sväva på moln


haha jag och Jennifer i skolan, charmiga brudar?

Bror och pappa har precis fixat och trixat massa med internet så nu funkar det!
Jag är så sjukt trött så funderar på ifall jag ska gå och sova snart, på riktigt. Somnar typ på tangentbordet snart fan, haha!
Imorgon ska vi på insperationsföreläsningar på Skandiateatern på förmiddagen, sen på eftermiddagen (efter lunch) så ska vi börja med våran portfolio.
Bloggar mer imorgon såklart ;) puuss

love the way you lie

Skrivet klart mitt personliga anställningsbrev på engelska nu så chillar lite bara. Snart är det lunch tror jag och det ska bli jeeevligt gott! heheh
Ingenting att skriva, bloggar mer sen.

english

Kom
Haha erkänn pissemissen blev söt? :D

Tja! Har precis kommit till skolan. Blev lite sen för tåget var sent så vi missade spårvagen vi skulle med oså.. Men har ingenting att göra nu i ett par minuter i alla fall för ett skrivprogram vi ska använda är inte installerat så vi fick göra lite vad vi ville ett tag.
Kommer troligtvis bli massa bloggning idag, så det blir la kul? :D
Pussss

Har precis målat naglarna men blev kladdig...

img_1625 (MMS)

Har precis målat naglarna men blev kladdigt oså så blev inte speciellt bra precis :/  men har i alla fall min macbook att vara glad över heheh :D internet hemma krånglar dock så därför jag bloggar från mobilen. Imorgon börjar projektdagarna! Hoppas det blir kul, är inte riktigt nöjde med den dåliga informationen.. Aja, bloggar imorgon! Pusss

till skolan


Älsklingsmisse, hehe ♥

Hej! Sitter och dricker kaffe och lyssnar på musik. Måste dra till stationen typ nu, tåget går halv!!
Idag i skolan kommer vi få våra datorer, och på eftermiddagen ska vi bli stylade av 2or och 3or! :D
Mobilbloggar troligtvis under dagen. Puss

måndag

Hej! Skoldagen har varit rätt kul. Pluggat lite om färger och hud och sånt. Sista lektionen hade vi idrott, lite mindre kul. Efter det drog ett gäng till Sibylla och käkade pommestallrik! haha. Sedan åkte vi hem.
Väl hemma så vila jag en stund innan jag gick ner till stan med pappa och bror och köpte anteckningsblock och pennor och sånt. Kommer ju inte använda det så mycket egentligen eftersom jag kommer få en Macbook Pro (hehe), men lite användning tror jag att jag kommer få för det i alla fall!

Nu blir det för långt och tråkigt inlägg, bloggar mer imorgon! Puuuss

du gör mig så sjukt besviken



Det känns som att det var flera år sedan jag såg dig sist. Jag vill inte glömma bort dig, men vill samtidigt inte komma ihåg. Du gjorde mig så lycklig men krossade sedan mitt hjärta så snabbt igen. Vad ska jag tycka om dig? Det enda du gör är att radera mig. Du raderar bort mig från allt, från ditt minne, från allt. Men jag kommer aldrig att radera dig. Du kommer alltid finnas kvar, du kommer alltid vara speciell för mig.

det var han som ville kyssa mig


Bild tagen för ett par dagar sedan

Hej! Jag har precis gjort mig iordning nu, ska göra iordning lite frukost och sedan drar jag till stationen och väntar på tåget! Har hantverk första lektionen idag, så jeeeevla kul :D
Kommer mobilblogga massa idag, så ni som inte har något bättre för er idag kan ju kika in lite då och då ;) Puss!

lova var rädd om dig själv



Tja! Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Men hej på er! haha.
Tar en dusch nu sen gör jag mig iordning och så, för att senare dra ner på stan med systern min! Ikväll blir det filmmys med henne :)
Puss!

snälla bli min igen


Hahah, klassiska posen när man inte orkar vara seriös på bilder - pussmunnen! ;D

Hej kära läsare! Jag har varigt så sjukt dålig på att uppdatera bloggen de senaste dagarna, men som ni vet så mår inte min dator så bra. Den vill inte riktigt sammarbeta med mig, så jag är sjukt glad att jag ens lyckades starta den idag, och ännu gladare ifall jag hinner skriva klart detta inlägg innan den stängs av igen!
Men jag tycker det blir så tråkigt med bara massa mobilbloggningar hela tiden, så det är därför jag inte bloggar över huvudtaget så mycket.

