ska försöka sova

Jag hatar att jag har så svårt att somna på kvällarna. Även om jag är trött, så lyckas jag aldrig somna förnst typ 02.00. Tänk som de dagar som idag, vad jobbigt det är. Men ska borsta tänderna och så, sen ska jag i alla fall försöka sova. Vi får se hur det går, men jag måste försöka, för imorgon ska jag upp förjävla tidigt asså.
Vi hörs imorgon sweeties! :)

Bilder från gårdagen!

Agnes hade lagt upp lite bilder från gårdagen, så jag snodde två stycken :)


Me in action ;)


Agnes, Moa och jag :)

MINA NYA ROSA GUMMISTÖVLAR

Från Skopunkten 249kr

men måste säga att dom är mycket snyggare i verkligheten! :)

En dag på landet

Hej! Jag har som sagt inte haft tid med att blogga idag, eller jo, tid har jag väl haft, men jag har varken internet eller motagning på mobil/mobilt bredband på landet, så kunde tyvärr inte blogga.
Men idag har jag klippt gräset, skurat köksluckor, plockat rent i skåpen, och jagat insekter. Och hela tiden har jag haft på mig mina nya rosa gummistövlar.
Min pappa sa det, att jag är nog den snyggast skoggsmulle han någonsin sett, jag vår rosa från topp till tå ;) hehe!
Imorgon åker vi till landet igen, får se vad som finns att göra. För er som undrar så har vi precis köpt ett litet torp med en rätt stor trädgård, och ingenting är iordning gjort, pga att gubben som bodde där precis blivit änkling, och hade ingen lust att vara där, inte heller att städa, då han tappat livslusten, och ingen har varit där på ungefär två år, så det är därför vi håller på att städa och dona. Men det lär nog bli riktigt fint när vi fått iordning allting. Det kommer väl ta ett par år för att få det som vi tänkt oss, men fint kommer det nog bli :)

Nu ska jag duscha, kolla facebook, bilddagboken och sånt där, sen läggdags! Imorgon ska mina föräldrar tvinga dit mig ännu tidigare, fuck this. Aja, är väl bara att stå ut då. Vi hörs!

DRAR TILL LANDET

Hej på er! Mamma och pappa har redan fått upp mig ur sängen. vi ska snart åka till landet och vara där hela dagen. Det finns varken mottagning eller internet där så vi hörs igen när jag kommer hem därifrån, ikväll! :) Puss

When I look in your eyes, there's something I just can't describe

FAN VAD LÖKIGT

Hej! Dagen började med att jag gick hem till Sofie, där Moa också var. Efter ett tag kom ävne Agnes. Vi skrev lite låter och grejer, tränade och sånt. Gick och köpte cola och godis, sen till studion och träffa Gabriel.
Som vanligt så var det extemt varmt och jävligt lökigt där inne, så vi tappa koncentrationen och spåra ur lite på slutet. Vi hann bara med en låt, eller den är inte fullt klar än.
Gick därifrån vid kvart över sex, gick ner till stan och köpte mig ett par ljusrosa gummistövlar. Sedan knallade jag hemmåt för lite mat. Det var jävligt gott kan jag lova!
Nu ska jag äta isglass, sen får vi se vad som händer. Tänkte lägga mig rätt tidigt idag, för imorgon ska jag till landet med mamma och pappa. Fan vad jobbigt, men aja.
Vi hörs, puss! :)

Fan vilken jobbig morgon

Godmorgon! Jag har precis vaknat och sitter och funderar över om jag ska äta någon frukost.. men sen kom jag på att jag måste äta frukost om jag ska dricka cola och sånt sen, min lilla mage måste ha lite mat i magen. Hm.. jag får väl ta en macka då.
Förövrigt så är jag inte direkt på värlens bästa humör, med tanke på att vid typ klockan sex imorse så började min syster snarka högt som världens högsta höghus! Hon slutade inte, hur mycket jag än knuffade på henne och nöp henne i näsan. Tillslut kom mamma in och fick tyst på henne. Då hade jag jätte svårt att somna om, men typ vid sju så lyckades jag somna. Vid typ klockan åtta så börjar mina idioter till grannar att borra. När dom äntligen blir tysta i ett par minuter så ringer min väckarklocka. Fan vilken jobbig morgon jag har haft det, låt mig sova ifred lixom.
Aja, bäst att gå till köket och försöka trycka i sig en macka. Sen ska jag sminka mig lite snabbt. Håret skiter jag i, det blir en bulle uppe på huvet, jag orkar inte anstränga mig mer.
Hur kommer jag orka denna dag? Jodå, det ska bli kul, en hel dag med sång och musik, varför skulle jag inte orka? Det kommer bli skitkul.
Bloggar mer när jag får tid. PUSS!

NU SKA JAG SOVA

ska vara hos Sofie klockan 11.00 imorgon. Kommer aldrig orka gå upp vid typ halv tio.. Men som vanligt glömde jag bort tiden ävne nu ikväll, så ja.. Jag får väl kämpa mig upp ;)
Jag bloggar när jag vaknar imorgon, puuuss!

sovbild i repris ^^

BLEV TAGGAD PÅ FACEBOOK


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta asså... Ser ni hur vi ser ut? :o Herregud, snacka om att bjuda på sig själv nu när jag la upp den på bloggen!!

Vad ska jag göra imorgon?

Jo, jag ska till studion med Moa och Gabriel (och Sofie?), och vi ska spela in en låt (om vi hinner med så blir det väl fler). Vi ska vara i studion hela dagen från klockan tre. Innan det så ska jag och Moa hem till Sofie och se till att vi blir klara med minst en låt. Det kommer troligtvis bli en sjukt kul dag, men grymt mycket skratt.
Jag skrattar mycket i vanliga fall, men när man kommer in i den där studion så händer det nått, så man blir lixom superflummig och garvar åt allt. Jag trivs där inne, även om det alltid är så äckligt varmt! ;)

jätte kort VS jätte lång


Jag idag på fenomenmagasinet!
hahah kolla bilden till vänster, vadå korta och tjocka ben lixom? xd

Torsdag 29/7

Hej! Jag har haft fullspäckat schema hela dagen, så ahr inte haft tid att blogga. Men hur som helst, ska försöka förklara i alla fall lite kort.
Först så gick jag till Jenny vid typ kvart i två. Vi åkte iväg till Gamla Linköping, hon på inlainse och jag på cykel. Väl framme så träffade vi Moa. Vi knallade iväg till Fenomenmagasinet, var där inne en timme, men ajg måste säga att jag blev lite besviken, för det var så himla mycket roligare när jag var liten!! Men aja, sen gick vi till chokladboden, handlade typ inget, men sen i alla fall så påbörjade vi våran resa till stan. Jag skjutsade Moa på cykeln, och Jenny tog tag längst bak på pakethållaren och åkte lixom efter. Måste sett sjukt kul när vi kom där asså! haha.
Sen när vi kom till stan så ställde vi cykeln och tog en fika på Expresso House. Sofie kom också, sen skulle Jenny hem, så jag, Moa och Sofia gick till studion och träffa Gabriel. Vi påbörjade en låt men blev inget inspelat. Han spela in desto mer.
Sen vid typ tjugo i sju så skulle han ta bussen hem, så då gick vi med. Moa och Sofia gick hem till Sofie, och jag skulle gå hem till mig, men träffade på Sofia på vägen så var med henne på stan till typ halv åtta, då träffade jag min mamma, pappa och bror. Vi gick och åt på Kebab baren, muuuums! Hehe, sen åt vi glass och jaa, kvällen rullade på. Nu har jag precis kommit hem, vet inte riktigt vad jag ska hitta på, blir väl datorn resten utav kvällen.
Hoppas att ni haft en lika bra dag som jag! Puss

Till Jenny

Hej! Jag hinner inte blogga egentligen, men skulle bara tala om för er att jag är vaken oså. Jag ska börja knalla ner till Jenny nu. Jag får låna en cykel utav henne, och så tar hon inlainse, haha shit, det här kommer bli spännande!
Vi möter upp Moa vid Gamla Linköing. Men måste kila nu, vi hörs sen! :)

Vad gör man?

