Tilda svarar!

 
SVAR: Om ni tycker det är intressant, så visst kan jag göra det :)
Måndagar: Plusset, Bild och Form, Personlig försäljning, Servicekunskap.
Tisdag: Svenska, Personlig försäljning, Hantverk.
Onsdag: Servicekunskap, hantverk, mentorstid, Bild och form.
Torsdag: Plusset, hantverk x2, svenska.
Fredag: Naturkunskap, historia.
 
Plusset innebär att man får gå till vilken lektion man vill, ifall man vill få extrauppgifter i ämnen, eller ifall man ligger efter i något (jag te.x har kvar ett par saker att göra från 1ans engelska så jag går på engelska lektionerna).
 

älska mig

Hade mentorsdag i skolan idag. Tittade först på filmen ''Älska mig'' med hela skolan. En film som handlar om mobbning och vad som kan hända då mobbning sker osv. En fruktansvärt sorglig film, hälften satt väl och tjöt, inklusive jag haha!
 
Efter filmen disskuterade vi den lite, sedan lunch, och sedan fortsatte vi med diskussionen. Slutade vi 14, gick då ner till stan med ett par tjejer, och jag tog tåget hem vid 17 tror jag. Kom hem, åt mat, osv osv.
Hoppas ni haft en bra dag, puss
 

torsdag 30 augusti


Just nu! Blött hår..
 
Hej på er! Haft en bra dag? Det har jag! Har varit på bra humör hela dagen, trots att jag kännt mig äcklig när det gäller både hår, smink och kläder haha..
 
Slutade vid klockan 16 idag, det gick en buss hem 16.30 typ så jag tog den. Hemma kvart över fem, it sucks. Har varit ensam hemma sedan dess också, det suger ännu mer. Tur att jag har så sällskapssjuka katter i alla fall så jag har någon att prata med haha :)
Åt sallad till kvällsmat (standard), sedan har jag kollat på hockeyn, Linköping förlorade mot hv, 4-1, men som Jämtin sa i en intervju under matchen ''det är bara en träningsmatch kompis''.. Längtar till Elitserien börjar i alla fall :D
 
Nu har jag precis duschat, ska föna håret osv, sedan blir det nog läggdags för min del. Skola imorgon igen och sedan tar jag helg! Taggad som fan till Winnerbäck på lördag!!!! :D
 
Har förresten fått någon konstig magont, det värker och känns som en blandning mellan menvärk och magkatarr.. Något som vet vad det kan vara och bero på? :(
Puuussss

Alyona Shishkova



Världens snyggaste brud helt klart!! Megan Fox och alla ni andra snyggingar, släng er i väggen, för fan vad snygg denna tjej är!

MATHILDA TYCKER TILL

Jag har en sak som jag vill ta upp här. Jag har så länge stört mig på det här. Varför är det okej för killar att visa sig topless? Och varför blir det så mycket hysteri om en tjej visar lite hud? Herregud bröst och rumpa är ju döfint, varför dölja det?
 
För som sagt, när killar visar upp sina ''vältränade'' magar, eller sina bröstmuskler, blir det mest massa 'åååhhh'', men när tjejer visar sig topless blir de kallade slampor och att de viker ut sig? Tjejer viker väl inte ut sig mer än killar när de visar lite hud??
Men däremot är det fullt ok att visa upp sin kropp i bikini, men byter man helt plötsligt om till underkläder är det skillnad? Jag fattar inte grejen riktigt?
 
Nej det här vill jag få stopp på.. Tjejer ni har lika mycket rätt att visa hud som killar har! Naket är vackert :)
 

schooool


Bilder från skolan igår. Jag och min fina vän Natalia!
 
Hej. Skolan idag har varit riktigt seg. Alla har varit på lite smådåligt humör för det mesta, och jag får bara mer och mer ont i huvudet ju mer dagar som går i skolan.. Men halva veckan är ju avklarad i alla fall så snart är det helg igen, och på lördag är det Lasse som gäller!!
 
Vet inte vad jag ska skriva. Mår rätt piss, dels för huvudvärken, men även för en sak som hänt..
Men ska hur som helst försöka komma igång med bloggandet igen! Har ju sugit på att uppdatera nu den sista tiden!
Puss på er

helgen i bilder!

heart on fire

Dagens klädval.
 
Hej! Förlåt för jag inte uppdaterat på ett bra tag. Ska berätta lite kort om dessa dagar. I helgen var jag inte nykter en sekund, var stenpackad hela tiden! Haha nejdå, jag skojar ;) Men jag umgicks med vänner och festade fredag och lördag. Söndag blev en liten bakisdag.
 
