bäst att skita i allt och börja om igen

magont

Usch, mår skit! Jag har nån konstig magont, det känns som en blandning mellan extrem mensvärk och magkatarr.. Åt helvete jobbigt!
Har i alla fall precis tagit en varm dusch, och det blev i alla fall lite bättre utav det.
Kollade lite på House innan det, och innan det så tvättade jag helt själv! Fast var tvungen att ringa till syrran och fråga hur man gjorde först, haha!

Imorgon drar jag som sagt till Stockholm. Just nu ser jag faktiskt inte fram emot det speciellt mycket, men jag hoppas det blir kul i alla fall.

Vet inte vad jag ska göra nu riktigt. Kommer aldrig kunna somna med denna obehagliga magont, så antar att jag kommer sitta uppe hela natten typ...
Bloggar kanske mer sen, puss

älsklingar


Jag har tappat bort mina favoritörhängen :(
Dom där stora svarta var lixom snygga att ha till allt! Partyklänningen, finblusen och mjukisbyxorna, allt lixom..
Bajs :(

mjaaauuuu


Haha, älskar dig kattjävel! Puss på dig♥

om sanningen ska fram

Jävlar vad varmt det är ute! Man svettar typ sönder bara man går utanför dörren, haha!
Jag har i alla fall umgåtts med Victoria idag. Vi köpte mjukost med fetaost och soltorkade tomater, chiabattabröd, energidryck och risifrutti och satte oss på en bänk på Trädgårdstorget och käkade!
Sedan gick vi lite i affärer, chillade runt och sånt där.
Henns pappa kom och hämtade henne vid fem, så då knallade jag hemmåt.

Imorgon åker ju jag till Stockholm, så ikväll blir det att lägga sig tidigt! Sitter just nu och funderar på vad jag ska ha på mig. Svårt val! haha.

Är ledig i typ en vecka nu i alla fall, skönt som fan! Hoppas på bra väder resten av veckan också :)
puss

Lightning crashes

Rummet är skinande rent och doftar svagt av skurmedel. Tvn är borta från rummet och en klädställning står nu där istället!
På musiken tränar vi för fullt till avslutningen, och det börjar låta riktigt bra nu! Tisdagen innan avslutningen tränar vi mer, då i kyrkan.
Jag har tre riktiga skoldagar kvar på Tokarpsskolan, nånsin. Känns sjukt! Sen börjar jag på gymnasiet i Norrköping och pluggar allt från make-up, kläder, hudvård, naglar och hår. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar!!
På onsdag åker jag till Stockholm med alla nior på skolan.

Det som känns mindre bra är att jag inte hittat nånting till avslutningen än. Varken klänning eller skor. Det har ajg panik över.
Sedan har jag ett prov, en bild och två inlämningsarbeten som jag måste försöka få klart snarast. Vill lixom inte riskera att sänka mig..

Nu ska jag gå och sova. Imorgon ska jag upp skapligt, trotts att jag är ledig. Jag ska nämligen fotografera lite, för fyra bilder ska mejlas in senast klockan 14.00 imorgon till skolan. Efter att jag mejlat in det så tar jag antagligen en runda på stan med Victoria. Har inte så mycket pengar, men tänkte mest chilla runt lite. Kanske hitta någonting till avslutningen att ha på sig!

Jag bloggar troligtvis mer imorgon.
Bjuder på en låt som kommer att sjungas och spelas på avslutningen av mig och ett gäng till från musikprofilen i skolan:

david bowie


Bjuder på en outfit från veckan som varit.

morsdag

Hej!
I fredags sov jag hos Victoria, i lördags tittade vi på film hela dagen och sedan vid nio eller nått sånt så mötte vi upp Sofia på stan, röjde lite, sedan hem till mig och hade det kul, sedan sov dom hos mig.
Idag skickade jag hem Victoria och Sofia vid elva nånting. Då kom mamma och pappa hem, vi åt tårta, mamma öppnade presenter från oss barn och sånt där. Sedan åkte vi vidare till Motala och hem till farmor och farfar, åt en massa där, sedan åkte vi hem och var hemma vid klockan sex typ.

