Imorgon är det 1 december!

Yes, imorgon är det första december och då får man börja öppna sina chokladkalendrar, andra kalendrar och även tända ljuskalendern (eller vad man nu ska kalla det).
I år har i alla fall mamma köpt extra fina chokladkalendrar till mig och min syster. Nämligen Hello Kitty!
De är grymt söta, och jag hoppas starkt på att de små chokladbitarna också har formen som lilla söta Kitty, eller hennes vänner! ♥


Jag medelar imorgon hur chokladbitarna ser ut som ligger i! :)

Måndag 30/11

Hejhej!
Skolan idag har varit helt okej. Jag har varit väldigt trött bara. Vi har även haft kemiprov idag, men jag tror att det gick bra. Ett G tror jag i alla fall att jag får på det. Och i kemi sattsar jag inte på mer än ett G. Sen ifall jag får högre betyg skadar ju inte, men jag blir heller inte ledsen ifall jag bara får ett G.

Jag kom hem ganska nydligen, och har suttit och ätit mellanmål och läst OKEJ (som ramla in i brevlådan idag) sen jag kom innanför dörren. Satte mig precis här vid datorn men funderar på att spruta på lite glasyr på några utav pepparkakorna som jag och min syster bakade igår.

Jag får se hur jar gör. Så länge bjuder jag på två bilder från pepparkaksbaket igår :)


Pepparkaksbak

Hej!
Idag gick jag upp vid klockan nio och åt frukost. Sedan började jag och min syster med pepparkaksbaket. Vi blev klara vid ett, och då var det dags att städa hela lägenheten. Vi dukade och sånt där, sedan vid klockan tre så kom farmor och farfar. Vi fikade, titta på bilder och prata i massor.

Nu har jag precis duschat, rakat benen och så där. Imorgon har jag kemiprov, och det kom jag på nu. Attans också, måste plugga! Fan att jag alltid ska komma på det i sista sekund.. :s

Vi hörs imorgon. Hade bra, och sov gott ^^

Lördagdentjugoåttondenovembertvåtusennio

Hej alla fina läsare!
Igår åkte jag till Vikingstad direkt efter att jag slutat skolan, jag var där hela kvällen och hade det skitkul med masser kompisar (även ifall det blev lite kaos), sedan sov jag hos Moa, därför har jag inte hunnit blogga någonting.

Men idag efter att jag och Moa vaknat så åt vi i alla fall frukost, spelade tvspel, titta på tv, prata och sånt där. Sedan städade Moa, och Johan kom. Jag tog bussen hem vid klockan 16 ungefär. När jag kom hem satte jag mig här och kollade igenom masser bloggar och bilddagboken, sedan var det dags för kvällsmat. Nu ska jag och min bror kila iväg till Hemköp en snabbis. Sedan får jag se vad jag hittar på. Imorgon blir det pepparkaksbak :D

Godnatt ^^

Febern har börjat försvinna men jag har fortfarande ont i huvudet och extremt ont i armen. Jag är grymt trött också, trotts att jag de här två senaste dygnen sovit dubbelt så mycket än vad jag brukar göra , så känner jag mig nästan medvetslös. Det är lite smått läskigt faktiskt om jag får ersänna det själv..

Jag får se hur jag känner mig imorgon. Om jag har feber innan jag ska gå till bussen imorgon så stannar jag hemma. Jag bevisade för mig själv idag att jag inte klarar av att vara i skolan när jag har feber. Fast å andra sidan så vill jag hemskt gärna till Malmslätt eller Vikingstad imorgon med ett par vänner. Men vi får se om jag orkar med det. Kanske blir film kväll eller något istället :)

Men nu har jag i alla fall precis duschat och ska gå och lägga mig nu. Imorgon ska jag gå upp tidigt imorgon och hoppas på att jag mår bra, och framför allt att jag inte har någon feber.

Sov så gott, så hörs vi imorgon sweeties ♥

Tackvideo



Titta på tackvideon till mig här! :)

Torsdag 26/11

Hej!
Idag gick jag upp och gjorde iordning mig som vanligt. Sedan när jag precis skulle gå till bussen så kollade jag ifall jag hade någon feber, eftersom jag kände mig tröttare än vanligt denna morgon. Och då hade jag 38 graders feber, men jag knallade iväg till bussen i alla fall, knäpp som jag är. Men när jag väl satt på bussen på väg till skolan så kände jag mig sämre. Första lektionen var engelska och jag var med på ungefär halva, eftersom desto mer jag försökte koncentrera mig, desto mer huvudvärk fick jag. Så jag åkte hem och sov istället. Och nu har jag precis vaknat, funderar på att ta någonting att äta. Lite kaffe skulle inte sitta fel nu.. Kanske ska ta och göra mig lite kaffelatte ^^

För övrigt så var ungefär halva klassen borta INNAN jag åkte hem. Men jag var inte den enda i klassen som mådde så pass dåligt att vi skulle åka hem. Haha, undra hur många de var sen på slutet i klassen...