Igår var det skola som gällde. 1ans engelska som jag har kvar, Bild och form 1a1, Personlig försäljning och service stod på schemat. Idag var det svenska, personlig försäljning och hanverkt hår som gällde. Jag fick sitta modell på hanverkslektionen för det finns så mycket man kan göra med mitt långa tjocka hår! Kände knappt igen mig själv sen när hon var klar med alla miljoner frisyrer i en och samma frisyr hahah! Men kul var det :)
 
Imorgon behöver jag inte gå på servicekunskapen, vilket innebär att jag börjar klockan 10, underbart med lite sovmorgon!!
Nu hade jag egentligen tänkt att gå ut och springa runt ån, eftersom jag knappt rört på mig sen skolan började haha, men det började precis spöregna så tror jag stannar inne... Kanske boxar lite sen eller tränar med träningsdvd, men jag är fan inte så träningssugen att jag går ut och springer i spöregn nu... nej tack! ;)
 
Ska försöka bättre mig med bloggningen förresten, puss

får man aldrig göra fel?

Bild tagen för flera dagar sedan.

Hejsan! Allt bra? Idag var det andra dagen i skolan efter sommarlovet. Vi fick en uppgift att göra med klassen, fikade, åt glass, och sedan Kick Off i Folkparken med ettorna. Våran klass ställde in sig på att vinna i år igen, men icke sa nicke, det blev endast en tredjeplats...
 
Gick till Sibylla och åt pommestallrik efter KickOffen med fina vänner, precis som förra året. Standard. Tog sedan tåget hem och nu sitter jag och dricker lite hallon smoothie. Måste till stan för lite ärenden en snabbis.
 
Imorgon i skolan är det lektioner efter schema som gäller. Naturkunskap och historia. Roliga lektioner att börja det nya läsåret på, haha, eller inte.
Bloggar mer imorgon, pussar
 

livet är en dans på rosor

Sitter med ansiktsmask nu. Haft min första dag som 2a på skolan idag, happy girl. Imorgon är det "kick off" i folkparken tillsammans med ettorna. Kul! Bloggar mer imorgon, pussar

Jag ska finna all min lycka

Hej! Idag vaknade jag hemma hos victoria. Vi pr frukost osv, sedan åkte vi in till ikano. Var där en stund sedan åkte jag hem, åt mat, duscha osv osv. Imorgon börjar skolan igen så måste med andra ord försöka sova tidigt idag, hur ska det gå när jag gått och lagt mig 3-4 hela sommarlovet? Men men, ska sim sagt bli kul att börja igen så man får en rutin i vardagen..
Bloggar imorgon igen, puss

andra året på onsdag

 
Lite bilder från första året på gymnasiet. På onsdag börjar jag andra. Längtar! Dock tråkigt att så många lärare har slutat osv. Men hoppas de nya som kommer är dubbelt så bra, haha ;)
 
Är så avundsjuk med på de som börjar ettan nu, haha, minns hur nervös man var då man skulle börja, hur man hade värdens spakväll dagen innan så man skulle känna sig fräsch sin första dag. Åh vad jag kommer ihåg det:)
 
Men nu ska det bli kul att se hur de nya ettorna är. Shit, sommarlovet har gått så snabbt.. Nyss var det skolavslutning och jag sa ''fan jag vill inte sluta, sommarlovet är så långt'', För ja, tro det eller ej men jag älskar att vara i skolan. Men nu kära vänner, tycker jag att sommarlovet har gått sjukt snabbt istället...

Hemma från Motala

Vaknade imorse hemma hos kusinerna, åt frukost, tog det lugnt osv. Sedan åkte vi hem till Linköping igen. Har inte fjor alls mycket idag.. Och trots att jag hade tiden så var jag varken ute och sprang eller powerwalkade. Åt istället massa onyttigheter, usch... Bloggar mer senare, puss

Släktträff

Hej! Idag var det ju som sagt släktträff i Motala som gällde. Det var mycket roligare och trevligare än vad jag trodde det skulle va kan jag säga! Efter att det var slut följde jag med hem till kusinerna för champange och prat. Nu är det väl dags att sova snart, kommer väl inte kunna somna på ett par timmar men man måste ju ge det ett försök haha ;)
Bloggar imorgon igen, pussar

Snabba Cash ll

Hej, lite kort om dagen: Vaknade, tog en fruktansvärt seg intervallträning runt stångån, åt, duschade, städade rummet, bla bla bla, vid lite över 21 mötte jag up bästa vännen, vi gick och pratade lite osv ett tag i stan, sedan var det biodags. Premiären av Snabba Cash 2. Hade väldigt höga förväntningar på den filmen, men måste säga att den inte var någon höjdare. Ettan är så himla mycket bättre! Sedan slutade den så konstigt med, så hoppas verkligen det kommer en trea..
Imorgon åker jag till lilla Motala för släktträff. Blir nog trevligt, hoppas jag. Bloggar mer imorgon i alla fall, puss

Sover bort dagarna

Hej! Gör ni precis som jag och sover bort dagarna på sommarlovet? Det är just därför jag bara vill att skolan ska börja nu,nu,nu! Jag vill ha en rutin om dagarna liksom...
Hur som helst så vaknade jag vid 13 idag. Gick upp och åt frukost, och nu sitter jag framför tvn samtidigt som jag funderar på ifall jag ska ut och röra på fläsket lite haha! Det återstår att se. Köpte byxorna jag bloggade om igår förresten :) 599 kr gick det på + ett rea armband för 19 kr(värt!!), så jag blev ett par hundralappar fattigare men det är lugnt ;) Bloggar nog mer sen, puss

