Fika

Nu sitter jag på café gränden och fikar kaffe och vaniljhjärta med Victoria! Trevligt trevligt :)

Hej! Sitter på tåget nu påväg till skolan....

Hej! Sitter på tåget nu påväg till skolan. Allt känns ganska så piss nu, ville egentligen bara ligga kvar i sängen och dö istället för att dra till skolan idag. Det hela gjorde det ju inte precis bättre att jag missade tåget jag skulle med förut med typ en minut.. Aja, bara att bita i det sura äpplet och göra det bästa av situationen! Det finns folk som mår sämre än mig trots allt! Puss på er

coffee

Sitter här med kaffekoppen i högsta hugg! Ska dra av mig myskläderna och hoppa i jeansen! Bloggar mer i skolan I think, puss

jag vill om du vågar

Tja! Har haft en supermysig kväll med min fina familj idag :) Vi har käkat lammkött med klyftpotatis, ätit glass till efterrätt och även kollat på hockeyn (som förövrigt sög idag då lhc var urkassa!!).
Nu har jag kollat lite på tv i min ensamhet, myst lite med kattera oså.
Imorgon har jag sovmorgon så jag börjar halv tolv, skönt! Bloggar mer imorgon, för nu ska jag snart sova. Puss

++

Hej! Sitter vid ett bord i skolan och chillar lite med några brudar i klassen. Ska snart ha plusset, sen slutar vi.
Ska bara hem och ta det lugnt när jag kommer hem tror jag. Ikväll blir det väl hockey!
Bloggar mer sen, puss

säg det till mig istället

Jag ska vara ärlig. Jag känner mig så jävla osäker på allt. Vad har jag gjort för fel? Vem vill ni att jag ska vara? Vad vill ni att jag ska göra? Tala om för mig vad jag gjort för fel, för jag vet det inte själv.
Fan, så jävla krystat.

Tjenare! Jag har precis varit på julmarkna...

img_6797 (MMS)

Tjenare! Jag har precis varit på julmarknad i gamla Linköping med victoria, hennes mamma och hennes mormor och morfar. Köpte ingenting annat än brända mandlar men aja, var supermysigt :) fick ett ryck när jag skulle dra hem att jag skulle gå hem så här går jag i stormen.. Undrar lite vad jag gett mig in på men vafan det går ju bra, haha :) puss!

julmarknad

Hej! Sitter just nu och kollar på Emil i lönneberga, haha. Jag ska snart fixa mig lite, äta lite kanske oså. Vid 14 ska jag på julmarknad i Gamla Linköping med Victoria, hennes mormor, mamma och moster tror jag? Ska bli trevligt :)
Bloggar mer sen, puss

så många frågor inga svar

Nu åker jag till Malmslätt och fikar hos morfar för att fira min älskade mormor som skulle fyllt år idag ♥

mysfredag

Bild från iveckan.

Hej! Idag när jag kom hem från skolan så hade jag bara så himla ont i huvudet, jag var trött och var jävligt irreterad, så jag valde att stanna hemma idag med familjen och mysa istället för att dra på fest.
Hela familjen var hemma. Mamma, pappa, storasyster, storebrorsor, jag + brors flickvän. Super trevligt! Vi käka pizza, kollade på hockey, Idol, och hade det bara allmänt mysigt :)
Har dock fortfarande lite ont i huvudet oså, så ska sov efter att utröstningen i Idol varit. Puss

hockey

Hej! Mitt internet krånglar så jag kan inte ladda upp några bilder här på bloggen, får rycket!!