Jag vet inte rikigt vad jag ska hitta på en onsdagkväll/natt som denna. Jag tror faktiskt jag ska bege mig till badrummet för att tvätta bort smink, borsta tänderna och ta ut linserna och sånt, sen ska jag soooova.
Egentligen vill jag inte sova, men jag har inget bättre för mig för tillfället, så jag får väl göra det ändå. Fast om jag tänker efter lite så är jag faktiskt ganska trött, hehe. Men tänkte ligga och smsa lite, så somnar jag nog snart ska ni se.
Förresten, jag fick ett sms nyss av Jenny, där det stod att hon ville ha med mig till Fenomenmagasinet (Det är typ en massa fysikgrejer och sånt, och jag har inte varit där på flera år och det är mest en massa 10 åringar där). Och vet ni vad? Jag sa ja! MEn vet ni det värsta? Jag ska cykla dit! Jag cyklar så sällan, så vi får se vart detta kommer sluta, haha! Hur som helst, nu ska jag göra iordning mig inför natten, vi hörs när jag vaknar imorgon! Godnatt

COOLINGAR

Onsdag 28/7

Hej på er! Precis kommit hem från stan. Jag mötte upp Sofia vid typ halv två. Vi gick först och chilla lite på stan en stund, sen gick vi till TacoBar och käka. Vi var inte speciellt hungriga egentligen så lämna typ hälften var, hehe. Sen typ gick omkring på stan, Trädgår'n och sånt där. Efter ett tag träffade vi Jenny, rik som hon är så shoppade hon som vanligt, vi följde efter och letade i typ alla affärer efter berlocker till armband, hittade dock inte dom vi vill ha.
Sen satte vi oss på Donken och åt glass, sen skulle Jenny hem. Jag och Sofia hade typ inget att göra, så satte hos på en bänk, sen kom Ivan så satt och snacka med honom ett tag. När han gick så gick ajg och Sofia till Stora Torget, vänta på hennes buss i typ en halv timme fan, sen när den kom så knallade jag hemmåt.
Sitter nu här och har typ extremt tråkigt. Vad fan ska man göra nu då lixom?

Imorgon ska jag troligtvis träffa Jenny och Moa. Dom vet bara inte om det än. Haha, nerå, Jenny vet om det , men är inte säker på att hon har pratat med Moa? Får ta reda på det tror jag asså, haha.
Nerå, men det här inlägget blev eeeexremt tråkigt, men jag är lite smått flum och har väldigt tråkigt. Nu avslutar vi här, så bloggar jag mer sen, puuuusss ;)

SES PÅ STAN

Drar ner till stan och möter upp Sofia nu, finns på mobilen om nån vill ses! :)

ingenting att blogga om

Är nu vaken och har ätit frukost och sånt där. Jag ska möta upp Sofia i stan om typ en timme, kommer aldrig hinna fan, haha! Aja, får väl typ börja sminka mig oså nu. Asså jag känenr mig som en zombie typ, så får se om jag kommer klara av att möta henne om en timme hah!
Men jag bloggar mer sen i alla fall, för just nu har jag ingenting att blogga om. Så vi hörs senare, puss :)

GODNATT

Hej! Jag har mått lite dåligt nu på kvällen, mått illa och haft fruktansvärt ont i magen, men det har blivit lite bättre nu så ska försöka sova. Vore skönt att komma i sängs i tid för en gångs skull.
Jag tror att jag ätit alldeles för mycket sötsaker och druckit två muggar för mycket med kaffe idag, det är nog därför jag är så ont i magen och mått lite illa. Förhoppningsvis är jag inte sjuk eller nått, utan som de flesta kanske vet så är jag känslig mot sötsaker och mjölkprodukter, och det har jag nämnt tidigare.
Aja, hoppas jag kan sova nu i alla fall, så att jag inte måste gå upp för att jag har så ont i magen. Men det ska väl gå bra. Vi hörs imorgon, Puss!

tjoohoo jag hinner publicera det här inlägget innan idag blir igår, om ni fattar vad jag menar? :) hehe, Godnatt 

Varför inte kommentera?


Hm.. Statistiken har höjts skapligt mycket idag än så länge, men jäklar vad dåliga ni är på att kommentera!!

Glöm inte bort Myspace

Tänkte bara påminna mina läsare om att kolla in min och min vän Moas gemensamma Myspacesida där våran allra första låt finns upplagd :) Självklart tål vi kritik men var inte alldeles för elaka, för som sagt, det är våran allra första låt och vi vet mycket väl om att den inte är perfekt, och speciellt inte refrängerna (enligt mig), men det är väl värt en lyssning i alla fall? ;)

http://www.myspace.com/MandMmusic95

FAN VAD GLAD JAG BLEV NU

Farmor gick precis hem efter en fika här hemma, och då tänkte jag ''Jag kan väl passa på att sitta vid datorn en stund innan de andra gästerna kommer''. Jag klickade mig in på Madickens blogg, och fick syn på att hon lagt upp vinnaren av Dagens blogg där. Som vanligt så klickar jag på vinnarens blogg och ser om det är någon intressant person, och tror ni inte att jag blir förvånad när jag kommer fram till min egen blogg? Skapligt, för det var ingenting jag förväntade mig direkt, haha. Men skit kul tycker jag! :D

GRATTIS SYSTER!

Idag är det din dag, och hoppas du får det toppen! Puss

Frukost och sen duschen

Godmorgon! Jag är nu vaken och sitter och äter frukost här framför datorn. När jag ätit upp så ska jag hoppa in i duschen, sen sk jag börja stääda. Kommer en massa gäster idag, gaash. Aja, puss :)


Gösta och jag :p

Jag kommer inte kunna somna

Mamma har tjatat i över en timme att jag ska gå och lägga mig nu, för att jag ska upp tidigt imorgon och städa (min syster fyller år imorgon), och bla bla bla. Bäst att göra som hon säger, även om jag aldrig kommer lyckas somna på aslänge lixom. Men aja, jag ska ju som sagt upp tidigt imorgon, tyvärr.

Nu ska denna glasögonorm sova, Godnatt och sov så gott fina läsare!

Min bästavän Sofia tänker till

Haha, jag har glömt att visa er ett roligt sms som jag fick från Sofia igår. Ni anar inte hur mycket jag garvade när jag fick detta:


HAHAHAH, men jag håller med henne xD

ingen fantasi alls

Jag drog med mig bruuschan på stan, hehe, roligt va? Och nu har jag precis kommit hem och sitter och dregglar lite över Måns Zelmerlöw (hej, jag hittar nya favoritdreggelkillar varje dag). Jäkligt snygg är han alltså!

Aja, nu ska jag hitta på något.. Vadå? Förresten, är det möjligt att vara trött när man sover typ hela tiden? det är jag i alla fall. Intressant information, hoppas alla antecknar (or not). Nej hörni, hoppas jag får någonting att skriva om sen, för just nu har jag ingen fantasi alls. Vi hörs!

JAG HAR FÅTT EN TILL STALKER




Jag kan inte ens logga in på Facebook förnst han skriver till mig. Fan, då, dom finns överallt, haha! Men men, jag klarar mig, bara dom inte går över gränsen så är det ok ;)

intressant inlägg

Hej på er! Idag vaknade jag faktiskt av mig själv när klockan bara var typ elva-halv tolv nånting. Jag gick upp och åt fruksot oså då, sen smsa Sofia och fråga om jag ville träffas idag, så ska nog antagligen träffa henne sen.
Men nu är det dags att börja sminka sig och så, sen, jao, ingen aning om vad som händer sen faktiskt. Jag antar att det blir stan. Sen så... jaja, jag bloggar mer sen, puuusss ;)

det hjälpte

Hej!
Jag badade, lade en ansiktsmask, rakade benen, och bara kopplade av i ett par timmar, sen blev det bättre! Eller ja, när jag fått i mig lite mat och så så blev det bättre. Så jag och syskonen gick och kötpte lite godis, och nu ska jag och min syster ha Twilight kväll! Eller vi skippar nog den första, för den kan vi lixom utantill, hehe.

Men aja, nu ska vi äta godis och titta på film. Faaaaan vad jag kommer dreggla över hur snygga Carlisle och Edward är! Och så kommer jag tjuta lite med, hehe..

Nu säger syster att jag ska sluta blogga och komma med datorn, eftersom jag har filmerna. Vi hörs, puuussss

deppig och arg på allt

Fan vad ajg är deppig idag. Vad har hänt? Jag har ingen aning.
Jag ska lägga in lite mer låtar på mobilen, skära upp lite äpplebitar, ta en påse godis, sen ska jag sätta mig i badet och bara tycka synd om mig själv. Det var länge sen jag mådde såhär. Och jag blir arg på allt och alla, vad dom än gör. Jag fick nyss färsta dampanfallet på min bror, bara för att han stod och pratade om mig att jag inte gör nånting på sommarlovet. JAG VET, men vad fan gör han själv då lixom? Han har nog bara ångest för att han aldrig mer kommer att ha sommarlov. SUCKER!

