jag går i dagar i tröjan du hatar


Bilder från idag!

Hej, allt bra? Jag är supertrött och lite irriterad på en viss person, men annars mår jag toppen! :)

Hade ju frilufsdag idag i skolan, jag valde att åka skridskor hela dagen, superkul! Har dock väldigt ont i foten nu eftersom jag skadat foten redan innan.. Åkte i alla fall skridskor från klockan 9-14 typ. Var så himla fint väder också, solen låg på hela tiden, och den sista timmen var vi till och med tvungna att gå in och åka i hallen för isen började smälta haha!

Nöjd med dagen, nu ska jag röja undan lite i rummet, sedan ska jag vila en stund. Blir trött av att vara ute hela dagen haha :) Bloggar mer senare ikväll, puss

När jag kom hem efter skolan åt jag nybaka...

img_7430 (MMS)

När jag kom hem efter skolan åt jag nybakade frallor med mamma som hon bakat, sedan begav jag mig ner till stan med pappsen för vi skulle byta upp min iPhone till en 4s, men killen i butiken tyckte inte jag skulle ha en 4s, men kom i alla fall hem med en ny vit iPhone 4! Lite impuls sådär men det gillas! Supernöjd :) ska lägga mig och sova nu, imorgon har vi frilufsdag och ska då åka skridskor. Om jag ser fram emot det? Inte speciellt. Älskar att åka skridskor egentligen men imorgon känner jag att jag bara vill vara hemma och sova... Aja, bloggar mer imorgon! Kramar

produktförsäljning



Tjena! Sitter i skolan och jobbar om produktkunskap och produktförsäljning. Tråkigt med teori och ska ha det hela dagen, men överlever nog! Ska ner till stan sen och kolla lite på produkter osv senare.

Btw ser ni på bilden att jag håller på att bli rödhårig? Färgade håret i söndags men blev mest rött i utväxten så jag ska köpa mer hårfärg och färga mer i veckan! Kan visa bättre bilder någon annan dag på håret! Puss :)

orkar inte



Jag har ångest över min praktikplats som fan. Jag har varit och frågat i varenda salong och butik som jag vill praktisera i, ingen vill ha mig. Vad ska jag göra nu? Om tre veckor, tre jävla veckor, ska vi vara ute på praktik. Vad ska jag göra åt saken? Måste ta tummen ur röven och gå till varenda jävla klädbutik i hela stan nu. Vill inte praktisera i klädbutik egentligen, men vad ska man göra åt saken när man inte får någon annanstans? Åhhhhhh, fan vad jag hatar sånt här. Kan jag inte bara få vara hemma de där veckorna då vi har praktik istället? Eller gå i skolan? Orkar inte ifall jag får ett ställe där jag inte vill vara och inte trivs. Fuck this shit.

Är redan skoltrött också efter en vecka lov. Eller nej, jag är inte skoltrött, vill bara ha lite sovmorgon. Typ gå upp vid 12 varje dag..

Tvungen att skriva av mig lite av min ångest över praktiken osv. Jag ska sova nu, puss och godnatt :love:

Ullared-shopping!




Pic 1: Ny svart tjocktröja & mysig kofta.
Pic 2: Träningstights.
Pic 3: Två bikiniöverdelar + en svart underdel.
Pic 4: Underkläder.
Pic 5: Väska.
Pic 6: Vaseline, ansiktsmasker, dagcreme, sminkborttagningsmedel, hårinpackning, lypsyl, body lotion.
Pic 7: Nagelförstärkning, solpuder, läppstift, lösnaglar, ny ögonfransböjare, ögonskuggor, kajalpenna.

Inte mycket shopping blev det, mest smågrejer, men nöjd i alla fall :)

SCHOOL


Right now.

Tjena! Har engelskalektion just nu, tillbaka till skolan efter lovet så det kommer troligtvis bli mer uppdatering nu!

I fredags var jag som sagt på klassåterträff/fest. Askul att träffa alla igen! Sedan i lördags åkte jag och Victoria till Ikano, åt lite och kollade runt. Åkte sedan hem till mig, åt mat med min familj (hela högen var hemma!), kollade på Melodifestivalen och myste. I söndags impulsåkte vi till Ullared, blev lite småshopping som jag ska visa er när jag kommer hem idag!

Slutar lektionen nu, tack som fan, hatar engelska!! ;) Matte snart, sen mentortid och sedan slutar jag. Puss

Fyllekäkar ostkrokar @catos säng, livet är...

