dagens outfit och facelook


det är hemskt vad dålig kvalité det blir på bilderna när man laddar upp de här..!

Shortsen är nya och är från Bikbok!

simhallen

Hejsan! Idag efter skolan så fick jag och Emma en sjuk idé att dra till simhallen! Det blev motionssim och även äventyrsbadet med småbarnen! haha, sjukt kul! Dock jäkligt besvikna på att det inte var lika djupt och sånt som det var när man var liten.. jaja.

Kom hem och åt lite mat, nu ska jag se ifall det är något på tv, annars vet jag inte vad jag ska göra.
För övrigt har jag hela dagen trott att et är torsdag idag och därav fredag imorgon, men nejnej, det är torsdag imorgon, sjukt besviken där..

dagens klädval !


Halsband: Cubus, Topp: Gina Tricot, Jeansleggings: Vero Moda, Ringar: Åhlens, Kreta, Gekås, Klocka: Gekås

Godmorgon! Jag sitter och försöker klämma i mig lite frukost nu. Idrotten blev inställd idag så börjar klockan tio, riktigt skönt!
Jag ska äta upp frukosten sen är det nog läge att gå till bussen tror jag. Den går tjugo i och den får jag inte missa!! Men jag bloggar mer när jag kommer hem från skolan, puss :)

fuck hela världen

Helvete, varför allt just nu för? Jag lovar, händer det mer skit så hänger jag mig.

jag gillar att du säger vad du tycker, men det du säger att du tycker säger inte mycket

Jag har haft både dator och mobil avstängt i flera timmar nu och suttit och glott på tv hela kvällen. Allt från matlagningsprogram, ullared och polisprogram till vetrinärprogram och omstylingsprogram har jag hunnit med!

Nu har jag satt igång både mobil och dator och väntar svar från Jenny och Sofia angående en grej.
Jag ska snart sova och hoppas på att jag inte drömmer om denna grej som fått mig att må dåligt hela dagen. Jag orkar inte det mer!

Jag visar för övrigt upp dagens köp imorgon för just nu orkar jag inte!
Godnatt ♥

MATHILDA SVARAR



Svar; Nej, det hade jag inte! Jag hade mjukisbyxor på mig när jag väntade på gästerna, men sedan ett par minuter innan de kom bytte jag om till jeansleggings istället!

våra brister gör oss till människor

Jag mår inte alls bra och har ingen som helst lust att blogga egentligen. Jag tänker på alldeles för personliga saker för att kunna ta upp här, så därför kan jag inte säga vad det gäller.

Jag har varit jätte tjurig hela dagen pga personliga saker och just därför har jag blivit arg på mina vänner lite för ofta lite för mycket i onödan. Dagen slutade i alla fall med två timmars musik, och det var väl den enda tiden under dagen som jag inte tänkte på så mycket mer än musiken!
Efter skolan tog jag en vända på stan och kom hem med två par shorts, två toppar och en masscara. Lyckades nog tänka på anant uner den tiden jag gick på stan med, så det var väl bra.

Nu ska jag prova kläderna jag köpte och se så att jag inte ändrat mig. Kanske läser några rader ur den nya Se&Hör som låg på köksbordet när jag kom hem med.

Lägger upp köpen här sen, PEACE.

birthday



Bara farmor och farfar kvar nu då deras buss till Motala inte går förens vid halv nio.

Detta har jag fått nu i eftermiddag:
  • Presentkort på H&M, BikBok och Gina Tricot
  • Blommor
  • Lavendelfärgad resväska
Tänkte dra ut på en shoppingrunda någon dag i veckan så blir perfekt! :D

Nu ska jag vara lite social med farmor och farfar för det är så sällan jag träffar dom!

i väntan på gästerna


Lär nog bli en hel del egobilder nu när jag äger en fjärrutlösare (är så himla mycket enklare med den än vad det är med självutlösare!) :D

love you


Systrarna Elf testar fjärrutlösaren (hade fel inställning på kameran därav suddiga bilder)

födelsedagsmorgon

Godmorgon!
Blev väckt av familjen idag på morgonen som kom med presenter. Efter det åt vi frukost tillsammans och nu tänkte jag försätta med städningen. Vi får gäster i eftermiddag nångång som kommer för att fira mig och även mamma som fyllde år i tisdags.

