Möte...?

Hej! Idag efter skolan så åkte jag in till stan med Moa. Vi träffade Sofie, shoppade lite, käkade på SubWay, träffade lite människor, sen var det dags för Moa och mig att dra på möte. Hm, undra vad det var för möte? ;)
Manager? Företag? Skivbolag? Rektorn? Eller något annat? Vad tror ni? hehe, buuuusigt! Ledtråd: ''Jag är lite småarg men kul ska det bli ändå'' Vad är på gång? Spännande va? ;)

Puss på er, nu ska jag fetta mig riktigt mycket, äta lite vinigummi, chips och cola, muummmss! ;D jag spyr nästan på blotta tanken, men nej, det ska bli gott, speciellt med cola :D hehe

Imorgon blir det gymmet med Moa och troligtvis Sofie också. Saknar träningen asmycket, så så bli kul. Jag har ju fortfarande förkyld, men vill så gärna gymma i alla fall. Det blir nog bra! :)

På fredag hoppas man på kul också! Sova hos Sofie med en massa vänner. Vad händer mer? Vi får se ;) kul kommer det bli i alla fall, men jag kan ju inte berätta allt i bloggen lixom. Mitt liv är ganska spännande och... hemligt. haha, nej men jag kan inte berätta allt här faktiskt! Men ha det så bra i alla fall ;) PUSSS

Jag vill inget hellre än att hålla din hand

Jag har sån jävla ångest. På sista tiden har jag drömt så sjuka drömmar. Och så har jag sån ångest över skolan. Jag har inte haft det på hur jävla länge som helst, och nu kommer den. Jag känner att jag inte vill gå till skolan, jag vill inte komma in på lektionerna. Jag vill ha kul. Jag vill inte tänka på att göra bra ifrån mig, plugga som en galning både hemma och i skolan, tänka på betygen. Jag vill verkligen inte.
Det hela gör det ju itne bättre med att jag ser tjock, ful och allmänt osnygg ut i allt. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag hatar det. Fan då.
Hoppas verklgien på att det går över snart! Orkar inte med dessa drömmar, och skol-och klädångesten. För hoppningsvis går det över om nån vecka! Puss :)

Saknar sommaren, som fan.

Det känns ju lite småkul faktiskt

Jag har tillbringat hela dagen och kvällen tillsammans med mina allra bästa vänner Sofia, Moa och Albin! Vi har haft det asmysigt med en massa svullosaker. Haft böghög, sovit lite och tittat på tv. Albin gick lite innan Moa och mig, men när han gått så satte sig Moa, jag och Sofia ner och planerade klassresan för fulla muggar. Kollat upp priser, ställen, vandrarhem och allting. Känns riktigt bra faktiskt!
Lite mindre bra känns det att ha missat göra hemkunskapsläxan. Vi jobbar i grupp och jag lovade svara på en utav frågorna. Det känns ju inge bra, men eftersom jag varit sjuk så har jag inte haft böckerna hemma, och idag så har jag helt enkelt bara glömt bort det. Känns ju inte så bra, men får jobba testo mer imorgon på lektionen känner jag! :)

Annars har dagen varit hyffsat bra. Drömde en så sjukt konstig dröm inatt, har funderat över den hela dagen, för jag är en sådan person som tror att alla drömmar man drömmer (som man kommer ihåg) kommer att gå i uppfyllelse. Så jäkla rädd för det bara. Men ingenting har hänt än så länge i alla fall, och det är ju bra! ;)
Lektionerna idag har varit lite småtråkiga, precis som vanligt. Men idag har varit en sådan dag som ajg inte orkat koncentrera mig på alla lektioner, och jag har tyvärr bara suttit av tiden.
Den sista lektionen där emot, det var Elevens val, och jag har valt musikprofil, så hade musim då sista timmen. Så jävla glad att dom införskaffat sig musikprfil på skolan! Äntligen får vi musiknördar en chans att ha musik två gånger i veckan! :D askul är det!

Imorgon är det skola som vanligt. Inte det minsta pepp. Jag jävla deppig på skolan är jag. Aja. Efter skolan så ska jag på möte. Känns ju lite halvkul faktiskt. Rätt spännande om jag får säga det själva, jag tycker om att planera och så, hehe :) Men hur som helst, jag måste sova nu för att imorgon måste jag gå upp extra tidigt för att duscha, pallar inte göra det nu, och glömde göra det förut när ajg kom hem. Bajs. Och nu bara babblar jag på om allt och ingenting.

vi hörs imorgon, puss!

SUPERNÖJD

Precis hemkommen från Ullared, och jag är supernöjd! Jag hittar aldrig snygga kläder när jag är där i vanliga fall, men den här gången blev det både skjorta, mjukisbyxor, träningskläder, jeans, linne och leggings! Sedan hittade jag även en Robert Pattinson tavla, hehe, jag kunde inte låta bli :$
Skärp, mängder utav spetstrosor, strumpor, Bobby's hårspray, bodybutter, solpuder och concealer blev det med. Jag är så jäkla nöjd med mina inköp! Det blev ju inte så mycket småsaker den här gången utan mer saker som jag behöver!
Men hörni nu ska jag se till att packa upp allting, sen ska jag bara chilla massa, innan det är dags för att hoppa till kojs. Puss :)

IM ANGRY

Så jääääääävla arg är jag!!! Jag har tappat bort min kamera sladd och jag får damp! Jag hade tagit några bilder idag på landet och så tappar jag bort sladden! PANIK!!

Jag har i alla fall smsat lite med Moa nu och... hon har fått igång mina tankar något otroligt. Det är ett stort val i mitt liv men jag vill verkligen. Jag tänker inte säga vad nu pga att det är bara Moa och jag som pratat om det än så länge och det är inte säkert att varken våra föräldrar eller ekonomin går med på det. Men jag hoppas verkligen! Det vore sjukt..... läskigt. Men väldigt kul!
Hur som helst, färdigsnackat om det. Imorgon åker jag iväg till Ullared med mamma, pappa och bror. Det blev någon impulsgrej som mamam fick för sig här om dagen. vi har egentligen ingenting där att göra, och jag har inga pengar så kan inte köpa speciellt mycket. Visserligen kanske jag kan flörta till mig lite grejer av mamma pch pappa, men annars lär jag väl bara hjälpa mamma att hitta nödvändiga saker till torpet.
Jag har ju inget bätre för mig så lika bra att följa med, hehe. Jag ska i alla fall gå och dricka lite varm oboy nu, sen är det läggdags. Bi hörs, puss! :)



här skulle det ha varit ett par bilder men sm sagt så har ajg tappat bort min kamerasladd. Baaaaajjjjssss vad är jag är.

Drar till landet

Hinner inte blogga, jag drar till landet med familjen, bjussar på en bild som ni sätt förrut:


Jag och min syster städar inne i torpet.

Räkor

Jag har precis ätit räkor, vitlöksbröd och sallad med familjen. Haft de riktigt trevligt nu ikväll måste jag säga, och jag mår lite bättre också. Imorgon åker jag iväg till torpet med familjen och stannar troligtvis där hela dagen. Men hinner nog blogga innan jag åker! :)

Nu ska jag knarka halstabletter och nässpray, sen ska jag väl smsa lite med några roliga personer innan det är dags för mig att sova. Jag har dock sovit hela eftermiddagen så kommer nog ha lite svårt att somna.. Men aja, vi hörs ♥


Äre jag som har typ världens sötaste katter eller? jaaaoo :D
Lilla Rasmus har dock ögoninflamation, men det börjar bli bättre nu.

sick

Hej! Jag är hemma från skolan idag igen. Hade egentligen tänkt att gå till skolan idag, men imorse så hade jag feber och mådde inte bra för fem öre, dessutom så blev jag väckt så pass sent så skulle inte hinna till bussen i alla fall.
Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag. Jag har mest sovit, och chillat galet. Jag sov typ ingenting inatt.

Jag ska nu sätta på lite musik, sedan ska jag städa. Måste göra mamma lite stolt, haha! Vi höres ni ;)

MATHILDA SVARAR



SVAR; Haha, jag vet inte, hoppas bara på att alla bara har förändrats och blivit trevligare som personer! Jag menar, jag spelar in låtar för jag tycker det är kul och sjunga, och även att skriva texter för att få ut mina känslor, slår man ihop det med ett beat så blir det en låt. Jag skäms lixom när någon nämner något med låtarna, även om allt som nämnts om dom varit positivt.

