090930

Hejhej!
Jag har precis tagit mig en dusch. Just nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja igen. Hmm.. undra vilka jag håller på idag. Det är nog tre stycken. Fast det är bara två som ska vidare.. Men jag tycker i alla fall att Erik, Rasmus & Rabih var bäst ikväll. Erik har alltid varit en utav mina favoriter, så han måste vidare till fredagsfinalerna, annars har jag ingen kvar som jag kan sitta och hålla tummarna för varje fredagskväll!
Jaja, nu ska jag borsta tänderna och sånt där. Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla ifall det är något bra på tv medans jag väntar på Idol. hehe. Men vi hörs imorgon! :)
Kram
/Mathilda

Onsdag 30/9

Hej bloggen!
Idag har skolan varit rätt tråkig faktiskt. Men jag har väl stått ut någorlunda bra i alla fall. När jag kom hem så tog jag mig en macka, och nu satte jag mig precis här. Min otroligt jobbiga mamma har kommit in en sväng och tjatat om saker som inte är sanna. Gashes vad trött jag blir på henne. Det värsta är att hon aldrig ger sig heller, utan säger bara emot mig hela tiden. Och när jag blir riktigt arg så skriker jag så mycket så att tårarna börjar trilla. Det är inte så kul. haha. Men men, hon och pappa har i alla fall stuckit till stan nu. Skönt! Så nu ska jag läsa igenom några papper som det står allt som jag ska göra till en uppsats i hemkunskap och idrott. Tog har jag ungefär sju veckor på mig, så det är rätt lugnt..

Kram
/Mathilda

Tisdag 29/9

Heeeeejj!
Idag är jag super glad. Jag vet inte varför.. Fast iofs är det ju bra att vara glad!
Skolan idag har i alla fall varit bra. Eller jag har knappt haft några lektioner, håltimme och sånt där. Och så skulle jag till sjukgymnasten också, så sita lektinen var jag ungefär tjugo minuter på. Hos sjukgymnasten gick det bra. Hon satt bara och prata lite med mig. Dock i typ en halvtimme, så det var extremt tråkigt. Nu har jag i alla fall precis kommit hem, och jag fick för mig att baka någonting. Men jag får se.. Vi hörs i alla fall senare! ^^

Kram
/Mathilda

090928

Sofia åkte hem för ungefär en halvtimme sen. Och jag är skit deppig över att jag inte lyckades ta mig till Idol idag. Tänk ifall jag skulle varit där lixom... Men jaja, sånt är livet. Jag ska i alla fall gå och duscha snart. Sen lär jag väl sitta här tills Idol börjar igen. hehe.

Kram
/Mathilda

Måndag 28/9

Hejhej!
Skolan idag har varit bra. Efter skolan så tog jag och Sofia bussen till stan, gick och åt på TacoBar. Sen gick vi hem till mig en snabbis innan vi gick ner till stan igen för ett par ärenden som ni tyvärr inte får veta, haha ;)
Nu har vi i alla fall precis ätit kvällsmat, och satte oss precis vid datorn. Hon stannar här och tittar på Idol med mig ikväll. Fuck, vi skulle varit där ikväll om vi haft skjuts till Stockholm. Men tyvärr så hade vi inte det, och därför rök fyra biljetter. Snacka om att jag kommer vara skapligt ledsen när jag ser idol ikväll. Tänka lixom ''Jahopp där skulle jag varit''. höhö. Jaja, nu ska jag vara lite social. Vi hörs senare! :)

Kram
/Mathilda

Dålig uppdatering

Hej på er!
Extremt dålig uppdatering idag också, förlåt. Men jag har varit så trött, och därför inte gjort någonting. Det leder till att man får total bloggtorka. Mitt internet krånglar också, och det gör att jag inte kan lägga upp bilder. Men imorgon är det skola och då får jag förhoppningsvis lite mer attt skriva om.

Kram
/Mathilda

090927


Jag bjuder på en extremt redigerad bild.


Hej!
Igår var jag skit lat och orkade inte blogga mer än en gång. På kvällen kom min syster också, och sen så sov hon här. Idag så vaknade jag vid klockan elva. Jag gick upp och åt frukost, sedan tog jag mig en dusch. Nu ska jag alldeles strax städa lite. Eller ja, plocka undan alla kläder från golvet. För nu är det så stökigt att man knappt kan gå in i rummet.... haha.

Kram
/Mathilda

090926

Godmorgon!
Jag har precis vaknat. Ska alleles strax gå till köket och få i mig någonting att äta. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag antar att jag bara ska sitta hemma och inte göra ett skit idag. Och mitt knä gör så ont så... jag vet inte vad. Jag ska be mamma att smörja in det med bedövningssalva. hehe.

Kram
/Mathilda

Hemma nu!

Ao, nu är jag hemma från Cupan. Vi var där och dansade loss för fullt till klockan elva ungefär, sedan tröttnade vi eftersom det bara var vi och ett par 96:or som dansade. Så vi promenerade till McDonalds istället. Vi tolv så knallade vi tillbaka till Cupan och där kom Sofias mamma och skjutsade hem mig. Nu har jag i alla fall kommit hem och jag ska snart gå och tvätta bort sminket och såna saker.

Förresten, min kamera ville inte samarbeta med mig nu ikväll, så därför blev inga biloder tagna. Men Moa har tagit ett par bilder med sin kamera, så jag ska be henne skicka dom till mig sen. Och så tog de som jobbade där mängder utav bilder på oss när vi stod och dansa på Cupan. Gud så kul. Nooope. Undra vart dom kommer ut sen. haha.
Jaja, nu ska jag göra mig iordning inför natten. Sen ska jag gå och sova. Jag är skit trött, och det känns som att mitt knä har gått av på mitten. Men jag hoppas att det bara är en inbildning. Hur som helst så tyckte inte mitt knä att det här var någon bra idé. Men skit samma, vi hade kul! ;)

Kram
/Mathilda

CUPOLEN

Nu ska jag alldeles strax knalla iväg till bussen. Jag har ingen aning om när jag kommer hem, men det blir väl nångång i natt antar jag. Vi hörs då! :)

Fredag 25/9

Hejhej!
Skoldagen har varit bra. Jag var bara lite deppig den första lektionen, sen har jag skrattat i princip hela dagen. Och när jag inte skrattat så har jag haft ett léende på läpparna. Det är väl bra? :D hihi.
Jag slutade i alla fall vid 10 över tre. Jag satt och prata med ett på killar i klassen samtidigt som jag väntade på bussen. När jag kom hem så tog jag mig en macka, och nu har jag precis satt mig här. Jag ska alldeles strax prova kläder till ikväll. Jag ska nämligen ut med ett par tjejkompisar och dansa loss på Cupolen här i Linköping!
När jag valt ut kläder så är det antagligen dax för mat, och sedan ska jag platta håret och bättra på sminket. Sen tar jag bussen till Cupolen och möter upp tjejerna. Jag hoppas (och tror) att det kommer bli en super rolig kväll. Men jag uppdaterar mer innan jag åker. Ha det bra så länge! :)

Kram
/Mathilda

Idol

Hej på er!
Tittat klart på idol, och jag har varit lite deppig över att min favorit åkte ur igår. Men jag har hittat nya favoriter, och en utav de är Gabriel. Han sjunger bra, han är snygg och det bästa av allt.... Han är Linköpingsbo! Ingen tvekan att man ska hålla på honom. Några andra favoriter är Erik, Erika och Jon. Men vi kör GO LINKÖPING lixom! ;)
Jag hoppas att han går vidare imorgon. Gör han inte det så hejar jag på Erik. Och jag är nästan helt säker på att han går vidare. hehe.

Kolla på Gabriels klipp från 3:e momentet i slutaudition här!

