Fredag 30 oktober



Jag bjuder på två stycken vackra och osminkade egobilder som är tagna för ett par minuter sedan.

Hejsan!
Jag bloggade ingenting mer igår, men det första man tänker på när man är här är inte att sätta sig vid datorn att blogga. Men tänkte skriva lite nu i alla fall.

Igår när vi kom hit så gjorde vi inte så mycket. Vi satt i stugan ett tag, innan vi tog bilden till närmsta pizzeria och köpte pizza. Sedan gick vi även in i en liten kiosk som fanns och där hittade jag en Twilight tidning, jag kunde bara inte låta bli att köpa den, så jag satt hela kvällen och dreggla över Rob, hehe ;)

Idag väckte familjen mig tidigt för att vi skulle ut och vandra i skogen. Så idag har vi skogsvandrat ca 8 km. Just nu så gör vi inte ett skit. Ska äta ost & kex snart. Sen klockan 8 är det ju Idol som vi ska titta på.

Imorgon ska vi vandra igen. Och då ska vi till en vildmarkslekplats som vi ofta gick till när vi var små. Vi åkte nämligen upp hit till Säfsen (ligger i Dalarna) när jag och mina syskon var jätte små.

Men nu ska jag i alla fall vara lite social och inte sitta här. Jag får se ifall jag bloggar mer imorgon. Ha det så bra i alla fall! ^^

Kram
/Mathilda

Snart dax att åka!

God morgon!
Jag vaknade för en stund sedan, och har precis ätit frukost. Jag ska nu gå in och ta på mig linserna ch sedan packa det sista. Vi åker snart. Men jag har med mig datorn så jag kan blogga när jag är där. Jag ska försöka komma ihåg att ta mycket kort också. Ha det så bra så länge! ♥

Kram
/Mathilda

Klassfoto, städning & packning!

 

Jag kom på att jag glömt att visa er årets skolfoto! Det lilla enskilda är jag inte nöjd med för fem öre. Jag gör så konstig Daniel Westling min på det, och så ser mitt hår så fult ut. Det är nästan fyrkantigt där uppe, haha.

Men klassfotot är jag i alla fall hyffsat nöjd med. Jag har visserligen rätt slickat hår och... äsch, det funkar, jag blev nog ganska nöjd med det ändå :)

 

För övrigt så har jag inte gjort så mycket idag. Jag skulle städat och packa, men det blev inte så.. Jag kom halvvägs med både städningen och packningen, men jag ska fortsätta nu. Eller ja, i alla fall fortsätta med packningen nu. Ha det så bra, vi hörs senare ikväll (troligtvis). ッ

Kram
/Mathilda

I like you



Nu börjar jag bli trött så jag ska gå och tvätta bort sminket och sånt där, sen blir det sängen för mig. Imorgon ska jag upp rätt skapligt hade jag tänkt för att städa och packa. Sov så gott sötnosar, och dröm många fina drömmar! ♥

Tisdag 27 oktober

Hejhej!
När jag skrivit mitt förra inlägg så tog det ngefär två timmar för Linnea att bli klar, sedan gick vi och köpte cola. När vi kom hem igen så tittat vi på tv. Sen var det dags för henne att åka hem, och jag skulle äta kvällsmat.  Nu har jag precis ätit klart, ska ta och plocka undan madrassen från mitt golv, sen ska jag plocka undan lite kläder så jag inte har lika mycket att städa imorgon. Eftersom jag måste hinna packa då också. För på torsdag åker ju jag till Säffsen för att ha det lite trevligt med familjen. Thank god att min syster följer med, annars hade jag seriöst dött utav uttråkhet. hehe.

Men nu ska jag inte sitta och bladdra mer. Vi hörs sweeties! ^^









I love you <3

Kram
/Mathilda

13:40

Tjo! :)
Jag och Linnea vaknade vid hlav tolv idag ungefär. Vi har legat och tittat på tv tills nu. Min bor står just nu och lagar mat till oss, så snart ska vi äta brunch. haha. Men jag har faksitk hunnit med att sminka mig lite också. Så jag har inte suttit bänkad framför tv;n hela tiden. Men sen när vi ätit ska vi i alla fall lyfta på arslen och pallra oss iväg till Netto för att köpa cola. Sen får vi se vad vi hittar på. Jag bloggar i alla fall mer sen, vi hörs! ♥

Kram
/Mathilda

091026



Idag har jag inte gjort ett skit. Bara suttit fastklistrad framför datorn hela dagen. Men snart kommer i alla fall Linnea hit. Vi kommer antagligen vara ute och röjja på stan som vanligt. Sen sover hon här. Imorgn får vi se vad vi hittar på. Kanske tar en sväng på stan, hehe. Ha en fortsatt trevlig måndag allihopa! ^^

Kram
/Mathilda

God morgon

Jag vaknade för ett tag sedan, och har precis ätit frukost. Jag ska alldeles strax gå och ta mig en dusch, sedan får vi se vad som händer. Jag har ingenting planerat men jag kanske ska höra med Linnea om hon har lust att träffas. Hon skulle egentligen sovit hos mig inatt, men det blev aldrig så. Jag var i alla fall i lilla Malmslätt med henne och Sofia till ungefär halv tio igår kväll. När jag kom hem tittade jag lite på tv, satt vid datorn och sedan slocknade jag i sängen redan vid klockan tolv.

