Grattis på din 75års dag.

 
Idag efter praktiken åkte jag direkt till Malmslätt och träffade familjen. Min saknade mormor skulle fyllt 75 år idag så vi gick till graven och la dit rosor och ljus. Åkte sedan hem till morfar för fika. Och dagen till ära så var det även första gången som min söta lilla systerson log åt mig, flera gånger i rag med, världens finaste kille ♥
 
Kom hem för en stund sedan, nu måste jag snart sova så jag orkar ta mig upp imorgon. Måste hinna med så mycket imorgon.. Praktik, gymmet, sola, julklappsshopping osv.. Det är så himla stressigt att sluta så sent när det är mycket man måste hinna med.. Men nästa vecka åker jag i alla fall utomlands och det känns faktiskt sjukt välbehövligt!
 
Hoppas ni har det bra, pussar

Bilder - ATTITUDE STHLM

 
Bästa dagen på länge, helt klart!

Pepparkakor

Precis hemkommen från bästis. Vi tittade på film till halv 6 imorse och efter att ha sovit i ett par timmar har vi nu idag tittat på Nasses stora film (nostalgi som fasen hehe), och har även bakat pepparkakor och planerat födelsedagsfest. Bra helg! Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/980001/images/2012/pic_50b28370ddf2b31b4f0032b8.jpg" class="image">

Attitude

Precis hemkommen från kära Stockholm. Har varit på modemässan Attitude i princip hela dagen, så jäkla kul och bra mässa med roliga modevisningar (den bästa var ju självklart herrunderkläder,mums)!

Shoppade dock inte så mycket som jag tänkte mig.. Men en sjal/halsduk i äkta päls (en liten söt kanin, stackaren..), och även och par snygga lösnaglar med svart tipp och glittriga ränder. Nöjd med köpen, och fick självklart massa gratisskit som läppglans, schampo, hårolja, tidningar, hårinpackning osv.

Just det,, jag och tjejgänget hann ju gå en snabbis till Kista galleria och kolla in läget också, mycket trevligt!

Bilder från dagen kommer upp imorgon för nu och jag trött och ska snart sova. Men måste bara säga: vill verkligen åka på Attitude nästa år igen!!! Superkul :D

Puss och kram och godnatt

studiedag, skola, jobb, pizza, bio

 
Studiedag idag - dvs ledig från praktiken. Åkte till skolan för att lämna samt fixa med lite papper. Åkte sedan hem till Linkan igen, jobbade en stund och mötte sedan upp bästa vän för pizza och massa tjejsnack innan bion. Vi såg (såklart) Breaking dawn part 2. Så hiiiimla bra film! Både spännande och romantisk. Ville inte att den skulle ta slut! Jag bara måste se den snart igen!! :)
 
Jag kom hem för en stund sedan. Skulle egentligen jobbat nu men jag orkar verkligen inte så får göra desto mer imorgon efter praktiken. Sånt är livet..
 
Praktik - äta - jobba - sova - praktik - äta - jobba - sova - praktik - äta - jobba - sova. Så ser mina dagar ut just nu. Inte världens roligaste, men men...
 
Ska försöka blogga mer om dagarna men som sagt det händer inte så mycket i mitt liv just nu, haha. Var i mitt älskade Göteborg nu i helgen. Nästa helg åker jag till Stockholm för att gå på Kistamässan Attitude (tillsammans med bland annat Lars Wallin!!), och helgen efter det drar jag till Teneriffa!! Den ni ;)
 
Puss på er, hörs snart igen..

Onsdag, mitt i veckan, snart helg igen

Bra dag på praktiken. Och sen när jag kom hem så har jag bara jobbat och ätit Ben&Jerry's hehe. Har dock massor kvar att göra :(

Tittade ni på fotbollen förresten? Herregud vad Zlatan är grym!! Helt sjukt ju.. Och det 4e målet? Wooooow! Kung.

Nog om fotboll. Nu ska jag duscha, sen fortsätta jobba tror jag, eller sova. Får se. Imorgon är det ju praktik igen och då börjar en utmaning.. Herregud tror dock inte jag kommer klara det :/ men men..

Pussar! Bilden är tagen på praktiken idag.

Praktik, hockey, jobb

Bra och lärorik dag på praktiken! Det blev lite värre när jag kom hem då mamma startade dammsugaren(jag hatar dammsugarljud, finns inget värre!), och sedan spelade LHC inget bra alls så kvällen match slutade med förlust. Sedan har jag även suttit uppe tills nu och skrivit sifferkoder på papper.. Jag ligger efter sjukt mycket i arbetet så planen var att sitta uppe hela natten typ så jag hinner ifatt men jag orkade inte längre än såhär + jag kommer aldrig orka gå upp imorgon om jag stannar uppe längre(redan svårt som det är hehe). Så ja, jag får helt enkelt jobba arslet av mig imorgon och hoppas jag hinner med allt till god tid.