Nej, nu spårar et här ur, och jag blir ännu mer arg, ledsen och deppig. Dags att börja fylla badkaret med vatten. Jag ska sitta där ett bra jävla tag. Vi hörs när jag har kommit upp ur mitt ide.

it's not a cry that you hear at night, it's only a broken heart

jag ska koppla av

Halv ett är klockan nu. Och vad händer imorgon? Ingen jävla aning. Egentligen är det idag, för att klockan är efter 00:00. Det är hemskt. Jag vill inte vakna, gå upp, inse att det är en ny dag. Jag vill inte.
Jag hoppas att mina föräldrar låter mig sova länge imorgon, inte för att jag tror det men. Om jag inte får sova länge så ska jag gå upp, äta frukost, sedan ska jag ta mig ett bad, ett långt jävla bad. Jag ska lägga ansiktsmask, lyssna på musik, koppla av. Efter badet ska jag smörja in mig med en body lotion med en fräsch doft. Jag får inte glömma att raka benen. Sedan ska jag gosa med katterna, måla naglarna, och bara ta det lugnt.
Jag känner att jag har fått ångest, för om tre veckor börja skolan. Fattar ni? Jag ska börja gå upp klockan sex varje morgon igen. Om bara tre veckor börjar det, då börjar helvetet. Jag vill inte. Jag börjar nian. Det lär bli jobbigt.

tankar, regn och ensamhet

Vad ska man säga? Jag känner mig allmänt deppig, tråkig och ofräsch. Jag är rätt trött men samtidigt vill jag inte sova, för jag vill inte att det ska bli ''imorgon''. Jag vill vara ensam, jag vill vara helt ensam, och tänka på allt från himlen och jord. Det enda jag hör är när regnet piskar mot fönsterrutor, tak och gator. Jag har inte ens någon musik på. Jag vill att det ska vara såhär i några timmar till. Jag vill leva utav några krav, och utan några tjat i ett par timmar till, snälla. Jag vill sitta här på en helt vanlig stol och titta på min snygga Robert Pattinson plansch, samtidigt som jag hör regnet där ute. Jag älskar det här, jag vill att det ska vara såhär jämt, föralltid. Låt mig vara ensam.

even if you smile, it doesn't mean that you are happy inside

Tavlor och plancher

Jag håller på förfullt med att ta ner en massa plancher från mina väggar. Snart ska jag sätta dit lite nya plancher, och även Kärlek och Lycka -tavlorna som jag köpte igår. Tänkte även skriva ut lite bilder som jag ska sätta upp på väggarna, och så ska jag rota fram tre tavelramar som ajg vet ska finnas i någon utav alla miljoner lådor i mitt rum, hehe. Vi göra det lite fint, har tröttnat så mycket på mitt nuvarande rum.
Blir väl antagligen lite städning också om jag orkar/hinnar innan syster kommer hem. Nu ska jag i alla fall fortsätta med att ta ner plancher från väggarna. Vi hörs :*

svarta dagar följs av vita nätter

Hej på er!
Jag har typ inte gjort ett skit idag. Jag följde med pappa och handlade och så förut, annars har ajg bara suttit här idag. Jag ville sova till typ två-tre idag, men nehej, självklart tvingar mamma och pappa upp mig vid halv ett.
Jaja, ville bara tala om för er att jag är vaken oså. Vi hörs lite senare, och förhoppningsvis har jag någonting att blogga om då, hehe. puuusss

Jag är för trött för att sova

Hm.. Jag är trött men jag orkar inte gå och lägga mig. Jag är lixom alldeles för trött för att resa på mig och flytta mig till sängen. Jag har trotts allt varit uppe sen klockan fem imorse, inte så konstigt att jag är så trött.. Imorgon ska jag sova läänge! Hehe :D
Vad tror ni det blir för väder imorgon förresten?  Kommer det bli sol? Kan man sola imorgon? Jag antar inte det. Jag får ta och kolla upp det imorgon när jag vaknar, jag är för trött för att göra det nu (läs: för LAT för att göra det nu).
Om det inte är soligt och varmt så vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag kanske ska greja lite i mitt rum. Ta bort gamla planscher och så och sätta upp min Robert Pattinson plansh, och sätta upp de där tavlorna jag köpte i Ullared och såna saker. Men jag får se om jag orkar, hehe.
Nu ligger min katt och väntar på mig i sängen, han är hur jävla trött som helst men kan inte somna förnst alla gått och lagt sig, så jag antar att jag måste lägga mig ner och sova nu, annars kommer han bli alldeles för jobbigt imorgon, haha.
Bäst att gå och tvätta bort sminket, ta ut linserna, borsta tänderna och bla bla bla. Sen ska jag sova. Vi hörs imorgon! Puss

Helst skulle jag lägga mig såhär i gräset och sova, men solen stekandes i ansiktet.

Vad har jag shoppat då?


  1. Leggings
  2. Pennor
  3. Pennfodral till skolan
  4. Almanacka (fatta att jag tänker på skolan på sommarlovet!!)
  5. Hello Kitty örngott
  6. ''Tavlor'' eller var man nu ska kalla det. Två ord att sätta upp på väggen i alla fall. Kärlek och Lycka.
  7. Ansiktsmasker
  8. Deo
  9. Hårnålar och hårtoffsar
  10. Vitt nagellack och svart flytande eyeliner
  11. Trosor (erkänn Hello Kitty trosorna är söta? Var bara tvungen att köpa dom, haha, grymt härligt matreial med!)
  12. Strumpor
  13. Godis och tuggummi
  14. Myströja
Är inte säker på att jag fick med allt på bilden, men det mesta i alal fall tror jag. Sen får vi ju inte glömma colan och det, haha i'm in loved ;) haha, nerå.
Men jag är nöjd med mina köp! Inte speciellt mycket direkt, men det duger. Och helt sick att jag och Sofia tänkte på skolan och köpte både pennor, pennfodral och almanacka!

Nu ska jag till kylen och hämta kall Coca-cola. PUSSS

En fredag i Ullared med Sofia

Hej på er!
Jag har haft en så jävla kul dag idag asså! Sofia och jag har garvat i princip hela tiden, och vi har kollat på killar, följt efter en, skrattat lite till, springt ifrån filmteamet, och samtidigt shoppat en massa!

Bäst var det ju på slutet när vi bara ställde vagnen, sprang runt och garva och jaa.. vad gjorde vi? Jag kan säga såhär, det var en snygg kille där som... jaja, detaljer behöver ni inte veta ;)

Sofia: Titta inte åt höger!
Mathilda: VART ÄR HAN? *tittar åt höger* Fan, han var ju där, varför sa du inget?
Sofia: Jag sa att du inte skulle titta åt höger!

Aja, vi ahr haft det jävligt kul i alla fall. Nu ska jag äta lite naturgodis, dricka lite cola, och sen ska jag sitta uppe halva natten, bara för att jag kan lixom, hehe. Puss (och förlåt för dålig uppdatering, men jag hoppas ni förstår att jag inte direkt haft tid med att blogga idag!)

Det märks att Moa är blondin

Glömde berätta en rolig (och ganska trög) grej som Moa sa idag.. hehe, inte säkert ni förstår, men försök ta del av ett roligt skratt:

Sofia: Alltså hur kan ni äta lakrits?
Moa: Det är inte lakrits, det är lakrits med salt på. Sötlakrits med salt till och med.
Sofia & Mathilda: HAHAHAHAHH

Alltså seriöst, så jävla klockren kommentar! Lakrits med salt är väl förfan lakrits lixom eller? hahah, shit asså xd


Men nu ska vi göra iordning oss för natten. Sen ska vi sova. Vi hörs imorgon. Godnatt! :)

värsta baaaz

Hej! Sofia kom hem till mig vid typ 2 elelr nått. Vi gick ner till stan och åt på Kebab baren. Sen chilla vi runt lite på stan. Träffade Moa, Alina, några killar och typ Fatima eller nått hette hon. Sen så gick vi hem till mig en snabbis, innan Jasmin ringde till Sofia och sa att de va massa snygga killar i skateparken, så vi drog dit. Sen vid typ nio åkte vi hem.
Nu har vi typ suttit och chilalt och så ett bra jävla tag. Och våran humor äger! hah. Och imorgon ska vi upp typ vid fem - halv sex för att åka till Ullared. Jag börjar typ gråta bara på tanken att gå upp så tidigt. Men mina föräldrar säger att man måste vara där i tid, annars kommer blir det så mycket folk när man kommer dit, jo, jag vet, jag har varit där förut, men paaaallla.
Aja, nu ska jag tvätta bort smink och så, borsta tänderna och bla bla bla. Haha, Sofia kommer aldrig somna, jag kommer somna som en stock, jag är fan trött asså. Jag ska ta fram nån tidning till Sofia som hon akn ha om hon inte somnar, visst är jag snäll? Jag vet. Haha omg, Sofia skulle kunna vara uppe till fyra idag, jag lovar att hon kommer vara vaken tills vi åker imorgon, det kan iiiinte jag, nehej, för jag är trött. Och helvete nu loggade min stalker in på msn. Bäst att logga ut där ifrån nu! Haha. vilket jääävla fluminlägg detta blev. Shit.