Detta fick jag bland annat imorse:
  • Klocka
  • Make Up Stores concealer + concealerborste från Make Up Store
  • Berlocker till armband
  • Fjärrutlösare till kameran
  • Ring
  • 5 nr av Vecko Revyn + masscara, läppglans och sjal (premuneration typ)
Är super nöjd! :D

earth hour


Eric & Eric!

Hej! Är ni med i Earth Hour? Jag var med 9 en halvtimme, sen gav jag upp. Man märker att man är elberoende asså! Klarar mig fan knappt utan dator, tv, mobil och lampor.

Ska i alla fall städa lite smått nu innan jag gå och lägger mig. Imorgon när jag blir väckt av familjen är det min födelsedag! Den ni :D

eric saade 110326



Lägger ingen vattenstämpel på dessa bilder heller då jag tycker det förstör bilderna helt. Men jag litar på er!

Och som sagt så var det rätt svårt att få bra bilder eftersom han rör på sig så jävla mycket, men här fick ni ett smakprov på de bilder jag lyckades ta i alla fall! :)

helt sjukt


Bjuder på en bild på mig, och en bild på Sofia, Eric och Becca!

Hemma från stan nu! Helt sjukt att de måste ha extra öppet bara för Eric Saade kommer.. Hur som helst så är det alltid lika kul att vara med bland trängsel, skrik och knuff, och att ta bilder är något som är extra kul! Dock jäkligt svårt att få bra bilder då han rör sig så jävla mycket, haha! Men ett par utav de bilderna jag tog lägger jag upp här på bloggen snart!

Nu måste jag städa lite, men som sagt bloggar mer snart! Puss

leaving home


Såhär ser jag ut idag!

Går iväg och möter upp Sofa nu. Hoppas jag har med mig allt!
Bloggar mer när jag kommer hem i alla fall. ♥

medans jag väntar...

...på att plattången ska bli varm så lägger jag in tre över-redigerade bilder på Eric från förra veckan:

tillbaka

Godmorgon!
Jag mår lite bättre nu, eller rättare sagt, jag försöker förtränga det som gör att jag mår dåligt och bara koncentrerar mig på det.
Men idag så blir det att träffa Eric Saade! Är ju bara en vecka sen sist men då blev det nte så länge tyvärr.

Jag är vaken nu i alla fall och ska börja göra mig iordnng för om typ en och en halv timme ska jag träffa Sofia.
Jag bloggar mer innan jag går hemmifrån!

jag är högt över molnen

Ledsen men jag har abasolut ingen lust att blogga idag. Är troligtvis tillbaka imorgon igen ♥

happy smile


En glad Mathilda i Norrköping


Var i Norrköping idag med Victoria hela dagen, tog tåget hem vid åtta, mötte upp Sofia på resecentrum vid halv typ, gick hem till mig och mata henne lite (Y) haha!
Nu sitter vi och typ chillar.
Ska bädda åt henne så vi kan sova sen, för imorgon blir det simhallen med klassen. Livräddning och sånt. Har lite ångest faktiskt..

Men jag bloggar mera imorgon, puuss ♥

norrköping 110323


Bilder från dagen i Norrköping med Victoria! :)

genom eld, vi kan gå i eld



Drar iväg och möter Victoria nu! Vi tänkte sola några minuter, sedan tar vi tåget till Norrköping för kanske lite shopping, eller så chillar vi bara runt med lite glass i vårsolen!

