du måste flytta på dig

 
Hej! Idag vaknade jag riktigt sent, så hann äta brunch vid halv tre, gick sedan ner till stan en snabbis och kom hem med ett iphone-skal. Nu har jag precis ätit glass och tittat på sommarkrysset med brorsan. Och ja, tack sommarkrysset nu stör jag mig ännu mer på ''flytta på dig'' - Alina. Låten är så fruktansvärt jobbig och så nu när hon var med på tv med sin så sjukt irriterande överskottsenergi så kände jag bara: no no no!!!! 
 
Men hur som helst, väntar nu på att sambon ska komma hit så ska vi titta på film osv. Det var ju rätt länge sen som vi sågs nu!
 
Och hörreni vilken varm dag det har varit idag förresten!! Lite ledsen att jag inte kan utnyttja solen, har nämligen skugga på balkongen och om jag lägger mig och solar på innegården så blir jag uttittad av gubbarna och tanterna :( Saknar att ha en trädgård som man hade en gång i tiden (väldigt många år sen men ändå)..
 
Aja hoppas ni haft en bra dag idag! Puss

120629

 
Hej! Idag har jag inte gjort ett skit. Har bara varit och handlat mat, gjort världens godaste sallad till mig och bror, ätit glass, och nu sitter jag och tittar på en film som går på tv.
 
Big love /Mathilda
 

paradise

Bilder från resan.
 
Hej! Jag kom precis hem till kära Linköping igen. Har ju åkt båt det närmsta dygnet med mamma, pappa och bror. Haft det supertrevligt! Men som vanligt äter man dock lite för mycekt på buffén... Men förutom det så har det som sagt varit kul, haha.

Fick bland annat en pianist att sjunga en Lars Winnerbäck låt för mig och resten av folket, fast när han inlädde låten med ''nu ska jag sjunga en låt till den söta tjejen i rött där borta'' och alla vände sig om och stirrade på mig var det inte lika kul längre, haha! Men han var i alla fall sjukt duktig på att sjunga :)

 Och med mig hem fick jag mina favorit lakritsstänger, ett mintgrönt nagellack och en vit hoodtröja utan ärmar. Otroligt nöjd! :)
 
Kramar

NU ÅKER JAG TILL STOCKHOLM

 
Ska åka kryssning och kommer hem imorgon igen! Puss

SUMMERFRESH / BY GINATRICOT

she has flowers in her hair, like a butterfly with colors

Bild tagen på midsommar. Visst är den fin? :D
 
Hej! Jag vet att jag bloggat dåligt, men har inte gjort mycket alls de senaste dagarna. Har bara tränat, tittat på tv och ätit typ haha!
Men idag måste jag packa lite för imorgon åker jag på kryssning med mamma, pappa och bror. Har ett problem vad jag ska ha med mig för skor, det är fyra par utav mina som jag vill ha med mig, men kommer ju aldrig hinna använda alla under ett dygn bara? Åhh så jobbigt läge :(
 
Men jag hinner nog blogga imorgon innan jag åker. Puss!

MIDSOMMARBILDER 2012

 
Där ja! Bilderna är i ordning - Från sillunch till dagen efter. Hade en trevlig midsommar med hela familjen + Victoria :)

120623

Right now.
 
Hej! Igår var det ju midsommar. Jag och Victoria åkte till mitt land och firade. Det började med att vi plockade massa blommor till midsommarstången, åt sedan sill-lunch och färskpotatis osv, sedan satte midsommarstångsbyggandet igång! Lite senare åt vi jordgubbstårta, körde femkamp (bland annat tipspromenad, musikquiz, luftgevär osv) och frammåt kvällen blev det dans runt midsommarstången (haha!) och grillat till kvällsmat.
 
Jag och Victoria sov i tält på natten, måste säga att man sover så otroligt skönt i tält! I alla fall, idag har vi bara chillat, åkte hem till mig vid två typ tror jag och glodde på tv, hon åkte hem vid halv sex-sex, jag kollde på tv en stund och sedan gick jag iväg och handlade mat till mig och brorsan och lagade sedan supergod lax till oss!
 
Ska bara chilla resten av kvällen och sen imorgon får jag se vad som händer. Måste fundera över en sak som jag är så jäkla osäker på om jag verkligen vill eller inte. Tror inte jag är redo och har den tiden riktigt... Men aja kan spela mycket roll vad jag väljer att göra men skit samma, det är vad som känns bäst för mig som jag ska göra och det är mit beslut. That's life.
 
