helg med sambon

Två favoriter i repris från skolan, åhh vad jag saknar skolan :( (tyck att jag är konstig haha men det gör jag verkligen!).

Hej på er! Allt bra? Jag vet att jag varit dålig på att blogga nu på sista tiden, har väl bara inte orkat. Men hur som helst. I lördags kom Victoria hem till mig, vi tog ett varv runt ån och sprang, upp och ner i alla trappor osv. Sedan vid klockan 22 fortsatte vi med en springtur längs hela Ågatan! Förstår ni vad folk glodde eller? Fast vi fick mycket peppning och komplimanger också :)
I alla fall, efter den lilla springturen tänkte vi att vi kunde svalka oss lite.. Så ja, vi var på turné i stans alla fontäner med avslut på Stora Torget. Fruktansvärt lyckat ;)
 
Gick hem till mig, och Victoria sov hos mig. Dagen efter dega vi i soffan hela dagen, åkte sedan hem till Victoria och sov där, och idag har vi sett om några Johan Falk filmer. Jag tog tåget hem vid 21.
 
Nu har jag suttit och tittat på OS ett tag, ska väl snart gå och sova. Bloggar mer imorgon, puss

smile to the camera

Haha omg älskar mina försök att ta bilder till bloggen alltså.. :D

Tjenare på er! Imorse tog jag en runda runt ån med mamma, har kollat min mejl (måste verkligen bli bättre med det! Hade hur skit många olästa mejl), kollat arkivet på bloggen samt skickat efter framkallning på massa bilder.
 
Puss

Grattis på födelsedagen finaste och bästa syster ♥

HAHA älskar sista bilden då jag kommit på att LHC planchen syns i bakgrunden på alla bilder och jag ska göra ett försök att det ser ut så jag slickar på den, bara det att det ser ut som jag har en hamburgare eller nått i munnen istället :cool: :D

Hej och hallå mina kära! Idag har jag varit och firat världens bästa syster som fyller år idag! Ätit supergod fika som hon bakat osv. Nu är det snart kvällsmat som gäller! Senare ikväll ska jag äta godis och titta på invigningen av OS. Tror jag måste ta dubbelvarv runt ån imorgon ;) haha!
 
Puss på er

i mitt huvud

Jag har så mycket tankar. Har delat dom så många gånger tidigare här på bloggen, men börjar tvivla på ifall det är så bra eller inte. But I don't care.
 
Idag stod jag på balkongen och tänkte, länge. Vad är livet? Vad kan man ha för förväntningar? Hur ska man vara för att komma överens med verkligen alla? Kan man det? Hur ska man veta vad livet har att ge? Vad kommer att hända mig i framtiden? Vad kommer hända mina nära?
 
Det var länge sen som jag kände mig såhär lycklig som jag gör nu, men det var också länge sen som jag tänkte så mycket som jag gör nu. Jag vet inte vad jag vill bli. Jag vet inte vart jag vill bo. Jag vet inte vad jag ska satsa på. Det känns som jag inte vet någonting. ''Du är fortfarande ung, du behöver inte veta sånt än, du har god tid att tänka ut ditt liv''. Det är vad jag får höra. Det är så alla säger när jag tvekar och är osäker. Men nej, jag har ingen tid, ingen jävla tid alls. Folk bestämmer sig när dom små barn om vad dom ska bli? Jag tar förfan studenten om två år, två jävla år!! Och jag vet inte ens vad jag vill göra då, vad jag vill bli?
Jag kommer bli en sån där ensam jävel utan man och utan barn, som jobbar ihjäl mig på något sketet och äckligt jobb som Mc Donalds, och de få timmarna som jag är ledig så sover jag eller tröstshoppar kläder som jag bara kommer hänga i garderoben i alla fall för jag har aldrig någon använding för dom. Jag kommer bli en äcklig tant utan liv om jag inte bestämmer mig nu. Det är så jag känner, det är så jag tänker.
 
Jag har en dröm, att bli lyckligt gift med många barn, bli rik och lagom känd. Men hur hittar man en kärlek som man vill dela resten av sitt liv med? Och hur fan blir man rik och känd? Jag vet ju inte ens vad jag vill bli känd med. Men jag älskar ju uppmärksamhet, det får mig att känna mig levande. Utan uppmärksamhet känner jag mig tom och ful. Kändisskap gör självkänsla.
 
