something I refuse to see

Det känns som att livet faller ner till botten i gropen igen och jag känner att jag måste börja klättra uppåt.
Jag har varit här nere förut och jag vet hur jobbigt det är när både armar och ben värker på vägen upp mot det ni kallar toppen.
Jag kämpar för fullt dag ut och dag in, men ändå så får jag ingen respons för det.
Knytnävar åker in i väggar, fler sår och blåmärken bildas på kroppen, benen skakar, huvudet värker, och ögonen svider. Jag känner hur yr jag blir, slumrar till en stund, vaknar sedan upp och vägrar inse vad som precis hänt.
Innerst inne vet jag hur jag mår, men jag vill inte visa det, inte ens för mig själv.
Enligt mig mår jag prima, allt är helt underbart, det kan inte bli bättre. Jag lever livet i både gott och ont, jag skrattar, skojar och har det bäst. Jag har aldrig mått dåligt och kommer aldrig att göra det heller, allt är helt perfekt.

JAG ÖVERLEVDE

Dagen började ju som sagt med orienteringsprov. Det gick faktiskt rätt bra för mig, trotts att jag gick vilse ett par gånger. Men jag tog alla kontroller, jag hittade ut ur skogen och till målet, och jag fick en tid på 40 min och 36 sek.
Rätt stolt om jag ska vara ärlig, då jag har så svårt för orientering i vanliga fall!

Sen när jag orienterat klart så åkte jag in till skolan igen, bytte om, men sen så mådde jag fortfarnade dåligt (vilket jag har gjort hela veckan, men det var först igår som jag ville tro på det själv), så jag bestämde mig för att strunta i resterande lektioner och dra mig hemmåt. Pratade med min mentor, och jag fick åka hem.
Väl hemma så slog jag mig ner i sängen med en gång, somnade, och vaknade upp tre timmar senare av att syster och papap rusade in.
De tror jag mår såhär pga att jag sovit för lite. Men jag vet inte. Är det den orsaken så jag väl...vara glad. Elelr jag vet inte. Det känns ju i alla fall inte sådär jätte bra att de nästan blev arga. Jag mår inte bra, och jag lovar, jag hade svimmat om jag varit kvar i skolan längre.

Just nu sitter jag här i min ensamhet, jag är ensam hela kvällen, och det känns ju faktiskt inge vidare.
Jag ska väl snart laga lite mat till mig själv antar jag. Undra vad det blir? Pasta, gud så gott, eller inte. Jag får se vad köket har att erbjuda.

Katterna ligger och sover i en klump i min säng. Jag har sån jävla lust att gå och lägga mig där igen. Jag ''sover ju för lite'' trotts allt, så det kanske vore bra att sova ett par timmar till? Snälla, jag mår bra. Jag behöver minsann inte sova mer. Det känns ju jävligt peppande när man ligger där i sängen och tänker att jag måste verkligen upp nu, för jag är inte sjuk, jag är inte trött, sen kommer ens familj in och säger att jag sover för lite, det är därför jag  mår dåligt.
Men jag mår inte dåligt, nej, jag mår prima. Jag mår alldeles underbart, jag jag är inte det minsta trött.

Nu ska jag se ifall jag kanske kan laga till någonting, sen får vi se vad som händer. Vi hörs, puss.

Hoppas jag hittar tillbaka

Godmorgon!
Jag sitter här i min ensamhet och äter lite frukost (läs inte ordet: lite). För en gång skull var jag hungrig när ajg vaknade, och tur är väl det, för snart ska ju jag ha orienteringsprov, och man vill ju inte svimma i skogen direkt, haha, så jag försöker trycka i mig både vitamindryck, massa yoghurt med flingor, stor megagrov macka (den är typ **g**) med ost och en massa gurka och paprika, och så till dett några tabletter, trevligt va? :D

Nej men seriöst, jag är så sjukt nerövs inför orienteringsprovet, för jag kommer säkert gå vilse. Fatta att dom ska släppa in oss på olika ställen i en stor främmande skog, och se ifall vi kommer tillbaka typ.
De ger oss en karta och en kompass och säger ''lycka till och hoppas du hittar tillbaka, gör du det så får du mat när du kommer'', sen får vi klara oss bäst vi vill.
Det kommer ju typ vara omöjligt att fuska med eftersom man startar så pass olika, och plus att vi kör med elektroniskt, så man ser ju lixom om man går/springer med nån.

Men nu måste jag i alla fall äta upp min frukost, sen måste jag bege mig till bussen, och väl framme i valla så är det dags för orienteringsprov. Förhoppningsvis så kommer jag tillbaka. Gör jag det så.... jag då är jag bara jävligt bra helt enkelt.
Vi hörs, puss! :)

omognast.se

Tänk så snabbt ett glatt och bra humör kan gå till förbannad, besviken och arg.
Vad har man för fritid om man försöker sprida en massa rykten? Jag vet klart och tydligt om att en viss person är avundsjuk och vill ha samma respekt och status som vissa andra, men jag menar nu går det verkligen över gränsen.
Påhitt och en jävla massa struntprat, snälla, ge upp nångång. Jag vet att du knappt har några vänner kvar, men jag menar, du får ju inte direkt mer när du håller på såhär HAHAHAHAH.
Kanske nån behöver passa sig lite så personen inte hamnar ännu mer i trubbel, gullunge ;) hahah