Byxprovning

Är på ikano och provar byxor och inser att jag gått ner 2 storlekar i byxstorlek sen jag prova dessa byxor sist!! Inte undligt att jag tyckt att rumpan blivit mindre och byxorna blivit förstora!! Har ju ingen rumpa kvar nu :(

Gillar bara livet

Hej! Är kvar hos Natalia i Norrköping. Livet känns så bra, och jag har så kul. Men åker nog hem till Linköping imorgon i alla fall.. Hoppas ni har det bra! Puss

Fullast vinner!?

Hej! Sorry for bad update :) Lever livet i Norrköping i alla fall med mina favo brudar! Igår chilla vi, drack champange och firade Lina som fyllt år. Idag har vi varit på stan samt fest. Love life!
Åker nog hem till Linköping imorgon, får se om någon norrköpingare hänkar!!
Hoppas ni mår bra, puss

 

 

Mr ofräsch

 
Haha jag tror jag ska börja med att alla mina rubriker ska heta någonting med ''Mr''.. Nejdå, driver ;)
 
Var ute på en powerwalk med mamma imorse i alla fall. Tog sedan en lång dusch och en god frukost. Nu måste jag städa lite, packa och fixa mig, för vid 19 tar jag tåget till Norrköping och träffar lite saknade vänner! Sover där i två nätter (tror jag haha)..
Men jag mobilbloggar senare idag, om blogg appen funkar, den frukar ju krångla så mycket... Aja, puss på er.

Mr P

Hej! Igår jobbade jag först lite, sen åkte jag till ikano och Ikea med victoria. Åkte hem till henne sen och prata, tittade på film och så, pimpade även hennes spegel med värdens finaste halsduk (som ni ser på tredje bilden)! Och sen sov jag hos henne. Idag chillade vi mest. Jag åkte hem nångång vid halv sex tror jag? Åkte till jobbet direkt, sedan hem och äta och bla bla bla. Nu har jag suttit och snackat med en viss "P" (minns ni honom? Skrev ju massa förra sommaren om honom haha)! Bloggar mer imorgon, puss

boring night

Hejhej, jag bjuder. Ser ni påsarna under ögonen? gudars....

Idag mina vänner, har jag inte gjort mycket alls. Jag har handlat mat, hängt upp tvätt, lagat mat, tittat på How I met your mother. Och nu sitter jag och tittar på OS samtidigt som jag är inne på en sida och chattar med lite trevligt folk. Har svårt att sova denna ljuva natt (haha det lät krystat) så kommer väl sitta uppe ett tag till.
 
Bloggar mer imorgon (som egentligen är idag)... Puss

söndermarken

 
Sov hos Victoria inatt. Igårkväll åt vi persikor toppade i smät choklad och kollade på deckare. Idag har vi bara degat, tittat på film och gått en liten promenad. Jag tog tåget hem vid.. 19? Åt ostkaka med familjen när jag kom hem. Nu tittar jag på OS. Kramar.
 

så enkelt, men så bra

 
Tog en lång powerwalk imorse. Åt pannkakor till brunch efter det. Kollade ett par avsnitt på How I met your mother. Gick på stan i ett par timmar med syster. Åt god mat. Åt hemmagjord glass som var blev världens godaste. Tittar på tv. Ibland är livet så enkelt, men så fruktansvärt bra ändå. Gilla.

middag@nh

 
Gick iväg till NH och tröstade mig med entricote och glass med jordgubbar till efterrätt. Riktigt trevligt. Kom hem vid halv nio typ. Kollade de sista avsnitten på säsong 1 av How I met your mother. Tog en paus för att mysa till det med macarons som jag köpte i Paris, och nu ska jag börja titta på säsong 2. Blivit en sån där serienörd som jag sa att jag aldrig skulle bli.. hehe, aja :)
 
Bloggar mer imorgon, puss

bajs

Så charmig jag är.

Vill till Skänninge marknad. Har inga vänner som vill åka dit med mig. Överväger om jag ska åka dit själv. Kommer nog bli mobbad om jag åker dit själv. Kanske stannar hemma ändå. Mobbad. Får titta på tv. Mitt liv suger. Jag gör ingenting. För jag har inga pengar. Kommer inte få pengar på två månader. Livet suger ännu mer.
 
Nu ska jag gräva ner mig. Ha det bra. Puss
 

Lovley day

Åhh vad jag saknat hockeyn! Idag var första ispasset för säsongen, det var träning, och sen efteråt lyckades jag kamma till mig en autograf från alla i hela laget! Tyvärr var det svårt att få bild på dom så fick bara en bild på Jämtin och en på Erik Lindhagen, men alltid något :love: Happy girl

RSS 2.0