Hur som helst så får jag se om jag kommer till skolan imorgon. Som det ser ut nu så har jag 37,8 graders feber, huvudvärk och extremt ont i armen. Jag får se hur det blir med skolan imorgon. Jag vill egentligen gå, eftersom jag vill så gärna sova hos Moa imorgon som det var bestämt.. Men jaja.

puss
mathilda.

Vaccin mot svininfluensan

Idag har jag tagit spruta mot svininfluensan, och självklart är jag en utav dom som blir dålig av sprutan. Jag fick ligga inne i personalrummet för att jag var yr och skakade för att jag frös så mycket. Sjuksköterskorna fick trycka i masser dextrosol och festis för att jag mådde så dåligt. Jag åkte hem lite tidigare från skolan eftersom jag ändå inte kunde vara med på lektionen. När jag kom hem sov jag masser, och nu har jag precis ätit kvällsmat. Jag har 37,5 i feber än så länge så det är inte så mycket. Får se hur jag mår imorgon...


Bild från Google.

1 månad kvar till julafton!

Förresten, har ni tänkt på att det är exakt en månad kvar till julafton idag?
Gud så jag längtar! Jag älskar att gå och julshoppa med kompisar och efter allt ta en mysig fika på stan. Sedan ska man klä granen och så kommer den första vita snön. Eller att sitta på vardagsrumsgolvet och slå in julklappar medans man äter julgodis som man bakat tillsammans med familjen, samtidigt som masser levande ljus är tända och julstjärnorna i fönstrerna är tända. Gud så jag längtar!







Tisdag 24/11

Hejhej!
Hur är det med er? Jag mår sådär. Jag har haft jätte ont i huvudet hela dagen, så det känns som att det ska sprängas när som helst. Men jag har ändå klarat av dagen, även ifall jag klagat lite då och då.

Efter skolan åkte jag hem. Jag ska antagligen inte på min konfirmation idag. För det första mår jag som sagt inte bra, och för det andra så hade jag tänkt att plugga lite. Men nu är det så att jag glömt allt arbete i skolan.. hehe.

Men jag ska i alla fall ta en huvudvärkstablett nu, och sen ska jag vila lite. Hoppas jag mår bättre imorgon, för då ska jag ta sprutan mot svininfluensan :s

Jaja, jag ska som sagt vila lite nu. Hoppas att ni andra mår bättre än vad jag gör! Vi hörs ♥

Måndag 23/11

Hejhej!
Skolan idag har varit helt okej. Lite smått seg så där. När skolan slutat så satt jag kvar och prata med ett par vänner ett tag. Sen tog jag bussen hem vid halv fem. Nu har jag precis plockat ur diskmaskinen, och sitter och väntar på att maten ska bli klar. Idag har jag en sådan dag då jag bara vill stänga in mig på mitt rum med masser mat och godis och cola och inte säga ett ord. Möjligtvis sjunga lite till musiken.

Men jaja, jag ska försöka bli på lite bättre humör nu, sen får vi se vad jag hittar på. Vi hörs senare, eller imorgon. Ha det så bra så länge! :)

GISSA RÖVEN!

Yes, rubriken säger allt. Kommentera i kommentarsfältet vems rövar alla tillhörar. Lite svårt för er som inte känner mig, men ni andra, gissa på! ;)


1.
2.
3.
4.
5.
6.

Alla bilder var inte så bra... så jag tog bara med 6 stycken.. Och enlige mig så är detta väldigt lätt.. Fast skit samma. Gissa på nu i alla fall! :D

först städning och sedan en konstig ''bildgissning'', eller vad det nu heter.

Nu ska jag städa undan lite från mitt golv. Sen ska jag tvätta bort smink och sånna saker. När jag är klar med det hade jag tänkt att lägga upp en konsigt ''bildgissning'' eller vad man ska säga. Jag kom inte ihåg vad det heter.. Men i alla fall, ''gissa röven''. Moa tog masser bilder på folks rövar när vi var på konfirmationslägret, och jag måste ju göra nått med alla rövar, haha!
Dock kanske det blir lite svårt för er som jag inte känner, eftersom ni inte vet vad alla mina vänner heter...