Ha det så bra,

svart spets


Såhär ser jag ut idag!
Mammas gamla spetstopp och ett par beige/benvita jeansleggings som jag vikt upp lite.
Fiskbensflätan är typ den tredje såna flätan jag gjort i hela mitt liv för har precis lärt mig det!

Hur som helst så gäller det ju att ta på sig de våriga kläderna nu när solen ändå skiner och snön nästan är borta! :)

saknar staden

Godmorgon!
Precis ätit lite frukost, och nu tänkte jag börja göra mig iordning för jag ska träffa lilla Victoria snart! Vi åker nog till Norrköping för båda saknar den staden något enormt!!
Vi får se vad vi hittar på där, men jag är sugen på glass så det ska jag se till att vi går och köper, hehe :)

Men som sagt så måste jag börja göra mig iordning nu, bloggar mer innan jag åker! Puss

purple sunglasses


Typiska ''hissbilder'' som jag typ alltid tar i hissen hem!

Har firat mamma nu ikväll, riktigt lyckat och nu är jag supertrött. Imorgon är det studiedag så känns ju lite konstigt att gå och lägga sig tidigt och inte kunna sova jätte länge imorgon sen. Fast å andra sidan så är det väl bra att inte sova bort halva dagen?
Ska i alla fall troligtvis träffa Victoria imorgon för lite solning och kanske lite shopping, och vad sägs om en fika eller lunch på det? haha vi får se!
På kvällen i alla fall så byter jag ut Victoria till Sofia (haha), så sover Sofia här. Vi ska ju till simhallen på torsdag med skolan och träna livräddning (bor bara ett par meter från simhallen), så lika bra att hon sover här så slipper hon ta bussen på torsdag morgon :) Snällt va?

Men hörni nu ska jag gå och sova! Ha de då bra, puss! :D

MATHILDA SVARAR



Svar; Hej och tack!
Jag använder Loréal Paris foundation med serumdroppar, så huden blir inte så torr som den lätt kan bli av foundation! Sedan över det använder jag ett tunt lager av H&Ms brunpuder i hela ansiktet, men lite extra på kindbenen. Just det, använder oftast en conceler under foundationen också, dock är den jag använder nu inte så bra så ska införskaffa mig Make Up Stores concealer, den med tre färger ni vet?
Hoppas det hjälpte dig :)

Tänkte förresten göra en mer nogrann beskrivning på sminket jag använder någon dag i en videoblogg! Låter det intressant? :)

pink lady


Me right now.

Har precis städat klart så det är superfint i mitt rum nu! Snart får vi gäster och då ska vi äta god mat och snacka typ.
Har inte så mycket att skriva men bloggar mer sen, kramar

skolan


Bild på mig och Eric Saade från röda matten på ett event i somras!

Tjenare!
Sitter i skolan och har data. Ska väl dra mig snart för vi ahr redan slutat tror jag.
Mamma fyller btw år idag så drar hem direkt efter skolan och städar lite innan vi får gäster! Bloggar mer när jag kommer hem, puss

MATHILDA SVARAR



Svar; Nej, jag photoshopar jäkligt sällan mina bilder! Det du reagerat på är att min hud ser ''perfekt'' och ''photoshopad'' ut, hm? Hur ser en perfekt och photoshopad hud ut? :S
Hur som helst, bilderna i inlägget du kommenterade har jag inte rört för fem öre, utan lagt in de till datorn från kameran och direkt in till bloggen, har inte ens rört skärpan på de, så jag får väl ta det som en komplimang eller något att min hud ser ''perfekt'' ut (hur nu en perfekt hud ser ut?), så tack!

