dagens


Fan så blek jag ser ut på dessa bilder, men jag hade jäkligt bråttom imorse så hann inte ta några bättre bilder.

mörkhårig



sexiga bilder..

Orkar inte skriva speciellt mycket, haha, men efter skolan så åkte jag in till stan med brudarna, blev lite shopping, och lunch på Salladsbaren!

Bilderna visar min nya hårfärg. Dock gör ljuset bilden lite orättvis, för håret ser lixom inte exakt ut så irl så att säga.. Men ungefär!

Hur som helst, nu ska jag locka håret och hoppas på att det håller sig till imorgon! Puss

bilder från dagen


haha jag och min minivagn

haircolor

Tjeeeena! Sitter med hårfärg i håret nu, hoppas verkligen inte att det blir svart! Men det återstår att se ;)
Jag lägger upp ett par bilder från dagen snart, tog inte så många men några blev det i alla fall. Jag älskar mina flickor ni är bäst, och jag finns alltid här för er, ni kan prata med mig om allt, och vi kan alltid tröstäta tillsammans! haha, puss!

drar till tåget nu



bloggar kanske när jag är framme!

bäst att sätta fart

Mitt tåg går om en timme och jag har knappt börjat göra mig iordning, bäst att sätta fart nu va! ;)
Jag har ingenting att skriva egentligen.. Jo, jag fixade naglarna förut, fett snyggt! Nu måste jag sminka mig och shit, jag bloggar mer sen! Puss

jag finns här för dig





bilder från weheartit.com

för bara ett par dagar sen sa du att du verkligen tyckte om henne, för bara ett par dagar sen var hon världens lyckligaste.
hur kan man ha hjärta att göra såhär? du var den personen hon verkligen ville ha, du värkade inte vara som alla andra, men vi alla hade fel, för du svek henne, och jag har fullständigt rätt till att kalla dig för idiot!
jag ska göra allt jag kan för att försöka laga hennes hjärta så gott det går, men mest är det väl du som borde göra någonting? kanske ett förlåt? kanske ge henne en tröst?

jag trodde verkligen att det skulle hålla, ni såg ut att passa så bra för varandra, du såg ut att vara en bra kille, men fan vad fel jag hade om den saken.

INKÖPEN



Tjena! Jag är hemma från Ullared nu, och jag hittade mer än vad jag trodde jag skulle hitta! Men jag är supernöjd med mina inköp! :D

  • Kläder (en kavaj, tre par leggings, ett linne, en tröja)
  • Smycken (tre ringar och två halsband)
  • Godis
  • Underkläder
  • Pennor till skolan
  • Väska
  • Lösnaglar + extra lim
  • Hårfärg
  • Ansiktsmask, plåster för pormaskar, deo, torrschampoo
  • Dekorationshjärtan till scrapbooking

I Ullared!

Detta är ett tidsinställt inlägg!


Just nu är jag troligtvis inne på Gekås och shoppar ihjäl mig, haha! Ska väl bege mig utåt till resturangen och äta snart, om jag inte äter på den nya inne i själv Gekås.
Förhoppningsvis har jag hittat massa snyggt, har inte blivit nedslagen av någon arg tant, eller blivit överkörd av en fullproppad kundvagn.

Jag bloggar när jag kommer hem från Ullared! :)

relaxing friday

Hej! Det blir en lugn helg, jag ska bara ta det lugnt, åka till Ullared och bajsa. Vad ska ni göra? (fan vad mogen jag är). haha!

Nej men skolan idag har varit riktigt seg faktiskt. Efter skolan tog jag bussen hem, satt vid datrn en stund innan det var ´matdags. Har bara umgåtts med min familj nu, sen imorgon åker jag till Ullared med mamma, pappa, syster och min ena bror, ska bli kul, även fast jag inte tänkt köpa så mycket, men vi får se vad jag kommer hem med!

Ska fortsätta umgås lite med min kära familj nu, vi hörs! Puss

livet är hårt

jag orkar inte blogga för jag är jätte surig (jag vet att det heter antingen tjurig eller sur egentligen), för jag glömde min SJUKT SNYGGA ring inne på toan på ett gymnasium :( helvete världen går under typ :(

Är det jag som är mogen eller? JARÅ



Fan vad kul Sofia kommer ha det när hon ser det här på msn :D

fräcka fröken

Hejhej! Precis hemkommen från Norrköping! Haft en supertrevlig dag med Moa och Victoria. Vi tog en fika på Fräcka fröken på Skvallertorget också, hur trevligt som helst!

