Hej på er! Ligger i sängen och chillar lit...

img_4976 (MMS)

Hej på er! Ligger i sängen och chillar lite, mår dåligt som fan, har jätte ont i magen och mår illa och så, hoppas inte jag håller på att bli sjuk bara! Tänkte egentligen kolla på en ny serie som börjar på tv nu, men är alldeles för trött och mår för dåligt för det, så jag tänkte gå och lägga mig istället. Bloggar mer imorgon! Godnatt :)

alla visste vilka vi var, och våra minnen kommer alltid att finnas kvar

varför vill du riva ner mitt stängsel?

slappisdag


Tagen nyss, osminkad och rödbränd i ansiktet, gulligt! :D

Idag har jag bara chillat, tittat på film, halvsovit och suttit vid datorn. När mammi kom hem blev det lite glass och jordgubbar också.
Ingen aning vad som händer nu. Lyssnar på lite musik och önskar att jag bara kunde åka iväg någonstans med en bästa vän och ha det allmänt kul..

Men jaja, jag bloggar mer sen. puss

Jag kan inte lita på någon och det är tack...

img_4642 (MMS)

Jag kan inte lita på någon och det är tack vare honom.

Nässja


Jag och Victoria drar till Nässja nu för bad och sol! Puuusss

lite bilder bara lixom



Bilder från avslutningskvällen! :D

jag gråter bara i regnet


Två upp och ner vända bilder från idag, haha, jag orkar inte vända på dom!

Igår åkte jag ut till Tornby med mamma och pappa en stund, köpte lite småskit bara. Sedan skjutsade pappa mig till Victoria, vi åt lite, sedan promenad till Ica. Efter det började vi vårat deckarmaraton! Såg på deckare så som Irene Huss, Johan Falk och sånt natten lång, gick sedan och la oss.

Idag åt vi frukost ute i solen, sedan satte vi igång med att se klart Johan Falk serien, sedan en promenad och lite sånt.
Ätit lite, gått på mer promenader, kollat på mer deckare, haft vattenkrig och sånt skojsigt!

Sover här inatt igen, och imorgon åker vi till Nässjö och badar och sånt. Pussessss

jag är inte lycklig såhär


jag saknar dig alldeles för mycket.

pengar

Idag borde pengarna rulla in på kontot va? JA!
Så jävla härligt! Fick dom ju i fredags egentligen, men eftersom det varit helg nu så har jag ju inte fått dom, men nu jävlar! haha

leopard



Godmorgon! Jag sitter och äter en god solrosfrönsmacka med massa paprika på, supergott! :D
Ska ta hand om lite tvätta och så nu, sedan duscha och lite så. I eftermiddag (eller vad det nu blir?) så ska jag träffa Victoria! :D

Men nu måste jag fortsätta äta! Bloggar mer snart :)

kolla in ögonen


HAHA var bara tvungen att lägga upp denna bild asså!! Ser ni Göstas (kattens) ögon eller? :o Herregud, haha! (och ja, vi går ut och går med honom i koppel ibland, han är som en liten hund nämligen)

Var ju med Sofia förut efter jag var i studion, sedan kom Josse, och efter ett tag gick vi ut och träffade Albin och Oskar. Jag tog bussen hem vid nio, hemma vid halv tio.

Är lite smådepp nu, men det går nog över till imorgon hoppas jag. Då ska jag träffa Victoria, saknar henne massor! Hoppas på bra väder och så med.

Vi hörs, kram

du är du



Jag tycker att dubbningen, alltså det sista eller de sista orden i meningen är för högt, men jaja.
Är inte fullt nöjd med refrängerna heller,
men jag blir ju sällan nöjd så vad ska man göra åt saken? haha!

hos sofia

Tja! Sitter hemma hos Sofia nu, kom hit för en stund sedan. Hon duschar nu så väntar på att hon ska bli klar osv. Lite senare kommer Albin hit också.
Var i studion redan klockan 10 imorse, vi hann spela in en låt, sedan orkade vi inte mer så då drog vi åt skilda vägar. Blir antagligen mer låtinspelning någon annan dag.
Men bloggar mer sen, puss

Hejsan! Nu är jag äntligen hemma. Det har ...

