känner mig dålig

Jag har mått rätt dåligt hela dagen och mår fortfarande inte bättre, därför rätt kass uppdatering då jag bara suttit framför tvn hela kvällen.
Skolan rullade på som vanligt trots att jag var hängig och kände mig dålig, men musiken var rolig och jag skrattade mycket. Blev lite jam med Sofia och Marcus också så det var bra!
Efter skolan tog jag och Victoria bussen till stan, fikade, Emma kom sedan med, fikade ännu mer, sedan kom Carl och Micke, och då blev det ännu mer fika. Sedna begav jag mig hemåt medans grabbarna gick mot Yngves uteservering och brudarna gick till Meddo solarium.
Jag har som sagt tittat på tv hela kvällen, trots att jag har behövt plugga..
Nu ska jag sova, och imorgon hoppas jag på att på bättre!
Puss

söndagsångest


Bjuder på en urkass mobilbild - tagen för ett par dagar sedan.

Helvete vilken söndagsångest jag har. Jag vill verkligen inte till skolan imorgon. Jag vill verkligen inte. Fan.

Jag hade egentligen en jävla massa plugga att göra under lovet också, men självklart sköt jag upp det som vanligt, och nu orkar jag minsann inte göra det. Jobbigt det här.

Nu ska jag glo lite på tv innan jag somnar för natten, puss

slit

Hej! Jag och min bror är ensamma hemma, och vi har lagat pannkakor (som blev supergoda), ätit chokladpuddning till efterrätt, plockat in och ut ur diskmaskinen, tvättat och hängt upp tvätt, och nu ska jag städa i mitt rum samt tvätta lite till! Hur duktiga får man vara va? Haha!

Jag bloggar mer sen för nu har jag inte tid, puss!

Var det rätt?

Ikväll har jag ätit pizza (det är ingen favorit direkt..), tittat på Melodifestivalen, druckit alldeles för mycket cider (ojoj) och haft det allmänt trevligt.
Tyckte ni det var rätt som gick vidare i Melodifestivalen? Det tyckte jag faktiskt! (eller jag kommer inte ihåg vilka som gick vidare till andra chansen, men finalen var rätt!)

Nu får vi se vad som händer, men en lugn kväll även ikväll, så går antagligen och lägger mig i skaplig tid även idag. Låter bra va? Aa jag vet ;)
Sattsar på att gå upp tidigt imorgon för att tvätta, städa rummet, duscha osv. Hoppas det blir som planerat nu bara, haha, så typiskt mig att bara skita i allt. Skulle egentligen behöva träna med men har inte mått så bra på sista tiden så det får vi ta en annan dag! Puss

I love your smell, your propinquity, your kisses

Victoria och jag med våra klubbor, haha.

Hej! Dålig uppdatering nu igen, hehe, men jag ska förklara lite kort om vad jag gjorde igår:
Jag tog bussen till Ikano-huset, där mötte jag upp Victoria, vi åt lite mat på donken, men tycker inte om hamburgare och sådant längre så blev McDonalds sallad med grillad kykling för min del, och måste säga att det var riktigt god!
Sedan efter maten var det dax för shopping, men blev inte så mycket då jag inte var på humör för det. Jag kände att jag inte passade i något, och jag fick bara dåligt självförtroende, så jag kom endast hem med en stor tröja och en svart stickad halsduk!
Efter shoppingen så mötte vi upp Becca, Malin och Sofia. Vi satt och snacka, skratta och sånt innan det var dax att vänta på Daniel Norberg. Vi fick goodiebags, skämde ut oss, sjöng, skrek och hade det allmänt kul.

Jag och Victoria tog bussen till stan vid halv nio eller något, träffade Lucas en stund, sedan tog Victoria och jag tåget till Vikingstad (träffade förresten på Johan Palm på Resecentrum och tåget. Det var inte igår man såg honom direkt!!). Väl framme i Vikingstad blev det en pratsam, kall och lång promenad med Fredrik, sedan vidare hem till Victoria. Vi åt god Oxfilé med pommes och en jälva massa goda grönsaker till det!
Sedan såg vi på I rymden finns inga känslor innan vi somnade för natten.