Fyllekäkar ostkrokar @catos säng, livet är höprligt och tackar för denna kvöl! Tycker om er så galet mycket 9d, puss som ddfan!! :love:

Fest med gamla klassen 9d, grymt! Efterkrö...

img_1526 (MMS)

Fest med gamla klassen 9d, grymt! Efterkrök nu, de flesta har gått men vi lever vidare, puss som fan! Bilden ät tagen i början av kväll! Puss

hemma för en stund


Bild 1: klassfest 2010, bild 2: klassfest 2011, gamla bilder men fan vad minnen!

Hejsan! Förlåt för den dåliga bloggningen - åter igen. Men det blir lätt så på lov! Igår åkte jag och brudarna från Norrköping till Linköping vid klockan 17. Vi gick omkring lite på stan och så vidare ett tag, sedan åkte vi hem till Victoria. Snackade massa roliga samtal som vanligt, sedan sov vi där.

Idag tog jag tåget hem vid två. Jag har precis duschat osv. Ska föna håret + försöka välja kläder till ikväll. Jag ska nämligen på klassfest med den gamla högstadieklassen. Vissa personer var det flera månader sen som man såg, så det ska bli superkul att träffa alla! Sedan är det ju alltid såklart massa folk som aldrig kommer, men det är en annan femma.

Jag och brudarna hade egentligen planerat att åka till Katrineholm och festa där imorgon, men det blev lite krångel med pengar osv så vi tar troligtvis det nästa helg istället! Men det ska bli kul att hitta på någonting med den gamla klassen nu istället, har ju varit en diskussion om klassåterträff sedan vi slutade 9an i princip, så kul att någon äntligen tagit tag i saken! :)

Men nu vet ni i alla fall vad jag gör ikväll ifall det blir dålig bloggning idag med! Pussar

Girlnight

Hej! Jag hann inte blogga innan jag åkte hemifrån men åkte till Norrköping vid halv fem. Tog spårvagnen hem till Natalia, vi har ätit och så. Sitter just nu snackar om väldigt speciella grejer, detaljer på allting haha!
Ska fortsätta med snacket, sedan ska vi väl antagligen titta på film osv.
Bloggar kanske mer sen! Puss

skadat foten


Såhär ser jag ut just nu, osminkad och med en handuk på huvudet!

Tjenixen! (det är så svårt att komma på hur man ska börja ett nytt inlägg, men tyckte denna hälsningsfras lät underbart frän! haha) Jag har i alla fall precis kommit ut ur duschen. Tog en morgon promenad innan det med mamma. Tyvärr så har detta lov någon förbannelse eller något över sig, för nu när ögoninflamationen gått över och förkylningen äntligen håller på att gå över också så har jag nämligen skadat foten! Mamman min tror att jag vrickat den eller något liknande, så på promenaden fick jag ha en tjock fet linda på foten, har ont som fasen..

Får se vad som händer nu. Men vid fem så åker jag till Norrköping och ska sova över hos en kompis. Men bloggar mer innan jag åker dit! Puss

Förlåt för dålig uppdatering! Igår var jag...

img_4115 (MMS)

Förlåt för dålig uppdatering! Igår var jag på bio med Victoria, såg Safe House, helt ok film. Åkte sedan hem till henne, och jag sov där. Idag åkte jag hem från henne vid sju, kom hem och åt lite och nu har jag tittat på två filmer och ätit semla med mamma och pappa. Ska sova snart, puss och godnatt

I'm not that fragile, I'm not gonna break, love is so over rated.



Hej mina fina! Idag mår jag så himla mycket bättre! Är täppt i näsan, ont i bihålorna osv, men annars är det bra! Och vet ni vad jag precis gjort? Jo, jag skaffade Twitter! Heter mathildaelf, och klickar ni HÄR kommer ni direkt till min Twitter. Jag fattar inte riktigt hur man gör med allt, men det ska nog lösa sig!

PUSS

Big Brother-snack!


Hej! Tittar ni på Big Brother? Själv tycker jag att det är ett ganska korkat program, förra året såg jag ca 2-3 avsnitt och tyckte det bara var rätt puckat, men idag kunde jag inte riktigt låta bli att titta när jag fick reda på att det var premiär ikväll. Får se ifall jag kommer fortsätta att titta, måste i alla fall veta hur det går för bruden som är höggravid och kommer föda under tiden i Big Brother, haha! Sjuk brud alltså.

Hur som helst så kommer från och med nu (eller ja det började ju för ca 2 timmar sedan) så kommer Facebook vara bombarderad med BB-snack! Ganska jätte super irreterande, enligt mig. Men kram på er, nu ska jag göra mig iordning för läggdags! ;)

fräschat upp mig!