Hejsan! Nu är jag äntligen hemma. Det har varit jätte trevligt, men det blev lite för överdrivet fram mot slutet som vanligt.. Jag är redo att sova nu i alla fall, och imorgon blir det fullt upp! Ska hinna med att spela in låt i studion först, och där ska jag vara klockan 10 imorgonbitti, och sedan nån gång mitt i allt så måste jag ta bussen till malmslätt för att träffa albin och Sofia. Sofia åker nämligen på tisdag och är bort länge, så måste lixom hinna träffa henne! Sedan efter det så ska jag försöka hinna med mat med familjen också, men får se hur det blir med det.. Men nu måste jag sova så jag orkar ta mig upp imorgon! Godnatt :)

Hejhej bloggen! Sitter och pratar lite med...

Hejhej bloggen! Sitter och pratar lite med pontus och fredrik, vi sitter och väntar på att maten ska bli klar, är hungrig som fan! Grillat ska bli gott :D

Hej! Internet krånglar, men just nu väntar...

img_5294 (MMS)

Hej! Internet krånglar, men just nu väntar jag på Victoria. Hoppas på att vi hinner träffas! För senare ska jag ju till några kompisar till familjen för grillning och sånt. Får se hur allt löser sig. Hör av mig snart igen! Kram

studion imorgon



Fick för ca en timme reda på att jag ska till studion imorgon! JIPPIII :D
Det var så länge sen nu, så det ska bli askul! Hoppas på mer än en låt! :D hehe

cato is back in town


Bara för att jag saknar sommarvärmen så jävla mycket!

Godmorgon! Jag har precis vaknat, tänkte gå och ta mig en dusch nu, sen fixa mig lite oså.
Ska träffa Victoria idag för att hon kommit hem från Frankrike nu! Hon har ju varit borta i en veckan utan mig :(
Ikväll får jag se hur jag gör, mamma och pappa näst intill tvingar mig att följa med till ett par kompisar och äta och lite sånt. Så ja, jag måste väl..

Bloggar mer sen i alla fall, puss

Hej kära vänner! Jag, pappa, brorsan och k...

Hej kära vänner! Jag, pappa, brorsan och katterna var i torpet hela dagen, vi åkte hem vid åtta nångång och då tittade jag lite på tv och sånt, nu har jag precis tittat klart på en Irene Huss film, lika bra som alltid! Nu tänkte jag försöka sova, får se hur det blir imorgon, puss!

midsommarafton



Godmorgon! Jag har precis ätit lite frukost, ska börja städa lite, sedan dax att byta kläder och sånt och dra vidare ut på landet. Jag firar midsommar där idag/ikväll med pappa och bror, och katterna såklart! Resten av familjen jobbar..
Imorgon vill mamma och pappa att jag följer med till några kompisar, eller rättare sagt, de hade bestämt sig för att jag skulle följa med innan jag ens visste nånting om det, kul, jag som planerat skräckfilmskväll med Natalia och Sofia!! Men jag får ta och lösa det där på något sätt. Antingen lyckas jag övertala mamma och pappa, eller så äter jag med dom först och åker sedan vidare till Sofia och Natalia och fortsätter kvällen och natten där!
Det ska jag se till att lösa på ett eller annat sätt det där :)

Nu måste jag i alla fall sluta skriva, måste fixa lite grejer innan vi åker. Finns ju varken internet eller täckning på mobilen där, men kan gå en bit bort (till korna, hehe) för att få täckning på mobilen, och då kan jag mobilblogga lite! Låter bra va?
Vi hörs kära vänner! Puss

Testar att blogga från mobil, funkar detta...

Testar att blogga från mobil, funkar detta så vore det bra! Haha puss

du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill

nödvändigt


Nödvändigt köp som inhandlades idag - strumpor!