Men nu är frågan.. Hur uppnår man sina drömmar, när man inte har några mål? Jag är så rädd. Rädd för vad som kommer hända med mig och mitt liv. Rädd för vem jag kommer vara om 10 år. Eller det jag är mest rädd för, tänk om jag inte ens lever då? Jag är så rädd för framtiden. Framtiden är det värsta som finns, för jag har ingen aning om vad som händer där. Vad är värt att satsa på? Vad är inte värt att satsa på?
Jag är så rädd, så jävla rädd.
 
 
 
 

Detta inlägg tog ca 2 min att skriva. Men ca 20 min att tänka efter ifall jag skulle publicera det eller låta det förbli ett ''utkast''-inlägg. Jag publicerar det. Med rist att få dömmande kommentarer, med risk att ångra mig stort. Det här är mitt huvud just nu. Det är det enda jag tänker på. Nu vet ni. Jag vet inte vilka ni är, vilket är fruktansvärt läskigt, men ni vet i alla fall vad jag tänker. Kul för er? Kul för mig? Vet inte på båda.
 
All right. Slutbabblat för min del. Sov gott. Kram.
 
 
 

can never explain

feel free

 
Vaknade halv tio idag, och när klockan slagit 10 var jag ute på en powerwalk tillsammans med alla gubbar och tanter hahah! Sitter och tittar på tv nu, ska snart hopa in i duschen sen får jag se vad som händer. Måste uträtta några ärenden
Puss

Today's

 

pw i fint väder

 
Precis kommit hem från en lååång pw med mamma. Aldrig varit såhär svettig efter en promenad kan jag lova er!  Det är så äckligt varmt ute!! Men det gick bra, tog som sagt ett längre varv än vanligt så det var skönt.
 
Mötte ju på massa snygga springande boys också. Tror det kan ha varit juniorerna i lhc om jag inte har helt fel. En efter en tog de av sig sina tröjor när de sprang förbi oss. Alla hade lika perfekta överkroppar med gyllenbrun färg.. Om jag skulle möta dom varje gång jag är ute och springer/går så skulle jag göra det flera gånger per dag hahah! ;)
Dessa killar slog lätt ''kanintricket'' som jag och mamma såg en annan gång. En kille med snygg kropp som låg i kalsonger och solade på gräsmattan med en kanin i koppel.. Kul syn! ;)
 
Nog om killprat, nu måste jag duscha och fräscha till mig för ska träffa Victoria på stan sen. Puss

black eyes

HOT BASIC / BY GINATRICOT

my love

vischan

 
Jag har försökt att blogga från appen hur många gånger som helst nu i helgen, men den vill helt enkelt inte fungera. Jag har i alla fall varit ute i min sommarstuga med mina fina vänner Victoria och Lina under helgen, fredag-söndag. Haft det supertrevligt verkligen! :)
 
Puss

Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg

 

so love

Paris ♥ Saknar den fina staden så mycket!

Hej! Idag har jag jobbat, följt med mamma och pappa och handlat, och självklart tvtittande hehe. Försöker planera lite inför morgondagen då planen är att jag och vänner ska åka på lite skogsliv, hehe :D
 Spännande ;)

gårdagens shopping

 
Haha, sorry för urkassa bilder. Men hade ingen ork att ta bättre.
Skinnjackan är från Gina Tricot och kostar 599 kr.
T-shirten är från BikBok och kostar endast 99 kr på rean (den ser grön ut på bilden men är mer svart irl).

you wanna be on top?

 
Hej! Vet ni vad jag gjort sen jag kom hem från stan? Tittat på Top Model Sverige, alla avsnitt. Är inte ens klar än, haha! Glömt att fota skinnjackan och de som jag köpte idag med, men visar er imorgon!
 
Puss

Parisbilder Dag 4 - Disneyland

kiss for everything

Ingen aning om varför översta bilden blev så oskarp... Men så här såg jag ut idag i alla fall :)

Hejsan! Jobbig natt, sov ingenting pga hostan (hahhah fluminlägget igår alltså.. dör!), vaknade jättetidigt imorse för jag hostade och inte kunde andas.. Gick upp och kollade på tv och åt frukost och så, sen blev det bättre.
 
Knallade iväg ner till stan vid halv två för lite jobb, sedan bar det av till butikerna, mowahahah, det bara kliade i fingrarna så kunde inte låta bli att köpa en skinnjaca för 600 kr trotts att jag knappt har några pengar.. :D Får se ifall ajg behåller den eller ifall jag kommer lämna tillbaka den. Jag står för att behålla den, men mina föräldrar säger att jag ska lämna tillbaka den.. haha! :)
 
Puss
 
 
 
 

Klaaaga då

Hejsan! Jag måste bara få klaga över en sak som jag retar mig på så mycket.. Det rör inte er egentligen MEN jag har sån fruktansvärd hosta, och när jag ligger på mage så blir hostan ännu värre, och jag som alltid sover på mage!!! Orkar inte jag vill inte sova på rygg ähhhh :( :( Som om ni bryr er hahaha? :D nu vet ni i alla fall, tänkte ifall någon liten jäkel undrade lixom.... HAHA puss och godnatt

ont om rutiner, gott om dåliga vanor

Just nu, haha!

