Lite flum och jag ska hoppa in i duschen

Chacha!
Har precis vaknat upp och insett att jag har misslyckats med min brun utan sol. Haha, om, jag har typ vita ränder på armen (?) hur fan lyckas man med det? haha shit, aja, så äre.
Riktigt härligt att vara ledig i alla fall, jag behöver verkligen det här. Jag är på mycket bättre humör idag, men jag tror att det är sömn jag behöver. Jag har varit så stressad på den senaste tiden, och det får mig att få sån jävla panikångest. För att klara av den här helgen så måste jag vara på bra humör, och det är ju bra att jag är på bra humör nu då ;) haha ni fattar inte ett skit nu, ni typ bah ''what?'' haha, nerå, men bajs. Jag är typ flum?

Hur som helst, jag tänkte hoppa in i duschen nu. Sen måste jag verkligen städa. När Sofia kommer hit sen kommer hon fan bli vettskrämd! haha men seriöst, det ser ut som det har uppstått ett bombnedslag här. Inte bra, inte bra.

Vi hörs sen i alla fall! Puss på er

Tröstäter

Efter att ha sovit ett par timmar, hoppat över kvällsmaten, och mått allmänt dåligt så knallade jag iväg ner till Hemköp och köpte ciabatta bröd och lite godis. Kom hem, dunka musik på hög nivå, och åt det jag köpt.
Nu mår jag faktiskt lite bättre, och jag mår ännu bättre när jag tänker på att jag är ledig imorgon! Hehe :D

Nu ska jag i alla fall smörja in mig med brun utan sol, dunka lite mer musik, sedan får vi se vad jag hittar på. Idag är en sådan dag så jag inte har någon jävla aning ifall jag lär sitta uppe halva natten eller ifall jag kommer gå och lägga mig skittidigt. Men det lär jag ju märka, haha ;)

Bild från idag.

Dresscode 100429

Torsdag 29/4

Dagen har inte varit ett dugg bra om jag ska vara helt ärlig. Jag borde ha varit glad, för torsdagar är helt okej.
Vi slutar tidigt, och imorgon har vi kompledigt. Men jag var trött och deppig, och jag känner mig sjuk. Varför just nu?
Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, för just för tillfället är jag inte ett dugg pepp. Men Sofia och allt annat folk kan säkert få mig på bra humör, för det ska bli så jävla kul.

I alla fall, efter att vi slutat skolan så tog jag bussen in till stan, kolla i lite affärer oså, men det enda jag fick med mig hem var en t-shirt. Ingen som jag lixom jätte gärna ville ha, men jag ville verkligen inte komma hem tomhänt, så jag köpte den.

Annars vet jag inte rikigt vad jag ska hitta på nu. Troligtvis sova en stund. Jag somnar nästan sittandes, haha det hade sätt kul ut! Somna på tangentbordet bah xd haha, nerå, men jag är grymt trött.

Vi hörs lite senare idag, och får hoppas på att jag är på bättre humör då. Puss!

Onsdag morgon

Godmorgon!
Idag kom jag äntligen upp i tid, så jag hinner äta frukost för en gångs skull. Och passar på att blogga ett litet snabb inlägg nu medans jag äter min frukost. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, så jag antar att detta blir ett väldigt tråkigt inlägg, but shit the same lixom, haha.
Nej, men hörni, jag har verkligen ingen lust att gå till skolan idag! Fast imorgon, vet ni vad som händer då? Det är valborg och jag är ledig från skolan. Då kommer Sofia till mig, och på kväller sen ska vi ut och ha det skit kul. Vi händer väl antagligen på stan en stund och även vid t1 här i Linköping, skulle nämligen anordnas ett tivoli och så där har jag hört.
Hur som helst, jag och Sofia vill gärna träffa er alla, så hör av er om ni vill träffas. Puss på er, nu måste jag äta upp youghurten, sedan måste jag sminka mig oså innan det är dags att gå iväg till bussen. Vi hörs när jag kommer hem från skolan! Puss

Dagens outfit 28/4

Ansiktet fastnade inte på bild imorse. Andra dagen i rad jag har jeans på mig idag, helt sick fan! :o

 

Blå t-shirt: Gina Tricot

Grått baslinne: Gina tricot

Jeans: Jc (Crocker)

Förresten, visst har jag fin ruumpah? ;) haha!

Onsdag 28 april

Cha cha!
Jag har varit rätt deppig idag i skolan, tills eftermiddagen. Jag fick i mig två st energidrycker så de sista lektionerna klarade jag perfect. Lite flum bara, men så jävla kul! På idrotten, omg säger jag bara! haha, puss på't.
I alla fall, efter skolan satt jag och Sofia först på busshållsplatsen typ aslänge och dunka musik ur mina högtalare till mobilen, för att vi hade missat bussen. Sen åkte vi till stan i alla fall, jag kolla skor men hitta inga som hitta, köpte brun utan sol och hårnålar, sedan gick vi hem till Hampus. Var där en stund, sedan gick vi ner till stan med Maxie också. Gick runt lite, gick till något gymnasium, fick gratis glass oså, haha. Sen vid typ lite över klockan sex så gick jag hem.
Nu hade jag tänkt att gå in i duschen, raka benen osv, sedan smörja in mig med brun utan sol. Jag kör på Dove´s och får hoppas på att den är bra. Det lär jag märka imorgon! haha ;)
Hur som helst, vi hörs väl senare om jag orkar/har något att blogga om. Kom gärna med förslag på vad just ni tycker om att läsa om i en blogg, eller hur ni tycker att en blogg ska se ut.
Puss!


Suuuuupergammal bild på mig och Sofia. Bilden är tagen i början sexan tror jag.

You can see it in my eyes

Livet är inte alltid så lätt.
Ibland är man glad, ibland är man ledsen.
Och ibland tappar man till och med livslusten.

Tisdag och dålig uppdatering

Uppdateringen har sugit idag, jag vet. OCh jag ber om ursäkt för det! Men efter skolan hade jag kvarsittning *oups*, sedan var det konfirmation. När konfirmationen va slut mötte jag upp min syster på stan. Vi köpte glas och tog en lite promenad runt på stan. Sedan gick vi hem och tittade på film och käka ostbågar, mums!

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Jag mår inte någe vidare bra, men jag antar att jag måste gå till skolan imorgon i alla fall. Jag måste ju shoppa lite med. Ska dra med mig Sofia eller nån imorgon på stan hade jag tänkt. Puss på't.
Nu ska jag tvätta bort sminket oså. Vi hörs, kyss.

Min katt sitter inne vid fb hela tiden, den nörden!

Måndag 26 april - ingen inspiration

Hejhej.
Jag har inte mått så bra idag. Har extemt ont i halsen, men har i alla fall köpt halstabletter nu ;) Hur som helst, efter skolan följde jag med Sofia hem till henne. Vi åt mackor med nutella, så fucking gott, haha! Sen gjorde vi inte så mycket, satt o prata lite, annars nörda vi mest framför varsin dator. Vid halv sju tog jag bussen hem, åt mat, sedan följde jag med mamma och handlade.
Nu har jag lagt in lite nya låtar på mobilen. Jag har fastnat för rapp, hiphop och r&b på den senaste tiden. Love it. Haha, aja. Nu tänkte jag plocka undan lite disk oså från rummet. Sen blire att tvätta ur all jävla wax som Albin och Philip kleta in i mitt hår idag. Fuck dom, jag är jätte äcklig i håret nu. Var helt jävla vit i håret av allt wax, inte kul, inte kul. haha.
Aja, vi hörs. Jag har ingen speciell inspiration till bilder längre, inte heller vad jag kan skriva om. Men fortsätt titta in hit, inspirationen kommer förhoppningsvis snart igen ska ni se! ;) Puss

Jag med linsskyddet i munnen

det är något fel på mig

jag går fan oh pissar hela tiden! :o jag har varit på toa tre gånger på en halvtimme nu, det är jobbigt. Visst var det här intressant information? Lite too much kanske, haha. Nej, men seriöst, fett jobbigt är det.

Jag är lite flum, och jag har tråkigt. Ingen vill vara sodial heller. Det är lite bajs om jag ska vara ärlig. Jag har inga bilder heller, och det är tråkigt. För blider är kul, men jag har ingen inspiration. Det är också lite bajs.
hahah, men seriöst, nu får jag sluta. puss på er.

Det blev inget godis.

Haha omg, jag gick iväg till stan (såg ut som en bajs) för att köpa cola och kanske lite godis, men istället träffade jag på Hampus, Sofia och Elon (och några tjejer, vetefan vilka), men hampus var tvungen att gå typ dirket, så jag, Elon och Sofia stack till Trädgårdsföreningen. Vi var egentligen påväg hem till Hampus, men vi fastnade där med några people. Fett kul fan. Var där ett bra jävla tag, innan vi tre knallade vidare. Bara chilla galet, sen vid kvart i åtta typ så börja jag knalla hemmåt. Nu sitter jag här och.. inte gör så mycket. Jag är på mycket bättre humör, men tanken att det är skola imorgon får mig att må sämre dirket. Jag får väl undvika den tanken helt enkelt ;) haha.