Efter förra inlägget så åt jag lite lunch, sedan gick mamma och jag ner till stan bara för att jag behövde köpa strumpor! Blev lite annat småskit med :)

Nu spelas Lars Winnerbäck i högtalarna och midsommarmaten fixas. Vi har nämligen inte tillgång till att samlas hela familjen imorgon och äta midsommarmat, så vi äter den idag istället! Sill, gravlax, färskpotatis, gräddfil och gräslök - mums! Till efterrätt blir det marängtårta med massa färska jordgubbar på! :D

Ska ni göra något speciellt imorgon? Jag blir tvingad att följa med ut på landet med pappa och bror... Men det ska väl bli trevligt det med! Även ifall jag hellre hade varit med kompisar.

älgen



Hej vänner! :)
Jag chillar omkring i mina egensydda mjukisar och mitt nya billiga linne som jag köpte igår! Inget smink och håret är uppsatt i en slarvig toffs på huvudet, som glidigt lite åt sidan. Hur fräsch känner jag mig? haha!

Nu ska jag röja undan lite i mitt rum, kanske ta något att äta, sedan får vi se vad som händer. Vi hörs!

color


Färgglad sminkning jag gjorde i eftermiddags!

Hej! Detta blir mitt sista inlägg för idag. Tänkte nämligen gå och sova nu, är så sjukt trött!
Har tittat på Spinder-man i min ensamhet, rätt så kul faktiskt. Var så länge sen som jag såg den filmen :)

Men skriver mer imorgon, godnatt!

kvar



Jag är kvar i något som jag lämnat för länge sen.
Varför släpper det aldrig?
Varför finns du fortfarande kvar i mitt hjärta?
Jag vill glömma dig, nu.

haha


Haha, jag har alltid så svårt att vara seriös på bilder, så jag måste alltid ta typ 100 bilder innan någon bli någorlunda bra. Men blev inte denna blid rätt skön eller? hahah! :D

H&M


Linnet kostar endast ca 50 kr
Örhängerna kostar ca 70 kr.

glorious


Fotona tagna nyss.

Hej! Kom hem från stan för en stund sedan. Emma shoppade massor, men för min del blev det bara en tubtopp och ett par örhängen. Kan visa sen! :)

Nu tänkte jag äta lite lunch. Lägger upp dagens lilla shopping snart! :)

jag gav upp för länge sen

mathilda svarar - angående bakgrunder

sara om please, remember me:
hur fixar du iordning så att du får till "bakgrunden" så fint? :*
IP: **.***.***.***



sara om jag tror inte du förstår hur många tårar jag fäller för dig:
du tar så himla fina bilder, hur gör du med dina bakgrunder och allt? både den här och sen den ljusa på de tidigare fottona.. :*
IP: **.***.***.***
21 Juni, 16:06


Svar; Jag har mina egna så kallade fotostudiosar, där använder jag skynken eller lakarn som bakgrund, ställer upp kameran på stativet, använder fjärrutlösaren till att ta bilderna, och sedan lägger jag in dom på datorn och redigerar ljuset lite. Mer än så krävs inte! Jätte enkelt :)
20 Juni, 22:42

fucking perfect



Hej kära vänner! Mitt internet fungerade inte igår, så därför blev det ingen uppdatering!
Men igår så kom Sofia till mig vid 12, vi tog det bara lite lugnt, jag fixade mig och sånt, sedan så gick vi ner till stan och åt på Subway. Satt där i 3 timmar typ, sedan mötte vi upp Natalia.
Vi tog först en fika och satt och snacka massa där, sedan tog vi en långpromenad och snackade massor. Och seriöst, jag är så jävla glad att jag har de två personerna i mitt liv! Tack för allt stöd ♥
Jag kom hem nån gång vid nio tror jag.

Idag tänkte jag träffa Emma S. Egentligen skulle jag till studion idag och spela in några låtar, men vi får ta det någon annan gång, eftersom Gabriel inte kunde idag.

Nu har jag i alla fall precis duschat. Tänkte börja fixa mig lite oså nu. Bloggar mer snart! Puss

jag tror inte du förstår hur många tårar jag fäller för dig


Förlåt, men jag saknar dig fortfarande.
Jag kan inte rå för det, men jag älskar dig.

haha vafan?