Kram
/Mathilda

Torsdag 24/9

Hej bloggen!
Skolan idag har varit bra. Eller ja, hyffsat bra i alla fall, eftersom jag varit lite nere idag också. Efter skolan så pratade jag i alla fall med Linnea en stund om en viktig sak (dock får ni inte veta för det är alldeles för privat). Sedan så följde hon mig till busshållsplatsen. På bussen satt även Moa, så satt och prata med henne hela vägen. Sedan så gick hon och jag till Expresso house och frågade om vi fick praoa där. Men det fick vi inte. Så jag gick hem, och Moa skulle kolla på någon tröja eller något.. När jag kom hem så satte jag mig i alla fall här med en gång. Och jag får se vad jag hittar på sen. Kanske följer med mamma och pappa och handlar sen eller nått. Jag vet inte, får se.
Men vi hörs senare i alla fall! :)

Kram
/Mathilda

Onsdag 23/9

Hej!
Inte hunnit uppdatera innan, men nu så. Skolan har väl varit bra. Varit extremt deppig bara över ett par saker. Men det löser dig nog snart får jag hoppas! I alla fall, så jag hann vara med alla lektioner utom svenskan idag, eftersom jag skulle till sjukhuset och röntka knät. På bussen satt jag och prata lite med en vän, Johan, och sedan när jag gått av bussen så gick jag hem för att gå på toa och sånt. Sen småsprang jag iväg till sjukhuset och mötte upp mamma där. Röntken gick bra, och jag får reda på ''resultatet'' om ca en vecka. Efter röntken knallade jag och mamma till affären och handlade mat till en sjukling som ska föreställa min syster. haha. Sen gick vi hem med det och lite senare kom pappa hem så vi tog bilen hem till min syster, och lämnade maten. Eller ja, mat och mat. Glass, godis, cola och såna saker som är bra när man är sjuk. Sedan när vi lämnat det så åkte vi hem igen. Så ja, nu har vi precis kommit hem. Antar att det är kvällsmat snart. Sen ikväll så är det Idol.
Men vi hörs senare! :)

Kram
/Mathilda

Godnatt alla fina läsare!


Lägger in en ego-bild som är rätt photoshopad. Halv är jag också..


Jag har skrivit om detta inläg 8192813209 gånger, just för att jag inte vet vad jag ska skriva. Eller jag vet vad jag ska skriva, men jag vet inte hur jag ska formulera det. Jag ska i alla fall alledeles strax gå och lägga mig. Imorgon hoppas jag på att inte var lika deppig som jag varit idag, och som jag just nu är. Jag ska även till röntken imorgon, för att kolla mitt knä. Hoppas det går bra. Nu ska jag i alla fall göra iordning mig inför natten. Vi hörs imorgon! :)

Kram
/Mathilda

något blev konstigt.

Såg att det blev något konstigt med förra inlägget. Men jag fixade till det nu. Jag sitter i alla fall och chattar med ett par vänner, men jag ska snart duscha. Jag har börjat med att duscha håret varje dag, vilket inte är så jätte bra eftersom det sliter på håret något förskräckligt, även ifall man inte kan tro det. Däför måste jag sluta upp med att duscha håret så ofta, och börja med varannan dag, precis som förut. Man vill jag inte ha så slitet hår som *hosthost* vissa andra *hosthost*. Jag nämner inga namn. haha.

Kram
/Mathilda

Tisdag 22/9

Hejhej!
Kom hem från konfirmationen för ett tag sen. Har hunnit äta lite mat också. Skolan har varit bra. Jag har bara varit lite depp, men det gick över sen efter skolan då jag fick tänka på anra personer och sånt. Hänt ett par saker, som jag dock inte kommer berätta här.
Jaja, jag skulle bara säga att jag lever, typ. Men nu ska jag gå till vardagsrummet och titta på idol. Vi hörs sen! :)

Kram
/Mathilda

090921

Jag sitter just nu i köket. Jag ska alldeles strax ta mig en dusch. Sedan får vi se vad jag hittar på. Sitter antingen vid datorn resten utav kvällen. Jag sa att jag skulle plugga förut, men det blev aldrig så. Jag orkade inte. haha. Så typiskt mig, tyvärr ;s

Kram
/Mathilda

Måndag 21/9

Hej!
Idag har jag varit på toppen humör i princip hela dagen. Och skolan har varit bra. Lektionerna är självklart tråkiga, men då gör jag och mina underbara vänner dom roliga. Toppen! Jag slutade skolan tjugo över tre, och tod bussen hem vid halv fyra. När jag kom hem så tog jag mig en tallrik med flingor och yoghurt, sedan satte jag mig här. Jag ska snart plugga lite tror jag. Om jag orkar i alla fall.. Hehe, men vi hörs senare! ;)

Kram
/Mathilda

Nymålade naglar

Jag har precis målat naglarna. Det blev svart den här gången. Jag har ju inte haft varken nagellack eller lösnaglar på den senaste tiden. Men de senaste gångerna jag haft nagellack så har jag haft rosa, antingen ljus eller mörk. Därför fick det bli svart den här gången. Länge sen jag hade svarta naglar! Fast jag funderar faktiskt starkt på att köpa lösnaglar snart igen. Det är såå mycket snyggare med långa naglar! Tänk er långa med lite glitter längst, precis som jag alltid hade förut. Åhh vad jag saknar dom. Men det är så otroligt dyrt, och jag sparar mer pengar till annat om jag skippar lösnaglarna. Så jag får väl fortsätta att ha korta naglar ett tag till då..

Kram
/Mathilda

090920

Hejhej!
Jag har precis ätit lunch. Jag ska snart ta mig ett bad, lägga på en ansiktsmask, raka benen osv.. Men jag funderar starkt över att gå ner till Netto och köpa lite godis som jag kan ha medans jag jag badar. Men jag tror inte att jag orkar. Så vi får se hur det blir med den saken. hihi :)

Kram
/Mathilda

Frukost och Dagens kändis

Godmorgon bloggen!
Jag har precis vaknat, och ska snart gå in till köket och göra mig lite frukost. Idag har jag inga planer för någonting som jag ska göra. Kanske ska fixa till mina väggar lite. Sätta upp alla mina Hello Kitty plancher och sånt. Men jag får se om jag orkar. Just det ja, jag kom precis på att jag inte la in någon ''dagens kändis'' igår. Men jaja, jag kanske slutar med det helt snart. Ingenting som jag direkt uppskattar, och jag antar därför att inte ni heller gör det!? Men vi får väl se hur det blir med den saken också. hehe.
Hur som helst så uppdaterar jag mer senare under dagen. Jag ska gå och äta frukost nu. Ha det bra!

Kram
/Mathilda

Självkänsla

Läs mitt tidigare inlägg om självkänsla här, och läs Kenzas här.
Självkänsla är så jävla viktigt för att man ska kunna leva ett bra liv. Jag har själv mått så pass dåligt att jag velat ta självmord. Dock har jag kunna prata med folk, och det har hjälpt. Man ska verkligen inte må dåligt över att man är lite överviktig. Man ska speciellt inte må dåligt av att man tror att man är överviktig, fast man är normalviktig eller kanske till och med underviktig. Någonting som jag har körde med ett tag var att jag varje morgon ställde mig framför spegeln i bara underkläder och sa högt för mig själv ''Fan vad snygg jag är!''. Man kan tycka att det låter väldigt sjukt och patetiskt, men tro mig, det hjälper!

Bland det värsta jag vet är när mina vänner säger ''Gud, vad tjock jag är!'', ''Titta mina lår, så jävla tjocka!'', ''Jag ska börja banta nu, jag är verkligen för tjock!''. Eller när man ska äta och de läser på tex juice paketet och säger ''Shit vad mycket kalorier det är i den här, jag dricker vatten eller mjölk!''. Guuuud, jag hatar det verkligen! Och jag hoppas att ni tar åt er av det här, för ni vet vilka ni är. Jag har slutat att säga till er för jag har lärt mig att ni inte tar åt er av mina ord. Men detta är verkligen någonting jag lider utav när jag hör, för både jag och ni kan svära på att jag är tjockare än er. Men jag bryr mig inte, jag är född sån, och jag får leva med det. Men när ni säger att ni är tjocka, fast ni faktiskt nästan är underviktiga, så börjar jag tänka på min vikt. Att jag är tjock, fast det går sedan snabbt över till att jag tänker ''Sluta, jag är inte tjock''.