Idag gick vi upp rätt tidigt, åt frukost, sedan kollade jag på några avsnitt av Adam & Eva medans Victoria duschade och sminkade sig. Efter det lockade jag hennes hår, så hon såg ut som en liten docka sen! Haha.
Vi skjuts till stationen av hennes föräldrar, tåg tåget tillbaka till Linköping, sedan en buss vidare hem, och sedan jag kom hem så har jag hållt på och försöka få in musik i min mobil, och nu har jag äntligen lyckats! :)

Nu ska jag städa lite, bloggar mer sen!

Sony Ericsson Aino, Obsidian Black

Detta är min nya mobil! Min förra gick som sagt inte att laga, så jag fick denna istället!

Jag fattar inte speciellt mycket av den, men jag lär väl göra det så småningom hoppas jag! haha, jag är nöjd i alla fall.

Det är touch när den är ihopfäld och icke touch när den inte är ihopfäld btw, rätt tufft va? ;)

varför det inte blir några outfitbilder så ofta längre


Nu tog jag dom  mildaste bilderna, men ja, det spårar lixom ur lite, och då hinner jag bara ta oseriösa bilder, sedan måste jag vidare, och då blir det inga outfitbilder alls lixom.. hehe

Snubbe

Hej! Vad har ni gjort idag? Själv har jag gjort bort mig både inne på Claes Ohlson och inne på Telia butiken, gjort örhängeshängare (eller okej, pappa har gjort dom), tittat på tv, småätit galet mycket, och nu tänkte jag börja städa lite.

Fyfan, när jag kom in i Teliabutiken och skulle hämta min mobil som varit på lagning så var jag stressad och visste inte riktigt vad jag skulle säga, så jag lät som världens liten mini-fjortis-bimbo-som-inte-fattar-nånting typ. Sen när jag lyckats förklare för grabben vad jag ville så förde vi detta samtal:

*snubben kommer tillbaka med mobilen*
Snubben: Du har fått en utbytesmobil
Jag: Nae
Snubben: Ehh jo, du har fått en utbytesmobil?
Jag: Men naee?
*snubben tar upp mobilen och visar*
Jag: Men asså det där är inte min mobil?
Snubben: Ehh nae jag vet?
Jag: Ja, men var är min då? Asså du måste ha tagit fel eller nåt?
Snubben: Nej asså det är en utbytesmobil, asså dom kunde inte laga din förra mobil, så du får den här istället, en ny lixom.
Jag: Jaaaahhaaaa du menar så, jaja, ja men då blir det ju en ny mobil!
Snubben: Eh ja?
Jag: Ja.


Och sen fortsatta det typ så och jag sa bara mer och mer korkade saker och ja, men skit samma, dom har nog fått stå ut med mer trögfattade brudar än mig va? Jag antar det, haha!

Som sagt så ska jag städa nu, jag visar er min fyndiga örhängesupphängare ikväll eller imorgon! Puss

älskade stockholm


Fan vad jag saknar Stockholm! Senast jag var där så var det Juli, och jag var där med mamma och pappa. Vi sov på ett hotell där i ett par dagar, och vi hade det super kul. Gröna Lund, Allsång på Skansen, Shopping, massa kyrkor och slott och hela faderullan, det var så kul!

Jag och en vän har planer att åka dit i sommar och sova där en natt, men det är ju i sommar, och jag vill dit nu!! Fast det är klart, roligast är ju ändå att vara där på sommaren, inte sant? Jag antar att jag får vänta.. :(

GAGA ULALA


LadyGaga linne: H&M (!!)

Btw, tänk bort det fula fejk-léendet på båda bilderna!! hahah

halvfärdigsminkad

Hej på er!
Jag sitter här halvfärdigsminkad, haha! Jag tänkte typ ''nu måste jag skynda mig så jag hinner ner till stan!'', men seriöst, hinner ner till stan? Det är förfan öppet till klockan 19.00, jag har hela dagen på mig, jag behöver inte stressa direkt.

Vad ska jag göra på stan då? Jo jag ska hämta min mobil som varit på lagning, köpa ståltråd (haha har en idé i huvudet hur jag kan göra egna örhängeshängare, så tänkte testa), och sen kanske jag hittar något mer som råkar följa med hem, vem vet? hehe.