Just nu hör jag min katt snarka i min säng (Ja, katter kan snarka!). Det frästar mig lite att gå och lägga mig hos honom och somna om, men nej, det kan jag inte göra. Jag ska nog hoppa in i duschen, så kanske jag blir lite piggare. Sen får jag väl hitta nånting att ha på mig. Vi hörs sen! ♥

Kram
/Mathilda

Hos Linnea

Hejhej!
Jag är hemma hos Linnea nu. Jag tog bussen hit vid klockan fyra. Vi satt inne på hennes rum ett tag, och sedan gick vi ner till Ica och köpte godis, hehe. Nu äter hon, så jag pasade på att uppdatera här. Jag tittar på tv samtidigt. Jag får se när jag åker hem, men jag stannar nog här ett tag till. Vi hörs sen i alla fall! :)


Kram
/Mathilda

Vintertid

Godmorgon!
Jag vaknade för ungefär en halvtimme sedan och tittade på klockan, och såg att den visade kvart i ett. Fast eftersom det börjat med vintertid nu så var klockan kvart i tolv. Man vrider ju tillbaka klockan en timme när det börjar med vintertid.

Jag har i alla fall både hunnit med att äta frukost och ta en snabb dusch. Just nu sitter jag och chattar med Linnea. Vi ska nog träffas idag. Jag åker ju till Dalarna - Säffsen på torsdag så vi måste träffas ofta innan dess. För då kommer vi inte att träffas på hela fyra dagar! Katastrof ;o Haha.

Men nu ska jag gå och spraya mina nya Uggs. Sen ska jag föna håret, laga mat och sminka mig. Vi hörs senare! ^^

Kram
/Mathilda

Nytt i garderoben


Ett rätt långt linne med masser paljetter, snygg rygg. Köpt på Vero Moda för 200 kr. Tänkte ha den på bla julafton och nyår :)



Randig färgglad tröja köpt på H&M för ca 100 kr.



Uggs köpta på DinSko för ca 300 kr. Riktigt sköna skor det där alltså!

Kram
/Mathilda

091024

Hejhej!
Jag såg precis att jag skrev ett inlägg förut idag, som jag glömt bort (nejnej, jag har inte alls dåligt minne), hehe.
Jag blggade ju som sagt ingenting igår, eftersom jag hade så bråttom till Motala. Men jag försökte mobilblogga i bilden påväg dit. Jag skrev jätte långt, men nej det kom tydligen inte fram. Gud så arg jag blir på sånt alltså!

Jag har i alla fall haft det jätte trevligt, och ätit mycket med god mat! Jag och min syster gick ju på stan i Motala också, och jag säger bra herre hud vad litet det är! Det finns ju knappt några butiker, och det är så lite folk som det är sent en tisdags eftermiddig här i Linköping. Gashes, jag som tycker att Linköping är litet! Men men, jag lyckades i alla fall hitta lite som fick följa med mig hem och ta lite plats i min garderob. Jag ska ta kort på det och visa er sen :)

Nu ska jag bänka mig framför tv;n med lite godis och coca-cola. Ha en fin lördagskväll, vi hörs senare! ♥

Kram
/Mathilda

Lördag 24/10





Hej bloggen!
Jag är i Motala hos farmor och farfar. Ledsen att jag inte bloggade någonting igår, men direkt när jag kom hem från skolan så hade jag fem minuter på mig att packa, eftersom pappa stod utanför med blien och vänta.

Men nu ska jag i alla fall sticka ner till stan här i Motala med min syster. Jag bloggar när jag kommer hem ikväll! :)

Kram
/Mathilda

Dagens shopping

Jag hade ju lovat er att visa vad jag shoppat idag. Så här kommer det:


Två par leggins (eftersom jag är en sådan människa som hatar att ha på mig jeans och därför bara går i leggings hela dagarna) från Lindex. Ena paret kosta 129 och det andra 149, kommer inte ihåg vilka som kosta vad.


Vita knästrumpor (förlåt för dåliga bilder) köpta på H&M för ca 80 kr.


Blus köpt på Lindex för 299 kr.


Vit skitmysig stickad kofta med stor krage köpt på H&M för 199 kr.