Man måste kunna leva med sitt egna utséende. Det är jätte viktigt! Nu för tiden kan jag till och med titta mig i spegeln och tänka ''Så jävla snygg jag är idag!'', och verkligen mena det. Jag vill att fler ska kunna acceptera hur dom ser ut. Att ingen är perfekt. Varje person har någonting som man inte är nöjd med. Jag har mycket. Både mage, ben (framför allt vader), mycket finnar, brösten. Men jag skiter i det nu för tiden. Man lever bara en gång och man ska passa på att ha kul medans man ändå lever. Man ska tänka på allt det positiva istället för på allt negetivt. Och det viktigaste av allt, slösa ingen tid på att jämföra dig med photoshopade fotomodeller! Herre gud säger jag bara.



Kram
/Mathilda

Lördag 19 september

Hejhej!
Efter att jag varit på stan med mamma så gick jag hem och åt lite snabbt, sedan gick jag ner till stan igen och mötte upp Helena. Vi gick omkring lite på stan, sedan mötte vi upp Linnea på Stora Torget. Vi gick till Netto och köpte godis och cola, sen knallade vi ner till stångån och satte på musik och hade det riktigt trevligt. När klockan var sex ungefär så gick vi till Resecentrum och satte oss där. Skrattade så vi nästan kissade på oss, precis som vanligt. Alla glodde lika mycket som dom alltid gör när vi är i farten, men vi älskar uppmärksamhet så människor som glor är ingenting vi stör oss på! ;) haha. När klockan slog halv sju så kom Helenas tåg i alla fall, så hon var tvungen att åka hem. Men jag och Linnea satt kvar på rese och flummade lite till. Men sedan var jag tvungen att gå hemmåt, och hon tog bussen hem till sig i lilla Malmslätt. Jag knallade hemåt och när jag väl var hemma så tog jag fram damsugaren och damsög. Sedan var det ost & kex, goottt! :D

Kram
/Mathilda

Nu sticker jag till stan med mami...

... tror dock inte att jag köper någonting. Vill bara komma ut lite. Lite senare kanske jag träffar Linnea, för hon rungde nyss och sa att hon ville träffa mig. Så vi får se hur det blir! :)

Kram
/Mathilda

Dagens outfit 19/9


En dagens outfit, shoohoo, det var länge sen!

Jeansleggins:
Lindex
Svart långt linne:
Gina Tricot
Halsduk:
Kapahl
Skinnjacka:
Cubus
Och så kör jag med ett par Converse till det!

Kram
/Mathilda

090918

Har precis tittat klart på Idol. Jag ska tvätta bort sminket, känner att jag smetat ut det i ansiktet eftersom jag somnade en liten stund förut. Jag låg och gosa med min älskade katt Gösta, och sedan så somnade jag.
Men i alla fall, efter att jag tvätta bort sminket så ska jag dra på mig mjukisbyxorna och göra mig en mugg med varm O'boy. Herre gud alltså, jag går fortfarande omkring i ett par stela jeans. En skam att jag inte bytt om till mina älskade mjukisbyxor än alltså! Fast som sagt så åker dom på nu. hihi. Ha det bra! :)

Kram
/Mathilda

Dagens kändis 18/9


Yes, idag får det bli Miss Li, bara för att jag har lyssnat på hennes och Lars Winnerbäcks underbara låt Om du lämnade mig nu i princip hela dagen. För övrigt så tycker jag att hon har en skit grym röst och hennes klädstil är lika cool den!

Kram
/Mathilda

Fredag 18/9

GUD SÅ SKÖNT MED FREDAG! Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag göra, nu är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör. nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyys! :D
haha jag var bara tvungen xD

Skolan idag har i alla fall varit bra. Det började med SO prov, och det gick inte så bra. Jag kommer nog inte få bättre än G tror jag. Det kändes inte så i alla fall. Men jag fick sluta en halvtimme tidigare, så vi hade 70 minuters rast sen. Så jag och ett par klasskompisar gick till gårn och köpte kaffe och sånt. Sen kommer jag inte ihåg mer av dagen. Vi hade hemkunskap, spanska och matte i alla fall. Det kan ha varit nån mer lektion, det kommer jag inte ihåg.
Jag minns att sista lektionen var matte, och när vi slutat så mötte jag upp två vänner på busshållsplatsen (Moa & Adam). Satt och prata och skratta med dom hela bussresan. Nu har jag precis kommit hem, kommer antagligen sitta här resten utav kvällen. Så vi hörs senare! ;)

Kram
/Mathilda

090917

Jag sa förut att jag skulle fortsätta att plugga lite innan idol. Men icke sa nicke. Jag satt istället kvar vid datorn, och helt plötsligt hade det gått en timme, och idol skulle börja. Jag satte mig i vardagsrummet och titta på det. När det slutat satte jag mig utan att tveka här igen, och nu ser jag att klockan är tjugo i tio. Jag måste ta mig en dusch, för annars kommer mitt hår vara extreeemt fettigt. Och det vill man ju inte direkt. Så därför måste jag hoppa in i duschen nu.

Jag kom precis på att vi har SO direkt på morgonen imorgon. Fuck. Jag kan inte allt. Jag måste läsa på lite innan jag somnar..

Kram
/Mathilda

Dagens kändis 17/9


Även idag får det bli en bild på en grupp istället. Nämligen på Kent. Dom är oslagbara. Deras texter är extremt speciella, men lyssnar man noga så hör man att deras låtar har ett bra budskap. Och varför de blir ''dagens kändis'' idag är för att deras underbara låt ''Utan dina andetag'' har spelats i mina öron i princip hela dagen.

Kram
/Mathilda

Plugg


Ersänn jag ser smart ut med pennan bakom örat?! :D

Jag har i alla fall suttit och pluggat i nästan två timmar. Herre gud alltstå, det var svårare än vad jag trodde. Jag får ju inte in nått i min lilla skalle, hur mycket jag än försöker. Efter ungefär två timmars pluggande så var det mat. Och efter maten följde jag med mamma och pappa för att handla. Nu har vi precis kommit hem och jag ska nog sätta mig och göra ett nytt försök att få in SO;n i skallen. Och om 50 minuter börjar Idol, shoohoo.

Kram
/Mathilda

Torsdag 17/9

Halluuuuu :)
Imorse när jag skulle rosta bröd så hade jag i den lite för länge, det var nämligen en kolbit när den kom upp ur brödrosten. Och vad tror ni hände sen då? Jo, brandlarmet gick såklart, och jag kunde inte få stopp på det. Men tillslut slutade det pipa, fast det luktade fortfarnde bärnt i hela köket. haha.
Skolan idag har i alla fall varit bra. Efter skolan satt jag kvar en stund och pratade med Linnea och Victoria. Sedan tog jag bussen hem. Väl hemma så satte jag mig här med en gång. Jag ska snart börja plugga lite SO. Jag har nämligen prov imorgon. Och nej, jag har inte tränat någonting. Fast jag kan nog det mesta i alla fall, för jag har hängt med hyffsat mycket på lektionerna, och vi har världens bästa lärare i SO, så man lär sig rätt snabbt.
Jag bloggar mera sen när jag pluggat lite. Jag måste damsuga också.. hihi.

