love is callin'

Haha jag vet om att det går snack om mig och min pojkvän? Det går rykten och bla bla bla. Jag tänker inte säga ett skit, ni får tro det ni tror, ni får prata om det ni pratar om, jag bryr mig inte ett skit. Fortsätt diskutera, men jag kan säga att vissa är smartare än andra! haha puss ;)



??? ;)


Det har varit till och från sedan sommaren 2011. Pga Öland-kaos vill jag inte nämna varken namn eller lägga ut bilder. Riskerar ingenting.

GÅRDAGENS SHOPPING


Röd väska H&M 199/ Transparent skjorta H&M 199/ Örhängen BikBok 49/ Jacka BikBok 599

jag vänder om gång på gång


Tre instagram-bilder från idag.

Tjena! Vet att bloggningen suger, men jag har inte så mycket att blogga om för tillfället.
Men igår kom Victoria till min praktikplats strax före klockan sex och hämtade mig. Vi tog en sväng på stan (visar upp shoppingen senare), träffade min pojkvän en stund, sedan åkte jag coh Victoria hem till henne och åt, hade girltalk, tittade på Big Brother och Snabba Cash.
Idag tog jag tåget hem vid klockan 18, träffade pojkvännen en snabbis och pratade, åt sedan mat hemma hos mig och nu sitter jag bara och chillar.

Puss

Tjena! Jag var på praktiken från 10-18 ida...

img_9102 (MMS)

Tjena! Jag var på praktiken från 10-18 idag i vanlig ordning, efter det gick jag hem och åt mat, har tittat på tv och slöat riktigt mycket. Imorgon är det fredag, tänkte då våldgästa familjen Cato troligtvis. Ingen koll på vad helgen har att erbjuda annars men det gör inget för allt känns så jäkla bra i vilket fall :love: Puss!

allt detta tjat


Bilder tagna från google.

Nu är det såhär, att jag är så förbannad på allt detta tjat om Eric Saade!! Överallt läser man att han är ''ful och en dålig människa'' och allt vad det nu står, pga att han tar ett dyrt pris för backstage biljetter till hans konsert. Visst, 1500 kr är mycket pengar, men herregud att säga att Eric är en dålig människa och inte tänker på sina fans pga det är väl ändå sjukt?

Eric Saade har själv gått ut och sagt att stora delar av pengarna som backstage biljetterna kostar kommer att gå till stiftelsern Min Stora Dag, och en enkel liten fråga, vad fan är det för fel med att ge pengar dit? Det finns inget fel alls!

Förövrigt så gör Eric ca 100 gratissigneringar per år, just för att han bryr sig om sina fans så mycket. Man får chansen att både höra honom sjunga, få autograf, krama honom och få ta kort med honom gratis. Och om någon då vill lägga 1500 kr för samma upplevelse så är den väl upp till den? Varför ska alla snacka om det för? Varför ens bry sig? Blir så arg på det!

Och jag ''försvarar'' inte Eric, säger allt detta, bara för att jag själv är ett ''fan'' av honom. Utan jag hade blivit minst lika förbannad om det varit någon annan.
Punkt slut.

Norrköping


Tre bilder från idag.

Hej! Imorse ringde jag praktikplatsen för att medela att jag ville vara ledig idag. Vet ni varför? Jo, för att min mamma och syster skulle åka till Norrköping och ha en tjejdag med shopping och fika. Gissa om jag blev avundsjuk? JA! Och när jag då även visste att jag jobbat några timmar för mycket än vad jag behöver så bestämde jag mig för att följa med till Norrköping. Shit, det känns som det var evigheter sen som jag var där, just för att jag är där varje dag när jag inte är på praktik..

Tanken var att komma hem med en massa shoppingkassar, men det enda jag kom hem med var: ett halsband, solpuder, solglasögon och en present till Victoria.

