söndag



Hej! Var på landet från lördag morgon till ungefär fem idag. Har försökt att planera valborg hela kvällen nu, antingen blir det Katrineholm eller Motala. Är bjuden på massa olika fester i både Katrineholm, Linköping och Motala + nattclubar osv. Så jobbigt val! haha.

Ska i alla fall titta på Big Brother nu, får se imorgon hur det blir med valborg, alltid kul med en suprise! haha. Puss på er

i'm sick again


Right now.

Var och hämtade ut min antibiotika förut så nu ska jag äta 3 tabletter om dan i 5 dagar (ni bara care? haha).
Mår inte bra alls faktiskt, så imorgon ska jag följa med mamma och pappa ut till landet för att vila upp mig. Kommer hem på söndag och har inget internet eller täckning på mobilen så ska bara titta på film och vara ute och få frisk luft. Känns skönt!

Bloggar kanske imorgon bitti innan jag åker, annars hörs vi igen på söndag. Pussar

120427



Hej! åkte till skolan imorse och var på de två första lektionerna, men är sjuk så orkade helt enkelt inte vara kvar i skolan så tog tåget hem, nu äntligen är jag hemma.
Väntar som tusan på att vårdcentralen ska ringa, och i väntan på det så ska jag dricka min jäkla tranbärsjuice.

Allt känns för övrigt så himla rörigt och mår inte bra alls, samtidigt som jag mår asbra.. Jobbig känsla det där alltså.. Aja, bloggar mer senare! Puss

A FIGHTER KEEP FIGHTING

allt är onödigt


Tre bilder från igår på mig och Victoria!

Hej, sitter och försöker plugga lite. Har kännt mig så ''onödig'' idag. Var i skolan på morgonen och gjorde nationellt prov i svenska, var klar vid lite efter tio och fick då sluta. Tog tåget hem, sov i över två timmar, ätit, nördat vid datorn. Allt känns så onödigt och icke-vettigt..

Har ingenting vettigt att blogga om heller, så puss på er

Grym kväll! Inatt sover jag gott, puss

img_9177 (MMS)

Grym kväll! Inatt sover jag gott, puss

dagen blir galen



Idag är det dax för Pop Explosion!!! Ska till skolan nu först för att ha hjärt och lung räddning, sedan åker jag och Victoria tillbaka till Linköping för att börja köa! Kalla oss vad fan ni vill, bryr oss inte, för JÄVLAR vad vi är taggade!!

There's no halo 'round my head, no there's no angels here

WHITE GINA TRICOT

först kom ingenting, sen kom ingenting


Pic 1: Todays.  Pic 2: Right now.

Hej! Idag har det varit skola som vanligt. Mest gått igenom lite inför nationella proven osv. Har fortsatt att vara på allmänt bra humör, livet känns bara så bra helt enkelt!

Imorgon har jag nationellt prov i svenska läsförståelse på morgonen 8.30, sedan har jag hantverk resten av dagen. Sedan är det onsdag och då är det konsert som gäller! Är så jävla taggad!!!

Men har inte så mycket mer att blogga om. Livet rullar på helt enkelt. Puss på er ♥

älskling det är livet som leker



Hej! Har precis kommit ut ur duschen, snart dax för Big Brother. Idag har jag bara tagit det lungt med tanke på att jag fortfarande är väldigt förkyld. Har ätit en god sallad nu på kvällen, och även pratat väldigt mycket i telefon med Victoria.

Livet känns förjävla härligt för tillfället, och det är inte alls många dagar kvar till konserten. Imorgon är det skola igen vilket innebär att träffa alla snygga tjejorna! :)

Bloggar mer imorgon, puss på er

i hela mitt liv har jag försökt att tänka själv, men jag kommer inte längre utan din hjälp

.

Tjena! Tåget blev inställt imorse så fick ta en buss istället. Kom lite sent men är i skolan nu i alla fall. Får hoppas ajg klarar av dagen för är superförkyld. Ögonen rinner, näsan rinner, täppt, ont i halsen, ont i kroppen och bla bla bla. Men så är det.
Har inte så mycket att skriva, puss på er ♥

Hej! Vet att jag är urkass på att uppdater...

img_2050 (MMS)

Hej! Vet att jag är urkass på att uppdatera men sitter knappt vid datorn längre, blir aldrig av. Men idag hade jag i alla fall skola från 8-12, endast hantverk och idrott. Sedan åkte jag och victoria till Linköping för att gå på Grand opening på new yorker, osv, sedan åkte vi tillbaka till Norrköping för att vara med på skolans öppet hus. Kom inte speciellt mycket folk men det var kul ändå. Tog tåget hem vid sju, kom hem och åt, tittat på hockeyn och nu ska jag sova. Missar big brother idag men mår inte alls bra så bättre med lite sömn! Haha. Godnatt puss :love:

man jagar mig som om det gällde pengar


Right now.