Nej men hörni, vad sägs om lite pannkakor såhär på en torsdagsförmiddag? Skulle sitta rätt fint i min mage faktiskt. Fast tror jag ska sminka mig färdigt först, sedan jävlar, då blire pannkakor :D
puss

jag kan inte ens stå om du inte ser på


Hej! Jag stter här på samma stol och skriver på samma tangenter som jag nästan alltid gör. Just nu väntar jag även på att Moa ska komma in till stan så vi kan gå ett eller flera varv runt ån och snacka skit om allt och alla, och så att vi kan få lite tips av varandra om livet och allt som hör det till. Det är så bra med vänner! Tycker ni inte också det? :)

Jag måste i alla fall äta nånting nu så att jag inte svälter ihjäl, haha. Bloggar mer sen!

Spring för livet om det är dig kärt, Att slå tillbaka, det är det inte värt


bilder från weheartit.com

kallt men fint

Godmorgon!
Det är ju skitfint väder ute idag, så jag och syster min fick en konstig idé att ta en promenad till Gamla Linköping/Valla, och kolla på djuren, handla godis i chokladboden, kanske leta upp nått fik med mat, och ja bara vara ute i det fina vädret lixom.
Jag skulle egentligen träffat en god vän idag, men det får bli en annan dag helt enkelt!
Nu måste jag gör mig iordning för en lång promenad i det kalla men fina vädret! Puss

ikeashopping



  • 6 st champangeglas
  • väggklocka
  • rosa sand
  • två lådor som jag tänkte ha smink och sånt shit i
  • vaniljdoftande ljus
  • papperskorg
Är man konstig om man är (snart) 16 bast och går och köper sig papperskorg och klocka och grejer, som värsta inpulsköpet lixom? Haha! Jag älskar Ikea i alla fall! Det är billigt, bra, och finns en jäkla massa roliga grejer! :D

bildbomd med bilder från igår

as you say, love is embarrassing, but it's beautiful too

Hej där! Förlåt för att jag inte bloggat varken igår eller idag, men kan lätt bli så på loven ni vet! Jag gör helst så mycket så möjligt när jag väl har chansen :)

Igår kom Victoria hem till mig rätt tidigt, jag fixade mig, sedan gick vi ner till rese, tog sedan bussen därifrån till Ikea, var där inne i flera timmar, shoppade loss för ett par hundralappar var, sedan tog vi en sväng inne på Ikano-huset också Det blev inget köpt för mig där, men Victoria hittade lite.
Efter att vi hade suttit och pratat endel också så tog vi bussen till rese igen, tåget hade precis gått så vi satt och väntade med våra kassar från Ikea i en timme, sedan tog vi tåget till Vikingstad, gick hem till henne i kylan, sedan kollade vi på film på hennes syster, efter det var det mat, sedan ännu mer filmtittande, och sedan gicm vi och la oss för jag var inte på så bra humör sen pga av en sak.

Idag vaknade vi tidigt för att ha somnar så tidigt, haha (gick och la oss vid tolv, vakna vid elva), vi åt frukost då i alla fall, sedan kollade vi på film hela dagen, tills det var dags för mig att åka hem vid typ halv fem. Väl hemma så lämnade jag sakerna, tog lite puder i fejat, sedan drog jag ner till stan och mötte upp Lucas. Vi gick till Steve's och fikade, satt där i två timmar typ (mer kanske?), sedan när klockan slog halv åtta bestämde vi oss att knalla hemåt, så följde han mig hem och nu sitter jag här ensam. Vad ska man göra nu lixom? Våldgästa syster min kanske? haha.

Försöker få tag på Moa också men idioten svarar ju inte.. Haha, får försöka ett tag till..
Hur som helst, lägger in bilder från gårdagen och även  lite vad jag köpte på Ikea också snart! Puss

melodifestivalen, delfinal Linköping

Eric Saade och Sara Varga.

 

Dessa två var mina favoriter ikväll (och Sebastian också), och självklart fick Saade flest röster och gick direkt till Globen, och Sara Varga gick till andra chansen! Jag är skit glad! :D

Tyvärr så åkte ju Sebastian ut, men sånt är livet, haha.

Nu ska jag sova (fan vad tidigt jag börjat gå och lägga mig, börjar tro att jag håller på att bli gammal..), imorgon ska jag träffa Victoria för antingen en lunch eller en fika på stan, och en jävla massa snack om livet och allt som hör till! Kanske hinner träffa Lucas en stund också innan det är dags att dra mig hemåt.