Kram
/Mathilda

Dagens kändis 16/9


Självklart så är det Tokio Hotel idag. Och jag vet att det är fyra kändisar på en och samma gång, men det struntar vi i, för jag kunde inte bestämma mig vem utav dom jag skulle välja. Bilden är även väldigt gammal på killarna, men jag älskar den i alla fall. Det har varit min favoritbild med dom sedan bilden blev tagen. Jag vet inte varför, det bara är så. haha ;)

Kram
/Mathilda

Onsdag 16/9

Hej!
Skolan idag har varit lika rolig som vanligt. Och nej, jag tycker inte att själva skolämnena är roliga, jag har bara världens bästa vänner. Egentligen kunde jag åkt hem klockan tio över tolv idag för att vi slutade spanskan då, och efter spanskan så har vi lunch och sedan idrott och sist svenska, men idrotten kunde jag ändå inte vara med på för att jag har så fruktansvärt ont i knät, och svenskan behövde man inte gå på om man hade gjort en läxa. Men jag (och två tjejkompisar) stannade ändå kvar och pluggade i ungefär en halvtimme utav idrottslektionen, men sedan tröttnade vi på det och gick till korridoren och satte oss på en bänk och pratade. Sedan dog vi lite. HAHAHAH nejdå, men jag tänker inte berätta.. xd
I alla fall, sedan så satt vi och pratade med ett par klasskompisar, och dog lite till. HAHAHH XD shit, jag kanske inte ska göra er så nyfikna.. nej, jag ska sluta. Men vi satt i alla fall i korridoren och pratade med ett par klasskompisar. Sedan när dom skulle in på svenska lektionen så gick vi iväg och satte oss på¨en annan bänk utanför matsalen, sedan kom det ett par vänner och satte sig vid oss.
När jag sedan gick in till korridoren i högstatiet igen för att gå till mitt skåp så dog jag lite till. Ja just det ja, jag skulle sluta att göra er nyfikna.. haha. Men tillslut när jag lyckades andas igen så gick jag och Sofia till busshållsplatsen. Jag skulle hem och Sofia skulle till stan för att träffa en kompis. Och sedan när jag gått av bussen så skulle jag gå hem som alltid, men det kändes som att det var flera mil jag gick. Okej, det är rätt långt som jag går varje dag, men det kändes som ungefär 7 mil hem. Fast det tar egentligen ungefär en kvart, om man går normal takt.
Aoo, men nu ska jag plugga lite. Så vi hörs senare! :)

Kram
/Mathilda

Dagens kändis 15/9


Idag får dagens kändis bli Lars Winnerbäck bara för att jag har lyssnat igenom hans låtar precis hjela dagen. Jag älskar hans musik, har alltid gjort och kommer alltid att göra.

Kram
/Mathilda

Panik

Hejhej!
Skolan har varit bra. Efter skolan följde jag med Sofia hem till henne med ett par till kompisar. Vi bakade scones och satt och prata och planerade en grej. Sedan tog jag bussen hem vid klockan sex. Nu hinner inte jag skriva något mer för pappa kom precis hem galen som en gris och sa att jag inte kommer få några pengar den här månaden ifall inte jag satte igång och sstäda nu.

Kram
/Mathilda

Godmorgon 15 september!

Det förvånar mig att jag inte är tröttare än vanligt idag. Jag hat ju trotts allt bara sovit ca 4 timmar inatt. hehe inte bra! Men jag kunde verkligen inte sova, och det kan inte jag rå för.
Jag har i alla fall precis plattat håret och snart ska jag även sminka mig och sånt. Men idag är jag en riktig slappis, så jag kör på mjukisbyxor. sseeeeexxxiiiigggtttt.

Kram
/Mathilda

Ett fel uppstod

Gud så irreterad jag blir nu! Jag spelade in ett videoinlägg förut. Och så skulle jag lägga in det på Youtube. Så gick det jätte långsamt. Och jag väntade i säkert en kvart, och sen står det: Ett fel uppstod, försök igen senare!
Shit så irreterad jag kan bli på sånt alltså! Så himla störande. Och jag orkar inte försöka en gång till. Därför får ni inte se det. Istället ska jag lägga mig ner i sängen och kolla igenom gamal skolkataloger. Gud så kul! :)
Kanske uppdaterar en sista gång innan jag går och lägger mig, men vi får se hur det blir med den saken.

Kram
/Mathilda

bjhgeasvjfkesödnfcjk

Shit, vilken jävla vacker rubrik alltså! ;o


åhhhh jag vet inte vad det är med mig. Jag är så deppig hela tiden. Det enda jag gör är att sova, sitta vid datorn, gå på toa och tröstäta. Inte undligt att jag går upp i vikt lite då och då... Jag äter allt som står i närheten. Det spelar ingen roll ifall det är sötsaker eller inte. Jag bara äter, precis hela tiden. Skiter fullständigt i skolan gör jag också. Okej, skiter fullstänigt var väl lite fel ord kanske. Men ändå..
GAHHHH jag blir så arg på mig själv. Jag vet ju förfan inte ens själv vad det är med mig. Så himla jobbigt det är.
Eller... nu tror jag att jag börjar ana vad som står på. Man kanske ska välkomna mensen för denna månad?! hm.
Jo, jag brukar bli sån här då. Och finnarna har börjat ploppa upp i ansiktet också.. Fuck.

Jaha, där fick ni höra lite gnäll från mig. Men jag måste verkligen få tala om för alla ifall jag värkar lite tjurig eller så. Tacka gud för att jag har vänner som sprider glädje i alla fall. När de är i närheten behöver man ju inte känna någon deprission precis, och det är skönt! :) hihi.

Kram
/Mathilda

Måndag 14 september!

Hejhej!
Idag var det ju skola igen. Extremt tråkigt, och jag har inte mått särsilt bra idag.. Hoppas att jag mår bättre imorgon! Ska se till att jag går och lägger mig tidigt idag. Men i alla fall, efter skolan så gick jag till Synsam med en gång. Dom skulle kolla hur det gick med linserna och bla bla bla.
Nu ska jag se till att hitta mina nycklar. Jag hittade de inte imorse så jag har inte kommit in i mitt skåp på hela dagen. Jobbigt värre! Men nu ska jag se till att hitta dom.

Kram
/Mathilda

Dagens kändis 14/9


Shit, jag har börjat lyssna på Britney Spears igen. Eller bara henes gamla låtar. Ni vet ''I'm not a girl, not yet a women'', ''Somtimes'', ''Lucky'' osv. Jag lyssnade alltid på henne när jag var liten. Hon har lixom alltid följt med. Därför blir hon dagens kändis för mig idag! :D

Kram
/Mathilda

Bilder från dagen!

Yes, rubriken säger väl allt.





Är hon inte söt eller? ;o <3


Linnea gillar min röv, hahah!


Och jag lekte även fjortis. Det enda som fattas är uringningen, den bruna/oranga brunkrämen och de 78 lagrerna med masscara.


Allså jag har ungefär 30 bilder till, men jag orkar inte lägga upp fler.

Kram
/Mathilda

Dagens kändis 13/9


Idag får det bli en bild på Håkan Hellström bara för att denna bild passar så bra just nu. Eftersom det är just så som jag känner mig.

Kram
/Mathilda

Söndag 13 september

Tjoo! :)
Jag har precis kommit hem efter att ha följt Linnea till bussen. Vi har haft det jätte trvligt idag. Och jag svär, jag har verkligen världens bästa bästa vän! Jag älskar dig gumman, och jag vet att du alltid finns där. Jag har känt dig hur jävla länge som helst och du har alltid varit en utav mina närmaste vänner. Du är precis lika konstig som jag, och det är därför vi passar så jävla bra ihop. Utan dig vore jag ingenting, älskling <3 Lova att aldrig lämna mig!

För övrligt så ska jag nog äta kvällsmat snart. Dock är jag inte ett dugg hungrig, så vi får se hur det blir. Imorgon är det skola igen och jag orkar verkligne inte. Jag har absolut ingen lust överhuvudtaget. Gash. Jaja, skola är ingenting man bara kan strunta i. Utbildning är viktigt, tyvärr. Just de ja, jag ska till Synsam imorgon också. Jag vette fan vad jag ska göra där. Men de sa att jag skulle komma då i alla fall.
Nu ropar min pappa. Det är sälkert mat.. Vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

Godmorgon! ♥

Jag vaknade någon gång runt tolv idag. Kolla igenom datorn lite sanbbt, sedan åt jag frukost. Precis när jag ätit klart så ringde Linnea och frågade ifall jag hade lust att träffas idag. Och självklart har jag det! :) Hon kommer om lite mindre än en timme. Så jag måste börja göra mig iorning nu. Dock orkar jag inte duscha, så jag får ha lite fettigt hår, haha! xd
Kram
/Mathilda

Godnatt!