Jag kunde inte heller låta bli att köpa ett rosa band för att stödja bröscancerfonden! :)

Kram
/Mathilda

Torsdag 22/10

Hej!
I vanliga fall hatar jag torsdagar just för att vi har så tråkiga lektioner. Men idag har det faktiskt varit helt okej. Grymt kul på matten hade jag! Har nog inte garvat så mycket på länge alltså! xD

När skolan slutat så satt jag ändå kvar i skolan (ute i korridoren) med ett par vänner.Grymt kul där också! Sen så åkte jag och Linnea in till stan och mötte upp min mamma. Vi shoppade lite, sen så sa vi hejdå till henne och Linnea och jag fortsatte gå på stan. Sedan gick vi hem till mig och glodde tv. Las Vegas och Unga mödrar. När klockan var sju ungefär så gick vi till Stora Torget och väntade på att hennes buss skulle komma. Sen när den kom så knallade jag hemåt och tittade på S.o.s gute. Nu ska jag nog gå och ta mig en dusch snart. Sen hade jag tänkt att visa er det jag shoppat idag! Så vi hörs senare ^^

Kram
/Mathilda

Onsdag 21/10

Gud! Så jäkla segt blogg.se är på kvällarna alltså! Jag blir galen! Det har tagit säkert 10 minuter för mig bara att logga in och komma in här för att skriva ett inlägg. Sjukt tycker jag.

Jaja, idag har skolan varit precis som vanligt. Helt okej alltså. Moa är dock sjuk, saknar dig gumman!
Efter skolan så tog jag och Linnea bussen till stan. Linnea bytte sina uggs till en stolek mindre, och sedan gick vi och köpte mat. Som vanligt.. Sen gick vi i alla fall hem till mig. Kollade på tv och så. Sen knallade vi ner till Stora Torget vid klockan sju ungefär. Vi satt där och vänta på hennes buss ett tag, sen när den väl kom så gick jag hemåt.

Nu har jag precis ätit lite, hehe. Ska alldeles strax gå och ta mig en dusch. Sen får vi se vad jag httar på. Tror inte jag har någon läxa att göra, så jag lär väl sitta här resten utav kvällen. Fast jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig tidigt ikväll. Fast vi får se hur det blir med det...


Jag och Linnea älskling ♥ Bild tagen idag.

Kram
/Mathilda

Tisdag 20/10

Hello sweeties!
Idag har skolan rullat på som vanligt. Efter skolan så mötte jag upp Linnea. Hon hade tänkt följa med mig hem, men sen så skulle hon till sin syster för att hälsa på Linneas lilla syster son. Men jag stannade kvar på skolgården och pratade med ett par vänner. Sen så kom Sofia förbi, så jag följde med henne hem. Eller vi åt, sen så gick vi ut. Vi gick runt hela Malmslätt i ett par timmar, och pratade. Grymt skönt att någon har precis samma problem som jag, så att man kan prata av sig lite med någon som förstår.

När klockan var ungefär halv sju så tog jag i alla fall bussen hem. Och när jag väl var hemma så väntade det mat och chokladpudding på bordet. Nu har jag extreeemt ont i magen efter som jag inte tål chokladpudding egentligen. Jag åt lite för mycket också, vilket inte gör det hela mycket bättre.. hehe.

Kram
/Mathilda

Måndag 19/10

Hejhej!
Skolan idag har varit helt okej. Först var det musik, och vi fortsatt med våra band. Jag ska sjunga, undra hur det kommer gå :s Efter musiken var det engelska, sen var det biologi, och vi hade prov. Men jag tror det gick bra :) Sen på kemin så fick vi tillbaka våra prov vi gjort där. Självklart fick jag G :) Sen så rullade det på med so och resurs. Efter det så tog jag och Linnea bussen till stan. På bussen var även Adam, Adam, Magnus & Fredrik.
När vi gått av bussen så gick jag och Linnea till DinSko för att hon skulle inskaffa sig ett par nya skor. När hon var klar med det så gick vi som vanligt och handlade mat. Sen gick vi hem till mig och nörda framför tv:n och datorn. Sen störde vi min brorsa och hans kompisar ett tag. Jag antar att de tycker att vi är extreeeemt jobbiga. haha.
Vid klockan sju så gick vi i alla fall till Stora Torget och väntade på att hennes buss skulle komma. Sen knallade jag hemmåt och åt kvällsmat. Just nu sitter jag och fynderar över vad vi har på idrotten imorgon. haha xd

Kram
/Mathilda

Överraskning till pappa

Japp, när mamma och pappa kom hem från Malmö idag så var gästerna här och massvis med kakor, en tårta och presenter stod dukat på bortet i vardagsrummet. Vi hade även städat hela lägenheten. Det hade han inte räknat med kan jag säga. Men han blev gald! :)





Kram
/Mathilda

091018

Godmorgon!
Min syster kom in och väckte mig vid kvart i tio idag. Jag gick upp och åt frukost då, och nu sitter jag här. Ska alldeles strax gå och ta mig en dusch, sen fortsätter bakandet igen. Städa måste vi göra också.  Klockan tre ska allting vara klart, så bäst att jag hoppar in i duschen nu. Vi hörs senare! ♥

Kram
/Mathilda

Tv tittande, bak och städning

Jag och min syster har bakat för fullt hela dagen! Imorgon ska vi fortsätta med bakandet. Och vi måste även städa och göra fint tills gästerna kommer, men framförallt tills mamma & pappa hem! Jag tar kort på allt vi bakat då också.

Nu har vi precis legat bänkade framför tv:n ett par timmar, och till det har vi proppat i oss masser popcorn. Så det är dags att gå till sängs nu, eftersom vi måste upp hyffsat tidigt imorgon för att ställa oss och baka mer och städa, som sagt.