Nu känner jag mig någorlunda fräsch igen! Jag har nämligen tagit en långt varmt bad, haft ansiktsmask, rakat benen, smörjt in mig med en goddoftande lotion, och nu ska jag fortsätta med att måla naglarna och sådana saker. Kanske till och med kan ta mig ut och hitta på någonting imorgon? Kanske ta en tur på skridskobanen eller liknande.

Nu ska jag fortsätta med mitt lilla home-spa, kramar! :love:

ögoninflamation och förkyld


Bild från arkivet!

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost, sitter nu och kollar runt lite på olika bloggar och så. Jag är lite smådeppig pga att jag har fått ögoninflamation, har även extrem huvudvärk och väldigt förkyld. Jag får inte använda linserna, vill då heller inte gå utanför dörren eftersom jag inte trivs i att ha glasögon. Så ja, vad ska jag hitta på idag då? Tror jag ska rensa lite bland allt smink osv. Kan nog behövas!

Bloggar mer senare, vet inte riktigt vad jag ska skriva om när jag bara sitter hemma och är sjuk.
Love! :love:

Mellotönt


Just nu!

Jag har previs ätit lasange med pappa och bror, laddar nu inför Melodifestivalen. Pappa gick iväg och köpte en påse Dumle till mig förut med, bara för jag är så sjuk, hehe :) Förutom förkylningen så tror mamma nämligen att jag håller på att få ögoninflamation i mitt vänsteröga. Kul? Inte det minsta! Bra början på lovet lixom..
LHC förlorade även mot AIK förut, så det känns inte heller speciellt bra. Men så är det!

Jaja, vill ni förberada er lite inför Melodifestivalen såhär ca 20 minuter före det börjar, då kan ni lyssna på alla kvällens bidrag HÄR. Mellotönt som jag är så har jag redan lyssnat på alla bidrag X-antal gånger och kommit fram till att jag tror att Mollys låt är bäst ikväll. Men kanske ändras när man ser alla framträdanden?

Vi hörs, puss :love:

saturday morning


Bild tagen i skolan för ett par veckor sedan.

Jag sitter just nu och kollar på tv. Känner mig så fruktansvärt ofräsch så funderar på att ta en varmt bad, ansiktsmask och grejer, men får se hur det blir med den saken. Jag har varit uppe sedan halv nio, så först på schemat står: mat! Haha, vilket matvrak jag är :)

Bloggar mer senare! Puss & Kram

Sitter och myser i soffan framför tvn med ...

img_5668 (MMS)

Sitter och myser i soffan framför tvn med min sjuka familj, alla lika förkylda. Har ätit lite glass och sådant gott. Mysig fredagkväll. Vi hörs, puss

BILDBOMB - MITT RUM



I've told you so, ett riktigt tjejrum ;)

beautiful diamonds



Hej! Trots att jag är supersjuk idag så har jag både städat rummet och följt med mamma och handlat! :)
Förkylningen känns som att den blir värre ju mer tiden går. Snorar som fan, täppt i näsan, ont i bihålorna, ont i halsen, hes, huvudvärk, febrig, nyser hela tiden. Ingenting känns bra faktiskt! Så det är skönt att det är lov nu så jag kan vila upp mig. Ska dock se till så att jag kommer ut endel på skridskobanan också, kanske en tur i kisabacken med? Får se! Jag menar, det heter ju ändå sportlov, så man får inte vila för mycket ;) haha! Puss

FRÅGOR OM MIG

Vad heter du? Mathilda Elf
Hur gammal är du? 16 år. Fyller 17 i mars.
Är du i ett förhållande just nu? Nej, jag är trött på förhållanden. Gillar att vara singel!
Vart bor du? Fem minuter gång-avstånd ifrån city i staden Linköping.
Var vill du bo i framtiden? Stockholm.
Vilken skola går du på? Plusgymnasiet i Norrköping. Linje stylist, love it!
Vad gör du på din fritid? Jag umgås med vänner och familj, festar, kollar på hockey, shoppar, sjunger och har kul.
Hur ser ditt rum ut? Ett typiskt tjejrum. Ljusa väggar, rosa detaljer, kläder, skor, smink och smycken, LHC-grejer.
Är du beroende av någonting? Hm.. Socker och pengar.
Vad längtar du till? Eric-konsert i April. Min födelsedag. Sommaren.
Vad hatar du? Kryp och insekter. Kullersten. Tjejbråk. Disktrasor.
Vad älskar du? Mina vänner, min familj och mina katter. Choklad, musik och shopping.
Favoritlåt just nu? Flickan och kråkan - Timbuktu
Vad får du mest komplimanger för? Mitt hår och mina ögonbryn.
Drömresemål? Italien, Japan, New York, Hollywood, London, Frankrike.