Take care of you /Mathilda

I wanna kiss the sky

Två bilder från skolavslutningen! ♥
 
Hej! Jag har precis ätit frukost, kanske ska bege mig ut på en promenad runt Stångån och sedan ta en lång härlig dusch hihi :) Lite senare sen så ska jag träffa Victoria. Hon sover väl här inatt och sen imorgon åker vi till mitt land och firar midsommar!
 
Har inte så mycket att blogga om nu, men skriver mer sen, puss
 

GÅR NER TILL STAN OCH MÖTER SAMBON

Linne Gina Tricot/ Byxor minns ej/ Mobilväska Gina Tricot/ Skor Seisen

får man aldrig göra fel? får man aldrig göra om?

Hej! Idag har jag inte gjort ett piss helt ärligt, eller jo, jag har städat rummet. Jag har haft sån jäkla mensvärk så har inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen haha!

Ska snart äta räkor och vitt vin :) Imorgon ska(!) jag träffa Victoria för hon kom hem från Grekland idag!
Puss

DAGENS FETDISS

 
Jag brukar ju inte hålla på att hissa och dissa och ja sånt där, men helt seriöst. Efter att jag kollat på denna video med Danny och Lazee, så måste jag bara få utbringa en stor fet DISS!




Hur i helvete kommer det sig att Danny sjunkit så lågt att han gör en ''skaka röv'' låt med 17-åriga halvnakna tjejer som varken har bröst eller rumpa, och som dessutom inte ens kan shaka sin lilla rumpa?!?!!? Och sen står han och kastar med låtsas pengar med palmer som bakgrund?

Seriöst Danny, varför? VARFÖR? Du är bättre än så här....

dagens


Byxor Pieces/ Linne Gina Tricot/ Mobilväska Gina Tricot

fullt upp hela dagen



Hej! Jag gick upp klockan 10 idag för att börja städa, sminka mig, äta frukost och sedan dra ner till stan. Klockan 12 satt jag redo på ett möte angående musiken. Kan inte säga exakt vad vi pratade om och kom fram till, men kan i alla fall säga att det handlar om skivsläpp. Så himla spännande att jag dör!

Efter mötet gick jag ner till stan för lite småshopping. Behövde lite nödvändigheter så som smink och body lotion. Nu är jag hemma på lunch men måste springa ner till stan igen för nu måste jag pricka av lite studiotimmar! Sjung för full hals ;) haha! Puss

Har hunnit med två långa promenader, har s...

img_5731 (MMS)

Har hunnit med två långa promenader, har spelat sällskapsspel, grillat och sovit. Nu sitter jag äntligen hemma och tittar på fotbollen på tv. Känner mig tråkig och nere så ska väl snart gå och lägga mig. Imorgon måste jag hinna träna, städa och ärenden på stan. Puss!

ruta ett



Godmorgon! Åker bort från allt ett tag och tar en sväng till landet. Ska mysa med familjen och katterna, gå skogspromenad och chilla.

Kommer hem imorgon igen, puss

Dagen började skitbra, sen har det bara gå...

img_5070 (MMS)

Dagen började skitbra, sen har det bara gått rakt ner.. Hatar sura människor, hatar sommarlov och jag hatar att Sverige förlorade denna match i fotbollen med. Nu ska jag fan gå och lägga mig och skita i allt. Puss

söndermarken jagar mig men jag är inte där



Hej! Idag har jag hunnit med en lång promenad med mamma, har även varit iväg och handlat med mamma och pappa. Ska sätta igång och städa nu, för det behövs mer än något annan kan jag lova!!

Ikväll ska jag äta gott, dricka öl, och självklart titta på fotbollen! Kanske hinner förbi en sväng och hälsar på kompisar som skulle grilla vid Johannelundsbadet. Gör jag inte det så blir det träning ikväll igen istället! Hade egentligen velat åka till Motala idag och titta på vätternrundan osv, men nu blev det inte så... :)

Hoppas ni får en trevligt kväll! Puss

det kallas tvivel, det där som stör



Jag har precis tränat. Det gick bra, förutom att jag knäckte till knät igen, fan jag trodde det hade gått ur led eller att jag bröt det eller något, men börjar kännas liite bättre nu i alla fall...