Jag kollade nyss igenom Facebook och ser att ''jag'' skrivit detta? Asså seriöst vem fan äre som loggat in på min Facebook? Och vem fan äre som kan mitt lösenord? Blir fan rädd nu asså....

blommor


Blombilder som jag tog sist jag följde med mamma och pappa ut på landet :)

money money money

i try to smile

Tjenare! Är på jätte bra humör för tillfället, så jävla underbart!!
Fotograferingen gick bra för övrigt. Nu ska jag ta och götta mig lite med något gott. Kanske sätter på en film också? Annars blir det Facebook och såna tuffa grejer, haha.

Imorgon ska jag träffa Natalia och Sofia förresten. Ska bli super trevligt! :)
Bloggar mer snart, puss

din sko


Fan, blev lite kär i dessa asså...

please, remember me

shopping


Pic 1: T-shirt från H&M
Pic 2: Top från Gina Tricot
Pic 3: Jeansleggings med hög midja från Gina Tricot
Pic 4: Bh från H&M
Pic 5: Långärmad tröja med skinndetaljer från Gina Tricot
Pic 6: Ballerinaskor från H&M

Och sen så köpte jag lite småskit som ett glasögonfodral till solbrillorna, så dom inte går sönder när man har dom i väskan tex! :)

du får passa dig som satan


Bild tagen för typ två månader sen

Hej! Moa undra om vi kunde ta en fika på stan idag, och självklart tackade jag inte nej till det, så vi träffades på stan vid tolv. Gjorde lite viktiga ärenden först, sedan fikade vi på favostället. Efter lite snack och en kaffe gick vi vidare, och det blev lite mer shopping än vad vi tänkt oss, men vafan, det behövdes! ;)

Nu ska jag se om bror min vill laga ltie mat åt mig, har bara ätit ett winerbröd och en kaffe idag.. Börjar bli lite hungrig faktiskt!
Bloggar mer sen, pusss

fan vad alla är patetiska

HAHA seriöst, vad är det med alla egentligen? Patetiska snorungar skulle jag vilja säga.

Aja, jag har i alla fall tittat på film med mamma och pappa nyss. Sitter och msnar lite med Sofia nu, men ska väl snart tänka på att försöka sova.
Jag har än så länge ingen aning om vad jag ska göra imorgon, men antar att det blir stan för mig själv, gymmet, en långpromenad eller någonting annat där jag får vara själv och tänka lite.

Jag bloggar mer imorgon! Kramar

du

Det känns som att det var igår som jag låg där i din säng tätt intill dig. Våra händer var knutna och våra läppar var nära. Allt kändes så perfekt, jag trodde jag skulle få vara bredvid dig föralltid. Men du tappade dina känslor. Eller har du ens haft några känslor för mig? Var allt bara en lek? Jag vet inte, men jag fick vara din i ungefär en månad,
och den månaden som jag levde bredvid dig, den månaden var den bästa i mitt liv.













Det här står jag för.
Bara för att jag älskar dig.

du skyllde på min föredetta vän som du dessutom knulla i min säng

Tjena! Sov ute på landet inatt, jag hade ändå inget att göra, plus att jag inte var/är på det bästa humöret direkt. Kan vara rätt skönt att komma bort lite då.

Nu är jag i alla fall hemma. Är fortfarande inte på nått bra humör alls, så stannar nog hemma idag trots att vännerna försöker få med mig ut!

Bloggar mer sen, puss

jag hoppas att olika olyckor händer, du vet vad jag känner, jag vet att du hör


Bild på frisyren från avslutningen, den förstördes dock efter första avslutningen, hehe.

Jag har varit uppe en stund, inte gjort ett skit. Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan städa. Vid klockan sex nånting så kommer moster och Lars. Dom ville tydligen gratta mig för jag gått ut nian, för dom kunde inte komma på avslutningsdagen.