Nu har jag spelat lite sims, ätit lite choklad, och ja, denna helg har jag väl gått upp 10 kg typ haha! Ätit så jävla mycket så det inte är sant!!

Bloggar kanske mer sen. Puss

nu: frukost!!

Jag har panik över tre jävla arbeten som skulle varit inne idag, plus en bild som jag måste rita.
Jag kommer sänka mig i så många ämnen, jag vill egentligen inte ens tänka tanken på det. Herregud, det här kommer bli jobbigt.

Nu är jag hungrig som fan, så jag går och äter nånting, så får vi se hur mycket jag hinner sminka mig och sånt sen, hehe. Brukar aldrig äta frukost annars, men har blivit så jävla hungrig den senaste tiden... bajs.
Aja, vi höres ni.

Dagens klädval


Jeans från Crocker
Bandeau från Gina Tricot
Linnet var från början ett stort tält typ haha köpt på Gina Tricot, men tyckte inte om den så klippte sönder till ett oversize linne istället!

Till detta hade jag även en massa smycken, men tog av mig det när jag kom hem från skolan (bilderna är tagna för bara ett par minuter sedan) så de är inte med.

försöker ta tag i bloggningen igen

Hejsan!
Sitter just nu och smsar lite med Kevin och sånt istället för att plugga, hehe.
Deppar lite över livet som vanligt. Kul? Nej, inte direkt.
Är glad över att jag fick VG på idrottsprovet vi hade förra veckan.
Lyssnar på musik och försöker överrösta Blodomloppets musik som hörs över hela stan typ.
Annars är det väl som det varit de senaste dagarna. Jag gör ingenting speciellt direkt utan försöker bara klara av dagarna som de kommer.

Kommer nog upp outfitsbilder sen om jag orkar. Puss

ibland är det bara för mycket för mig

Lite smådeppig över allting nu för tiden. En sak som gjorde mig deppig gjorde helt plötsligt så att jag blev deppig över allt..
Sen att jag precis lyckats övertala mamma om ett par skitsnygga skor på Nelly.com men att dom var slut när jag skulle gå in och beställa dom gjorde mig inte precis gladare. Klänningsletandet går inte heller speciellt bra så jag håller på att få panik på riktigt!!

För övrigt så har vi massa i skolan nu. Det är två stora arbeten som ska in på torsdag, och jag har knappt börjat med något utav dom. Det känns inte speciellt bra.. Men jag rkar verkligen inte, hur mycket jag än försöker.

Just nu sitter jag och har ångest över att jag ska till tandläkaren imorgon igen, så tröstäter lite glass samtidigt som jag lyssnar på denna braiga låt:


Funderar även på ifall jag ska till gymmet imorgonbitti igen, eller om det räcker med den här veckan att jag gymmade i måndags morse och sen typ fredag morgon ch söndag eftermiddag eller något.. Jag får se hur jag gör!

Imorgon vi ett ska jag i alla fall till tandläkaren, så drar jag hem och packar lite innan jag beger mig till stan och köper mat(blir nog sallad på salladsbaren hehe, mums!) att ta med till landet, dit jag åker med mamma och pappa över natten för att komma bort lite. Förhoppningsvis blir det en hel del plugg också!

Nu ska jag duscha, sedan välja kläder till imorgon, kanske plugga och spela lite sims, sedan går jag och lägger mig! Gick och la mig vid fyra-halv fem inatt, och känner på mig att det blir nått sånt inatt igen.. jobbigt värre.

Detta blev ett långt inlägg, men har ju inte uppdaterat på ett tag nu och det kommer nog vara så ett par dagar framöver. Jag ska göra mitt bästa med uppdateringen, men känns inte så kul att blogga när man ändå inte för fram något vettigt på grund av att jag är deppig oså.

Men blogg igen när jag känner att jag orkar! Har ni tur så blir det redan imorgon! Ha det så bra, puss♥

.

Alla gånger som du sagt att du älskar mig,
jag trodde det var sant, fan, jag trodde på dig.

betydde jag det minsta?