Hur jag är som person.. hm.. Jag är oftast väldigt glad, envis, galen, och jag älskar uppmärksamhet. Jag har många mål i livet, och ett utav dom är att leva länge. Jag älskar att stå framför kameran, och det har jag alltid gjort.
Jag ger alla människor en chans, är inte otrevlig eller dum mot någon i onödan.
Jag bjuder på mig själv, och är riktigt galen. Vissa tjejer kan till exempel inte rapa framför killar, eller framför kompisar som de inte känner så väl över huvud taget. Men det vågar jag!! Som sagt, jag bjuder på mig själv, och jag älsakr uppmärksamhet. Dock är jag väldigt blyg när det gäller vissa killar. Älskar när killar är på på mig, men jag hatar att ta första steget så att säga.
Vid bråk så pratar jag hellre med personen som vuxna människor, istället för att tjaffsa och skrika som de flesta andra i min ålder. Självklart skriker jag tillbaka om personen jag bråkat med hellre vill göra det än att prata. Annars så... Vad kan man mer säga om mig? Lite svårt att berätta om sig själv tycker jag men, haha! :)


Hoppas du blev nöjd med svaren, jag täntke att jag svarar på frågorna såhär istället, blir lite bättre och lite mer personligt! :)

LÄNGESEN

Godmorgon! Jag är hemma från skolan idag, för mår inte bra alls. Jag sov inte så bra inatt, och vaknade redan vid åtta. Då gick jag upp, fixade lite frukost (en macka, varm oboy och torkade aprikoser), och nu har jag precis ätit klart. Jag har så svårt att få i mig mat när jag är sjuk, men jag vet att jag måste äta.
Jag har i alla fall under den tiden tittat på något skitprogram på tv som jag inte fattade ett skit utav, lyssnat på en och samma låt i typ en timme, och bråkat lite med katterna.

Vad ska jag göra resten utav dagen då? Jag har redan tröttnat på att vara hemma. Men jag antar att det blir lite filmtittande och datorn som vanligt, hehe. Vi hörs! :)


Min nya favorit låt, jag älskar den!

Today


Skjorta: H&Ms herravdelning
Halsband: Ur&Penn? (fick i konfirmationspresent)

På bilderna är jag jäkligt trött och sliten. Tog dom när jag väntade på bussen hem efter skolan.

SJUK

Hej! Sofia sov ju hos mig igår, och redan då kände jag hur jag blev mer och mer förkyld. Men jag gick till skolan idag i alla fall, men jag kan säga såhär, jag plågades genom hela dagen, höll på att somna hela tiden, tillslut, vid efter lunch typ så pallade jag inte mer och åkte hem.
Det var så skönt att komma hem och sova i fem timmar. Jag aknade upp klockan sju av att min bror kom in till mitt rum och sa att maten var klar. Han hade då stått och lagat mat till oss två, hade ingen matlust egentligen, men åt lite i alla fall. Sen sov jag lite till och nu sitter jag här, fortfarande lika trött, det känns som att jag skulle kunna sova i två dagar i sträck faktiskt. Så trött är jag.
Det jobbigaste är att jag inte kan andas med näsan, och andas jag med munnen så börjar jag hosta. Jobbigt värre. Feber har jag också.  Blir att vara hemma från skolan imorgon och bara ta det lugnt.
Nu hoppade lilla Rasmus upp till mig i sängen. Ska gosa lite med honom, hehe, världens sötaste kattunge är han!
V hörs, puss :)

Jag har fått min älskling

Efter skolan drog jag och Sofia till stan. Vi åt kebab, sedan gick vi på stan en stund. Jag fick med mig ett par nya skor, en herrskjorta och en masscara hem. Riktigt nöjd! Jag har varit kär i skjortan i flera veckor, nu äntligen är den min!! :D
I alla fall, sen gick Sofia och jag hem till mig. Vi sjöng lite Singstar, tttat på Fångarna på fortet, och nu blir det att plugga engelska i sista sekund. Ska vara inlämnat imorgon..
Vi hörs imorgon! Puss :)

Fångarna på fortet

Upptereringen suger. Men aja, idag i skolan har det varit riktigt segt alltså. Jag har varit så jäkla trött plus att det har varit sjukt tråkiga lektioner.
Efter skolan följde jag med Sofia hem. Vi gjorde fruktsallad (läs: Sofia gjorde fruktsallad), sedan åt vi det med glass samtidigt som vi pratade om allt mellan himlen och jord. Sofia blev lite paff där när jag berättade hur jag ville det skulle se ut när en kille friar till mig, haha, jag har lixom en syn i huvudet in till minsta lilla detalj! haha :D

Hur som helst, sen vid klockan sex nånting så tog jag bussen hem. Åt kvällsmat, kollade på Fångarna på fortet och myste lite med familjen och katterna. Programmet var faktiskt riktigt bra enligt mig. Kommer absolut fortsätta titta på det! :)
Nu är jag så jävla trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Dags att sova, annars kommer jag aldrig orka gå upp imorgon.. Det kommer jag ine orka endå men, haha. Men vi hörs imorgon, puss!

BILDER FRÅN STADSFESTEN

Hej!
Kom hem från gymmet för typ en och en halv timme sen eller nått. Jag och Moa gymmade i ca en och en halv timme, det var jädrans skönt och svettigt kan jag lova! Nu blir det snart kvällsmat, är superhungrig.

Men i alla fall, gårdagen var sjukt kul, tiden gick jädrans fort men kul hade jag! Jag tog det rätt lugnt, men trotts det så hann jag både med kondomkrig, åka karusell, skapa böghögar på gräset, få en tygros och en äkta ros av en och samma kille, skratta år fyllon, pissat på bajamajor som på varje sånhär kväll, blivit stoppad av moppepojkar, bett på mina bara knän framför en kille, snott gosedjur, köpt nattmat, klättrat på tak och bla bla bla, listan kan göras superlång. Tack alla som gjorde min kväll bra, puss :)





Snart plingar det på dörren

Sofia är här och vi har fixat oss lite och så. Snart kommer även Moa och Fia. Vi drar till Stadsfesten vid typ halv tio och är där ett tag. Tror vi drar hem till Moa vid tolv nånting.
Men nu plingar det snart på dörren, måste vara berädd att öppna, hehe :D puusss

vilken jävla tur jag har




där har ni några bilder på mina bästavänner(okej, en där jag är med) från gårdagen i skolan! :)

Jag älskar att svettas

Efter att varit två timmer på gymmet kan jag lova, att då var jag och Moa helt döda. Vi var i gymmet vid tio, och gymmade till klockan tolv ungefär. När jag knallade hemåt kände jag hur korta och långsamma steg jag tog, hemvägen tog lixom så lång tid.
Men nu har jag hunnit duscha, klätt på mig rena och fräscha kläder, och även varit iväg en sväng till affären. Nu måste jag vaa lite kattvakt till lilla Rasmus, så han inte försvinner eller blir nedslagen av våra andra två katter, hehe.


Två jäkligt ofräscha bilder från omklädningsrummet i gymmet idag. Svettig och äcklig! ;)

Till gymmet

Hej! Roligt inlägg från igår, haha, omg! Men aja. Jag är uppe nu i alla fall, är typ helt död och mår lite närmare skit om jag ska vara helt ärlig, men om en timme ska jag vara i gymmet, hur ska jag orka? Sitter i alla fall och dricker lite kaffe och hoppas på att det ska bli bättre.
Vad ska man har för träningskläder då? Mjukisbyxor? Leggings? Shorts? Jag måste verkligen köpa bätte träningskläder.. Men hur som helst, jag måste dricka upp mitt kaffe nu, sen se vad jag ska ha för kläder. Och så måste jag ju dra snart..
Vi hörs sen, puss :)

oj så det kan gå

Hej! Alltså shit vad jag måte bli bättre på att uppdatera. Jag ber om uräkt! :D hahahah men jag är hemma nu från tan i alla fall och jag har haft grymtkul! det var ltie smådött i lutet, men vafan, kit amma.
jag har varit med om typ masa skoj med! skrivit på killars magor och armar, snott röd-vita polisband och virat rund handlederna, träffat på massr folk, och jag vet inte.
jag pallar inte berätta och jag skirver inget bra nu heller så jag tycker såhär att jag berättar imorgon istället. men vet ni jag ska upp typo aaaaaastidigt imorgon för jag och moa ska träna klockan tio.
man ser typ inte vad jag skriver, emnd et gör ju inget hahahhah
puss och godnatt :D :D :D:D

EN NY FAMILJEMEDLEM

Jag ber om ursäkt för jag inte uppdaterat något idag, men efter skolan så följde jag med Sofia hem en liten stund, sen åkte jg hem och åt tacos med familjen, sen har vi fått en liten kattunge idag också! Den är super liten och heter Rasmus. Kommer dock bara vara här i typ fem veckor, sen flyttar den in hos min bror och hans tjej.
Men hur som helst, den är super söt, och jag har haft fullt upp med den hela kvällen. För som ni säkert redan vet så har vi redan två katter här hemma, och dom två tycker inte om sin nya familjemedlem. Hoppas det blir bättre snart asså! Haha :)

Musik i mitt hjärta

Okej, i förra inlägget var jag jäkligt arg, så vad ska vi göra föra att liva upp stämningen? Hur har det gått idag i skolan förutom vissa idioter som aldrig akn växa upp?