Men nu ska jag som sagt duscha, jag bloggar mer sen! Puss

victoria och jag idag


Snygga ego bitchar med varsin iphone i högsta hugg! haha

Jag fick förresten en komplimang av någon random kille idag, han tyckte jag sjöng bra, hahahha! tack du ;)

såhär orolig var Moa imorse

På hennes blogg läste jag: ''eftersom jag drog iväg tidigt från stan igår måste jag höra så mathilda mår bra. hon blev uppäten av dennis nämligen dom levde i varandras armar men det kanske bara var spriten ;)''

På min logg på Facebook läste jag: ''efter igår undrar jag bara om du är hel eftersom du blev ganska uppäten eller blev det att följa med dennis hem? :p''

hahahh Moa jag mår bra! Lite sliten bara. Detaljer behöver vi ju inte gå in på ;)

mvg


Detta MVG är jag faktist stolt över, jag har kämtat för att få det i alla år, och så lyckas jag klämma till det i slutbetyg!! Tror ni inte jag blev chockad (och jävligt glad!!) när jag öppnade kuvertet och kollar på pappret med betyget, så står där ett MVG i musik!! Hur glad som helst :D

grundskolan är klar


Bild från avslutningen!

Igår var det ju avslutning. Jag var i kyrkan redan vid 10.40, och runt 11.00 så sjöng jag första låten på första avslutningen, sedan två låtar på andra avslutningen med, och så på min egen avslutning blev det tre låtar! Mikrofonerna hade damp så vet inte om det blev speciellt bra, vet inte om man hörde nått ens, haha!
När avslutningen var slut så samlades alla utanför kyrkan, vi grät lite, skrattade och kramades. Herregud vad ajg kommer sakna alla!

Sedan åkte jag hem till morfar och åt jordgubbstårta med familjen. Åkte sedan hem och bytte om och så, sedan vidare till Malmslätt igen för lite grillning och så med underbara 9D! Folk åkte lite titt som tätt, men jag var bland dom sista som var kvar. Vi tog oss en liten promenad i Malmslätt, mötte upp fler folk, sedan tog vi bussen in till stan där vi träffade ännu fler! Jag hade det väldigt trevligt, hahhah!!
Jag och Victoria gick i alla fall hem till mig vid halv ett nånting, och somnade som stockar vid ett.
Vi sov väldigt gott inatt, gick upp vid ett och åt frukost, sedan drog Victoria bara på sig ett par byxor typ, så drog hon iväg till tandläkaren, jag fixade mig lite snabbt bara, för sen kom hon tillbaka, då drog vi ner till stan.
Jag blev ett par skor och ett solpuder rikare, ett par slantar fattigare.
Vi chillade i alla fall runt på stan i våra klackisar till kvart i nio typ. Då drog vi hem till mig, hon hämta grejer, sedan gick hon.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer. Jag har rätt tråkigt om jag ska vara ärlig... Men är rätt sliten sen igår så kanske ska gå och sova snart! hehe, puss

bilder - avslutningsmiddag


Bilder från avslutningsmiddagen, tagna från fb!
Mer kanske kommer i efterhand :)

avslutningsmiddag med 9orna


Langar en bild jag snodde från Facebook på Dennis och mig från avslutningsmiddagen!

Jag är precis hemkommen från middagen nu. Det var supertrevligt! Roligast var när lärarna tog upp gamla minnen från lågstadiet, och när det körde en dikt tillsammans om oss.
Maten var god (godast var ju efterrätten, hehe, glassmed jordgubbar!!) och sällskapet var bra.

Nu ska jag plocka bort lite från golvet i rummet, sedan måla naglarna och sånna småsaker som måste fixas till imorgon. Jag ska vara i kyrkan kvart i elva, köra 1-2 låtar, sedan kyrkan igen vid tolv, 1-2 låtar då med, sedan min egna avslutning vid klockan ett, och då blir det 3 låtar där! Jag är jätte nervös (mest över vad familj och släkt kommer att säga) , men det ska nog gå bra, hehe.

Nu ska jag som sagt fixa lite. Ska försöka få tag på mer bilder från middagen också! Sofia tog ju ett par bilder, så jag lägger upp dom här så fort jag lyckas få tag på dom.
Puss!

till avslutningsmiddagen

Nu är jag fixad och klar! Hade lite brottom för var i kyrkan från 13.00-15.30 typ och övade till avslutningen imorgon, sedan tog jag bussen hem och var hemma vid fyra. Hade alltså en timme på mig att göra mig iordning på typ! Men jag lyckades. Så nu ska jag bara fixa det sista, och om ca tio minuter kommer min skjuts och hämtar upp mig.
Bloggar nog mer ikväll! Puss

kan man dö bara i några timmar?