Mamma säger att allt kommer bli bra till slut,
att det kommer att ta ett tag, men att jag kommer bli lycklig en dag.
Jag tror inte på det. För jag är längst ner på botten. Längre ner än vad jag någonsin varit förut.
Jag orkar inte mer lekar nu, orkar inte mer besvikelser.
Vad är egentligen livet? Ett enda stort lidande.
Jag vill bara bort här ifrån, bort från denna värld. Jag orkar inte mer.

-

vill inte glömma dig,
men vill inte komma ihåg,
dagen då jag blev du,
du och jag,
vi blev två.

i skolan

Hej! Sitter i skolan nu, har svenska och jobbar med något författararbete eller något..
Igår följde jag med Emma hem efter skolan med Moa också, vi var barnvakt åt lilla Linus, tittade på film och sånt! Jag sov där sen, så imorse blev det skolbussen!
Idag efter skolan så åker jag och Victoria in till stan och handlar nått gott, sen går vi hem till mig och då blir det plugg för hela slanten! Idrottsarbetet (som är ett par veckor sent, hehe) ska bli klart, klimatarbetet måste vi jobba mer på, och sen så äre säkert mer som ska bli klart..
Sen får vi se hur det blir, vill helst att hon ska sova hos mig, vill inte riktigt vara själv, men aja, kanske blir så ändå..

Men som sagt så mår jag inte så bra nu pga lite privata saker, så bloggen kommer nog hamna lite i bakgrunden precis som det varit nu ett tag, men jag bloggar när jag känner att jag orkar.
Vi hörs, puss

goodbye my lover, goodbye my friend

vad var det som gick fel? var allt du gjorde bara ett spel?

livet är slut, vill inte leva såhär. du var mitt allt, du var hela min värld.


herregud vad mycket besökare jag fått idag, bara efter ett inlägg?

Daniel och Anton kom med bilen och hämtade mig vid tjug över fem typ. Vi körde hem till Emma och tittade på någon dålig film som ingen mer än Anton fattade, så vi bytte till Beck istället. Blir alltid Beck, haha!
Efter det åkte vi en tur innan jag fick skjuts hem. Har bara suttit framför datorn, lyssnat på musik och sånt.
Nu ska jag gå och sova och hoppas på att jag inte vaknar upp imorgon..

snälla bli min igen, låt mig va kvar, ja låt det va


Sitter och väntar på att Daniel och Anton ska komma och hämta mig. Drar iväg till Emma sen och tittat på film och sånt skoj. Måste dock hem tidigt idag, men bara jag får komma bort en stund med trevligt folk så är det bra lixom.

Om jag orkar så bloggar jag mer när jag kommer hem, annars får jag se när det blir, för mår som sagt inte så bra...

klassresa till liseberg igår

Ja, det var väl kul, antar jag.
Vi åkte vid halv sju på morgonen och kom hem vid halv två på natten.
Bussresan, både dit och hem, var bland de svåraste bussresor jag någonsin varit med om. Jag fick liksom för mycket tänketid och tårarna rann som aldrig förr.
Väl framme så fick vi vänta typ en halv timme-fyrtio minuter på att Liseberg skulle öppna, men när det väl öppnat så skaffa vi åkband och hela köret, sedan småsprang jag och mina favorittjejer till Balder - som alltså blev första åket för oss!
Åkte allt från kaninresan och sagoslottet till atmosfear och kanonen, och självklart spökhotellet gasten!
Jag hade det verkligen skitkul då jag väl satt i tex atmosfear eller kanonen och sånna fartfyllda grejer, men när det kom till lite mer lugnt, eller till väntetiderna, då kom allt upp i huvudet igen och jag fick lugna ner mig själv för att inte gripas av panikångest och hundratusentals rinnande tårar.
Men men, jag hade väl kul..

Kvällen innan Liseberg, alltså i fredags, då hade jag kul som tusan! Vi var ett gäng vänner vid Lillskön. Vi grillade, badade, sjöng och skrattade, sjukt kul! Jag och Victoria sov sedan hos Moa.

Nu ska jag väl läsa lite eller något, har ingen lust för nånting egentligen..

Får jag ens ha kvar dig som min vän?

kan man hoppa över morgondagen? helst ett par dagar till med. fast allra helst vill jag hoppa över hela livet.

