Det har varit en ensam dag idag. Men jag t...

Det har varit en ensam dag idag. Men jag tror man behöver vara ensam ibland, trots att det är lite tråkigt. Kom i alla fall hem från stan med en tröja och ett par byxor rikare, är helnöjd! Dock är jag ett par hundralappar fattigare nu.. Och eftersom jag haft så tråkigt nu de senaste tmmarna så fortsätter jag ha det. Har inte ett skit att göra, därför tar jag en dejt med kudden och min sköna säng. Hörs imorgon, puss och godnatt

forever alone

Vad ska man hitta på idag då? Är i stort behov utav nya byxor så ska bege mig ner på stan sen. Kanske får med mig nånting mer med hem, vem vet?
Sticker nog till stan själv i alla fall. Är nämligen på lite smådeppigt humör så vill ingen åka in till stan och träffa mig så får man helt enkelt shoppa själv.
Bloggar mer sen, puss

stor fet ångest

Mamma tjatar om praktiskplats hela tiden. ''Du måste fråga efter praktikplats'', ''gå dit och dit och fråga'', bla bla bla. Jag orkar inte! Orkar verkligen inte! Det är ingen, inte en jävel som förstår vilken jävla ångest jag får så fort jag hör ordet praktik eller prao. Jag börjar nästan tjuta bara jag tänker på det. Och sen så ska jag gå och fråga massa människor som jag inte känner om jag kan vara ivägen för dom i några veckor? Lixom eeehhh? Fan. Jag vill verklgien inte alltså. Det blir säkert jättekul ifall jag hittar en bra praktikplats med härligt folk och bla bla, men det enda jag kan tänka på är det negativa..

Har varit bakis hela dagen sen gårdagens f...

Har varit bakis hela dagen sen gårdagens fest men vafan vi kör ikväll igen! Systemetpåsen är full! Hahah paaaaarty!! :D

golden brown

Sitter i skolan och väntar på engelskalektion. Hade hantverk förut och stylade Moa, det blev flätor på ena sidan av håret och platt resten. Sedan gjorde jag en guld-brun make-up, gulligt :)
Men börjar nu typ, bloggar sen, pusss

för killarna till hösten

Eftersom jag är helt förälskad i killkläder (önskar ibland att jag föddes som kille alltså..) så valde jag att göra ett till collage med massa snygga kläder till killarna i höst!

livet är precis som statistiken, gå upp och ner

Förlåt för den dåliga uppdateringen, ska försöka skärpa mig!
Denna helg har jag tillbringat med nära och kära. I fredags lagade och åt jag supergod mat med mina syskon och Victoria (lägger in bilder sen, hehe, mums!). Vi kollade sedan på Idol och sådant mys, så sov hon här sen. Igår ringde Moa på morgonen och bad oss möta henne på stan pga av personliga skäl, så det blev en fika med mina fina brudar Victoria, Moa och Jenny. Jag är så glad att jag har er tjejer! Vi gick sedan runt lite på stan och bla bla bla, sedan åkte ajg och Moa hem till henne, vi åt mat, gick ut med världens sötaste hund Smilla, träffade Sofia en stund, kollade på massa bra barnfilmer med Moas syskon osv. Victoria kom även senare, och vi somnade i soffan sent.
Idag har vi legat och degat i soffan hela dagen framför barnfilmer och barnprogram(haha), innan vi drog ner på stan en stund.
Nu är jag hemma och sitter och tjockar mig med godis som väntade på mig här hemma. Bloggar mer sen, puss

en fot ett ben ett enkelt system

Jag har försökt plugga till morgondagens samhällsprov hur länge som helst nu, men herregud det går ju inte!! Blandar ihop allting så tror helt ärligt att det kommer blir ett stort fett FAIL på mitt prov tyvärr...
Har tagit lite pauser lite då och då i pluggandet för att spela sims 3 också, hehe, nörden här då!
Nae men ska läsa igenom frågorna till samhällskunskapen lite till nu, sen ska jag sova för börjar bli redigt trött alltså! Men imorgon börjar jag 10.10, rätt chill faktiskt ;)

hoppas ni har koftorna på grabbar!