Jag får ju inte glömma säga grattis till grymt söta Foki som vann priset som Årets blogg i Veckorevyns Blog Awards som hölls idag! Hon var verkligen en värdig vinnare! :)

Men vi hörs imorgon igen. Nu ska jag sova!

Kram
/Mathilda

11:21

Godmorgon bloggen!
Jag har precis vaknat och ätit frukost. Jag ska ta på mig lite kläder så att jag inte sitter med min sov t-shirt hela dagen. Sen ska jag väl ta och plocka undan lite kläder och sånt från golvet medans jag väntar på att min syster ska komma. Då ska vi till Hemköp och handla lite till allt vi ska baka sedan ^^

Kram
/Mathilda

Linnea är nu moster!

Nu har jag tittat på Idol. Jag har lyssnat på musik, och sjungit. Jag har tittat lite smått i biologiboken. Jag har druckit varm O'boy. Jag har tittat i gamla skolkataloger. Och jag har självklart suttit vid datorn. Vad mer kan man hitta på en fredagskväll när man inte är med sina vänner? Jag kommer inte på någonting. Jag har tvättat bort sminket och gjort i ordning mig inför natten. Frågan är bara ifall jag kan somna såhär dax. Jag är inte trött över huvud taget.

Och nu skrev precis Linnea till mig på msn att hon blivit moster nu ikväll. Grattis till hennes syster, Malin och hennes kille som fått en son idag! :) hihi.


Kram
/Mathilda

GRATTIS PAPPA!

Jag har ju glömt att säga grattis till min älskade pappa som fyller hela 43 år idag!
Hoppas du får det fantastiskt, så får du en överraskning när du kommer hem på söndag! ♥

Kram
/Mathilda

Fredag 16/10

ÄNTLIGEN FREDAG IGEN!

Skolan idag har varit bra. Jag har varit på bra humör och skrattat nästan hela tiden (precis som jag brukar). Efter skolan så tog jag, Linnea, Sofia och Moa bussen till stan. På bussen satt även Harris, Anton, Oliver och Julia.
När vi gått av bussen så gick vi till TacoBar. Efter ett tag kom även Johan för att hälsa på, emn han gick snabbt där efter. Sedan kom Sofie, fast då hade vi ätit klart och hon ville gå till McDonalds, så vi knallade dit. Åt en glass. Ställde oss ute och snacka lite. Och sen gick jag hemmåt. Har i princip precis kommit hem. Funderar på vad jag ska göra ikväll. Antagligen inget annat än att sitta vid datorn och titt på Idol. Imorgon kommer i alla fall min syster hit, vi ska baka för fulla muggar ;) haha!

Kram
/Mathilda

Svårt beslut

Jag sitter och chattar med Linnea, samtidigt som jag smsar med Moa, och funderar över ifall jag ska rnga min syster eller ifall jag ska gå och duscha. Jag tror jag ringer syrran, och sedan tar jag mig en dusch. Jag har precis gjort alla f*cking uppgifter i engelska som jag skulle göra för min lärare. Jaja, vi hörs senare eller imorgon. ♥

Kram
/Mathilda

Torsdag 15/10

Hej på er!
Idag har jag varit på toppen humör i princip hela dagen, skönt. Skolan har varit helt okej också, förutom att det är så otroligt korta raster på torsdagar. Eller vi har inga raster över huvud taget, bara fem minuter, och på den tiden hinner man bara slänga in böckerna i skåpet, rota fram böckerna till nästa lektion och sedan gå till salen man ska vara i. Men vi slutar i alla fall tidigt, vilket är väldigt bra!

När skolan slutat så satt jag inne i korridoren med ett par vänner. Efter ett tag gick jag, Moa & Victoria ut för att jag skulle fota dom till deras blogg de ska starta (Jag kommer att länka dom när deras blogg är klar). Sedan gick vi in igen och fortsatte skratt aoch ha kul med våra vänner. När klockan var ungefär fyra så tog jag, Moa och Linnea bussen. Linnea och jag gick av vid stan och vidare till McDonalds. Sedan har vi bara flummat runt som vanligt. Hon tog bussen hem vid sex-halv sju.

Jag ska nog äta kvällsmat snart skulle jag tro. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Antagligen sitta vid datorn hela kvällen som vanligt. Jag glömde biologiböckerna i skolan så jag kan inte plugga till provet vi har nästa vecka. Just det ja, på tal om prov, jag hade ju fysikprov idag! Och gissa hur bäst jag är?! G på provet även fast jag inte tränat ett skit! Jag är bääääst :D haha.


Linnea

Victoria & Moa

Jag, och lite utav Moa

Julia & Jag

Haha jag

Moa, Linnea, Adam B & Julia

HAHAH jaa, ingen kommentar till bilden ;)

Den bilden fick även avsluta. Jag har mängder med mer bilder, fast de flesta är det masser killkompisar på, och jag är inte säker på att de vill vara med här. Den på Adam var jag bara tvungen att lägga upp, vi hade så kul när den bilden togs xD Varför får ni inte veta. Hihi, vad snäll jag känner mig.