Nu måste jag ringa Soooofia och berätta lite grejer. Sen ska jag städa mitt stökiga rum. Vi hörs! Puss

-

hon vet inte själv vad det är hon gör och har gjort.
det är när hon vaknar varje morgon och tittar sig i spegeln som hon ser den där slitna tjejen med stora svarta ringar under ögonen och rödflammigt ansikte.
hon försöker kladda över med massa smink för att försöka dölja det, hon lyckas inget vidare.
när ska hon inse?
när ska hon inse att hon måste skärpa sig?
när ska hon inse att om hon ska må någrlunda så måste hon vakna upp nu, vakna upp ur dimman hon lever i.
det här håller inte längre, hon måste inse.
när ska hon inse att den där flickan faktiskt är jag?

tisdag

Dagen har varit chill som fan. Efter skolan gick jag och Moa först hem till henne, åt lite, titta lite på tv, sedan åkte vi in till gymmet. Jag passade på att sola ett par minuter med!

Jag orkar itne skriva egentligen, haha. Men måste bara säga så sjukt jävla flummig jag varit idag,! Speciellt de senaste timmarna. Fattar inte hur Moa står ut med mig ;)

dress and face

Världens sämsta bilder.

Linne och ring från H&M, Byxor från Cubus, armband från Pilgrim, Gekås och Kreta, klocka från Lotta design.

I'm in love

Hej på er!
Dagen började med att missa bussen, pga att jag blogga antar jag, haha! Men tror det var lugnt.
Dagen avslutades i alla fall med 2 timmars musik som varje måndag, hur kul som helst!
Efter skolan gick jag och Moa hem till henne, fikade lite tillsammans med hennes moster, mamam, kusin och lillasyster, härlig släkt detdär!
Vi tog sedan bussen till Storia Torget och köpte mat tillsammans med Sofia, sedan vidare till Vikingstad där vi mötte upp Victoria, sen tillbaka till stan igen, köpte lite gott, sedan hem till mig och fixa **** **** ;)
Sofia pkte hem nångång vid halv åtta, de andra flickorna åkte hem vid typ nio-halv tio nånting. Då åt jag vofflor, chattade lite på msn, tihihihi :D

Nu helt plötsligt fick jag ett ryck att jag vill städa mitt rum. Kanske borde göra det? Vi får se. Nu ska jag fortsätta snacka med en viss liten grabb hihihi :D

Kommer upp dagens outfit snart, puss

breakfast



Dagens frukost!

Jag sitter här i min ensamhet och äter frukost (landtbröd med skinka, gurka och fetaost. Till det lite tropisk juice). Måste verkligen trycka i mig det sista nu, för min buss går ju snart! Naglarna som lossnat får jag limma fast på bussen!

Jag bloggar när jag kommer hem, då kommer dagens outfit och sånt upp. Vi hörs! Puss

mystiskt

Jag har duschat, rakat benen osv, scrubbat mig, och smörjt in mig med brun utan sol, och så nu smsar Victoria och säger att hon kommer hit. Lixom, jag står här halvnaken och bah tja! haha.

Just det, hur fan lyckas min nagel hamna i toalettstolen när jag står på andra sidan badrummet med ryggen vän mot toan och torkar håret? Konstigt det där.. Aja, bara hoppas på att man har en extranagel som passar!! :)

gårdagen


Jag med mina shoppingkassar. (äter chips därför jag gör så konstig min)


Jag, Molly, Emma, Moa och Victoria failar lite när vi skulle ta bild.


Moa hittade en bh hemma hos Elon (whaaat lixom?)


Haha glad när jag pratar i telefon eller vad?

Åter igen pratar jag i telefon


Jag och söta Emma:)


Hej! Gårdagen började med att jag träffade Moa och Victoria. Vi gick på stan, shoppade, åt på Subway och sånt. Sedan kom Molly och Emma, så vi va med dom ett tag, träffade sedan Oscar och Filip med. Vi satt och snacka, flumma och bla bla bla.
Efter ett tag så tog Emma och Molly tåget hem till sig, grabbarna grus gick nånstans, och jag, Victoria och Moa gick hem till mig. Vi fixade oss och lite sånt, sedan gick vi till station och mötte upp Oscar och Filip igen. Vi tog tåget till Vikingstad, träffade en jävla massa folk på stationen där. Sedan började vi promenaden hem till Elon där det var fest.
Var rätt mycket folk där också, efter ett tag tog jag och Victoria oss en promenad ch mötte upp Lucas. Sedan kom det fler folk. Enligt mig var det en lyckad kväll, men alla tyckte nog inte det..
I alla fall, typ alla åkte hem rätt tidigt. Jag, Moa och Victoria drog hem till Victoria vid typ.. klockan var väl typ elva eller något. Vi satt bara och snackade aslänge. Pratade med Lucas i telefon ett tag. Sedan hände det massor och bla bla bla.
Jag hade jätte svårt att somna då jag tänkt alldeles för mycket, men somnade väl vid tre nångång. Imorse vaknade jag av att Moa gjrde sig iordning, sedan stack hon, När du ser det här Moa kan du väl berätta vart du stack? :)