Pussar

Monday again

Kom hem från praktiken för ett tag sedan. Passar just nu på att jobba lite medans jag väntar på att victoria ska komma så vi kan dra till gymmet. Blir ett mage, rygg och armpass idag eftersom jag körde ben och rumpa igår :)

Men som sagt, sitter och jobbar lite nu. Måste fortsätta med det även efter gymmet också.. Har sifferkoder att skriva på 1000 kuvert och minst 2000 papper.. Balle, jag dör så jobbigt det är alltså!! :(

Aja, måste fortsätta nu. Hörs, pussar

Farsdag

Dagen började med att gå upp tidigt, åt frukost, gjorde mig iordning, och sedan fick jag ner till stan för att köpa farsdagtårta till min käre far.

Vid klockan 11-12 kom syskonen hit+sambos och även min lilla systerson. Vi åt mat och tårta, och umgicks lite. Det händer inte så ofta längre att vi träffas hela familjen, tycker jag är lite synd..

I alla fall, vi firade världens bästaste pappa. Han som visar att han bryr sig och alltid finns där i alla lägen, och han som ger mig allt jag behöver samt lite till. Grattis på Farsdag pappa! :)

Efter att mina syskon åkt hem så gick jag till gymmet, körde ett tungt benpass i 1,5 timme. Hoppas inte på allt för mycket träningsvärk imorgon!

Nu på kvällen har jag jobbat, tittat på solsidan, och även Beck. Nu blir det läggdags och imorgon blir det upp för jobb igen!

Pussar

Fredag! Helg!

Det var en bra dag på praktiken idag, fick sedan skjuts hem av en annan som praktiserar där, så slapp ta bussen, skönt!
Bytte om till träningskläder direkt när jag kom hem, gymmade i en timme, och nu ska jag äta tacos med pappa och bror.

Ikväll blir det Xfactor och även jobb. Eller ja, det blir jobb hela helgen för min del..

Hoppas ni har haft en bra fredag! Sup inte för mycket ikväll ;) pussar

Tisdag

Efter praktiken tog jag bussen hem till min syster+sambo, för jag ville hälsa på min lilla systerson, världens finaste kille!

Efter det åkte jag och handlade med pappa och bror. Åkte sedan hem och åt supergod mat, så imorgon blir det lövbiff och klyftpotatis i matlådan :)

Nu sitter jag och tittar på tv, men ska försöka lägga mig i god tid idag.
Pussss

Matkoma

Sitter och äter lunch på praktiken nu. Kommer hamna i matkoma känns det som, haha. Aja. Orka ta seriösa bilder ;)

Praktik

Hej! Första dagen på praktiken idag. Var sjukt nervös men det gick nog bra ändå. Efter det åkte jag hem och åt mat, bytte om och sedan drog jag till gymmet med Torie i 1,5 timme. Det var sjukt jobbigt idag, men bara kämpa på..

Tittade på "ensam mamma söker" när jag kom hem. Är inte det ett sjukt pinsamt program??

Nu har jag i alla fall precis duschat och är nu sova. Imorgon är en ny dag. Kommer vara helt slut efter de här veckorna för är redan död efter första dagen.. Är till och med så trött att jag orkar inte göra flätor eller föna mitt blöta hår. Kommer alltså se ut som ett troll när jag vaknar imorgon... Kan ju bli spännande det med! ;)

Godnatt! Seriösa bilder från imorse förresten........not

En gris, en ko, och en jävla massa motalabor

Har varit på släktmiddag i lilla Motala. Nu är det läggdags för mig, och imorgon står klockan på 08.00. Måste jobba och sedan träna..

Bloggar mer imorgon puss.

Tåg och bakfylla?

Sitter äntligen på tåg nr2 nu. Första tågresan gick bra, den här går lite sämre.. Tågchaffisen kör som en galning så snart spyr jag säkert..
Att jag aldrig lär mig att bakfylla och tåg inte går ihop? Usch, det är så jobbigt det här alltså...

I alla fall, när jag kommer hem ska jag bara fräscha upp mig lite och sedan åker jag till Motala och hälsar på släkten.
Pussar

Halloweenparty

Precis hemkommen till lina. Fick skjuts hem av några grabbar så slapp gå hem en mil wiihuu!

För att sammanfatta kvällen: roligt folk, för mycket vin, dålig musik, träkuk, hockey, jesus, för lite dans, frieri, 180 säng.
Bra kväll måste jag säga. Nu ska jag sova och hoppas på att inte bara allt för bakis imorgon (snälla Gud var med mig, jag orkar inte, haha).
Hoppas ni med haft en bra kväll! Puss nu ska jag soooova

RSS 2.0