Kram
/Mathilda

Stan med Adam & Linnea


Dålig bild..


När klockan var ungefär 6 så var jag på bättre humör och bestämde mig för att träffa Linnea. Hon kom in till stan, och sedan kom även Adam. Vi gick omkring och pratade lite och sånt där. Sedan när klockan var ungefär halv åtta så knallade jag hemåt. När jag väl var hemma så värmde jag en flottig panpizza i mikron och satte mig och käka den. Nu har jag precis satt mig här och ska alldeles strax kolla lite på fysiken. Jag får se om jag bloggar någonting mer ikväll, annars hörs vi imorgon! ♥

Kram
/Mathilda

Onsdag 14/10

Hejhej!
Jag kan redan nu säga att jag inte är på topphumör, rätt då deppig med andra ord.
Förutom det så har skolan varit helt okej.  Efter skolan så mötte jag upp Sofia och Adam. Åkte på bussen med dom och sedan knallade jag hemåt. Nu sitter jag och pratar med Linnea i telefon. Kanske ska träffa henne sen, jag får se.
Men vi hörs kanske senare. Hade bra (:

Kram
/Mathilda

Tisdag 13/10

Hejhej!
Jag kom för en stund sedan hem från konfirmationen. Innan konfirmationen så har det ju varit skola som vanligt. Och jag, Moa och Victoria hade otroligt kul på idrotten, haha. Varför får ni inte veta. När skolan slutat så mötte jag upp Linnea. Vi gick och fixade praoplats på vårat gamla dagis ute i Malmslätt. Vecka 10 ska jag prao där. Jag måste bara fixa till vecka 9 också.. Jaja, när vi fixat det så knallade jag hem till Moa. Åt en macka och tittade på tv. Sedan var det som sagt dags för konfirmation.

Nu sitter jag här. Funderar på ifall jag ska ta någonting att äta. Mat är gott, haha ;) Men jag får se hur jag gör. Jag måste duscha också. Fast jag har ett par timmar på mig. Jaja, nu babblar jag bara om masser ointressant. Vi hörs! ♥

Kram
/Mathilda

Måndag 12/10

Hej!
Jag hatar måndagar. Så himla tråkiga lektioner och extremt korta raster. Vi hade kemi prov idag också. Och YES, jag tror jag fick G på det. Jag suger på kemi i vanliga fall, men nu var jag bäst och klarade det.
Efter skolan så tog jag och Linnea bussen till stan. Satt och pratade lite med Adam, Fredrik och Jonathan på bussen också. På stan så hade vi tänkt att fråga efter praoplats, men självklart slutade det med att vi gick till Hemköp och köpte mat. Herre gud. Linnea och jag har verkligen dåliga vanor! I all fall, när vi köpt mat och cola så knallade vi hem till mig. Tittade lite på tv. Sen efter ett tag så satte hon sig vid datorn, jag fortsatte nörda framför tvn.
När klockan var typ sju så gick vi ner till Stora Torget och väntade på Linneas buss. När den kom så gick jag hemmåt, och nu sitter jag här.
Kram
/Mathilda

Chatt med Linnea




Yes, såhär normala är Linnea och jag på msn ;)
Jag älskar dig hjärtat <3

Kram
/Mathilda

Söndag 11/10


Jag passar bara på att säga grattis till min vän Julia som fyller 14 år idag! Bilden är från sexan när vi hade ''utedagar'' med klassen. Det saknar jag!


Halluuu :)
Jag tog bussen till malmslätt vid tre nångång och mötte upp Linnea. Vi gick till Ica och köpte cola och naturgodis, sedan gick vi hem till henne, planen var att plugga, men nej. Hon satt vi datorn och jag satt och garva åt när hennes cola flaska ramla. Sedan försökte jag få in ''metanserien'' i huvudet, så jag satt och sjöng den. Fast jag har fortfarande inte lärt mig den. Men i alla fall, efter ett tag så gick vi ut och.. jaa.. flummade runt och så. Träffade Felicia en kortis innan vi gick till en lekplats och busringde. Sedan mötte vi upp Moa och Johan. Vi fyra gick upp till Ica igen, coh Moa köpte godis. Sen träffade vi även Sofie och Johanna och flummade runt med dom. När klockan var typ sju så gick jag och Linnea hem till henne och hämtade min kemibok som jag glömt där. Sen gick jag till busshållsplatsen och tog bussen hem. Nu sitter jag och chattar med Linnea. Jag ska nog ta tag i kemin snart tror jag. Vi hörs senare! ♥

Drömmar och frukost

Godmorgon!
Jag har precis vaknat. Och jag drömde att jag och Linnea var inbjudna på Blog Awards 2009 och att vi sov över på hotel tre nätter i rad och masser sånt där. Så jag måste gå in och kolla min mail nu så att jag inte fått något där. Fast jag tror att de slutat skicka ut inbjudningar nu(?), men man kan ju alltid kolla. För jag är en sådan person som tror på horoskop och även på vissa drömmar, och det här kan absolut vara en sådan dröm som är sann. Okej, jag skulle inte tippa på att den är sann, men man kan ju alltid hoppas.