Länge sen jag träffade henne

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost, pratat lite med Sofia och så. Det var sjukt länge sen jag träffade henne nu, men idag så jäävlar, och imorgon drar vi till Ullared också :D

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, sen sminka mig lite oså. När Sofia kommit så drar vi nog antagligen ner på stan en stund, sen ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Men jag antar att vi ska försöka lägga oss ganska tidigt ikväll så att vi kommer upp imorgon.
Men nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner bli klar innan Sofia kommer. Vi hörs sen! Puss


Så länge kan ni kolla in Moas och min Myspace HÄR
Och rösta på mina skor HÄR

det är inte lätt att vara tjej

Det här låter extremt fjolligt nu men... Jag började nyss gråta för att jag bröt en nagel :s Men alltså det gjorde sjuukt ont! Fan, mina naglar har precis blivit någorlunda långa (får dom aldrig långa annars!), och nu går dom bara ont. Helvete också, för ont gör det med..

LIVET LEKER



Den låten tog oss två och en halv timmar att spela in, pga att vi garva hela jävla tiden. Ändå sa Gabriel till oss hela tiden. Men tro mig, det var bland det roligaste jag har gjort på länge! Och jag måste faktiskt erkänna, att jag tycker den blev rätt bra ändå, med tanke på att det är våran allra första låt!
Texten ahr legat och dammat i min väska hur länge som helst, äntligen hade vi alla tre tid att spela in den! Moa och jag är nämligen inte så tekniska och var tvungen att ta Gabriel till hjälp.
Men vad säger ni? Helt okej för att vara våran första låt va? ;)


Gabriel fixar med låten


Suddig bild jaaoo.

Onsdag 21 juli

Precis hemkommen från stan. Fan vad varmt det är ute asså! Eller ja, inne med för den delen. Hur som helst har det varit en sjukt kul dag med Moa och Gabriel. Vi har skrattat oerhört mycket (speciellt jag, hehe), och Gabriel har blivit lite smått irreterad ibland, men jag vet att han tyckte jag var roolig, haha ;D

När Moa och jag sagt hejdå och så till Gabriel så gick vi ner till stan och käka. Och jag kan säga såhär, att jag har nog aldrig i hela mitt liv tyckt att McDonalds mat varit så go i hela mitt liv. Jag blev mätt som tusan, men fan vad gott det var. Fatta att efter en hel dag i ******* få i sig lite fettig mat i magen, fan vad gott, haha!

Är den här bilden och bilden i ett par inlägg nedan för lätt ledtråd kanske? haha, ajdå ;)

Vad händer idag?

Hejhej! Jag är redan uppe, helt siiick vafan. Men ajg kunde inte sova längre för mina katter bråkar som in i helvete. Dom välter papperskorgar, äter skräp från golvet, river ut kläder ur lådor och bla bla bla. Men ja, då är det inte så lätt att sova i alla fall.
Hur som helst, jag ska in och ta mig en dusch snart. Vid tre ska jag träffa Moa och Gabriel, gissa vad vi ska göra? lalalalala, det akn jag inte säga, men ni kan ju kolla inlägget under för en väldigt lätt ledtråd, hehe.

Jag vet inte hur länge jag kommer va med dom, men om vi blir klara snabbt (hm.. misstolka inte det där asså) så får ajg väl ta och rädda Sofia, för jag har hört rykten om vem hon ska träffa idag HAHAHAH.
Vi hörs om en liten stund, nu ska jag äta fruukost. PUSSS

PAINTSKLLZ

Allsången slutade för ett tag sedan och jaha, vad ska man hitta på nu då? Det är äckligt varmt i rummet och jag är inte trött, så det är nog inte ens någon idé att försöka sova. Nej, men klockan är ju bara halv elva så kan vara uppe ett par timmar till.


Visst har jag paintskillz? Haha, omg ni ser ju knappt att det är frågetecken runt om va?  Men jaja, kan ni lista ut vad jag ska göra imorgon? Neeeehhe va ;)

Så är det att vara stadsbo

Efter att jag varit hemma hos min moster och vattnat blommorna och så så gick jag och pappa och åt kebeb. Vi gör det faktiskt ganska ofta nu för tiden, men det känns som att man behöver det. Jag kan ju inte direkt säga att jag tillbringar lika mycket tid med mina föräldrar nu för tiden. Så det var trevligt :)

Sen efter det så följde jag med mina föräldrar och syster och kolla på sommarstugan igen. Inte säkert att vi köper den, seriöst, ni skulle se, värsta stadsborna står där och skriker för alla djur. Det var några jäla fransmän där som också var intresserade, deras problem var mer allt pappersarbete och så, och så kommer vi ''alltså största problemet är ju alla insäkter''. Han höll på att garva ihjäl sig, fan vad kul det måste sett ut. Min syster stod där i sina högklackat, jag och mamma står och skriker efter djur, och pappa står och säger att han ska riva allt och bygga nytt, asså herre gud. Jag lovar han tänkte ''ska dom asfaltera skiten också eller?''. Haha, han kommer aldrig glömma oss.
Förresten, han var rätt snygg med, hehe *Mathilda kollar in mäklare*, shiet asså.

Nej men nu ska jag sätta igång med städningen, jag har bara börjat liiite än (a) Jag vill ha isglass förresten. Det är goott :D hehe. Puss på er.

Rösta på mina skor här!

Jag drar och vattnar och tar in posten hos min moster och hennes sambo..


Bild från fotograferingen med Moa.

Vi hörs när jag kommer hem! Puss

12:11

Godmorgon!
Jag är ensam hemma nu. Great. Jag tycker inte om att vara ensam hemma.. Jag vet inte varför, det är bara så tomt lixom. Tur då att jag har Eric Saade som livar upp stämningen lite, hehe.
Nej men hörni, nu ska jag äta lite frukost sen ska jag sätta igång med städningen. Baaajs, jag hatar att städa men aja, det måste faktiskt bli gjort idag. Sen följer jag nog med och kikar på den där sommarstugan en gång till. Såg ju bara utvändigt igår, så ja, kan väl vara bra att se det invändigt med lixom.

Men vi hörs sen. Nu ska jag fortsätta deppa, lyssna på musik, och städa. Hoppas ni har det bättre, tyck synd om mig! hahahahh nä vers, jag skoja bara. Puss på er ;)

Fan vad jag sover

Självklart, så blev det ingen städning idag heller. Hehe, ojdå, jag trodde verkligen det skulle bli av idag, men nehej, jag har bara plockat undan lite disk och slängt lite skräp. Annars har tvn och datorn varit min bästa vän idag. Jag har knappt varit utanför dörren.
Jo, just det ja, jag följde med och tittade på en sommarstuga (min mamma har blivit helt tokig och vill verkligen ha en sommarstuga!). Den var helt okej, jävligt mycket ogräs och shit, men bara för min pappa och bror att börja röjja och bygga nytt utedass och shit om vi köper det.

Mer än till landet har jag inte ens velat visa mig idag. Vet ni varför? Jo, jag ser ut som en zombie. Mina ögon är illröda pga att jag sov med linserna i när jag sov hos Moa (jag orkade inte ta ut dom, hehe..), och när jag kom hem så tog jag inte ut dom heller, så jag hade därför i linserna alldeles för länge än vad man ska, och det tycker inte ögonen om. Så jag har gått omkring med glasögon idag. Dom är ju rätt snygga, men jag trivs inte i glasögon.