dagens söta


Jeansjacka och rosett från BikBok
Tröja från Monki

sötnöt och chill dag


Förhandstitt på hur jag såg ut idag. Visst är jag söt? :D

Hej! Jag har varit på jätte bra humör hela dagen idag! Är det för det fina vädret kanske? Jag vet inte!
Började dagen med att missa bussen, duktigt där Mathilda! haha. Kom då till skolan lite senare ju, hade mentorstid, svenska, sedan typ två timmars idrottslektion där vi körde fys och lite lekar på slutet.
På lunchen gick jag och ett par klasskamrater upp till Ica istället för att äta mat i skolan. Efter det var det musik i två timmar ungefär, jäkligt kul idag faktiskt! Repade inför avslutningen bland annat, och det gick jäkligt bra! :D

Tog sedan bussen hem, och ja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Vad sägs om lite filmtittande? Jag får se, nått hittar jag nog på :)

Peace.

hemkommen från pojkvännen

Precis kommit hem från Lucas nu! Blev lite filmtittande och snack ute i vårsolen(dock har inte snön försvunnit än..).
Skulle egentligen fikat med Moa och Emma också, men blev aldrig så då dom hade åkt hem för jag var hos Lucas för länge, haha!

Ska i alla fall ta och få i mig nånting att äta nu. Har slarvat med det som fan på sista tiden, så vafan, yoghurt eller nått slår vi till med nu! :D

Bloggar mer sen. kramar

jo-jo

Hejsan!
Det blev en rätt värd kväll igår i alla fall. Ganska chill men rätt mycket skratt osv.
Jag har precis vaknat, ska ta en dusch, sen får vi se vad som händer, men senare ska jag troligtvis hem till Lucas.

Hoppas på att Emma kan skicka bilder från igår till mig idag så kan jag lägga upp här. Puss

säg som det är, ni litar inte på mig

Jag går iväg till Jenny nu för en tjejkväll. Skulle ha sovit där med de andra egentligen, men nej, det vill inte mina föräldrar, känns ju jätte kul att behöva åka hem vid halv tolv! Nej, inte dirket, när de andra kommer umgås hela natten lång..

Hur som helst så hoppas jag på en bra kväll under den tiden jag får vara där. Jag bloggar mer när jag kommer hem!






Hoppas ni mår bättre än mig. Peace.

eric saade 110318 bildbomb

Alla bilder tagna av mig!


Lägger ingen vattenstämpel på för tycker det förstör bilderna lite, så jag litar på er.

jag älskar er

Ni är jobbiga, roliga, snygga, fula, konstiga, glada, sura, och helt jävla underbara!
Tack för att ni förgyller mina dagar♥

sexiga bilder



Jävligt snygga bilder på mig just nu! Inte en gnutta smink, glasögon, och absolut väldens snyggaste kläder och frisyr! haha, man måste bjuda på sig själv va? ;)

behöver samla tankarna

Hej och sorry för no uppdates, men jag har helt enkelt inte orkat bara.
Jag är hos Sofia nu, ska väl snart dra mig hemåt för behöver samla både tankar och krafter känner jag. Mår inte så bra för tillfället då mina tankar snart exploderar i skallen.

Hur som helst så hade jag en väldigt trevlig kväll igår! Efter skolan drog jag och ett par vänner till Ikano huset och tittade på en lite för snygg Eric Saade. Fick lite spader på alla små fjortisflickor + småbarn som skrek halsarna av sig när dom inte ens såg en skymt av själva Eric, och man ska inte ens tala om när han kom in på scenen, herre gud. Och att jag också varit så fattar jag inte, vad tänker man med lixom?

Jag fick i alla fall massa med bilder på snyggingen innan min kamera dog. Åkte sedan hem till Sofia och hade det trevligt med ett par andra, sedan sov jag hos henne, och innan vi somnade tittade vi på en lite för läskig film, men jag klarade natten i alla fall.