Men vi hörs senare i alla fall. Dagen har varit skit kul, och det var precis det här jag behövde! Inget jävla godis. Tack allt folk som finns i mitt liv <3

candy would be nice now

Jag tror jag ska dra mig ner till affären och köpa någt gott. Vad sägs om en stor fet jäva påse med godis? Det skulle sitta jävligt fint nu. Kanske lyckas det trolla bort mitt dåliga humör i några timmar? Jag får hoppas på det. För nu jävlar ska jag få bort det här humöret. Jag blir ju förfan trött på mig själv. Skit samma ifall jag tränat som en dåre de senaste dagarna. I med lite godis och läsk i magen så blir den säkert fin till sommaren. Toppen!
Vi hörs när jag kommit hem från affären. puss

bla bla bla

Jag har precis kommit hem från en tråkig gudtjänst. Jag tycker faktiskt det är helt okej att sitta där ibland, man får lixom tid att tänka. Men sedan när man ska ställa sig upp lite då och då, det gillar jag verkligen inte.
Vädret idag är på topp! Solen skiner och det är rätt varmt ute. Jag är dock inte på lika topphumör. Allt är så jävla stressigt nu för tiden, och jag får inte sova och göra det jag vill.
''Städa ditt rum'', ''plocka undan disken'', ''ät den här maten'', ''gör si och så'', ''gör dina läxor'', ''du har prov nästa vecka'', ''bla bla bla'', jag vill göra det jag vill! Jag pallar snart inte mer. Allt är så jävla stressigt, och jag vill bara gömma mig under täcket och ligga där i ett par veckor. Att min hals gör förbaskat ont och min näsa rinner gör ju inte det hela bättre. Låt mig va, säg inte ett ord till mig, förutom du.

Fullt upp denna lördag!

Ledsen  för no updates idag. Men jag har haft fullt upp hela dagen. Från att jag vaknade av väckarklockan halv nio i morse, till att jag kom hem klockan tio nu ikväll.
Till och börja med så var det ju öppethus idag i skolan, det var därför jag var tvungen att gå upp så tidigt. Det var många olika stationer man skulle gå på, och en utav dom var idrott. Där skulle man orientera. Jag och Linnea sprang som idioter, och hittade alla tre kontroller som man skulle hitta på 5,33 minuter! Det är bra faktiskt!
Sedan var det masser annat vi gjorde. Bland annat tipspromenad. Och sedan åt vi vofflor också.
När det var slut klockan tolv så gick jag och Linnea hem till henne. Vi åt lite mat och chilla galet. Sedan tog vi bussen hem till mig, bytte om, och sedan traska vidare till boxningen. Det var skit kul idag med, men så jävla jobbigt! Sen gick vi hem också. Och direkt när jag kom hem duschade jag av mig lite snabbt, bytte om, sedan gick vi iväg till Ingela och Lars. Min moster (Ingela) fyller år imorgon, så vi firade henne.
Nu är jag äntligen hemma, och väntar på att få gå och lägga mig i min sköna säng.
Imorgon ska jag upp ''tidigt'' för att gå på gudtjänst i Domkyrkan. USch vad tråkigt! MEn det är sånt som måste göras, annars får jag inte konfirmera mig. Bajs, haha.

Failed bild.

kan man känna så för en person efter så kort tid?


Det är ju helt sjukt.

Imorgon händer ungefär det här:

En slapp Mathilda

Jag har blivit lat på sista tiden och vill helst klä mig i slappiskläder. Idag var jag klädd i en stor svart herr luvtröja, vitt baslinne, och ett par gråa jeansleggins från H&M.
Jag ser helt förstörd ut på bilden, men jag var så jävla trött.

It feels absolutely fantastic

Skolan idag har varit rätt slapp. Fredag brukar vara det, vi har rätt långa raster, och även en håltimme. Så det är chill! :) Efter skolan så gick jag och Sofia hem till henne. Vi åt lite mellanmål, bytte om till träningskläder, sedan skjutsade jag Sofia på cykeln upp till Hällgrenshagen. Vi gick/sprang ungefär 5,5 km. Vi sprang lite då och då, och Sofia tvingade mig att springa en bra jävla bit, men jag klara det, haha!
I alla fall, när vi gick så prata vi om livet och kärleken. Så jävla lätt att prata ut inför dig så det inte är sant, du är bäst! Vi har hållt ihop hela livet, och vi ska hålla ihop resten utav livet också!

När klockan var typ halv 6 så cyklade vi tillbaka hem till Sofia. Eller ja, jag cyklade, haha. Väl hemma hos Sofia så bytte jag om lite snabbt, kleta på lite foundation, sedan tog jag bussen hem. När jag kom hem så var det pizzor i ugnen, super gott. Sedan tittade jag på tv lite.
Får se vad som händer resten utav kvällen, men ska i alla fall gå och lägga mig rätt tidigt idag, jag har nämligen öppethus i skolan imorgon, usch!

Kram

Livostin

Nu har jag gjort iordning mig inför sängen, tagit ögondroppar osv. Ska gå och sova nu. Imorgon är det fredag, härligt som fan! Hur som helst, jag soka som sagt sova nu. Godnatt!


Ögondropparna mot pollen som jag tar. En så länge har det ju varit så dåligt, väder, och inte varit ute så mycket, så märker ingen större skillnad. Men vi får se sen när vädret blir bättre och man kan vara ute. Om det inte hjälper blir det doktorn.

Ännu en stärkande kommentar


Sånna här fina kommentarer ramlar in ibland i kommentarsfältet, och jag blir lika glad varje gång. Människor som inte känner mig, som aldrig någonsin träffat mig, sitter och kommenterar så här fina saker om mig. Det känns helt underbart. Och som jag sagt tidigare, det stärker verkligen mitt självförtoende!

Mitt léende

Jag hatar egentligen att le med tänderna. Men på sista tiden har jag kommit på att de är jag faktiskt rikigt fint, även när jag ler med tänderna! Bilden ser extremt photoshopad ut, men det enda jag gjort med bilden är att jag lagt på en effekt och blekt tänderna liite. Min hy har blivit jätte bra, och jag älskar det! Tyvärr förstörs den igen när jag får min mens. Det tycker vi inte om alltså..

Men hur som helst, nu har ni sett en bild när jag ler. Lika söt som vanligt, eller kanske till och med sötare? ;)

Torsdag 22 april

Idag i skolan har jag mått rätt dåligt. Det var väl först sista lektionen, då började jag må lite bättre. Så jag bestämde mig för att följa med mina vänner efter skolan, och va med dom. Först följde jag och linnea med hem till moa. Vi satt mest o prata o så. Sen när sofia slutat (hon har idrottsprofil så slutar en timme senare än oss), så gick vi hem till henne. Vi typ chilla mest. Moa nörda vid datorn, sofia plugga på sitt manus, jag och linnea tittade på tv, elelr ja, jag tittade lite, sedan sov jag. hehe. Jag var så trött! Men vi hade det rikigt mys! Jag tog bussen hem vid klockan 6. Tänkte att jag kunde komma hem rätt tidigt idag nämligen :) Så när jag kom hem åt vi god mat, sedan knallade jag, min syster och min bror iväg till Hemköp och köpte glass. Hehe, busigt! ;) Haha, nu nördar jag, men ska nog gå och lägga mig tidigt idag tror jag. Men får se. Imorgon blir det nog att springa spåret med Sofia, gött! Puss


Mys!


Sofia pluggar manus, jag tittar på tv efter att ha sovit en stund (därför jag ser helt förstörd ut)


Linnea & jag

dresscode & facelook


Idag körde jag på vanligt grått baslinne från Gina Tricot, och lite småvågit hår sådär. Fint :)

Springa spåret med pollenallergi

Hej! Idag i skolan har jag varit jour. Det har varje elev typ en gång om året, man är två och två, och får typ plocka skräp, bre mackor på gårn, köpa tidningen och torka borden i matsalen. Det är rikigt jävla dött, men så himla mycket bättre än lektioner.
I alla fall, men är bara jour tills lunchen är slut, så när man torkat klart alla bord så får man återgå till vanliga lektioner. Då var det idrott. Sofia och jag kom lite senare, men aja. Vi sprang (och gick endel) 2,5 km på tjugo minuter. Det kanske inte är så jätte bra, jag vene. Är det bra? haha. Hur som helst, det snöade, samtidigt som jag och min jävla pollenallergi kom där springandes. Jag kunde inte andas med näsan, blev täpt och skit, sen halsen kliade, ögonen såg man inte att de rann, efter som sminket blev förstört utav all snö. Jag såg förjävlig ut när vi kom fram till mål, haha. Men kul vare!

Efter skolan så följde jag med ett på vänner till stan. Vi gjorde väl ungefär det vi brukar. Nämligen satt på donken lite då och då, träffa massa folk, gick en sväng i affärerna, ni vet. Och ja, idag fick jag med mig en foundation hem.