Jag och Victoria gick i alla fall upp vid tolv typ. Vi snackade lite, sedan åt frukost i ett par timmar. Vi tog tåget till stan vid halv fyra. Gick hem till mig. Sedan skulle hon träffa Oscar, så då satt jag vid datorn ett tag, nu har jag precis ätit lite. Ska nu duscha och smörja in mig med brun utan sol.

Jag visar er vad jag shoppat ikväll eller imorgon!

god frukost

Bild som jag hittade i arkivet, tagen i julas nångång.

Godmorgon! Jag klev upp tidigt idag och duschade. Efter duschen gjorde jag mig en god frukost som innehöll en macka med skinka, gurka och fetaost, C-vitamindryck och en apelsin. Hur gott? Enormt!

Nu ska föna håret och så, sen börja fia mig så jag är klar när Victoria och Moa kommer in till stan.
Jag har bara några hundra på kortet, men målet är enda att hitta någonting att ha på benen (typ ett par snygga leggings, jeans eller andra byxor) och ett nytt solpuder. Skulle ju inte skada om jag kom hem med något nytt att ha på överkroppen med! :D
bloggar mer sen, puss!

gammal nokiamobil och lösnaglar

Jag har haft panik hela kvällen eftersom min mobil har slutat att fungera(!!!). Men min pappa trollade fram en gammal sketen Nokiamobil, så nu har jag någonting i alla fall!

Nu ska jag limma fast lösnaglar (har levt utan det i typ en månad nu ju!), sedan ska jag sova. Jag är sjukt trött, trots att jag sovit ett par timmar på dagen idag också.. Men men. Imorgon ska jag träffa Moa och Victoria på stan.
Vi tänkte sola och shoppa, det lär bli nice som fan! Ska bli kul att komma ut till verkligheten igen! ;)

Godnatt

home

bilder från weheartit.com

Som sagt så stannade jag hemma från skolan idag, eftersom jag inte mår så bra.

Jag somnade vid halv åtta igår, och vaknade idag vid kvart över tio. Jag sov ju ett par timmar på dagen igår också. Är det normalt? Haha.

Just nu skulle jag kunna sova i ett par timmar till, men har insett att jag kanske borde vara vaken. Jag känner mig så uttråkad också, vill gå net till stan och shoppa. Får man det när man är sjuk? Jag har ju lixom inte feber eller så längre så kan ju inte smitta någon... Jag ska ta och höra med mina vänner, kanske dom vill gå på stan med mig?

Jag är nämligen en sådan människa som inte kan sitta stilla en hel dag utan att göra någonting. Jag måste komma ut och röra på fläsket lite! ;)

jag mår dåligt

Jag åkte hem idag efter första lektionen eftersom att jag verkligen mådde skit. När jag kom hem så somnade jag typ direkt, sov i ett par timmar, gick upp och åt lite mat vid klockan två, eftersom jag inte ätit frukost eller något. Sedan halvsov jag ett tag, tills jag följde med mamma och syster ner till affären, jag var tvungen att vara bärhjälp, men jag mådde inte så bra utav det sen tyvärr..
Jag fick i alla fall Coca-cola och ett par godisbitar som plåster på såren, mums!

Nu sitter jag här och typ somnar på tangentbordet, kul? Inte det minsta. Jag ska tvätta bort det lilla sminket jag har idag, sedan ska jag lägga mig och läsa en bok en stund innan jag somnar för natten.
Imorgon stannar jag nog hemma, med tanke på att jag inte mår bra nu, så lär nog inte må så bra imorgon heller.
Men jag bloggar mer imorgon, puss! :)

det är så jag känner

Jag beger mig till skolan nu, känner mig lite skakis och en aning sjuk, men skit samma, vill inte missa något, jag lixom vill gå till skolan. Jag skippar idrotten idag istället, och får hoppas på att jag mår bättre under dagens gång! :)