MIN NYA KÄRLEK ÄR UNDERBAR


Rösten är underbar, han sätter varenda ton, och kolla blicken!!  Han är fantastisk, och jag är rädd att han kommer att spelas lite fööör mycket i mina högtalare, och youtube kommer nog få visa lite fööör många klipp med honom, och ja, ni fattar, med lite rodnad på rösten och i ansiktet kan jag klart säga att han kommer bli min nya kärlek, och jag kommer vara lite väl på. Han kommer bli som en annan viss grabb, hehe, tror jag..
PUSS

today is a happy day

Vilken rolig dag! :D
Jag har varit på toppen humör hela dagen, trotts att vi hade engelskaprov, helt sjukt eller vad? haha!
Efter skolan så skulle ajg egentligen på något möte med skolverket, men det blev aldrig så för jag missade tiden och visste sedan inte vart jag skulle, så därför åkte jag in till stan med Moa och Sofia istället. Vi gick till Engelskaskolan och mötte upp Lucas, sedan promenerade vi ner till stan igen, fixade lite grejer, Jasmin kom, men sen så stack dom två till Burgerking, men jag, Moa och Lucas drog till donken istället, haha xd
Vi satt i alla fall och flummade där hur länge som helst, fan vad vi skratta, och ja, vi hade det riktigt kul :)
Sen typ drog vi ut och träffade några andra, snacka lite, Lucas åkte hem, jag och Moa chillade på stan, snackade en massa, blev dock ingen träning för jag mådde bajs, och känner mig fortfarande lite sjuk faktiskt. Yr, ont i huvet och bal bla bla.

Just nu är det Idol på tv, och jag är kär. Daniel, jag dör. Grabben fick en plats i mitt hjärta första gången jag såg honom, men nu så har han fått mig att smälta, seriöst, jag grät typ. Jag kände att han sjöng direkt till mig, och ahn satte alla toner helt perfekt, jag är kär. Love him <33333 hahahaha :D

Nej hörni, nu ska jag ta mitt flumbetéende och hoppa in i duschen. Imorgon har vi orienteringsprov på morgonen, och jag är så jävla nervös. Tänk om jag går vilse!! Shit.

GLASÖGONORM


FAN VAD SÖT JAG ÄR :D

Och vet ni? Jag gick med glasögon hela dagen idag i skolan! Det var riktigt ovant att se sig själv i spegeln måste jag säga, men eftersom jag börjat använa mina brillor mer den senaste tiden så börjar jag även trivas mer och mer i dom, och nu börjar jag till och med tycka att jag passar i dom riktigt bra och är jäkligt söt i dom :D Jag älskar dom, snyggare glasögon får man leta rejält efter asså! ;)

grammatik och adjektiv

Hoppsan, dålig uppdatering igen. Men det är nämligen så att efter skolan så tog jag bussen hem, åt lite, nörja lite vid datorn, sen luggade jag engelska fram tills idol började, och sen det sluta så har jag pluggat engelska ännu mer. Vill ni vet hu rdet går? Åt helvete. Jag har fått in de lättaste orden i huvudet, men jag har så jäkla svårt för engelska, så ajg kan lova er att fraser, grammatik, atjektiv och 100 glosor sätter sig inte i mitt huvud så lätt alltså! Jag kommer bli så jävla glad om jag får IG+ på detta prov, haha!

På tal om betyg och prov, jag fick tillbaka mitt kemiprov idag, och gissa vem som fick VG? Jo jaaaaag :D fett glad blev jag! Jag fattar nämligen itne så mycket utav kemi i vanliga fall.

Men imorgon så tror jag det kommer bli en rätt bra dag, eller i alla fall allt förutom engelskaprovet. Men annars har vi först idrott, och det känns rätt bra faktiskt för måste koncentrera mig som sjutton på kartteknik(vi har orientering), för på torsdag så har vi orienteringsprov i Vallaskogen, och sancka om att jag är nervös inför det!
Men i alla fall, imorogn ahr vi musik också, och det är väl det jag ser fram emot mest! Sen, vad hände mer... ingen aning fakttiskt, jag antar att de andra lektionerna inte är speciellt roliga, men aja.
Det här inlägget blir totalt onödigt, så vi säger såhär..
Gotnatt vi hörs imorgon! Nu ska jag sova, gå upp tidigt imorgon, och hoppas jag kan få in lite glosor medans ajg äter frukost elelr nått! Puss :)

folk gillar att puffa på fb..


Haha, folk gillar verkligen att puffa mig på fb alltså! Jag vet själv inte vad det betyder (och tror inte någon annan vet det heller, haha), men jag tycker det är skitkul, och det verkar ju fler tycka, haha! ;D



Ps: Nu tog jag med alla efternamnen oså, men pallade inte stryka över.. Tar bort det om någon vill såklart!! Ds

panic and fear creeps in again

Tänk alla människor som kämpar för att inte nertryckas,

Tänk alla gånger man verkligen kämpar för att lyckas,

Man kämpar för det man vill, men det räcker inte till.

Jag vet hur det känns, inne i själen det bränns,

Men våga vara dig själv okej, släpp aldrig taget, och lär dig säga nej!

Livet står inte alltid på ens sida, men bara för det så ska du inte behöva lida!

Ge aldrig upp, kämpa på, för jag lovar, nångång kommer nuet vara då.



Du måste kämpa vidare och aldrig säga nej

Hej! Skoldagen idag har varit riktigt seg. Var på jäkligt dåligt humör redan när jag kom till skolan, kände mig lite deppig och så, och sen när jag kommer in på engelskalektionen får jag reda på att vi ska ha ett oförberett engelskatest! Det gick åt helvete, och jag fattade inte ett skit (ig direkt), så då fick det mig på ännu sämre humör.
Sen ytteligare bara en fem-minutersrast, sen so-förhör i politik skit. Tror jag klarade det i alla fall, och det är väl huvudsaken!

Sen blev jag på lite bättre humör när jag fått lite mat i magen, efter lunchen hade vi biologi, jag jobbade rätt bra tycker jag, sen (trodde) jag att den lektionen jag väntat på hela dagen kom, nämligen musikprofil, men nejdå, den var tydligen inställd!! Så istället satt jag i skolan i typ en timme och snacka med lite people, sen tog jag bussen hem.