Snart ska jag hoppa in i duschen. Imorgon är det praktiken igen som gäller, trevligt! :) Bloggar mer senare eller imorgon, puss

17 ÅR



Fick sluta två timmar tidigare från praktiken idag, så var hemma redan vid lite över fyra. Umgicks då lite med farfar innan resten kom! Fick fina presenter (mest presentkort hehe) och av käre Victoria fick jag ett par fina skor!

Vill tacka för alla fina presenter och gratulationer jag fått idag! Jag har haft en superbra dag! Nu har jag nästa sak att längta till: 25 april! Vad händer då? ;) ;) hehe

Jag ska snart gå och sova, för imorgon är det back to work igen. Bloggar mer imorgon! Puss :love:

it will never be the same



Tjena! Läget? Med mig är det superbra! Jag kom hem från praktiken för ca en timme sedan. Snart blir det mat, dusch, städning och sådana saker. Imorgon fyller jag år och då kommer delar av släkten + Victoria och firar mig. Ska bli supertrevligt!

Förlåt för dålig uppdatering förresten, men jobbar från klockan 10-18 varje dag så har inte så mycket tid att blogga, men gör så gott jag kan haha! Puss på er ;)

tre par



Haha jag sa ju att jag inte skulle köpa någonting idag, men skor var något nödvändigt och när jag hittade dessa för billigt pris kunde jag inte låta bli. Fick lite beslutsångest för vilka jag skulle välja med så jag köpte tre par! Men det är väl aldrig fel? ;) Nöjd är jag i alla fall! :love:

AMAZING




Det finns säkert några ensamma själar där ute med lite smådeppigt humör som inte kan gå ut i det härliga vårvädret, då vill jag bara ge er min nya droglåt! Amazing - Danny Saucedo, grym låt! Den fastnar verkligen på hjärnan! ;)

PUSS

I'm feeling great, I'm feeling awesome



Nu drar jag ner till stan för att ta en sväng med Victoria, sedan åker vi troligtvis vidare till Ikano-huset. Lär inte bli någon shopping för min del då mina pengar inte rullat in på kontot än, men titta lite skadar ju aldrig? :D

Ha en bra dag i vårsolen! Puss ♥

Tjena! Slutade klockan 18 idag med, efter ...

img_3369 (MMS)

Tjena! Slutade klockan 18 idag med, efter det gick jag till Bosses Glassbar och åt årets första Bosseglass med fina vänner - tecken på att våren är här! Satt på en bänk och snackade ett tag, sedan gick jag och Victoria hem till mig och fortsatte med girltalk + mat. Hon åkte precis hem, nu ska jag chilla lite i min ensamhet. Imorgon blir det troligtvis stan en stund med min braiga vän. Hörs, puss :*

Nu beger jag mig till praktiken! Efter den...

img_8754 (MMS)

Nu beger jag mig till praktiken! Efter denna dag har jag klarat av en vecka, sedan är det två veckor kvar innan det är lov och sedan tillbaka till skolan! Men nu måste jag gå, bloggar mer när jag kommer hem puss :love:

Grattis på födelsedagen mamma! ♥


Bilder från idag, ;)

Hejsan! Idag kom Victoria och hälsade på mig på min praktikplats vid halv sex, det var lungt där så vi snackade massa, sedan slutade jag vid lite innan 18, vi gick då och pratade en stund innan jag var tvungen att stressa hemåt för att fira världens bästa mamma som idag fyller år! Vi har ätit mat och tårta med familjen, och hon har även fått öppna lite presenter.