illamående och huvudvärk

Jag har haft ont i magen i flera dagar, idag har jag börjar må lite illa och nu mår jag sjukt illa,huvudet värker lite också. Mamma sa att jag kanske håller på att få maginfluensa, men jag ber till gud att jag inte fått det!
Men jag får se hur jag mår imorgon oså. Jag ska i alla fall duscha nu, jag bloggar mer imorgon! :)

not good

Jag hade totalt glömt bort att jag hade glosor tills idag, inte bra! Verkligen inte bra!! Men sånt är livet.
Jag har precis ätit frukost, tänkte nu packa ner idrottsgrejerna i väskan, sedan knallar jag iväg till bussen. Efter skolan så åker jag inte till stan med Sofia och Albin. Vi ska äta på Subway antar jag, sedan får vi se vad vi hittar på. Men Albin drar ju till gitarren och Sofia till teatern sen, jag skulle egentligen tränat men det går tyvärr inte idag eftersom jag ska hem till min morfar som fyller år.
Skit samma, jag måste snart dra iväg till bussen! Vi hörs! puss

munsår



Ser ni mitt munsår? Jag har försökt dölja det med rött eller rosa läppstift de senaste dagarna, haha! Tur att själva blåsan (det som smittar) försvann för flera dagar sedan!

you look like a red rose


Bild tagen av mig för ett par månader sedan.


Dagen har varit... seg. Seg som fan. Fast helt okej ändå, haha.
Första lektionen vara data, då skulle vi göra massa grejer i Word, när vi var klara med det fick vi göra vad vi ville, chill som fan. Sen matte, jag räknade två tal, haha lyckat! Efter matten var det fysik, då satt vi i datasalen och skulle söka uppfinningar och sånt, jag gjorde det ett tag, men sedan gav jag upp och satt och spelade massa roliga spel på spela.se istället. Maten var äcklig. Efter lunchen var det bara svenska/engelska lektion, sedan slutade vi, ch då åkte jag hem direkt.

Jag har nu kollat på handboll och ätit äpplekaka. Tänkte välja ut några kläder till imorgon, sedan ska jag sova. Tänkte nämligen att jag kunde komma i säng i tid idag. Låter som en bra idé va? Klart som fan.
Hehe, namen vi hörs, puss :)

dagens



Baseballtröja: Gina tricot
Halsband: Pieces

Enkelt men snyggt! :)

det du inte dör av blir du starkare av



Hej! Skolan var riktigt seg. Sen efter skolan så gick jag hem till Sofia, vi jamade lite grann, sedan kom min pappa och hämtade mig, vi åkte och handla, sen när vi kom hem så åt vi pannkakor, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på..

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om, då jag tappat insperation och vilja, men jag ger inte upp, jag gör så gott jag kan :) puss

inspelning

Jag hade ställt klockan på 06:30 idag. Gissa när jag kom upp? Runt klockan åtta nån gång. Gissa hur? Moa fick ringa typ 20 gånger. Jag sprang upp, tog på mig mjukisbyxor och ett linne, satte upp mitt skitiga hår i en toffs, sedan knöt jag skorna och sprang iväg till resecentrum där bussen gick. Kom hem till Gabriel vid typ nio. Vi åt frukost och sånt, sedan satte vi igång och sjunga och spelade in. Tog en paus och åt lunch vid två nån gång tror jag. Sjöng lite till, sov lite.
I slutet gav vi upp, vi kollade på Chuck, åt kvällsmat, sedan var det dags att åka hem. Bussen gick kvart i åtta, var hemma vid typ kvart över. Super trevlig dag! Alltid lika roligt mer er! :)

Nu ska jag duscha, och imorgon är det skola igen, och jag är lite smått ångest, elelr okej, ganska mycket ångest. Jag vill inte till skolan, jag vet inte varför, men på något sätt så trivs jag inte där.

lite sömn

Nu ska jag sova. Jag kommer aldrig kunna gå upp imorgon, men jag ska göra mitt bästa, och jag hoppas verkligen jag lyckas, annars blir det synd om mig, haha!

myspys och sedan utan mat

Jag börjar med att be om ursäkt för att ag inte har bloggat, även ifall jage egentligen inte behöver be om ursäkt, det är ju trots allt min blogg.