Nu ska jag byta ut mjukisbyxorna mot leggings, sedan tar jag bussen hemåt i min ofräscha look, och väl hemma ska jag samla tankarna så gott det går, äta någonting, och sedan drar jag till min kära Jenny ikväll för ännu en trevlig kväll med massa brudar bara. Oftast de kvällarna som är bäst :)

Jag bloggar mer när jag kommer hem, och då blir det Eric Saade bilder kan jag lova er! Puss

under natten

Hejsan! Nationella provet i kemi idag gick inge vidare faktiskt. Jag hade pluggat på helt fel saker, och provet var så mycket svårare än vad jag trodde det skulle vara, så nej, det gick inte så bra tyvärr..

Just nu kollar jag filmer på Sf, dock hittar jag inte så mycket.. Svårt att hitta filmer som båda tycker om!
Hur som helst så ska jag nog gå och lägga mig rätt tidigt idag, för är så sjukt trött!

Har inte så mycket att blogga om heller, men ska försöka hitta på något under natten, haha!
Bloggar mer imorgon, puss

full blås

Godmorgon!
Jag vaknade upp imorse av min mor som bad mig gå upp. Jag klev upp och gick raka vägen in i duschen, duschade en liten snabbis och sedan drog jag på mig mjukiskläderna innan hårtorken sattes igång på full blås och håret blev någorlunda tort! Håret sattes upp i en ''bulle'' på huvudet, och ja, vips så har vi min slappa klädsel för dagen!
Dags att kleta på sig lite smink nu i alla fall så jag inte ser alldeles för trött och sliten ut, sedan tar jag bussen till skolan för att ha en timmes teori i idrott innan vi sätter igång med nationella provet i kemi.
Jag bloggar när jag kommer hem från skolan igen! Kram

with the red lips

Tjena! Skolan idag har gått snabbt. Efter att vi slutat följde jag med Sofia hem, vi åt, snackade och hade krig, haha!
Pappa kom sedan och hämtade mig, så handlade vi lite till nationella provet i kemi imorgon, som jag förövrigt nte tycker kommer bli så där jätte kul, hehe.
Har försökt plugga lite på kemin nu på kvällen, men nej, det vägrar sätta sig i skallen då jag tycker det är totalt ointressant. Men så äre! Hoppas på att få se ett godkänt i alla fall!

Jag drar mig till badrummet och tvättar bort smink, borstar tänderna och tar ut linserna när som helst, för att sedan bege mig till sängen och sova i ett par timmar innan det är dags för iordningsgörelse innan skolan börjar igen!
Jag bloggar mera imorgon! Vi hörs mina så turturduvor, puss!


soligt

Hej kära vänner! Det är riktigt soligt ute idag så jag drar mig till skolan i pälsväst och tygskor! Snart kanske man kan cykla till skolan också? :D

matilda/mathilda

''Matilda eller Mathilda är ett kvinnonamn med tyskt ursprung som betyder styrka och strid''


Jag stavas ju dock Mathilda :)

Men hur som helst, ett grattis är det jag vill ha ;) haha

I guess I love the way it burns

Hej! Godkänd på kemiprovet, mötet gick bra, sex och samlevnad skoldagen var kul och gårdagens pizzarester till mellanmål = bra dag än så länge! :D
Nu är jag sjukt trött, men samtidigt väldigt sugen på en promenad i det fina vädret. Vad gör man? Jag får se. Kanske har någonting att plugga.
Bloggar mer sen i alla fall, vi hörs! :)

Dagens klädsel


Såhär såg jag ut idag! Ett par svarta jeansleggings till och het vanliga vita tygskor.
Rätt enkelt men jag gillar det :)

hemligt

Hej kära vänner! Jag tog frukosten till datorn och sitter nu och äter den här. Riktigt glad att jag äntligen hann äta frukost, brukar inte hinna det i vanliga fall.

Sminket blev en vanlig vardagssminkning med solbuder och masscara. Kläderna blir svarta jeansleggings, millitärgrönt linne, svart cardigan, och några smycken till det. Väldigt enkelt helt enkelt! haha

Men hörreni, n måste jag skynda mig att äta upp och sedan skynda mig till bussen!
Förresten, det är ingen vanlig skoldag idag, vi har sex och samlevnad hela dagen!  På lunchrasten ska jag göra kemiprov också, och sedan lite innan skolan slutat så kommer min chauför och hämtar mig för ett hemligt möte. Ni kanske får veta någonting om det någon anna gång, men då kanska lång bort från det datumet det är nu!

