It's too cold outside for angels to fly



Hej! Idag i skolan hade jag bara ett prov i hantverk och idrott och sedan slutade jag. Lunchade med mina fina vänner, sedan tog jag tåget hem. Sov i typ 2 minuter innan Moa ringde och bad mig komma ner till stan. Vi tog en fika på Espresso House med Robin och Pontus, satt där till åtta. Hängde omkring på stan, och jag kom hem vid nio.

Har nu precis kommit ut ur duschen. Ska förbereda lite inför imorgon då det är Plus Awards som gäller! Ska uppträda med två låtar, nervös chey..

Bloggar mer imorgon! Puss

Just me, myself and I


Me right now.

Hej! Dagen började med livräddning och simning i badhuset. Klarade det bra trots skräcken för att simma på rygg! Efter det åkte vi tillbaka till skolan för lunch, sedan visade det sig att vi inte hade någon hantverk efter att vi suttit och väntat på att lektionen skulle börja superlänge.
Lite surt, men letade istället upp ett gäng lärare så vi kunde få reda på resultaten av nationella proven samt betyg i olika ämnen.

Tog sedan tåget hem till kära Linköping igen, shoppingrunda med Victoria stod på schemat. Jag kom hem med tre nya linnen och en kavaj, nöjd!

Förutom att mitt knä pajade på simningen idag och jag har lite ångest över rester i skolan så mår jag otroligt bra. Känner mig lycklig. Kan det vara pengarna och shoppingen kanske? Hehe ;) :)

Hoppas ni mår bra! Lill lördag idag ju, sup inte för mycket men ta vara på dagen ;) Puss!

Nu äntligen har jag fått klart två arbeten...

img_9490 (MMS)

Nu äntligen har jag fått klart två arbeten som jag skickat in - en engelska uppgift och en i hantverk. Känns skönt men förutom det så mår jag inte alls bra faktiskt. Vill inte ta det här men får hoppas jag mår bättre snart. Puss och godnatt! :)

starships



Hej på er! Idag åkte jag till skolan vid halv 8, kom till skolan, inser att jag glömt datorn hemma så får då åka hem och plugga hemma istället, slutade alltså klockan 9 idag. Ovärd dag? Ja. kom hem och åt, handlade med mami, bakade cupcakes, sov lite och nu har jag precis fikat lite med bror och mamma.

Har inte fått något plugg klart alls en så länge, så dax att sätta igång nu! Måste lämna in minst ett arbete i hantverk och ett i engelska idag har jag bestämt. Sen om jag får sitta uppe hela natten med det är en annan femma..

Imorgon ska jag till badhuset med skolan och ha livräddning - Kill me!!
Äsch, ska väl gå bra förhoppningsvis. Sånt som måste göras liksom. Efter skolan blir det en shoppingrunda (eller icke-shopping, sånt som märks) med Victoria. Kanske bio också? Det märks.

Hoppas ni mår bra! Puss

SVENSK SEGER!



Härligt Loreen! Äntligen tycker de andra länderna som vi svenskar! Nästa år ska jag utan tvekan sitta i publiken på esc, är så stoooolt!! Grattis till Loreen och Sverige!

Nu ska jag sova, godnatt ♥

Idag har jag bara varit på föreläsning i s...

img_8789 (MMS)

Idag har jag bara varit på föreläsning i skolan, en handlade om stylist och frisöryrket osv, och andra handlade om eget företagande, mycket lärorikt! Efter skolan gick vi ner till stan och kollade in utförsäljningen på style by tyra, fyndade ett par skitsnygga skor som visade sig vara Tyras privata skor som av misstag blev sålda (alltså inte sbt egentligen), men jag fick köpa dom ändå sa hon haha! Tog sedan tåget hem till Linköping, mötte syster och gick en sväng på stan i lkpg, mötte sedan upp pappa för en tidig middag på stan, fortsatte sedan shoppingen med syster min. Gick hem för att lämna lite grejer och vid åtta gick jag till studion för låtinspelning. Kom hem igen vid halv tio. Nu ska jag sova och imorgon ska jag upp tidigt för ärenden på stan innan jag ska åka till morfar. Puss!

onsdag - studiedag



Hej!
Idag har jag och Victoria bara legat ute i hennes trädgård för att försöka få lite färg. Jag blev dock mest röd, haha fail. Är hemma nu i alla fall och ska städa mitt rum, snart äta och sedan ska jag ta en låååång dusch för känner mig fruktansvärt ofräsch men ändå så jävla snygg! ;)

Imorgon åker jag till Brevik med skolan, ska ha sammarbetsövningar and so on. Kul? förhoppningsvis..
Nu måste jag städa! Puss

Gårdagen var superhärlig! Åkte hem till Vi...