Nej hörni, jag ska faktiskt gå och lägga mig nu, trotts att jag har sovit typ hela dagen, haha. Jag somna framför tvn och bla bla bla. Men jag äår faktiskt rätt trött i alla fall.
Jag hålle rpå att spy på mig själv. Jag känner mig så jävla ofräsch och ful. Imorgon ska jag gå upp ganska hyffsat, äta en god frukost, ta en långdusch, och sedna ska jag städa. I promise.

Jag säger godnatt nu, så får vi se om jag somnar. Min katt har redan gått och lagt sig, haha.
Vi hörs imorgon, pusss! :D

RÖSTA PÅ MIN URGULLIGA SKO

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

SKRÄCK, GLAMOUR OCH PYJAMS PAARTYY!!



En-helt-vanlig-måndag

Hej på er! Mamma och pappa tvingade upp mig ur sängen lite efter klockan ett. Då gick jag upp och åt den godaste frukosten på bra länge asså! Gissa vad som stod på bordet? Jo, pannkokor, glass och färska jordgubbar. MUMS!
Nu har jag precis ätit upp, och tänkte passa på att blogga lite innan jag sätter igång med städningen. Det ser ut som ett bombnedslag här som vanligt, men jag tänkte att för en gångs skull så ska det väl vara i alla fall lite finare när min syster kommer hem från jobbet, och inte värre än vad det gjorde när hon gick. hehe

Jag hade egentligen velat träffa Sofia idag, för hon kom ju hem från Italien igårkväll, så hade varit kul att träffa henne, men nej, det får bli någon annan dag. Mamma och pappa tjatar så dant på städningen, så man får vål för en gångs skull göra som dom säger, tihi, busig flicka ;)

NY HEADER!!

Nu är en ny header klar. Den är väldigt enkel och så, men jag var så trött på den förra, jag har haft den så jävla länge lixom. Så den här får duga tills jag orkar göra mig en annan.
Ser ni inte min nya header så klicka på ''uppdatera'' i eran webbläsare. Och släng gärna in en kommentar om vad ni tycker om headern. PUSS

Btw, bilderna i headern är tagna igår kväll, på Moas och min lilla fotografering, så bidlerna är dvs väldigt nya :)

Bilder från Stockholm del 2

Här kommer några mer Stockholmsbilder:

Det får räcka för den här gången, puss!


Så äre

Jag och Moa åkte in till stan vid typ halv fem. Vi gick och köpte cola, nutella (min nya drog typ) och ostkrokar (orstbågar med andra ord, jag har fått ordet att maria montazami, haha), sedan gick vi till Trädgårdsföreningen och satte oss där. Dunka musik och skrattade högt så alla kollade ltie konstigt på oss. I för sig, vi satt ju mitt i den lilla runda gräsmattan där alla går förbi, så jaja. Men uppmärksamhet we liiike :D haha

Kom hem vid typ klockan sju. Är så trött att jag kan somna vilken sekund som helst, så låg och tittade på en Kizz konsert tillsammans med pappa ett tag.
Satte mig här precis nu, och Moa skulle skicka alla bilder från igår (redigerade dom lite smått på hennes dator nämligen), men puckot kryssa ner allt, så hela skiten avbröts, smaaart. Bara att börja om då, men har man en blondin till kompis så kan man väl inte räkna med så mycket mer än så va? haha, jag är stolt över henne att hon i alla fall visste hur man skicka bilderna ;)

Haha, nu ska jag äta upp de ostkrokar som blev över, sen får vi se vad som händer. Tänkte lägga upp lite mer bilder från Stockholmsresan sen. Missa inte det! Puss

Ännu en bild från fotograferingen, inte den bästa direkt men :P



Mot stan

Jag och Moa åker in till stan nu. Vi tänkte handla något gott och sedan sätta oss i trädgårdsföreniingen. Vi hörs när jag kommer hem! Puss :)

Smakprov från fotografering med Moa

Jag och Moa har fotograferat hela kvällen, nu är det dags att sova, bjuder på smakprov av bilderna:
Klicka på bilderna för att se dom i större format!!
Mer bilder kommer imorgon. Nu ska jag sova, hahahahh Moa har redan somnat ;)

Dagens outfit 17/7



Shorts: Avklippta jeans
Cykelbyxor med spets: H&M
Halsband: Glitter
Channel inspererad plånbok: köpt på Kreta
Solglasögon: H&M
Armband från alla möjliga ställen

Egobilder såklart


Jag & Moa

Moa och Mathilda diskuterar

Vrid på huvudet och njut av vår sååå seriösa diskussion ;)

En fika på stan

Hejhej!
Jag har precis kommit hem från stan. Moa kom hem till mig vid klockan ett nångång, jag sminka mig lite, sen drog vi ner tilll stan. Tog en fika på Expresso house, sen kolla vi lite i affärer oså, hittade dock inget att köpa.
Nu åkte Moa hem, jag ska snart packa lite och så, för inatt sover jag hos henne. Det blir mys. ska väl typ kolla på film och sånt trevligt.
Bloggar mer sen, puss



Mocca Latte och Scounes, mums! :D

Fredag 16 juli

Hej! Jag och min syster var kvar på Tinnis tills klockan var ungefär halv sex. Då knallade vi hemmåt och bytte om, sedan blev det grillmys med familjen. Super gott!
Och jag är skit trött, trotts att jag sov till 12 idag (okje, inte speciellt länge men..), och typ en timme när jag låg och sola också. Men man kan ju fan inte gå och lägga sig när klockan inte ens är nio. Nej, jag får hålla mig vaken ett tag till. Dunka lite musik och kolla lite bloggar och så. Toppen!

Imorgon ska jag troligtvis ta en fika på stan med Moa. Det var jätte länge sen vi träffades så det blir väl att prata om livet lixom. Det lär väl bli trevligt. Sen får vi se vad som händer, kanske följer med henne hem, hon skulle tydligen vara barnvakt åt sina syskon, så kanske är med där. Men jag får se.

Nu ska jag äta lite vattenmelon tror jag (som om jag inte fått nog av melon idag, haha..). Kanske lägger upp lite mer bilder från Stockholmsresan sen. Håll utkik! Puss

dresscode & facelook for today


T-shirt (ny): Zara
Shorts: Gina Tricot

Jag går iväg till Tinnis nu för sol och bad med syster. Vi har med oss färsk frukt och sånt där, super mys! :)

Hoppas vädret håller i sig

Godmorgon! Jag kunde inte sova längre än såhär, det var för varmt och min familj är för högljudd. Får väl gå och äta frukost nu, sen ska jag vänta på att min syster kommer hem. Vi hade nämligen tänkt att gå iväg till Tinnis. Hoppas bara att vädret håller i sig!
Nu måste jag äta frukost, jag är sjuukt hungrig. Rätt ovanligt faktiskt, fast det är skönt att för en gångs skull vara hungrig när man vaknar. Men det är klart, har man ätit en brakfrukost klockan 8 tre mornar i rad så ställer väl kroppen in sig på det.
Men jaja, vi hörs sen. Puuss

om jag hade pengarna

Seriöst, jag saknar fan Stockholm redan. Varför är jag inte rik? Hade jag haft pengarna som behövdes så skulle jag utan tvekan flytta dit, till Sveriges huvudstad. Fan vad jag trivs där!
Jag ska tvinga med Sofia, och kanske någon/några mer dit den 17 augusti, tihi busigt ;) haha, nej men seriöst, kan inte någon bara göra så att jag vinner 100 miljoner på lotto? Eller det skulle faktiskt räcka med om man tar bort en nolla, så 10 miljoner, fan vaf glaaad jag skulle bli då. Fatta att flytta hemifrån nu, till Stockholm lixom, gööttt!
Men jag antar att det bara är att fortsätta drömma. Det kommer väl antagligen aldrig hända i alla fall. Jag får fortsätta bo kvar här med mina föräldrar i en lägenhet i Linköping. Sveriges femte största stad. Men det räcker inte, det är inte tillräckligt stooort, och fint. Ge mig stockholm.
Nej, asså, nu börjar jag bli galen. Jag ska se om det är någon rolig inne på msn, annars ska jag bobardera folk med sms. Någon kanske vill ses imorgon? Nej just det ja, alla är ju bortresta. Fan, vad ska man hitta på imorgon då? Tråka eller vad? Hoppas det är fint väder, då ska jag sola, hehe.
Nu ska jag försöka sova. Det kommer aldrig gå. Om två timmar kommer jag fortfarande vara uppe, i promise. Bajs. Nej hörni, läggdags. Det låter bra att säga så i alla fall. Vi hörs, puss

Bilder från Stockholm del 1


1:a bilden: Staty utanför Drottning Holm slott        2:a bilden: Solnedgång från hotellrummet.