Och ja, meningen var ju att jag skulle både gymma och plugga idag, men nej, så ahr det inte blivit. Jag mår faktiskt inge bra alls. Ont i huvudet, trött som fan och känner mig sjuk. Dock tror jag inte att jag är det, men det känns så i alla fall. Plus att jag känner mig lite deppig och nere, vet itne riktigt varför faktiskt.

Jag hoppas det går över, för jag orkar inte med att må såhär, hatar det..
Men men, jag bloggar mer sen, puss! :)

Annorlunda precis som jag


Livet är konstigt, annorlunda. Annorlunda precis som jag.
Tänk att alla på hela jordklotet är unika. Ingen annan människa är exakt som jag. Det är häftigt.
Men ändå så finns det folk där ute i världen, som just nu, precis samma sekund tänker på samma saker som jag gör. Kanske inte exakt likadant som jag tänker, men ungefär.
Och tänk att trotts att vi är så unika så finns det killar och tjejer i världen, vars armar ser på ett ungefär likadana ut som mina gör. Rödflammiga med sår, ärr och blåmärken. Jag är inte ensam med det, jag är heller inte ensam med att vara osäker på kärleken, och skolan. Jag är inte ensam med att inte vilja gå till skolan. Det är konstigt, men sant.
Det var en gång en kille som sa till mig: ''Jag skolkar inte, jag bara struntar i att gå till skolan''. Bra sagt, tycker jag.

tystnad, tagning

Dålig på att blogga hela tiden, och jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Nej förresten, det gör jag inte alls, för detta är min blogg och jag bloggar så mycket jag vill/kan!

Jag har i alla fall inte gjort något speciellt idag. Legat och tittat på film med min favoritbrudar, och inte speciellt mycket mer än så.. Jo, jag har käkat pizza med familjen också, och just nu känner jag hur spyan sitter i halsen och vill mer än gärna komma ut. Jag har ätit så jäkla mycket onyttigt nu i helgen så att jag nästan spricker.

Imorgon är det skola igen och jag har sån jävla ångest. tror vi har so-förhör imorgon, och på onsdag har vi engelskaprov, så något orienteringsprov på torsdag i en okänd skog som jag kommer gå vilse i, sen så aaaahhh, panik. Och vad gör jag åt saken? Ingenting alls. Musiken fortsätter dunka i högtalarna, och jag har skrivkramp av alla små texter jag skrivit i min dagbok med världens dåligaste bläckpenna.
Jag vill göra nått åt saken, men jag kan inte, det går bara inte. Jag vill lixom inte gripas av ännu mer panik..

Ännu en barnfilm med ett lyckligt slut

Ojsan vad dålig jag varit på att blogga! Men igår i alla fall så åkte jag Moa in till stan efter skolan. Vi handlade en jäkla massa godsaker, och gick sedan hem till mig. Vi tittade på Idol, film, fotograferade och ja, hade det allmänt trevligt bara.
Idag vaknade vi vid halv tolv. Eller ja, Moa väckte mig då. Vi gick upp och åt världens godaste och nyttigaste frukost (lägg till ett o framför nyttigaste), nämligen rostade mackor med Nutella på!
Sen såg vi på film och bara slappade hela dagen. När klockan var halv sex tog vi bussen till malmslätt, köpte lite godsaker på Ica, sen gick vi hem till Moa och åt tacos, nu sitter vi barnvakt åt hennes småsyskon. Vi kollar på någon barnfilm som man inte fattar ett skit utav. Asså den är rätt faktiskt, om jag ska vara ärlig, men den är jäkligt rörig, och man fattar noll, haha!
Aja, ikväll efter att barnen somnat så ska vi väl ta lite kort tror jag, mysa lite, kanske titta på någon film, och så kanske Sofia kommer med, vore kul! :D
Och nu pussas dom på filmen och det blev ett jättelyckligt slut, fan vad härligt! :D
haha, men nu har jag ingetning mer att skriva. Skriver mer sen! Puss 

Please, don't stop the music

Haallooo ;) haha, jag är trött och flummig, och vet inte vad jag ska skriva.
Jag har typ suttit och chattat på msn hela kvällen, men nu är det inga roliga inne längre, så vet inte vad jag ska hitta på nu.
Jag fick helt plötsligt en crazy idé att vara uppe hela natten, lixom tills skolan börjar. Men jag tror inte jag ska göra det. Alltså jag skulle säkert orka, men det finns inget att göra tills dess. Min syster sover (ja, vi typ delar rum), så det enda jag kan göra är att sitta vid datorn, och det kan lätt bli lite uttråkande om jag ska sitta här i... hm vad blir det? fem timmar till typ, så tror jag skippar det. Kanske sitter uppe i nån timme eller två till, men sen är det dags att sova även för mig.
Imorgon är det fredag, och det innebär skola på dagen. Jag vill inte alls, utan vill bara sitta hemma elelr hitta på något skoj. Nackdelen är att sen på kvällen får ajg inte göra någonting heller för jag får inte var hemma en minut senare en sju imorgon, kul lixom, på en fredag!!
Aja, får väl ha jävligt tråkigt och sitta hemma hela kvällen då. Men jag tror inte det är någon fest eller så imorgon i alla fall (nån rolig alltså), så för hoppningsvis är det fler än jag som sitter hemma och tråkar.