img_8565 (MMS)

Gårdagen var superhärlig! Åkte hem till Victoria efter skolan för att dricka bärs och sola lite, tog sedan tåget till stan och mötte upp Jenny, Olivia och Moa. Vi satt på bryggan vid stångån och solade, pratade och hade det trevligt. Framåt kvällen blev vi joinade av ett gäng med härliga människor! Skånsk-jimmy, Linda, Emil, och någon guy som jag inte uppfattade namnet på. Som sagt trevlig kväll med mycket skratt! Var hemma hos Victoria lite över 23, så blev en tidig kväll vilket också kan vara skönt :) idag har vi studiedag och vet inte alls vad vi ska hitta på, sånt som märks! Puss

att regndroppar faller som tårarna gör, rår inte stjärnorna för

Sluta fråga hur jag mår, för jag kan inte svara på den frågan.
Sluta säga att jag kan prata med er, för det kan jag inte.
Sluta säga att ni förstår, för det gör ni inte.


Jag mår bra, påstå inget annat. Jag är aldrig ledsen, så säg inte att jag är det.
Jag mår fan bra, allt är helt jävla perfekt. Inte ett minsta lilla léende är fejk, inte ett enda.
Jag är så jävla lycklig. Lycklig är jag.

jag ser dig

img_9718 (MMS)

Hej. Idag var det skola som vanligt, åkte sedan till kära Linköping och gick på stan en stund med min kära vän. Efter det gick jag hem och åt, har även hunnit med att plugga massa matte med bror min. Annars har jag inte gjort mycket vettigt idag. Imorgon är det nationellt prov i matte som gäller. Kill me ifall jag inte klarar det alltså!! Annars är väl allt lite sidådär.. Är så fruktansvärt trött på allt och alla känns det som. Aja, puss på er

i'm feeling great



Sitter och myser i min sköna jumpsuit. Kom precis hem från landet, sov där inatt. Har för det mesta bara ätit, sovit och varit ute och gått.
Har inget att skriva, men ska äta mat nu. Puss

godnatt!



Nu har jag hunnit göra klart två st uppgifter i hantverk som jag nu lämnat in. Hade lätt hunnit göra klart några fler rester som jag har men fastnade såklart vid facebook och olika bloggar istället, som alltid.

Är hur som helst väldigt trött och sliten, så nu ska jag sova. Imorgon åker jag till landet och sover troligtvis där. Vill inte men måste, dax att tänka positivt, det kan faktiskt vara skönt med lite lungn och ro.

Kram ♥

bra kväll!


Bilder från igår!

Hej på er. Allt bra? Jag mår superbra! Lite stressad över de rester och kompletteringar jag har i skolan bara... Men annars så ;)

Åkte ju till Katrineholm igår. Kom dit vid tre, vi pratade, åt god mat, fixade oss, förfestade, och sedan drog vi vidare till en fest. Hade det jättekul. Och trots att det blev lite kaos i början av kvällen + att Sverige förlorade matchen så blev det ändå en fruktansvärt bra kväll!

Vid klockan 6 imorse kom vi hem till Lina helt döda och ont i fötterna av allt dansande. Somnade ganska snabbt, och vakande sedan vid två igen tror jag. Åt då brunch och sedan låg vi och degade tills det var dax för mig och Victoria att ta tåget tillbaka till Linköping!

Jag var hemma strax efter 18 idag, försökte äta lite mat vilket inte gick så bra, haha. Satte igång med plugget istället och käkar lite godis till det.

Ska fortsätta med att plugga massa nu, imorgon åker jag troligtvis till landet för att bara ta det lungt och även fortsätta med pluggandet.
Puss

Hej! Idag har jag haft nationellt prov i e...

img_1744 (MMS)

Hej! Idag har jag haft nationellt prov i engelska (usch vad dåligt det gick!), efter skolan var jag med på skolans öppet hus för att prata samt styla de nior som ska börja efter sommaren. Belönades med två tidningar + en biobiljett, så det blev jag glad över! Tog sedan tåget hem, åt mat, pluggade lite men nu är jag så trött så ska sova. Imorgon åker jag till Katrineholm för fest! Puss

smile for me


The best I have ♥

Hej på er sötnosar! Läget med er? Mitt humör går lite upp och ner faktiskt... Men just nu är det bra! ;)
Hockeyn börjar nu så ska kolla på den. Ska lägga mig direkt efter och sen imorgon är det nationellt prov i engelska på morgonen. Känns inte bra alls, usch.

Aja, har inte så mycket mer att säga. Bloggar mer imorgon! Puss bitches ;)

why am I crying?