Men idag efter skolan så gick jag och Victoria hem till mig, chillade lite först, snackade massa, sedan bakade vi kladdkaka, snacka lite till, tittade på tv, åt mat och sen började hockeyn! Vi satt och hängde med min pappa, alla tre lika skrikandes, haha!
Victoria åkte hem efter första perioden eller något, då satt jag och glodde med far min. Höll på att dö utav aggrisioner när Jämtin fick matchstraff, men LHC vann ju i alla fall sen på straffar, så det var ju bra :)
Nog om hockey, haha, nu ska jag sova, imorgon har jag sovmorgon, känns jäävligt skönt kan jag lova! Hörs, puss

tisdag

Hej kära vänner! Sitter just nu och tittar lite på tv, hockey och sånt.
Jag slutade halv fem idag, och efter skolan har jag både hunnit med att äta, duscha, skita (haha skämt åsido!), plugga, och nu tänkte jag tvätta penslarna. Men trots det är jag piggare än vad jag brukar vara på tisdagar! Men måste sova tidigt ändå, har haft så jäkla svårt att komma upp på morgonen den här veckan..
Men jag bloggar mer imorgon mina älsklingar! Puss

en dag

Bild från filmen.

Hej! Igår ''jobbade'' jag från halv elva till två typ. Det var öppet hus på skolan och jag fick leka makeup artist tillsammans med tre till tjejer i klassen. Det var superkul, men gud så jobbigt! Fick ju ingen rast under de timmarna heller, men det var värt det ändå.
Sen var det hockeykväll hemma hos mig med Victoria. Vi käkade pizza, och kollade på LHC-Timrå. Usch vad dåliga lhc var igår! Spelade som värsta lamadjuren..
Sen när hockeyn var slut kollade vi på tv resten av kvällen innan vi somnade.
Idag har vi slöat hela dagen. Bestämde oss sedan för att gå på bio. Så halv sju satt vi där i varsin stol i biosalongen. En dag fick det bli denna gång. I början av filmen var den rätt tråkig, hände inte så mycket, men sen höll jag på och dö. Jag har inte gråtit såhär mycket till en film på länge alltså! Men värd film :)
Nu har jag precis duschat. Ska sitta fastklistrad framför datorn ett tag innan det är dags att sova! Känner dock att denna helg bara runnit iväg.. jobbigt läge.
Men puss påer

mathilda svarar på fråga om gymnasium

Anonym om matteprov:
Kan du berätta lite om ditt gymnasium som du går på och om du är nöjd med valet osv?
IP: **.***.***.***

Svar: Hej ''Anonym''! Klart jag kan berätta lite om det :)
Jag går som sagt på Plusgymnasiet i Norrköping, linje Stylist. Jag tycker det är skitkul!

Skolan är bra, det är bra lärare, fina lokaler och klassrum. Älskar klassen! Dock kan den vara lite väl stökig och pratig ibland, menmen :)
Negativt är dock att skolan typ aldrig blir klar. Det är alltid massa saker som de rättar till. Som nu så fixar de till ''skolgården'' eller vad man ska kalla det. De har grävt upp allting och ska lägga plattor istället, det är rätt irreterande, de där jävla maskinerna går mig på nerverna typ, haha.
Men som sagt, annars är jag supernöjd med skolan :)
Stylistlinjen som jag går på är jättekul. Vi får sminka, fixa hår, naglar, kläder, värsta drömlinjen för tjejer och killar som är intresserade av smink och hår och sånt :D
Nu i ettan är det mest grunder och sånt som vi får hålla på med, det roliga som festmakeup, massa coola frisyrer, stylist SM, modevisningar osv kommer i tvåan, men så är det väl på de flesta linjer, haha.
Vi har ca 8 timmar hantverk i veckan, annars läser vi svenska, engelska, matte, idrott och samhällskunskap nu i ettan. Sen i tvåan (tror jag det är) så får man välja till vad man ska ha för ämnen beroende på högskolepoäng osv. Jag är inte riktigt insatt i det där än..
Vet inte riktigt vad jag ska säga mer, men har du/ni några mer frågor är det bara att fråga på!
Puss

vad ser du mig som?