Jodå, skolan har i helhet gått bra, och bästa lektionen var självklart musik! Varför då? vi har fått tillbaka den bästa musikläraren i stan, och vi sjöng en massa, det är en bra grupp som jag är i (har inte musik hela klassen utan några blandade elever från olika klasser i nian), plus att jag troligtvis kommer få VG elelr mera nu, bara för att jag ÄR BÄST, haha nejdå, men ajg hoppas på ett VG eller MVG i musik, och ajg har chans att få det nu med tanke på att vi bytt musiklärare och han verkligen lägger märke till mig, och det är super kul :D

nu ska jag äta lite mer torkade aprikoser, hörs sen!

ALLA ÄR HELT JÄVLA FUCKADE

Hej, jag har egentligen ingenting att säga. Jag är bara allmänt förbannad, och när jag är det så an det komma ur i princip vad som helst ur min mun. Men ska försöka behärska mig. Det enda jag kan säga om varför jag är förbannad är typ.. Hela världen är full av skit och vissa borde vi skicka tillbaka till lågstadiet igen, eftersom de inte kan visa hur en i nian ska bete sig. Alla är så jäkla omogna, och tänker med arslet gör de med. Jag är för fan inte dum i huvudet!! Aja, hoppas att vissa växer upp lite, och så får vi hoppas påa tt detta år går snabbt så jag får börja gymnasiet snart, pallar inte denna fuckade skola längre. (med betoning på fuckade)

Jag är i alla fall lite yoghurt och torkade aprikoser för att försöka lugna ner mig. Självklart lite cola till det. Musiken dunkar på hög volym, och snart ska jag nog städa lite för att göra mamma glad. puss

Självskadning

Det var länge sen jag tog upp ämnet självkänsla, så idag tänkte jag gå in på ämnet självskadning.
Nu för tiden så får man ofta höra folk som säger ''haha är du emo eller?'', bara för en har ett rivmärke på handleden. Jag menar, vad är emo? Är det när man har sår på handleden? Nej, jag skulle inte tro det.
Folk viskar bakom ryggen, och hånar de som skär sig. Jag fattar inte varför? De människor som väljer att skada sig själv genom att skära sig själv antingen på handlederna, låren, magen eller någon annanstans på kroppen, gör det för att de antingen har en så stor smärta inombords, att de vill ha smärta fysiskt istället. För den fysiska smärtan vet vi alla att den går bort. Men den psykiska däremot, den kan vara så jäkla svår att kämpa sig igenom, och man vet aldrig när den tar slut. Då väljer vissa, att istället för att antingen låta smärtan va, och lida, eller att ta en jägarns massa tabletter mot smärtan, så väljer de att skada sig själva fysiskt.
Sedan finns det ju folk som skär sig i handlederna för att de vill ta livet av sig på så sätt. De skär sönder pulsådern, och vips så bara sprutar det ut blod. Men det var inte ämnet självmord jag skulle prata om nu, det kan jag ta upp en annan gång.

Men som sagt, självskadning. Hur vanligt är det egentligen? Kan man verkligen bli beroende som folk säger? Hur vet man att de som har sår/ärr på armarna inte har gjort det för att få uppmärksamhet?
Jo, det är såhär, jag är självklart ingen expert, men jag kan säga så mycket som jag vet, utifrån vardagen. Jag kan lova er att jag har vart med mycket om det här.

Självskadning i nu läget tyvärr ganska vanligt. Allt fler vill testa på det, och se om det faktiskt hjälper, man kan läsa bloggar och även bilddagböcker där människor med massa ärr på hela kroppen viker ut sig. Jag personligen tycker det är vackert. Jag tycker det är vackert att man vågar stå för det dumma man hållt på med under en lång tid, elelr kanske till och med gör nu. Ärren visar styrka, enligt mig. (jag uppmanar absolut inte folk till att börja skada sig själva bara för att få ärr och visa att de är starka, men jag hoppas ni förstår vad jag mernar!!)
Men sen så finns det ju människor som tycker at ''fan vad coolt, hon får uppmärksamhet, det där måste jag testa på'', och skär sig enbart för att få uppmärksamhet, men det märker man lätt, och ganska snabbt.
De människor som skadar sig för att de faktiskt mår dåligt, för att de har en inre smärta som aldrig vill försvinna, de som skadar sig för att få en fysisk smärta istället för en psykisk, de blir tyvärr ofta beroende.
Man märkar att det faktiskt fungerar, och man gör om det om och om igen, fast såren blir oftast djupare och djupare, och i värsta fall får man till och med åka in på sjukhus ett par gånger, för man kanske skärt lite för djupt.
Men det är så, att har man väl börjat, då vet man hur ont det gör, och man måste besegra den förra smärtan man gjorde, göra ett djupre sår, bevisa att den inre smärtan aldrig kan vinna, trotts att den växer.

Det här säger jag utifrån min vardag som sagt, jag är inte proffs på det här, men tycker det är ett viktigt och intressant ämne.


Jag skulle kunna skriva en hel bok med mina tankar om självskadning, men jag kan inte skriva allt här, så jag slutar här.
Men jag vill att ni alla ska tänka på en sak. Håna inte de som har skurit sig eller skär sig, för de är fan i mig starka människor alltså. De kämpar för livet, de vill oftast inte ens leva, men de kämpar att leva i alla fall. Det är starkt!

Och sen en sak till... Hjälp varandra! Det är jäkligt svårt att ge tips och råd till människor som mår så pass dåligt att de skär sig (självklart de som har det svårt i allmänhet också!!), men hjälp varandra, och ge kärlek. Det är viktigt som tusan!

Nu ska jag sova. Hoppas ni förstått innehållet lite, men hade bara lust att ta upp ämnet. Vi hörs imorgon, puss och godnatt! :)

GINO

Efter att ha sovit en stund så blev jag genast lite piggare, då blev det kvällsmat, och nu väntar snart världens bästa efterrätt, gissa vad? Gino, fan vad gott! En massa färska frukter med vit choklad på som man sedan ställe rin ugnen ett tag. Till det glass eller vaniljsås, enkelt och galet gott! Ett tips där :)

Nu är det klart, måste sticka, puss

utmattad

Hej! Precis hemkommen från skolan. Och ja, vad ska man säga? Jag har redan tröttnat, usch vad tråkigt det är! Men det är väl bara att stå ut. Är jäkligt irreterad också för att jag troligtvis inte kommer få byta från spanska till svenska-engelska. Bajs också.

Jaja, nu ska jag i alla fall gå och ta nått och äta, för jägarns så hungrig jag är alltså! Sen får vi se vad som händer, men bloggar mer sen. Puss

FRÅGESTUND!!


Nu är det bara att fråga på om vad ni vill tills på.. obestämd tid! Haha, jag får se när svaren kommer, men jag antar att det blir typ på onsdag! Det kan vara om precis vad som helst, och det är okej att vara anonym.

(collaget slängde jag i hopp jätte snabbt, orka inte lägga så lång tid på det, så bara tog några bilder!)

oskar linnros

 

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen, Oskar Linnros är min nya kärlek, och han är bara bäst

Jag bara måååste se honom live någon mer gång, för fan vad vad kung han var när jag såg honom i lördags! Vilket jävla drag alltså!

Lixom, hans låtar är underbara, han är kung live, och han är ju inte direkt ful heller ;) kan det bli bättre va?

Nej, nu ska jag lyssna på ''Ack, sundbyberg'', och så ska jag tänka tillbaka lite på hur sjukt kul jag hade det i lördags när han körde sina låtar! Jag dansade, skrek, sjöng, hoppade, klappade händerna och aaahhhh vad jag vill på en konsert med honom snart igen! Visserligen kan jag erkänna att jag inte var hlet nykter då när han sjöng, men... jag var rätt nykter ändå, och absolut tillräckligt nykter för att komma ihåg hur underbart bra han var! :D

hehe, nu ska jag sluta... Ni märker att jag är lite småförälskad va? haha xd PUSS

Äntligen har jag skaffat gymkort!

Jag och Moa har bestämt oss, vi ska börja träna. Så idag tog jag tummen ur röven och gick och anmälde mig på gymmet. Jag kommer vara fattig varje månad, för kommer bara få typ 800 i månaden nu ju, fan, men träning är ju viktigt, så det är det värt ;)
Visste ni att om man har bra kondition så har man även bra kencentrationsfömåga? Det är faktiskt sant, så därför tänkte jag få upp min kondition, så kanske jag kan koncentrera mig bättre på lektionerna, och det vore ju väldigt bra i så fall, hehe.

Nu ska jag nog titta på film med mamma och syster, det beror vilken film de vill se. Jag ska i alla fall hämta en kokosboll, hehe ojdå så mycket onyttigt det blivit de senaste dagarna..

BACK TO SCHOOL

Ajdå, statistiken har sjunkit lite nu när jag inte varit så aktiv.. Men jaja, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det, men jag har haft det så himla kul, så har inte haft tid.