Älgpappa och älgbarn.


Uggla och ko på Skansen


Grisar på Skansen


Anders Lundin delar ut bullar på repetitionen till Allsång på Skansen


En trött och sliten Mathilda på Gröna Lund


Gröna Lund skylten :P


Utanför något slott, typ


Svårt att se, men om man tittar noga så ser man mig och mamma där uppe :)

Den bilden fick avsluta för den här gången. Har masser mer bilder, men lägger upp dom en annan gång. Vi har ttagit masser bilder, och jag hatar att välja ut bilder. Alla är inte direkt bra, men de väljer jag ut ändå, hehe.

HEMMA!!

Hej! Jag är nu hemma från Stockholm. Jag har haft det jätte bra, och vi har hunnit med jätte mycket. Ganska många bilder blev tagna också, så ni ska få se dom sen.
Vi har hunnit med ett besök på Drottning Holm, slottet i city 2 gånger, Gamla stan, lite shopping, Gröna Lund, kolla på djuren på Skansen, Allsång på skansen, gymmat 2 gånger, Fotografiska muséet, Armémuséet, och självklart promenerat runt himla massa, så vi har sett i princip hela Stockholm faktiskt. Jag har fått väldigt mycket motion, och det gillas. Dock lite jobbigt har det varit eftersom det har varit så varmt. Men man ska ju inte klaga, det var länge sen vi hade det såhär varmt i Sverige.

Jag är trött, jag är hungrig, och det är varmt, så om ni har tur så lägger jag upp lite bilder snart. Förhoppningsvis får jag inte psykbryt på allt. Men det märker vi. Man får lätt damp på allt och alla när man kommit hem efter någonting sånt här, eller i alla fall jag. Då vill jag bara vara ensam, eller rättare sagt, jag måste vara ensam annars kan man råka illa ut, haha ;) Puss på er, jag bloggar snart igen!

ungefär såhär trött är jag nu, men jag ska försöka kontrollera mig på att välja ut bilder för att sedan lägga upp här sen ;)

Till huvudstaden

Godmorgon! Nu har jag duschat, ätit frukost och sminkat mig lite. Dags att åka! Det ska bli riktigt kul att komma iväg till huvudstaden, även om vi mest ska kolla kyrkor och museum. Men på torsdag blir det Gröna Lund, och för hoppningsvis blir det lite shopping någon utav dagarna med!
Jag vet inte om min pappa har packat ner sin mini pc, men jag tar inte med mig min i alla fall. Vi får se om jag uppdaterar medans jag är där borta. Kanske lyckas fiska fram någon dator på hotellet. Annars blir det väl kanske någon mobilblogg lite då och då!
Ha det så bra alla Linköpingsbor, nu kör vi alla Stockholmare ;) PUSS

Bilder från Söderköping


Jag uppe på berget.


Händer. De sakerna jag håller i på bilden till vänster är saker jag fick i glassen på Smultronstället. Bilden till höger är min och Sofias hand. Jag är såklart Team Edward, börjar dock försvinna lite. Men aja, vara bara tvungen att lägga upp den bilden, twilight nörd som jag är, haha :)


Egobilder såklart ;)

Vadå varmt?

36 grader!! Jag tog bilden förut när jag var påväg hem. Eller ja, ni ser ju själva vad klockan var xd

HÄR HITTAR NI MIG

Nej hörni, nu är det dags att städa och packa. Drar ju till Stockholm imorgon, älskar staden, läängtar! :)

Tills jag är klar, här hittar ni mig när jag inte bloggar:

Facebook: Mathilda Elf (har även en fanclub som heter MATHILDA ELF)
Bilddagboken: mathildaelf
Msn: [email protected]   (bloggmailen är [email protected])
Mobilnummer: 070622**** hehe, heeemligt ;)

Kolla in detta ni! Kommer säkert ångra mig sen och ta bort inlägget.. Det märker vi, men passa på nu ;) haha!

Varamon med Sofia

Hej! Är nu hemkommen från Varamon. Jag är sjukt hungrig, så har smällt i mig några ostbågar medans jag väntar på maten, hihi, busigt!
Jag har i alla fall haft det jätte trevligt i varamon idag. Jag var där med Sofia ovh hennes familj. Vi badade, kastade boll, sola, och självklart kolla på snygga killar. Ett måste när man är där! Eller vad säger ni singeltjejer? ;)
alla fall, nu ska jag hjälpa till med maten, så kanske den blir klar snabbare. Är så jäkla hungrig!

Tack Sofia för de här dagarna! Kommer sakna dig så jävla mycket nu, utan dig i typ två veckor igen nu. Baajs.
Aja, jag bloggar mer lite senare, puss :)

Twilight grabbarna

Hur kommer det sig att just Twilight filmerna har tagit med några utav (enligt mig) världens snyggaste killar. Jag menar, Taylor Lautner och Kellan Lutz, gryymt snygga! Men Robert Pattinson och Peter Facinelli är de jag dregglar mest över. Gash, fääättt snygga fan!


Kellan/Emmett                                                      Taylor/Jacob



Peter/Carlisle                                                      Robert/Edward

Lördag 10/7

Hej på er! Söderköping var fäätt nice asså. Eller vad säger du Sofia? ;) Åt dock lite mycket glass kanske, men gott var det ändå. Lite motion och lite killar också, det gillas!
Nu har vi precis ätit kvällsmat. Gott vare. Imorgon blir det att åka till Varamon för att sola och bada en maassa!Kanske träffar några där med, får se. Om nån mer ska dit så hör av er! Puss

Ps: Förlåt för dålig uppdatering, men det får man faktiskt räkna med på sommarlovet. Jag bloggar så mycket jag kan/hinner! :) Ds

Söderköping

Sofia sov hos mig inatt igen. Vi tittade på alla tre Twilight filmer igårkväll/natt. Fan vad bra dom är, och fan vad snygga de är!! Lixom Edward och Carlisle, hur snygga är inte de egentligen? Typ aaaassnygga?! Jacob är med rätt snygg asså. Gash, jag dör!
Aja, Jag och Sofia drar till Söderköping snart i alla fall med hennes föräldrar. Vi kommer äta glass på Smultronstället och sånt där. Trevligt trevligt :)
Sen åker vi hem till Sofia, och jag sover där inatt. Och på måndag åker jag till Stockholm med min mamma och pappa. Längtar!
Men nu måste jag göra iordning mig lite. Vi hörs sen. Kanske videobloggar när ajg är i Söderköping. Puss


Bild från igårkväll, kall cola är ett måste på sommaren! (eller ja, året runt förresten..)

Grillat


Sofia och jag just nu

Hej! Sofia sov ju hos mig inatt (hehe vi typ bor hos varandra). När vi vaknade imorse så åt vi frukost och gjorde oss i ordning oså, sen gick vi ner till stan. Jag var bara tvungen att ha ett nytt solpuder, så det köpte jag. Sen köpte vi lite glass, satt och chilla på donken.
Nu är vi hemma hos mig och ska snart grilla med min familj. Maten börjar ställas fram på bordet nu, och jag blir bara mer hungrig när jag känner lukten.
Bloggar mer sen. Puss!

Utebio i trädgårn'

Sofia och jag åt och chilla lite hemma hos henne en stund efter att vi kommit hem från badet. Sedan skjutsade hennes bror in oss till mig. Jag bytte om oså, sen gick vi ner till Trädgårdsföreningen och kollade på utebion. Det var Bröllopsfotografen idag. Jag har aldrig sett den tidigare, men den var faktiskt riktigt bra!
Vi kom hem hit till mig för ungefär en timme sedan. Nu är vi trötta och ska tvätta bort sminket och borsta tänderna och så, sen ska vi sova. Fan vad jag längtar efter min säng. Jag älskar den! :D

Vi sitter just nu utanför Sofias hus pga ...

Vi sitter just nu utanför Sofias hus pga att hon har glömt nyckeln inne och det är ingen hemma. Men hon har ringt till sina föräldrar så dom kommer om typ 10 min. Vi cyklade hem från svartefors när vi varit där i typ 2 timmar bara. Gissa varför? Jo, för att det var så mycket kryp där, och när en gigantisk spindel kröp upp på Sofias arm så var det sista droppen. Då tog vi cyklarna och åkte hem igen. Det gick rätt snabbt att ta sig hem. Om det berodde på att vi inte åkte vilse 3 gånger eller om det var för att vi pratade twilight-snack vet jag inte, Hehe det var nog båda anledningarna, plus att det inte var lika varmt heller :) aja nu ska jag dricka lite vatten och hoppas på att Sofias föräldrar kommer snart, för jag måste gå på toa..