Men måste sluta nu, bloggar mer när jag kommit hem! Pusss

och jag älskar livet, det får du inte ta ifrån mig



Hej! Har varit hos farmor och farfar hela dagen, och på vägen hem beställde vi pizza och åkte sedan hem och åt den. Nu sitter jag fastklistrad frasmför datorn som vanligt.
Skulle träffat min saknade Lucas nu egentligen men nejdå, måste plugga istället, kul? Nej, inte det minsta.

Kanske bloggar lite mer sen ikväll, för som sagt, måste plugga nu! Har prov imorgon!
Kramar

jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag är nästan där

Bild från igår på bilden - Sofia, Victoria och jag

 

Tjenare! Kom hem vid elva idag från Emma. Igår så följde jag och Moa med henne hem efter skolan, hade lite kl, gick en bra jävla bit till Adam för att bara säga hej typ, haha, sen till Emma igen, åt mat, sen kom Adam, vi tittade på massa filmer, sen vid typ tolv så cyklade Adam hem till sig igen. Vi satte på en till film sen men Moa och jag somnade som stockar så Emma fick kolla på den sista filmen själv.
Imorse vaknade dom jättetidigt, och jag gick upp samtidigt som dom men blev bara mobbad för mitt dåliga morgonhumör, eller rättare sagt, jag har inget humör över huvud taget på morgonen.
Gjorde mig iordning sen i alla fall, och så kom Moas pappa och skjutsa hem mig.
Så ja, nu sitter jag här och bara chillar typ. Jag tänkte gå till köket och se ifall jag kan laga till mig någon mat.

Ikväll kommer det gäster hit, det blir god mat och finalen av Melodifestivalen!
Bloggar mer sen, puss

besviken på mg själv

Tja! Jag tänkte plugga. Och ja, jag började, men sen blev det mat, sen lyssnade igenom alla mellolåtarna som är med på lördag, sedan blev det ''godis och Eric Saade stund'', så vips är klockan halv nio.
Bäst att fortsätta nu, lär få sitta uppe halva natten för det här ska ta mej fan bli klart till imorgon!! Är så jävla besviken på mig själv att jag inte lämnat in det tidigare, så om jag måste sitta uppe hela natten så gör jag det.

Hoppas ni har en roligare torsdag än jag! haha, vi hörs!

GRATTIS BÄBÄ

Jag hinner inte blogga för måste kila iväg till bussen, men jag måste bara säga GRATTIS SOFIA även här, haha!




favorit i repris.

hemma och sjuk

Hej! Jag är hemma från skolan och är sjuk idag. Jag kom dock på precis att det är dans på Cupolen (bugg, vals och foxdrott) ikväll med en jävla massa olika skolor, och det vill jag verkligen inte missa!!
Så även ifall jag inte mår bättre så lär jag gå, och även ifall mina föräldrar säger att jag inte får så lär jag gå, för detta händer ju bara en gång :)

Jag ska sova lite till nu. Pappa och bror åkte till torpet för att lämna lite grejer (pappa är också sjuk och bror är ''ledig'' haha), och sen när om kommer hem så ska jag tvinga dom laga mat till mig, hehe. Sen blir det väl lite plugg och lite städning, sedan kommer troligtvis Sofia hit så gör vi oss iordning till dansen osv.

Bloggar mer sen! Puss

school

Bild från weheartit.com


Sitter i skolan och väntar på att min kära klass ska rulla in en efter en. Jag var näst först idag, duktigt? haha.
Mår förövrigt inte så bra så kanske drar mig hemåt senare, då jag har sjukt ont i magen igen. Magjävel.