Hej! Allt bra? Jag är fortfarnade super förkyld samt känner mig hänig och så :( Febern är borta som tur är! Går mot bättringsvägen :)
 
Idag har jag hunnit med jobb, och efter det åkte jag och pappa till Motala och hälsade på i mina kusiners sommarstuga. Farmor och farfar var där också, träffar ju inte dom så ofta så det var kul :) Vi åt färska jordgubbar och blåbär med hemmagjord glass och plättar, hur gott som helst! :D
 
Nu har jag precis sett på Allsången, tittar på Prodject Runway, och imorgon ska jag ta en runda på stan för fan vad det kliar i shoppingfingrarna haha! Troligtvis blir det ensamt (men tycker faktiskt om att gå på stan själv..) fast är det någon som vill ses så är det bara höra av sig!! Puss
 
 

J*vla hosta

Hej! Jag sitter nu och tittar på "Lotta på Liseberg", herregud vilket pinsamt program det är. Får ha pinsamhetskudden framför ansiktet hela tiden haha! Förutom det så har jag fruktansvärt ont i halsen. Hostar hela tiden och näsan är supertäppt. Usch vill bara bli frisk nu!! :( Aja, bloggar för övrigt från blogg.se appen nu, glad att det äntligen funkar igen!! :) Puss

WHITE AND GOLDEN / BY GINATRICOT

Parisbilder Dag 3 - Eiffeltornet

 
 

hate this

 
Sjuk, sjuk och åter igen sjuk. Varför blir jag ALLTID förkyld? Är så jäkla täppt i näsan, ont och torr i halsen, nyser hela tiden, feber... USCH!
 
Ska tröstäta nu med god lax och pasta (favvomaten hehe). Bloggar mer senare idag, puss

sjuk

Just nu.
 
Hej! Idag har jag varit iväg hos min moster och fixat lite grejer, har även följt med mamma och pappa och handlat. Planen var också att jag skulle åka hem till Victoria och sova där inatt, men har fått feber och är jätte förkyld (förkylningen började redan i Paris tyvärr..), så jag stannade hemma istället ifall det blir ännu värre under natten.
 
Kanske träffar sambon imorgon istället, beror på hur jag mår då. Vill ju inte gå ut med feber... :(
Men jag bloggar mer imorgon! Puss

Parisbilder Dag 2 - Paris city & Montmartre

 

Ta hand om ditt hår i sommar!

 
Jag har själv alltid haft långt och tjockt hår, det slits inte så lätt. Självklart beror det till viss del att jag är noga med att ta hand om mitt hår, men även för att jag har en sådan hårtyp.
 
Det är viktigt att använda värmeskydd VARJE gång man ska använda värmetänger (dvs locktång, plattång, hårfön osv). Färga inte håret ofta, ett alternativ kan istället vara att lägga i en toning i håret eller använda färginpackning.
 
Eftersom att sommaren är den tid på året då håret tar mest stryk, då det slits bäst osv, så är det extra viktigt att ta hand om sitt hår på sommaren.
Ett tips är till exempel att ha i lite serumdroppar i håret efter varje gång du duschat. Något mer som är viktigt är att använda inpackning i håret ca 1-2 gånger i veckan, beroende på hur torrt och slitet ditt hår är.
 
Ett till tips är att inte duscha håret för ofta. Absolut inte varje dag, varannan kan vara okej, men helst faktiskt mer sällan än det. På sommaren är det också mer viktigt att inte duscha håret för ofta, eftersom du då kanske badar ofta och doppar håret, vilket sliter på håret mycket.
Försök undvika att håret blir solblekt, det sliter jättemycket och gör håret torrt och risigt.
Toppa håret ofta.
 
Hoppas ni fick lite tips och ideer om hur ni kan ta han om era hår! Det är så himla mycket finare med hår som fint och glansigt, och inte är torrt och slitet.

Parisbilder Dag 1 - Disneyland

 
 
 
 
 
 
 

I'M BACK, I'M HOME!

Två snabba från resan.
 