Hur som helst, i fredags efter skolan så tog jag bussen hem till Adam tillsammans med han, Moa och Albin. När vi kom hem till Adam så kollade vi på film. Sedan kom Victoria också. Vi åt mat, kollade på massa filmer, spelade tvspel, och så somnade vi sedan en efter en.
På golvet låg det två madrasser, Albin och Moa sov på en utav dom, den andra var tom. I sängen låg Victoria, jag och Adam och trängdes. Jag fattar inte varför en utav oss inte la oss på den där tomma madrassen, för det var så jäävla varmt i sängen! Eller jag tyckte det i alla fall, inte de andra, men kanske berodde på att jag låg i mitten.. Och förutom att det var varmt så låg Victoria och Albin och pratade i sömnen, ibland svarade de varanda i sömnen, och jag höll på att börja asgarva varenda gång. Moa snarkade, och Adam hostade mig i örat, haha.
Vi vaknade hela bunten idag vid klockan tio. Vi brudar somnade om sen, sov en stund, sedan spelade vi tvspel, masserade, skrattade och bla bla bla. Frukosten blev vid klockan två, och sedan kom Magnus och hämtade mig och Moa vid halv tre nånting.
Jag fick då skjuts hem till Moa, tog bussen från Malmslätt hem till mig, och när jag kom hem somnade jag direkt. Jag vaknade typ klockan sju, insåg att jag inte kommer kunna somna inatt sen, men kom sedan på lika snabbt att jag ändå har en massa att göra. Träningen skippar jag idag, men måste fixa massa annat.
Imorgon ska jag kliva upp klockan 07:00, göra mig iordning, och sedan tar jag bussen som går 08:35 till studion. Det blir sång och skratt hela dagen, för jag tar inte bussen hem förnst på kvällen igen. Jävlar vad trött jag kommer vara, men bara att ladda upp med en kaffetermos, och hade jag haft pengar hade jag införskaffat mgi lite godis också, men det får gå med endast en jäkla massa kaffe!

Nu ska jag se ifall det finns något att äta. Mina syskon skulle nämligen lagat mat till mig idag, men istället gick dom och köpte McDonalds mat, och det visste jag mycket väl om, men trodde liom att dom skulle köpa till mig med, som dom lovat, men nej nej, istället får jag leva på typ vatten och bröd, för det lär ju vara det enda som finns hemma. kul

fan

jag ser förjävlig ut.
varför händer detta mig?
min underläpp och gigantisk och såret bara växer, fan.

världsklass

Hej! Skolan idag har varit riktigt seg faktiskt. Jag har lummat som fan, arbetat på lektionerna och så men har ändå varit segt på något sätt. Maten var vidrig också.
Jaja, efter skolan så åkte jag och Moa hem till mig och åt lite, sedan drog vi till gymmet, tränade i typ en timme, sedan satte vi oss i bubbelpoolen där även Dennis och Felix var. Varför har alla börjat träna på WorldClass för? Vi var där först :( haha

Hur som helst, efter lite skitsnack i bubbelpoolen så begav jag mig hemåt, åt lite, och nu tänkte jag hoppa in i duschen. Imorgon sover jag hos Adam, sen på lördag kväll ska jag nog träna lite om jag hinner. På söndag blir det studion hela dagen, kuuul :)

Vi hörs! Puss

spännande och bra

Hej! Jag ber om ursäkt för mitt tidigare inlägg, men vill bara säga att mitt humör gått väldigt mycket upp och ner nu på kvällen.
Jag har i alla fall suttit och kollat på Sveriges mästerkock och Fuskbyggarna idag. Moa brukar säga att jag är rätt grabbig (förutom när jag är på fest), och jag kan väl hålla med om det ibland, och just nu, så vill jag bara säga att jävlar vad spännande Fuskbyggarna är!! Jag sitter som fastklistrad där varje program, riktigt spännande är det!

I alla fall, jag har precis duschat nu, och tänkte bege mig till sängen. Kanske borde jag plugga lite engelska också, med tanke på att jag kommer ha fullt upp resten av veckan, och glosorna är till måndag.

Torsdag: Skola, kanske gymma, annars endast bada bubbelpool på gymmet och snacka skit med Moa.
Fredag: Skola, följa med Adam hem efter skolan, filmkväll med hela gänget, sover antagligen där sen.
Lördag: När jag kommit hem ska jag träna på låtar, plugga engelska och gymma
Söndag: Det blir en heldag i sångstudion (och jag som håller på att bli sjuk, blääää)

-

jag hatar människor som ljuger, snälla säg sanningen, säg som det är, ljuger man för mycket kommer ingen tro att du kan tala sanning, ingen kommer att lita på dig, du kommer inte ha kvar några vänner.