Jag ska snart hoppas in i duschen, och idag har jag en sådan känsla att jag inte kommer somna förnst sent inatt.. Jobbigt.. Aja, puss på er ;)

17 ÅR OM 7 DAGAR


Bild från mars förra året! Haha man ser att jag ser mycket yngre ut där! Tycker ni inte det med? :D

Visste ni att jag fyller 17 år om en vecka? Vet att det inte är något speciellt med 17 egentligen, förutom 1 år närmare 18. Men det blir väl mer ansvar och mer förväntningar. Men ska bli kul att komma lite närmre livet som vuxen, för ja, jag vill bli vuxen ;) PUSS

Kommentar

AMILIES om Tjena! Hemkommen från praktiken vid lite ö...:
föllt din blogg nu i två år. det är jättekul att se hur du utvecklas i allt både bloggen och irl och läsa hur din vardag är en helt vanligt människa! helt klart den bästa blogg jag läser och ville bara tacka för en bra blogg! :)

från amilie
IP: ***.**.**.***


SVAR: Hej Amilie! Vad glad jag blir :D Hade ingen aning om att jag hade läsare som följt med mig så länge, men det är superkul! Hoppas du fortsätter föja min blogg, kommenterar and so on. Det är såna som du som man blir så glad av! :D Kramar!! ♥

Tjena! Hemkommen från praktiken vid lite ö...

img_0892 (MMS)

Tjena! Hemkommen från praktiken vid lite över 18. Har precis ätit lite och sitter nu och tittar på film med mamma och pappa. Ska hoppa in i duschen sen när jag sett klart på filmen, dega lite framför datorn, innan det är läggdags i think. Har inte så mycket att säga, puss :love:

happy balloons



Tjena! Läget? Med mig är det bra, första dagen på praktiken gick bra. Nu på kvällen har jag pratat lite med både Ninni och Victoria, trevligt! :)
Sitter och glor på tv nu, bloggar mer imorgon, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Puss

mot praktiken


Byxor H&M / Topp Gina Tricot / Skärp Monki / Halsband Ur & Penn / Kavaj Victorias

Godmorgon! Nu har jag gjort mig iordning, ätit frukost osv osv. Snart är det dax att dra mig ner till min praktikplats. Jag är fortfarande lite osäker över klädvalet, men får hoppas det blir bra.. Shit, ni fattar inte hur nervös jag är!! Men det ska nog gå bra :D

Måste fixa det sista nu, sen måste jag dra! Puss

Have you ever done something you can’t change?



Jag har provat kläder hela kvällen men har fortfarande inte hittat något bra att ha på mig imorgon. Herregud vad har man på sig när man ska praktisera på en bröllopsbutik? Snacka om jobbigt liv! ;)

Nej men helst seriöst, jag har aldrig varit så här nervös. Jag var inte ens så här nervös när jag skulle uppträda med en utav min (och moas) egna låt på avslutningen i 9an inför alla!! Men får hoppas det blir bra i alla fall... Det tror jag :D

Förutom att prova kläder nu på eftermiddagen/kvällen, så har jag även snackat lite med pojkvännen. Tycker synd om honom som måste lyssna på mitt tjat ;) haha!
Nu måste jag fortsätta med klädprovanet, duscha och allt sådant. Puss! :love:

jag vill inte ångra någonting som jag inte gjort



Det kommer bli bra, allt kommer bli bra, det kommer lösa sig, allt blir superkul.

BILDBOMB - Birthday party!



Jag har så jäkla fina vänner, älskar er allihop ♥ Även ni som inte kunde komma igår! Puss

BLACK JEANS


Svarta midjehöga byxor H&M 399 / Isadora Mascara Kicks 99

Sådär ja! Jag är nu hemma med ett par nya svarta byxor och en ny mascara. Planen var att komma hem med ett par skor också, men hittade inga till det priset jag ville så jag får ta det någon annan dag. Det är så tråkigt att gå och shoppa själv, så jag pallade inte mer nu. Men nöjd med det lilla jag fick med mig hem i alla fall! :)

mot city



Jag drar iväg till stan nu och ska leta efter något vettigt. Är på lite smådeppigt humör pga praktiken imorgon, så shopping kanske hjälper? haha! Bloggar mer när jag kommer hem, då ska jag bland annat lägga upp lite bilder från gårkvällen! :) Puss

taggar fest

Nu har jag bakat till kvällen, har även hunnit med handlat osv osv, nu väntar jag på att Victoria ska komma. Måste börja göra maten, fixa iordning oss, fixa i lokalen och allt annat som måste göras. Stressigt!!! Gästerna kommer om ca två timmar, hur ska vi hinna?