Och när jag kom hem satte jag mig ner, tog det lite lugnt. Kände hur ögonlocken slocknade. Det är sjukt, denna trötthet är fan äcklig. Jag satt och kolla på när dom andra åt. Sedan gick jag och la mig i sängen. Inte alls meningen att somna, men råkade göra det, och sova i två timmar. Jag vaknade, och var lika trött fortfarande. Gick och tog ut linserna, tvätta bort sminket. Sedan berättade mamma att hon köpt ögondroppar till mig mot pollenallergi, så droppade i dom. Ska använda morgon och kväll, vid extra jobbiga besvär kan jag använda dom högst fyra gånger per dygn. Så det blir jätte bra! :) Eftersom att det är ögonen som är värst, eller ja, det är dom som jag stör mig mest på lixom, så börjar vi med det. Känner jag att det behövs så kanske vi fixar tabletter. Men det tror jag inte ska behövas. Jag har ju klarat mig i ett par år nu utan det så att ;) haha.

Nu har jag i alla fall duschat. Grymt äcklig hår har jag haft idag, men aja. Jag är skit trött, och det känns so att mina ögon är tjocka och svullna. Lite torra kanske till och med. Kan det bero på ögondropparna eller är det bara utav tröttheten? Jobbigt är det i alla fall. Jag vet inte vad det beror på. Mamma sa att man kan bli trött utav pollen, men jag menar, såhär jävla trött? Det är ju fan helt sick.

Aja, nu ska jag faktiskt sova. Långt jävla ionkögg det här. Hoppas nån orkar läsa skiten. Fan vad deppig jag låter nu, haha! Men vi hörs imorgon (troligtvis inte mer idag) i alla fall. Hoppas jag mår lite bättre då med. Puss!

10 sanningar om mig, med motivering

  • Jag har blivit grymt skoltrött, och känner att jag helst inte ens vill vara i skolan. Vi gör samma saker, och jag orkar lixom inte med att varken koncentrera mig på lektionerna eller att göra mina läxor. Jag vet mycket väl om att om bara ett par månader så går jag i nian, dom betygen söker man på, och då är det viktigt att få bra betyg, för att sedan kunna jobba som det man vill. Jag funderat väldigt mycekt på att bli ungdomspsykolog, men jag vet att det krävs bra betyg för det, och det har inte jag. Jag vet innerst inne, att om jag verkligen kämpar, lägger mitt liv på skolan, då kan jag också få dom där MVG;en, men då gäller det att jag kämpar, och det har jag absolut ingen lust att göra för tillfället. Vi får helt enkelt hoppas på att jag får upp lusten efter sommarlovet!
  • När mina vänner bråkar med varandra är bland det värsta jag vet. Jag älskar mina vänner så himla mycket, och jag vill inte bli osams med dom pga att dom är osams med varandra. Jag vill kunna umgås med alla samtidigt. Jag vill inte att när jag är med en utav mina vänner, så börjar personen snacka skit om en annan person, som också är min vän. Det blir så konstigt. Jag vill inte vara osams med någon, och jag tänker inte vara på någons sida. Mina vänner får gärna prata ut, och säga vad dom tycker och tänker om mina vänner, det tillåter jag, men jag kommer inte hålla med om någonting som jag inte vet. Jag kommer ha kvar mina vänner tills det är jag som inte vill ha kvar dom. Inte när mina vänner bråkar, och säger att den ena och den andra inte betyder något längre och bla bla bla.
  • Jag är en väldigt blyg person, och speciellt när det gäller killar. Jag vet inte varför, men jag tror att det kan bero på att jag är väldigt ''ordentlig'' när det gäller ''närkontakt'' med killar. Haha, det där låter jätte töntigt, jag vet, men jag vill lixom inte gå och strula med den och den för att dom är snygga, eller knulla med den ena och den andra för att få status lixom. Utan jag vill vänta med sånt tills vi kommit närmare varandra, elelr till och med tillsammans. Visst finns det undantag, men jag tror att ni förstår vad jag menar. Och jag tror att detta leder till att jag är blyg med människor jag inte känner så väl. Däremot, när jag lärt känna en person, då blir jag helt tvärt om, och kan göra nästan vad som helst inför personen. Jag älskar ju inte bara att få uppmärksamhet från personer som jag inte känner så väl, utan även de som står mig väldigt nära! ;)
  • Jag kan inte leva utan musik. Och jag är helt ärlig när jag säger detta. Musiken dunkar hela tiden, och jag kan lyssna på i princip allt. Musik får mig att tänka till, och jag har olika musiksmak olika dagar, beroende på humör.
  • Jag får panik om jag tappar bort mina nycklar. Jag skojjar inte, jag får verkligen panik! Jag vet inte vad som händer, men när jag märker att mina nycklar är bort så går det en stöt genom kroppen och jag springer omkring och skriker och pratar rent hysteriskt. Det har till och med hänt att jag börjat gråta. Detta är tyvärr inte så bra, eftersom mina vänner och klasskompisar tycker det är väldigt roligt att ta mina nycklar, bara för att få se mig så panikslagen. Men jag kan förstå, det är nog väldigt farsinerande. haha!
  • Jag tycker inte om att äta mat när man ''ska'' äta, utan vill helst äta när jag vill. Det där lät konstigt. Men alltså, frukost rent ut sagt tvingar jag i mig. Jag är inte det minsta hungrig på mornarna, men jag vet att jag måste äta. Lunchen i skolan har jag precis börjat äta igen. Jag började faktiskt med det efter att jag kom tillbaka från praon. Man lärde sig mycket av att praoa på ett dagis! Kvällmaten, den vill jag helst äta när jag själv vill. Äter därför väldigt lite, och något mer sen lite senare mot läggdags.
  • De senaste månaderna är bland de bästa i mitt liv. Trotts att de hänt endel tråkigheter. Jag har träffat massa nya vänner, och jag har haft det så jäkla kul. Mina ''nya'' vänner är det bästa som hänt mig. Dom får mig att må så jäkla bra, och jag bara lever livet.
  • Jag måste borsta tänderna på kvällen. Ja, om jag inte gör det kan jag inte sova. Jag känner mig fräsch, gamla matrester är borta, och det känns som att jag börjar om dagen på nytt.
  • Jag är hur jävla mörkrädd som helst! Seriöst, det är nästan obehagligt. Jag kan inte gå och lägga mig sist, för att det blir så mörkt i huset, och jag är räd för... egentligen vet jag itne vad jag är rädd för.. Men seriöst, jag är så jävla mörkrädd. Tur att jag inte är den enda bland mina vänner, för då hade de nog tröttnat på mig rejält! haha. Jag kan tex inte sova på en madrass på golvet, för då tror jag att det kommer ligga nån under sängen som bara kommer synas när alla andra har somnat. Jag är lite småcreepy, och det är rätt jobbigt om jag ska vara helt ärlig.
  • Jag har bra självförtroende, Och förut hade jag skitdåligt. Jag har stärkt det något otroligt. På morgonen, ni vet helt nysminkad, nyfixat i håret, då skulle jag lätt kunna stå i en kvart och beundra mig själv. Förut ville jag knappt se mig själv i spegeln. Vet ni hur jag fått detta självförtroende? Prova att varje morgon och kväll ställa er i underkläder framför spegeln och säga för dig själv ''Fan vad snygg jag är!''. Jag vet, det kanske låter jätte töntigt, men tro mig, det funkar faktiskt! Eller varje kväll innan ni ska sova så kan ni skriva ner på ett papper eller i en bok allt bra med dig för dagen, och även allt bra som hänt under dagen. Det funkar också! :)

I don't know if i'm in love.

Det finns beslut i livet, som är svårare än andra att ta.

;PPPpPppp

Ni som är medlemmar på Facebook, har ni sätt alla otroligt roliga '';PPpPppp'' grupper? Jag sitter och asgarvar åt alla. Det är ju sjukt vad roliga dom är, ahhah! xd Fast det kanske bara är jag som har dålig humor..


Här är bara några exempel på alla roliga grupper som finns:


HAHAHH asså seriöst, är det bara jag som tycker det här är grymt kul? xD

Jobbigt va?

Hejhej!
Jag är hemma från skolan nu. Vart en snabbis ner på stan med påvägen, men hittade dock ingenting som fick förja med mig hem. Skolan idag har varit jätte tråkig, men jag har varit på otroligt bra humör, och bara sett allmänt fånig ut eftersom jag gått omkring och lett hela tiden, hahah! Livet är allt för underbart ibland alltså ;)

Nej, fan, nu kom jag på att jag måste rita två teckningar tills imorgon :s Vi har ju bild då, och jag har två teckningar som jag inte gjort. Fan. Måste få med detaljer och skuggor med för att behålla mig VG. Jäklar vad jobbigt det blev nu. Men ja, det är väl bara att sätta sig och göra skiten. Vad fan ska man rita då? :o åhhh jobbigt värre.