Bilder från konfirmationslägret




Det var inte lätt att välja ut såhär några bilder utav ca 490 bilder, så det kommer säkert komma fler med tiden ;)

Konfirmationsläger och New Moon

Hej bloggen! Nu är jag tillbaka igen!
Konfirmationslägret har varit jätte kul faktiskt. Vi har haft spakväll, varit ute och gått, varit uppe på kyrktornet, tittat på film, lekt lekar, ätit, busat, skrattat och sjungit. Jag och Moa sjäng solo på gudtjänstten i kyrkan idag. Det gick hyffsat bra, men det var riktigt kul! :D

Pappa kom och hämta mig vid halv tolv-tolv nångång. Vi åkte och handla och lite, sen så skjuttsade han hem mig. Jag duschaade en efterlängtad dusch, sminkade mig lite och så där, sen knallade jag ner på stan och mötte upp ett par kompisar. Vi fikade på DesignTorget och sedan var det bio. New Moon. Den var jätte bra, men ettan är så mycket bättre, enligt mig. Men varulvarnas kroppar satt jag och Jenny och dreggla till massor. Sedan tjöt man även lite. Skratta lite. Men den var fortfarande inte lika bra som ettan.. Fast absolut värd att se om man sätt ettan!





Ps: Jag lägger upp bilder från lägret snart!

GRATTIS EMMA




Idag fyller världens bästa Emma byxmyndig. Och på söndag när jag kommer hem från mitt konfirmationsläger så ska hon, jag och några mer vänner fira henne. Då blir det lunch på stan, och sedan bio. Gissa vad vi ska se på då? New Moon såklart! Skit kul ska det bli! :) ♥

Torsdag 19/11

Shiiiiit vad jag har ont i min nacke/axel. Det är helt svullet. Problemet är att jag inte vet vad jag gjort. Jag har haft så ont idag i skolan att jag knappt kunnat röra mig. Mina vänner har fått massera mig jätte mycket.
Förövrigt har skolan idag varit riktigt seg. Eller jag brukar tycka att skolan är helt okej, men idag var jag så otroligt seg så det inte var sant. Men när skolan slutat piggnade jag till lite. Satt och prata med masser 7or och ett par vänner. Sedan tog jag och Sofia bussen till stan. Vi satt mest och prata inne i Gränden (som egentligen heter Leo).

Nu har jag precis ätit kvällsmat. Kommer antagligen sitta vid datorn ett tag till och närda, innan jag ska hoppa in i duschen. Idag blir det nog att lägga sig tidigt skulle jag tro.
Imorgon har jag konfirmationsläger. Så efter skolan följer antagligen Moa med mig hem från skolan och hjälper mig att packa, sen åker vi till Malmslätt och packar till henne, sedan börjar lägret klockan 18.00 och pågår tills på söndag.

kram
mathilda

Torsdag morgon

Hejhej!
Ledsen för att jag inte uppdaterat sen i måndags. Men jag har ärligt talat inte orkat. Igår hade våran skola i alla fall studiedag, så i tisdags så var jag med masser vänner i Vikingstad och hade kul. Lite kaos och sånt där bara, men jag tror det löste sig tillslut. Kan tyvärr inte berätta allt för er. Sedan sov jag i alla fall över hos Linnea och igår tog vi bussen till ica och köpte cola och sånt. Tog bussen hem vid klockan fem ungefär.

Nu har jag precis gjort mig iordning för att åka till skolan. Eller ja, jag har slängt upp mitt skitiga hår i en ''bulle'' på huvudet och sminkat mig lite. Sedan har jag bara slängt på mig lite kläder. Leggings, en mysig tjocktröja och ett långt vitt linne till det.

Jag får se ifall jag orkar/hinner blogga när jag kommer hem. Annars ses vi någon anna dag, typ imorgon! :)

Ha det bra så länge,
Puss

blogg.se är segt!

Shit, jag såg precis att mitt förra inlägg kom in NU?! :o
Jag skrev inlägget vid klockan två, och nu är klockan tjugo i nio! Jag kunde knappt logga in på bloggen nu heller. Alltså gud, är det någons mer blogg som krånglar så här? Står det att mitt förra inlägg kom upp klockan 19:51 på era datorer också? Jag blir så trött på det här. Ibland funderar jag ärligt talat på att byta till devote eller blogspot. Men jag gör aldrig det, eftersom jag vet att det är jätte ofta som man inte kan logga in på dom också. Så jag stannar nog kvar här på blogg.se.

