Godmorgon 22 juli

Hejsan, och godmorgon!
Mamma och pappa väckte mig klockan tio idag ungefär. Jag gick upp strax efter det och käka frukost. Sedan tog jag mig en dusch, och nu satte jag mig precis här. Min morgon har alltså varit precis som varje morgon. Jag funderar på ifall jag ska börja sminka mig nu, eller ifall jag ska vänta ett tag och läsa lite först. För jag vet att jag säkert kommer börja tjuta ifall jag lägger mig ner och läser nu, så sminket kommer ju börja rinna ifall jag sminkar mig innan. Å andra sidan så kanske jag inte hinner att läsa, men gör det ändå, utan att sminka mig innan, och sen måste jag gå ut på stan utan smink. Men jag tror att jag sminkar mig först. Jag ska nämligen träffa Helena lite senare idag. Jag får se hur länge hon orkar va med hennes date. haha fick jag säga det där? :s XD skit samma, det är ingen utav er som vet vem det är i alla fall. Hon ska i alla fall sova över hos mig inatt, och det ska bli otroligt kul, som vanligt! Imorgon är nämligen sista dagen jag får träffa någon kompis. För imorgon eftermiddag så ska jag städa (eftersom jag inte städade sist mamma och pappa sa till mig så har jag lovat dom att sätda innan vi åker ut till landet.), och sedan på fredag så måste jag packa förfullt, för på lördag åker vi och är borta i två veckor! Från början skulle vi åkt på söndag, men mamma och pappa vill så hemskt gärna åka redan på lördag, eftersom de vill vara där så länge som möjligt -.-'
Men som tur är så kommer det bli ganska lugnt de två veckorna, för det är bara ena min bror som följer med, och så mina föräldrar.
På måndag kommer min syster, morfar och moster och hälsar på, för min syster fyller år. Och någon annan dag under de veckorna kommer troligtvis mina kusiner och sover över en natt. Så jag kommer ändå inte att vara helt ensam med min bror och mina föräldrar. Fast det är klart, katterna följer ju med också. Självklart massvis med underhållning också! Singstar, kubb, boule, gitarren, osv..
Men nu måste jag sminka mig lite. Vi hörs senare! :)

Kram
/Mathilda


Kommentarer
Emma Damm Drawings

Tänkte bara tipsa om att det nu finns det nya plagg med nya tryck ritade/designade av mig att köpa: http://emmadamm.blogg.se/category/t-shirts.html :-) Ha det bäst!

2009-07-22 @ 11:51:42
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Amanda

Tack så mycket! Fin header! :)

2009-07-22 @ 12:50:25
URL: http://amandaahh.blogg.se/
Lisette

Fin blogg :)

2009-07-22 @ 13:12:29
URL: http://lisetteridefors.blogg.se/
Natalie J

Nu är det frågestund på min blogg ! :D

2009-07-22 @ 16:34:32
URL: http://nathjonsson.blogg.se/
Natalie J

.,.,.,

2009-07-22 @ 16:45:34
URL: http://nathjonsson.blogg.se/
A

åh, tack så mycket ! :)

2009-07-22 @ 19:04:52
URL: http://aamandajatko.blogg.se/
angelica

tack så mtk:D

2009-07-22 @ 21:50:40
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Helena

vadå date? o.o snarare promenad XD



hahahah. Men vadå kan inte du typ träffas imorgon eller nåt? :O <3

2009-07-23 @ 19:48:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0