nio. Satte mig här med en gång när jag kom hem. Och eftersom han ska sova över på sjukhuset inatt så betyder det att jag inte kommer komma upp imorgon! Jag kommer försova mig, och nej. Det är inte bra. Men det är ju alltid han som väcker mig på mornarna och gör så att jag kommer upp! Mamma är ju lixom ledig imorron, så hon kommer ju inte väcka mig! Jag får väl ställa 63821818 stycken klockor. CFast jag kommer stnga av dom i sömnen, så jag kommer inte komma upp iaf >< Skit samma, vi hörs imorron iaf!

Kram
/Mathilda

090604

Godmorgon på er! :D
Jag vakna upp med ett bra humör, hoppas bara att det håller hela dagen! Idag börjar det med teknik... FAN jag välte precis ut mitt glas med såndär vitamindryck på golvet. Hoppas jag hinner torka upp det.. Skit sama. Idag bärjar dagen med teknik, jag som trodde det var sista gången förra gången, men nej. Idag vet inte jag vad jag ska göra där.. Men jag hittar nog på nått. Annars så vet jag inte vad som händer idag. Det är flaggan på idrotten, och jag ska vara med.
Nu ska jag torka upp allt jag spillde ut på golvet. Vi hörs när jag kommer hem från skolan!

Kram
/Mathilda

Godnatt 3 juni

Hej! Någon mer som sätt ''Vi hade i alla fall tur med vädret - igen'''? Jag såg den förut med pappa oc enligt mig så sög den verkligen! Jag gillade 1:an men den här, nej! Urkass film, den var extremt tråkig! Aja.. Min moster och hennes typ.. kille har varit här en sväng också. Jag fick choklad från Molde från dom. Eller från min moster. Det var fan länge sen jag var där! Det känns som ett år, men det har gått flera år ju! ;o
Men nu har jag precis duschat lite iaf. Ska gå och sova nu hade jag tänkt mig. Jag ska gå och hämta Gösta (katt), för jag vill att han ska sova med mig. Men ni får sova gått allihopa, så hörs vi imorgon! Kanske redan imorgon bitti.

Kram
/Mathilda



Aww, någon mer än jag som tycker att det här är världens sötaste bild typ?
Jag har försökt många gånger med att fånga på bild när Gösta gäspar, och äntligen! Jag tog den här bilden samma dag som jag köpte systemkameran.

Onsdag 3/6

Hej på er! Idag har allt gått så himla fort. Men dagen har varit helt okej faktiskt!

- Musik, vi kollade på en film om The beatles. Sedan blev man ju lite smått förvirrad när han sa att vi skulle ha ett bra sommarlov, alltså fatta, det är en vecka kvar i skolan! :o
- Engelska, kollade på en film.
- Mentortid, pratade om nästa vecka.
- Svenska, vi fikade, våran lärare hade nämligen gjort en äcklig rabarberpaj och till det fick vi vattenstark saft som smaka piss. haha vad snäll jag är xD men det är faktiskt sant..
- lunch
- Matte, fick tillbaka proven, och jag fick reda på att jag ska göra omprov imorron -.-'
-håltimme

Eftersom vi hade håltimme sista lektionen så åkte jag hem direkt efter matten. Helena glömde lämna mina pengar idag >< Iaf, jag tog bussen hem efter matten, jag svingade med Felicia att åka buss med mig, och vi satt o garva skit mycket och skit högt åt en gubbe som... typ sov tror jag(?) kul var det iaf XD sen när jag kom hem satte jag mig här. Jag måste göra klart svenska arbetet. Fast jag orkar inte.. Just de ja, jag måste städa också, man kan knappt gå in i mitt rum :s Det ligger kläder och påsar över hela rummet.. Aja. Imorgon är det exakt en vecka kvar till sommarlovet! fyfan vad fort sjuan har gått alltså! :o Men nu ska jag gosa lite med katterna, sedan ska jag nog faktiskt städa. Vi hörs!