Jag är så förvirrad, borta i tankarna. Vad ska jag göra med mitt liv? Vad kommer det bli av mig? Är det ens värt att försöka bli något? Jag vill bara bort, bort från allt som har med verkligheten att göra. Jag vill leva i en dröm. Vara den jag vill vara. Men hur lyckas man med det? Hur blir man den personen man verkligen vill vara?

Jag är besviken på mig själv för vad jag har gjort, och jag är besviken på mig själv för vad jag inte har gjort. Vad ska jag göra åt saken? Finns det ens någonting att göra? Jag orkar inte, vill bara ligga nergrävd ett tag, tills allt känns bättre, tills jag tänkt över vem jag och är vem jag vill vara, och hur jag ska lösa allt som egentligen inte går att lösa.

Jag kan inte berätta för någon, jag kan inte berätta någonting, jag kan inte berätta det som tynger mig, för det går bara inte. Hur vet man vad det är som tynger en? Hur får man ur sig det egentligen? Jag vet ingenting. Vet inte vem jag är, vet inte vem jag vill vara, vet inte vem jag vill bli, vet inte vad jag vill berätta, och vet inte hur man berättar det för folk, vet inte hur jag löser det här, vet verkligen ingenting. Vill så gärna säga vad som är fel, vad som tynger mig, men jag kan inte, för jag vet inte vad det är eller hur man säger det.



modevisning @Hageby centrum


Todays!

Hej. Kom hem för ett tag sedan från Norrköping.
Jag gick upp halv 6 imorse för att fixa iordning mig och ta tåget klockan 7 till Norrköping. Har som sagt varit stylist till modevisning. Det var kul, men fick inte välja vad de skulle ha på sig själv utan affärerna valde ut det, och det resulterade inga snygga outfits kan jag lova!

Men ja, modellerna var duktiga, jag hade det jättekul (trots att jag både fått blåsa upp ballonger, varit rosutdelare, städat massa osv utöver sylistarbetet), och det var absolut en bra erfarenhet.

Nu ska jag snart äta lite mat, sen ska jag plugga och sova!! Är så sjukt trött efter denna dag, men värt det ändå haha. Puss

kollar hockeyn



Hej! Allt bra? Jag mår lite bättre än vad jag gjorde förut, är dock nervös inför imorgon hehe.
Förut var jag iväg och handlade lite mat åt bror och mig, lagade mat, åt, tog hand om disken, pluggat och ja, sådana saker.

Nu sitter jag och kollar på hockeyn i  min ensamhet. Sverige - Ryssland, tror det kommer bli en jobbig match men behåller vi kämpar glöden och har ltie tur så kan vi nog ta det!

Imorgon ska jag upp vid halv 6, för måste vara på Hageby centrum klockan halv 9. Ska vara stylist till två modevisningar, första är klockan 13 och andra klockan 15. Båda med temat Student. Som sagt är lite nervös men det ska bli superkul :)

Måste fortsätta titta på hockeyn nu, hoppas ni med tittar? ;) Puss på er

I wanna be forever young



Hej! Idag var det skola som vanligt. Efter skolan tog jag tåget hem, har nu pluggat lite matte med min bror. Har lite små-ångest över allt om jag ska vara ärlig. Känns inte alls bra nånting faktiskt...

Imorgon ska jag förresten vara stylist til 2 st modevisningar i Hageby Centrum. Är väldigt nervös men för hoppningsvis blir det bra. Är ju en himla bra erfarenhet som jag kommer få :)

Bloggar mer senare, har inte så mycket att skriva om nu. Puss

Chillar omkring i min jumpsuit. Varit på l...

img_2420 (MMS)

Chillar omkring i min jumpsuit. Varit på lite småkonstigt humör hela dagen. Var hemma från första lektionen, efter skolan var jag på stan i Norrköping en stund med Evelin, tog sedan tåget hem, tågresan tog en och en halv timme istället för en halv timme, för tåget stod stilla i en timme. Snacka om att jag blev förbannad!!! Väl hemma åt jag mat med pappa och bror. Nu har jag precis duschat och ska strax sova! Puss

det blod som jag trodde var stilla, det fick du att rinna


Just nu.

Hej! Skola idag som vanligt, hade bland annat muntligt nationellt prov i svenska, gick helt ok men inte riktigt så bra som jag hoppats på. Efter skolan var jag på stan med Victoria en stund, men mådde inte så bra så jag gick hem och vilade en stund.

Gick iväg till studion vid fem och var där i ca två och en halv timme. Fick en låt inspelad, så det var kul. Kom precis hem, ätit mat, och snart börjar hockeyn Sverige - Danmark. Tror och hoppas att det blir vinst för Sverige idag med!