älskar känslan

Hej på er! Jag har precis kommit hem från gymmet, och det var svettigt ska jag säga er. Men jag mår så bra nu efteråt! Älskar känslan efter ett hårt träningspass :D
Dock följde inte Moa med idag, så jag var tvungen att försöka behärska mig så gott jag kunde när en snygg kille i linne och som har typ världens största armar ställer sig snett framför mig, sprutar ner sina armar med vatten så dom blir sådär sexigt blanka, sedan sätter han igång och tränar, MUMS! haha

Imorgon ska jag till gymmet med Moa också. Vet inte om det blir träning, annars blir det bara bad i bubbelpoolen och skitsnack, haha! :) kan behövas!

Förövrigt så har skolan varit jäkligt bra idag! Jag har varit på bra humör, mått bra, lärarna har varit på bra humör, och lektionerna har varit relativt roliga! Jag har dock haft jäkligt snuskig humor idag... Tex:
På kemin så ska man gissa vad olika kemiska betekningar(eller vafan det heter) står för, och ena var Sn och jag skriker ut SNOPP!! alla bah eeehhh okej? hehe, det var egentligen meningen att jag skulle viska det till Moa, men det blev en aning högt..
Sen på engelskan så skulle vi översätta en text, och Emma frågar ''Mathilda vad betyder det här?'' och jag ropar ut ''VÄNTA JAG KOMMER!'' Emma börjar asgarva och alla andra glor på mig, min hjärna börjar då snurra som fan oh bah ''vad var det jag sa?'', sedan kommer jag på och brister ut i asgarv jag med, då kollar alla ännu mer men ja, kul var det i alla fall! haha! ;D


Nu ska jag hoppa in i duschen, sen får vi se vad som händer. Hoppas ni är på lika bra humör som jag! :) Puss

buhu

Jag orkar inte blogga för mitt huvud värker något otroligt. Det är helt sjukt, jag kan knappt gå, för när jag ser på mig så blir jag alldeles yr, usch. Jag som hade tänkt att träna idag! Hoppas jag mår bättre imorgon, för känner att jag verkligen måste träna.

Förövrigt så har den första skoldagen det här året varit helt okej. Ganska chill faktiskt. Inte dirket kul att börja skolan igen, men jag klarar mig. Hoppas jag, hehe.

Och sen så vill jag bara tala om en sak... huvudvärkstabletter hjälper ju förfan inte!!!! :(

datalektion

naheej ni vad det här var tråkigt.
jag vill heeeeem, vill inte ha skola..

BACK TO SCHOOL

 

bilder från weheartit.com

 

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost klart, och måste nu börja ta på mig skor och jacka för att kila iväg till skolan. Jag har glömt bort när bussen går, och när jag brukar gå till den, men jag antar att det löser sig! Hehe.

 

Första lektionen jag har är data, så troligtvis kommer jag att slänga in ett inlägg eller två under skoltid. Det gillar ni va? Jag vet ;)

Men nu måste jag packa väskan, för nu måste jag snart småspringa iväg till bussen. Vi hörs! Puss

10 januari 2011

Hej!
Jag har inte hunnit med att blogga idag faktiskt. Jag gick upp vid tolv, åt frukost, klädde på mig och sminkade mig, sedan begav jag mig ner på stan med min kära mamma. Vi tittade bara lite, men jag fick i alla fall med mig ett sov/tränings linne och ett par sovshorts med mig hem!
När jag kom hem satte jag igång med städningen i mitt rum, sedan var det mat, och efter det städning igen. Jag har vikt varenda litet plagg i min garderob + lådor, och jag kan säga att det tog sin lilla tid!! Sen har jag damsugit och bla bla bla.
Nu ska jag hoppa in i duschen, smörja in mig med brun utan sol, sen ska jag äta nån gelégrej (norsk efterrätt, är godare än vad det låter), mums!
Ska se till att gå och lägga mig rätt tidigt idag med, skolan börjar ju imorgon, så då måste jag gå upp klockan 06:00, och fyfan vad jobbig det kommer bli!

dessa dagar i ett par fåtal bilder

Tack för igår och idag Moa m.flr! :)

mot stan

Drar mig ner till stan snart för en fika och lite skitsnack med Moa nu. Jag bloggar med bilder och grejer när jag kommer hem sen! Puss

steve's

Mötte upp Moa på stan, vi tog en mysig fika på Steve's, sedan vidare till Hemköp och köpte godis, tog efter det bussen hem till henne, och ja, nu sitter vi här och käkar godis, chips och dricker cider, och Moa skissar för fullt på sin barnbok som hon ska göra(?) haha!
Sover här inatt i alla fall, och imorgon får vi se vad som händer.
Nu ska jag vara lite social, kyysss ;)

VAD GÖR VI? NU KÖR VI



Verkligen jääätte seriösa bilder, tagen förra veckan nångång.