Aja, vi hörs lite senare, och hoppas att jag kommer på någonting att blogga om då också! Puss på er så länge.

Love ya

Outfitbilder från förra veckan

Jag har proppat i mig väldigt mycket skit idag, bland annat glass, och det är fan i mej bland det värsta jag kan äta. Jag får så jääävla ont i magen, men aja. Efter det har jag även proppat i mig lite annat onödigt. Men gott har det ju varit. Imorgon börjar verkligheten igen. Jag har haft en väldigt rolig helg, även om jag till mesta dels bara tagit det lugnt, pga av en väldigt lyckad och rolig kväll i fredags. Men jag är nöjd med helgen, och som sagt, imorgon börjar verkligheten igen.

Nu ska jag visa min syster den söta klänningen jag köpte i lördags. Välja kläder till imorgon borde jag göra med. Sedan planerar jag att gå och sova. Jag är gryymt trött, trotts att jag råkade somna förut idag. Man blir trött av att gå ut och gå ;) Puss!


Dessa bilder är tagna någon gång förra veckan. Jag har inte haft tillgång att lägga in dom på datorn innan. Därför lägger jag in dom nu, och jag tar dom på kategorin ''Mina outfits'', med tanke på att jag skulle använt dom som outfitbilder förra veckan. Så ja, bättre sent än aldrig ;)

Svettigt men nyttigt

Nu är jag hemma från en grymt jobbig promenad runt stångån. Näsan och ögonen rann, halsen värkte (allt det pga pollen) och inte nog med det, idag var en sådan dag då mitt knä inte ville komma överrens med mig, så det värkte hela vägen också. Det var grymt jobbigt idag, men trotts det så gick jag ca 5 km med alla omvägar och spring i trappor. Jag kom hem efter 40 minuter, vilket är rätt bra va? Jag som inte varit ute och gått på ett tag nu (ja, jag vet, jag sa att jag skulle göra det minst en gång i veckan, men det är lättare sagt än gjort!).

Men aja, jag är svettig och nöjd. Nu ska jag äta mat, sedan ska jag ta mig en efterlängtad dusch. Vi hörs senare sötnosar!

Det är jobbigare att utföra det än att säga det

Idag vaknade jag vid 12. Gick upp och åt frukost, nörda lite vid datorn. Och nu har jag precis ätit en bit honungsmelon, och funderar på att gå ett varv runt ån innan lunchen. Vädret är ju hyffsat fint, men tyvärr så är det ju så att det går lite upp och ner hela tiden. Men ja, jag kanske borde ut och gå lite. Jag gick ju aldrig på boxningen igår.. hehe.
Jo, jag ska jag ska nog ta tummen ur röven, slita mig från datorn ett tag, ut och gå i friska luften, och sedan komma hem och äta lite kalops som mamma står och lagar nu. Det låter väl som en toppen idé? :) Det gäller bara att komma iväg också...

Sjukt trött

Jag är redan sjukt trött, så funderar på att tvätta av mig sminket och gå och sova. För hoppningsvis är jag lite piggare imorgon då, och kanske kan träffa någon. För idag har jag inte gjort någonting annat än att vara på stan ett litet tag, och sitta vi datorn och nörda.

Kan man bli så trött efter att ha inte gjort någonting? Ja, för jag var tvungen att gå upp klockan halv tolv idag. Jag har bara fått sova 11 timmar inatt. Tio kanske det blir till och med? Jag vet inte. Det är lite i alla fall (Ja, jag vet, man ska sova typ 8 timmar egentligen). Så ja, jag ska nog sova snart. Puss på allt och alla.

Hoppas att detta håller i sig

Jag är otroligt glad och lycklig, och snart blir det hamburgare och coca-cola på detta. En underbar lördag med min familj. Någon som vet något bra tvprogram som sänds på tv;n ikväll? :)

Your words make me so fucking happy



Bilder från igår innan vi skulle gå ner och hoppa in i taxin.

Prinsessbakelse

Jag har nu kommit hem från stan, och jag fick köpt en ljusrosa liten prinsessbakelse till konfirmationen (en klänning alltså, för er som fattar lite trögt). Nu är det fikadags, mums, kaffe var länge sen! :)
Annars vet jag inte rikigt vad som händer idag. Blir antagligen att ta det lugnt, eftersom jag är sjukt trött från igår, haha. Vi hörs! ^^

Tack alla för igårkväll/natt!

Godmorgon! (okej, jag har faktiskt varit uppe i typ en timme..)
Jag hade det så jäkla kul igår! Jag dansa och hade det skit kul. Dock kunde ju inte den fula äckliga typen på slutet inte förstå ett nej. Skummet kom bara i slutet, och jag hann inte var där inne så länge, men jag hade det kul hela kvällen utan skum i alla fall!
Jag kom hem vid halv två typ, och somna som en stock dirket. Nu har jag precis tävttat bort gårdagens smink och ätit frukost. Snart bär det troligtvis av till stan och träffa mamma. Jag skulle ha gått på box idag igen, men jag är så jäkla trött så jag har absolut ingen lust för det. Det kanske kan bli nästa vecka. Eller nej, vänta, är det då vi har ett födelsedagsbarn? Jag vet inte vilket datum det är då, men jag tror att det är då. Rätta mig om jag har fel.

Hur som helst så ska jag nog börja sminka mig nu. Mina ögon kan knappt hållas öppna, men skit samma, jag klarar mig nog ändå. Vi hörs sen! :)

Mot strandgatan!

Vi är lite halvklara, vi tjejer. Sminket är inte klart, håret är inte klart, naglar osm ska målas. Och taxin kommer om typ 20 minuter och hämtar upp oss, panik! Jag har inte hunnit fixa mitt hår än, visst, det är platt, men jag menar, jag måste fixa det lite med.. Problemet är att jag har nymålade naglar, så jag kommer förstöra dom och jag börjar fixa håret nu. paaaniic. Men jaja, nu måste jag göra nått, typ blåsa på mina naglar. Jag hinner inte blogga mer nu, vi hörs imorgon när jag vaknar. Puss biitcheees!

Min underbara syster sminkar oss med grymma ögonskuggor! Tack ♥

Carro, läs det här! ;)

Jag har duschat, smörjt in mig med brun utan sol, och sedan när jag kom in mitt rum så kom jag på att vi ska vara fyra tjejer i mitt rum imorgon, vi alla ska sminka oss, fixa håret, byta kläder, få lite smått panik. Så jag skulle verklgien behöva städa lite, med tanke på att det ligger kläder över hela golvet. Men carro om du läser det här, skulle du kunna vara jätte snäll att plocka undan det mesta utav kläderna imorgon (om du är ledig alltså)?, vore jätte snällt, för jag vill sova! :D haha, puss på dej ♥

Som sagt, nu ska jag sova. Puss på er, jag är typ död, så kommer somna som en sten (hoppas jag i alla fall, jag har alltid så jävla svårt att somna!), och imorgon hoppas jag på att jag är utvilad, för då ska jag först klippa mig, sedan blir det at spendera lite tid med mina bästa tjejer, innan det är dags att ta taxin till Strandgatan 2 (för hoppnignsvis, om vi får tag på taxin dvs) för att ha en grymt bra kväll på skumpartyt som hålls där. Det kommer troligtvis vara grymt mycket folk, och jag ska leva livet!

Nu ska jag lägga mig i sängen och smsa med lite people, sedan ska jag sova. Vi hörs imorgon! ♥

Dålig random bild som är tagen för typ två månader sedan. Bara för att fylla ut lite.

Torsdag 15 april

Ojj, inte bloggat någonting idag.. Men jag har faktiskt ingen lust om jag ska vara helt ärlig. Efter skolan så gick jag och Linnea upp till Ica och köpte cola. Sedan satte vi oss i gräset och hade det super trevligt. Efter det knallade vi ner till skolan igen, satt där ett tag med lite folk och prata. Sen klockan fyra hade jag utvecklingssamtal. Det gick bra, vi pratade väl mest om mina svårigheter när det gäller andra språk. Dvs spanska och engelska.
Utvecklingssamtalet tog rätt lång tid, som vanligt så blev det utdraget lite, så en klasskkompis som skulle ha efter mig fick vänta lite, hehe, känner mig lite sär.. Men när det var klart så åkte vi i alla fall hem. Och vet ni vad jag gjorde då? Jag somnade.. Jag hade tänkt att lägga mig och gosa lite med min katt. Men sedan somnade jag, och jag sov till klockan sju typ. Då var det dags att äta. Herre gud.

Nu har jag i alla fall sprayat mina uggs. Måste ha dom imorgon, för mamma ska vara snäll och gå och klacka om mina skor imorgon när jag är i skolan. Hon skulle även köpa ett par tygskor till mig om hon hittar några. Jag hoppas verkligen det!

Nu täntke jag gå in i duschen, smörja in mig med brun utan sol, och sedan när det har torkat så ska jag faktiskt försöka sova. Jag är fortfarande skittrött (jag kommer säkert bli pigg nu när jag duschar..), och det är bra att vara utvilad imorgon, för då är det skuuuumpaaartyyy! :D pepp som fan är jag alltså! Fett kul ska det bli!