På lördag ska i alla fall jag hem till Moa, hjälpa till henne att vara barnvakt åt hennes småsyskon, haha! Sen tror jag det blir lite photoshoot på kvällen då när dom somnat! Det är nämligen så att både jag och Moa behöver nya headers till våra bloggar, så det hade vi tänkt att fixa då! Spännande va? ;)

Nu ska jag hämta en kissemiss, sen får vi se vad som händer, lär väl sitta och nörda vid datorn ett tag till, men tror detta blir det sista inlägget för ikväll (morgon?), så vi hörs imorgon helt enkelt! Puss :)

Vacker bild på mig och Moa ;)

MATHILDA SVARAR



Hej vännen! Först och främst vill jag bara tacka för komplimangerna om min blogg! :)
Sen, till frågan:

Jag tycker att en bästa vän ska var en utav de personer man litar på mest i hela världen. Får man höra från andra presoner att ens bästa vän snackar skit om en, då blir man jäkligt osäker. Är det en perosn som man tidigare litat på, då tror man det inte först. Pratar man sedan med ens bästa vän och frågar om det stämmer, är kanske lite uppkäftig och kaxig bar för att man är orolig, och ens ''bästa vän'' då svarar någonting som inte alls är kärleksfullt, någonting som avslöjar det hela, då känner jag att man bör slita sig ifårn den personen. Då är det ingen person man kan lita på, även om man så länge trott det.
Det allra värsta är dock om personen ''håller på'' med den kille/tjej du gillar, eller kanske till och med är på g med (självklart värst om ni till och med är tillsammans!!) bakom ryggen på dig.
Han/hon kanske säger det till din andra bästa vän, som i sin tur säger det till dig, och på så sätt är din ''bästa vän'' riktigt avslöjad.
Det är så jävla falskt av en person, att säga ''Ni skulle passa så bra ihop, satsa verkligen!'', och sedan ca en vecka senare ''hålla på'' med killen/tjejen i smyg, bakom din rygg, och säga till en vän ''hon/han behöver inte få veta nått'' om dig, och tro att det inte ska läcka ut.
Bästa vänner ska kunna prata om allt med varandra, de ska göra allt för varandra, de ska kunna dö för varandra om det nu skulle behövas.
Mina två allra bästa vänner är Moa och Sofia, och de två personerna kan jag göra allt för! De finns alltid för mig när jag behöver prata och är ledsen eller besviken. Eller om jag bara är glad och vill prata ut om det glada. Det finns alltid för mig, och jag finns alltid för dom, jag älskar er tjejer, ni är bäst!



JÄVLA BLONDIE

Vilken underbar dag! Jag träffade Moa på stan vid halv tre. Vi fikade och hade det allmänt roligt bara. Sen gick vi iväg till gymmet lite senare på eftermiddagen, körde mest styrka, och två grabbar kollade på oss som om vi inte fick träna upp våra armmuskler, lixom tjejer måste väl med kunna slåss?
hehe, aja, sen efter en stund var vi så jäkla trötta så då bytte vi om till bikini och satte oss i bubbelpoolen. Vi satt och snacka en massa, sen skvätte jag vatten på Moa, och blondin som hon är skriker hon ut ''SLUTA JAG BLIR JU BLÖT!'', hahah jag bah ''du är redan blöt din jävla blondie!'' haha ;)

I alla fall, jag började sedan min promenad hem. Väl hemma så åt jag lite mat, sedan blev det idoltittande, nu sitter jag här med en handduk i håret, för har precis duschat. Vad ska jag göra nu då? Jag antar att det blir msn och youtube hela natten, för jag har lixom inte orken att gå och lägga mig.. hm vad konstigt det lät, men det är faktiskt så..
puss



Fina bilder på mig idag ;) haha bjuder.

Sånt man får leva med

Godmorgon!
Jag trodde jag skulle få sova länge idag, men nehej då. Mamma var tydligen hemma, och kom in och väckte mig vid tio. Så när klockan var typ halv elva så stod jag på benen och gjorde hallonsmoothie, smaskens! ;)

Vad ska jag göra nu då? Lixom varför gå upp så tidigt på en studiedag, när man ändå inte gör något bättre än att sitta vid datorn? Jag är lixom skittrött, och alla andra ligger och sover nu eller är i skolan, hur kul känns det lixom? Jag tror jag ska gå och lägga mig igen i smyg, hehe, busigt värre! Men jag fattar inte riktigt vad mamam tänker med när hon väcker mig så tidigt..
Jag bloggar mer sen i alla fall, vi hörs! :)

du lämnade mig här, knäsvag och kär

rasberry, oh, rasberry

Fan vad jag är hungrig. Jag längtar tills imorgon då jag kan vakna upp och det första jag tänker är: ''Yes jag är ledig, och nu ska jag äta en god frukost''.
Jag sitter redan nu och funderar på vad jag ska äta. Jag tror det blir en fräsch hallonsmoothie (endast naturell yoghurt, frysta hallon och mjölk), och kanske någon rostad macka till det om jag inte blir mätt.
Åhhhh, jag är så jäkla hungrig, jag lovar jag kommer drömma om mat inatt, haha!
Nej, men gud vad jag babblar, förlåt, men jag är trött.
Nu ska jag gå och titta till katterna, de värkar ha hittat på något bus låter det som..

bild från google.se

TODAYS OUTFIT



Tröja (ny!): H&M
Guldigt berlockarmband (syns knappt på bilden dock..): H&M
Boots: Skopunkten

Oriflame och tv

Bild på mig och Sofia i skolan idag.



Hej!
Varför jag inte uppdaterat idag är för att efter skolan så åkte jag in till stan en snabbis, sen hem, sov en stund (hehe) och sen följde jag med min mamma och syster till ett Oriflame- ''party''. Vi gick igenom alla produkter, fikade lite, handlade och sånt där. Sen vid halv nio var vi hemma, jag kollade lite på tv, nu tittar jag på Berg flyttar in snart är det ju premiär på den nya serien Välkommen åter med. Det ser jag fram emot!