Annars då, är det bra med er? Tror det va? hehe, puss på er

Hej! Imorse åkte jag tidigt med Victorias ...

img_0874 (MMS)

Hej! Imorse åkte jag tidigt med Victorias familj till Ullared. Precis som jag sagt i ett tidigare inlägg så tänkte jag inte shoppa så mycket, och jag höll det jag sa. Kom bara hem med småskit, men bästa köpet var min jumpsuit helt klart! Kom i alla fall hem vid sju, bytte då om och gick ut och tog en runda runt ån, härligt! Färgade sedan håret och sen var det Big Brother som gällde. Nu ska jag sova, imorgon är det skola igen. Puss och godnatt! :love:

do it like I do



Hej! Allt bra? Jag mår på topp! Igår var det ju skola, sedan åkte jag och Victoria hem till henne en stund, sedan vidare hem till mig för mat och hockey (Vinst för Sverige med 3-1, kärlek! ♥). Gick och la oss ganska tidigt, gick upp hyffsat idag också, åt frukost osv, sedan åkte Victoria hem vid 12.

Vid tre tog jag en promenad till Gamla Linköping med mamma och syster. På hemvägen gick vi förbi Salladsbar och en suchibar för att köpa med oss mat. Gott som tusan!

Snart ska jag dra mig till Victoria, ska kolla hockey, sover även där inatt, och imorgon åker vi till Ullared med hennes familj! Jag kommer inte shoppa så mycket troligtvis, men kul att åka dit i alla fall!

Puss

something is wrong


Tagna nu.

Hej på er! Förlåt för mitt deppinlägg imorse, men har bara haft en så dålig dag, så att komma försent till nationella provet imorse var inget vidare kul kan jag lova! Men sånt som händer!
Efter nationella hade vi idrott, körde fotboll, och roligast var nog när vi körde fotboll mot små 4-5 åringar från ett dagis som ligger precis brevid Folkparken! Vi torskade dock, de var livsfarliga, haha!

Efter skolan tog jag tåget hem, sov en stund, sedan bytte jag om och gick iväg med familjen till min bror som fyllde år i tisdags, firade han.

Nu har jag precis kommit hem, ska äta lite, duscha och sedan sova. Har inget intressant att komma med allt. Hörs! Puss

Fuck allt, jag orkar inte mer. Så typiskt ...

img_2482 (MMS)

Fuck allt, jag orkar inte mer. Så typiskt mig att missa tåget och komma försent till nationella som pricken över i'et med. Fan för allt.

I have found the perfect guy


Två från idag!'

Hej! Ska jag vara ärlig? Okej, jag har inte det minsta lust för att blogga egentligen. Jag vill ha så mycket, men jag kan liksom inte få nånting. Jag bär på någonting som tynger mig, fast jag vet inte vad. Jag är så stressad, men jag vet inte varför. Jag mår så bra, men ändå mår jag skit. Allt är så svårt att ta på, är så förvirrad, vet inte vart jag ska.

Tankar som fladdrar igen, jobbigt. Hur som helst, så var jag på stan i Norrköping en stund efter skolan med fina vänner. Köpte en fin topp som jag kan visa sen! Sedan tog jag och Victoria tåget hem till mig, pratade och chillade lite, sedan åkte hon hem och då var det matdags för mig.

Har ingenting intressant att skriva alls. Hör av mig när jag känner för't, puss

Killed by a cop


Fyra bilder från igår!

Hej på er! Är det bra med er? Jag mår asbra, så himla glad för tillfället! :D Sedan är jag så tacksam för att jag har så jäkla fina vänner med ♥

Valborg igår, hade ni kul? Själv umgicks jag med mina favorittjejer + lite nytt folk. Det började med att jag, Natalia, Lina och Victoria fixade oss och förade lite hemma hos Victoria. Sedan tog vi en buss till Motala, hängde i stadsparken ett tag, sedan hamnade vi på en hemmafest. Det var inte jättedrag direkt, men jag och mina tjejer dansade som vanligt så mycket så att alla tillslut kollar konstigt på oss (haha), och hade det kul.

Vi höll igång till 05:00 ungefär, och bestämde oss då för att ta första bussen hem till Linköping som gick 05:30. Väl framme i Linköping så sov vi i ca en timme på bänkarna på resecentrum precis som jäkla massa annat partyfolk, haha. Vid klockan åtta var vi äntligen hemma hos Victoria, sov till klockan 13 idag. Har sedan dess bara legat och degat i sängen, tittat på film, och garvat en jävla massa åt sjuka saker.

Åkte hem från Victoria vid klockan 19, kom hem och åt lite, nu ska jag ta en dusch, sedan börjar det närma sig läggdags för fasen så trött jag är!

Blev ett långt inlägg det här, kände att det var dax för lite update. haha! Puss :love:
RSS 2.0