Hej bloggen! Efter att ha cyklat fel tre g...

Hej bloggen! Efter att ha cyklat fel tre gånger så är vi nu framme i svartefors. Det är dock typ ingen sol, men vi ligger här i bikini på våra handdukar i alla fall, för solen tittar väl från snart om vi har tur ;) nu ska vi fortsätta dunka musik, kolla på killar och smörja in oss med solkräm. Puss!

Mot badet

Hej! Jag är hemma hos Sofia nu, hon är nere och äter lite, sen cyklar vi iväg till Svartefors. Asså vi kommer typ cykla vilse, haha! Nejdå det ska nog gå bra ;)
Det är inte så jätte soligt ute, men däremot så är det äckligt varmt. Jag svettas bara jag tänker på värmen, typ.
Men det ska i alla fall bli skönt att komma ut och bada. Love it! Måste sola framsidan lite också, och jämna ut min solbränna (med betoning på bränna!).
Vi hörs när jag kommer hem, om jag inte mobilbloggar. Vi får se. Puss


Bild på mig och Sofia från Valborg.

En handritad karta.

Hejhej! Sitter och kollar igenom lite bilder från Kreta. Fan vad jag saknar det! Kreta är underbart, har varit där tre gånger, och alla gånger har jag älskart det. hehe :)

Imorgon cyklar jag och Sofia iväg till Svartefors för att bada och sola. måste dock vara lite försiktig med solningen imorgon, eftersom jag bränt mig så mycket. Hur som helst så kommer det säkert bli jätte trevligt. Saknar Sofia som tusan, så ska bli så jäkla kul att träffa henne nu efter nästan två veckor som vi varit ifrån varandra.
Hoppas bara att vi hittar till badstället. Det var så länge sen vi var där så ingen utav oss kommer ihåg hur man cyklar dit. Men min pappa var snäll och ritade upp en karta till oss. haha, vi är verkligen blåsta asså!

Hoppas ni alla haft en bra dag. Jag ska göra iordning mig inför läggdags nu. Fan vad jag längtar efter att borsta tänderna! Har ätit så jävla mycket idag. Jag känner hur bacillerna äter upp mig innefrån. haha! Godnatt ;)


Tjockskalle. Aja, bild från Kreta när jag ligger och solar, lite bränd där med ser jag ;)
Boken jag läser på bilden heter Innan jag dör, och handlar om en cancersjuk tjej. Absolut värd att läsa! Kan säga att jag låg och grät på stranden för att den var så sorglig. Super bra bok, och asbra skrivet!

12 timmar?

Hej på er! Inte uppdaterat någonting idag, och det ber jag om ursäkt för! Men idag har jag och Linnea haft en tolv timmars dag ;) haha, Jag var hos henne vid 10 imorse, då åkte jag, Linnea, hennes mamma och syster, och hennes systerson till Varamon. Vi bada och sola, och tog en strandpromenad (maten får vi inte glömma heller) till klockan var typ halv fyra kanske? Då hade lilla Arvid (Linneas systerson) tröttnat, så då åkte vi hem. Påvägen till bilen såg jag och Linnea att vi bränt oss som tusan. Hela bakdelen, sen kom vi på varför. Vi somnade ju under en timme eller två, så ja, nu är vi kräftor båda två..
I alla fall, när vi var hemma hos Linnea efter en bilresa med en snarkande Arvid bredvid oss i baksätet så fick vi för oss att bara lämna grejerna och sedan åka iväg och plocka jordgubbar. Det finns ett ställe lite efter Malmslätt (kommer inte ihåg vad det heter..) där man kan plocka sina jordgubbar själv. Vi plockade en liter var, och så åt vi säkert en och en halv liter på plats också. Sedan cyklade vi tillbaka hem till Linnea, lämnade jordgubbarna och sedan cyklade upp till Ica och handlade Nutella. Sedan hem till Linnea igen, och satt och doppade jordgubbarna i Nutellan, muuums säger jag bara! Dock mår jag illa nu. Fan, det var länge sen jag åt såhär mycket på en dag alltså.. haha!
Tog bussen hem sen klockan halv tio, kom hem lite över tio.
Men jag har haft en super trevlig dag med Linnea, love you darling, det här måste vi göra om ♥ puss

En trevlig dag

Jag har haft det en super trevlig dag med mami och Micke. Efter att vi skojjat lite här hemma så gick vi ner till stan och åt, sen gick vi runt lite mest.
För er som undrar vad jag har för relation till Micke så är det från början min mammas jobbarkompis. Nu har han slutat på hans jobb, men de umgås ändå. För ett par år sedan umgicks han endel med min syster då han bodde ihop med en utav min systers dåvarande kompisar. Efter alla år han har varit hemma hos oss så har jag lärt känna honom mer och mer. Lite roligt när han, jag och mamma går på stan, för alla glor som in i helvete och undrar vad fan vi har för relation till varandra. Man ser lixom hur det snurrar i huvudet när en 25-årig bög ena sekunden går och pussar på en 15-åring och andra sekunden på en 44-åring (båda brudar lixom). Haha, shit asså, måste se helsjukt ut!

Aja, haft det trevligt idag i alla fall. Lite jobbig har bögen varit bara, men det har varit kul ;) bruur lixom! Nej, men seriöst, nu ska jag svara på allt min stalker skriver till mig *suck*. Jag känner mig taskig annars!
Vi hörs :*

Underhållande

Godmorgon! Mamma väckte mig vi halv tio och sa: ''Micke ringde, han kommer om typ tjugo minuter'' Jag bah ehh jaha? och var tvungen att gå upp. Nu har jag ätit frukost och så där, väldigt trött är jag med, det är jobbigt att vara så glad hela tiden, visslerligen är det väl inte så svårt med michael i närheten, haha.
Nej hörni, nu ska jag vara social med min mamma och micke. Tänkte bara tala om att jag är vaken och så, vi hörs sen lite senare! PUSS

Ska försöka sova i värmen

Jag har haft en super trevlig kväll med familjen. Jag har haft det otroligt ont i huvudet och så bara, men lite god mat, glass och Solsidan har piggat upp mig. Min pappa har fixat alla avsnitten, så vi hann med att titta på det nu ikväll. Jäkla bra humor asså!

Nu tänkte jag hoppa i säng, för jag lovar att mamma kommer tvinga upp mig tidigt imorgon. Det är bara vi två hemma på morgonen/dagen imorgon, så ja.. typiskt henne lixom. Jag får aldrig sova ut ordentligt, hehe.
Men sov gott nu inatt, och dröm söta små drömmar! Själv ska jag drömma om Edward Cullen och hans vampyrgäng ;) haha, puss på er!

Dagens slappa


Linne och shorts: H&M

Min solbränna är inte speciellt snygg. Jag har glömt att ta bort bikinibanden (eller ja, jag har inte orkat..), så det har blivit bränna efter dom, och så syns det att jag haft solglasögon på mig med. Vackert. Bäst att börja sola bort det!

Stockholm nästa vecka

Just de ja, jag har ju glömt att berätta att jag, mamma och pappa åker till Stockholm om exakt en vecka (alltså nästa måndag). Vi ska bo på ett hotell i Bromma, och där ingår gratis gym, hyra cykel, rullskidor med mera. Det är ett hälsosamt hotell, dvs inga rökare och nyttig frukost.
Jag tror faktiskt jag kommer trivas bra, och gymmet kommer jag använda flitigt.
Vi åker som sagt på måndag nästa vecka, och vi sover där i tre nätter, alltså kommer vi hem på torsdagen samma vecka. Vi kommer troligtvis inte shoppa så mycket, utan mest kolla några kyrkor, museum och sånt där. Självklart kommer vi gå på Gröna Lund en dag också, och kanske kolla genrepet till Allsång på skansen. Jag kommer väl tvinga mamma och pappa att gå lite på stan där med, och jag tror faktiskt inte att dom säger nej till det ;) De väl väl se så mycket som möjligt utav våran fina huvudstad, eftersom de älskar den precis lika mycket som jag gör.
Min dröm är faktiskt att flytta dit när jag börjar gymnasiet, men jag har inte riktigt råd, plus att det är så svårt att få lägenhet där. Så jag stannar nog här i Linköping ett tag till. Jag trivs ju faktiskt rätt bra här!