SJUK


Bild från arkivet - Jag skulle skrämma ihjäl er ifall jag skulle ta en bild på hur jag ser ut just nu.

Jag är hemma från skolan och är sjuk idag. Jag ska sätta igång med att städa lite, sedan blir det mat! Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, puss

Hej! Syskonen + respektive har varit här o...

img_7225 (MMS)

Hej! Syskonen + respektive har varit här och ätit god middag. Har nu kollat på hockeyn med pappa, usel match, tappade puck hela tiden. Förutom det så har jag funderat över mina inviduella val hela kvällen, jag har största ångesten och vet verkligen inte vad jag ska välja. Får hoppas det löser sig för pappret ska vara inlämnat imorgon!! Nu ska jag göra mig iordning för läggdags, och imorgon får vi se ifall jag går till skolan eller inte, mår som sagt inget bra. Puss! :love:

den där blicken du ger mig är gammal nu


Fan vad charmiga bilder alltså, haha!

Tjena! Åkte till skolan idag för att endast ha en hantverkslektion. Pluggade till ett prov om produktkunskap som vi ska ha efter lovet, gick även igenom lite grunder igen, så som tvätta penslar, vad alla produkter gör, heter och är bra för osv. Efter den lektionen åkte jag hem för jag mådde inget bra, är så förkyld och grejer, och eftersom vi skulle ha idrott ute i snön så tyckte jag inte att det var någon bra idé att vara där, vill inte riskera att bli ännu sjukare!

Jag kom hem vid halv ett tror jag, åt lite och nu ska jag sätta igång med städning av mitt rum. Sedan ska jag ta en powernap! ;) Puss

belive me



Hej! Jag och Victoria försov oss lite imorse, men det löste sig! Har haft så fruktansvärt ont i halsen hela dagen med. Det började med halsont igår, och efter hockeymatchen blev det så himla mycket värre att det inte är sant. Jag mår inte alls bra, men ska bege mig till skolan imorgon igen! Inte säker på att jag ska vara med på idrotten dock, eftersom jag inte vill bli sjukare och vi ska ha rugby utomhus i snön. Ska alltså endast ha hantverk, så det ska bli skönt!

Nu är jag helt slut. Efter skolan åkte jag till Linköping med Moa och Victoria, tog en sväng på stan, sen gick jag och Victoria hem till mig och chillade lite. När hon åkt hem åt jag pizza med bror min eftersom mamma och pappa var på föräldrarmöte. Har nu tittat på tv ett par timmar, och måste jalla till duschen för orkar knappt skriva detta inlägg.
Puss, godnatt

TAGGA HOCKEY



Tjena! Sitter och äter just nu med Victoria. Ska snart bege oss ner till stan för att möta upp Olivia och dra oss till hockeyn! Får verkligen hoppas att det blir vinst för LHC idag!

Har eran alla :love: -dag varit bra? Vem tillbringar ni den med? Själv tillbringar jag som sagt min dag med min sambo Victoria + hockeymatch såklart! + Olivia ;)

Puss

måndag



Hej! Skolan idag har väl varit rätt bra. Efter skolan tog jag och Victoria tåget hem till Linköping efter mycket krångel med tågen (inställt och grejer), men tog en sväng på stan i alla fall, och sedan åkte hon hem vid halv sju tror jag.

Jag har nu sett lite på tv med mamma. Är supertrött så ska snart gå och sova. Imorgon har jag hantverk hela dagen + svenska en timme på slutet. Är inte superpepp på morgondagen men det ska nog bli bra ändå! Efter skolan får jag se vad jag hittar på, men blir hockey på kvällen i alla fall såklart!

Puss!

I see your true colors, and that's why I love you



Idag har jag tittat på film med mamma och pappa, ätit våfflor med familjen, och chillat galet. Jag ska ta en dusch nu, imorgon är det skola igen! Är inte alls pepp på det just nu, men tur att jag haft en bra helg i alla fall!


Langar en bra låt! Puss

we don't need anything



Godmorgon! Mamma väckte mig vid nio och sa att frukosten stod på bordet. Tjugo minuter senare ungefär kom jag upp, och då stod det färska och nybakade bröd på bordet, och en mängd med olika pålägg. Gott!
Efter frukosten somnade jag om i ca en timme, hehe. Nu får jag se vad som händer. Kanske läge att städa rummet? Eller lite home-spa kanske? Stan maybe? Återstår att se!
Puss!

godnatt


Haha söta bilder va? Min bebis

Nu har jag kollat Mello med familjen. De rätta låtarna gick till final! Dags nu att göra i ordning sig för sängen! Yes box, ska sova tidigt ikväll, väldigt tidigt, om jag kan det vill säga, det är en jävla massa folk som håller på och skrika och gapa utanför mitt fönster.. Lördag och bo mitt i stan ni vet, jobbigt läge ;)

hockey och melodifestivalen


Tagna nyss.