Min syster har precis gått hem. Vi har sjungit singstar, sett på tv, ätit ostbågar, och sånt där. Får inte glöma den goda maten pappa lagat också :) Nu är jag skit trött. Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden, men jag är alltid så trött.. Aja, jag ska i alla falla gå och lägga mig. Vi hörs imorgon! :*

Kram
/Mathilda

Dagens kändis 12/9


Yes, jag har bestämt mig. Det kommer inte vara olika bilder, på olika saker. Det kommer vara på olika kändisar. Jag kommer alltså att lägga in en bild på ''dagens kändis'' varje dag. Och idag blev det David Bowie =)

Kram
/athilda

Muffins-bak


Här står jag i köket med ett förkläde jag gjort själv. Dock ser man inte hela..


Precis satt in de i ugnen


Precis tagit ut de ur ugenen


Nu har de svalnat lite grann och dags att provsmaka!


HAHAH jag blinkade när jag tg bilden tydligen. Men jag såg det inte förnst nu, så därför får det bli en bild där jag ser overhört drogad ut! xd Här sitter jag i alla fall med muffins, saft och pappas Mini PC :)

Kram
/Mathilda

Lördag 12 september!

Hejhej!
Ledsen för att jag inte uppdaterar ett skit idag. Men det blir bättre frammåt kvällen, i promise! ;)
Idag vaknade jag i alla fall vid klockan tolv. Jag var ensam hemma så jag fick sitta i köket och äta frukost i lugn och ro. Sedan när jag ätit klart så satt jag mig en snabbis vid datorn. Sedan ringde Linnea så jag pratade lite med henne, samtidigt som jag sminkade mig. När jag var klar med det så hade jag ingenting att göra, så jag bestämde mig för att baka lite. Självklart blev det chokladmuffins, eftersom jag är bäst på det! När jag bakat klart så var jag ju självklart tvungen att provsmaka, så jag satte mig i köket med pappa mini pc. Sedan ringde mamma och bad mig komma ner så vi skulle gå till stan. Vi var där i ungefär en timme. Vi köpte bara tebletter till mitt knä, knäskydd och så lite coca-cola till mig ikväll.
Vid klockan sex kommer min syster hit. Jag har saknat henne, så det ska bli jätte kul! :D
Nu är jag extremt trött, och jag förstår inte varför. Fast å andra sidan så kanske det är bra. För då kanske jag kommer i säng i tid idag. Men vi hörs senare!

Kram
/Mathilda

090911


Bilden är tagen i värmland. Bilden är dock photoshopad lite snabbt i Photoshop CS4.


Nu har jag precis tittat klart på idol. Innan det sjöng jag singstar med min älskade far. Även lite guitar hero med brorsan. Och jag är extremt trött. Har varit det hela dagen. Funderar på att gå och lägga mig tidigt idag. Inte än, men om en timme typ. Dco har jag inte gjort mina knäövningar än, så jag måste nog göra det. Sen ska jag göra iordning mig inför sängen, hihi. Kanske ligga och läsa en bok. Kanske klla i gamla skolkataloger. Kanske hitta roliga klipp på Youtube. Vi får helt enkelt se vad jag hittar på sen. Vi hörs imorgon i alla fall :)

Kram
/Mathilda

Fredag 11 september!

Hejhej!
Idag var jag ju hos sjukgymnasten. Och det gick bra. Hon sa att jag skulle komma tillbaka om ungefär två veckor.
Efter at jag varit där så tog jag bussen till skolan. Där kom jag precis lagom till hemkunskapen. Sedan efter det rullade dagen på. Och precis som vanligt så var det helt okej. När skolan slutat tog jag bussen hem. Och ja, nu sitter jag här och inte gör ett skit. Men skit samma, det är ju helg nuuuuu! :D

Kram
/Mathilda

Dagens kändis 11/9


Jag tycker att den här bilden är så klockren! Så ja, idag får det bli en bild på Robert Pattinson. Och nej, jag är inte värsta fanet till honom. Dock tycker jag att han är väldigt snygg. haha ;)

Kram
/Mathilda

Dagens bild

Japp, jag kommer precis som rubriken lyder att börja med ''Dagens bild''. Jag behöver nog inte förklara vad det är för någonting för jag tror att ni förstår i alla fall. Jag lägger i alla fall in den första bilden idag när jag kommer hem från skolan. Och än så länge så har jag ingen aning om vad det kan vara för bild. Men det får ni se. Det kan bli allt från en bild som jag tagit eller någon annan har tagit på en eller flera personer. Det kan också vara en naturbild som antingen jag eller någon annan har tagit. Det kan vara i princip vad som helst för bild. haha, vi får se hur länge detta håller..

Kram
/Mathilda

GAAHH

JAG SKA SNART TILL SJUKGYMNASTEN. ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

Kram
/Mathilda

Idol & Sjukgymnast

Nu har jag precis tittat klart på idol. Och Robin Bengtsson var extremt dålig på att klä ut sig! Jag så fan med en gång att det var han. Herre gud.
För övrigt så tyckte jag inte att det var någon som var så jätte bra idag. Ingenting mot Jon som var med... för två dagar sedan tror jag(?). Och någonting som var väldigt roligt igår var ju de två killarna som spelade skit nevösa. Shit vad dom lurade mig! Men efter en stund förstod jag att det bara var ett skämt. haha.

Just det ja, någonting som jag glömt att berätta är att jag ska till en sjukgymnast imorgon klockan halv nio. Det betyder att jag missar första lektionen, som är SO, och jag gillar SO! Fan då.. Jag kunde väl missat matten istället. åhh. Jaja, det ska bli skönt att träna knät lite i alla fall.


Här är killarna som spelade så nervösa ;)

Kram
/Mathilda

DAGENS OUTFIT 10/9



Minns ni jeansskjortan från Gina Tricot jag bloggade om för ett tag sedan? Den har jag i alla fall på mig idag! :)

Kram
/Mathilda

Torsdag 10/9

Hejhej!
Skoldagen har varit bra idag. Vi slutade tidigt också, vid två, så det var skönt. Jag tog bussen tio över och kom hem vid tjugo i ungefär. Nu har jag precis äit en macka. Snart ska jag följa med mamma och pappa till Coop för att handla mat. Just nu är pappa nämligen påväg till Tornby för att hämta våran nya bil. Så härligt alltså! Nu behöver man inte skämmas när man åker bil längre! Jag slipper den där gamla rostiga minibussen, istället får jag åka i en ny, blank, svart personbil. Nice! :) haha

Kram
/Mathilda

Videoblogg från stan!

Den här spelade jag och min vän Sofia in förut på stan:





Och här är en video från när vi satt inne i Gränden och flummade, spelade musik, åt godis och blåste ballonger:



Nu måste jag gå tillbaka till vardagsrummet för att Idol börjar igen. Det är paus just nu. Jaja, vi hörs! ;)

Kram
/Mathilda

konfirmation & Idol

Nu har jag precis tittat klart på årets första program av Idol! Det är ett program som jag ser varje år, och som jag abslut aldrig kan missa. Jag älskart!