Vi hörs imorgon! Puss

osäker, så jävla osäker.

genrep

Hejsan! Min blogg fungerade inte att logga in på igår, har ingen aning om varför.
Hur som helst så har jaf precis ätit, fixat iordning mig lite oså, och nu ska jag dra mig iväg till Cloetta Center för Melodifestivalen (genrep)!
Ikväll hejar jag på Eric Saade såklart! :D puss

pluggångest

Hej där! Jag sitter och pluggar svenska och har lite smått ångest. Jag är inte riktigt klar med ett svenska arbete som ska in imorgon förmiddag (fronter stänger klockan 14.00 imorgon), och jag fattar inte heller ett par uppgifter. Har frågat på fb nu och någon kan förklara lite för mig, så hoppas på något svar.
Imorgon måste jag hem direkt efter skolan och göra teknikarbetet! Jag är halvägs typ, och det ska vara inne på fredag. Vill helst ha minst VG på det med, så ganska jävligt mycket panik där med faktiskt.
Men hörni nu måste jag fortsätta med pluggandet! Om tjugo minuter börjar ju Sveriges mästerkock och följt av det så är det Fuskbyggarna, och båda dom bara måste jag se, så ja, tjugo minuter pluggande till, sen en paus i två timmar eller något, sen lite pluggande till, sen sova, herregud, men det ska jag nog klara! hehe, puss

a few days ago

Bild tagen för ett par dagar sedan.

 

Hej! Jag har varit hemm i ett par få minuter, jag har bara hunnit äta lite, och ringt några samtal har jag hunnit med också. Nu ska jag bege mig iväg till Coop och handla med ett par klasskamrater till skoldiscot vi ska ha för småbarnen på fredag! Jag ska dock inte vara med då, eftersom jag ska på genrepet till melodifestivalen!

 

Hur som helst så måste jag dra mig ner till Resecentrum nu, bloggar mer ikväll! Puss

livet är en fest

cha chaaaaa!
Sitter här med cato boiii dååårååå, muuuummmmssss! :***

nä, driver.
Men jag och Victoria drog hem till mig efter skolan, käkat lite gott och så, nu sitter vi och dunkar musik, smsar lite roligt, ändrar fb stutusar och har upptäckt att livet är en feeeeeeest :D :D låter rätt nice va? Då kan jag säga att det är det med! :D

ALLA HJÄRTANSDAG!

Detta hjärta ger jag till mina fina läsare! :)


Hej på er! Det är alla hjärtansdag idag, och jag var uppe med tuppen, och var i skolan vid lite över sju för att baka vaniljhjärtan. Vissa blev nöjda men så finns det ju några otacksamma jävlar som alltid! Finns nog inte så mycket att göra åt det, vissa är ju inte riktigt uppfostrade som man ska, eller vad säger ni?

Hur som helst så har jag haft en väldigt bra alla hjärtansdag! Hur har eran dag varit?
Jag måste kila iväg och äta god mat med familjen nu. Sen ikväll blir det filmtittande, och vad sägs om en jävla massa sms med nära och kära?! Låter som en bra kväll va? Jahadå :D

kristaller


En bild som jag tog lite snabbt idag på fönstret, visst är det fint med kristallerna? :)

Hej! Idag följde jag med ut till landet med mamma, pappa och bror, sedan kom även morfar, moster och hennes sambo. Vi grillade korv, satt runt elden, gick en vinterpromenad osv.

Nu har jag precis kollat på Sofias änglar och Solsidan. Imorgon ska jag vara i skolan vid lite över 07.00 för att jag ska grädda vaniljhjärtan i hemkunskapen som elevrådet fått levererat till skolan som vi sedan ska ge ut till klasserna och lärarna, hur snällt är inte det?! Blir att gå upp jävligt tidigt imorgon i vilket fall. Vad jag ställer upp flitigt för att alla ska få något alla hjärtansdag gott! :D

like suicide

Jag höll på Christian Walz, men nejnej, självklart åkte han ut. Bara att tänka positivt: Behöver inte vänta så länge tills man får lyssna på hans låt igen! ;)