Nu i höst och även i vinter är det så jävla hett med stickade koftor på killar alltså! Kan matchas med både jeans, chinos and so on, love it! Så koftor på nu grabbar ;)
Dessa på bilden är från H&M.

mathilda svarar

e. ([email protected]) om vem ska jag tro på?:
vad är plusset egentligen?? kan du förklara? svara gärna i ett inlägg!
IP: ***.***.**.**

Svar: Förlåt, var ett tag sedan jag förklarade vad det är för något nu. Men jag ska ta det igen.
Plusset har alla på skolan samtidigt. Då får man gå till vilken lektion man vill, beroende på vilket ämne man behöver jobba med. Så skulle jag ha missat någonting i engelska så kan jag då välja att ha engelska lektion, har jag kommit efter i mattebetinget kan jag då gå på mattelektionen, är det en uppgift jag inte är klar med i svenskan så kan jag gå dit, har jag missat till exempel dagsminkning i hantverk så kan jag gå till hantverken och jobba osv. Man får helt enkelt välja vilket lektion man vill ha på plusset. Vi har det två gånger i veckan, superbra tycker jag! Alltid har man väl någonting man missat, hamnat efter i eller kanske någonting som man vill nå höga betyg i? :)

Hoppas du nu förstår vad plusset är för någonting :)

vem ska jag tro på?

haha tjockismage ser det ut som, puss på den

Hej! Har haft plusset nu och ska snart gå till maten, hoppas på nått gott idag för är riktigt hungrig faktiskt :D
Har bara matte fter lunchen sen slutar vi. Går 10-13 idag, chilldill :)
Bloggar mer sen, puss!
Just det, bajs på lhc som förlorade igår!! Men spännande som fan var det nöär det var straffar, tanten framför satt och höll för öronen för vi skrek för mycket hahah.

Är på hockey med Victoria och Olivia. 2-1 ...

img_2806 (MMS)

Är på hockey med Victoria och Olivia. 2-1 till LHC än så länge!

skiss

seeexi

Har hatverk nu, ska rita skiss på frisyr och make-up till Moa, joooobbigt :(

little miss perfect

Tjena! Sitter och chillar i soffan, vi får gäster snart för min fader fyller år idag.
Igår var det ju bröllp, supertrevligt! Jag blev bara så sjukt trött på slutet att jag höll på att somna i bröllopstårtan! haha. Men jag var ju som sagt i full gång hela dagen igår. Först var jag hemma hos mostern min och sminkade henne tillsammans med min syster. Sedan vidare hem och sminkde mig, sen till stan och köpte det sista till klädseln innan jag gick hem och hämtade brudbuketten som var hemma hos oss. Jag gick ner med brudbuketten till trädgårdsföreningen där brudparet var och skulle bli fotograferade. Jag fotograferade lite jag med, men förutom bilder på brudparet så tog jag även lite ''behind the sceans''.
Efter det gick jag hem igen och proppade i mig mat så snabbt jag kunde, fixade sedan håret och bytte om till klänningen. Sen kom taxin och hämtade upp mig och min syster, så åkte vi till kyrkan där vi förberedde psalmböcker osv som vi sedan delade ut när alla gästerna kom. När det var klart var det dax för mig att börja fotografera igen. Jag var fotografen under hela kvällen, och roligaste var röda mattan hehe :D
Nu tar batterierna i datorn slut + att gästerna kommer när som helst. Bloggar mer sen! kram kram

Hej! Det har varit stressigt för mig hela ...

img_7909 (MMS)

Hej! Det har varit stressigt för mig hela dagen, och kommer fortsätta vara det. Just nu är jag påväg med brudbuketten till trädgårdsföreningen. Jag ska fotografera lite behind the scens när brudparet blir plåtade :) bloggar mer sen om jag hinner, puss

samhällskunskap

haha men det var ju sexig bild.