Idag började skolan igen i alla fall. Jag sov ju hos Moa inatt, så vi gick tillsammans till skolan. Om ajg ska vara helt ärlig så var det rätt kul att komma tillbaka till skolan. Jag har lixom saknat alla som jag inte träffat på hela sommaren, och det roligaste att komma tillbaka var nog att alla var så himla glada och trevliga! Folk som man itne brukar prata med kommer fram och frågar hur det är, och hur jag har haft det i sommar och så, och det tycker jag är jätte kul!
Sen tycker jag det är kul att komma tillbaka också just för att då kan jag börja om, och bevisa att jag faktiskt kan ta tag i skolan, och att jag ahr förändrats. Jag kan prata med lärare, jag behöver inte vara uppkäftig utan jag kan faktiskt vara trevligt även mot lärare, trotts att jag inte gillar de speciellt mycket.
Självklart längtar jag inte efter att plugga, och sitta stilla på en lektion. Men det här året ska ajg faktiskt kämpa, och prata med lärare om vad jag ska göra för att få så högt betyg som möjligt. Jag ska fan i mig klara det här nu alltså. Det är mitt sista år på Tokarpsskolan, och på det sista året ska ajg sköta mig. Inte skolka, inte vara uppkäftig, prata med lärare, plugga, lyssna på lektionerna, skriva upp viktiga saker, och ja, ni förstår.

Idag fick vi mest en massa papper och information, vi fick nya skåp och sådär. Vi slutade vid typ kvart över tre, och då följde jag med Moa hem och hämtade min väska, sen tog jag bussen hem, eftersom det skulle komma en kompis till henne. Vem behöver jag inte ta här, haha ;)

Nu är jag hemma i alla fall, och jag ska troligtvis gå till simhallen nu med pappa och kolla om jag kan börja träna där istället, så himla mycket nämre än det andra stället som jag och Moa redan pratat med. Men aja, måste gå nu. ´För måste verklgien få det här gjort, träna är viktigt, inte bara för hälsan, utan för koncentrationen också.
Men vi hör sen! Puss :)

VAMPYRER SUGER

sitter hemma hos Moa med Jenny. Vi har varit uppe på Ica och handlat lite svull, typ godis, cola och chips, hehe, söndagsångest eller vad?
Nu har vi precis sett på ''Vampyrer suger'', inte den bästa filmen jag sett direkt! Visst skratta jag oså, men den är absolut inte värd att se på bio, om ni frågar mig.
Inatt sover jag här, och imorgon är det skola, kommer döööö. Fan jag vill verkligen inte börja igen! Usch.
Aja, nu ska jag vara lite social. Vi höres ni ;) PUSS

JAG ÄLSKAR DIG

Moa, jag vet inte vart jag ska börja, men du betyder så jävla mycket.
Jag minns hur vi i sjuan var osams under en period, och inte bara lite osams. Minns du våra tjaffs? Minns du hur lärare och skolsyster fick komma och avbryta när du, jag och två andra tjejer på skolan hade bråk. Vi slog varandra, slet i varandra, grät. Massa elver från skolan stod och tittade på, hade olika favoriter som de ''hejade'' på. Men jag tror ingen vet vad det egentligen handlade om. Men jag var rädd för dig, jag hatade dig, det minns jag.

Jag kunde aldrig tro att jag skulle bli så bra vän med dig. Vi har gått igenom så mycket tillsammans. Vi ska om bara någon dag börja nian. Jag hoppas du kommer finnas vid min sida till hela nians slut, jag hoppas att du kommer finnas vid min sida hela mitt liv. Jag älskar dig.

Jag vet att jag alltid kan prata med dig, du vet att du alltid kan prata med mig. Det är inte alltid jag har något bra råd, det är inte alltid jag kan säga så mycket, men du vet att jag försöker, och ibland är det bara skönt att få prata ut hos någon, då vet du att jag alltid finns här. Du vet att jag aldrig berättar det du säger till mig, till någon annan.

Du är den vän som jag kan prata om i princip allt om. Men jag säger inte alltid så mycket, får inte alltid ut det jag vill ha sagt. Du vet hur jag hatar att öppna mig inför folk, du vet hur jag hellre vill skriva av mig. Men om jag någon gång skulle tala ut om hela mitt liv, säga det som jag aldrig sagt till någon, då är det nog du.

Lova att aldrig svika mig, lova att aldrig försvinna. Du är bäst, och imorgon när vi träffas, då behöver jag prata. För just nu mår jag så jävla dåligt. Jag kommer till dig rätt tidigt imorgon, så du vet. Vi ska inte göra ett skit på hela dagen. Vi ska bara mysa, prata, titta på film, och ha ångest för att skolan börjar på måndag. Jag längtar så jävla mycket efter att få komma hem till dig, jag vill inte vara här längre..


Du är bäst

Ångest

Jag har ångest, ångest för allt.
Ångest för hur jag ska kunna släppa dig, för hur jag ska kunna säga till en vän att hon får ta honom, att jag ska glömma bort honom nu. Att ajg aldrig mer vill se honom.
Jag har ångest för hur jag verkligen inte vill vara hemma. Jag hatar det här, du gör mig så jävla ledsen.
Jag har extrem ångest för att skolan börjar snart. På måndag börjar helvetet, fan, jag vill verkligen inte.


Jag har ångest över så jävla mycket, men allt vill jag inte ta här, även om jag redan sagt rätt mycket.

jag vill alltid ha det såhär kul

Jag har haft en super kul kväll. Jävlar vilket drag, vilka härliga människor, vilka bra artister, VAD NI ÄR BÄST! 
Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än så, haha


haha fan vilka suddiga bilder, försökte ta kort på Oskar Linnros (min nya favorit!)


PEPP

Efter att ha spammat Moa på msn som ett as så svarar hon äntligen. Hon kommer nog till mig snart antar jag. Det lär bli rikigt kul ikväll tror jag asså! Och på Facebook ser man hela tiden hur folk skriver ''peppa inför keep it loud ikväll'', ''vilka kommer på keep it loud ikväll?'', ''det blir keep it loud ikväll med folket'', och så vidare, så det blir niice! :D

Nu är det bäst att ta på sig nånting, för snart kommer Moa, då ska vi fixa oss och så. SEN JÄVLAR :D jag är peeeepp fan asså! Men bloggar mer sen, puuusss, vi hörs! :)

Mååååste duscha

Hemma från landet nu, måste hoppa in i duschen nu för att hinna i tid till Keep it loud ikväll. Moa svarar inte på msn, och min mobil har dött för tillfället, men jag antar att jag skulle gå med henne dit?
Aja, vet inte när jag ska träffa henne i så fall, men om du ser det här Moa så hör av dig! :D
nu ska jag duscha, bloggar mer sen, puss!

POOLPARTY

Hej på er! Jag är nu hemma efter en sjukt kul kväll på Tinnis! Det var inte så värst mycket folk, de var väl mest i mitten där lixom. Men fett kul hade jag!
Träffade massa folk där, jag och ett par tjejkompisar badade i spetsstring VAD SÄGER NI OM DET VA? ;) hahah, sen badade vi med kläderna på. På slutet blev det lite dans, trampaade även trampbåt.
Albion den lillskiten putta i oss i vattnet hela tiden, en massa killar med bar överkropp, och ja, fan vad kul vi haft det! :D

Imorgon ska jag följa med mina föräldrar till sommarstugan på förmiddagen, sen på kvällen ska jag träffa en massa vänner, då blire Keep it loud. Hoppas det blir bra väder alltså, förra året vräkte det ju ner, så ja, hoppas som sagt på bättre väder i år.
Men nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon. Vi hörs, puss! :)

SES PÅ STAN


två väldigt seriösa bilder på mig och Moa. Vill ni träffa oss så hör av er på min eller Moas mobil, puss :)

Good morning ;)

Min syster sitter och lyssnar på dansk musik, och jag äter frukost framför datorn. Inte lite frukost heller, utan tre rostade grova mackor med massor gurka, och även lite paprika innan det. Till det äpplejuice. MUMS! :D

Nej men hörni, nu är det dags att börja göra i ordning sig. Ska träffa Moa om en timme. Får se vad vi hittar på, har inte så mycket pengar så blir nog inge shopping, måste ju ha råd med inträdet till poolpartyt i Tinnis ikväll också..
Aja, vi hörs, puss

VAD HÄNDER I HELGEN?


Hoppas ni ser vad det står! Kommer i alla fall bli en superlyckad helg känner jag på mig! :D

Torsdag 12/8

Hej bloggen!
Jag har haft en superbra dag, skrattat väldigt mycket.
Först kom Sofia till mig vid typ klockan två. vi var hemma hos mig ett tag, sen gick vi ner på stan. Åt lite, sen kom Hampus och Marcela. Vi typ satt och snacka lite, gick om kring lite på stan, sen träffa vi Julia och Linnea en snabbis, träffa lite mer folk, sen kom Haviar, sen typ Ängel, Albion, och ja ni vet, folk kom hela tiden. Alla är tillbaka i stan och pundargänget bildades igen! Sjukt kul! Som jag sa ''Pundarna is back''. Det var länge sen, fan i vintras asså!