Imorgon har ajg studiedag, så tänkte sova länge då. Sen vet jag inte vad som händer. Ska väl träffa några. Moa och jag tänkte träna med. Men jag tar dagen som den kommer helt enkelt :)

Nu måste jag bänka mig framför tvn igen, men kika in igen om en stund, för då kommer dagens outfit upp!
Puss

fan vad härligt

Fan vilken underbar dag!
Först så var det skola, den var helt okej faktiskt. Vi hade kemiprov, och jag tror det gick bra! Sedan slutade vi rätt tidigt, åkte in till stan med Moa och Sofia. Det blev shopping och fika. Sedan vid klockan sex drog jag och Moa ill gymmet, och Sofia tog bussen hem till sig.
Jag och Moa var i gymmet i ungefär en och en halv timme. Jag anpassade mig speciellt på armar och mage, och känner redan hur träningsvärken börjar komma. Härligt!

Nu ligger jag i sängen och tittar på Idol samtidigt som jag äter lite brända popcorn. Imorgon ska jag på någon Oriflame-grej, får se hur det blir. Sen på torsdag har jag studiedag, skönt! :D

Men nu ska jag fortsätta med att titta på Idol. Vi hörs! Puss

VEM VARE SOM RÖSTA?!?



Hehe jag vet, jag har dålig humor, MEN FAN VAD JAG GARVAT ÅT DETTA, hahah :D

& kiss my lips

MONDAY

Hej!
Skolan idag har varit rätt seg, men ändå helt okej. Men dagen rullade på, och sist var det musikprofil. Jag och Moa gjorde inte så mycket eftersom alla rum är upptagna med rockband som vi inte vill vara med i, och personerna i banden är egoister och vill inte dela med sig i ett par få minuter, så då blir det att man sitter av tiden och gör så gott man kan genom att träna på sina egna låtar. I slutet fick vi i alla fall lite tid, och det är så sjukt kul måste jag säga!

Moa och jag stannade kvar ett tag, sen tog jag bussen hem. Jag har nu städat lite, snart är det kvällsmat, och efter det ska jag pluggapluggaplugga. Usch, hatar det, men måste verkligen!

Vi hörs pussgurkor ;)

love and hate

bilden tog jag i vintras någongång.



Jag är nu vaken, och har ätit frukost och så. Kent dunkar i högtalarna och jag är lite smått uttråkad om jag ska vara ärlig, men jag ska väl sätta igång med alla läxor snart.
Hemkunskapsarbete och fysik tills imorgon, roligt, noooot. Bäst att sätta igång med det nu, för jag och mamma kanske ska gå på bio ikväll, så måste lixom ha klart det till dess.
Men jag bloggar mer sen, vi hörs, puss! :)

ett hjärta av guld

Hejhej!
Idag sov jag och sofia till typ tolv-halv ett nångång, för då kom min mamma in och väckte oss. Det blev sen frukost, sen låg vi i sängen och tittade på en massa youtube-klipp hela dagen tills det var dags för Sofia att dra hem.
Sen hon åkte har jag typ inte gjort ett skit. Köpt godis och COLA med bror min, suttit vid datorn, tagit emot ett ''sanning eller konka'' samtal på mobilen, tittat på tv, försökt plugga, försökt träna in en nyskriven låt (som troligtvis kommer spelas in på måndag), och ja, bara chillat och tagit det lugnt helt enkelt.
Imorgon ska jag plugga, antagligen träna, städa, och sånt där som man måste göra ibland.
Nu ska jag fortsätta med musiklyssning sen får vi ser vart kvällen bär. Har en känsla av att jag kommer sitta uppe hela natten.. Puss på er, vi hörs

The lions sleeps tonight

Uppdateringen sucks, haha! Men i alla fall. Idag efter skolan så tog jag och Sofia bussen in till stan, åt lite på Donken (donken perioden har börjat igen? hmm..), sen kom Lucas. Vi satt och flummade om allt typ, sen följde vi med ucas till Ming där hans kulle träffa några, jag och Sofia gick sedan hem till mig.
Vi har gottat oss rejält idag med både popcorn, glass, cola, jordgubbar och kladdkaka. Mums! Hehe :)
Vi har suttit och kollat på gamla bilder och videosar med. Fyfan vad man har förändrats alltså! Det känns skönt, haha.
Men annars har vi väl mest chillat. Imorgon vet jag itne vad som händer. Är väl med Sofia en stund innan hon ska träffa sin mamma. Sen kanske jag skulle träffa Lucas en stund. vi får se vart dagen bär helt enkelt :) Nu ska vi snart sova i alla fall. Man är så trött på fredagar alltså.
Vi hörs! Puss

hahahahh fjortistiden i åttan! ser ni hur orange jag är i ansiktet eller? ser ni minerna och blickarna jag och Sofia ger? Och de stora ringarna i öronen vår på varje dag. haha, seriöst, jag fattar inte vad vi tänkte med, hahah ;)

he stabbed me right in the heart, no one understands how it felt

bjuder på en bild på min älskade katt.

 

Skolan idag har varit rätt bajsig, om jag får säga det själv. Den har lixom varit så lång, tråkig, och jaa... jag vet inte riktigt. Hade matteprov också, och är lite osäker på hur det gick. Sen så har jag varit lite smådeppig hela dagen, vet inte riktigt varför.

Tog i alla fall bussen hem direkt efter at vi slutat. Blev stoppad tre gånger under den lilla biten hem. Först utav Mobin, sen utav någon jävla försäljare (ni vet dom här ''hej bruden, är du 18?'' som jag typ vill strypa hela bunten), och tillsist någon turist som varken kunde prata svenska eller engelska. Men sen kom jag äntligen hem, åt lite yoghurt, och har nu suttit vid datorn i typ en och en halv timme. Dags att börja plugga nu kanske? Usch, varför finns skolan? För att man ska lära sig saker, jag vet. Men om ajg säger såhär då, varför å de här sista åren i skolan? Totalt jävla onödigt, man använder inte det man lär sig nu på fritiden i alla fall. Usch.