Just nu har jag samhällskunskap, sedan svenska sen slutar vi. Då får jag se ifall det blir en sväng på stan eller ifall jag drar mig direkt hemåt.
Sjukt trött är jag, sjuk och bajs, och imorgon är det bröllop, spännande hur det ska bli! haha :)
Bloggar mer sen sötnosar, puss

10 centimeter

Tja! Mår bajs idag. Faktiskt sämre än igår, men jag går till skolan idag med.. Det är så tråkigt att sitta hemma, så vill lixom går till skolan :)
Igår efter skolan så var jag på stan en stund med Moa, sedan var det dax att klippa sig. 1 decimeter/10 centimeter åkte bort!!!! Jag dör seriöst, så sjukt kort nu. Men det behövdes, tyvärr.
Nu måste jag fixa det sista oså innan ajg beger mig till tåget. Kramis

Trevlig mentorstid! :D

Soffmys med katterna :)

sjuk

Bild tagen igår.

Hej på er! Jag är hemma och är sjuk idag. Har ju mått dåligt nu ett tag och känt att förkylningen blivit värre och värre, så idag blev det att stanna hemma. Jag tänkte egentligen bara stanna hemma från typ första lektionen idag eftersom man brukar ju piggna till och må lite bättre på eftermiddagarna när man är sjuk, men nä, jag bestämde mig för att vara hemma hela dagen istället, så får vi se hur det blir imorgon. Jag vill verkligen inte vara sjuk! Dels för att jag inte vill missa skolan, men även för att min mosters bröllop är på lördag och jag vill mer än gärna vara frisk då eftersom jag har ett par större uppgifter där. Vill ju helst inte snora ner och hosta sönder gästerna :( haha!
Men jag får knarka tabletter och sånt så får vi hoppas på att jag blir bättre :) Puss!

pink

Dagens!

Tjohej! haha. Dagen idag har varit ok. På första hantverkslektionen så prata vi aniktsformer och sånt och sedan gjorde vi rosettfrisyr. På andra hantverkslektionen hade vi naglar. Vi filade och lackade och så :)
Sedan var det matte och sedan idrott. Slutade halv fem.
Victoria följde med hem till mig när vi slutat. Vi lagade pannkakor, supersmarrigt! haha
Har precis kollat på True Talent, och nu ska jag ta mig en dusch.
Hörs, puss

två skolor på en studiedag

Happy-face just nu :D

Tja! Dagen har varit toppen faktiskt :) Det började med att jag tog bussen till Malmslätt där jag hälsade på gamla lärare och så på min gamla skola. Det var supertrevligt faktiskt :)
Sedan tog jag och Victoria bussen till resecentrum, där vi tog tåget till Norrköping och åkte till skolan. Vi hade ju ett litet uppdrag där att vi skulle ha som ett utveckligssamtal med lärarna för att de skulle träna på att ställa frågor. Och för mig som är pratsam och glad så gick det gallant, haha! Och jag fick en biobiljett för det ;)
Ha det så bra! Puss

Mot malmslätt

Örhängen från Snö of Sweden, Topp från Gina Tricot och byxor från Pieces!
Nu åker jag till Malmslätt för att hälsa på min gamla skola! Puss

like baby

Hej kära vänner! Jag sitter och kollar film med bror nu. Ska se till att komma i säng skapligt idag, för imorgon ska jag som sagt upp tidigt trots studiedag :)

moves like jagger

Hej på er! Jag har precis kommit hem från lite matinköp på Hemköp. Sitter och pussar min sjuka katt just nu, tycker så synd om dom när de är sjuka :( Och tyvärr börjar jag också bli sjuk, snuvig, ont i bihålorna, ont i halsen osv.. Kan katter smitta människor? :O näää kan dom inte va? :)
Hur som helst så är det snart dags för matlagning. Sedan får vi se vad som händer. Imorgon har jag studiedag men jag ska gå upp tidigt ändå. Ska nämligen till min gamla skola och hälsa på! :D  Och efter det ska jag vidare till skolan för att vara försökskanin eller något åt en lärare? Fattar egentligen inte vad jag ska göra, men de ska typ ställa frågor om utvecklingssamtal eller något? haha! Får i alla fall en biobiljett för det ;)
Bloggar troligtvis mer sen! Puss