Jag har suttit och kollat på hockeyn med pappsen, Sverige-Ryssland, vinst till Sverige! Underbart!
Nu ska vi snart äta ost och kex, sedan klockan åtta börjar Melodifestivalen som ni säkert redan förstått att min familj är super nördar i? haha! :)

Har för övrigt total bloggtorka och vet inte riktigt vad jag ska blogga om, därför det blir lite ointressanta inlägg. Puss

världens godaste och sötaste chips



Såhär inför uppladdningen av kvällens Melodisfestival måste jag bara tipsa om världens godaste, men framför allt sötaste chips! Jag köpte dom för första gången på Kreta för ett par år sedan, och när mamma och pappa kom hem från Gran Canaria för ca två veckor sedan (?) så hade de köpt sådana till mig!
Vet ni hur goda de är eller? Nej, men ett tips ifall ni åker utomlands snart! Testa dom ;)

Laddar inför kvällens Mello



Hej! Jag håller på att lyssna på kvällens bidrag till Melodifestivalen med mamma. Töntiga låtar med dålig text enligt mig. Ulrik Munther är lätt bäst ikväll! Kommer ni också sitta bänkde med familj och vänner framför Mello ikväll? ;)

Mina favoritbrudar är i Katrineholm och ska ha kul där, men jag ska bara vara hemma tillsammans med min familj. Det ska bli bra det med. Hoppas bara att mina vänner kommer hem levande från Katrineholm, finns så konstigt folk där hahah ;) PUSS

Jag har ätit god kinamat med familjen, kol...

img_4763 (MMS)

Jag har ätit god kinamat med familjen, kollat på QX-galan med mamma, och bara myst. Allting känns mycket bättre, och imorgon ska jag ta en lång sovmorgon! Puss

mitt hopp är en skadskjuten kråka, och jag är ett springande barn



Idag efter vi slutat och jag tagit tåget hem till Linköping så gick jag förbi Hemköp och köpte lite godis (skulle ändå köpa lite mjölk osv hem), så sitter och tröstäter lite innan maten, hehe. Kanske ingen bra idé? ;)

Nejdå, men jag sitter i min egna lilla bubbla inne i mitt rum. Ikväll ska vi beställa hem kinamat från stans godaste kinarestrang. Låter gott va? :) Är dock inte jättesugen på det, mår lite illa osv, men det ska nog slinka ner i alla fall.
Haha, ni måste tro att äta är det enda jag gör, och jag ska tala om för er, det är det delvis ;)

Puss på er! Jag har ingenting intressant att säga

that's who I am


Gammal bild - tagen för flera år sedan.


Ja, som jag skrev i mitt deppiga inlägg tidigare idag så mår jag inte bra alls. Vet att jag alltid sagt ''Jag talar inte om ifall jag är ledsen och varför jag är det i min blogg'', men känner att det kan vara bra nu i alla fall, så ni inte tror att jag blivit värsta tråkmånsen!

Det är helt enkelt så att jag sätter fruktansvärt mycket krav på mig själv, som är alldeles för svåra för mig. Och när jag börjar inse att jag faktiskt inte kommer klara det så blir jag jättestressad och sätter ännu mer press på mig själv. Det leder till att jag får ångest och till slut bryter jag ihop.
När jag läser så börjar texten skaka, den blir suddig, och jag likaså. Jag blundar, vill gråta, skrika hur högt som helst, och kasta saker omkring mig.

Idag har jag varit stressad och haft ångest hela dagen, för ingenting har gått bra som jag velat, så på svenskan när läraren sa ''ni får gå när ni är klara'' började alla jobba som galningar, inklusive jag, bara det att jag blev så stressad, och till slut när folket började gå från klassrummet blev jag ännu mer stressad. Började då gråta ett par tårar, garvade åt mig själv. Och vet ni? Efter det blev det bättre. I alla fall för stunden. Jag fick packa ihop mina grejer och ska göra klart uppgiften hemma. Tror ni det kommer gå bra? Inte direkt. Kommer hända samma sak här hemma, trots att det inte är någon annan som stressar mig mer än mig själv.

Hur som helst så är det skönt att det är helg nu. Hade det inte varit helg så hade jag nog tuppat av, bara lagt mig ner på marken och skrikit, gråtit. Men nu i helgen ska jag bara ta det lungt och umgås med min familj, för det behöver jag.