Efter att jag kollat mailen så ska jag i alla fall gå till köket och göra iordning lite frukost. Sedan vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ska börja plugga lite smått till kemiprovet..

Kram
/Mathilda

091010

Nu har jag kommit hem från lilla Motala. Vi har haft det jätte trevligt, med mycket god mat. Jag ska alldeles strax tvätta bort sminket och sånt. Sedan lär jag nog sitta här vid datorn halva natten. Imorgon hade jag tänkt att plugga till kemiprovet. Men eftersom kemi inte är mitt starka äme dirket (läs att jag inte fattar ett skit utav ämnet) så tänkte jag bara satsa på G. Jag hoppas jag har alla anteckningar och så för att klara av det. Men det tror jag nog.

Men nu ska jag i alla fall göra mig iordning inför natten, så att jag slipper göra det sen. Sedan får vi se ifall jag kommer blogga mer ikväll/natt. Annars hörs vi imorgon! :*

Kram
/Mathilda

Lördag 10 oktober



Hejhej!
Jag ska åka till Motala för att fira min kusin nu. Sofia åkte hem för ungefär en timme sedan.
Jag vet inte när jag kommer hem. Ikväll någon gång i alla fall. Vi hörs då, jag har lite brottom nu! :)

Kram
/Mathilda

Fredag 9/10

Hej!
Skolan har varit bra. Speciellt matten. haha, varför får ni inte veta. När skolan slutat så tog jag och Sofia bussen till stan och käka på TacoBar. Sedan gick vi till Netto och köpte choklad. Sen gick gick vi hem till mig och satt lite vid datorn, nördar som vi är. Nu har vi precis ätit mat. Sofia sover här inatt också. Snart är det Idol, shoohoo. haha xd
Men nu ska jag hjälpa Sofia upp från golvet. Hon var precis klantig och ramlade ner på golvet. hahah, vi hörs! ♥

Kram
/Mathilda

Friday I'm in love!

Godmorgon!
Idag har jag gått upp tio i sex bara för att hinna duscha. Jag glömde det igår kväll, och därför var jag tvungen att göra det nu. Jag klarade det i alla fall. Dock vet jag inte hur jag ska göra för att få mitt hår torrt. Eftersom det är megatjockt så tar det ungefär en timme att föna det, fast då är det ändå inte helt torrt.
Jag har i alla fall satt upp håret i en ''bulle'' nu, och så tänker jag ha det resten utav dagen. Problemet är bara att håret ser jätte fettigt ut, fast håret egentligen är blött. Men men, nog diskuterat om mitt hår.

  • Idag så ska jag dra med mig Sofia till stan. Vi får se vad vi hittar på.
  • Sen klockan åtta måste jag hem för att titta på Idol.
  • Imorgon ska jag till Motala för att fira min kusin.
  • På söndag blir det antagligen plugg hela dagen.
  • Sen är det måndag och då börjar skolan igen. F*ck.

Men nu måste jag äta fukost och sedan sminka mig och sånt där. Vi hörs när jag kommer hem från skolan! ^^

Kram
/Mathilda

091008

Jag har precis ätit kvällsmat. Jag ska alldeles strax gå och ta mig en dusch. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag har i alla fall bestämt mig att jag ska gå och lägga mig rätt tidigt idag. Vid... vad ska vi säga? Tio - halv elva kanske? (y) Imorgon är det i alla fall fredag, vilket är väldigt skönt! Jag och Sofia ska nog åka in till stan och hitta på någonting skulle jag tro. Det är det som är planerat än så länge i alla fall. Men vi får se hur det blir. Nu ska jag i alla fall duscha. Hade bra! ^^

Kram
/Mathilda

Dagens shopping: Skor


Dessa skor fick följa med mig hem idag från stan. Jag hittade en skit grym David Bowie t.shirt också som jag tänkte köpa, fast den fanns tyvärr inte i min stolek.
Skorna är i alla fall köpta på DNA och kostade 399kr (dock såg jag när jag kom hem att de visst var rea, så egentligen kostar dom 599kr). Jag är i alla fall rätt nöjd med dom. Jag hade egentligen tänkt mig ett par med lite mer klack på. Men det fick bli dessa i alla fall, jag orkade inte ditta i mer än tre affärer. hehe.

Kram
/Mathilda

GRATTIS LINNEA!