Hur som helst så har jag gått min första vecka i gymnasiet nu. Måste säga att det har varit både kul, spännande och jobbigt! Vi har haft test/prov i svenska, matte och engelska, vi har haft hantverkslektioner och igår hade vi typ nollning eller vad man ska säga. Alla klasser (alla linjer från 1-3) samlades i Folkparken och så fick vi papper där det stod tex hämta en gravid kvinna med barnvagn, hämta en kändis, hämta en snöboll, hämta en polis i uniform, hämta en brandbil, hämta en tvättlapp från ett par björnborg trosor, baka chokladbollar åt din mentor, osv osv.. Det var jävligt svårt men kul! Och vilken klass tror ni vann då? Jo Stylist11a såklart!!!! :D Bäst är vi!

Nu ska jag duscha, sen får vi se vad som händer. Ska väl städa rummet, gå ut och gå eller dra ner på stan och leta efter en väska åt brorsan. Eller så gör jag allt.
Bloggar kanske mer senare, om ni har tur, haha!
Puss på er

Hej! Förlåt för ingen uppdatering, men sit...

img_1559 (MMS)

Hej! Förlåt för ingen uppdatering, men sitter på tåget nu i alla fall, skriver kanske när jag kommer hem om jag får låna mamma och pappas dator! Puss

andra skoldagen


Charmig bild som fan alltså! Från Stadsfesten! haha

Hej käraste ni! Helt otroligt att de flesta faktiskt kollar in bloggen trots att jag knappt uppdaterat de senaste dagarna! Men jag har ju haft mina sista dagar på sommarlovet, och sen igår så började jag skolan!
Det var lite stelt igår tyckte jag men idag började klassen prata lite med varandra i alla fall. Körde lite roliga namnlekar och sammarbetsövningar den sista lektionen, värsta partytricken!! :D hahah nevars.

Nu är jag trött som fan! Slutade vid två idag och var inte hemma först halv fyra! Men jaja, det är ju faktiskt jag som valt att pendla :)

Nu ska jag sova lite, hehe! Puss

Sitter och chillar med Moa och Victoria vi...

img_1460 (MMS)

Sitter och chillar med Moa och Victoria vid vattnet, vi har precis ätit asgod lunch på resturangen och sitter nu och väntar på att nästa lektion ska börja! :)

dålig uppdatering


osminkad bild hehe!

Hej, ledsen för den sjukt dåliga uppdateringen! Men jag har väl helt enkelt inte haft tid, bara tagit vara på mina sista sommarlovsdagar och så de senaste dagarna, och idag har jag tänkt på bloggen hela dagen men internet har inte funkat tyvärr.

Igår kväll så var ju i alla fall Rix fm festivalen, och gårdagen var mycket bättre än dagen innan! Jag och Moa stod längst fram på Petter, och jag dog lite smått varje gång han tittade mot vårat håll. Så underbar är han! Och hans texter... dör!
Hur som helst, sedan när Petter sjungt klart så orkade vi inte stå där mer för fick damp på några jobbiga typer, så då chillade vi vidare. Någon gång på kvällen gick vi ner på stan en snabbis och vem möter vi inte där på Storia Torget då? Jo September kommer och går med ett gäng. Grymt!
Åkte även nån karusell eller vad man ska säga, snurrade som fan! haha skit kul.

Men jaja, har jag tittat på Trassel med mamma, pappa och bror ikväll. Nu sitter jag nyduschad och väntar på att Moa ska komma. Hon sover här inatt, och imorgon har vi våran första skoldag på Plusgymnasiet! Och ajg är skiiiiitnervös :( Men kommer nog gå bra!
Puss

Sitter längst fram vid scenen och väntar p...

img_4526 (MMS)

Sitter längst fram vid scenen och väntar på Petter! :D

Mörk bild på mina bajs skor haha fyfan asl...

img_8390 (MMS)

Mörk bild på mina bajs skor haha fyfan aslerigt på stan! Jag och Moa är hemma hos mig nu i alla fall. Vi har ätit pommes till nattmat och jag har flätat Moss hår i massa småflätor, vi ska nog snart sova. Rix fm festivalen idag var kul men sjukt blött och geggit, får hoppas att deg är bättre väder imorgon! Puss puss

Rolig bild? Hahah! Jag har precis duschat ...

img_4682 (MMS)

Rolig bild? Hahah! Jag har precis duschat nu oså i alla fall. Datorn krånglar och när jag skulle blogga förut så pep den till skithögt, blev lite små rädd men eftersom jag är så sugen på att spela Sims så startade jag om datorn och ska testa om det funkar, eller så sprängs väl hela datorn? Haha!

bajshals


Lekte lite med mammas och pappas kamera, hehe.