Shit, det här inlägget har tagit mig mer än en halv timme att skriva. Där det står ''och nu är klockan tjugo i nio!'', stod från början ''och nu är klockan snart åtta!'', menmen. Jag har i alla fall städat medans jag skrivit detta, därflr har det tagit så lång tid. Nu ska jag gå och rensa min garderob också. Jag lägger mig nog rätt sent idag, mycket att göra. hehe.
Jaja, vi hör senare eller imorgon! ;) Ha det bra sweeties ♥

Vblogg innan jag åker iväg till Linnea.

Dåligt ljud, så höj volymen!

I wish I was a punkrocker

Förresten, tittade ni på Idol igårkväll? Så jäkla bra Tove var! Det är lätt hon och Erik som ska stå i finalen, dom är helt otroliga!

Lördag

Hej!
Idag väckte pappa mig vid halv elva. Guuuuud vad jag ville fortsätta sova, men jag gick upp i alla fall. Jag åt frukost, duscha och sånt där. Idag ska jag nog inte göra ett skit. Bara vara hemma och mysa lite med familjen antar jag. Imorgon blir det plugg skulle jag tro. Om jag orkar dvs, annars kanske jag träffar någon/några. hehe, det brukar alltid sluta med det när jag egentligen ska plugga, så jag antar att det blir så imorgon också..
Jaja, nu ska inte jag sitta här och babbla på om masser ointressant, utan bjuder istället på några egobilder på mig :D dock ser man inte så mycket, eftersom jag inte är på humör att visa ansiktet just nu, typ. Sitter i tjocka tofflor och mjukiströja, inget smink osv. Men men, jag är ju lika snygg för det ;) haha nerå, jag skojja xp




Fredag den 13!

Hejhej!
Gud vad jag måste skärpa mig ed uppdateringen märkte jag när jag tittade in på min egen blogg idag. Jag lovar att jag ska bli bättre på det! Men jag har haft rätt mycket läxor, prov och uppsatser att göra den senaste tiden. Jag har bara ett stort arbete i hemkunskap/idrott att göra under helgen, sedan har jag ingenting mer, och då lovar jag att uppdatera bättre.

Idag i skolan har det varit rätt skapligt. Efter skolan satt jag på gårn ett tag med ett par vänner. Sen tog jag bussen hem. Ska alldeles strax äta kvällsmat. Sen blir det nog lite plugg. Klockan åtta är det Idol som jag ska titta på.

Puss och kram och nyp i stjärten! :D hahahhahahha nejdå, jag skoja ;)

Torsdag 12/11

hej på er!
Uppdateringen har sugit rejält idag, jag vet. Men efter att jag kom hem från skolan så har jag pluggat, ätit mat, varit och handlat läsk och sånt med min syster, och sedan har vi myst medans vi tittat på Twilight. Dock har vi båda sett filmen bra många gånger, så vi kan alla repliker. haha.

Imorgon är det i alla fall fredag. Jag antar att jag måste hem och plugga då igen. Gud, det är så mycket i skolan just nu. Masser uppsatser och prov hit och dit. Så jävla jobbigt det är! Men jag ska fan i mig klara det här! Även ifall hela helgen kommer gå åt till att plugga...

Nu ska jag i alla fall tvätta bort smink, borsta tänder osv. Sedan ska jag nog gå och sova. Vi troligtvis imorgon, puss!

Onsdag 11/11

Hejhej!
Idag har skolan varit rätt bra. Brast ut i känslor på idrotten bara. Men mina underbara vänner fick mig som alltid på bra humör igen ♥ Efter skolan tog jag bussen hem. Åt lite youghurt, och bättrade på sminket lite. Snart ska vi nog till min moster, hennes kille fyller år.
Ikväll får vi se vad jag hittar på. Antar att det blir massa plugg. Imorgon är det torsdag, och då slutar jag rätt tidigt, och sedan är det fredag igen, sen är det heeeeelg :D haha. Ha det bra sweeties!

