Dag 7- Min(a) bästa vän(ner)

Jag kan inte välja ut en utav mina bästa vänner. Men jag väljer ut tre. Dessa tre personer hjälper mig i alla lägen, jag älskar de så otroligt mycket!

Sofia Saiady. Vi har känt varandra exakt hela livet. Det har liksom alltid varit du och jag, och vi finns alltid där för varandra. Du är alltid snäll och omtänksam, lite blyg ibland, men när det släpper så är du galen. Vi har hat några småbråk under dehär snart 16 åren, men klarar man av det så förstår man att vi passar för varandra, vilket vi gör.

Moa Carlbinder. Du är den envisa, galna och spralliga tjejen. Du säger oftast vad du tycker, du har en konstig humor precis som jag, och helst vill du alltid ha rätt. Jag kan alltid prata med dig om allt, och du förstår mig alltid. Vi har bråkat en gång, och det vill jag aldrig göra om, för det gjorde ont... hehe.

 

 

Victoria Cato. Jag minns det stora bråket vi hade, men jag minns inte varför vi hade det? Det tror jag ingen gör. Men vi skiter i det nu, vi har hittat tillbaka till varandra, och det visste jag att vi skulle göra. Du finns alltid att prata med, och du förstår alltid. Du är lite blond ibland, du kan säga konstiga saker, och ibland pratar du lite för snabbt, haha, men det är lixom du. Den blonda, fast du är brunett, haha! Envis är du med, vilket kan leda till att du och Moa har era små envisa konversationer.

Men jag älskar er alla så otroligt. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan er. Ni är bäst!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0