Jag orkar inte blogga,
jag orkar inte skolan,
jag orkar inte spela glad längre,
jag orkar inte någonting.


Ledsen att jag är så dårlig på att uppdatera, och när jag väl gör det så är det skit tråkiga inlägg! Men jag orkar verkligen inte. Jag mår bajs och har gjort det de senaste dagarna. Jag bryr mig knappt om de jag älskar mest, om de jag inte klarar mig utan..

Jag kommer tillbaka med roliga och läsvärda inlägg igen när jag blivit på bättre humör, även om det för tillfället känns som att jag aldrig kmmer bli på bättre humör. Men någon gång blir jag nog pigg igen ska ni se!
Ha det bäst! Kram

jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova


Haha, visst är jag söt? :D

Hej! Har inte bloggat på ett tag med blogg.se har krånglat som fan, + att jag inte riktigt haft tid.
Idag efter skolan åkte jag till Vikingstad, blev lite häng där med massa trevligt folk innan vi åkte iväg till Lillsjön och badade ch grejer där. Kallt som fan i vattnet var det, men ändå rätt skönt, haha!
Daniel skjutsade hem mig sen. När jag väl var hemma så åt jag lite mat och sånt, kollade lite hockey, städade lite, och nu har jag precis duschat. Ska gå och sova nu, för imorgon så ska jag vara hurtig och gymma innan skolan!
Vi hörs, puss

det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

Godkväll! eller något åt den stilen, hehe.
Igår var det disco för småbarnen, och ja, det för F-3 var jätte kul! Det kom masser ungar, och vi tjänade massa pengar! Andra discot, alltså det för 4-6 var mindre kul. Trötthet, inte lika mycket folk som resulterade mindre att göra, därav också massa tjurhet då vissa tog lite för många och långa ''raster''. Men ja, helheten var väl kul!

Idag så gick jag upp tidigt. Jag och familjen åkte till landet för att komma bort lite från samhället och omvärlden. Vi fixade i trädgården, grillade till lunch, solade, skrattade, tog det lugnt, och så tog även jag och syster en cykeltur på ett par kilometer med i princip bara uppförsbackar(!!).

När vi kom hem provade jag och syster klänningar och skor som galningar, för imorgon drar vi på kusinens konfirmation!
Nu har jag precis duschat och ska alldeles strax gå och sova, för ska upp tidigt imorgon med, för vi ska åka hemmifrån senast klockan 10.

Bloggar mer imorgon, puss.

du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort var du bor

Herregud vad Veronica Maggios nya album är bra! Mina favoriter på skivan är för tillfället de tre första låtarna på skivan, alltså Satan i gatan, Välkommen in och Jag kommer.
Jag kan liksom in låta bli att lyssna på skivan om och om igen tills någon annan i familjen kommer in i mitt rum ch säger ''Hörde vi inte den där låten nyss?'' om varenda låt typ, haha.
Men har ni inte lyssnat på skivan så är det bäst att ni gör det nu! Den är värd guld

torsdag 5 maj 2011

Hej på er! Jag är sjukt trött men kan skriva lite kort.
Igår efter skolan så följde jag som sagt med Adam hem, vi tittade på Avatar, Harry Potter och sen nån dålig/konstig film som jag somnade till, haha! Åt mat och så med, så gick vi och la oss rätt skapligt.
Sen så imorse så gjorde vi iordning oss och så sen tog vi bussen till skolan.
Har varit på sjukt bra humör idag, sprungit runt och varit allmänt jobbig och garvat hela tiden typ, haha. Konstigt ng så blev jag på ännu bättre humör efter nationella provet i matte, trots att jag kommer få tillbaka det med betyget IG, haha!
Åkte och gjorde några ärenden i stan sen, och ja, nu har jag precis kommit hem. Ska ta mig en Gorbys pirog, sen ska jag nog sova en stund, hehe.
Just det, måste plugga med... Idrott, biologi, kemi och fysik (glömde svenskan och so i skåpet i skolan, härligt!) står på schemat , inte så jätte kul faktiskt..