Tjenare! Idag är jag på mycket bättre humör, men jag har dock lika ont i halsen som igår. Börjar typ tjuta varje gång jag sväljer, det är bajs :(
Jag har inte gjort någonting idag. Bara tagit det lungt och sånt. Jag vet inte ifall jag ska till Stadsfesten ikväll eftersom jag inte är frisk, men jag får se. Kanske drar diten stund :)

Bloggar mer sen i alla fall, puss

Langar bild från älskade eh! Förövrigt så ...

img_5550 (MMS)

Langar bild från älskade eh! Förövrigt så fortsätter allt att vara bajs!!! Efter att jag lagt in inlägget med den äckliga bilden på mitt öra så kollar jag fejan lite oså, sen brakar datorn ihop igen!!! Livet är förjävla jobbigt ibland asså, fy. Tror jag går och lägger mig (hoppas på att jag kan sova med min förbannade jävla helvetes hals), och imorgon får man ju hoppas på att livet är bättre. Puss på den

varning: äcklig bild och text!


Äcklig bild som fan! Inte nog med att närbilder på öron är jävligt äckliga, så kolla in varbölden jag fått!! Den är fyllt med var och blod (märkte det när jag råkade klämma hål på lite utav den förut), och det är så jävla äckligt! Okej, ajg tycker det är rätt kul att pilla med sånt haha, men ändå, usch!
Men alltså, kollar man snabbt på bilden så ser det ut typ som att jag har ett örhänge där, men nejnej, det är typ en blåsa, fast fylld med en jävla massa var och blod?
Inte konstigt att jag haft ont där på senaste tiden... Men jag får väl skylla mig själv. Tål nämligen bara att ha i äkta guldörhängen i det hålet, och har haft i silver nu ett tag...
Bajs då..

Hej! Dagen har väl inte sådär jätte bra ty...

img_0276 (MMS)

Hej! Dagen har väl inte sådär jätte bra tyvärr. Jag vaknade på fel sida och var så jävla onöjd med mig själ imorse att jag sa massa dumma kommentarer till mig själv att jag blev på ännu sämre humör, sen går jag till stan och möter Moa för att t en fika så är det jätte dåligt väder, och så har jag sätt personer så jag inte vill träffa på stan och jag har bara varit allmänt deppig, tjurig och arg på allt och alla. Sen väl hemma så kommer jag in i mitt rum och möts av synen att någon varit inne i mitt rum och städat massa utan att säga till, jag ser bara det negativa i det hela och kläderna på klädställningen hänger fel och väskorna ligger över skorna så de blev mosade. Fick då en panikångest attack och slängde upp min dörr i kattens huvud och skriker åt brorsan att jag inte vill ha "någon jävla äcklig mat" som jag uttryckte det. En helvetes dag. Och just det ja, min hals är ännu värre idag så har jag halsflus tar jag livet av mig!! Usch. Aja, förlåt Moa, Victoria, Rasmus, Fredrik och Carro för mitt dåliga humör idag! Puss

tisdag


Har inga bilder!

Hej, och ledsen för no uppdate idag! Har varit på stan hela dagen, kom hem vid lite över nio. Vi har fikat, tittat på folk som blivit nollade, kollat på cykeltävling, chillat runt, shoppat och sånt där. Supertrevligt! :)

Imorgon ska jag till stan igen. Ska kolla ifall jag kan byta jeansen jag köpte idag också, för har kommit på att jag kanske köpte en storlek för stor.. Ska försöka fixa det imorgon!
Annars så vet jag inte. Ska väl gå och sova nu, fått ondare i halsen och trött som in i helvete. Är väl itne frisk än...
Aja, lovar att blogga mer imorgon! Puss

mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig


Cool bild va? :D tog den imorse!