Men hörni, vi hörs.. kanske senare, om jag orkar blogga. Eller rättare sagt, jag har absolut ingen idé vad jag ska blogga om. Därför blir uppdateringen säkert urkass. Men det får ni leva med. Men i alla fall, om jag inte kommer på någonting att blogga om sen, så hörs vi imorgon! Puss

100414

Idag efter skolan åkte jag in till stan med Victoria. Vi försökte hitta kläder tills på fredag. Hon hittade två spetslinnen, ett utav dom ska hon troligtvis ha på fredag, med midjekjol till. Men jag hittade inte ett skit. Det enda jag hitta var ett grått baslinne och nya svarta nylonstrumpbyxor, för det behövdes verkligen. Men jag ihttade lixom ingenting att ha på mig på fredag..

Men dagen har varit super bra, och jag har varit på jättebra humör i princip hela dagen. Flummat runt lixom. Men sedan när jag mötte två personer som jag absolut inte ville träffa (fast innerst inne vet jag att jag vill träffa dom båda). Varför träffade jag båda just idag? Jag har världens ångest för detta. Varför? Fan.

Men aja, skit i det, jag får behålla det för mig själv nu. Jag har förresten beställt tid till klippning på fredag, dumt nog. Vad fan tänkt jag med när jag valde en tid på fredag? Jag ska ju fan på fest då hallå! ;o Alltså jag kommer ju hinna ändå, jag menar det börjar ju klockan nio, men fan vad jag kommer få stressa. Hoppas det går snabbt!

Men hörni, nu ska jag läsa Se&Hör, sedan ska jag duscha, nörda ltie vid datorn och shit. Vi hörs! :)

Jag stinker b.u.s

Yes, jag stinker brun utan sol. Min syster klagar. Förlåt då, men jag vill var brun hallå ;o Nej, men seriöst, jag har grymt svårt att bli brun, på sommaren är jag typ så som alla andra brukar vara på vintern, det är rätt retligt, så därför tjuvstartar jag lite i år. Brun utan sol och grejjer ;) haha,
men nu måste jag sova säger min syster, bäst att jag lyssnar på henne. Klockan är trotts allt elva. Så jag ör iordning mig inför natten nu, vi hörs imorgn! Puss

När vi ändå är inne på mina rosa brillor..

..så kan jag ju visa ett par bilder från igår då jag satt och fota lite egobilder på mig själv. Jag och Victoria var väl lite små osociala, men vi är egoister båda två. Cause' don´t forget to love yourself. You need love from both yourself and others. Tänkt på det! Det är bra att var egoist ibland :) Dock inte för mycket!!


Vackra bilder, noot. Men skit samma. I'm ego ;)

Dagen och mina rosa brills

Hm, jag lät arg i det förra inlägget.. men det var jag inte, i promise you ;) haha!
Idag i skolan har det i alla fall varit rätt slappt. Tisdagar är helt okej ändå. Efter skolan så åkte jag in till stan med Moa. Kolla lite affärer, satt på donken, träffa folk, och bla bla bla. Sedan gick jag hem och åt tacos, och efter maten prata jag, mamma och min syster endel om.. hur ska man säga.. tonårslivet? omg. Men aja, sen vet jag inte vart tiden har tagit vägen om jag ska vara helt ärlig. Klockan är snart tio vafan.


Albinbooii (a)
Jag får aldrig ha mina grymma brillor i fred. Alltid är det någon som ska låna dom. Dom är jävligt schteek, det är dom ju alltså, men rätt jobbigt att alla ska låna dom när jag ska använda dom. När det äntligen blivit sol ska jag väl få använda dom själv? :o Haha nej, nu låter jag arg igen! hahah, men jag måste ersänna att killarna är rätt gulliga i rosa brills, dom ser ut som värsta fjortisarna, fast det är klart, det är dom ju redan innan ;)

Min blogg betyder så jäkla mycket

Hej, jag har visst inte bloggat någonting idag, sorry! :s Fan alltså jag måste bli bättre på detta, men som jag sagt tidigare så har jag kommit in i den fas i livet då jag helst spenderar min tid med mina vänner, träffa nya personer, ränna omkring på stan, eller sitta på något mysigt fik i flera timmar och bara snacka om livet. Jag kommer hem rätt sent i princip varje kväll, så därför är uppdateringen inte så bra. Jag gör det bästa jag kan, för jag tycker ju att det är så jäkla kul att blogga, men som sagt så har jag annat att göra. Men ni kan ju alltid räkn med minst ett inlägg om dagen. För jag tycker det är kul, och jag skulle aldrig ens komma på tanken att sluta blogga. Bloggen är ett ställe där jag kommer fortsätta skriva på tills ajg verkligen inte hinner med internet, tills jag trättnat på att blogga. Och jag är långt där ifrån nu. Jag älskar min blogg, och fatta så jäkla kul att titta tillbaka sen, se vad fan jag höll på med under dagarna. Jag menar, jag tycker det är kul att titta tillbaka på de inlägg jag skrev när jag precis startat bloggen, och det är bara lite mer än ett år sedan. Jag kommer ha kvar min älskade blogg tills jag tappat lusten totalt, jag ska kämpa, för innerst inne vet jag hur jävla mycket min blogg betyder för mig. Jag älskar det här, och det är absolut någonting jag kommer fortsätta med.

Måndag 12 april

Chacha!
Idag i skolan har det faktiskt varit rätt chill. Sista lektionen var speciellt slapp, för då satt vi vid datorerna (det var resurs, och vi sa att vi hade arbete att jobba med). Sedan efter skolan chilla jag och victoria runt lite i Malmslätt. Sedan vi halv fem typ stack vi in till stan. Tog en glass på Bosses Glassbar (hahah förlåt Carro, vi får ta det någon annan dag vi två!). Sedan var det Ungdomsmottagningen som gällde. När vi var klara där gick vi och köpte pommes (haha omg!) och satte oss i S:t parken. Trevligt trevligt! Tills vi var tvungna att gå på toa, då gick vi ner till ett solarium, enbart för att det är gratis där, snåla som vi är, haha nejdå, men bara när det gäller sånt lixom, men i alla fall så när vi var där så fick vi värsta inpulsgrejjen att vi skulle sola solarium medans vi ändå var där lixom, så vi solade ett tag, sedan knallade vi hem till mig, var här ett tag, men sen var victoria tvungen att gå så att hon itne skulle missa det tåget också, så då blev jag ensam. jaha. Nördat lite vid datorn nu. Och vet ni? jag är typ grymt trött, redan. Och jag har massa ont i kroppen, vet inte vad jag gjort.. från i lördags kanske? Visst fan, jag kom på att jag måste duscha, jag gjorde ju aldrig det igår, fan, bäst jag gör det nu så att jag inte glömmer bort det.
Puss

ett konstigt inlägg

Jag sitter och funderar på om jag ska ta mig en dusch, eller om jag ska sova. Nej, sova går bort. Jag är inte trött. Jag borde ju duscha, för mit hår kanske inte är sådär jätte fräscht imorogn lixom.. men nej, jag är alldeles för lat för det. Jag får hitta på något annat. Kanske äta lite tårta som blev över från idag? Nej, usch, fyfan, jag gillar inte tårta. Nej, jag får se vad som händer. Hade!

Släkten firade mig i efterskott

Nu har gästerna gått hem, och jag har fått några fina presenter. Jag fick tre stycken armband, som min farbrors fru har gjort. Skit fina! :) Sedan fick jag även presentkort på H&M och GinaTricot, lite choklad och en rosdoftande duschkräm. Jag blev jätte nöjd, och jag behöver verkligen nya kläder, så jag ska gå och shoppa lite nån dag hade jag tänkt. Kanske blir imorgon om någon vill följa med? Jag får se helt enkelt.

Nej, men nu är jag skittrött. Vad ska man göra åt det? Sätta på en bra film, eller vila en liten stund? Jag får se vad som blir. Vi hörs framåt kvällen i alla fall! Puuuuusss


Jag idag när jag blåser ut ljus och... ja, jag vet inte rikigt vad jag gör på den andra bilden om jag ska vara helt ärlig, haha. Men ber om ursäkt för att dom är så suddiga. Batterierna i min kamera var slut tyvärr..