Beating up the wrong guy, Oh man! Wonder if he'll ever know.

Hej! Ledsen att jag inte har några nya bilder så ofta längre, men jag glömmer helt enkelt att ta nya hela tiden!
Idag har det inte driekt hänt något speciellt, utan skolan har rullat på som vanligt typ. Förutom att det snöat/haglat/regnat som fan!! Blir less på vädret som fan alltså! Nyss var det ju sommar hallå?
Aja, när jag slutat så tog jag bussen hem, satt vid datorn en stund innan jag somnade och sov i ett par timmar. Vad här det med mig lixom? På senaste tiden har jag sovit som fan efter skolan men ändå lagt mig skapligt på kvällen sen! Sjukt.

Nu har jag precis duschat och smörjt in mig lite med brun utan sol. Får hoppas på att det inte blir så fläckigt.. Jag har nämligen börjat faila med brun utan solen den senate tiden... men som sagt, får hppas på att det blir bra ch inte fläckigt!
Tänkte föna håret lite nu, sen går jag nog och lägger mig. Imorgon åker jag hem till Adam efter skolan och sover där. Kanske bloggar imorgon bitti, annars kan jag nog slänga ihop ett inlägg hemma hos Adam!
Hörs, puss

2 maj 2011



Hej! Idag slutade jag vid tjugo över 12-halv ett någonting, men inte förnst en timme senare fick jag reda på att jag inte hade musik idag, så var kvar i skolan en timme i onödan, känns ju lite surt! Fast måste säga att det var riktigt skönt att sluta två timmar tidigare än vad jag brukar göra på måndagar i alla fall!

När jag kom hem somnade jag direkt, och sov lite för många timmar än vad som var tänkt, hehe. Vaknade upp av att brorsan sa att jag var tvungen att äta lite, så ja, pasta och kyckling slank ner i magen innan jag la mig i sängen igen, fast denna gång sov jag inte utan läste senaste numret av Vecko Revyn som ramla ner i brevlådan här om dagen!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, sedan föna håret(för att inte lägga mig med blött hår och därav riskera skatbo number one som knappt går att göra någonting åt hur lång tid man än har på sig), sen antar jag att det blir datorn en stund, innan jag går och lägger mig för natten!

Kanske bloggar någonting innan läggdags, jag får se, men kika in igen m en stund fina läsare! :)

trevlig kväll

Hej kära vänner! Min valborg har varit sjukt kul! Jag fick dock världens fläskläpp av Mattias, men vafan, jag hade det kul ändå! En svullen och sårig läpp äre väl ingen som dött av va? :D haha!
Jag tror dock inte att det togs några bilder igår, men det var jag och massa trevliga och fina vänner som grillade, snackade, sjöng och hade det kul på altanen hemma hos Mattias, blev väl dock lite för mycket för vissa med det löste sig ändå! :)
När det blev läggdags så delade vi upp oss i tälten som vi slagit upp lite tidigare på kvällen. Jag frös som en galning under natten, trots att jag sov med tjocka mjukisbyxor, dubbla strumpor, t-shirt, tjocktröja med luva på skallen, sovsäck och filt. Men jag frös ju inte ihjäl så det gick bra ändå!

Imorse när vi vakna så delade vi upp oss lite. De flesta gick in och tittade på tv, men jag, Anton, Daniel, Emma och Victoria satt ute i ett utav tälten och snackade och körde roliga lekar tills det blev dax att börja packa ihop grejerna och dra sig hemåt.
Väl hemma så var det bara att börja byta om, sminka sig, fixa håret och försöka bli någorlunda fräsch för att sedan åka iväg till brorsan och hans sambo för att fira brodern som fyller 21 idag! Det blev mycket fika och så, så någon kvällsmat behövdes inte på det kan jag lova!! Blev dock lite cheez ballz och coca-cola nu på kvällen, så imorgon blir det antagligen gymmet för min del! Denna helg har nämligen varit riktigt onyttig för min del!

Blev ett jävligt långt inlägg, men vafan, haha! Jag kanske bloggar mer sen innan jag går och lägger mig, annars hörs vi imorgon igen, puss♥
RSS 2.0