Det är tråkigt att det var så många som inte kunde komma också... Men bara göra det bästa av situationen och hoppas att allting löser sig ändå! Kul blir det nog även om alla inte kan komma.. Nu måste jag fortsätta med allt som måste göras, och snart kommer nog min käre vän med. Bloggar troligtvis mer senare, puss :love:

GRATTIS PÅ 17-ÅRS DAGEN MIN BÄSTA VÄN



Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Victorias födelsedag!!
Jag är så glad att jag har dig min vän! Jag vet helt ärligt inte vad jag skulle göra om jag inte hade dig. Med dig kan jag prata om allt, då menar jag verkligen allt, och du förstår jämt. Aldrig kunde jag ana att jag skulle träffa en så bra vän som du, med samma dåliga (eller bra?) humor som jag, du är lika tjejig som jag men samtidigt lika grabbig!

Jag hoppas du får en grym födelsedag, för det är du värd! Hör av dig när du vaknar så jag vet när du kommer hit. Puss på dig min allra bästa favorit sambo, du är bäst! ♥ ♥

jag kan offra allt jag har för ingenting




försöker att alltid tänka positvit, men nu går det inte.

There’s no halo ’round my head


Langar två bilder på när vi lärde oss rulla upp på spolar. Rätt nöjd för att vara första gången! :)

Nu ska jag gå och sova, imorgon ska jag upp hyffsat tidigt för att fixa med allt. Måste hinna duscha, handla, fixa kläder, pynta lokalen, duka, laga mat, göra mig iordning, och ifall jag hinner ska jag träffa pojkvännen en stund. Säkert någonting mer som måste göras fast som jag glömt bort.

Bloggar mer imorgon i alla fall! Är så himla glad att min dator funkar igen! Haha, puss ;)

livet i ett nötskal



Tjenare! Min dator blev lagad idag så det känns asbra! Jag har även fått en praktikplats, så i 3 veckor ska jag hänga på Bröllopshuset. Snacka om att jag är nervös!! Bara grejen om vad jag ska ha för kläder på mig på dagarna? Usch, ni fattar inte hur fruktansvärt rädd och nerövs jag är...

Men nog om praktiken! Vet ni vad som händer imorgon? Jo, jag och Victoria har en liten middag/party för att fira att vi fyller 17 år! Längtar supermycket, tror och hoppas på att det kommer bli askul! :D

Just nu sitter jag forever alone i soffan och tittat på The Voice Sverige samtidigt som jag äter lite fredagsgodis. Mums! ;) Victoria åkte hem någon gång mellan åtta - halv nio. Innan det har vi fixat i lokalen vi ska vara i imorgon, och vi har även hunnit med att handla mat, och jag har även varit och presenterat mig på min praktikplats.

Men hörni, jag bloggar mer senare, puss :love:

Hej! Sitter på tåget hem från skolan nu. I...

img_1745 (MMS)

Hej! Sitter på tåget hem från skolan nu. Idag har jag klarat av två viktiga samtal, ett med ett dåligt besked och ett med ett "kanske". Mötet blev framflyttat till imorgon, så tog istället en lunch med pojkvännen och nu sitter jag som sagt på tåget påväg hem. Ska ringa ett till samtal vid två, nervös!! Men jag bloggar mer när jag kommer hem, kan låna mammas och pappas dator! Puss

Godmorgon! Jag har försovit mig men bara p...

img_7682 (MMS)

Godmorgon! Jag har försovit mig men bara pallra mig upp ut sängen senare än planerat och ta tåget till skolan. Ska klä på mig och sådana viktiga saker, sedan väntar 30min tågresa, och under tagen ska jag klara av tre viktiga telefonsamtal och ett möte. Det här ska nog gå bra! Puss