Idag fyller Linnea 14 år. Äntligen får jag kalla henne fjortis utan att hon kan säga emot ;) haha. Men grattis på den skitungen i alla fall, hoppas du får det bäst! Jag älskar dig, allra bästa vän








Kram
/Mathilda

Torsdag 8/10

Hej bloggen!
Efter skolan så satt jag och väntade på bussen i typ tjugo minuter, men som tur var så skulle Matilda och Victoria till stan så jag behövde inte vänta ensam. På bussen satt jag och Victoria och lyssna på lite musik och pratade om... ett par presoner. haha. Sen när vi gått av bussen så knallade jag hemmåt. När jag kom hem tog jag mig en macka och sedan satte jag mig här. Jag sitter just nu och väntar på att min pappa ska komma hem, jag hade tänkt att dra med honom ner till stan för att handla nya skor till mig. Men vi får se hur det blir med den saken. Jag uppdaterar senare! :)

Torsdag morgon

Hallooo :)
Jag tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg om ingenting. Jag har egentligen inte tid, för jag måste ta på mig linserna och sminka mig, och sedan gå iväg till bussen. Så vi hörs när jag kommer hem istället ;)

Kram
/Mathilda

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ALVA!

Just de ja, min älskade kusin fyller 13 år idag! Ett stort grattis till henne ♥










Ett par bilder från i somras :)

Kram
/Mathilda

Onsdag 7/10



Hej på er! Jag bjuder på en egobild från gårdagen, precis innan konfirmationen.
Även idag har skoldagen varit bra. Efter skolan så följde jag med Moa & Victoria till stan. Vi åt på McDonalds, och sedan följde jag de till busshållsplatsen. De skulle åka till deras dans, och jag skulle egnentligen följt med och tittat på. Men jag orkade inte, så jag knallade hemmåt istället.

Just nu gör jag inte ett skit. Sitter och tänker lite, och drömmer mig bort. Men nu ska jag vara duktig och plugga lite ^^

Kram
/Mathilda

Tisdag 6/10

Hej bloggen!
Skoladagen idag har väl varit helt okej. Efter skolan så mötte jag upp Linnea, vi satte oss vid rampen vid skolan och var lite sociala med lite folk. Sedan gick vi hem till henne och åt ''mellis'' samtidigt som vi tittade på tv. När klockan var ungefär kvart i fyra så gick vi till Moa och hämtade upp henne, sedan fortsatte vi till kyrkan för att gå på konfirmationen. Vi skrattade lika mycket även den här gången. Men efteråt när det var gudtjänst så lyckades jag faktiskt hålla mig. I alla fall mer än de tidigare gångerna... hehe. När gudtjänsten var klar så stod i alla fall min pappa min bilen utanför. Vi åkte och handla en snabbis innan vi åkte hem och åt kvällsmat. Jag satte mig precis här, och ska alldeles strax ta mig en dusch. Sedan måste jag nog läsa ett par sidor i en bok som vi har i skolan. Jag måste läsa typ 50 sidor idag. Fuuuck vad tråkigt. Jag vet knappt ens vad det är för bok. Menmen, så äre.
Och nu har inte jag någonting mer att skriva, utan bara babblar på om masser onödigt skit. Jag ska sluta. Vi hörs! ♥

Kram
/Mathilda

R.I.P CONVERSE †

JAG ÄR AAAAARRRRRRGGGG!!
Min mamma har slängt mina converse. Hon tyckte att de var för trasiga. Men åhhhh, jag har bara fula skor och sommarskor kvar nu ju! Jag sörjer för fullt. Och jag ska tvinga mamma köpa nya skor till mig på.. onsdag blir säkert bra :D hehe.

Kram
/Mathilda

Måndag 5/10



Hejhej!
Skoldagen har varit helt okej idag också. Jag har ju alltid kul med mina tjejer, oavsätt ifall det är på eller utanför skoltid. Efter skolan så tog jag och Linnea bussen till stan. Vi hade planerat att fixa praoplats till vecka 10, då vi vill prao tillsamans. Men självklart så slutade det med att vi gick och köpte mat på Hemköp. Vi bara äter när vi är. haha. När vi köpt mat så gick vi hem till mig och satte på tvn. Glodde på tv och sedan vid klockan sju så gick vi ner till Stora Torget. Vi väntade på hennes buss ett tag. När den väl kom så knallade jag hemåt. Satte mig här en snabbis, och nu ropar mamma att maten är klar. Vi hörs! ^^

Kram
/Mathilda

KANELBULLENS DAG




Jag är bäst! Jag har bakat runt 80 bullar idag! Man måste ju baka lite extra när man väl är igång. Och shit, jag blev ju helt utmattad! Men det var helt värt det, för attans vad goda de blev.
Och visste ni förresten att kanelbullens dag firar 10 år i år? Därför tycker jag att man ska äta extra många bullar idag! Fast själv så har jag bara ätit en än så länge.. Fast det blir antagligen fler sen ikväll. Jag ska ju snart äta kvällsmat, så därför kan man ju inte i proppa i sig masser bullar direkt. hehe.

Kram
/Mathilda

Städ och bullbak!