i'm gonna love you

Ska dra mig till stationen nu! Idag börjar jag nämligen 10.10, skönt som fasen! Har bara engelska, samhällskunskap och svenska idag. Efter skolan får vi se vad som händer. Skönt med helg sen i alla fall :)
Bloggar mer sen! Puss

superhjälte

Har testat lite sminkning till imorgon då vi ska ha skolfoto! Coolt? Haha! Har gått omkring så sen första lektionen, och kommer ha så hela dagen, fatta vad alla kommer stirra på mig på tåget och sen när jag går hem! Haha, göll.
Svenskan börjar nu så måste kila, puss

outsiders

Sitter just nu och dricker kaffe framför något konstigt program på 5an. Det handlar om människor som klär ut sig till djur och som känner sig som djur osv. Sjukt kul! :D
Annars mår jag inte så bra.. Ont i knät, och så börjar jag nog bli sjuk.. Ont i huvudet och förkyld! :(
Aja, ska titta vidare nu, puss!

Nagelfix

Hej! Sitter och får naglarna fixade :) superskönt ju :) puss

broken road

Hej! Skolan idag var rätt onödig. Provet blev inget av för de hade börjat provet för tidigt? fatta nada när jag kom till skolan så blev inget utav det. Sedan hade vi aslång rast innan vi hade idrott och sen plusset.
Efter skolan var jag på stan en stund med Victoria och Jennifer, vi fikade och så. Sen tog jag och Victoria tåget hem vid fyra eller något?
Har precis duschat oså nu, sova snart kanske? haha! Puss på er

veckans minishopping

Byxor från Vila/Pieces
Linne från H&M
H&Ms solpuder
Och så hårfärg med ;)

Coffee

Sitter på coffee house med Jennifer och Victoria och fikar. Får se hur länge vi stannar, men sen när jag kommer hem hoppas jag att min klänning har kommit! :) bloggar mer sen, appen är ju fett bra ju :D

make you feel my love

Jag ger upp med pluggandet, för det fastnar verkligen inte, och just nu är jag så jävla nervös inför imorgon_! Hur i helvete ska jag klara provet? Vill verkligen få in det, men går ju inte. GAAHH
Men aja, får försöka plugga mer ikväll sen! Ska träffa Victoria på stan snart, får se va vi hittar på. Men lite senare, typ runt fyra, då kommer min moster hit så ska vi snacka bröllop, prova sminkningar osv. Blir spännande!
Bloggar mer sen, puss

plugg

haha skulle försöka se tjurig ut.....

Hej! Har gjort mig iordning oså, ska snart äta lite. Försöker just nu plugga till provet vi har imorgon på hud och hår, men det fastnar bara inte i min lilla hjärna. Jag blandrar lixom ihop allting.. Blä!

1 oktober

Då oktober börjar, då börjar ju hösten, right? Och det känns så bra att vara mörkhårhårig nu när hösten börjar! Är verkligen super nöjd :D
Sitter just nu och kollar lite sminkningar och frisyrer och så i en tidning, ska göra någonting att äta snart, sen vet jag inte vad som händer. Har ingen lust att sitta inne hela dagen så hittar jag ingen som vill ägna sig lite tid till mig så drar jag troligtvis ut på stan själv! Haha :)
Puss

ny hårfärg

Så där ja! Äntligen mörkhårig igen! :D Vet inte ifall det syns jätte stor skillnad på bilderna, men så svårt att få bra bilder på håret, plus att första bilden är tagen med systemisen och andra är tagen med webcamen! :)
I ljuset blir det lite ljusare eftersom jag hade blonda och kopparfärgade slingor i håret innan, men nöjd som satan är jag! Trivs så himla mycket bättre i mörkt hår :D

färgar håret

såhär snygg är jag just nu hahah! :D
RSS 2.0