Sitter och tittar på fobollen, har även hunnit snacka på fb lite med den elake Cato (haha skämt åsido), och hon värkar ha det varmt och skönt... Usch är så avundsjuk :(

Nu ska jag ta en dusch, och så ska jag sova tidigt, hur tråkigt det än låter. Men fan vad trött jag är!

jag har frihet i blicken, precis som du

dagens klädval - skolavslutning


Todays outfit! Hade en krämrosa tunn jacka över och plattångslockar i håret också! + en vit klocka från Jet Set med diamanter. Skorna är från märket Seisen.

SOMMARLOV



WIIHUUU SOMMARLOV!! Kan inte förstå hur snabbt detta år gått, helt sjukt! Gått ett helt år på Plusgymnasiet redan, det känns som ja var där på öppet hus igår lixom... Men jag är glad att åren går fort. Helt ok glad över årets betyg med. Ett A, tre B, två D och ett E. (för er som inte har koll på bokstavsbetygen: A=mvg B=vg+ C=vg D=g+ E=g F=ig) Som sagt inte helt nöjd men vad finns det att göra åt saken nu lixom? Ingenting.

Efter skolavslutningen drog jag och ett par tjejer i klassen ner till Skafferiet (ett café i Norrpan) och tog en fika. Jag gick sedan omkring på stan en stund med Evelin och Lina, tog sedan tåget hem till kära Linköping för att äta en sen lunch med mamma på stan.

Nu är jag hemma och inte gör ett skit. Ska väl försöka hinna med lite träning och städning idag. Har ju lovat både min själv och Victoria att jag ska träna hela sommarlovet (får se hur det går haha!), så det är väl dags att börja redan nu va? ;) haha

Sen måste jag bara säga: Tack alla för det här året, både min kära klass och lärarna! Det är första året som jag inte varit skoltrött, underbaaaart! Härligt med sommarlov, dock har jag alltid tyckt att sommarloven är för långa... Men får helt enkelt hoppas på mycket sol och mycket nöje denna sommar så ska det nog gå bra ;)

PUSS PÅ ER ALLA ♥

smile, i'm happy.



Hej mina små kycklingar! ;) Allt bra? Med mig är allt väl!
Jag har precis kommit ut ur duschen, tränade lite förut så förhoppningsvis känns det i rumpa och lår imorgon :)

Idag skippade jag skolan. Idrotten och matten blev inställda och på hantverkslektionen skulle vi bara städa stylistsalen, tyckte det var lite onödigt att åka till Norrköping för att städa lite, så stannade hemma istället! ;)

Jag sov istället till 11 typ, åt frukost osv, sedan gick jag ner till Stångån där Fia och Moa satt, vi satt där och chillade ett tag och tog sedan en runda på stan för att kolla in sommarkläder. Hittade två klänningar som jag vill ha!

Nu ska jag försöka komma på vad jag kan ha på mig imorgon. Det är ju avslutning.. Vill ha något som ser lite sommrigt ut men vill inte ha klänning.. Jobbigt läge! haha

Bloggar mer imorgon, puss

mentorsdag


pose framför webkameran som vanligt..

Hej! Idag började jag klockan elva. Vi hade mentorsdag så vi beställde pizza och tittade på film, och åt godis. Riktigt trevligt! Bytte även om till onepicen i skolan innan vi skulle börja titta på filmen, sen orkade jag inte byta om igen så åkte hem i onepice, tror ni folk glodde? eh JA, haha!

Somnade i soffan när jag kom hem (jobbigt att titta på film i skolan... ;)) Sedan gick jag iväg och handlade mat till bror och mig, och nu står laxen i ugnen. Märks vem som är kvinnan i huset, alltid jag som får sköta mat, handla, disken, tvätten osv när mamma och pappa inte är hemma..

Aja, måste fortsätta med maten nu, puss!

maskeradbrännboll


Todays facelook ;)

Hej på er! Idag var det maskeradbrännboll i skolan, våran klass var som sagt utklädda till Kizz, assnygga var vi!! Dock sög vi i brännboll, men jag är glad ändå ;) haha

Vi stack därifrån innan finalen för vi orkade inte stå kvar och titta på det i spöregnet. Gick till skolan och tvätta av sminket istället, gick sen till Ica och köpte sallad och tog sedan tåget hem. Usch, att gå från tåget och hem har aldrig varit så jobbigt som det var idag kan jag lova! Det är så kvav luft ute + jag har skoskav på båda lilltårna...