Det kommer gäster

Hej, jag har inte uppdaterat något idag, för att jag har städat och donat, för vi får nämligen gäster som kommer när som helst, typ. Det är släkten från Motala som kommer, för de kunde ju inte komma och fira mig på min födelsedag (min bror hamna ju på sjukhus och allt vad som hände), så därför kommer de nu idag istället.
Det ska väl bli trevligt, haha. Men jag kommer troligtvis inte kunna uppdatera förnst dom har gått hem, och när det blir vet jag inte. Men vi hörs frammåt kvällen i alla fall. Vi får ju hoppas att ni klarar er utan mig ett tag nu ;) haha


Såhär ser jag och min syster ut idag. hahah, ersänn att min syster är snygg med en dödskalle på knät? xd

NY HEADER

Nu har jag bytt header. Den blev visst väldigt rosa. Och jag trode att bakgrunden var vit, men det var den tydligen inte, hmm, skumt! :s
Men jag kommer i alla fall troligtvis göra en ny snart. Jag blev inte speciellt nöjd, men jag ska ha den sålänge. Den förra var så vintrig och dyster tycker jag. Även om den var fin. Förresten, om någon är duktig på att göra heders, vore kul om den personen kontaktade mig då på [email protected]! Jag är nämligen inte så bra på det själv, hehe.

Hur som helst så ska jag sova snart. Ska bara försöka fica en bättre storlek på headern först. Får se om jag lyckas. Men jag kommer troligtvis inte blogga mer nu ikväll. Så jag säger godnatt redan nu, så hör vi igen imorgon! Puss

1CLASS5STARS

På fredag nästa vecka, den 16:de april alltså, då äre skumparty som jag och ett par vänner ska gå på. Gryymt kul ska det bli! Aldrig varit på skumparty förut heller, så det ska bli spännande! Ses vi där? ;)

Jag kanske borde väcka henne?

Min syster ligger och sover. Jag har funderat länge på om jag ska väcka henne, men jag tror att jag låter henne sova faktiskt. Hon värkar trött. Undra vad som hände inatt egentligen?

Hur som helst, jag tog en dusch efter att jag skrivit mitt förra inlägg, och efter det så slumrade faktiskt jag också till en stund. Men nu har jag varit uppe ett tag, ätit en macka till kvällsmat (mina föräldrar är inte hemma, och vi barn är alldeles för lata för att laga mat), och nördat lite framför datorn. Jag är dock helt slut i kroppen, och i huvet. Mår fortfarande lite illa. Jag ska nog gå och lägga mig snart tror jag. Jag måste vara hyffsat pigg imorgon, för då får vi gäster. Så ska nog sova snart. Men så länge ska jag in på Facebook och mata min djur, haha. Vi hörs!

Hemma från en jobbig träning

Nu är jag hemma från Friskis & Svettis. Jag och Jenny körde box (för er som inte vet vad det är så är det inspererat av boxing. Man jobbar i par, och en har boxningshanskar, den andra har mitsar. Sedan byter man lite då och då). Vi körde järnet, men jag hade dock inte ätit någonting på hela dagen (okej, en skål med yoghurt till frukost), så jag mådde illa och blev jätte yr, så jag fick dricka massa vatten, och sätta mig och vila lite, medans Jenny fick köra klart den övningen med tränarn. Men sedan körde jag på igen (behövde självklart inte, tränaren sa att hon kunde ta över, men det ville jag inte!!), mådde lite illa men jag kämpa på, eftersom det inte var så mycket kvar av det jobbiga. För på slutet skulle vi varva ner, och allra sist var det lite avslappning.
Men det var skit kul! Förutom att jag höll på att svimma dårå ;) haha. Men jag funderar på att köra nästa lördag med!
Jag kommer dock ha sån jääävla träningsvärk imorgon! haha, Men så äre. Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs sen! :)

Good morning

Min mamma kom in och väckte mig klockan elva, så jag klev upp ur min sköna säng vid 12. Nu har jag hunnit med att äta frukost och så. Jenny smsade precis och fråga om jag ville föja med och köra ett pass med box på Friskis & Svettis, jag svarade på hennes sms, men nu svarar inte hon på mitt -.- Aja, får se hur det blir med den saken! Annars kanske jag skulle träffa några people för att köpa biljetter till 1class5stars.
Men jag uppdaterar mer senare och berättar vad som händer idag! :) Puss

Sånna är små kommentarer stärker mitt självförtroende

Alltså ååhhhh! Jag loggade in på bloggen, och fick syn på den här kommentaren:



Det är sånna kommentarer som gör så att man blir så jäkla glad! Jag har hört (utan att låta alldeles för skrytsam) otroligt många gånger att jag är söt och bla bla bla, men just meningen ''du är så otroligt vacker'', det får mig att känna mig så stolt. Tack, det betyder verkligen!! ♥

Städning och Gamla Linköping

Idag har vi städat för fullt. Och när det var klart så fick jag coh min syster och konstig idé att vi skulle knalla ner till Gamla Linköping, så ja, det gjorde vi. Först när vi kom dit så gick vi in på ett café där. Vi märkte väl direkt när vi försökte komma in (vi kunde knappt öppna den gamla dörren) att vi inte riktigt hörde hemma där. Men vi gick in och tanten i kassan sa lite skrämd ''ehh, jaha, och vad vill ni ha då?'', vi beställde, och gick in i rummet där borden fanns, och helt ärligt, hela cafét stanna upp när dom såg oss. Det var bara barnfamiljer, gamla tanter och gubbar och religösa som fikade där, och så kommer vi där mitt i allt. Det blev väl lite knasigt ;)
Men jag sa till min syster att vi ska gå dit varje söndag, haha! Då får vi ju lite motion OCH en trevlig och välförkänt fika. Men i alla fall, när vi fikat klart så gick vi iväg til Chokladboden, köpte lite gott, och sedan var vi för lata för att gå, så vi tog bussen till stan, och gick därifrån istället, hehe.
Men det var trevligt! Nu har jag lite ont i magen, så ska gå på toa (too much information?) och sedan vila en stund. Jag var ju dum som vanligt och köpte en låda med bara mjölkchoklad. Great! Jag får fan skylla mig själv, haha.
Vi hörs sen! ;) Puss!

Trötter

Det svider i ögonen, och jag börjar bli riktigt trött. Så jag tänkte gå och sova nu.
Imorgon får jag hoppas på bra väder, ett bra humör, glada miner och en bra dag.
Vi hörs imorgon, nu ska jag sova. GODNATT!

Panikångest och sorg

Är diamant en sten?

Vad heter du? Mathilda Elf
I mellannamn?Anni Cornelia
Vart bor du? Linköping
Trivs du där? ja det gör jag, men jag skulle mer än gärna vilja flytta upp till stockholm
Brukar du läsa horoskop? ja, jag tror som fan på det!
Vad spenderar du dina pengar på? mat, smink och käder
Senaste konserten? Kent <3
Festar du mycket? nej, inte för tillfället.
Sprit, cider, vin eller öl? cider
Brukar du bli för full? nej
Antal kuddar i sängen? 4
Har du varit med i scouterna? never
Bläck eller blyerts? öhhh
McDonald’s eller Burger King? donken!!
Är du allergiskt mot något? kan inte dricka/äta för mycket mjölk
Äger du ett busskort? ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? jag dricker inte mjölk
Hur ser du ut idag? lockigt hår, hm.
Nästa mål i ditt liv? motionera minst en gång i veckan
Vad såg du senast på tv? öhm.. jag vet inte, ser inte på tv så ofta.
Hur svarar du i mobilen? ah hallå?
Vem ringde du senast? pappa
Vad sa den du ringde? inte speciellt mycket.
Antal timmar sömn inatt? 12-13 kanske?
Vad innehåller din favoritnattmacka? chiabattabröd med ost och gurka

Har Du Någonsin…

Bråkat med ditt husdjur: jaorå
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: inte vad jag kan komma på nu..
Är du ensam nu: nej
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Melissa Horn
Vill du gifta dig: ja
Vill du ha barn: ja!!

Favorit…

Rum i huset: mitt såklart
Typ av musik: R&B
Månad: Juni, Juli, Augusti kanske?
Sten: diamant. Är det en sten förresten?

De senaste 48 timmarna, har du…

Gråtit: nej
Köpt någonting: ja
Varit sjuk:
nej
Sjungit: all the time
Sagt “Jag Älskar Dig”: nej, tror faktiskt inte det
Velat säga till några att du älskar dem:
då hade jag troligtvis gjort det
Träffat nån ny person: har jag nog
Saknat någon: ja
Kramat någon: ja

Senaste…

Låt du hörde: Forever - Chris Brown
Film du såg: ehm.. jag vet inte.
Sak du stal: jag vet inte
Maten du åt: kasler med ananas, ris och nån sås
Gången du åt en korv: eeuuww, mår illa av bara tanken på korv! fyfan!!
människa du slog: jag vet inte
stora bussresa: 20 min hem från malmslätt, är det långt?
dusch: idag
irritation: hm..
glass: igår. eller var det igår jag åt glass?
skjortan du haft på dig: ett tag sen

Första…

Första bästa kompis: sofia tror jag faktiskt ♥
Första inhandlade skiva: hits for kids eller något liknande
Första förälskelse: det komemr jag inte ihåg! xd
Första begravning: mormor ♥♥♥♥♥♥
Första piercing/tatuering: vanliga hål i öronen, 6-7 år.
Första fiende: fiende? jag vet inte?