10/11

Nu är jag hemma från skolan. Satt kvar med ett par vänner efter återläsningen och pratade lite. Nu ska jag fixa lite i några lådor i mitt rum. Puss

återläsning

hejhej
Sitter i skolan och har återläsning. Great. Slutar i alla fall om tio minuter, då ska jag hem och plugga. Så dött, men jag måste. Och idag har jag varit på två lektioner för att jag var tvungen att följa med min vän till ungdomsmotagningen. Och resten utav dagen har varit helt piss. Jag har mått skit, det händer så mycket nu för tiden. Okej, nu ska inte jag sitta här och utala mig i min deprission. Istället ska jag plugga de här sista 6 minuterna. Ha det bra, Puss!

Måndag 9/11



Hejhej!
Jag vet att min uppdatering varit grymt dålig på sista tiden. Men det har hänt så mycket, både i och utanför skolan.
Men idag har det i alla fall varit hyffsat. Efter skolan följde jag och Sofia med Linnea hem. Men jag var inte där så länge. Sen tog jag bussen till stan och åkte till Ikea med mamma, pappa och min syster. Sedan när vi kom hem så städade jag, tittade sedan på Ullared. Kul program det där!
Nu ska jag strax gå in och ta mig en dusch. Sen får vi se vad som händer. Kanske går och lägger mig, annars lär jag väl sitta här resten utav kvällen.
Jag ska i alla fall se till att bli bättre på bloggandet, så jag tror jag bloggar imorgon! :)
Ha det bra!

Kram
/Mathilda

-

allt är piss.
förlåt, men jag orkar inte skriva något inlägg idag.

Lördag 7/11

Förlåt för extremt dålig uppdatering idag. Jag har inte varit på något vidare bra humör idag heller. + att jag bakat, och pluggat som en dåre. Jag har skrivit klart hela den där f*cking grejen till svenskan. Ursäkta mitt språk, men som sagt så är jag inte på humör. Allt är bara skit och imorgon är det fars dag och jag har inte köpt något. Jag kom på det nu. Härligt alltså. Stackars min lilla fader, han får aldrig någonting. Men jag har inga pengar.

Jaja, nu ska jag gå och deppa lite till. Sen ska jag be min vän Emil att få mig på lite bättre humör. Vi hörs troligtvis imorgon.

Kram
/Mathilda

Fredag 6/11



Jag har egentligen ingen som helst lust att blogga nu, eftersom min dag rent ut sagt varit kass. Det har hänt så mycket och så många har varit ledsna. Jag följde i alla fall med hem till Linnea efter skolan en stund. Sedan åkte jag hem och åt tacos. Pluggat lite har jag gjort också. Chattat med min vän Emil massor. Tittat på idol. Och ja, så kommer nog min kväll att fortsätta. Och jag vill säga en sak, Jag är glad att det är fredag!!

Kram
/Mathilda

Torsdag 5/11

Hej!
Jag har inte tänkt någonting på att blogga tidigare. Efter skolan satt jag kvar i skolan och pratade med ett par vänner. Sedan när jag kom hem satte jag mig lite snabbt vid datorn, sedan började pluggandet. Jag har gjort rätt mycket. Sedan fastnade jag vid tvn. Just nu tittat jag på Inlåst. Jag har aldrig tittat på det tidigare, men jag började tjuta nästan med en gång. Kan visserligen bero på att jag inte direkt är på tpppenhumör. Därför har jag inte heller någon lust att skriva något mer. Jag skriver mer imorgon!

Kram
/Mathilda

Bild från Dalarna

Förresten, hittade denna bild från dalarna. Det är när jag och min syster står och dricker saft i vildmarkslekplatsen, haha. Det är min käre mor som är fotografen, just därför blev bilden inge viare bra. Vi ser ut som lik och konstiga miner gör vi. Men på något sätt gillar jag den ändå..



Kram
/Mathilda

plugg

Fan då. Självklart så fastnade jag vid tvn tills nu. Jag som skulle plugga! Fan då, nu lär jag få sitta uppe hela natten, eftersom en uppgift som vi fick idag måste vara inne imorgon, plus att jag måste börja på en annan uppgift som ska vara inne nästan vecka. Spanska omprov har jag nästa fredag också, bara för att jag sattsade mer på no-proven än spanka proven. Det sätter sina spår. Men vafan, jag har i alla fall G i spanska. hehe.