Aja, nu ska jag bara chilla för är jättetrött! Och imorgonbitti lämnar Victoria landet för 30 grader värme, utan mig :( Ha det så bra min vän :love:

Puss

KIZZ


Bilder: weheartit.com

Hej kära ni! Jag har precis tagit en dusch, sitter nu och försöker peppa min lilla klass till maskeradbrännbollen vi ska ha med hela skolan imorgon. Våran klass ska vara utklädda till Kizz, jag hoppas det blir lika grymt som jag tänkt mig och jag hoppas verkligen vi tar hem vinsten!!!

Förresten, har börjat tänka så mycket nu.. Tänk att jag snart gått ett helt år i gymnasiet? Känns som jag nyss slutade 9an ju.... Men jag har varit så glad hela det här året, underbara lärare, underbar klass, lätt mitt bästa skolår hittills i mitt liv. Love you all guys ♥

Jag sitter för tillfället och gråter till ...

img_2575 (MMS)

Jag sitter för tillfället och gråter till en dålig film, vet inte vad den heter riktigt.. Vill verkligen sova men har inte kunnat sova den senaste veckan så det lär väl vara så idag med, it sucks. Men kramar på er, hoppas ni mår bra! :)

wild ones


Lite ego-pics osv tagna igår!

Hej! Igår i skolan gjorde vi inget speciellt på samlektionen, utan chillade och pratade mest.
Sedan på mattelektionen fikade vi med svenska, matte och engelskalärare. Vi fick även ett papper fullt med massa frågor om de lärarna (typ vad de gått på för gymnasium, vad de spelade i för lag, vad som är deras hemstad, vad de har för hemlig talang osv), de frågorna skulle man svara på två och två, och vilka tror ni vann? JO jag och Victoria såklart :D Bäst vi är!! ;)

Sedan efter det slutade vi i alla fall. Jag och Victoria kidnappade då med oss Lina till Linköping. Först tittade vi på när studenterna åkte på flaken och sedna gick vi hem till mig en stund innan vi tog tåget hem till Victoria. Vi snackade lite och fixade oss, sedan kom Felicia, vi åt mat, förfestade lite osv. Drog in till stan igen vid nio. Satt på Mokka en stund och sedan hängde vi omkring med alla glada studenter längs hela Ågatan.

Mellan halv ett och halv två snackade vi med en jävligt härlig student som hette Dennis. Han berättade allt om hans husvagn, hans flyglinje han gått på och hur snygga och underbara tjejer vi var. Hälften av tiden försökte han även lära sig våra namn.. Han var en riktig student och hans citat ''det bästa med studentveckan är att man inte kommer ihåg någonting ifrån den'' ska jag bära med mig till min student om två år! haha ;)

Vi var i alla fall hemma hos Victoria vid 2. Åt lite nattmacka och sedan somnade vi. Idag har jag hjälpt Victoria att välja kläder som hon ska ha med sig till Grekland. Sedan kom pappa och hämtade mig hos henne vid halv tre.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men jag är så himla sugen på att doppa frukt i choklad, så tror jag ska gå iväg och handla lite till mig och brorsan sen :D

Långt inlägg, men puss på er

tolv timmar mörker sen tolv timmar ljus


Resultatet efter jag klippte mig i tisdag! Koooort (klippte av 10-12 cm.) Men det växer väl ut snart hoppas jag! ;)

Hej! Idag åkte jag till skolan så jag var där vid lite över nio. Vad fick jag gjort? I princip ingenting. Kan fortfarande inte öppna ett dokument i hanverk vilket resulterar att jag inte kan lämna in den, IT SUCKS. Sedan har jag gjort sista delen i ett idrottsprov, får hoppas jag klarade det. Har även hunnit med att prata med rektor och lärare angående min engelska (ska få komplettera i tvåan).. Så har bara fått lite småsaker gjort.