DATORN TRASIG



Har liite batteri kvar på min dator så passar på att göra ett snabbt blogginlägg. Det är inget fel på själva datorn, allt är som det ska, förutom den lilla nackdelen att det inte går att ladda datorn. Det är något glapp, vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken eftersom jag behöver datorn, men ska försöka prata med någon på skolan som vet vad jag ska göra. Vägrar betala någon avgift eftersom det inte ens är mitt fel, men får se hur allting blir. Väldigt jobbigt ifall jag måste skicka iväg datorn till Apple i alla fall.

Hur som helst så ska jag snart duscha sedan vet jag inte vad jag ska hitta på. Har absolut ingen lust för skola imorgon eftersom jag känner att ingenting är på min sida. Jag har ingen praktikplats, datorn är trasig, jag har inga kläder till min födelsedagsfest i helgen, och en jävla massa andra saker som jag känner ångest för. Men bara göra det bästa av situationen och acceptera läget!

Jag kommer som sagt att mobilblogga, men kanske även blogga från andras datorer och uppdatera hur läget är. Får hoppas att allt löser sig!! Puss :love:

Kommer troligtvis inte kunna blogga på ett...

img_9249 (MMS)

Kommer troligtvis inte kunna blogga på ett tag förutom från mobilen eller från andra datorer, det beror på att min datorhelvete har gått sönder, varning: skaffa inte macbook! Usch går sönder jättelätt.. Jag är på jättedåligt humör dels över det och att jag har alla skolarbeten osv där, men har även ångest över praktikplats. Ni fattar inte vad jobbigt det är alltså! Har praktik nästa vecka och tre veckor framåt och har inte praktikplats än, skolan har inte heller kunnat fixa åt mig, usch mår så dåligt nu... Aja, får se hur allting blir, kanske får städa skolan? Haha fan kill me. Hörs puss

min helg



Tjena! Sitter i skolan och har svenskalektion. Har ju inte berättat så mycket om helgen så tänkte berätta lite kort:

I fredags efter skolan tog jag, Natalia, Victoria och Lina tåget hem till Lina. Vi fixade oss och förkrökade, sedan tog vi bussen till en fest som var hemma hos någon tjej som jag inte minns namnet på. Efter det så gick vi till Donken för några skulle fyllekäka, och efter det gick vi hem till Lina och jag antar att jag somnade ganska fort?

I lördags var den jobbigaste lördagen på länge. Var så fruktansvärt bakis att det inte är sant. Ville bara ligga och sova i Linas säng hela dagen, med jag hade dock bokat tågbiljett hem redan så klockan 15 tog jag tåget. Tågresan från Katrineholm - Norrköping var jobbigaste jag någonsin varit med om. Efter att jag ''mellanlandat'' i Norrköping, fått lite frisk luft och druckit lite cola så var det mycket lättare att åka hem Norrköping - Linköping. Pratade lite i telefon med min kära pojkvän påväg hem också, sen väl hemma så vilade jag lite innan det blev smörgåstårta och champange med hela familjen! Sedan hängde jag i soffan framför Mello hela kvällen med de, slocknade direkt efter det och sov skönt hela natten.

Igår åkte jag tidigt på morgonen till landet med mamma och pappa, satt ute i vårsolen, fikade och hade det trevligt. Åkte hem vid fyra-halv fem någonting och duschade, åt pizza, och sedan tog jag tåget till Victoria vid halv sju.

Nu sitter jag som sagt i skolan, mår lite småilla men det kan ju inte vara sen i fredags direkt så antar att jag bara inbillar mig, haha! Bloggar mer sen, puss :)

Hej! Är hemma hos Victoria och chillar lit...

img_5895 (MMS)

Hej! Är hemma hos Victoria och chillar lite. Jag tog tåget hit vid halv sju typ, sen dess har vi mest pratat lite, bakat chokladmuffins och tittat på Big Brother. Innan jag åkte hit var jag på landet med mamma och pappa, supermysigt! Nu är det snart läggdags så man orkar med skolan imorgon! Puss :love:

Vi har en vinnare!