Piercing i örat


Jag kom på att jag glömt visa hur min piercing i örat blev (ja, det räknas som en piercing!).
Jag är lite skepptisk att visa vissa kroppsdelar, där örat är en utav dom, men jag visar er i alla fall, bara för att jag är snäll, hehe. När jag tog bilden så var örat fortfarande lite rött, och nu har jag lagt på en effekt på detta med, så nu ser det väl ännu värre ut, haha, men skit samma.
Jag valde ett litet glitterörhänge, fanns masser att välja på, olika färger och så, men tänkte att detta passar ju till allt, även om det inte är en helt vanlig silvrig pärla lixom. Jag tyckte det blev snyggt! :)

CUPCAKES


Visst blev dom fina? :D
Jag är supernöjd! Chokladhjärtan (mörk och vit choklad) och sockerhjärtan som garnering gjorde allt! Det ska bli kul att bjuda på dom här på söndag då släkten kommer på besök! :)

Det vackra vädret försvann..

..precis som jag trodde att det skulle göra, så jag hoppar över promenaden, och knallar iväg till Hemköp istället. Tänkte nämligen handla ingredienser till cupcakes, som jag planerat att baka idag. Jag får hoppas på att resultatet blir bra, för jag tänkte servera dom på söndag, då vi får gäster.
Men jag visar upp resultatet här i bloggen sen! Så kika in då och släng in en kommentar om hur dom blev! ;) Puss!

Godmorgon världen, här är jag igen!

Godmorgon!
Jag har ätit frukost, och hunnit nörda lite på Facebook. Nu tänkte jag hoppa in i duschen, och jag tänkte ta en lååång jävla dusch. Jag känner mig jätte äcklig. Tänkte smörja in mig med lite brun utan sol sen också. När det torkat och jag fixat mig lite så hade jag tänkt att gå ut en sväng. Det är nämligen rätt fint väder ute nu, så jag får hoppas på att det inte försvinner! :)

Men jag uppdaterar mer senare. Och idag tror jag uppdareringen blir bättre, eftersom jag inte hade tänkt att träffa någon eller så idag. Så kika in snart igen, puss!

Rosett


Igår gick jag omkring i min söta hårrosett ifrån BikBok, och i en tröja från GinaTricot.
Bytte dock kläder endel igår, men det kan vi låtsas om att ni inte vet. hehe (a)

Bilderna är från igår


Och Sofia den sötan hade lockigt hår igår! Inte världens bästa bilder på någon utav oss, men jaja. Jag älskar er lika mycket i vilket fall, haha ♥

100407

Jätte ledsen för den dåliga uppdeteringen. Men jag har haft det så kul med en massa vänner, igår och idag.
Igår sov ju jag hos sofia, men victoria. Skit kul hade vi, jag älskar er tjejer, ni är bäst! ♥
Inatt, när klockan var typ halv två, då gick vi ner till köket, sofias familj sov, men vi knallade ner och åt varsin macka med nutella, halv två mitt i natten! Haha, då är man ju inte riktigt som man ska alltså! Och innan det hade Sofia och jag legat och tittat på masser videosar på Youtube där man blev hypnotiserad och skulle somna. Visst, man blev tröttare, men fan heller att man somnade!! xD

Haha, hur som helst, idag så vaknade vi av att Sofias mobil börja ringa, och då var klockan typ tolv. Vi låg kvar i sängen och prata ett tag, sedan åt vi frukost, chilla, och sedan gjorde iordning oss. Det tog ett tag, så när sofia och jag var klara var väl klockan rutn tre nånting (victoria gick iväg till Moa vid klockan halv tre). Sofia och jag tog bussen till stan vid halv fyra typ. Eller vi kanske var i stan halv fyra? Skit samma, jag kommer inte ihåg, och jag tror inte att ni är speciellt intresserade om det heller, haha.
Men vi kolla lite affärer oså, chilla påå donken. Sedan träffa vi Hampus och Albin och var med dom tills det var dags för alla att dra oss hemmåt.
Nu sitter jag här, min syster har varit iväg och köpt godis, smaskens! haha ;)

Och jag ska försöka bli bättre på att uppdatera. Men jag har kommit till den punkt i livet då jag helst vill tillbringa mina timmar i livet åt mina vänner, helst ute på stan, eller något annan place. Men jag gör så gott jag kan, och ni kan räkna med åtminstone ett inlägg per dag!
Kram

Hos Sofia

Hej! Idag vid vå tog jag bussen hem till Sofia. Vi chillade galet, sedan kom Victoria, chill. Sedan gick vi ut och hade lite kul sådär lixom, haha. Sen tog jag och vickan bussen till stan, gick hem till mig, packade lite grejjor, innan vi drog tillbaka till malmslätt och träffa sofia igen. Vi käka pizza på pizzeria Playa,  satt där ett bra jävla tag och pratade massa minnen. Sedan knallade vi hem till sofia och ja.. nu sitter vi här. Den ena mer nördig än den andra, haha!

Jag och victoria sover här inatt, så uppdateringen kanske inte blir den bästa (precis som idag). Men jag hoppas ni överlever utan mig ett tag ;)

Nu täntke jag faktiskt vara lite mer social lixom, men vi höres ni ;) haha, puuuss

Flum som fan




Jag har fotograferat lite. Kände att jag behövde nya bilder
på mig så inte är lixom ''riktigt egobilder'', om ni förstår vad                
jag menar xd haha. En utav bilderna är i alla fall här åt höger ->

Annars har jag inte gjort så mycket sen sist. Nördat framför
datorn, haha. Har inte en jävla aning vad jag ska hitta på nu.
Jag är inte trött, men har lixom ingenting att göra. Så det
känns ju inte sådär jätte pepp att vara uppe alltså. Men jaaooo.
Bajs. Jag vet inte vad jag ska skriva. hehehehehehehehh,
ohh så kul det var. nooot. Nej, men seriöst, vi hörs.. nån anna gång,
haha, puuuusss ;p

















KORS


Här är halsbandet jag gjorde på konfirmationen förra veckan. Jag kom på att jag glömt visa er det :)

Motala och firat min farmor

Oj, förlåt för den urkassa uppdateringen idag. Men jag vaknade rätt sent, åt frukost, gjorde mig iordning, sedan åkte jag och familjen iväg till den lilla ministaden Motala, för att min farmor fyller år imorgon, så vi firade henne idag.
Det bjöds på smörgåstårta, läsk, kakor, tårta, kaffe och godis, så nu är jag supermätt, även ifall jag inte tog någon tårta.

Nu ikväll ska jag nog inte göra någonting. Jag fick upp tanken ett ta en promenad runt ån, men tittade ut och såg det dystra vädret, och ångrade mig lika snabbt som jag kom på tanken. Det får bli någon annan dag istället. Men jag har ju intalat mig själv att jag måste börja ut och promenera minst en gång i veckan. För eftersom jag inte går kvar på dansen längre så behövs det att motionera på annat sätt. Vill ju egentligen börja gymma, men jag får ju inte börja förnst nästa år, eftersom det är 16-års gräns. Så det känns ju lite surt lixom. Men sånt är livet! Så då får man hitta på andra saker ;)

Men skit samma, nu måste jag mata mina djur på Facebook (shit, hjälp, det där spelet är fan beroende!). Jag har nyss skaffat mig en blå kanin :D hahah, men vi hörs, puss!

Promenad runt stångån

Har precis kommit hem från en härlig och uppfriskande promenad runt ån. Det var riktigt soligt ute, så solbrillorna åkte självklart på! Det var masser folk som var ute och gick och sprang, men även masser folk som satt på bryggorna och drack öl, och människor som hade picknik på gräsmattorna, eller bara satt och njöt utav den varma vårsolen.

Jag hade dock inte så bra kläder på mig, men jag tänkte ändå att äsch, det här var väl inte så jobbigt så jag tar den långa rundan. Så det blev ett par km, och när jag kom hem så hade jag blåsor på hälarna, mysigt! nooot. Men det var det värt, för jäklar vad härligt det var att bara njuta utav livet när solen steker på, men hög musik i öronen, och inte tänka på någonting. Det ska jag fan i mig göra flera gånger under lovet! :D


Dåliga bilder från promenaden idag. och ja, jag vet att jag ser flintis och helt sajko ut på bilden längst till höger..

Funderar på en promenad i det vackra vädret!

Jag är nu vaken, och har ätit frukost. Vet inte riktig vad jag ska hitta på idag, men jag funderar starkt på att gå ett varm runt ån. Det är så otroligt fint väder idag ju!
Dock tror jag att det är rätt mycket folk som är ute och går/springer idag, och jag gillar inte när det är mycket folk som jag inte känner när jag motionerar. Menmen, det är väl sånna smällar man får ta, haha.
Alltså det är ju väldigt fint väder ute.. men frågan är om det försvinner när jag väl kommer utanför dörren.. det brukar ju tyvärr bli så.
Hmm.. jag tror jag får fundera på saken ett tag till faktiskt. Vi hörs senare! :)

Påskafton

Gästerna har precis gått hem, och jag är just nu skittrött. Funderar på att gå och lägga mig redan nu.
Vi har i alla fall ätit påskmat, och efterrätten var glass med jordgubbar (memma för de som tycker om, det är någon finsk tradition tror jag), och sedan har vi även proppat i oss en stor skål med godis, så nu är jag proppmätt!