Nu vet ni i alla fall varför jag mår som jag mår idag. Jag bloggar mer senare, puss

om min skolgång hade varit en person så hade jag strypit den personen

Jag har en fruktansvärt dålig dag idag. Började med att missa första lektionen, hade sedan matteprov som gick åt helvete, sen engelskan sög getballe och svenskan nu vill jag bara ska ta slut.

Ursäkta mitt språk men mår som sagt inget bra alls och därför en dålig dag. Ska hem och sova när jag slutat, och förhoppningsvis mår jag bättre efter det. Men lovar att slänga in ett eller fler inlägg senare idag!

Kram

TORSDAG


Bilder på sminket från hantverken idag. Gillar min skola

Hej! Denna dag började riktigt dåligt faktiskt! Jag och Victoria var superstressade, var tvungna att bära på två superstora sportbags, och jag kände mig riktigt ful och ofresch. Sedan när vi stressat som idioter och väl kommit till resecentrum så ser vi att tåget är inställt. Vi sätter oss då lite småtjuriga i väntsalen och väntar på nästa tåg. Då kommer det in en och säger ''är det några som ska till Norrköping här inne så kan ni följa med mig'', så då fick vi åka SJ dubbeldäckare istället, snällt som fan måste jag säga!

Väl framme i Norrköping så delade de ut godis på stationen, mums! ;) Sedan vidare till skolan, hade hantverk, fick äntligen vara i den nya salen, ''ny'' lärare och M.U.S sminket stod på bordet! :) Efter hantverken tog jag och några brudar i klassen bussen till Himmelstalundshallen och mötte våran idrottslärare. Jag och Victoria skulle ha idrottslektion (skridskor) för klassen, men eftersom ingen ville vara med förutom vi + fyra till så fick vi endast ha lektionen för fyra stycken! Men det gick bra, var kul osv, trots mycket klagemål på kylan från våra små elever, haha ;) Fick även bra betyg på lektionen, så det var härligt!

Efter det tog vi bussen tillbaka till skolan, bytte om lite osv, sedan tåget hem! Jag sitter nu och chillar lite i min ensamhet, men känner att livet känns rätt bra trots att jag bara ville gräva ner mig när jag vaknade imorse! :)

Det blev ett långt inlägg nu, haha! Bloggar mer sen igen ;) Puss

Dagens



Tröja Pieces / Jeansväst Bikbok / Halsring Glitter / Byxor Pieces / Örhängen Ur&Penn

grillz


Tagna för ett par veckor sedan på skridskobanan!

Jag ligger just nu och chillar lite i Victorias säng och väntar på att hon ska duscha klart. Vi äker hem till mig sen, och så sover hon hos mig. Vi ska antagligen åka lite skridskor ikväll, och imorgon ska vi åka skridskor med klassen. Ska bli kul! ;)

Bloggar mer ikväll puss

black and white



Fick med mig två enkla tröjor hem från Gina Tricot idag!

120207


Bilder från idag!

Hej! Idag kom vi till Hageby Centrum vid 12. Jag och ett par andra tjejer i klassen började med att dela ut lite flygblad medans andra tjejer satte igång med ansiktsmålningen. Vi bytte sedan av så vi målade endast 3-4 stycken samtidigt. Jag var som jag sagt tidigare, mycket nervös, men det gick superbra ändå! Och jag var förvånad att det faktiskt kom så många barn som det gjorde!
Till lunch bjöd skolan på Mc Donalds, och jag och mina favoritbrudar åt som hästar, haha! Tror personalen som jobbade tyckte vi var ganska konstiga.

Vi fick sluta vid 17, och då gick jag runt och strosade lite med brudarna. Tog tåget hem vid halv sju. När jag kom hem åt jag lite med familjen osv. Nu ska jag ta en dusch, bestämma kläder till imorgon osv. Ska komma i säng skapligt tidigt idag med har jag tänkt!

Puss

ansiktsmålning


Bild från skolan - tagen för ett par veckor sedan då klassen målade ansiktsmålning på varandra.

Godmorgon! Jag har precis ätit klart min frukost, nu är det dags att börja fixa sig! Har ca en timme på mig att göra mig iordning så dags att sätta fart! Får verkligen inte missa mitt tåg idag då jag ska till Hageby Centrum och måla ansiktsmålning på barn. Som jag sa igår så är jag sjukt nervös för jag känner mig osäker och oförberedd, men i stylistyrket måste man lära sig att tänka positivt och improvisera! Så det är exakt vad jag ska göra idag :D

Jag kommer troligtvis mobilblogga under dagen, och så ska jag försöka komma ihåg att ta bilder som jag kan lägga upp här på bloggen ikväll! KRAMAR

migrän


haha söt man kan vara då.