Tjenixen (haha så jävla fult)! Läget? Med mig är det asbra. Så himla nervös inför nationella proven som börjar nästa vecka dock! Vill få så höga betyg men i engelska kommer jag få kämpa hårt för att ens få ett godkänt.. Svenskan där emot ska jag ge järnet för! Får jag inte B eller A på den muntliga delen blir jag besviken på mig själv!! hehe :)

Nog snackat om det. Idag var det ju första dagen i skolan för mig på 4 veckor. Riktigt kul att komma tillbaka faktiskt! Annars har det inte hänt speciellt mycket. Åkte hem direkt efter skolan, gick en promenad runt Stångån med mamma innan maten.
Nu ska jag plugga lite och sedan ska jag se på Big Brother. Puss! :love:

i hela mitt liv har jag hört en sång, en vaggvisa du sjöng en gång



Hej! Jag tog tåget hem från Katrineholm vid 17.00 i fredags. Jag har haft det så jäkla kul där! Vi har festat, promenerat i regnet, tittat på big brother, myst, tittat på film, ätit onyttigt, spelat familjegeni och bara haft det så kul. Jag har så fina vänner! Precis ett sådant här påsklov jag behövde! :)

Igår låg jag till mesta tills och dega i soffan. Hann dock med ett varv runt ån + en sväng till Hemköp och handla mat också. På kvällen gjorde jag och brorsan kycklingsallad som blev supergod!

Idag måste jag försöka ta tag i lite plugg, för imorgon börjar skolan igen. Det har varit så skönt att vara ledig från skolan i en månad (3 veckor praktik + 1 vecka lov) men eftersom jag har så kul i skolan så måste jag säga att jag saknar skolan massor, ska bli kul att komma tillbaka dit! Enda negativa är väl dock att nationella proven börjar nu efter lovet... Men bara att bita ihop! haha!

Ska sluta babbla nu, bloggar mer senare, puss

--

img_9855 (MMS)

--

Varit på fest är nu äntligen hemma hos lin...

img_1578 (MMS)

Varit på fest är nu äntligen hemma hos lina efter en jävla lång promenad från festen och hem hit! Ska bli skönt att sova men haft superkul ikväll, godnatt

Hejsan, ledsen för dålig uppdatering men j...

img_8590 (MMS)

Hejsan, ledsen för dålig uppdatering men jag är som sagt i Katrineholm. Åkte hit i tisdags men inte helt säker på när jag ska åka hem. Har i alla fall jäkligt kul men bloggen hamnar lite i andra hand. Tar igen det när jag kommer hem igen! Haha, puss

vem vet hur det kommer bli



Hej! Var hos min moster till klockan 18 typ. Åt sedan pizza med familjen och har nu pratat i telefon med Victoria i över en timme. Pratat med Dennis i telefon en stund med, och nu tittar jag på tv med mamma och pappa samtidigt som jag för en jävla massa olika facebook-chatter.

Imorgon åker jag troligtvis till Katrineholm och oklart hur länge jag stannar där. Ska i alla fall hinna dra ner till stan imorgon förmiddag en snabbis för att fixa lite ärenden.
Bloggar mer imorgon! Puss

det är så svårt att vara vuxen när man hör förklaringar om hur livet borde va'


Bild från arkivet.

Hej! Idag har jag hunnit med att diska, laga mat, tvätta, träna och även städat lite. Har precis kommit ut ur duschen och ska nu börja fixa mig lite för att lite senare gå iväg till moster för påskfika!

Puss :love:

Glad Påsk!


Bilder från de senaste dagarna ♥

Hej! Igår åkte jag till Motala och firade farmor, var hemma vid åtta och åkte då till Jenny för fest. Inte värsta draget men hade kul. Sov där inatt, och nu på morgonen har vi tittat på tv ett tag. Drog även ner till stan en stund med Sofia och Victoria, och nu kom jag precis hem.

Ikväll ska jag bara ta det lungt, har värsta huvudvärken osv osv. Bloggar mer senare! Puss

5e april - för ett år sedan



Älskar att titta igenom gamla inlägg, se vad jag gjorde för ett år sedan. Och så här såg jag ut för exakt ett år sedan ↑
Värsta biff-armarna ser det ut som? haha, gymmade ju innan skolan nästan varje dag då.. Hurtigt värre! ;) Behöver nog komma igång med träningen nu igen va? JA!!