Nu drar jag iväg, bloggar ikväll! :)

naked

Idag har jag gymmat, ätit tacos, sovit och duschat. Vad mer kan man säga? Typ ingenting. Jag ska i alla fall titta på premiären av Let's Dance 2011 idag och se vad det har att erbjuda.

Förresten, min mobil är död, helt död, och jag har ingen extra mobil, det gör att jag känner mig naken, jag har lixom ingen mobiltelefon... :(

två härliga stockholms-sommarbilder.



Fan vad jag saknar sommaren, och Stockholm, jag ville bara tala om det.

-

jag har inte så mycket att skriva, inte så mycket jag vill skriva.
jag är hemma nu i alla fall, ingenting blev som planerat, typ.
jag bloggar mer imorgon, tror jag.
godnatt, jag orkar inte vara uppe till klockan 07.00 inatt igen, det har lixom hänt alldeles för många gånger det här lovet nu.
puss.

mysmys

Cha cha! Jag väntar just nu på att Victoria ska svara på mitt sms, hon är lite seg lixom, hehe. Ska träffa henne och Jenny på stan, sen sover vi hos Victoria. Lär väl bli mys med film och sådant! :)

Jag ska kleta på lite make-up nu, sen sticker jag ner till stan! Och idag kör jag nog på pälsvästen ;) PUSSSS

jag vill hitta på något

Hej på er!
Jag är supermätt nu för har tryckt i mig både massa paprika, gurka och dill-dipp, kunde inte låta bli att äta några chips också, hehe!
Imorgon ska jag gå upp rätt skapligt, träna, dusch, sedan ska jag troligtvis sova hos Victoria med Jenny också. Känner att jag vill hitta på något lixom! :)

Men hörni, nu ska jag smörja in mig med brun utan sol, terrorisera Jenny, och äta upp min dill-dipp. Vi hörs! Puss

fy på dig gymmet

Träningen gick jätte bra! Gick mest på rullbandet, körde lite situps och sånt också. Blev dock lite less på att dom tagit bort alla låsen och lagt dom i en låda, fan omöjligt att hitta sitt lås där ju! Får gå och köpa mig ett nytt någon dag. Nu kanske? Tänkte ändå kila ner till stan och köpa mig en klocka, för det har jag fått för mig att jag vill ha, sedan ska jag köpa mig något gott till kvällen, är sugen på någon dipp att doppa gurkstavar och nått mer i. Gillar inte morötter så mycket, men hittar nog på något annat!

Ska hoppa in i duschen nu en snabbis, sedan klär jag på mig och beger mig ut på stan! Puss

mitt nya liv:

  • Träna minst tre gånger i veckan.
  • Inte äta ute så mycket.
  • Inte slösa pengarna på onyttigheter som godis, läsk osv.
  • Spara pengar varje månad!
  • Äta nyttigare.
  • Anstränga mig mer i skolan!
  • Bli en bättre människa!!

Tror ni det här kommer gå? Jag tror det går om jag verkligen intalar mig själv att jag vill det. Sedan behöver jag ett par stycken som peppar mig en massa också! Är ni på? :)

Drar iväg till gymmet nu!

Hahahhaha snygga bilder xD

Jag har tidsinställt ett inlägg som kommer komma upp medans jag är och tränar! :) puss

Dag 7- Min(a) bästa vän(ner)

Jag kan inte välja ut en utav mina bästa vänner. Men jag väljer ut tre. Dessa tre personer hjälper mig i alla lägen, jag älskar de så otroligt mycket!

Sofia Saiady. Vi har känt varandra exakt hela livet. Det har liksom alltid varit du och jag, och vi finns alltid där för varandra. Du är alltid snäll och omtänksam, lite blyg ibland, men när det släpper så är du galen. Vi har hat några småbråk under dehär snart 16 åren, men klarar man av det så förstår man att vi passar för varandra, vilket vi gör.

Moa Carlbinder. Du är den envisa, galna och spralliga tjejen. Du säger oftast vad du tycker, du har en konstig humor precis som jag, och helst vill du alltid ha rätt. Jag kan alltid prata med dig om allt, och du förstår mig alltid. Vi har bråkat en gång, och det vill jag aldrig göra om, för det gjorde ont... hehe.