Just de ja, vi hade ju konfirmation förut också. Det var faktiskt kul. Och detta kommer jag klara bra när det finns lite godis i gruppen (HAHAH ;D). Nejdå. Men jag hoppas att jag har det lika kul varje gång. Att alla är lika flummiga med andra ord. Och just der ja, efter konfirmationen så gick ja och ett par vänner till själva kyrkan där det hölls en andakt. Dock kunde jag knappt hålla mig för skratt nån gång, men jag hoppas att jag lär mig, med tanke på att jag måste gå 15 gånger på såna där andakter. haha, shit. Undra hur det här kommer gå xD

Jaja, jag ska i alla fall gå och duscha nu. Sen måste jag kolla lite mail, och facebook och sånt där. Men vi hörs antingen lite senare ikväll, eller så hhörs vi imorgon! :)

Kram
/Mathilda

Vårdcentralen

Nu är jag hemma från Vårdcentralen. Det gick bra. Dock kunde dom inte säga vad det var som var fel i mitt lilla knä, men jag ska röntka det om några dagar. Shit, hoppas verkligen att det är någonting vanligt. Typ slatter ller vad det nu heter. Pappa tror att det är minisken och att jag måste operera (kanske inte nu de närmsta dagarna, men någon gång i framtiden), men så hoppas jag verkligen inte att det är!

För övrigt så har jag och mamma precis ätit lunch. Falukorv och makaroner. Usch, jag hatar korv!! Men det får väl duga när man inte orkar göra något annat..
Jag ska i alla fall inte tillbaka till skolan. Det är bara onödigt, för jag slutar ändå väldigt tidigt idag. I för sig så ska jag ju ta bussen till Malmslätt i eftermiddag eftersom jag har konfirmation idag. Men skit samma, jag stannar hemma i alla fall. Så åker jag lite senare. hihi. :)

Kram
/Mathilda

090908

Hallloooo :)
Jag har precis sminkat och ska snart platta håret. Jag känner mig just nu som värsta zomien. Ni anar inte hur j'vla trött jag är. Och för att det ska se ut ännu som att jag kommer direkt från sängen så satte jag på mig mjukisbyxor idag också. Men jag är väldigt slö idag, så det får duga. Jag ska ändå bara va i skolan i ungefär en och en halv timme idag. För efteråt så kommer jag nog inte tillbaka. haha ;p Men  vi hörs i alla fall lite senare idag! Ha det bra,

Kram
/Mathilda

Skönt att se att statistiken börjat gå uppåt igen!


Dock inte ens i närheten utav vad jag hade dagligen förut, innan jag tog min lilla ''bloggpaus'' i några dagar. Men jag hoppas den går uppåt ännu mera snart! :)

Jag har i alla fall precis suttit och tittat på tv med min kära far. Och nu blev jag precis lite nervös inför morgondagen, då jag ska till vårdcentralen för att kolla knät.
Nu ska jag tvätta bort sminket och sånt där. Sen ska jag sova. Det ska ändå bli skönt att bara gå på lite mer än en lektion imorgon. För jag tror inte att jag kommer tillbaka efteråt. Det är nog ingen idé.. Men jag ska höra vad mamma och pappa tycker. hihi. Men vi hörs imorgon i alla fall!

Kram
/Mathilda

Tim testar att äta frukost och få elstötar

Jag kikade precis in på Foki's blogg och hittade en extremt rolig video! Det är sällan jag sitter och skrattar för mig själv i mitt rum alltså. Men den här gången kunde jag verkligen inte låta bli, hur mycekt jag än försökte!



Kram
/Mathilda

Måndag 7 september

Hej på er!
Skoldagen har varit bra. Förutom att jag fortfarnade är väldigt fökyld och mitt knä gör ondare. Men annrs har allt varit bra. Allt blir kul när man har bra vänner! Även skolan.
Mamma har i alla fall ringt och beställt tid hos vårdcentralen nu. Så jag ska dit imorgon vid halv elva eller något sånt.
Jag hoppas dom gör någonting åt det, så jag slipper gå och ha ont och halta hela tiden. Det är extremt jobbigt må jag säga! Aja, nu ska jag träna lite på engelska glosorna som vi har tills på torsdag. Det är ungefär 30 stycken. Fuck.
Jaja, vi hörs senare! =)

Kram
/Mathilda

Godnatt ♥

Nu har jag tagit mig en dusch, och gjort i ordning mig inför natten. Mamma har även masserat knäet och smörjt på lite bedövningsslava, så nu ska jag nogsova gott! ;)
Som det ser ut nu så ska jag även till skolan imorgon. Jag är som sagt inte helt frisk ännu. Jag är fruktansvärt förkyld, men alla får väl se till att hålla sig borta ifrån mig imorgon så att inte dom också blir sjuka.
Jag får inte ha mina linser i imorgon heller, eftersom ögonen blir röda och svider ifall amn har i dom när man är sjuk/förkyld. Och eftersom jag inte har skaffat mig ett par glasögon än så får jag helt enkelt vara blind imorgon. Jag får fråga mina underbara klasskamrater om dom kan säga vad det stor på tavlan åt mig, hihi (a'
Men nu är jag i alla fall jätte trött så jag ska gå och sova. Jag får se hur det går imorgon i skolan. I värsta fall får jag väl åka hem. Men det har jag inte direkt planerat..

Kram
/Mathilda

NU ÄR JAG HEMMA!

Det var extremt tråkigt och jag tyckte det var lika dystert och tyst som jag alltid tycker när jag är i kyrkor.
Jag mår i alla fall bättre nu, och det var bra att jag kom ut och träffade lite folk. Jag är dock sämre i knät, vilket inte är någe vidare bra. Men mamma ska ringa till vårdcentralen någon dag. För övrigt så ska jag plocka undan lite kläder och sånt från mitt golv nu, sedan ska jag ta mig en dusch. Och så går jag nog och lägger mig ganska tidigt idag. Vid tio halv elva någongång. Menmen, vi kanske hörs senare om jag orkar blogga mera. Annars hörs vi imorgon! :)

Kram
/Mathilda

090906

YES! Förkylningen börjar bli bättre, och febern är heelt borta. Skönt! Det kanske betyder att jag kan gå till skolan imorgon, men vi får se. Jag känner mig fortfarande lite hängig och jag är fortfarande väldigt förkyld.

Hur som helst så ska jag alleles strax sminka mig, för om en halvtimme åker jag och mina föräldrar till kyrkan i Malmslätt. Konfirmationen börjar ju idag (som jag har tagit upp ett par gånger igår och idag) och man ska ha med sig sina föräldrar. Pinsamt, men mamma och pappa vägrar att stanna hemma. Tyvärr. Jaja, jag kommer inte att vara med dom så värst mycket i alla fall. De får helt enkelt klara sig själva ;) haha.

Kram
/Mathilda

VIDEOBLOGG FRÅN EN SJUKLING ;D


Jag hoppas att jag inte skrämmer er alldeles för mycket med denna video. Jag ser helt förjävlig ut. Och när jag vinkar precis i början... OMG! Jaja, man måste ju bjuda på sig själv ibland. Inte sant? ;)
För övrigt så är den inspelad för ca två och en halv timme sedan. Men jag glömde bort att lägga in den..

Kram
/Mathilda

Godmorgon bloggen! :)

Jag vaknade precis. Skönt att sova länge för en gångs skull. Jag ska snart ta datorn till sängen och titta på film. Jag känner mig varken sämre eller bättre idag, så jag går nog till kyrkan i alla fall. Eller, om jag orkar dvs.
Knät känns inte heller bättre. Ont som tusan. Och pappa tror att det blir operation snart. Gaaaahh jag kommer dö i så fall. Menmen, nu ska jag sluta bladdra på om masser oviktigt. Istället ska jag lägga mig i sängen och sätta på en film.

Kram
/Mathilda

Godnatt 5 september!