Jag hejade på supersnygga Molly Sandén, trodde faktiskt att hon skulle komma på top 3, så blev lite besviken när det inte blev så.. Hon hade en grymt fin låt med bra text, hon sjunger jätte bra och hon är jävligt snygg! Men är ändå glad att Loreen vann! Höll nämligen på henne och Danny med, och tror vi kan komma på en bra placering i Baku. Dock tror jag Danny blev lite ledsen? haha

Aja, nog snackat om detta, vad tycker ni om resultatet? :)

hoppsan



Haha ojoj vilken jobbig morgon, förmiddag och eftermiddag det varit! Men jag hade som sagt kul igår och det är väl huvudsaken? ;) Nej men det är väl inte riktigt så illa som det låter, tror det kan bero på att jag knappt åt någonting på hela dagen igår.. Man lär sig nånting varje dag? ;)
Haha puss!

Hej! Jag mår fruktansvärt illa, men har i ...

img_1533 (MMS)

Hej! Jag mår fruktansvärt illa, men har i alla fall klarat av första tågresan, så nu har jag mellanlandat i Norrköping och ska snart kliva på tåget till Linköping. Jag hade jättekul igår, mår dock skit idag så det ska bli skönt att komma hem! Bloggar mer när jag är hemma puss

Kholm i helgen!


Jag och Natalia på samhällskunskapen.

Sitter just nu och har engelska, det värsta som finns helt seriöst. Har bara en svenska lektion kvar sen och efter det slutar vi och då tar jag tåget till Katrineholm med brudarna! Fest ikväll och det blir gryyymt! Börjar bli riktigt taggat så hoppas det håller i sig nu!

Bloggar mer när jag är i Kholm, promise! Puss :love:

det är så bra nu



Hej! Idag i skolan har det varit riktigt chill. Började med hantverk - då var våran lärare sjuk så vi fick göra vad vi ville, vilket resulterade till mer prat och mindre verkstad. Lektionen efter det var idrott, då hade vi teori och började med våran hälsobild. Vi slutade som varje torsdag efter den lektionen, gick och åt i matsalen i alla fall, sedan tog jag och Victoria tåget hem till Linköping. Tog en sväng på stan, sedan åkte vi vidare till Ikano och var där till sex-halv sju.

Nu på kvällen har jag hunnit med att titta på tv och tagit en fika med kaffe och choklad. Har även tagit en lång dusch och rakat benen osv. Och just det, ni minns att jag sa igår att det var krångel med att jag inte kunde följa med till Katrineholm med brudarna? Allting har löst sig nu, så imorgon åker jag till Kholm, kommer troligtvis bli fest och en jävla massa skoj! :)

Nu måste jag packa grejer till imorgon och sen ska jag sova! Puss

Har tittat på tv med pappa och fikat med k...

img_0792 (MMS)

Har tittat på tv med pappa och fikat med kaffe och bulle till nu på kvällen. Kommer inte kunna sova nu vilket kommer leda till att jag inte kommer ta mig upp imorgon, inte bra!! Men bara göra sitt bästa så nu säger jag godnatt, puss :love:

Svarar på läsarfråga!

cassi om jag har känslor utan uppehåll:
hej du går ju i skola i norrköping och bor i linköping eller hur ? jag undrar hur du tycker det är att pendla varje dag ? och så undrar jag vilken stad du gillar bäst linköping eller norrköping ?

bra blogg ! kram
IP: **.***.***.**


SVAR: Hej! Ja det stämmer att jag går i skolan i Norrköping och bor i Linköping. Jag tycker det funkar jättebra att åka tåg varje dag! Det var lite ovant och konstigt i början, men man vänjer sig och nu funkar det finnemang förutom när det är krångel med tågen så de inte funkar och blir inställda osv, men det händer inte så ofta.