Jaja, ska plugga nu ett tag innan det är matdags, sen klockan åtta är det ju Idol, fan vad härligt! Puss på er, hoppas ni är på lite bättre humör än jag ;) haha

 

Mathilda idag!



Blus: Lindex
Boots: Skopunkten
Jacka: Gekås/Ullared
Halsband från GinaTricot och egengjort.

VORP

Hej på er!
Skoldagen har väl varit helt okej. Rätt slappt faktiskt. Först hade vi skoljoggen (gå eller springa 5 km), sen läsa i en halv timme, sen muuuusik :D
Vi hade dock prov, och det känndes ju inte så kul, men jag tror det gick bra faktiskt. Sen så körde jag och Moa lite, pratade med våran musiklärare, sen vare lunch, och sist engelska, då jag och Moa fick lite (läs mycket) damp.

Efter skolan åkte jag in till stan med Moa, Sofia och Albin. Vi käkade på Donken, sen tog moa och jag bussen till gymmet. Gymmade i typ två timmar tror jag? Sen hem, äta och ja, nu äre idol.
Lägger upp ''dagens outfit'' sen. Vi hörs! Puss :)

DAGENS OUTFIT




Jeansjacka: Bikbok
Paljettlinne: Only
Brillor: H&M
Byxor: Gekås/Ullared
Ring: Ti Sento Milano
Armand från bla Kreta, Gekås/Ullared och hemmagjort.

Riktigt sliten på bilderna, eftersom dom är tagna på väntan på bussen efter skolan. Därför jag inte fastna med ansiktet ;)

en länk

Hej! Efter skolan följde jag med Moa hem, vi tittade på tv, sen somnade vi i hennes säng. När klockan var typ havl sex eller nått så tog jag bussen hemmåt. Åt lite, fortsatte med städningen och att vika kläder och så.
Nu har jag precis sett på Idol, och ska väl hoppa in i duschen nu lite snabbt.
Imorgon på morgonen har vi ''skoljoggen'', men jag tänkte gå. Sen efter det engelska i typ en halvtimme eller nått, sen har vi VORP! haha, ni bah ''What?'' Men asså våran musiklärare säger vorp istället för prov, kul va? ;)
Haha, usch, och jag som verkligen vill ha så högt betyg som möjligt i betyg. Gäller att göra bra ifrån mig därför. Har ju redan imponerat lite med sången, men vafan nu ska jag kunna alla delarna på instrument, coh vad en massa slagverksinstrument heter och shit. Men det ska nog går bra! Hehe. Och bara för att jag är så snäll så tänkte jag länka till min musiklärares Myspace --> www.myspace.com/markusmusiklararen.
Klicka er in dit så får ni hjälp med att lära er trummor, gitarr, bas, keybord, rubbet! Asbra sida :)

Nu måste jag duscha. Dagens outfit kommer upp om ett par minuter, så håll utkik! Puss

Livet är för viktigt för att tas på allvar

Bjuder på tre skogsbilder som jag tog i helgen.

 

Städningen har väl gått bra. Eller jag och min syster har mest tagit hand om alla kläder. Vikt dom fint och lagt ner i lådor och garderober. Nu är jag sjukt trött, så jag tror det börjar bli dags för mig att krypa till kojs.

Imorgon har jag bestämt att jag ska vakna upp och vara glad! Och jag ska försöka att inte försova mig ;)

Vi hörs tomorrow people! Och sov gott nu! Puss

IRONMAN

Hallo! :)
Jag är typ på super bra humör, varför tänker jag inte tala om, men jag kan säga att det tillhör ämnet ''musik'', hehe :D men i alla fall, idag efter skolan så våldgästade Moa och jag Sofias hem. Trevligt trevligt! Vi typ snacka en massa och tittade på tv och så.
Vid klockan sex tog jag bussen hem och nu sitter jag och chattar lite på msn, måste dock ta tummen ur röven och börja städa nu. Det ligger kläder överallt och jag hittar ingenting.
Jag ska dricka lite cola sen ska jag och syster börja med städningen. Vi hörs, puss! ;)

Jag har faktiskt en bra ursäkt

Hej! Jag åkte ju ut till landet i fredags efter skolan, och när vi var framme så säger mamma ''du vet väl om att vi ska vara här till på söndag?'' men nej, det visste jag ju självklart inte, men fick plågas ute på landet hela jävla helgen.
Släkten kom på besök, men jag var så jävla trött eftersom jag sovit dåligt på nätterna, så jag somnade efter maten.. hehe. Jag har väl mest sovit hela helgen, det har inte funnits så mycekt mer att göra.

Idag vid halv tre var vi hemma. Jag duschade, sminkade mig, och bytte kläder och så, sen vid typ kvart-tjugo över tre så mötte jag upp Lucas. Vi gick omkring på stan och snacka bara.
Vid klockan sex så var det dags att gå hem. Sen när jag kom hem så käka jag lite, pratade lite med mamma, och nu sitter jag här och funderar på ifall jag ska plugga elelr se reprisen av Idol, haha. Jag tror jag ser på Idol faktiskt ;)
vi hörs! Puss

.