Jag är så besviken. Jag är arg. Ledsen.
Jag visste att allting skulle förändras i gymnasiet, att allting skulle bli annorlunda,
men jag var fan inte beredd på att det skulle bli såhär.

tv-fredag

skolan idag.

Tja! Sitter och glor på tv med mamma, pappa och bror. Jag är sjukt trött så funderar på att krypa till kojs snart. Jag vet, klockan är typ tio, det är fredag och jag funderar på att sova. Men vafan, är man trött så är man ;) haha!
Imorgon ska jag till skolan och ''jobba'' eller vad man ska säga. Det är nämligen öppet hus så jag ska vara där och hj'lpa till lite. Har inte fullt koll på vad jag ska göra, men berätta lite om skolan oså för de 9or som kommer, visa vad vi gör om dagarna osv :)
Puss

breaking dawn part 1

Igår var ju jag och Victoria och kollade på Breaking dawn part 1, och den var både rolig och sorglig! Ni fattar inte hur mycket jag längtar till part 2 kommer ut på bio alltså!
Men har ni inte sett filmen än, så boka biljetter direkt tycker jag! Absolut värd film :D

matteprov

cp bilder från skolan igår

Hej! Kom precis hem från skolan. Älskar torsdagar alltså! Slutar ett, och idag började jag även klockan tio. Dock så sänktes min glädje när jag insåg att matteprovet var dösvårt och jag förstod att jag inte skulle klara det. BLÄ ett stort fett jävla F (ig) kommer jag få! Kill me.
Ska ta någonting att äta nu, jag är skithungrig, åt knappt någon mat i skolan ju. Bloggar mer sen! Puss

HELVETE!! Gjorde precis matteprov, och hel...

HELVETE!! Gjorde precis matteprov, och helt seriöst så är det pinsamt, för aldrig i hela mitt jävla liv har det gått så dåligt på ett matteprov som det gjorde nu! Skjut mig. Och ja jag kanske överreagerar men det här förstörde faktiskt min dag eftersom jag så gärna ville klara det. Nu vet ni det, puss hej svejs leverpastej

Hej! Dags för bio onsdag för mig och min s...

Hej! Dags för bio onsdag för mig och min sambo igen :) idag är det dags att se breaking dawn såklart, super spänd! :D puss

stylist sm

Hej! Har precis kommit till engelska lektionen, jobbar med fortsättningen av idépresentationen. Lunch snart.
Förut innan hanverkslektionen blev jag haffad av två lärare som ville att jag skulle vara modell på Stylist SM, blev lite panikartat men jag ställde upp och det var skitkul!
I ca 3 timmar fick jag sitta stilla, fick massa make-up och även håret stylat. De klippte även isär en sopsäck och gjorde om den till en klänning. Stylingen blev ascool, men tyvärr var det inte tillåtet att ta några bilder. Vi fick bara ta några bilder i fotostudion sen, men de bilderna får inte jag tyvärr. Men det var en kul upplevelse, och nästa år och även i trean så ska ju jag själv vara med och tävla i Stylist SM, så kul att se hur det var när jag satt modell oså :)
Bloggar mer sen! Puss

tradition och utveckling

Hej vänner! Sitter på hantverkslektionen och försöker koncentrera mig. Har tradition coh utveckling, så skriva en uppsats typ om make-up och hår då och nu, joobbigt!
Men vi ska väl sluta snart, orkar inte mer, hehe, så drar ner till cafeterian, sen har vi matte och sen har vi teori i idrott innan jag slutar, dör lite, sjukt tråkigt!
Bloggar mer sen, puss

du tror jag bryr mig

livet är allt jävla bra just nu, jag skiter i det jag vill skita i, lever lixom i nuet.
puss på den

längtar

Den 25 april Victoria, 25 april, då jävlar!!! Snyggingen och vi, det kommer bli bäst heheheh :D