Åkte hem direkt efter skolan, nu får jag se vad som händer. Ska antagligen börja städa undan lite i klädkammaren/frådet (där vi mest att massa skräp), så jag kan få hänga in lite av mina kläder där inne. Har nämligen skaffat mig så mycket att jag inte får plats med allt trots att jag har 3 lådor och en klädställning att ha det i... Tjejproblem ;)

Förresten om en vecka slutar jag 1an, vad snabbt det gått! Och utan att låta allt för pluggis så kommer jag faktiskt att sakna skolan under sommaren :( haha! Men hoppas bara att resterande två år går lika snabbt som detta år gått, för jag vill verkligen ta studenten nuuu! :D

Pussar

du gamla du fria nord



Hej! Igår efter skolan var jag och klippte mig, annars hände det inte mycket. Idag har jag (som typ alla andra) varit ledig, Sveriges nationaldag ju :)
Har städat mitt rum, glott på tv, och nu på kvällen har jag varit på bio med Victoria. Ska nu sätta igång med pluggandet, det behövs verkligen!! Att jag alltid ska göra allt i sista sekund? Så trött jag blir på mig själv...

Aja, måste plugga nu, Puss!

massa plugg



Tjenixen! ;) Jag sitter och pluggar för fullt. Har hunnit med att skicka in två arbeten nu på kvällen, plus försökt att plugga till ett idrottsprov jag tänkte göra imorgon (har dock inte fått in nånting i skallen så får se hur det går!!).

Ska plugga lite till nu, sedan ska jag sova. Puss!

ELFAN SVARAR PÅ FRÅGOR

Beskriv din drömkille: Han ska gärna vara 19-20 år eller äldre, ha bra klädsmak, gärna ha lite skäggstubb, bra humor, charmig, ganska omogen men ändå mogen, smart, snygg rumpa, fina muskler (speciellt armar och bröstmuskler!), han ska vara romantisk, snygg, gärna mörkt hår och bruna eller isblå ögon, han ska vara omtänksam och inte vara allt för svartsjuk (lite lagom är bara gulligt), han får gärna spela gitarr och sjunga bra.

Skulle du kunna plastikoperera dig (typ läppar och bröst osv)?
I så fall vad? Lätt att jag skulle! Skulle kunna göra om det mesta på min kropp faktiskt, utan att låta allt för osjälvsäker. Men skulle kunna göra brösten lite större, läpparna större och fylligare, dra bak huden under hakan och sidorna så käkbenen blir tydligare, vill göra kindbenen tydligare, näsan mindre. Ja, som ni märker, jag skulle kunna göra det mesta. Och det betyder inte att jag är onöjd med mitt ansikte eller så, utan det är bara för att förbättra mitt snygga fejs lite, hehe ;)



Vad tycker du om skolan och går det bra för dig där? Jag tycker om skolan. Är hemma så lite som möjligt, för jag vill inte missa någonting. Jag gillar min klass, gillar alla lärare, gillar mitt schema. För det mesta går det bra för mig, får oftast mer än godkänt på mina uppgifter och redovisningar. Har dock väldigt svårt för engelska, det är det enda ämnet som jag kämpar för att få E (godkänt) i. Får ångest så fort jag tänker på ordet engelska. Kan få skaplig ångest när det gäller andra ämnen med, men det beror på vad jag är på för humör. Har svårt för att svara på frågor (hitta svar på nätet osv) ifall jag inte är på topphumör. Men som sagt, annars går det bra och jag gillar att gå till skolan.



Gillar du att få uppmärksamhet? Jag älskar att få uppmärksamhet! Jag älskar att synas och att vara i centrum. Jag får alltid höra från folk att jag är en teater-apa. Jag älskar att stå på scenen, det spelar ingen roll vad det handlar om eller ifall jag är bra på det, jag gillar bara att vara i centrum och att synas.
Men för mig är hela världen en stor scen, jag kan gå med kompisar på stan och köra som värsta musikalen, eller teatern, och alla glor på oss och tänker ''vad fan håller dom på med?'', men det är det jag gillar. Jag gillar att folk tittar och faktiskt ser mig trots att jag egentligen bara är en i mängden.



Vet du vilka som läser din blogg? Nej, tyvärr kan man ju inte veta det exakt. Men jag vet att jag har mycket vänner samt släkt och familj som läser min blogg. Sen har jag även ett par ovänner eller föredetta vänner som läser min blogg vet jag. Vet även att när jag gick på min förra skola så hade jag flera lärare + rektorn som läste min blogg, vet inte ifall nån/några utav de fortfarande läser den, eller ifall jag har några lärare på min nuvarande skola som läser min blogg..
Tycker egentligen att det är lite läskigt det här med bloggar, man har liksom ingen aning om vem som sitter och läser om min vardag och mina outfits tex? Kan ju vara nån snuskgubbe där ute som kollar ju? Aja, har ju kunnat skita i dom tankarna i över 3 år nu så kan nog låta bli dom ett tag till nu ;)