JAG ÅKER TILL LANDET NU, FINNS INGEN MOTAGNING DÄR SÅ KAN DÄRFÖR INTE BLOGGA EFTERSOM DET MOBILTA BREDBANDET INTE FUNGERAR DÅ. JAG KOMMER HEM IMORGON KVÄLL OCH LOVAR ATT BLOGGA SÅ FORT JAG ÄR HEMMA! HA EN TREVLIG FREDAG KVÄLL UTAN MIG!!! PUSS :D

SOFIA ÄR HUNGRIG

sometimes it can feel a bit unreal

Hej! Idag efter skolan så följde jag med Sofia hem. Vi gjorde inte speciellt mycket, snacka en massa om allting precis som vi brukar. Jag tog bussen hem vid klockan sex för att mina föräldrar ville jag skulle komma hem och äta..
Nu tänkte jag börja packa lite smått, för imorgon sover jag över i torpet med mamma, pappa och Carro. Åker direkt efter skolan nämligen, så hinner inte packa när jag kommer hem från skolan.

Om en halv timme börjar Idol med! Längtar som tusan! Asså är det bara jag som fortfarande är värsta idolnörden eller? Haha. Hur som helst, jag måste packa nu. Vi hörs! :)

it's like we are uncertain of what we want

Fan vad mitt bloggande blivit dåligt. Jag bloggade ingenting igår, och jag kan säga såhär, att hela dagen, eftermiddagen och kvällen gick jag och tänkte ''bloggen, bloggen, bloggen, måste blogga, saknar bloggen, har inte bloggat idag, måste blogga, bloggen, blogga'' Tro mig, jag tänkte på bloggen hela dagen!

Men i alla fall, ska berätta lite kort om gårdagen och även idag.
Igår så följde jag med Sofia hem efter skolan. Vi tittade på Eclipse, sen gick vi ner till skolan där det var föräldrarmöte. Alla 9or hjälptes åt att sälja fika till skolans föräldrar, våran klass fick såklart mest pengar (antar jag, vi var ju lite smartare än dom andra!) Sen vid typ halv nio så skjuttsade pappa hem mig.

Idag åkte jag, Moa och Sofia till stan när vi slutat. Vi käkade lite på donken, satt där ett bra jävla tag. Sedan träffade lite mer folk. Jag och Moa skulle egentligen tränat idag. Men tror hon följde med Sofie hem, skit samma, får tat nån anann dag. Jag, Sofia, Jasmin och Lucas satt i alla fall på en bänk på Trädgårdstorget.  Vi bara satt där och garvade och pratade aslänge. Sen vid klockan sex så skulle Sofia och Jasmin till sin teater, jag och Lucas snacka ett tag till, han följde mig en bit hem, sen cyklade han hem till sig.
Nu har jag precis ätit lite yoghurt och flingor och tittat på gårdagens repris utav Idol (missade ju det då!!). Får se vad jag ska göra resten av kvällen. Idol börjar i alla fall om tio minuter typ ;)

Jag ska försöka att bli bättre på att blogga. Men jag vet inte rikitigt vad jag ska skriva om längre..

sexigt värre




Sexiga bilder ;)


Hejhej! Idag efter skolan så åkte jag in till stan med Sofia och Moa, vi träffade Lucas. Moa köpte present till sin lillasyster, sen typ satt vi på Donken ett bra jävla tag, sen skulle Moa hem. Jag, Sofia och Lucas chilla runt lite på stan och sånt typ. Sen vid halv sju elelr något skulle han hem, och jag och Sofia var lata och åkte en busshållplats för vi inte orka gå hem till mig hahah!
I alla fall, Sofia var hos mig till åtta ungefär, sen pkte hon hem. Nu har jag suttit och camat med Lucas hela kvällen. Men nu äre nog dags att sova för jag somnar snart på tangentbordet, haha och klockan är bara typ halv tio! Shit asså.
Men vi hörs imorgon, puuss :)

min lycka försvann

Jag är människa jag också. Tror du helt ärligt att du kan göra och säga precis vad du vill utan att jag blir ledsen? Fyfan vad dåligt. Hade jag ekonomin skulle jag flytta från denna stad med en gång, jag skulle gjort det redan för tre år sedan i så fall. För i hela tre år har jag velat flytta från Linköping, velat börja om på nytt, i en ny stad, få nya vänner, nytt hem.
Jag ska göra allt jag kan för att få ihop ekonomi och betyg att kunna flytta till Stockholm eller Göteborg. Nångång ska tamejfan min dröm gå i uppfyllelse. Och då slipper du mig, tänka sig, du slipper mig. Du behöver endast träffa mig ett par gånger om året då, om du vill det vill säga.

Tro inte att du kan göra och säga precis vad du vill, vara så jävla arg och uppkäftig, slänga ur kränkande ord som gör att jag bara vill dö, och sedan någon timme senare vara hur trevlig som helst. Jag accepterar inte det. Jag vill inte ha det såhär. Jag vill bort, bort från den här skiten.

DRÖMHUS



Detta är bara två av de tusen plaggen jag önskar att min plånbok hade råd med så jag kunde hänga in de i min garderob. Ge mig pengar, typ.

smoothie

orkar inte vända på bilden..



Sitter i min ensamhet och dricker hemmagjord hallonsmootihe. Har en lite godisskål bredvid mig där jag ätit lite bitar ifrån, tror dock att de där få bitarna var för många, för nu mår jag lite smått illa faktiskt.
Ska snart hoppa in i duschen, för imorgon är det skola och mitt hår är jätteäckligt.
Jag är fortfarande jätteförkyld, men det skiter jag i för jag bara VILL vara frisk. Jag hade nästan blivit helt frisk, och så vaknar jag och är tyngförkyld. Fan då.
Men jaja, ska göra allt för att bli frisk igen, för jag vill till studion och spela in en ny låt heheh :D

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag fortsätta sitta framför datorn och ruttna bort lite smått som jag redan gjort hela eftermiddagen.
Måste plocka fram kläder till imorgogn med. Eller nej, jag kör på mjukisbyxor och ett linne bara. Pallar inte anstränga mig, hehe. Man får gå klädd i mjukiskläder när man är förkyld :D hehe, men vi hörs! ;)

FÖRKYLD

Sofia och jag, bild från i fredags.