Några härliga sommarbilder från dagarna då det var så varmt!

Hej! Dagen har varit jäkligt slapp. Började med Tokruset, då man ska springa/gå så många varv i spåret som man vill/orkar.
Efter det var det rast och lunch och sånt, sedan städa skåp. klassrum, bänkar och shit, och så fick vi lite information också, sen så fick man dra hem.
Då åkte jag och ett par brudar i klassen till Coop och handlade lite kött och sånt till avslutningskvällen då vi ska vara dom flesta från klassen och grilla lite och så tillsammans.
Efter att vi handlat så åkte vi till Malmslätt. Jag va lite med Victoria och Sofia. Vi var ute och gick lite och sånt, sedan satt vi inne på chattrolette och sånt skojsigt, hehe.
Sedan kom min pappa och hämtade Victoria och mig. Skjutsade hem Victoria, sedan hem och äta lite.
Nu sitter jag här och typ dör av uttråkhet och sånt bajs.
Ska ta mig en dusch, sen får vi se vad som händer. Imorgon vill jag dö från till klockan ett, hehehehhehe :D
pusselipusspuss

ute på landet


Lite bilder som jag tagit idag!

Hej! Jag följde med mamma, pappa och syster ut till landet idag. Jag tycker det är så skönt där, man gör lixom ingenting, och man har ingen kontakt med omvärlden direkt..

Idag roade jag mig lite åt att ta några foton, bland annt dom här uppe.
Nu sitter jag och hoppas på att maten blir klar snart, är så jävla hungrig så jag håller på att svälta ihjäl snart!!!

Bloggar kanske mer sen. Kram

håret!!!


Okej, när man har håret såhär så ser det väl helt OK ut...


Nu däremot, så ser det FÖRJÄVLIGT ut!!!

Hahah herregud, jag både ångrar och inte ångrar att jag gjorde det. Jag tror jag behövde ha lite förändring, även på som det jag tyckte om med mig själv. Men jaja, det ser ju förjävligt ut. Får hoppas på att det inte förstör frisyren som jag ska ha på avslutningen bara.

.

jag tänker på dig hela tiden.
och det står jag för.

inplusgrej



Nu går jag och lägger mig. Och aldrig mer ska jag bara kladda i  blekningsmedlel lite här och var i mitt hår när jag har tråkigt, utan att tänka efter innan! Och speciellt inte såhär nära inpå skolavslutningen! haha

Var förresten ute och tog en promenad i spöregnet med Victoria förut med. Vi hann även med lite bad i några utav stans alla fontäner. Trevligt värre.

Men som sagt, nu ska jag sova, för är sjukt trött.
Imorgon ska jag antingen sova, städa, träffa Sofia eller följa med till torpet. Det lockar mest till att sova om jag ska vara helt ärlig faktiskt.....

.

jag och victoria skulle göra blonda slingor... det blev inte blondt.
och det blev absolut inte bra..

MEN VI ÄR GLADA ÄNDÅ!!! :D :D

glass och jordgubbar



Sitter just nu och äter glass och jordgubbar, samtidigt som jag testar att göra min frisyr till avslutningen :)

Idag gick jag på stan med mami, och kom hem med ett par skor, en kavaj, några små ljusrosa rosor i tyg, ett nytt iphoneskal och en klänning :D supernöjd!

Nu måste jag försätta att försöka göra frisyren som jag tänkt ut att jag ska ha på avslutningen i flera månader! Än så länge ser det ut exakt så som jag tänkt mig :D
Pussar

allt är bara allmänt dåligt


bild från imorse - trött och sliten.

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag, men mår inget bra. Får ingen sömn och har massa huvudvärk av allt.
Nu är jag i alla fall ledig i tre dagar, så det ska bli skönt. Förhoppningsvis hittar jag ett par skor till avslutningen på stan imorgon och ett nytt lite snyggare skal till iphonen.