Nu orkar jag inte vara uppe längre. Jag har lekt frisk enda sedan halv sju. Gästerna är fortfarande kvar, men kommer säkert vara det resten utav natten också. Det skiter jag i, jag känner mig fan sämre. Jag går och lägger mig nu. Och jag kom just på att jag ska till kyrkan imorgon för att prata om konfirmationen. Jag undar ifall jag orkar det, men jag klamrar mig nog dit i alla fall. Om jag inte har masser feber. Jag får se, men troligtvis kommer jag.
Vi hörs imorgon i alla fall! :)

Kram
/Mathilda

Lördag 5/9

Hejhej!
Jag läste precis mitt förra inlägg och minns inte ens att jag skrivit det. Menmen, så kan det gå ibland. Ni fick i alla fall ingen vettig information i det inlägget, men det kommer ni få nu:

På marknaden knäckte jag till knät (jag har haft problem med knät ett par år nu, och här om dagen knäckte jag till det rejält), och det gjorde fruktansvärt ont. Jag fick gå och halta de sista minutrerna. Då vi var på väg till bilen.
Vi åkte till farmor och farfar, där vi åt mat. Efter maten kände jag mig jätte dålig, så jag fick lägga mig i farmors och farfars soffa för att vila lite. Jag tog även en bedövningssalva på knät.
Jag och familjen kom hem från farmor och farfar någon gång vid fyra. Då gick jag och la mig direkt eftersom jag var så trött, och kände mig extremt sjuk. Dock hann jag ta febern innan och jag hade knappt någon.
Nu har jag legat i sängen och sovit sedan vi kom hem. Jag mår inte bättre, varken i knät, febern eller förkylningen. Varför jag gick upp nu var för att mamma precis kom in med tabletter och cola, då tänkte jag att jag kunde passa på att blogga lite också.    Det bästa med att vara sjuk är nog att mamma kommer inte med cola lite titt som tätt, haha!
Dock är det inte så bra att vara sjuk på helgen, speciellt inte nu, när vi får gäster om bara några minuter. Här ligger jag i sängen och snorar, nyser och hostar. De känner sig säkert jätte välkomna....

Kram
/Mathilda

Hos f & f

Tjooo :)
Sitter hos farmor och farfar. Vi ska snart äts mat. På marknaden var det tråkigt. Jag hittade inte ett skit, förutom ett par lila hemstickade sockar. Nu ska jag äta, de ropar på mig för fult. Vi hörs när jag kommer hem!

Kram
/Mathilda

Godmorgon 5 september!

Hejhej!
Min mamma och pappa tvingade upp mig så här tidigt, en lördag! Men jag ska ju följa med till Husbyfjöls marknad. Jag vet inte ifall jag vill/orkar det egentligen. Fast nu är jag ju redan uppe, så då får jag väl ta och följa med. På vägen dit ska vi även hämta upp min farmor och farfar, sedan åker vi till marknaden. Efteråt ska vi hem till dom och äta lunch.
Nu ska jag sminka mig, för att mamma och pappa tjatar på mig att jag måste skynda mig. Dock kör jag på mjukisbrallor och en fjortisbulle på huvudet idag, men jag orkar inte bry mig. Jag få se ifall jag känner mig bättre när jag kommer hem, eller ifall jag känner mig sjukare eller så. Jag har i alla fall bestämt mig att jag ska kolla ifall jag har feber sen ikväll. Aja, vi hörs! :)

Kram
/Mathilda

090904

Fan då, förkylningen har blivit värre. Jag orkar inte titta ifall jag har feber. Kanske är det för att jag inte vill ha det. höhö. Men jag ska i alla fall lägga mig och läsa en stund, sen ska jag gå och sova. Jag känner att jag behöver vila, jag mår inte så bra.. Vi hörs imorgon! :*

Kram
/Mathilda

COCA-COLA ♥

Gissa vad jag sitter och gör nu? Ja, jag dricker självklart coca-cola. Jag har fan snart gått över 3 liter idag. Hemskt att jag lägger mina pengar på cola. Fast ibland även macka och kaffe på gårn i skolan! ;) Fika på stan blir det ibalnd också. Hur som helst så lägger jag alla mina pengar på mat. Det är fan inte sjukt så mycket jag äter och dricker! Herre gud, jag måste sluta med detta. Speciellt allt cola drickande..




Kram
/Mathilda

Fredag 4/9

Guuuuuud så skönt med fredag! :D höhö.
Skolan har varit helt okej idag också. Den är faktiskt roligare nu i åttan, än vad den var i sjuan. Konstigt nog. Men jag kanske har skaffat mig lite bättre kompisar, som är lite mer som mig själv. Extremt konstiga människor med otroligt sjuk humor med andra ord.
Efter skolan så tog jag bussen till stan med ett par tjejkompisar (Helena, Moa, Sofie & Jenny). Vi flummade omkring på stan. Sedan mötte vi även upp Linnea efter ett tag. Vid klockan sex sa Helena, jag och Linnea hejdå till de andra och sedan följde Linnea och jag Helena en bit till stationen. Sedan gick Linnea och jag till H&M för att Linnea behövde en ny rouge. Och så gick vi även till Netto och köpte lite onyttigheter. Självklart köpte jag på mig ännu mera coc-cola! :D jag har blivit cola knarkare. Seriöst. Idag har jag druckit runt 3 lite coc-cola. Det är inte normalt! ;o Nåja, det förklarar i alla fall varför jag är så flummig varje dag. Jag får i mig alldeles för mycket coffein. Både kaffe och cola varje dag, inte bra!

Just nu ligger jag i alla fall i sängen med datorn i knät och snorar regält. Jag har blivit super förkyld. Täpt i näsan, och snorig. Ont i huvet, trött och så börjar jag få ont i halsen också. Fan heller att jag ska bli sjuk nu också! Jag vägrar. Helena har smittat mig. Hon är lika fökyld som jag. Och Linnea var hemma och sjuk förra veckan. Plus att det är endel i min klass/paralellklass som är/varit förkylda och feber och sånt. Men jag tillåter inte mig själv att ha feber, så jag vill inte kolla. Det är så jävla tråkigt att bara ligga hemma i sängen och inte göra ett skit! Men jag hinner väl repa mig under helgen får jag hoppas. Dock får jag inte sova ut imorgon, eftersom mina föräldrar ska tvinga med mig till Husbyfjöls marknad då. Och innan ska vi åka till Motala och hämta upp min farmor och farfar. Därför måste vi åka extra tidigt säger dom. Usch.
Och på söndag ska jag åka till kyrkan i Malmslätt för att konfirmationen börjar då. Eller det ska egentligen va på tisdagar, men på söndag ska vi ta med oss föräldrarna och fika och sånt där. Gud så tråååååkit. Menmen, så är det. Nu ska jag plocka undan lite kläder från golvet så att mamma och pappa blir nöjda. De kommer inte var tionde minut och ska kolla ifall jag börjat städa. Gud så hiiimla jobbiga de är. Jag får spader. Usch.
Aja, jag ska göra det nöjda nu i alla fall. Vi hörs senare om jag orkar blogga mer. Annars hörs vi imorgon! :)

Kram
/Mathilda

Godmorgon 4 september!

Jag vet att jag egentiligen borde sminka mig och sånt nu. Men jag orkar verkligen inte. Ni anar inte hur jävla trött jag är. Jag har nog inte varit så här trött på.... jag vet inte hur länge. Tur att jag har så fina och glada vänner som piggar upp mig varje dag! Utan dom vore jag ingenting, ärligt talat!
Vad gör det om jag missar bussen, och kommer lite fösent? Jag får ju träffa dom sen i alla fall. haha. Nej, men nu måste jag faktiskt börja göra i ordning mig. Jag vill inte missa bussen idag, jag har ju SO på morgonen! Jag gillar faktiskt SO. Det är kul. Fast varför jag tycker det är kanske för att vi har skolans bästa lärare i just det ämnet. hihi :)

Kram
/Mathilda

Torsdag 3 september - Studiedag

Tjooo :)
Kom hem från Linnea för några minuter sedan. Vi har haft det jätte mysigt. Tittat på film, ätit äpplepaj, gosat med hennes kanin och masser. Klockan sju ringde min mamma och undrade när jag skulle komma hem. Men vi hade precis satt på Notting Hill och jag var som fastklistrad, kunde inte slita mig ifårn. Därför var jag tvungen att se klart på den, och tog bussen hem vid halv nio-nio någon gång..

Nu ska jag gå in och duscha, för imorgon är det skola igen. Men det är fredag, vilket är väldigt skönt! Fast det hade inte gjort något om vi vart lediga imorgon också.. Fast tyvärr så är vi inte det. Och jag måste gå upp klockan sex imorgon igen. Usch. Men sånt är livet, och jag ska klara det!