Måste göra datauppgifter nu, puss

dance

Tjena!
Som jag skrev inatt så skulle jag duscha imorse (gör alltid det på kvällarna innan skoldagar i vanliga fall), och visst det hann jag! Men däremot så missade jag två bussar, haha smidigt! Så hann endast vara med en halvtimme på mentorstiden.
Sedan var det engelska, och då hade jag min redovisning tillsammans med Olivia och Victoria. Det gick super bra, trots att vi tappade bort oss ett tag! Haha.
På Samhällskunskapen så disskuterade vi lite om jämnställdhet och jämnlikhet. Typ får en kille vilja bli frisör och en tjej vilja bli livvakt? Och såna saker.
Efter lunchen så samlades alla niorna i idrottshallen för dans! Vi fick lära oss vals, foxdrott och även mer bugg. Sjukt kul, men vals och foxdrott var bra mycket svårare än vad jag trodde det skulle vara!

Nu har jag precis kommit hem. Jag har ätit lite yoghurt och flingor, och tänkte nu lägga mig och vila en stund pga att jag inte mår så bra. Sedan blir det plugg.
Puss!

00:47

Ledsen för no uppdates, men jag har inte haft tid, och sen jag kom hem idag så har jag inte orkat bara.
Jag har ingenting speciellt att skriva heller, så det får bli som det blir.

Imorgon har jag en redovisning i en kvart på engelska, önska mig lycka till typ? Sedan på eftermiddagen kommer några dansinstruktörer och ska lära alla niorna på vår skola vals, foxdrott och även lite mer bugg. Det har varit så sjukt kul att dansa bugg med endast min underbara klass, men nu så ska alla niorna vara med, och det känns inte riktigt lika roligt faktiskt. Men jag får hoppas på det bästa.

Jag är inte det minsta trött, och därför tänkte jag att jag kunde hoppa in i duschen nu, men kom på att nejnej det går nte för får inte duscha såhär sent + att hela familjen sover, så måste gå upp extra tidigt imorgonbitti och duscha, hoppas jag lyckas komma upp!

Jag tänkte plocka undan alla kläder från golvet nu, sen gosa med katterna, sen läsa senaste numret av Vecko Revyn som jag fått hem i brevlådan, och sedan får vi se om jag klarar av att somna. Just nu känns det helt ärligt som att sitta uppe hela natten är en bättre idé än att försöka sova. Men jag vet inte, tror jag ska försöka sova i alla fall.

Vi hörs imorgon (eller idag, haha!), Puss

making me so hot

Hej! Galen kväll igår med en massa brudar, det gillas starkt, och den där kvällen måste vi fan göra om snart!!
Jag har precis ätit lite, och ska nu snabbstäda rummet lite innan jag tar mig en dusch.
Senare i eftermiddag tar jag bussen till Sofia. Får se vad vi hittar på, men jag antar det blir en lugn kväll med massa gott och filmer.
Jag bloggar mer sen, och då hoppas jag på att ha fått massa bilder från igårkväll av Emma! Puss

gal1

FAN VAD GLAD JAG ÄÄÄÄÄÄÄR, PUUUUUSSSSS(Y) hahahahahahahhaahah, älskar er <3

pink


Körde på lite vårig outfit idag, hehe! Solen skiner ju i alla fall :)

Åker till skolan snart. Jag har varit hemma nu på morgonen då min mage börjat krångla en massa igen. Men nu hoppas jag på att jag klarar dagen, inte kul med en mage som krånglar så som min gör vill jag lova! :(
Hur som helst, drar mig till bussen nu så att jag kommer i tid till nästa lektion! Puss

damn what i miss you

Jag saknar dig.