 

Åhhhh vad härligt att jag blivit helt jävla dyngförskyld igen! Usch, så jävla jobbigt. Jag ska gå och göra mig lite te, knarka halstabletter och nässpray, och hoppas på att det går över snart.

Blir ingen träning idag heller pga att både jag och Moa är förkylda. Får ta det på typ tisdag och onsdag kanske? Är så jäkla träningssugen. Men aja, jag har ingenting att berätta eftersom jag är förkyld och inte gör ett skit.

Vi hörs! ;) puss

WATER

Hej! Tog bussen hem från Moa vid klockan åtta. Sitter nu och dricker masser vatten för mitt huvud värker så jag tror det kommer sprängas vilken sekund som helst. Lyssnar på massa musik och tänker på gårkvällen. En kväll att minnas!

Imorgon ska jag bara ta det lugnt och sova, precis om idag. Och på månad är det skola igen, jag viiiiill inte. Men men, måste man så måste man.. Vi hörs! :)


Bild på Sofia och mig fårn igår! Haha, jävla fjortisar vi ser ut, men aja ;)

Sjuk kväll asså :D

Fan vad jag har varit dålig på att uppdatera!! Förlåt, jag ska försöka att bättra mig!
Men i alla fall, igår efter skolan så åkte jag, Sofia och Moa in till stan. Moa beställde löshår och jag packade lite. Sedan drog vi hem till Moa, åt mat, fixade oss lite, sen tog vi bussen till Valla. Rätt dött i början och vi tänkte ''det här kommer ju inte bli kul, lite folk och det händer inget speciellt'' Men vi stannade kvar på ''festen'', och det blev roligt tillslut. Människorna som var där var riktigt trevliga, och framåt natten så hände det en jäkla masser saker.
Vad kan jag säga? två=polis, en=ambulans, och ja.. det hände en massa. Men jag hade det sjukt kul faktiskt!!
Hoppas alla mår bra idag! :)
Jag och Moa har precis kommit hem från **** ******, och nu ska vi titta film hemma hos Moa. Sofia kommer troligtvis snart också. Det blir mys!
Den kvällen kommer jag komma ihåg. Jag hade det riktigt trevligt ;) PUSS

Har du tråkigt?



Bjuder på en video från en musiklektion! Eller, efter en musiklektion. Det är jag på keybord, Sofia på trummor, Dezwill på gitarr, Moa filmar, och så nån random lärare som kör nån virveltrummagrej.

Se och njut om ni har tråkigt! haha, det låter förjävligt! ;)

Livsnjutare

Idag i skolan så har jag mest chillat. Så jäkla trött på allt just nu, men det rullar på tycker jag. Sista lektionen drog hela klassen en halv timme innan vi sluta, för vi inte palla mer, och vikarien kunde inget mer än att säga ''jaha'', hahahah stackarn!! ;)

Efter skolan drog jag och Moa och träffa Dezwill en snabbis. Sen drog vi in till stan, var livsnjutare, haha, Moa letade jacka, sen vid typ klockan sex så tog Moa bussen hem, och jag gick hem till mig.
Har varit så jäkla arg även idag, men jag ar betämt mig att skita i det och ha det kul istället.


Jag och Moa idag på orienteringen på idrotten.
Förresten våran idrottslärare tycker vi är coola, frääänt va? :D hahah hon ser upp till oss ;)

.



jag vill egentligen inte sova, för att jag vet att när jag vaknar imorgon så är det tidigt, och jag måste göra iordning mig för att gå till skolan. Jag vill inte, jag vill verkligen inte. För tillfället mår jag piss.

mina två senaste fb-statusar..


Vad är det som har hänt måntro? ;)



(jag vet att min profilbild är typ världens fulaste, men har som sagt tappat bort min kamerasladd + att jag inte orkar ta nya bilder..)

Jag tar ut min ilska på fel personer

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag är på så jävla dåligt humör, och har varit det i princip hela dagen. Tyvärr tar jag ut mina ilska på helt fel personer (och väggar...), som till exempel en försäljningskille på stan.
Alltså jag blir alltid så jävla trött på alla som kommer fram till mig ''hej tjejen, är du 18 år?'' jag brukar vara lite trevlig och bah ''nej tyvärr'' och le lite snällt lixom. Även idag kom det fram ett par stycken och jag blev bara otrevligare och otrevligare mot dom. Den sista som kom fram när jag gick på stan med Moa och Sofie frågade ''hej du, är du 18?'' Jag var så jävla förbannad och skrek ut ''Ja det är jag men jag skiter i det där!!!'' killen sa ett litet tyst och chockat ''oj'', hahah stackars grabb alltså! ;)

Men efter en dag på stan med Moa och Sofie (en väldigt arg dag) så fick jag värsta paniken och bara ''Jag måste gå och träna NU'' haha, så jag och Moa tog bussen till Resecentrum, sedan gick vi till gymmet.
Vi gymmade i typ en timme, men eftersom både jag och Moa fortfarande är sjuka så orkade vi inte mer, istället gick vi till omklädningsrummet, stoppade i en massa mynt i varsin solariumsautomat, solade ett par minuter, sen bytte vi om och sa hejdå till varandra. Jag började min gång hemmåt i regnet, medans moa satte sig på en varm buss.
Stegen gick långsamt hem, men tillslut kom jag fram. Försökte trycka i mig en liten pan-pizza när kom hem, men orkade bara halva.
Vad tror ni jag sitter och gör nu då? Jo, självklart äter jag choklad. Hehe, jag kunde inte låta bli.. Men det är ju lill-lördag, så det kanske itne gör något ;)

Nej, men nu ska jag fortsätta deppa lite, äta choklad och lyssna på bra musik. Puss
RSS 2.0