Aja, Linnea kom sen också. Vi satt inne på Donken och chilla rätt länge (precis som förut, på pundartiden). Det var typ jag, Linnea, Sofia, Marcela, Haviar, Hampus, Albion och Ängel. Tror inte jag glömde nån där va? :P hah
Sen var vi ute ett tag, innan det var dags för mig att dra hem. Var hemma vid typ åtta, prata lite med familjen faktiskt, haha. Och ja, nu sitter jag här.
Jag hatar fan att sitta hemma. Vad ska man göra nu lixom? Man är ju inte trött, så vill inte sova. Vad ska man hitta på lixom? Hoppas någon rolig männsika loggar in på msn så jag kan chatta lite med den :) hehe
Puss puuuusss.

tänkte bara tala om att jag är vaken

Godmorgon! Jag vaknade för typ tio minuter sen att Sofia smsa. Hon kommer hem till mig snart, shit, jag är förfan nyvaken! haha, aja. Jag måste klä på mig nånting nu, tänkte bara tala om att jag är vaken.
Nu blir det avslagen coca'cola till frukost. PUSS

MATHILDA SVARAR


Sv; eeeeeeehhhhhh naaaee?!!? är det rykten som går eller?
det vore kul att kolla upp ipadressen, se vem du är som kommenterat detta men.. nae, jag skippar faktiskt det, för jag bryr mig inte speciellt mycket.
Antingen är det bara du som fått för dig det (vilket jag tror), men går det rykten (eller ja, du vill ju såklart med veta efter som det var du som fråga), så kan jag tala om, att varken moa eller jag har haft sex med honom, vi är enbart, vänner, bästa vänner.

HELVETE

vad fan har jag gjort? jag lovade mig själva att aldrig göra det igen.
visst, precis som förr så hjälpte det.
men FAN jag ångrar det.

Grillkväll








ÅHH, VILKEN HÄRLIG DA'

Hej, och förlåt för att jag varit så dålig på att uppdatera idag! Men såhär har min dag sett ut:

Jag vaknade vid typ halv tolv, duschade och gjorde mig iordning, sen gick jag ner till stan och mötte upp Moa och Albin. Vi gick och handlade lite, sen knallade vi ner till trädgårn (trädgårdsföreningen). Där tände vi elden, och ja, vi grillade och så. Sen vid typ halv sju så började det ösregna verkligen, så vi satte oss på en filt på gräset med ett paraply. Det spöregnade, åska och blixtra, coh där satt vi i shorts och lyssna på musik och käka chips lixom. Haha, men sen tog vi alla grejer och sprang under lusthuset som finns där, vi blev ännu mer dyngsura än vad vi redan var, men i alla fall, där satt vi och garva som tusan, drack cola, käka chips, och bara hade det allmänt mysigt :)

Sen skulle Albin hem vid typ halv nio, så vi gick till stan, där hans pappa kom och hämta honom med bilen. Jag och Moa gick runt halva stan coh leta efter en toalett, haha! Sen när vi kom på att vi kunde gå till bion så gjorde vi det, efter det satt vi på Burger King i typ en timme och bara snacka skit om allt och alla, haha, ni vet sånt som alla tjejer gör ibland? :D fett mysigt!
Men sen var Moa tvungen att ta bussen hem vid typ halv tio. Då gick jag hem i min ensamhet, och ja, nu har jag precis kommit hem, coh funderar på vad jag ska göra resten utav kvällen. Jo, just det, jag ska lägga in alla bilder som vi tog idag. Tyvärr tog kameran i slutet så kunde inte ta kort när vi satt där under paraplyet i ösregnet. Men några bilder fick jag, och dom lägger jag upp här på bloggen så fort jag lagt in dom på datorn :)
Ha det så bra så länge, puss

Ibland tycker inte jag om att ha sommarlov

Godmorgon hörni :D idag vakande jag upp på topphumör, har precis ätit lite frukost och så, och ska snart hoppa in i duschen. Sen då? Vet inte. I eftermiddag sen så ska jag träffa Moa och Albin och troligtvis nån/några fler.
Vi ska grilla och ha det allmänt mysigt hela kvällen. Om det är utebio ikväll så ska vi även se på det.

Bajs vad mamma tjatar nu också. Dags att lyfta på min feta röv och göra någonting. Vart ska vi börja? Städa? Tvätta? Plocka ur diskmaskinen? Det är frågan det. Ibland tycker inte jag om att ha sommarlov, för bara för de andra jobbar så kan dom skylla på det, men för att jag är ledig så måste jag sköta allt. Bajs också. Aja, bäst att sätta fart så jag kan träffa ett par poolers sen :)

PUSS

Kvällshumor

Jag och min syster sitter vid varsin dator, lika uttråkade båda två. Tjatar typ om att vi vill ha godis, haha!
Sedan börjar vi prata lite och kommer in på träning:

Carro: Kan vi inte försöka komma upp rätt skapiligt imorgon så vi kan gå ut och gå?
Mathilda: Det låter jävligt jobbigt.
Carro: Aa det gör det. Det finns ju ett annat alternativ, vi kan gå och köpa godis och titta på film istället. Låter inte det liiite mer lockande?
Mathilda: Nja, jo, det gör det väl. Men du, kan vi inte börja med en ny träningsform, vi kan börja simma?
Carro: Aha, vart då? I vattenpölen här utanför då eller?

HAHAHAHH asså seriöst, min syster är trög. Vi bor förfan i centrum, och simhallen ligger bara några meter ifrån lägenheten. Shit asså. Men aja, man märker vart jag har ärvt min tröghet ifrån ;)

Just det, en annan grej som var lite roligt, eller i alla fall vi tyckte det var roligt:

Mathilda: Jag vill ha glass.
Carro: Men gå och hämta en banan då.

Lixom VA? xD
hahahha, men skit samma. Nu ska jag sova vi hörs imoron, puuusss :D

Min bästavän Moa, och jag spelar bowling på vårt egna lilla sätt...


DET HÄR VISSTE NI INTE OM MIG, jag har tråkigt.

Har du?...

Druckit alkohol? - jaa
Rökt? - ja
Rökt vattenpipa? - ja
Fått ett sugmärke? - aa
Haft sex i ett badkar? nej
Gjort ett sugmärke? -  ja
Har haft oskyddat sex? nej
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - aa
Gjort något dumt? - hah ja, vem har inte? xd
Gjort något som du ångrar? - aa
Strulat med ditt ex? - nej
Sagt nej till sex? - ja
Fixat dig i timmar? - haha har jag väl
Gråtit inför mer än 10 personer? - jaa
Smygit ut? - vet itne
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? -
Sovit brevid någon av samma kön? - jaa
Sovit brevid någon av motsatt kön? - a
Lekt med någons känslor? - vet inte..
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som hellst för den? - familj och bästa vänner såklart
Gråtit dig till sömns? -  ja
Gråtit framför någon du älskar? - ja
Har haft sex ute i skogen? - nej
pussat en tjej? - ja
Vaknat av att du gråter? - ja
Skrikit ord som hora och slampa till någon - ja
Slagit någon på skoj? - aa
Blivit slagen på skoj? - aa
Lärt känna över 10 stycken nya människor? - mhh
Gått bakom ryggen på någon? - a
Varit på sol semester? - aa
Badat i havet? - yees
Har haft snöbollskrig? - ao
Sett en hel fotbollsmatch? -  aah
Inte sovit på en hel natt? - ja
Varit på sjukhuset? - ja
Sovit i över 12 timmar? - jaaa
Sett en film mer än 10 ggr? - ja, twilight, haha!
Tagit någon på röven? - eehh ja, vem har inte? :P
Lärt känna någon via internet? - ah
Velat dö? - ja
Sprungit naken utomhus - aa
Åkt buss i över 10 timmar - hm.. nae det tror jag inte
Varit ute en hel natt - a
Blivit tagen av polisen - nej

Skällt ut en lärare - jaa
Svikit en vän - beror på hur man ser på det hela.

10 augusti

Godmorgon! Mamma väckte mig precis, så jag tänkte gå och äta lite frukost. Annars så... vad händer idag? Ingen aning faktiskt. Blir väl bara att ta det lugnt antar jag. Har fullt upp hela veckan sen så! :)
Jag är på rätt bra humör idag i alla fall. Och det är ju bra, hehe. Är jäkla sugen på isglass med. Fan vad gott det skulle va! Kanske knallar iväg till affären och köper det sen, haha, tjock här vettu ;) nerå.

Men nu ska jag äta frukost, bloggar mer sen. puss på er

.

Tankarna går runt i huvudet, tårarna rinner, huvudet börjar värka, hjärtat hugger, jag blir yr, känner att jag blir svimmfärdig.

Jag vaknar upp, klockan är bara lite efter 01:00. Jag har inte sovit länge, bara i ett par få minuter. Jag känner hur huvudet värker, och det hugger i hjärtat.