Idag efter skolan så åkte Moa och jag in till Norrköping för att gå på VIP-inbjudan till vårat blivande gymnasium. Det var jätte trevligt!

Nu har jag precis ätit typ. Sitter och funderar just nu på vad som kommer att hända i framtiden, vad jag ska göra på avslutningskvällen och hur det kommer gå att sjunga på avslutningen.

Återkommer här på bloggen igen när jag känner för det.
Puss

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 Trailer

Ni har väl inte missat trailern till del 1 på Breaking Dawn i Twilight serien va?
Har ni det så klicka här för att se den!
Jag längtar som fan till filmen kommer på bio, herregud asså!!! Vad sägs om premiären? Hehe :D
Fan vad spänd jag är! :D:D:D


vacker scen från trailern/filmen.

dött

Godmorgon!
Jag har gått upp mellan halv åtta och nio alla dessa dagar vi varit lediga! Haha, vilket liv asså.. Men jag vaknar och kan lixom inte somna om.
Hur som helst så har jag redan hunnit med att äta frukost, målat naglarna (både tår och fingrar), valt ut dagens klädsel, och dött utav värmeslag.
Jag väntar just nu på att Victoria ska vakna så vi kan träffas. Det är ju jätte fint väder ute idag också så jag hoppas på att hon också vi chilla ute i solen nånstans! :D

Nu ska jag sätta igång med att göra en hallonsmoothie, hehe :D sen får vi se vad som händer. Antar att det blir datorn/tvn tills jag träffar Victoria!
kram

shopping

Tjena! Jag är hemkommen från stan nu. Jag och systeryster gick ner för att köpa ett par skor till mig som jag kunde ha på avslutningen, men vi kom hem med allt annat än ett par avslutningsskor, hehe (a)
Jag fick i alla fall med mig tre par linnen, ett par blommiga tygskor och ett par blommiga foppa(som jag ska ha ute på landet) hem.
I onsdags i Stockholm så köpte jag bara ett linne, en ring, örhängen och ett armband.

Nu får jag se vad jag ska hitta på. Bloggar mer sen kanske, puss

vissa människor är bara allmänt äckliga

Vid halv två idag så kom Pedram och Carro och hämtade mig, vi åkte ut till landet där vi grillade och sånt där.
Kom hem igen vid åtta nånting. Hade inget att göra så jag bakade lite.
Nu sitter jag och deppar lite. Tål inte vissa människor riktigt, och då blir jag bara så jävla arg och besviken och då blir jag på sånt här humör.

Aja, imorgon drar jag ut på stan med Carro för lite shopping! Blev lixom inte speciellt mycket i Stockholm då Victoria och jag kom vilse först på Stureplan och sen på Östermalm..

Hur som helst så äre jäkligt skönt att vara ledig nu! Ska försöka hitta på så mcket som möjligt på dessa dagar. Behöver lite nöje så jag slipper att tänka så mycket.

Bloggar kanske mer sen. Puss

bara så ni vet

Jag glömde kameran i Victorias väska, så kameraälsklingen är hemma hos henne. Fast jag tog ändå inte speciellt mycket bilder, så inte så intressant!

Imorgon åker jag ut till landet tror jag. Vet dock inte vilken tid, men det löser sig nog.
Puss

enkelt


Dagens enkla!

Just nu är jag nog på något tråkigt museum eller något. Förhoppningsvis har jag redan börjat att ta en massa roliga bilder som jag kan visa upp er ikväll eller imorgon!
Hoppas jag hinner ta mig en sväng på stan i Stockholm också! :)
Kramar

till stockholm

Godmorgon!
Det var faktiskt lättare att gå upp än vad jag trodde att det skulle vara, så jag har varit uppe i en halvtimme typ. Pappa kommer om 30-45 minuter och hämtar mig, så åker vi till skolan där bussen går ifrån.

Jag har extremt svårt att välja kläder, så det får bli något enkelt. Men måste gå och fortsätta gör iordning mig och sånt nu! Har med mig kameran så det blir förhoppningsvis massa bilder sen!
Ha det så bra, puss
RSS 2.0