young folks

Langar lite cambilder från skolan

Tjena! Har ni haft en bra helg? Jag har tillbringat min helg med min kära sambo. Vi har hittat på massa bus som vanligt, dampat och haft kul, bara myst och tittat på film och så. Blev ingen fest denna helg, var så mycket festande på lovet, haha!
Har förresten glömt att säga att jag fick A (mvg) på min idepresentation! Blev sjukt glad när jag fick höra det eftersom jag så hemskt gärna ville ha det på det :D wiihuuu haha
Pusss

farsdag

Hej! Idag är det ju farsdag, så familjen har firat min papi med paket, mat och tårta. Supertrevligt! Sen ska vi åka till farmor och farfar också, så då blir det ännu mera där, kommer väl spy av mätthet sen, haha!
Puss

pancakes

Hej! Sitter just nu i cafeterian med Victoria och käkar pannkakor. Vi orkade inte gå till matsalen, så vafan haha :D
Igår hade jag utvecklingssamtal och så, det gick bra. Sedan efter skolan gick jag på stan i Norrköping en stund med mamma och pappa. Vi åt lite mat och så :) Sen när jag kom hem somnade jag direkt typ, haha.
Nu ska jag vara lite social med cato. Svenskan börjar kvart i sen har vi matte och sen sluuutar vi.
Pusss

redovisning

Har hantverk nu, stress som fan! Har redovisning/presentation sen om en styling med moodboard och grejer, lite nervös faktiskt!
Bloggar dåligt nu för tiden. Men hur som helst, igår efter skolan var jag på stan en stund med Victoria, Moa, Clara och Elon. Victoria åkte sedan hem så då gick vi resten hem till mig och kollade på film och käka godis. När Clara och Elon gått så gick jag och Moa ut och träffade Dennis och några mer. Snackade lite, sen ner på stan och chilla, sen gick vi hem till mig och åt mat och så, bla bla bla. Moa drog hem vid halv nio.
Men nu kära vänner måste jag fortsätta att förbereda mig inför redovisningen! Puss

Hej! Ligger i sängen och försöker sova, fö...

Hej! Ligger i sängen och försöker sova, för imorgon är det dags att gå upp vid halv sex igen. Kul? Inte det minsta. Det var ju inte så bra att jag sov till klockan ett idag heller, lär ju inte kunna somna först tre eller nått fan.. Aja, sånna smällar man får ta! ;) Var i Norrköping idag i alla fall och fira kusinen min. Trevligt! Nu ska jag försöka sova ;) puss

du är du

Jag saknar att stå på scenen, jag saknar att spela in låtar i studion. Jag saknar det.

men gropen som dom gräver kommer dom själva falla i

Bilder från igår!

Hejsan. Förlåt för den dåliga uppdateringen, men det här lovet har jag har fart runt hit och dit hela tiden. Massa fester, ett par myskvällar osv.
I torsdags var det halloween fest hemma hos Moa, super kul kväll. Igår var det fest hemma hos mig med ett par tjejer, hur trevligt som helst!
Idag vaknade vi vid elva eller något. Somnade vid halv sex imorse så fick tyävrr inte sova så länge idag,därför är jag otroligt trött nu! Men hur som helst, blev lite stadhäng idag, gjorde av med lite pengar på lite onödigt och sånt där. Skulle egentligen på fest idag också men blev inte så. Åt middag med moster och hennes man istället.
Sitter och chillar nu bara, tittar lite på tv, lyssnar på lite musik, kollar fejan, och ja, sånt där ni vet. Bloggar mer sen, promise. Puss

gravid


jovars, fullt normala.

alla vill till himlen men få vill ju dö



Bjussar på lite bilder från skolan och två från förfesten i fredags! Nu sitter jag hos Victoria och har precis fixat mig lite smått bara, ska dra iväg till Ikano om en stund och kolla läget lite. Sedan åker vi vidare till Malmslätt, efter det får vi se vart det bär!
Men vi kör fest resten av veckan va? jaaaahhaa ;)
RSS 2.0