För övrigt kommer jag ihåg den dagen så himla mycket. Tjöt hela dagen från början till slut, pratade med varenda lärare på hela skolan typ, skolkade från varenda lektion och fick ångest-attacker hela tiden... Aja, det blev ju bra sen efter den dagen i en månad typ innan det började om.. Allt var så jobbigt för ett år sedan :( kommer ihåg allt som det vore igår är det värsta med!!
Men allt går ju vidare och idag känns allt tvärtom mot vad det gjorde för ett år sedan. För idag känns allting jättebra! :D

Haha blev rätt deppigt inlägg? Nej men seriöst tycker det är jättekul att titta runt i arkivet :)

sista dagen på praktiken


Right now.

Hej! Idag var det sista dagen på praktiken (skulle egentligen till skolan men missade den hehe :D). Jag bjöd på cupcakes som jag bakade i gårkväll, och måste säga att dom blev riktigt goda!! Annars har dagen bara rullat på.

Jag som innan praktiken var väldigt negativ och verkligen inte ville praktisera, kan nu säga att jag kommer sakna praktiken supermycket! Har haft jättetrevligt, men nu ska jag ta ett välförtjänt påsklov!!

Ska äta påskmiddag och påsktårta med familjen nu. Bloggar mer senare! Puss
:love:

Godnatt kära vänner! Nu ska jag få min skö...

img_9570 (MMS)

Godnatt kära vänner! Nu ska jag få min skönhetssömn! Imorgon är det sista dagen sedan har jag looov!! Puss haha ;)

hur långt man än har kommit har man alltid längre kvar



Är så förvirrad, borta i tankarna. Hur vet man vad som är rätt? hur vet man vad som är fel? Det känns som att jag är nere på noll. Det känns som att jag inte kan någonting. Jag är så rädd för att göra fel, men man måste göra fel för att någongång kunna ha rätt. Vad ska jag göra åt saken?

Allt löser sig väl med tiden, men då hoppas jag att tiden kommer nu.
För jag är rädd, jag vet inte varit jag ska ta vägen.

du måste förlora några gånger innan du kan vinna.



Hej! Jag sitter och kollar på lite hockey just nu. Ska snart hoppa in i duschen, sedan ska jag titta på Big Brother innan det börjar dra sig mot läggdags.

Efter praktiken praktiken idag gick jag och åt glass med Victoria och Natalia och pratade massa, supertrevligt :) Victoria följde med mig hem en stund innan hon blev hämtad av sin pappa.

Har inte så mycket att skriva, puss

Mot praktiken!

img_4153 (MMS)

Mot praktiken!

Tog en omväg hem från praktiken idag, så d...

img_6954 (MMS)

Tog en omväg hem från praktiken idag, så det tog 30 min att gå hem istället för 5 min, välbehövligt! Så frisk luft ute + att man får sån härlig tänketid! Väl hemma så åt jag mat med familjen, sedan har jag tittat på tv med mamma och slöat. Återkommer igen imorgon, nu ska jag sova! Godnatt :)

Såhär ser mitt knä ut just nu. Otur som va...

img_6112 (MMS)

Såhär ser mitt knä ut just nu. Otur som vanligt? Svar JA

söndags-shopping


Gina Tricot 99/ H&M 49/ H&M 49/ H&M 149

Jag gick ner till stan i snö-ovädret för att köpa mig ett nytt vitt linne, något färgglatt och ett blått nagellack. Jag kom hem med en självlysande orange t-shirt med tryck från Gina Tricot, en hallonröd t-shirt, ett vitt linne och ett transparent linne med krage från H&M. Dock hittade jag inget nagellack i den färg jag ville ha, så det fick jag skippa. Men nöjd med dagens köp i alla fall. :)

Du är mitt ljus i mörkret



Ni var väl med i Earth Hour igår? Jag tycker det är så häftigt att titta ut genom fönstret och se att nästan alla lägenheter är släckta, endast några få hade tända lampor.

:love: :love: :love:

1 april



Godmorgon mina vänner! Är det bra med er? Med mig är det superbra! Jag sitter just nu och äter lite frukost, jag ska snart hoppa in i duschen, göra mig iordning osv. Tänkte dra ner till stan och köpa lite nödvändigheter i brist på annat att göra.

Jag är förvånad att jag inte fått massa sjuka kommentarer på inlägget jag skrev igår? haha! Hur som helst. Luras inte allt för mycket nu idag kära ni! Puss på er
RSS 2.0