Nu går jag och lägger mig, har blivit så sjukt trött den sista tiden, så ja. Imorgon bär det av till torpet med familjen, inte så pepp på det, men blir förhoppningsvis trevligt! :)

spegelbilder

Vad tycker ni om spegelbilder? Själv tycker jag om rätt mycket att ta i spegeln, men på senaste tiden så har spegelbilderna blivit lite av en ''fjortis sak'', vilket är lite synd faktiskt om jag får säga mitt, och det får jag, för det är min blogg, hehe.

färgglada godisar

Det blev lite teknik-pluggande men gav upp rätt snabbt då jag fastnade för Bygglov på tv och mobilen bombades med sms. Snodde även några chokladtoppade jordnötter med ett färglager på (vet ni vad jag menar?) av mamma, hehe, trevlig lördag!

För tillfället känner jag att jag vill ha lite förändring, så varför inte möblera om rummet? Får se om jag hittar någon bra lösning, annars får det vara kvar så som det är nu.
Ikväll blir det mys framför Melodifestivalen som varje lördagskväll! Den här gången med min kära familj :D


Dessa färgglada godisar var det jag menade! m&m, jag tycker dem är jätte goda! :)

plugg

ÅHHHHH vad jag vill hitta på något roligt idag, men nejdå, här måste man sitta hemma och dega hela dagen, jätte kul, verkligen, eller inte. Får väl sätta fart med pluggandet, jag har endel opåbörjade inlämningsuppgifter, prov och uppsattser som ska vara inne nu vecka 7, känns rätt dåligt att jag aldrig kan börja med sånt i tid. Någon borde säga att jag får en belöning när jag gjort alla läxor, och den där belöningen ska vara jävligt bra, för då lär jag nog jobba på förfullt tror jag.

Jaja, nu ska jag sätta igång med nånting. Vad sägs om att börja med teknikarbetet? Låter bra, det kös vi på! Bloggar med sen.

ego jadå


När det kommer till att ta mest egobilder, då vinner nog jag! Seriöst jag älskar att ta bilder på mig själv, och det är nog för att jag är så nöjd med mitt ansikte och hår osv. Det enda jag inte har självförtroende för, det är brösten och neråt, så det ska jag se till att jobba upp, för självförtroende är jävligt viktigt mina vänner!! :D

coffee


Förlåt för att jag inte bloggade någonting igår! Men jag hade verkligen inte humöret uppe, pga en rätt personlig sak som hänt. Men hur som helst så mår jag bra nu. Jag tänkte dricka en kopp kaffe, ta mig en dusch, plugga lite, osv.

Jag har inte så mycker mer att skriva, men kommer säkert på något jag kan blogga om sen! Puss

så skrev jag för tio månader sedan

''vi skrattar lite och ger varandra en kram.
den var varm, långsam, så jävla mysig.
han doftade underbart gott.
jag blev nästan lite yr, jag ville vara kvar i hans famn resten av mitt liv.
men vi släppte till slut taget om varandra.
''

men då visste jag inte att jag skulle sitta här tio månader senare och gråta över att jag aldrig mer kommer att få krama honom, att jag aldrig mer kommer att få känna hans doft. Jag visste inte att det skulle ta slut så fort.

Mitt ljus i mörkret

Tjenare!
Uppsattsen idag blev ca 10-11 sidor långt, och det handlar om mitt liv typ, rubriken var Mitt ljus i mörkret. Hoppas på att den blev bra! Nu i efterhand sitter jag och tänker på att ''varför skrev jag inte si och så istället?'', och ja, ni fattar, men jag hoppas det blev bra i alla fall!

Nu tänkte jag plugga lite fysik, sen lär det nog bli mer plugg, och sen kommer jag säkert sitta uppe hela natten och tjuta om jag ska fortsätta vara så nervös som jag är just nu. Jag kan tyvärr inte berätta vad det gäller, utan jag kanske säger något litet om det längre fram eller så, men just nu är det bara pinsamt och förjävligt, typ.