Har haft sån sjuk migrän sedan sista lektionen idag, när jag kom hem vilade jag en stund och tog tablett, blev bra för en stund och trodde det skulle bli bättre ifall jag träna men tyvärr blev det bara sämre. Sov därför i ca två timmar efter träningen, mamma väckde mig vid halv åtta så jag fick i mig lite mat. Tittade sedan på tv tills nu, och nu är det läggdags för ni fattar inte hur trött och ont i huvudet jag har!!

Imorgon ska jag pallra mig upp hur opeppad jag än är, och hur dåligt jag än mår, för jag ska nämligen till Hageby Centrum i Norrköping och måla ansiktsmålning på barn. Jag är jäkligt nervös och känner mig ganska oförberedd osv, men det ska nog gå bra i alla fall! :)

Bloggar mer imorgon, för nu orkar jag verkligen inte sitta uppe längre. Puss

tränar!



Har tränat i ca 30 minuter nu, men var bara tvungen att ta en liten paus så jag inte dör haha! Ska fortsätta med träningen nu, även ifall det enda jag tänker på är: MAT, hahah oh my f*cking god, inte lätt att vara tjock ibland ;) :D


Puss på er

Och hon bönar och ber, och hon hoppas och tror, att det inte ska vara för sent


bom bom bang



Nu har jag tränat lite triceps men framför allt biceps. Har boxat massa, men min nya favorit är gummibandet! Superbra träning, och man kan lixom stå framför tvn och träna armarna, asbra :D

Ska boxa lite till, sen dusch och sen läggdags! Imorgon är det skola igen, har ingen hanverk utan endast vanliga lektioner! Dock är jag inte så skolpepp :( Men brukar ändras när jag kommer till skolan! PUSS

hon springer mot trygghet och värme


Haha, man förändras med åren! Söt jag var när jag var liten :D

När jag, min bror och min pappa var påväg hem från Motala efter att vi ätit massa gott och umgåtts med kusinerna och så, då bestämde vi oss för att köra förbi Statium och köpa en 26 kg tung boxningssäck + handskar och andra träningsredskap. Vi kom just hem och pappa står och skruvar upp säcken i ett rum. Snacka om impulsgrej! Men fan vad jag kommer slå på den där nu :D

Ska i alla fall hjälpa pappa lite nu, sen dags för kvällsmat maybe? Bloggar mer sen! Puss

Hej! Jag sitter just nu i bilen påväg till...

img_4903 (MMS)

Hej! Jag sitter just nu i bilen påväg till Motala. Ska äta lunch och så där :) hann inte blogga innan vi åkte, och min blogg.se app funkar inte så därför blir det ett mms inlägg! Bloggar mer senare idag, kram

här glider kingen in


Right now.

Tjena! Jag kom precis hem från ett par kompisar. Vi har kollat på Melodifestivalen och så tillsammans. Blev även lite hockey-talk mitt i allt, haha! Nej men vad tyckte ni om Mello då? Själv så tyckte jag inte att det var någon superhöjdare, men Sean Banan var det ju i alla fall lite gung i, haha! ;)

Just det, visste ni att det är typ -20 ute? Höll på att frysa ihjäl när jag gick hem nu!! Kanske är bra att jag äntligen börjat använda min vinterjacka nu? Har ju gått i skinnjacka hela dagarna, började använda min vinterjacka igår!! ;)

Nu ska jag roa mig med lite tv och data-nördande tills det är läggdags. Imorgon ska jag åka till Motala med pappa och hälsa på farmor och farfar. Sedan när jag kommer hem där ifrån kanske det blir lite skridskoåkning, får se hur kallt det är, haha!

Hörs imorgon, pussar

give me wings so i can fly

Melodifestivalen 2012 - vilka är med i deltävling 1?



Melodivestivalen nörd som jag är, så ska nu detta inlägg handla om endast Melodifestivalen!

De som är med och tävlar i deltävling 1 är:
  • Sean Banan - Sean den förste banan
  • Abalone Dots - På väg
  • The Moniker - I want to be Chris Isaak
  • Afro-Dite - The boy can dance
  • Dead by April - Mystery
  • Marie Serneholt - Salt and pepper
  • Torsten Flinck - Jag reser mig igen
  • Loreen - Euphoria

Jag har själv tjuvlyssnat på alla låtarna HÄR, men jag har ingen favorit än så länge, jag tycker ingen är speciellt bra. Men kanske ändrar min åsikt ikväll när jag sett framträdandet också?
Sean Banan gör entré på en flygande matta, Marie raggar röster i sin catsuit och Loreen tar hjälp av en kampsportare. Kan bli spännande, men ingen höjdare.