Och om jag gillar Linköping eller Norrköping bäst? Då blir nog mitt svar Linköping. Förut hatade jag Linköping, det var bland annat en anledning till varför jag valde att gå i skolan i Norrköping, men ju mer jag är i Norrköping, desto mer gillar jag Linköping. Jag tycker Linköping är en mysig stad, gillar framför allt staden på våren och sommaren.
Norrköping har dock mer snygga killar, och man kan se ut lite hur man vill där utan att någon bryr sig (det är i alla fall inrycket jag har fått), men i Linköping känns det lite som att alla stirrar på en bara man har typ färgglada byxor på sig? Men som sagt, annars gillar jag Linköping mer.

En nackdel är dock att jag tappat kontakten med så mycket folk i Linköping sen jag började i skolan i Norrköping. Jag umgås inte lika mycket med Linköpingsbor längre, och det känns lite tråkigt.

Men kul att ni ställer frågor! Fortsätt med det :) Kram!


jag har känslor utan uppehåll


Bilder tagna idag.

Idag kom jag lite småsent till skolan, missade första lektionen, började därför dagen med matte, sedan lunch och efter det hanverk - hår. Tog sedan tåget hem och sitter nu och onsdagsmyser (lillördag ;)) med plopp och ramlösa med smak av vattenmelon, för mig har den även av smak av sommar. Supergod!

Ska fortsätta tänka över hur det blir med helgens planer (jag skulle åkt till Katrineholm med brudarna men ser ut som det uppstått ett problem för mig as always). Någonting som jag längtar fruktansvärt mycket till är i alla fall nästa helg!! Men berättar mer om det när det närmar sig.

Nu ska jag ringa mina familjemedlemmar och ser vart de håller hus, nån brukar alltid vara hemma vid de här tiden!!
Bloggar mer senare, puss

i'm always your



Hej! Idag har jag varit på lite små tjurigt humör. Ni vet haft bad hair day, no makeup, känt mig trashig och ful. Sen efter skolan blev det ännu värre, men följde i alla fall med Victoria en sväng på stan för att leta praktikplatser. Förlåt för jag varit så sur idag min vän :love:

När jag kom hem sov jag en stund i alla fall. Åt sedan mat med familjen, och har nu kollat på hockeyn med pappsen. LHC förlorade matchen men fick ändå poäng så de slipper kvala och har kvar elitseriekontraktet till nästa år! Så jäkla glad att de är kvar!! :D

Kom precis ut ur duschen och ska snart gå och sova. Får se ifall jag kommer upp imorgon eller ifall jag har svårt att gå upp som de senaste dagarna.. Är fortfarande på lite dåligt humör, men mest för jag har ångest över helgen.. Men det tar vi någon annan gång!

Pussar

Bild från idag hihi :) Har inte hunnit blo...

img_3181 (MMS)

Bild från idag hihi :) Har inte hunnit blogga idag. Efter skolan fortsatte jag att jaga praktikplats, planerade födelsedagsmiddag/fest med Victoria, och har umgåtts lite med pojkvännen ;) Nu på kvällen har jag tittat på tv med mamma, ska snart gå och sova. Jag är fruktansvärt trött så lär bli förvånad om jag kommer upp i tid imorgon haha! Puss :love:

sunshine, you shine up my days


Katten och jag - bilder från idag.

Idag har jag bara suttit och degat i soffan. Kollat lite på tv, nördat vid datorn och inte gjort något speciellt alls. Men vid fyra eller något åkte jag i alla fall till min syster och hälsade på, sedan efter det följde jag med mamma och pappa och handla.