Kram
/Mathilda

Onsdag 4/11

Hej!
Jag har inte så mycket att berätta om dagen idag dirket. Skolan har varit helt okej. Fick även en liten glädjekick där på slutet, haha ;) efter skolan så tog jag bussen hem, och hemma väntade min syster. Jag har pratat lite med henne och sånt. Jag måste egentligen plugga, men jag tänkte att jag var tvungen att skriva ett inlägg ifall jag glömmer det senare. Men jag kanske skriver sen igen, annars hör vi imorgon! ッ

Kram
/Mathilda

Tisdag 3/11

Hej sötnosar (och icke sötnosar)!
Idag har vi haft ''kulturdag'' i skolan. Vi var alltå mest på stan och fick guidning om förr i tiden. Under lunchen fick man äta vart man ville, så jag och ungefär halva klassen gick till Ming Palace och åt. Kina mat är gott!

Vi slutade i alla fall vis halv två, och då satt jag, Moa och en vän som heter Annika på en bänk på Stora Torget och pratade lite. Sen efter ett tag gick Moa och jag på bussen till Malmslätt och träffade Linnea. Jag och Linnea gick hem till henne en stund, innan vi mötte upp Moa igen, och vi gick till konfirkmationen. Lika tråkigt som vanligt där, men eftersom jag är i den bästa gruppen så gjorde vi det kul, och skrattade bort hela konfan som vanligt ;D

Den slutade i alla fall vid halv sju, men jag var tvungen att vänta på bussen i en halvtimme. Så jag var hemma vid halv åtta. Då åt jag lite, och just nu funderar jag på ifall jag ska plugga lite svenska. Jag kommer inte hinna klart med det imorgon, då det ska vara inne, så jag hoppas att jag får lämna in det ett par dagar senare så jag hinner klart med det.

Ha det så bra i alla fall, vi hörs! ^^

Kram
/Mathilda

Måndag 2/11

Guuuud vilken jävla otursdag jag har haft idag! Shit, alltså fyfan.
Förutom det så har skoldagen varit rätt bra. Efter skolan så träffade jag Linnea. Sen träffade vi även Emma, Moa och Sofia. Vi gick hem till Emma och rotade ur hennes garderob. Jag tog bussen hem vid typ klockan nio. Kom hem vid tjugo över-halv tio nångång. Åt lite, och nu sitter jag här. hehe.

Imorgon har vi en så kallad ''kulturdag''. Det börjar med lite sov morgon för min del. Sen ska vi till mesta dels vara i stan. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men tråkigt kommer det antagligen att bli. På lunchen får man i alla fall äta vart man vill, så jag och ett par vänner tänkte äta på kina resturang, gott!

Nu tänkte jag kolla igenom bloglovin, bilddagboken och facebook. Sedan ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Eller ja, rätt mycket. Skolgrej som jag tänkte göra på lovet men jag glömde boken i skolan. Därför är det rätt stressigt nu. Men men, så är det när man heter Mathilda. haha.

Vi hörs imorgon i alla fall! ;) Ha det så bra sweeties, och sov gott inatt med många fina drömmar ♥

Kram
/Mathilda

Kent den 10 mars!

Jag har ju glömt att säga till er att jag och min kära pappa ska på Kent konsert den 10 mars. Min vän Felicia och hennes pappa kanske också skulle gå, så träffar kanske dom där också. Men jag har inte pratat med henne på jätte länge, så jag vet inte om hon skulle gå eller inte.

Det kommer i alla fall bli skit kul! Jag har alltid velat se Kent live, och eftersom min pappa lovat mig att vi skulle gå nästa gång dom kom till Linköping så var det självklart att vi skulle gå på den här konserten. Jag längtar så jävla mycket! :D



Kram
/Mathilda

Bilder från Säfsen (Dalarna)

Hejhej!
Jag bloggade ingenting igår, jag vet. Och idag har jag inte tänkt på det tidigare, jag har ju suttit i bilen ett x-antal timmar. Men nu tänkte jag i alla fall lägga in ett par bilder. Så se och... njut kanske inte är det bästa ordet men... jaa, ni fattar ;)





En utav rastplatserna


En fin kväll / utsikt från verandan


En trött Mathilda


Haha min syster tog kort på vårat rum. Såhär såg det ut bara efter någon timme. Och det blev värre och värre kan jag lova!


Bror, jag och syster på skogsvandring


Ännu en trött Mathilda, i Pippi täcke!






Jag och min syster blev som barn på nytt i vildmarkslekplatsen! Dock gick det inte så bra för oss, och vi har träningsvärk idag.... (hahah!)


Dom bilderna får räcka. Kanske kommer mer sen, men mitt internet är så segt just nu, så jag orkar inte lägga in mer. Nu ska jag i alla fall packa upp det mesta från resan. Hörs kanske sen! ^^

Kram
/Mathilda

RSS 2.0