Hej! Inatt vid ca halv 3 kom jag hem till lilla Linköping igen. Jag har haft det så bra, i både Göteborg och Malmö, men framför allt Paris! Det enda jobbiga var bussresan till och från Frankrike, framför allt hem då vi stod stilla i en bilkö i ca tre timmar och där med blev tre-fyra timmar försenade hem till Sverige. Men sånt som händer...
 
I Göteborg var jag 5-7 juli, där var dagarna fyllda med handboll, shopping och Liseberg.
 
Var i Malmö 7-8 juli, där jag promenerade genom staden, åt god mat och sov ut.
 
8-13 juli var jag i Paris, där var vi på Disneyland två dagar, shopping i staden en dag, har GÅTT upp för Eiffeltornet, kollat in alla olika sevärdheter, och äter god men väldigt onyttig frukost varje morgon, haha.
Paris var fantastiskt! Ville så gärna stanna längre.. Men får se till att åka dit fler gånger! :)
 
Puss

UT OCH RESA

 
Förstår ni att det har varit jobbigt för mig att packa nu eller? Jag ska till Göteborg, Malmö och Paris i ett enda sträck!! Det här kommer bli grymt känner jag på mig :D

I don't care if she's with you, If she kiss you like I used to do

 
Hej! Idag har jag hunnit med lite ärenden på stan, powerwalkat med mamma och så har jag packat, packat och åter igen packat! En timma Allsång på Skansen blev det såklart nu på kvällskvisten också!
 
Imorgon måste jag hinna med att åka hem till syster och hämta kläder osv, ska försöka hinna med ett varv runt ån och så måste jag även packa det sista.
 
Det kommer upp ett inlägg imorgon om vart jag ska!! Puss

systerdag

 
Hej! Idag väcktes jag vid klockan ett.. Syster kom hem hit någon timme senare och vi gick sen ner till stan för lite shopping. Vi lunchade sedan på stan, och vid halv nio var et bio som gällde! Snow White and the huntsman såg vi. En film jag verkligen kan rekomendera! Mycket bra film tyckte jag :)
 
Tack för dagen kära syster ♥ 
Har ni haft en bra dag då mina läsare? Har ni en bra sommar? :)
 
Imorgon måste jag planera massa hur jag ska packa, för jag kommer nämligen inte vara hemma 5-13 juli. Berättar mer någon annan dag! Ska bli riktigt kul under dom dagarna i alla fall! :)
Puss

godnatt

 
Idag ska det inte bli något halv fyra minsann, ska sova tidigt idag! Så godnatt mina vänner :love:
 
Förresten grattis Spanien som vann fotbolls EM! Jag ville ju som sagt att Italien skulle vinna men man kan ju inte alltid få som man vill. Och spanien spelade ju faktiskt bättre, så dom var väl värda vinsten, I guess.
 
Love /Mathilda

DAGENS DISS

 
Okej, jag måste bara få dissa en sak nu! Sist, när jag dissade Dannys senaste musikvideo fick jag ju massa elaka kommentarer osv men valde att inte puplicera dom. Jag förstår inte att så fort man utrycker sin åsikt så får man massa hatkommentarer?
 
Hur som helst, jag vill dissa bloggaren Dennis M.Jag gillade han förut när han började blogga, men nu när man går in på hans blogg så möts man bara av en massa reklam, dels i inlägg som han skriver men även annan reklam. Plus att han försöker framstås som en ''bra och god människa'' som aldrig gör fel, men i själva värket förnedrar han bara folk i sin blogg. Nej, usch, hans blogg är en sån FLOPP att han lika gärna kan ta bort den nu.
 
And that's my words. Tyck vad ni vill, men det här är mina åsikter i alla fall :)

Söderköping - Smultronstället

Glass!! ;)
 
Hej! Idag åkte jag och Victoria till Söderköping vid klockan två, var framme halv fyra.. Mötte då upp Ida och Lina (idioterna hade cyklat från Katrineholm till Söderköping!! haha), vi åt glass på Smultronstället och som vanligt beställer man en liiiiite för stor glass, jag orkade inte ens äta upp halva! :( Men gott var det kan jag lova.
 
Jag och Victoria gick och kollade lite i fina staden Söderköping ett tag, och lite efter 18 gick bussen till Norrköping och sedan tåget vidare hem till kära Linköping. Fick sån saknad efter skolan när jag var i Norrköping idag, utan att låta allt för pluggis :( hahaha!
 
Men sitter hur som helst och tittar på fotbollen nu. Hoppas på att Italien vinner men tyvärr så leder Spanien... Vilka vill ni ska vinna EM? :)
 
Puss
RSS 2.0