Kram
/Mathilda

090603

Godmorgon allihopa!
Jag vaknade halv sju idag, eller pappa väckte mig då. Och jag gick upp och åt frukost i lugn och ro. Nu sitter jag här, har intee sminkat mig eller nånting. Jag måste verkligen göra det nu, för jag måste fan sticka till bussen snart! :s
Btw, vet någon vad det blir för väder idag? Jag hoppas verkligen inte att det regnar! Alltså vart tog sommaren vägen? Det som var så varmt och soligt förut! ;o
Menmen, jag ska skicka ett sms till Helena nu så att hon kommer ihåg mina pengar. Och sen måste jag verkligen sminka mig!. Jag bloggar mera när jag kommer hem från skolan/stan.

Kram
/Mathilda

Godnatt 2 juni

Nu ska jag gå och sova. Är extremt trött faktiskt. Fast jag tror jag ska läsa lite först, innan jag somnar.
Imorron är det ju skola igen, men det blir nog rätt slappt! Jag har ingen so på eftermiddagen så jag slutar dirket efter matten, dvs klockan halv två. Om jag har riktigt tur, så drar inte läraren över nått på tiden så att jag hinner med bussen som går 13.34. Så jäkla skönt att vara hemma vid klockan två för en gång skull! Eller hemma och hemma... Jag kommer gå och sola direkt när jag gått av bussen, sen ska jag gå på stan och kolla ifall jag hittar ett par snygga örhängen till avslutningen! :)
Undra om det är någon som vill följa med mig o sola imorgon!? Aja, jag ska sova nu iaf. Vi hörs imorron! Kanske på morgonen, annars när jag kommer hem från skolan/stan.

Kram
/Mathilda

Få upp till 1 miljon gratis besökare!



Jag har precis blivit medlem på Viraltrafik.se för att få mera besökare till min blogg.
Bli medlem där du också genom att klicka på bilden! Det är jätte enkelt, och helt gratis. Du kan få upp till 1 miljon besökare, om du lyckas riktigt bra!

Kram
/Mathilda

Skolavslutningens outfit, och studentens outfit!

Skolavslutningen:


Cardigan i korallfärg: Cubus
Topp med fjärilar:
Lindex
Ljusblå jeansleggings:
Bikbok


Brorsans student:


Vit boléro: Kapahl
Turkost leopardmönstrat långt linne:
Lindex
Vita tights:
H&M

Och de här skorna kommer jag ha på både studenten och min skolavslutning:

Man ser inte så bra, men det är typ snörning där fram.
Vita balerina skor med snörning: Dinsko


(Vad ska ni ha på er på avslutningen? Eller om ni ska ta studenten eller har en släkting/vän som tar studenten?)
Blir glad om ni svarar! :)

Kram
/Mathilda

Ikano & Ikea

Hej! Jag kom hem från ikano och ikea för ett tag sen. Vi åkte dit vid 17-tiden. Började med att gå inne på ikea, mamma köpte lite grejer. Sen var vi så hungriga så vi gick in till ikano och tog oss en lunch på café Linds. Jag åt bakad potatis med skagenröra :) Mums! Fast det var så mycket så jag åt bara halva.. Men iaf, sen när vi var klara där gick vi i lite affärer inne på ikano. För min del blev det att handla klart avslutningskläderna, även kläder till min brorsas student. Inte jätte förtjust i något utav kläderna, men helt okej! Alltså det var snyggt, men satt kanske inte så bra på min kropp...
Jag köpte ett par skor också, som jag tänkte ha på avslutningen. Och så har jag glömt att säga att när jag kom hem från skolan idag så hade mamma varit på stan precis innan och köpt en vit boléro till mig. Sätt snygg faktiskt :)
Aja, nu ska jag först ta bilder på kläderna som blev köpt idag, sen ska jag fortsätta sitta här vid datorn, eller kanske kolla på film. Jag behöver vila min stackars fötter iaf! Det gör så fruktansvärt ont ''/ Menmen, skit samma, jag lägger ut bilder på kläderna snart!