Nu har jag precis ätit kvällsmat, ska snart hoppa in i duschen, sedan får vi se ifall jag orkar hålla mig uppe och se på BBrother eller ifall jag går till sängs innan det. Imorgon är det skola igen, inte super pepp men det blir nog bra! :)
Pussar

söndag morgon



Jag vaknade vid kvart över åtta av att det var för varmt i mitt rum, kunde inte somna om, gick upp och nu har  jag suttit och degat vid datorn ett bra tag och precis fått i mig frukost nr 2. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, har sån lust att åka lite skridskor men får se hur det blir med den saken.

Har inte så mycket att blogga om för tillfället, hörs senare! puss

jag reser mig igen



Var på hockeyn tidigare idag, förlust mot HV71, arg som fan. Blev lite bråk och onödigheter i klacken med men sånt som händer. Jag kom hem frå hockeyn vid sju-halv åtta, åt då mat med familijen och nu har vi tittat på Melodifestivalen.

Jag är på lite små dåligt humör + fruktansvärt trött och ont i halsen från dagens match, så ska väl snart krypa till kojs. Imorgon får vi se vad som händer, antar att jag bara ska ta det lungt.

Kramar :love:

todays



Favoritklädesplagget just nu: jeansvästen från BikBok

jag har glömt dig en vacker dag

Fredag


Bilder från idag!

Hej! Skolan idag har varit lite småjobbig sådär, ni vet när allting känns asbra och man känner sig jättelycklig fast ändå samtidigt känner sig nere och sliskig? Lite så har jag kännt idag.. Men mår bra ändå :D

Efter skolan tog jag tåget hem direkt, bytte om när jag kom hem och drog ut för en runda runt stångån idag igen. Inte lika varmt och lika mycket folk, så det var ganska skönt faktiskt.

Nu har jag precis ätit pizza med min bror och pappa. Tittar lite på tv, men ska snart hoppa in i duschen. Imorgon ska jag träffa Victoria, vi ska gå lite på stan innan vi ska dra på hockeyn.
Men måste hoppa in i duschen nu! Puss

nails



Kände mig lite ofresch så tog en lång dusch och rakade benen, hade hårinpackning osv, nu har jag även satt på lösnaglar. Brukar inte ha det längre, men fick lite ångest över mina händer så ja..

Förresten så är min fot himla mycet bättre nu! Åkte ju skridskor hela dagen igår och hade inte jätteont medans jag åkte utan mest när jag kom hem sen, och idag har jag ju sprungit och grejer och har ändå inte jätteont, så kanske kan börja använda klackskor nu igen? Har ju inte fått ha det på nästan två veckor pga av stukningen, men som sagt, nu känns det bättre. Ifall ni ville veta? ;)

Men nu ska jag sluta babbla om såna här mindre intressanta saker. Ska forsätta kolla på hockeyn nu! Puss

första mars



Hej! När jag kom hem efter skolan insåg jag att det var så fint väder att jag bestämde mig för att dra ut på en runda runt stångån! Superhärligt! :) Det satt folk på i princip varje bänk runt ån som både fikade och läste bok osv. Hoppas verkligen detta vårväder håller i sig!!

Sov lite efter det, och nu har jag precis ätit pannkakor med familjen. Ska snart hoppa in i duschen, sedan får vi se vad som händer. Överläggde att gå på hockeyn idag men var alldeles för trött så jag får titta på tvn istället.

Bloggar mer senare! Puss

Hej! Jag försov mig imorse och kom sent ti...

img_2969 (MMS)

Hej! Jag försov mig imorse och kom sent till första lektionen, hade prov då, så typiskt mig att komma försent till viktiga tillfällen! Provet jag inte bra alls heller, hade om produktkunskap och hade inte tränat utan fick skriva efter vad jag visste redan innan bara.. Aja, slutade den lektionen en timme tidigare så då gick jag och birdsen och köpte sallad och satte oss och åt i cafeterian, gott som fasen! Sedan hade vi idrott styrka, och nu sitter jag på tåget hem. Älskar att vi slutar så tidigt på torsdagar!! :love:

RSS 2.0