Gud så duktig jag känner mig. Jag har verkligen städat nu! Plockat undan allting från golvet och jag har till och med damsugit! Snart blir det bullbak också. Så lite senare hade jag tänkt att visa er mina kunskaper i det också. hihi ♥

Godmorgon! ♥

Jag har precis vaknat, och ska snart äta frukost. Sedan måste jag verkligen städa. Mina föräldrar har tjatat om att jag måste göra det i nästan två veckor. Och nu kan jag faktiskt instämma att det ser förjävligt ut i mitt rum. hehe. Senare är planerna att jag ska baka bullar. För idag är det ju den traditionella bulldagen! Och eftersom jag har en läxa i hemkunskapen att jag ska baka någonting med jäst i, så blir ju detta toppen!
Men nu ska jag se till att trycka i mig lite frukost och sedan ska jag städa förfullt. Nästan i alla fall. Jag ska plocka undan alla kläder och sånt från golvet. Men jaja, nog tjatat om min städning. Vi hörs senare! ^^

Kram
/Mathilda

Ego-pics






Yes, ett par egobilder bjuder jag på.

Hejhej!
Jag sitter just nu i vardagsrummet och tittar på tv samtidigtsom jag sitter vid datorn. Förut var jag ju på stan med min mamma. Men jag köpte ingenting, förutom ett par strumpbyxor.
Jag har egentligen ingenting mer att ssäga. Vi hörs kanske senare. Annars så hörs vi imorgon! :)

Kram
/Mathilda

090903



Godmorgon!
Eller ja, vad man nu söger så här dags på dygnet.. Jag vaknade i alla fall för ungefär en halvtimme sedan. Jag ska alldels strax hoppa in i duschen, sedan ska jag sminka min och klä på mig. Vig klockan halv tre kommer mamma hem från jobbet och då ska vi ta en sväng på stan. Hoppas jag hittar någonting! För jag behöver verkligen nya kläder.

Men jag måste skynda mig nu. Pappa tjatar om att jag måste hinna städa lite innan jag sticker till stan också. Shit, jag kommer aldrig hinna. Jag får ta det när jag kommit hem från stan istället. hehe. Men vi hörs senare i alla fall! ^^

Kram
/Mathilda

Mathilda & Linnea humor

Ja, mina allra bästa vän Linnea och jag har nog världens sjukaste humor. Vi garvar åt allting som ingen annan garvar åt. haha. Och idag när vi satt och väntade på Linneas buss så hände det en extremt rolig sak, enligt oss två i alla fall.


Det flög förbi mängder utav fåglar. Och då säger Linnea:
Shit, kolla fåglarna!
Jag: Aa, dom bara ''Fly on the wings of love'' och så sitter det en liten stackare kvar där på taket och bah ''I belivie I can fly'' och så sitter det en liten ekorre nere på marken och säger ''Jag ska köpa vingar för pengarna''.
Linnea: Aa precis!
Och sedan brast vi båda ut i skratt.

Haha, så jäkla kul det var alltså! xD

Kram
/Mathilda

Fredag 2/10

Hej!
Skolan idag har varit bra. Fredagar är faktiskt helt okej. Även fast vi slutar sent. Fast det är bara spanskan som är tråkig lektion på hela dagen. Och så vet man att om man klarar hela skoldagen så är det helg sen. Och det är bra att tänka så! ♥

Efter skolan så följde jag & Helena med Linnea hem till henne. Sedan åkte vi in till stan för att kolla lite i affärer. Linnea skulle handla en foundation. Sedan köpte vi även godis och coca-cola. Vid klockan sju så tog Linnea bussen hem till henne, och Helena hade tagit tåget hem till henne ungefär en timme innan det. Så jag knallade hem till mig när Linnea gått på hennes buss.

När jag kom hem så åt jag tacos. Och just nu så sitter jag och tittat på Idol. Men jag ska nog ta och sätta mig i sängen och titta istället. Vi hörs senare! :)

Kram
/Mathilda

Eyeliner & rött läppstift







Dessa (och många fler) bilder tog jag precis innan idol började. Sedan redigerade jag bilderna lite snabbt i Photoshop CS4, Picnik och även lite i Paint. Jag gillar att ta bilder med mycket rouge, svart eyeliner, rött läppstift och lockigt hår. Och jag har turen att ha självlockigt hår. Så jag behöver därför inte locka mitt hår! Vilket jag tycker är väldigt bra. Dock tycker jag inte om att ha mitt självlockiga hår i skolan, eftersom lockarna oftast blir fula under dagens gång.

Kram
/Mathilda

Torsdag 1/10

Hej!
Torsdagar är inte mina favoriter när det gäller skoldagar. Enbart 5 minuters raster och tråkiga lektioner. Men jag klarade det bra ändå. Dock slutar vi tidigt, så det jämnar ut sig lite. Sista lektionen var matte, och då hade vi prov, del två. Del ett gjorde vi igår. På något konstigt sätt så klarar jag alltid del två bättre en del ett. Konsigt, men så är det. Och det kändes som att det även var så den här gången också. Fast jag gillar kluringar, och del två är faktiskt riiktigt svårt. Fast jag klarar det oftast bra åndå. hehe. I alla fall, jag han med bussen som gick tio i två. Var hemma vid halv tre. Åt en macka. Och nu har jag precis satt mig här. Jag är extremt trött, men nej. Jag får inte somna, för då komma jag inte kunna somna ikväll. Så jag får hitta på något annat att göra så att jag inte ska somna. Vi hörs senare! ;)

Kram
/Mathilda
RSS 2.0