Kram
/Mathilda

Nu går jag till bussen..

Jag ska åka iväg till Malmslätt för att träffa Linnea.
Jag kommer hem om några timmar. Ha det så bra så länge! :*

Kram
/Mathilda

Så här ser jag ut just nu..



Jag ska gå och koka till lite pasta, sedan ska jag sminka mig. Och så får vi se vad som händer sen. Kanske ska träffa någon, eller så går jag ner till stan, själv. Jag uppdaterar senare om hur det blir! :)

Kram
/Mathilda

090903

Godmorgon!
Idag vaknade jag av att min katt gick på mig, och när jag sa ''ja hej Gösta'', så började han spinna och slicka mig i ansiktet ett par gånger. Sedan kunde jag inte somna om. Då var klockan kvart över nio ungefär och jag kände att jag inte kunde gå upp riktigt än. Så jag började läsa om första boken i Twilight. Dock läste jag bara ett kapitel, men ska troligtvis läsa mer lite senare.

Just nu sitter jag här och äter en grymt nyttig frukost. Nämligen en choklad muffin. Men jag orkade inte göra någon ordenklig frukost. Jag var inte hungrig heller. Och nu när jag är ensam hemma så får jag göra vad jag vill, därför tog jag en muffin till frukost. Gott! ;D haha.
Men nu ska jag klä på mig och sånt där. Kanske ta en dusch om jag orkar. Vi hörs senare i alla fall! :)

Kram
/Mathilda

Just det ja...

... Jag har glömt att berätta att jag har studiedag imorgon. Jag får sova hur länge jag vill, och jag kommer vara ensam hemma hela dagen! :D sköööööönt!

Kram
/Mathilda

Onsdag 2/9

Hejhej! :)

Skoldagen började med syslöjd. Jag gick bara omkring och pratade och hjälpte folk att välja tyger i en kvart, sedan ställde jag och några till oss och platta håret. vi hade säkert fyra plattänger isatta, och det stank bränt hår. Efter att vi var klara med att platta håret så gick vi ner till omklädningsrummet och bättrade på sminket lite. Sedan var det dax för fotografering. Jag fick stå upp i år igen :D men jag såg ut som en uppstoppad bajskorv. Helt seriöst alltså. höhö. Men i alla fall, efter fotograferingen så var det matte. Jag hade bara matte i en halvtimme eftersom fotograferingen var en bit inpå matten. Men sedan var det i alla fall språkval, och det sög. Vi skulle läsa några texter och skriva lite grejer om det på spanska, men jag fattade inte ett skit, så jag och ett par vänner satt och pratade bara. Efter spanskan var det lunch, men jag var så extremt sugen på coca-cola så därför tvingade jag med ett par vänner till Service (en kiosk i malmslätt). Sen började det regna så vi satte oss i en busskur. När vi skulle gå till idrotten så träffade vi även på ett par i våran paralellklass. Ena utav dom är värsta äcklet, så vi kata lite mot honom, sedan fortsatte vi till idrotten. Vi hade orgentering idag igen, men jag hade glömt kläder så jag fick köra i mina vanliga. Det var inte så smart utav mig att gå i sleep-in skor i en skog full med brännnäslor. Mina fötter var skapligt sönderbrända efter kan jag säga! Efter idrotten skulle vi haft svenska, men den var inställd så vi slutade klockan 2. Nästan två timmar tidigare än vanligt. Skönt!

När jag kom tillbaka till skolan efter idrotten, och jag hade hämtat min väska i skåpet så gick jag till bussenhållsplatsen. Tog bussen till stan och mötte upp min syster och några till. Vi satt och åt och sedan en fika på det. Efter var jag väldigt uppblåst, otroligt mätt måste jag säga!
När de andra skulle gå så gick jag och syrran in en snabbis på Gina Tricot och Indiska. Vi köpte ingenting.
Sedan gick vi hem. Hon hämtade en bilnyckel (eftersom hon och en kompis ska åka till Ullared imorgon), och sedan gick hon hem till sig. Jag tittade lite snabbt igenom bloglovin och bilddagboken. Sedan gick jag och la mig för att vila i några minuter. Fast istället så somnade jag, och sov i lite mer än två timmar. Herre gud!

Kram
/Mathilda

God morgon!

Jag har precis ätit frukost, ska snart sminka mig. Idag har jag även plattat håret lite extra nogrant. Men tar med mig plattången till skolan också, ifall håret ''fjongar'' sig när jag är i skolan. Och så vill jag inte se ut på klassfotot.
Men jag måste göra mig i ordning nu, jag har inte tid att blogga mera. Men vi hörs när jag kommer hem från skolan!

Kram
/Mathilda

090901

Tjooooo! :D idag är jag glad, så att ni vet.

Jag har i alla fall precis duschat, rakat benen osv.. Just nu sitter jag och chatta lite med Moa, hade tänkt att skicka bilder till henne, men vi pratar bara om annat just nu. Bla att hon fått sitt nya löshår nu, haha ;)
Jag ska snart gå in till badrummet igen och kleta på massvis med finnmedel på en finne som pluppat upp idag. OCH DET ÄR SKOLFOTO IMORGON! :o Herre min skapare. Den är ju inte precis liten heller. Tur att ingen behöver se det enskilda kortet, för på det kommer det synnas rejält. På klassfotot behöver jag inte tänka på den, utan det enda jag behöver tänka på då är att inte blinka och att inte prata. Då ska vi se att det går bra! haha xd
Men jag kommer i alla fall tränka finnen med finnmedel nu ikväll, och även imorgonbitti. Och sedan precis innan skolfotot så kommer jag tränka finnen i foundation. Herre gud.. haha.

Kram
/Mathilda

HOMOSEXUELLA

Vi har ett projekt i skolan där vi ska skapa olika partier. Jag och ett par kompisar har skapat ett parti som heter ''Gaypartiet''. Vi ska kämpa för att fler ska våga gå ut med att de är homosexuella. Till detta projekt har vi tagit lite bilder för att höja betygen lite extra! ;)


Albin som fjortisbög


Albin som fjortisbög


Återigen en bild på Abin som fjortisbög


Emma & Jag. Det ska föreställa att vi är tillsammans. Dock syns det inte så väl..


Emma och jag igen. Och även här ska det föreställa att vi är tillsammans/kära i varandra..


På den här bilden glömde jag att lägga en vattenstämpel.

Och anledningen till att jag la vattenstämpel/vattenstämplar på de flesta bilder är för att det är mina vänner på bilderna. Jag la speciellt ut vattenstämplar på bilderna på Albin, eftersom han egentligen inte ville vara med på kort, med smink och allt. Men tillslut gick han med på det, och bilderna blev bra!
När vi precis tagit bilderna på Albin kom vi på att vi måste ha lebbilder också. Då fick Emma och jag ställa upp. Vi tog ett par bilder då vi kysstes, men eftersom vi var så sjukt flummiga (som varje dag) så såg vi alldeles för spända ut. Speciellt Emma, hon hade svårast att slappna av. haha ;D

Kram
/Mathilda

Skolfoto imorgon! :s

Ja, bilden säger allt... Och jag har extrem beslut ångest för vad jag ska ha på mig. AHHHHHH!!! Jag får panik. Usch, skolfoto är bland det värska jag vet. Jag hatar det vekligen! Fyfan..

Kram
/Mathilda

GRATTIS BILL & TOM, 20 ÅR! ♥



Kram
/Mathilda

Tisdag 1 september

Helluuuu!
Ledsen att jag inte uppdaterat någonting idag. Men jag var i skolan, sedan var jag hos Linnea en stund, sen åkte vi två hem till mig. Sedan gick vi på stan. Och så har vi varit här hemma hos mig och pratat lite också. Och nu har jag precis ätit kvällsmat, och nu mår jag illa. Jag vet inte varför, men jag hoppas att det går över snart. höhö, vi hörs senare! ;)

Kram
/Mathilda
RSS 2.0