Har mina fina läsare haft en bra påskafton? Jag har faktiskt haft det rikigt trevligt, även om jag helst velat vara med mina vänner i Vikinstad och Gällstad. Men det kommer väl mer tillfällen, haha! ;d

Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket, sen ska jag sova, för jag dör. Mina ögon svider och ögonlocken börjar falla ner. John Blund är här! hahahh xD

Ber om ursäkt för att jag inte tagit några egna bilder på sista tiden, men jag har bara inte orkat..

Promenaden blev en shoppingtur

Jag och min syster tänkte gå ut i solskenet och ta oss en promenad innan gästerna kom. Men istället gick vi ner till stan, och hem följde en rosarandig tröja från Ginatricot, en söt liten rosa hårrosett från Bikbok, en masscara och en foundation. Men syster köpte en masscara och en tunika!
Oj, så det kan gå, hehe :s Men man blir så glad när man har shoppat! Håller ni inte med? :D

Men nu ska jag börja platta håret, så att jag hinner med det innan gästerna kommer hem hit. Vi hörs senare!
Och förresten,

PÅSKHAREN HAR VARIT HÄR

Godmorgon! Shit, vad deppigt mitt senaste inlägg var igår! haha, men det kan lätt bli så xd
Nu har i alla fall jag vaknat och lyckades ta mig upp och sätta mig vid datorn. Och det var lite kul, för precis när jag vaknade så sa min syster ''Godmorgon, påskharen har varit här!'', då stod det ett påskägg på min dator, och ett påskägg på hennes. Det ska bli gott med lite godis sen! :) hehe

Nu ska jag först äta frukost, sedan blir det duschen. För jag har extreeemt äckligt och fettigt hår. Men eftersom att jag inte ens gick utanför dörren igår så duschade jag aldrig. hehe fräscht! xD

Men vi hörs i alla fall lite senare, för nu ska jag som sagt äta frukost, bli ren och fräsch, sedan ska jag fortsätta med städningen, och även kleta på mig lite make-up. Vi hörs! ♥

Den äckliga påskmaten

Jag mår faktiskt inget bra alls. Jag har träningsvärk i låren, men jag har ingen aning om vad jag gjort. Sen har jag fruktansvärt ont i magen, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Trött är jag också. Och ingen matlust för fem öre, så det blev ingen lunch idag.

Men även ifall jag mår såhär så hade jag tänkt att städa lite idag. Jag har abslut ingen lust med det egentligen, men det behövs verkligen. Nu har det blivit så att man knappt ser golvet här i mitt rum längre. Och eftersom jag lovade min syster att i alla fall börja med städningen idag, så får jag väl ta och göra det också då.

Jag hoppas att jag mår bättre imorgon, och att min magknip har försvunnit tills dess. För då får vi gäster, och det är påskafton. Helst hade jag velat dra till lilla Vikingstad imorgon med en massa folk, men eftersom jag inte får det för mina föräldrar (eftersom vi får gäster) så får jag väl helt enkelt sitta här hemma med släkten och den äckliga påskmaten och ha det tråkigt, medans dom har det kul utan mig. Det känns ju trevligt, naaaat.

Men sånt är livet. Jag får väl hoppas på att brudarna vill hitta på nått då även jag kan, fast nån anna dag på lovet. För vi hade ju planerat det sen ett tag tillbaka, men så visade det sig att jag inte kan då. Och då blir man ju lite smått depp lixom. Men som sagt, sånt är livet, och livet är inte rättvist.

Nu ska jag börja med städningen, så får vi se vad som händer. Hoppas ni mår bättre än mig för tillfället i alla fall! :)

wake me up when september ends

Godmorgon!
Jag har tvingat mig upp ur sängen, trots att jag helst hade velat sova ett par timmar till. Men någongång så måste man ju gå upp. Och eftersom att min mamma och min syster tjatade att jag skulle börja gå upp och bla bla bla, så yes, jag gick upp. Och nu har jag hunnit med att mata både mina djur på facebook, och mig själv.

Nej, men hörni, jag har ingenting att skriva här egentligen, jag ville bara tala om för er att jag är vaken, och det tror jag att ni förstått nu, hehe.
Så v gör såhär, att jag skriver mer senare helt enkelt! kram

PÅSKLOV!

Jaaaa, det är påsklov nu! Så jäkla härligt alltså! Och det här lovet ska jag sova länge, och då jag inte sover, ska jag tillbringa med mina vänner hade jäg tänkt. Röjja på stan, Vikingstad och i Malmslätt. Jag ska ha kul! Jag ska inte bara sitta och slöa som på alla andra lov, utan för en gångs skull så ska jag prova att tilbringa mitt lov på annat sätt, nämligen skratta, skämma ut mig och bara ha allmänt kul! Jag har tröttnat på att sitta rakt upp och ner vid min gamla dator (inte för att den är så gammal men..), och inte göra ett skit. Jag ska ha kuuuul! :D

Nej men seriöst, skit i det snacket nu, jag tror faktiskt att ni försåt vad jag menar.
Nu känner jag hur mina ögon bara svider mer och mer, så jag ska gå och ta ut linserna och tvätta bort sminket. Sedan blir det på med glasögonen.

Puss på det.

1 APRIL 2010

Idag i skolan skulle man klä ut sig, annars fick man inget godis. Och vad gör man inte för lite godis? Så jag, Sofia och Moa tog på oss kaninöron och ritade streck på kinderna som morrhår, och på näsan målade vi lite vitt som en nos. Sedan på svenskan hade vi pyssel, så Victoria tillverkade ett par egna kaninöron, för att vara med i ''gänget''. Och två tjejer i klassen satte på sig sina öron som dom hade med sig. Sedan under dagen såg vi hur halva skolan förvandlades till kaniner, och jag överdriver inte. De gjorde egna öron, på exakt samma sätt, med exakt samma tyger, som victoria. Och de målade även dit streck på kinderna, precis som vi. Menmen, har man en bra idé så är det väl klart som fan att alla andra vill göra likadant lixom. Våran fjortisskola.
Men i alla fall, skit i det. På sista lektionen hade vi matteprov, och det här kapitelt fattar jag inte ett skit utav, så det gick verkligen inte bra för mig. Fan, det som brukar gå så bra för mig på matteprov. Detta blir nog det första matteprovet jag får IG på. Eller, jag kanske möjligtvis fått IG på nått matteprov innan. Men det här kapitlet tyckte jag var så svårt, så jag gjorde inte ens del 2. Del två är den svåra delen, och jag får alltid bättre på den delen än på del 1. Jag vet inte vad det beror på, men så har det varit för mig i alla år. När jag var mindre sa min mattelärare till och med att jag i fortsättningen kanske bara behövde göra del 2. Så blev det aldrig, men jag tycker det är lite roligt, haha.
När matten i alla fall var slut så var det prisutdelning i korridoren med alla klasser. Vi skulle få veta vem som vunnit, kommit tvåa, och trea i utklädningstävlingen. Och alla priser gick till folk i 7an. Riktigt fina priser vann de! Vinnaren tex vann ett presentkort på Biltema för 1000 kr!

Men hur som helst, när prisutdelningen var klar så tog Sofia och jag bussen till stan. Idag hade jag egentligen tänkt att åka hem direkt efter skolan, men så blev det inte. Utan Sofia och jag satte oss på Donken med våra kaninöron på huvet. Folk glodde som in i helvete på oss, men dp kom Sofia med världens klockrenaste kommentar ''vad fan glor ni på? har ni aldrig sätt en kanin förut?'' hahahh, omg! xd
Men i alla fall, sedan så kom Pontus och dom från igår och.. ja. Vad ska jag säga? Inte för mycket. Sofia var blåst.
Sedan när dom hade gått så tog Sofia och jag av oss öronen, och gick omkring lite på stan. Gick till donken igen. Victoria och Moa kom till stan, så vi träffa dom. Sen kom Carl och nån mer. Han kallades Ekman tror jag. Sen i alla fall gick Moa. Efter ett tag gick även Sofia. Hur som helst, vi satt på donken och chilla ett bra jävla tag. Knallade runt lite på stan. Och jaa, precis som en dag på stan brukar se ut för oss helt enkelt. Folk kommer och går hela tiden, och vi kommer och går hos andra. Så äre.

Nu är jag jätte godissugen. Men har vi nått godis hemma? Nej. Eller jo, det har vi egentligen, men det är påskgodiset till helgen. Bajs. Jag vill ha godis, men nehej, jag får väl klara mig utan.

Nej, men hörni, det här blev ett fruktansvärt långt inlägg, och om jag ska vara helt ärlig som kommer jag inte ihåg ett smack om vad jag skrivit. Men aja, hoppas i alla fall att någon orkat läsa detta.
Vi hörs, puss!
RSS 2.0