Någon mer än jag som är Melodifestivalen nörd och kommer sitta bänkad framför tvn klockan 20.00 - 21.30 varje lördag framöver? haha nejdå, man kan ju faktiskt titta på reprisen med ;)

set fire to the rain



Godmorgon! Jag sitter och läser lite konstiga mail på bloggmailen. Fått jättemånga konstiga! Det är till exempel någon som vill ha ett sammarbete med mig i Hong Kong, ''du kan få upp till flera miljoner bla bla bla, kontakta mig på bla bla bla om du är intresserad och vill veta mer''. Sen har jag fått ett mail där det står att jag har för mycket pengar på mitt konto, ''du kan flytta över lite till bla bla bla och tjäna 500.000 kr''. Sen någon dansk jävel som också bara snackar om pengar. Lixom va? Varför handlar hela världen om pengar för? :(

Jaja, jag ska fortsätta äta min frukost, sedan får vi se vad som händer. Ikväll ska jag i alla fall till ett par vänner till familjen för att kolla på årets första program av Melodifestivalen(mer om det senare), umgås och ha det trevligt.
Bloggar mer sen, puss på er

dagens enkla



Tröja: BikBok
Bandeau: Gina Tricot
Svarta byxor: Pieces
Halsring: Glitter
Klocka: Gekås


Ledsen för dåliga cambilder!

nu är jag här, jag är här och väntar, väntar på dig



Tog en sväng till Ikano idag efter skolan med Victoria igen (fan vad vi börjat hänga där på sista tiden då?), blev tyvärr ingen shopping för min del idag. Var så trött och inte alls på shoppinghumör för en gångs skull, sedan hittade jag ingenting speciellt som jag ville ha heller.

Jag kom hem precis i alla fall. Ikväll ska jag bara ta det lungt, sitta bänkad framför tvn maybe. Är så fruktansvärt trött! Lite små festsugen, men samtidigt inte lixom.. Känns lite som att jag kommer somna efter första droppen, haha! Fan vad party.

Nej ni, nu ska jag faktiskt slänga in lite tvätt i maskinen. Bloggar mer senare! Puss

samhällslektion



Sitter i skolan och har samhälle. Fattar ingenting, tråkigt och skit. Är inte speciellt pepp på skolan idag över huvud taget, men bara bita i det sura äpplet och jobba på, haha :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men bloggar mer sen, puss

kvällen och nattens sysselsättning



Tillbringar kvällen och natten med engelskaboken, årets schlagertidning (Mello börjar på lördag ju!!), ett glas med iskallt vatten och min kära mobil. Jag är tjej så jag kan göra flera saker samtidigt vet ni ;)
Nej men lär vara uppe en bit in på natten skulle jag tro, vill/kan verkligen inte sova av personliga skäl..
Bloggar mer imorgon! Puss

s h o p p i n g


Vit långärmad: Pieces
Brun och Blå stickade: BikBok
Örhängen och halsband: Ur & Penn

studiedag



Hej! Idag hade vi studiedag så inatt sov jag hos Victoria! Vi gick och lade oss ganska tidigt igår i alla fall, så det var skönt. Kom upp skapligt idag med, åt frukost och kollade på film. Vid halv sex var vi påväg mot Ikano. Vi åt lite mat där, sedan blev det lite småshopping för min del även idag! Jag lägger in en bild på det jag köpt i ett inlägg snart.

Victoria blev hämtade av sin pappa vid sju, jag tog bussen hem vid halv åtta. När jag kom hem så hade mamma gjort chokladpudding så jag gottade mig lite med det. Jag ska snart försöka läsa lite ur en engelskabok, det känns så fruktansvärt jobbigt så det inte är sant, men bara göra sitt bästa! :)

Kramar

love and happiness



Har varit på stan med Victoria en stund idag efter skolan. Hittade endast två ganska enkla tröjor men kul med lite nytt i alla fall. Tog även en liten snabb fika innan jag drog på synundersökning för att kolla om jag måste ändra styrkan på mina linser lite ytterligare.

Är nu hemma hos mig, vi ska äta middag här, sedan åker vi vidare till Victoria och bosätter oss där, för imorgon har vi studiedag!! Kanske drar hit lite Katrineholmare och Norrköpingsbor då, återstår att se! Haha.

Bloggar mer later förmodligen, eller så hörs vi imorgon igen! Puss på er
RSS 2.0