Jag ser en bild på dig, blir tom. Jag försöker gråta, men tårarna är slut. Jag faller av stolen och börjar skaka, kväver mina skrik, tänker på första gången vi träffades, hur nervös jag var. Jag tänker på nuläget, hur ingenting har förändrats. Jag är fortfarande lika nervös när jag träffar dig, kan fortfarande inte prata, inte tänka. Jag är kär, så jävla kär.
En tår från ögat har lyckats krypa sig fram, rinner sakta ner för kinden. Det blir svart, jag hör ingenting, kan inte tänka.

Jag vaknar upp ett par minuter senare. Tänker att jag måste lugna ner mig. Sätter mig vid datorn, sätter på musik. Jag gråter till musiken, den påminner om dig. Allt påminner om dig, jag vill inte ha det såhär.
Jag vill inte vara kär, olyckligt kär. Det är jobbigt.

Jag tar några djupa andetag, skriver av mig någonstans. Den här gången blev det bloggen, grattis, nu har jag talat ut för er alla hur mina nätter ser ut när jag är ensam. Idag är en sådan natt.

En trevlig dag med booooowling!


hahahah titta Albins min, han ser typ asförälskad ut i mig xD



glad och partysugen, men det blev inge paaarty :(



proffset här då ;)



Albinbooii ger gärnet ;)



hahah alla tre är väldigt vackra där va!? ;d



Albin är charmig på sitt egna lilla sätt,




snygging där! haha not.

NÅNTING SOM MÅNGA DRÖMMER OM

Nånting som många drömmer om i dagens läge, vad är det? Jo, att få sova med Robert Pattinson. Och vet ni, då ska jag berätta en sak. Det var nämligen såhär, att när jag vaknade imorse så låg Robert Pattinson i min säng, bredvid mig!! Helt sjukt eller hur?!! :o Jag blev lika glad som ni är avundsjuka!! SÅ JÄVLA LYCKLIG BLEV JAG!


















Synd bara att jag sedan kom på att det bara var min Robert Pattinson plansch som ramlat ner från väggen och lagt sig bredvid mig, i min säng..... då blev jag ledsen att det inte var som jag trott.
haha ;)

Här har vi snyggingen själv!

trevligt

Jag har haft det jätte trevligt idag, till mestadels i alla fall...... aja, skit samma.
Jag och Moa mötte upp ett par vänner vid typ halv sju. Vi prata lite oså, innan vi gick till en pizzeria och käka. Sen knallade vi iväg till Strandgatan två, körde bowling och hade det allmänt kul. Efter det blev det att leka pundare inne på mc. Jag sa hejdå till alla vid klockan 22.00, då knallade jag hemmåt, sen jag kom hem har jag försökt fälla ett par tårar, och chattat med Sofia på msn om lite grejer. Hemska eller vackra, det får man tycka vad man vill om.

Lägger upp bilder från dagen om en stund, men just nu har jag inte lust till nånting faktiskt, inte ens att blogga, och då är det illa. Fast nej, det är inte så illa som det låter egentligen, bara jag som är allmänt känslig och töntig...

Business ;)

Hej! Jag är nu hemma från stan. Jag och Moa har fikat lite, gått på stan, och haft ett litet ''business-möte''.
Nu är vi hemma hos mig, och ska börja göra iordning oss för om typ en timme ska vi träffa ett par vänner för bowling och käk.
Måste nörja öra iordning mig nu. Vi hör om en stund! Puss

Vad händer i veckan?

jag ser fram emot den här veckan, det kommer bli kul! :)

HUNGRIG

Spännande.. Jag chattar med nån snubbe från Turkiet på Facebook (han la till mig ga att vi hade ganska många gemensamma vänner..). Haha, fatta att jag måste snacka engalska med honom! xD
Aja, imorgon så ska troligtvis jag köra bowling med ett par vänner. Super kul! :) Förresten.. jag gick och la mig, men kunde inte sova... vet ni varför? Jo, för att jag är hungrig. Men jag vill itne gå till köket och göra en nattmacka, för alla i min familj sover, jag kanske väcker dom..
Får väl va hungrig då. Nu ska jag försöka sova igen. vi hörs imorgon! :)

Söndag 8 augusti

Hej! Jag mår inte så bra, har fruktansvärt ont i magen oså, mne vi får hoppas att det går äver tills imorgon, för hatar verkligen magont. Tyvärr så har jag det väldigt ofta, då jag är väldigt känslig mot vissa grejer.
Aja, var ju på landet idag igen som sagt. Hade en massa gäster där idag o sådär, så det var kul. Tyvärr så fick jag ännu mer myggbett, så nu har jag verkligen myggbett över hela benen, fyfan vad jobbigt det är!

Jag har lite ångest emd, för ajg vet itne vad ajg ska göra imorgon.. Ska se om det är nån som vill träffas, annars blir det väl en slappis dag. Men helst vill jag träffa nån roliga människa.
Hur som helst så tänkte jag nog gå och lägga mig ganska tidigt idag. Är så jäkla trött.. Trotts att jag sover aslänge om dagarna.. hehe.

forest

Bilden tagen på en del utav skogen precis utanför vårat lilla torp. Jag tog bilden sist vi var där.



Hej! Jag vaknade för typ en timme sen, har suttit och tittat på tv sen dess. Nu har jag precis bytt om från sov t-shirt till mjukisbyxor och linne. Jag tänkte nämligen följa med till landet idag. Som ni vet så har jag inget internet där, så vi hörs när jag kommer hem sen. PUSS

läggdags

Hoppsan vad mycket klockan blev helt plötsligt! Nu är det läggdags, och imorgon får vi se vad som händer. Kanske följer med familjen till landet, eller så träffar jag några vänner. Vi får se.
Men nu ska jag gå och borsta tänderna och så i alla fall. Vi hörs imorgon! :)

tjockskalle, haha! bjuder på bilden! ;)

SLÄKTTRÄFF, bildbomb









Där, har ni min roliga släkt! Har typ 50 bilder till, men alla blev inte bra, och jaa, jag kan ju inte lägga upp huur många bilder som helst heller, så ja, detta fick räcka :)

Trevligt trevligt!

Hej på er! Nu är jag hemma, och ajg har haft det super trevligt. Men jag tycker det är lite tråkigt, för det är ju alltid roligast i slutet, och då ska man ju åka hem lixom..
Men vi har i alla fall lekt lekar, skrattat och sjungit sånger så det står härliga till. Det har varit jätte trevligt, och jag tog ett par bilde.r Inte så många, emn några i alla fall ;) Jag ahr inte lagt in dom på datorn än, men tänkte göra det nu, kanske kommer upp ett par bilder snart. Puss

Till motala för släktträff

Hej! Jag åker till Motala nu för att träffa släkten. Släktträff vet ni :) Vi har det varje år, men var inte där förra året, så har inte träffat endel utav dom på två år, småttingarna har ju blivit stora nu ju!!
Haha, aja, jag orkar itne ta några bilder på hur jag ser ut, men jag tar med mig kameran, så imorgon lär det bli bilder från släktträffen i alla fall! Vi hörs när jag kommer hem ikväll. Puss!

NATTI NATTI

Dags att sova kanske? Jag är inte värst trött, men vafan, skit samma, har inget bättre för mig i alla fall. Min syster kommer väl hem från krogen snart antar jag, haha.
Aja, godnatt gullungar, vi hörs imorgon! :)

Dagens ilandsproblem

Vafan ska man ha på sig imorgon? Jag ska på släktträff då, och jag vill va lite finklädd, men ändå inte föör finklädd. Vad ska man då ha på sig lixom? Får ta och rota som fan i garderoben och alla lådorna. Hoppas jag komemr fram till något vettigt, annars får jag gå naken ;)

MATHILDA SVARAR



Sv; hahah, tack för ännu ett skratt! xD
Menar du att jag tar åt mig bara för att jag svarar på din kommentar? Haha, okej? Men det roliga är att... Jag länkade precis min blogg på min Facebook, och typ tio min efter jag gjort det så kom denna kommentar. Samma sak när jag hade skrivit ''fjortisinlägget'' så tog det typ tio minuter innan jag fick din kommentar. Jag tycker det är ltie kul bara, för det är ju ganska stor chans att du själv är ''en såndär äcklig fjortis'', eftersom du ''gör en så stor grej av det''.
Men som sagt, vad vore en blogg utan sånna här kommentarer? INGENTING. Så fortsätt kommentera, men jag kommer inte svara på nästa kommentar ju DU skriver till det här inlägget.
Men hade så bra, och jag säger det igen, jag älskar er, och ajg vet att ni älskar mig, för annars hade ni inte läst min blogg, hahahahh ÄGD ;) love you

Update: Man har ju en egen syn på hur en fjortis ser ut, men så som jag beskrev en fjortis i det här inlägget, så är inte jag. Sen får andra tycka vad dom vill :) PUSS

LANDET



Jag och Carro har städat förfullt, och grabbarna har fällt träd och sånt. Katterna fölljde ju med idag också, dom var ltie rädda i början, men sen gick det bra.
Vi var ute på landet från klockan halv ett typ till åtta. Super trevligt har vi haft det.
Nu ska jag duscha, sen ska ajg se om det blev nån cola över. Fast idag har jag faktiskt druckit typ en liter, så har itne lika mycket panik, haha! Men aja, vi hörs :)

Blir ingen promenad

Godmorgon! Det blir ingen promenad, istället följer jag och min syster med pappa till landet. Vi får se vad vi har att göra, men katterna följer med också. Kanske kan tvinga med henne till effären en liten snabbis innan vi åker, så att jag kan få köpa cola.
Nu måste jag börja göra iordning mig, för pappa kommer om typ en timme och hämtar oss. Puss, vi hörs.