Här kommer jag nog vara varje morgon eller kväll! (klicka på bilderna för att se dom i större format och bättre kvalité)

dö av värmeslag

Hej på er!
Jag vet inte varför jag inte bloggat någonting idag, för jag menar, jag har inte gjort ett skit, och jag vaknade rätt tidigt (vid elva typ..) pga att det är så fruktansvärt varmt i mitt rum. Men jag anatar att jag inte haft någonting att skriva. Istället har jag spelat sims, och funderat på om jag ska gå ut, eller om jag kommer dö av värmeslag då.
Jag stannar nog inne ett litet tag till i alla fall..

Ikväll ska jag grilla med familjen. Det ska väl bli mysigt. Jag antar att det kommer bli lite Singstar sjungning med, för det brukar det alltid bli på sommarkvällarna. Och nu när vi köpt Kent-singstar så är det lite mer match också, för de låtarna är rätt svåra för mig att sjunga så jag vinner inte överlägset hela tiden, och de är ju kul för de andra som sjunger med mig ;) haha!

Nu ska jag se om vi har något att äta till lunch. Sen ska jag måla naglarna. Vi hörs! :)

Sol och bad

Jag har precis kommit hem från farmor och farfar. Som vanligt så äter man tills man nästan spyr, och efter det ett dopp i Pariseviken (Vättern). Hann sola lite, och har faktiskt fått lite färg den här sommaren. Inte mycket, men mer än vad jag brukar få.
Nu tänkte jag fortsätta på den onyttiga biten och smälla i mig lite godis. Imorgon får vi se vad som händer. Inget inplanerat direkt.
Hoppas ni haft en lika bra och trevlig dag som jag. Vi hörs! :)

Så ska en kille klä sig i sommar, enligt mig

Bilder från lookbook.nu

 

Killar med stil gillar jag. Nu på sommaren ska de ha ett par snygga shorts. Ni vet de där ''chinos.shortsen'' i olika färger. Eller ett par slitna jeansshorts som är lite uppvikta nere vid knäna.

Gärna en vit sjkorta till som är lite uppknäppt längst upp. Om inte det så någon snygg t-shirt med nått ballt tryck på. Jeans skjorta funkar alltid också.

Till detta ett par converse i matchande färg. Vit funkar alltid om man inte vill köra på färg. Hatt till detta är också fräscht (dock bara vissa som passar i det).

Ett par coola pilotglasögon eller ett par ray-ban gör susen, piffar upp en outfit lätt. Glöm inte att vara lite ''ruffsigt'' stylad i håret. Det gillas.

Ja, där har ni min åsikt om hur killar ska klä sig nu i sommar. Vad tycker ni om killars klädsel?

Till motala


Bilden är tagen utav mig i Finland.

Jag ska göra mig iordning nu, packa badkläder, och sedan åker jag till Motala och hälsar på farmor och farfar. Jag hoppas på mycket sol och bad. Vi hörs när jag kommer hem därifrån.
Nu måste jag fortsätta tvinga i mig min tallrik med yoghurt. Jag hatar frukost, men måste man så måste man. Puss

jobbig situation

Mina fötter och ben är svullna. Riktigt jävla svullna. Och det är varmt. Jag kan inte sova. Baaaajs.

Eclipse

Jag har inte gråtit så mycket på länge asså. Fan vad bra filmen var! Jag tror faktiskt att jag tycker den är bäst utav alla tre. Jag vill se den igen! Har nästan lust att följa med mina syskon på måndag.. hehe (a)
Nej, men jag får ta och fixa den på dvd sen. Fan vad jag längtar tills fyran kommer förresten :o Hört att den kanske ska bli två filmer, om det blir så, då blir jag super-duper-mega-glad :D
Twilight serien är de bästa filmer som gjorts, och detta säger jag inte bara för att Robert Pattinson är så snygg ;) haha! Nej, men seriöst, jag älskar dessa filmer. Ni som inte sett dom, Se dom! Och läs böckerna med, för guds skull! Love! :)

På tal om ingenting, fan vad jag är svettig. Det rinner från knäväcken, fräscht va? haha, usch. Men det är så härligt att det verkligen är sommar nu (jag lovar att det kommer börja regna imorgon bara för att jag säger det här, så typiskt..). Utomhus är det lika varmt som det är utomlands på kvällarna. Så jäkla härligt. Ibland älskar man Sverige trotts allt ;)
Folk går med bara, brunbrända ben. De har sandaler, linne. De svettas pga solen. Solen som steker på en trotts att klockan är tolv på natten. Det är underbart. Jag älskar sommaren, jag älskar solen, även om jag klagar på att det är för varmt ibland. Jag älskar det verkligen. Varför har inte Sverige det såhär året runt? Det är någonting som jag verkligen önskar, det gör jag, faktiskt.

Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna som jag har typ skölt med socker idag (mycket läsk, saft och godis). Sen ska jag krypa ner i min sköna säng och drömma om när Edward friar till mig, inte bella, till mig. För drömma får man alltid göra, det är tillåtet.
Vi hörs imorgon, då ska jag upp rätt tidigt för att sedan åka till Motala och hälsa på farmor och farfar, och kanske till och med ta ett dopp Vättern. Härligt!
Ha det så bra, puss ♥ och tack Jenny för en super trevlig kväll, love you!


Bio bokat

Hejhej! Precis kommit hem nu efter att ha legat och solat i typ tre timmar. Pallade inte mer sen, så gick hem. Fatta att det är 30 grader i skuggan!! Sjukt vafan.
Aja, ikväll blir det bio med Jenny. Vi ska ofc se Eclipse. Fan vad jag längtat efter attt få se den, och nu äntligen! Jag längtar som tuuusan :D

Ska hoppa in i duschen nu, ta mig en kalldusch. Sen göra mig iordning lite oså, troligtvis röja lite i rummet med för det ser ut som ett bombnedslag. Att jag alltid lyckas...
Men men, puss på er ^^

11:16

Godmorgon smeeties. Min mamma och min syster gick ut och gick utan mig, hur snällt är det? Inte ett dugg snällt, men jag valde väl själv att ta sovmorgon istället för en morgonpromenad.
Jag har i alla fall precis ätit lite frukost oså. Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra idag. Jag har lust att gå på Eclipse (missade ju premiären pga att jag var i Finland), så jag ska försöka få med Linnea, för jag tror inte hon sett den. Och jag saknar henne så mycket så jag ska tjata på henne att hon ska stå ut med mig hela dagen, för jag vill hitta på något skoj, det var så länge sen

Aja, får väl sola lite med mamma och syster tills hon svarar. Vi hörs senare, puss :)

Hata myggor och byggbett

Jävla myggbett som jag har över hela benen!! Fan ajg kommer aldrig kunna sova inatt pga det. Fan vad det kliar, jag håller på att bli tokig! Varför finns myggor? Kill them.

Nu ska jag försöka sova. Puss och godnatt, vi hörs imorgon.

en massa bilder




shit vilken bildbomb det blev! Jag vill inte riktigt lägga ut hela släkten här på bloggen, men det blev en bild på alla ungdomar i alla fall. Jag är lite känslig för att lägga upp bilder på släkt och familj oså egentligen, men den bjuder jag på :)

HEMMA FRÅN FINLAND

Hej söta bloggläsare! Fan vad jag har saknat er, och bloggen. Ibland har jag lixom bara känt hur det kliat i fingrarna för jag velat blogga, och det är inte bara någonting jag säger, utan det är sant!

Hur som helst så har jag haft det väldigt bra. Jag har klagat lite på alla förbaskade småkryp, getingar, flugor m.m, och det har varit trångt och bla bla bla, men annars har det gått bra.
Det blev inte så mycket utav en semester, utan vi har mest åkt bil till olika släktingar. Jag har saknat dom så jävla mycket! Fatta att det var hela 6 år sedan vi träffades sist, och så träffades vi nu igen. Helt underbart.
Och jag förstod faktiskt nästan varenda ord de sa! Jag minns att jag hade jätte svårt att höra vad de sa när vi var där sist, men jag var väl för liten då, för nu hörde jag faktiskt vad de sa!

Jag slänger in lite bilder senare när jag lagt över mina bilder på datorn. Bilderna på mammas och pappas kamera kommer över på min dator någon annan dag. Men mina bilder får ni om ett par minuter. Måste posta det här inlägget för Linnea håller på att få damp på mig för att jag inte uppdaterat. Så ja, vi hörs snart igen ;) PUSS
RSS 2.0