Glöm inte bort mig under den här tiden.

tatueringar

En utav mina högsta önskningar just nu är att få tatuera mig. Jag vill tatuera in ett kors, ett ankare och ett hjärta , som står för tro hopp och kärlek, någonstans på kroppen. Tatueringen ska vara enkel men ändå ha något speciellt så att den blir jävligt snygg och ganska unik. Vart på kroppen jag vill ha den har gått lite fram och tillbaka, men alltid har väl insidan av handleden legat högst på listan.
Jag antar att mina föräldrar vill att jag ska vänta eftersom jag ska ha kvar den hela livet, och jag måste tänka ut noga vart jag vill ha den och hur jag vill att den ska se ut, så att jag kan sitta där som 80-åring och ändå vara stolt över min tatuering.


Jag och endel av mina kompisar har gjort så kallade ''tatueringar'' själva, helt på egen hand. Dvs med bläck och en varm nål. Restultatet? Varigt, blodigt, rött och konstant värk. Jag har gått på att göra detta två gånger. Ena gången på höftbenet, och andra gången på sidan av handleden som ni kan se på bilden ovan.
Första gången, då jag gjorde på höftbenet, då var det väl mest för att mina kompisar gjorde det, det blev som grupptryck antar jag, man fatta inte riktigt varför man gjorde det, och man trodde det skulle vara snyggt hela livet, men nej. Det var snyggt under en vecka, men under den veckan hade jag förskräckligt ont, och i början utav den veckan var jag tvungen att gå omkring med ett stort, fult plåster på min så kallade ''tatuering''.
Andra gången var det mest för att jag inte hade någonting att göra, konstigt nog. Jag kände väl att jag ville ha lite smärta samtidigt också, och då gjorde jag mig en ''tatuering''. Den blev skit ful med var, blod, smärta och gud vet vad, men när det väl börjat läka så pillade jag bort sårskorpan, det reslterade infektion, inte kul. et gjorde fruktansvärt ont och det rann var hela tiden, även då var jag tvungen att ha ett stort fult plåster för den.
Nu har jag ett ärr på sidan av handleden i form av ett hjärta. Snyggt! Kan vissa tycka, men nja, jag vet inte, jag börjar väl vänja mig nu i alla fall.


Denna ''tatuering'' målade jag dit på min kompis, lite med målafärg, lite med vattenfast tuschpenna. Snyggt? Ja, förutom att den är lite sne. Men vad gör det? Den är redan borta, och vill hon ha tillbaka den får jag måla dit en ny på henne, svårare än så är det lixom inte. Det är inte farligt, det är inte en livstatuering, vilket innebärg att man kan änra sig, och den är ändå snygg så länge den sitter kvar!
Självklart testade jag också detta, men det blev endast tro hopp och kärlek på handen.


Någon dag i livet ska jag göra mig en riktig tatuering, och den ska vara snygg, unik, enkel och betydelsefull. Sedan ska jag utöka med fler enkla, snygga, unika och betydelsefulla tatueringar på min kropp. Jag tycker det är så sjukt snyggt!

Muntligt

Hejsan! Skolan idag har varit helt okej. Kom en aningens försent men det får man göra ibland, haha.
Hade muntligt nationellt prov i svenska, och det kändes som att et gick bra, så jag hoppas det gjorde det med! Jag gillar ju att prata, men det blev lite svårt när en lika pratglad Sofia var i samma grupp som mig! haha, men vi löste det nog bra.
På kemin gjorde de flesta prov, men inte jag. Jag satt och pluggade effektivt som fan, och jag gör mitt prov på fredag morgon istället, då jag har SvEn lektion.
Sista lektionen var engelska. Då gjorde översatte Olivia och jag det hon, jag och Victoria skrivit, som vi ska redovisa om inför klassen. Vi ska stå där upp i en kvart och prata, men det ska nog gå bra! :)

Nu ska jag äta något, sedan ska jag plugga kemi för fulla muggar!

För övrigt mår jag lite bättre nu, magont så det är sjukt men det är jag ju ganska van vid så det överlever jag nog. Puss
RSS 2.0