Hur ofta festar du och dricker du mycket när du festar? Har du något speciellt tillfälle då du blev riktigt full? Det beror helt på hur ofta jag festar. De månader då man har mer pengar blir det mer fest, andra månader mindre. Älskar att festa, och jag behöver inte alltid dricka utan jag gillar bara att freaka ur lite.
Har bara blivit riktigt jävla full en gång, det var en utav alla gånger i Katrineholm, jag hade inte ätit nånting på hela dagen och blandade med att dricka lite för mycekt olika shottar, drinkar, vin osv, så redan vid klockan 1-2 nånting så spydde jag som ett as. Mina vänner bokstavligt talat släpade hem mig till Lina och där spydde jag ännu mer innan jag däckade i sängen. Vaknade klockan 8 på morgonen och spydde, sedan hängde jag över toaletten mellan 8 och 14 typ, sedan skulle jag ta tåget hem, det var den värsta tågresan i hela mitt liv!
Har aldrig varit så bakis mer i hela mitt liv, och det kommer jag inte bli heller, för jävlar vad dåligt jag mådde!!



Har du lätt för att lita på människor? Verkligen inte! Efter olika saker jag varit med om så har jag fruktansvärt svårt att lita på människor. Nya personer som jag träffar, litar jag inte alls på. På fest tex låser jag in mina grejer i ett rum eller går omkring med det för jag tror att allt ska bli stulet.
Har även svårt att tro på vad människor säger, tror ofta de ljuger även ifall jag kanske innerst inne förstår att det kan vara sant.

Finns det någonting du verkligen längtar till? Två saker: Att fylla 18 och ta studenten. Annars tar jag det mesta som det kommer bara.



Har du någon känd förebild? Molly Sandén. Hon har varit en förebild till mig sedan hon var med i Lilla Melodifestivalen 2006. Och enda sen dess har jag stått och mimat till hennes låtar framför spegeln, haha. Hon är en härlig tjej med båda fötterna på jorden. Hon är den hon är och hon gör det hon vill göra. Henne ser jag upp till!




plusvecka



Hej, sitter i skolan nu. Har plusvecka, så man får ha lite vad man vill för lektioner och börja lite när man vill. Sen de som inte har några rester att göra på plusveckan är lediga. Jag har lite smågrejer så kände att jag lika gärna kunde gå.

Puss

bra helg


Skapligt sliten! Ser ni påsarna under ögonen? haha usch! Bilder lånade från Victorias blogg, tagna idag.

Hej! Min helg har varit riktigt bra faktiskt. I fredags gjorde jag inte så mycket vad jag minns. I lördags sov jag till klockan 15, blev väckt av Moa och gick ner till stan coh fikade med henne, Jenny, Robin och Pontus. Fia och Anton kom även på slutet.

Framåt kvällen gick vi vidare till NH och där började min krogturné ;) haha! Efter det drog jag, Moa, Pontus, Robin och Filippa vidare hem till Pontus för lite chillkrök i hans källare. Riktigt trevligt men man mår ju som förtjänat idag kan jag lova ;) Sov där inatt, och tog bussen från honom hem till Jenny vid halv två tror jag?

Åt lite mat hos Jenny tillsammans med Moa, lite tjejsnack osv. Sedan knallade jag vidare hemmåt för en välbehövlig dusch och gick sen ner till stan för att ta en fika på Steve's med Victoria. Pratade massa girltalk, var lite busiga och garvade en hel del ;)

Victoria åkte hem vid halv tio, jag gick då hem och kollade på finalen av Big Brother såklart! Hanna J vann och hon är en fruktansvärt värdig vinnare enligt mig! :)

Nu ska jag sova, imorgon är det skolan som gäller igen... Får se hur det går ;) Puss på er!

Går ner till stan för att möta Victoria fö...

img_1578 (MMS)

Går ner till stan för att möta Victoria för en kvällsfika. Berättar om min helg när jag kommer hem! Puss

godmorgon..



Jag vaknade för en halvtimme sedan av att Moa ringde och ville att jag skulle komma ner till stan och ta en kaffe med henne och Jenny. Så ja, jag beger mig ut i mitt småfettiga hår, gamla kläder och äckliga fejs.

Bättre att gå ut än att vara hemma och deppa. Puss
RSS 2.0