FAN VAD JAG VILL HA COCA-COLA!!!!!!

Jag har tråkigt, och jag är så jäääääävla cola sugen!! Seriöst, jag håller på att dö. Men ingen jävla affär är ju öppet så här dags, så jag måste vänta tills imorgon, bajs också. Hungrig är jag med. Fan.
Nej hörni, nu ska jag försöka sova, och imorgon ska jag tvinga med min syster att gå ett varv runt stångån. Ellej, det lär nog vara hon som tvingar med mig.. Men jaja, nu ska jag borsta tänderna oså. Vi hörs imorgon! :)


Jag kommer drömma om  cola inatt asså..

Dagens outfit 5/8


Har världens mensmage idag, så fick bli en slappis t-shirt ;) inget smink heller.

Tee: Monki
Jeans: JC (Crocker)
Solbrillor:(Ray-ban) Köpta på Kreta

Torsdag 5 augusti

Hej! Jag har varit ute på stan med min mamma och handlat lite grejer till sommarstugan. Blev även lite blockpennor, sudd och sånt till skolan börjar. Shit, har jag någonsin tänkt på skolan? Det är nåt fel asså, haha!
Vi åt en glass också, mums! Nu är det snart kvällsmat. Är ashungrig för jag har inte ätit någon lunch idag. Men aja. Kika in om en stund så ska jag lägga in dagen outfit :) Puss

MATHILDA SVARAR



Sv; HAHAHAHHAH, först och främst vill jag bara tacka för morgonens skratt! Sen så vill jag även ge dig ett råd: Läs hela inlägget ordentligt innan du kommentarar. Sen så... Varför ska folk alltid kommentara anonymt när de kommentarar en sådan typ av kommentar? Det känns så töntigt lixom. Jag menar, tror de som kommentarar (enligt dom taskiga kommentarer), att jag ska bli ledsen och arg, och skälla ut personen? HAHAHHA det är ju löjligt förfan!

Men okej, tillbaka till just den här kommentaren. Jo, det är såhär... Inlägget är inte riktat mot mig själv, för att som det stod i inlägget så var de riktat mot 11-14åringarna som jag har på Facebook. Sedan, tycker du det passar bra in på mig? Då kan ajg tala om för dig att jag använder varken foundation, puder, rouge eller vit kajal. Masscara anävnder jag jävligt lite utav. Sen de kortkorta kjolarna/klänningarna/linnena och uringningarna... Jag använder sällan uringning, och kortkorta kjolar och linnen och gud vet vad använder jag knappt heller. Utan jag har alltid ickegenomskinliga byxor på mig, och när jag har nylonleggings så väljer jag rätt trosor, och jag har även ett linne/kjol/klänning som går en bit nedanför rumpan. Vilket dessa fjortisar jag fick damp på igår inte har. Och ja.. vad ska jag mer säga? Jo, som jag nämde igår så vet jag mycket väl om att även jag varit inne i en fjortisperiod. Men jag menar, vem har inte? Det är fullt normalt, men det betyder väl inte att jag inte för störa mig på dom? Och just det ja.. på insidan kan jag mycket väl vara ''fjortis'' ibland, men jag menar, som om jag inte är medveten om det, och göra det med flit?
Och.. vad vill ajg mer få sagt? Ingenting tror jag. Men kommentera inte anonymt nästa gång, för då kan jag svara lite mer personligt, och det kunde jag ju inte nu. Men det kanske är så att du själv är en typisk fjortis, så som jag beskrev i det här inlägget.
Och när man skriver ett sånt inlägg så är det klart, då får man ju räkna med såna här anonyma kommentarer. Men jag gillar det. Jag menar, vad vore en blogg utan ''taskiga'' anonyma kommentarer? INGENTING. Tack för att ni finns underbara läsare, jag älskar er

jag är suuperhungrig

Godmorgon! Jag är nu vaken, och mår skit rent ut sagt. Jag har ont i halsen, och fruktansvärt ont i magen.
Jag vet inte vad jag ska hitta på idag heller. Kanske drar ner till stan en stund, för det är ju trotts allt ganska fint väder för en gångs skull. Jag får se.. Jag ska äta frukost nu i alla fall, jag är superhungrig! Puss

ALLA DESSA JÄVLA FJORTISAR

Jag sitter och garvar för mig själv åt alla små fjortisar som jag har på Facebook. Men dom kommer väl med ut ur den perioden snart, precis som jag gjorde, bara det att jag var aldrig så mycket fjortis som dom är.
Men det som är mest sorgligt är att dessa fjortisar är från 11 till 14 år gamla. Seriöst, ELVA ÅR?!!! Jag visste förfan knappt vad masscara var när jag var elva år!! Jag började använda ögonskuggor i alla möjliga färger när jag gick i femman, men det var enbart till ''kalas''. Nu går de små elvaårningarna omkring med kortkort och stor uringning på stan, dricker 2,25 cider och låtsas vara fulla, sminkar sig med tio ton foundation, nio ton puder, två hela masscaraflaskor, en hel vit kajal penna, och så mängder med rouge till det. SERIÖST VART FAN ÄR VÄRLDEN PÅVÄG EGENTLIGEN? Så jävla sorgligt är det. 14-åringarna kommer väl förhoppningsvis ur det under det här året.
Men nu när jag börjar nian, då komemr jag inte bara behöva stå ut med årets åttor, utan även sjuorna. Fyfan, jag kommer dö, fan vad jag kommer reta mig på alla. De ser ju ut som bajsnödiga horor när de går omkring där och putar med aset, gör en ful grimas (som de själva tycker är jätte sexiga), och puschar med brösten lite till, så alla små fjortisboys ska komma och knulla dom i röven. Nej, vänta, det skulle dom aldrig våga. JAG LOVAR ATT DOM INTE ENS ATT PUSSAT NÅN ANNAN ÄN SIN BÄSTA VÄN. Usch, vad jag stör mig på alla dessa fjortisar. Väx upp nån gång förfan!!


Förlåt för mitt utbrott, var bara tvungen att få ur mig det...

Dags att gnälla lite

Jag är på gnällhumör, så ja, nu ska ni få höra vad synd det är om mig:

  • Jag är hungrig, men är alldeles för lat för att gå till köket och hämta någon nattmat
  • Jag är trött, men är alldeles för lat för att först förflytta mig från datorn till badrummet och tvätta bort smink, ta ut linser, borsta tänderna och bla bal bla, och sedan därefter förflytta mig från badrummet till sängen.
  • Jag är allmänt irreterad på en mängd med olika personer.
  • Jag vet inte vad jag ska hitta på imorgon, men ajg vägrar att bara sitta inne och glo och inte göra någonting.
  • Jag hatar att det bara regnar och är ''kallt'' ute, vart försvann sommaren lixom?
  • Jag har ångest för att det bara är en och en halv vecka kvar till skolan börjar, PANIK!!
  • Vissa personer vill bara göra andra jävligt avunsjuka
  • Och jag har bara allmän ångest och panik.

FAN VAD DET ÄR SYND OM MIG.

MATHILDA SVARAR



Sv; Först och främst vill jag tacka för komplimangerna! :D
Men hahahah vad roligt att du bara sett mig med en colaflaska i handen! Det är faktiskt fler som sagt att jag ofta håller i en Coca-Colaflaska när jag är på stan! Men jag älskar cola, och dricker ungefär en liter om dagen, fast ganska ofta blir det mer än en liter ;)
Och nästa gång får du mer än gärna komma fram och prata lite, det skadar aldrig att komma fram och prata lite med mig! Jag bits inte vet ni ;)

BATMAN

Som jag nämnde lite snabbt i förra inlägget så blev vi stoppade av Batman på stan idag. Det var såhär, att jag och Moa kom och gick, vi var typ vid Gyllentorget/Lillatroget och så kommer det fram en kille som är utklädd till Batman och säger till Moa ''Du ser ut som en harmlös kvinna i nöd, får jag bära dig?'' Moas svar kom snabbt medans jag stod och gav honom en feeeet jävla bitchblick, ''Eehhh nae?!'' svarade hon. Sedan gick vi därifrån chockade, och skrattandes. Det värsta var att hans snygge kompis satt och filma allt!! Shit asså.
Hur som helst, sen när vi satt och fikade i Gränden (bytte fik för en gångs skull, shoohoo!), så kom Batman och hans gäng och åkte upp och ner i rulltrapporna. Jag fick en liten dålig film på det, kolla noga så ska ni nog se honom:


Jag snodde filmen från Moas Videofy.me, för orkade inte lägga in den på datorn och så själv ;)

Onsdag 4 augusti

Hej, jag är ledsen för dålig uppdatering! Menb jag mötte upp Moa på stan vid klockan ett idag. Vi har shoppat lite, fikat, ätit pommes, blivit stoppad av Batman, och gud vet vad. Jag har haft det jätte trevligt, alltid lika kul med min bruur :)
Vid typ halv fem så följde jag med henne till bussen, sen knallade jag hemmåt. Och påvägen hem så fick ajg ett sms från henne där det stod att det var några 13-14åringar på bussen så spelade våran låt ''Livet leker'', hur sjukt är inte det egentligen?
Aja, väl hemma var det bara att byta om till mjukisbyxor och så, sen följde jag med mamma, pappa, morfar och syster ut till landet. Vi grillade och hade det jätte mysigt! Nu har vi nyss kommit hem, och jag ska nog titta på reprisen av gårdagens Allsång på Skansen, eftersom jag missade det igår.
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft! Vi hörs :)

Ska träffa Moa om en timme

Åhh vad jag är trött! Men jag måste duscha och bla bla bla. Ska träffa Moa klockan ett. Det kommer säkert bli göööör mysigt, men just nu är jag bara så jävla trött.
Fan, PANIK, om en timme så måste ajg gå hemmifrån, och ajg har inte ens duschat än! Ajdå, bäst att skynda sig på. Bloggar mer sen, puss.

Tisdag

Hej hörni! Jag har varit ute på landet med mamma och pappa. Det börjar bli riktigt fint där ute nu, lite kallt dock, och eftersom det inte finns någon el så var vi tvungna att tända en himla massa värmeljus, asmysigt!

Imorgon vill jag hitta på något. Jag vill hitta på något med en vän. Vad finns det att erbjuda? Jag har ingen aning. Jag får se vad som händer. Men just nu har jag ingenting att blogga om, hoppas jag får upp min fantasi lite, så bloggar jag mer sen! Puss

HAHAHAHHAHA

OMG!!! Tror du helt ärligt att jag bryr mig om dina kommentarer? Jag vet vem du är, och jag raderar dina OMOGNA kommentarer vettu ;)

I alla fall, jag ska hoppa in i duschen, sen ska jag gå till Hemköp och handla ingredientser så jag kan baka, intressant? Nej, troligtvis inte, haha! I eftermiddag så följer jag troligtvis med mamma och pappa till landet, jag har inget annat för mig, så lika bra, hehe :)



hahahha jag klipper gräset ;) ni anar inte vilken träningsvärk jag fick efter att ha klippt gräset en hel dag!! :o

Vad roligt att mina vänner märker när jag är trött ;)



Moa, jag var för trött, du hade rätt, för jag gick och la mig vid typ klockan 01:00, och jag somna direkt, så du hade rätt guuummsan ;) hahah jag är flum idag igen, roooligt! :D

Brukar inte vakna av mig själv

GODMORGON! Jag kan inte fatta att jag vaknade klockan elva idag, utan att någon väckte mig, och jag är jätte pigg! Jag ska smälla i mig lite frukost, sen ska jag duscha. Annars så.... Vad fan hände ridag då? Ingen jävla aning. Oh shit vad jag svor där. Men men, det är min blogg ;) hah!

Jag är lite sugen på att baka, så jag kanske ska göra det idag. Jag skulle ju gjort det igår. men det blev ju aldrig så... men aja, skit samma. Jag kanske ska baka idag i alla fall. Men vi får se om det kommer något annat ivägen.
Vi hörs senare, nu ska jag äta frukost, puuuss

Jag skrattar åt mig själv

Haha, vem äre som har tuggat upp ett helt tuggummi paket på mindre än en timme? Jo, jag såklart! Haha shit, jag skrattar nästan åt mig själv, för nu är jag hungrig också. Jag är för rolig asså ;)

En till som är rolig, det är Moa. För som jag sa i förra inlägget så skulle jag be Moa berätta en rolig historia för mig. Självklart fick jag till svar ''jag kan ingen'', jag bad henne då hitta på en egen, och här ska ni få höra:

Det var en gång en köttbulle som skulle klättra upp på taket, men när han skulle ta tag i stegen kom han på att han inte hade några armar.

Asså HAHAHAHHAHAAHH OMG!!! Bäst var den ju :D

Jag skrattar åt mig själv

Haha, vem äre som har tuggat upp ett helt tuggummi paket på mindre än en timme? Jo, jag såklart! Haha shit, jag skrattar nästan åt mig själv, för nu är jag hungrig också. Jag är för rolig asså ;)

En till som är rolig, det är Moa. För som jag sa i förra inlägget så skulle jag be Moa berätta en rolig historia för mig. Självklart fick jag till svar ''jag kan ingen'', jag bad henne då hitta på en egen, och här ska ni få höra:

Det var en gång en köttbulle som skulle klättra upp på taket, men när han skulle ta tag i stegen kom han på att han inte hade några armar.

Asså HAHAHAHHAHAAHH OMG!!! Bäst var den ju :D

puss i rumpan, jag är flum och jag har tråkigt

Mitt godis är slut, så sitter och proppar i mig ett helt tuggummi paket i brist på annat gott att äta. Hej, jag är jäkla sötsugen. Nej hörni, imorgon ska jag bannemig se till att gå en morgonpromenad! Jag har inte tränat på aslänge, så bäst att gå ut att röra på fläsket lite asså ;)
Vad gör jag annars nu då? Inte ett skit är svaret. Fan vad tråkgit jag har! Ska be Moa att säga några roliga historier till mig eller nåt, hahaah hon kan nog inga, men då får hon väl hitta på egna! ;) VI HÖRS

TVÅ NYA LÅTAR!

Nu ligger det uppe två nya låtar på Moas och min Myspace sida. Enligt mig är båda lite smått bättre än dne första låten vi gjorde, men dock märke jag att det var lite dåligt ljud på ''I min närhet''. I den låten kommer förresten Gabriel (Gabrielo) in på slutet ;)

KLICKA ER IN OCH LYSSNA VETTJA!!
http://www.myspace.com/mandmmusic95

jag har tråkigt

Jag äter djunelvrål och tjatar på att Moa ska lägga upp låtarna på Myspace. Jag har riktigt jävla tråkigt, och vet inte vad jag ska hitta på som är roligt såhär dags.
Jag uppdaterar igen så fort låtarna ligger uppe på Myspace, hare gött sålänge! ;)

ny header

Jag slänge ihop en ny header lite snabbt. Den är väligt enkel och inte direkt den bästa, men den får duga tills jag orkar att ta tummen röven och göra en bättre.
Vad tycker ni om den?

100802

Hej! När klockkan var typ halv två idag så hade jag tänkt att gå ner till stan och handla lite ingredientser för jag tänkte baka, men då smsa Moa och fråga om jag ville träffa henne på stan, så jag gick och mötte henne. Vi gick och käka på Donken, sen gick vi runt lite på stan. Jag köpte bara en concealer. Sen handla vi lite cola och godis och begav oss mot studion. Där mötte vi Gabriel, och han hjälpte oss att spela in en nya låt, även att greja lite med en annan låt, så ikväll lägger jag upp två nya låtar här! :) De är mycket bättre än den första, och ena låten är på engelska! Men som sagt, lägger upp dom här så fort Moa lagt upp dom på våran Myspace sida. Jag har inte riktigt lärt mig det där än xd haha.

Men nu ska jag äta, vi hörs seenare sötnosar :D pusss och jag är glaaad nu :D

MATHILDA SVARAR



Sv; Nej tyvärr, jag hittade dom som sagt i en låda ute på landet. Men det går nog att hitta ett par liknande ska du se! :)

jag är sur

Godmorgon! Jag vaknade upp på fel sida och har ingen lust till nånting. Jag tror jag ska ha en ''bakdag'' idag. Jag ska baka en massa olika goda kakor :D tror jag.
Nu ska jag äta frukost, sen får vi se vad som händer. Har tappat blogglusten lite, men fortsätt titta in, för det kommer antagligen komma in endel inlägg under dagen i alla fall. Puss

och jag trampar på

Jag orkar verkligen inte hålla mig vaken längre! Nej, det gör jag inte.. Jag har gått upp så tidigt två dagar i rad nu, så jag klarar verklgien inte av att vara vaken mer, måste sooooova. Ska borsta tänderna och så, sen sova, fan vad skönt! :D

GUBBGLASÖGON

'
Hittade dom i en låda på landet. Dom är rengjorda och färdiga att användas! Erkänn dom var rätt snygga? :D

ingen blogglust

Jag har ingen lust att blogga för tillfället, men är i alla fall hemma från landet nu. Ätit lite pizza och så, vet inte vad som händer nu, men ska väl nörda framför datorn ett tag. Ingen aning vad jag ska göra imorgon heller, men det tar vi då. Puss
RSS 2.0