 

 

Victoria Cato. Jag minns det stora bråket vi hade, men jag minns inte varför vi hade det? Det tror jag ingen gör. Men vi skiter i det nu, vi har hittat tillbaka till varandra, och det visste jag att vi skulle göra. Du finns alltid att prata med, och du förstår alltid. Du är lite blond ibland, du kan säga konstiga saker, och ibland pratar du lite för snabbt, haha, men det är lixom du. Den blonda, fast du är brunett, haha! Envis är du med, vilket kan leda till att du och Moa har era små envisa konversationer.

Men jag älskar er alla så otroligt. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan er. Ni är bäst!!

imorgon börjar mitt nya liv

Nu ska jag gå och sova så att jag orkar ta mig upp och träna imorgon! Mitt nya liv med träning minst tre gånger i veckan börjar nu! :D
Jag har nämligen som nyårslöfte att börja träna mer. Jag hade hoppats på att Moa hade blivit risk så hon kunde följa med och träna imorgon, men nej, hon har kvar dedär svinkopporna, så jag får bege mig själv till gymmet. Inte så värst kul. Tänk om jag gör bort mig, då har jag ju ingen att skratta med... Men det ska nog gå!

Vi hörs imorgon, godnatt! :)

bild från julafton

Hittade den på pappas kamera, haha!

arbetar för fullt

Jag har nu bakat maränger, plockat ut och in i diskmaskinen, och nu ska jag städa rummet. Duktig jag är va? Funderar på vad jag ska göra sen när jag städat klart.. Idag är lixom en såndär dag då jag måste göra nånting hela tiden.. Hm.. Jo, jag ska leta efter ståltråd så jag kan göra min egen örhängehängare!! :D

miss sunshine

Godmorgon!
Jag har precis vaknat upp här hemma, helt ensam (förutom katterna). Sitter just nu och dricker O´boy, samtidigt som jag funderar på ifall jag ska ta mig en macka också, eller ifall det får räcka med en ipren. Svårt val det där, lisviktigt faktiskt... hahah nerå, nu sitter jag bara och skriver en massa strunt!

Jag bloggar mer snart igen, puss!

jag blev ett barn på nytt

Fan vilken härlig dag. Jag blev ett barn på nytt, sket i allt, bara blev ett barn igen, utan bekymmer, utan funderingar, utan problem. Utan hemska tankar.
Jag byggde snökoja hela dagen, matade fåglarna, eldade i brasan, hade det bara allmänt bra. Min snökoja blev superfin, och jag hoppas fåglarna och de andra djuren blir glada för taljbollarna och lussekatterna :D

Jag har precis sett klart på The notebook, jag får inte nog av den. Så jävla bra film. Jag tjuter så mycket till den med, och det är faktiskt välbehövligt.

Nu ska jag se ifall jag hittar något gott att äta, gör jag inte det så får jag lindra min extrema mensvärk med en ipren som normalt folk, haha. Vi hörs! ;)

Dag 6- Hit vill jag resa.

Japan!


Hollywood


Venedig/Italien

Dessa tre har varit min dröm sedan jag vet inte hur länge. Kan inte någon bjuda mig på resor hit? Mitt mål är att jag ska åka hit innan jag dör. Borde gå va? Plus Thailand, Turkiet, Kina, London, Los Angeles, Spanien, och New York. För mycket begärt? Nejdå tror jag inte :)

rätt skönt

Ehm, jag mådde väl precis som de flesta andra igår, och det var just därför jag knappt bloggade någonting.
Nu ska jag klä på mig osånt, för jag beger mig till landet med mamma, pappa och bror snart. Om jag ska vara ärlig så ska det bli rätt skönt att komma bort från allt ett tag. Ingen dator, ingen mobil och ingen tv på en dag.

Jaja, jag måste skynda mig nu. Jag tidsinställer ett inlägg, sen bloggar jag mer när jag kommer hem! Puss

Gott nytt år!

Min nyårsafton har varit suuuperbra! Det började med att jag och Sofia åt lunch med en massa annat folk. Sedan träffade vi Moa och Victoria, efter ett tag gick vi till busshållplatsen där även ett par andra brudar var. Mycket skartt och skoj.
Tog sedan bussen till stan. Hade det väldigt trevligt, och min nyårspuss fick många! Tolvslaget skrek vi som galningar, träffade nya människor och....kollade på månen, som ine var en måne, haha!
Kom hem till Sofia vid två nånting tror jag. Då kollade vi på The Notebook, jag grät några krokodiltårar, sedan somnade vi nångång efter 05.00.
Tack alla för en lyckad kväll! PUSS
RSS 2.0