Men som sagt, nu ska jag plugga lite, men jag bloggar antagligen mer snart! Puss

three hours

Nu sticker jag iväg till skolan och skriver uppsats i tre timmar! Jag har ingen aning om vad man ska skriva om, men antar att man får ett ämne, så ska man hitta på en uppsats att skriva omkring det!
Det här kommer bli spännande att se om jag klarar! Alltså jag älskar att skriva och så, men vafan om det blir något ämne som jag inte fattar nånting utav så kommer allt gå åt skogen. Vi får hoppas på det bästa!
Nu måste jag kila iväg till bussen, tar den tidiga idag så att jag och Victoria ska hinna fixa en grej innnan! Puss

Uppladdat

Äre jag som laddat upp inför uppsatsen i natinella proven imorgon eller? haha! Men det håller på i tre timmar, så vafan, kommer ju aldrig klara mig utan något sött! :o

I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år

Hej! Skolan idag har väl varit helt okej. Rätt segt, men det rullar på som vanligt, typ. Är lite smådeppig nu igen, men jag lär väl förhoppningsvis bli på bra humör om typ två veckor igen? Låter det kul? Nä, inte det minsta faktiskt, men sånt är livet, tyvärr, absolut tyvärr.

Just nu känner jag dock att jag bara vill dö, jag vill verkligen inte att veckan ska gå vidare, jag vill verkligen inte, helvete helvete helvete, döda mig, det är jag värd.

sorry world, I don't want to stay really, but I do my best


Precis kommit hem från föräldrarmötet, jag snodde säkert tio koppar kaffe och en jävla massa kakor, men jag var ju där hela eftermiddagen/kvällen, så det var jag värd!
Förresten flera lärare tycker att jag ska bli ekonom för att jag sålde så bra, ett pluspoäng där va? ;)

Dagens klädval


Idag hade jag på mig svarta jeansleggings, kavaj, t-shirt, massa smycken och håret gjorde jag en slarvig fläta i.

satt kvar och nu föräldrarmöte

Kom precis hem från skolan, jag satt kvar och snackade lite allvar med världens bästa Sofia ett tag. Jag ska snart åka tillbaka till skolan igen för att sälja fika på ett föräldrarmöte, kul? Nej inte alls faktiskt, men det ska väl gå bra.

Just nu känner jag att jag är så jäkla nervös inför en grej också, men antar att det löser sig och går bra.

Hur som helst, hade nationella prov i svenska idag, shit vad nervöst det var innan! Men jag tror det gick ganska bra, han dock inte med typ två frågor, menmen, sånt är livet, haha!

Lägger in dagens outfit snart, puss

Detta gör min kväll


Fan vilken härlig blandning,

Jag har städat och nu ska jag snart hoppa in i duschen, trevlans.

Troligtvis tillbaka

Hej!
Jag kanske börjar blogga nu igen, jag får se, men jag har inte mått så bra de senaste dagarna, och på det så har jag blivit sjuk också, bra timing? Nej, inte det minsta faktiskt.
Hur som helst så har jag varit riktigt död de senaste dagarna också, då jag gått omkring i mjukisbyxor, och någn slapp tröja till det, och sedan musik i öronen konstant. Inget intressant att läsa va? ''Ja idag har jag lyssnat på dom här 752980 låtarna, haft dom här mjukisbyxorna på mig och livet suger som fan'' Jag antar att det inte är speciellt roligt faktiskt! ;)
Nej men hörni jag ska försöka rycka upp mig, och jag ska dricka en jävla massa ingefäravatten som mamma fixat åt mig. Det hjälper faktiskt mot förkylning, för jag har blivit lite bättre, men det är så jävla äckligt bara.. Men sånt som måste göras bara! Efter det ska jag städa mitt rum, börjar bli stökigt igen.
Jag får se när jag bloggar igen! Puss

bloggpaus?



Jag kommer ha en bloggpaus nu under en period, har ingen aning alls om hur länge, men ni kan ju kika in lite då och då och se ifall jag uppdaterat något litet inlägg eller inte! Puss

nothing

Jag orkar inte skriva, eller jag har ingenting att skriva, lixm ''hej jag har varit och duschat nu ska jag bajsa'', nej inte direkt va.

Jag bloggar mer imorgon och hoppas på att jag har något mer vettigt att skriva då! :)

hos sofia


fan vad snygga bilder

Sitter hemma hos Sofia och fixar med affischer till skoldiscot våran klass ska hålla i.
Ska ta bussen hem så fort vi är klara med detta! Jag bloggar mer när jag kommer hem,puss

såhär ser jag ut idag


Trött som fan! Som ni säkert ser?!
RSS 2.0