Kram
/Mathilda

Tisdag 2/6

hej! Det känns så konstigt att det redan är Juni! Menmen, idag har det varit helt okej i skolan. Rätt kul faktiskit. Jag har ju inte varit med så mycket :s Fast det händer ingenting nu såhär de sista dagarna xp
Haha, men det var skönt med lite extra sovmorgon idag faktiskt! ;) Spanskaprov är inte så viktigt! xD
haha, när jag gått av bussen så kom Linnea och mötte upp mig. Vi lämna mina saker i skåpet, sen gick vi ut och satte oss i solen. (Senare uner dagen börja det regna)

- So, jag och Moa har tappat bort hela vårat arbete om Japan, så måste göra om det. Så vi började skriva ut ny fakta.
- lunch, jag satt bara i högstadiet och snacka med några.
- Set, pratade bara om vad som händer nästa vecka :)
- Idrott, jag var inte med. Jag har blåsor under hela fötterna. Så jag, Sofia och Moa, som inte heller var med stack tillbaka till skolan, efter att vi berättat till läraren varför vi inte var med. Där satt vi bara och snacka strunt.

Sedan slutade vi. Jag och några mer satt o väntade på Moa att hon skulle komma ut från sin kvarsittning. Sen tog vi bussen som gick kvart över tre. Dem gick på stan och jag stack hem. Satte mig här, har kollat runt lite på datorn. Snart ska jag åka till IKEA och IKANO med mamma, pappa och Carro. Jag tror vi skulle äta kvällsmat där också.
Jag kanske bloggar när jag kommer hem igen, jag får se om jag orkar, men framförallt om jag har någonting att skriva.

Kram
/Mathilda



En rätt gammal bild på mig och Linnea <3

Tisdag morgon

Hej på er! Jag har precis ätit frukost. Ska göra mig i ordning snart, min buss går om... en timme :s Men jag skippar spanskan idag, jag försov mig och jag vill inte komma in där när halva lektionen har gått eftersom det vasr prov idag. Men jag får göra provet på torsdag istället. Btw, vet någon om det ska bli soligt idag? jag tror faktiskt att det skulle regna, inte bra! Men iaf, efter skolan ska jag antagligen följa med mamma och pappa till IKANO och IKEA. De skulle köpa någon byrå o så. Jag kanske hittar klart mina avslutningskläder också, jag hoppas det!
Vet ni en sak? Jag kommer bara ha typ två lektioner idag, eller tre. Fast det brukar jag ha ifs xD hah.
Nej men nu måste jag faktiskt sminka mig. Eller måste och måste, min buss går ju som sagt om en timme. Men jag vill ju vara klar lixom. ;) Så vi hörs när jag kommer hem från skolan!

Kram
/Mathilda

090601 - Godnatt!

jag har fortfarande 37,6 i feber. Men jag kommer till skolan imorgon. Det börjar ju med sovmorgon, skönt! Visserligen bara en timme. Men alltid något! Jag har precis duschat och ska gå och lägga mig nu. Kanske läsa lite. Fast egentligen är jag extremt trött, även fast jag halvsov i badkaret med iskallt vatten och sedan när jag kommit upp därifrån somnade jag i sängen från klockan fyra till sju typ. Ändå är jag så trött så jag håller på att somna sittandes typ. Okej, kanske lite överdrivet. Men seriöst, visst har det varit varmt idag!? typ 25 grader. Jag hoppas att alla druckit lite mer än vad jag gjorde, jag mådde skit eftersom det ända jag druckit idag var ett glas coca-cola, och sen gick jag en ungefär en mil i typ 25 grader, i (typ) flippflopp -.-'  Inte det bästa om man säger så! Men sånt händer, när bussar går sönder.
Nej men nu måste jag gå ch sova, jag somnar på tanjentbordet annars! ;o
Sov så gott allihopa! Jag bloggar imorgon bitti, även fast jag inte kommer ha något att skriva om xp

Kram
/Mathilda


Första juni

Ledsen att jag inte bloggat om dagen idag. Men jag orkar verkligen inte! Jag mår skit. Fast jag hade ingen feber, eller 37,6 är det feber? :s Iaf, vi hörs imorron, då lovar jag att blogga!

Kram
/Mathilda

Måndag morgon

hejhej! Jag har precis ätit frukost. Ska sticka till bussen snart. Men jag kom på att jag har ju inte visat upp min t-shirt som jag har gjort i syslöjden. Blev faktiskt rätt nöjd med den, förutom att den skulle ha varit lite längre.. Menmen, jag kommer typ bara ha den när jag sover ändå, så det har nog inte så stor betydelse. Nej, men nu måste jag verkligen dra till bussen! Jag är jätte sen.. som vanligt :s

RSS 2.0