Hej kära ni! Det har varit en superbra dag! Jag mötte upp Moa vid 12 på stan idag. Vi gick till EH och fikade länge, och det kom och gick folk hela tiden som hade haft sin första skoldag i deras nya skolor idag!
När Moa och jag bestämde oss för att gå en stund på stan så följde Sandra och Olivia med också, senare så träffade vi även på Sofia som även hon hade massa skoj att berätta om sin första skoldag!
Efter ett tag så skulle Moa, Olivia och Sandra åka hem så då gick jag och Sofia runt lite på stan bara. Träffade Lucas en stund och pratade med honom, sen gick vi runt lite och snackade lite, och Sofia började sväva på rosa moln efter ett tag (hmmm undra varför?), hehe ;D
Vet inte riktigt när jag kom hem men vid sex-halv sju någonting skulle jag gissa på? :)

puss

Drar ner på stan och tar en fika med Moa nu!

jag längtar

Alla i Linköping skriver på både bloggar och facebook hur nervösa de är över att börja gymnasiet imorgon. De ska möta sina nya klasskamrater, sina nya lärare och sin nya skola. Och det är då jag inser hur mycker jag längtar tills jag börjar. Jag har aldrig någonsin längtat till att börja skolan, men nu gör jag faktiskt det. Det ska bli så sjukt spännande! Men det är ändå jävlig skönt att få en vecka mer sommarlov än de andra som ska börja i Linköping! :)

ajaj


haha, sexig bild där va?

Jag har jätte ont i magen för jag har ätit alldeles för mycket naturgodis :( men aja, det var värt det för så jävla gott!! :D haha
Jag ska hoppa in i duschen nu, och imorgon ska jag ta en fika med Mois på stan!

Påväg hem nu, varit och handlat massa. Vux...

img_9585 (MMS)

Påväg hem nu, varit och handlat massa. Vuxenpoäng där va? ;)

affären


Drar mig ner till affären i min skitiga avslutningströja för att köpa mat och naturgodis!

vad ska det bli av mig


Två bilder på mig från kräftskivan igår!

Hej! Jag sitter och chillar i mjuksbyxor och sov t-shirt, och till det glasögon, fint!
Jag har sjukt ont i halsen och är sjukt sugen på naturgodis och en film. Vad sägs om att knalla iväg till Hemköp eller nått och något gott? Ja ni, det låter som en väldigt bra idé men jag vet inte om jag orkar, hehe, latmasken här! :D

Bloggar mer sen i alla fall, och har ni tur så kommer det fler bilder från igår! pusss

kräftskiva och festival



Hej! Gårdagen blev asbra! Det började med att vi fick gäster och åt kräfter, drack drinkar, snaps och massa sånt, rökte cigarr och sånt där. Sedan kom Victoria, Josse, Olivia, Hjalmar, Kalle, Moa och Jenny och hämtade mig hemma hos mig vid tio-halv elva nånting, så gick vi till Keep it loud. Vi kollade på Movits, chillade runt, träffade mer trevligt folk som Jockiboi, Sofia, Malin, Bella, Dennis, Abbe osv osv..
Vid tolv så började folket dra sig hemåt så då började vi också knalla hemåt. Träffade massa mer folk på vägen så var inte hemma förnst vid klockan ett eller nått sånt.
När jag kom hem så var lite gäster kvar, så då sjöng vi Singstar och skojade.
Jag kom i säng vid tre tiden, och sov jävligt gott hela natten kan jag lova! Idag mår jag dock inte så bra. Halsen har blivit värre, och jag har blivit ännu snorigare, bajs. Men som tur är så har jag ju sommarlov en vecka till! Så hoppas att jag blir frisk under veckan så jag slipper vara sjuk första dagen i skolan!

Bloggar mer senare, puss

Haha charmig bild! ;) ligger i alla fall i...

img_3685 (MMS)

Haha charmig bild! ;) ligger i alla fall i sängen nu, nyduschad efter att min familj smetat massa mums-mums i mitt ansikte, haha! Ska sova lite nu tänkte jag för sov knappt något inatt och ikväll får vi gäster, vi ska ha kräftskiva. Kan tyvärr inte gå på keep it loud ikväll heller vilket känns rätt bajs! Är fortfarande sjuk oså :( bloggar nog mer sen! Puss

sjuk


Bild på mig och Victoria från Skansen, bara för att jag saknar bajskorven, hehe ♥

Hej kära vänner! Jag är fortfarande sjuk men har ingen feber nu tror jag i alla fall. Vet inte riktigt vad jag ska skriva med tanke på att jag inte gör något annat än att titta på tv och sova, haha!
Men igår kom som sagt mammas jobbarkomis på besök, och ed sig hade hon sina två söner, super söta! :D Fast vet inte hur många gånger som jag hörde ''tissen, en tisse till, tissen under, tisse till'' igår. Herregud asså!

Men nu ska jag kolla fejan och lite sånt. Sen ska jag... sova? haha, nae vet inte.
Bloggar mer sen eller imorgon, får se. Puss!

you know you love me, i know you care


torsdag


Bild på mig och syster från kryssningen!

Jag är sjuk och sådär så har ingen lust att blogga, plus att datorn krånglar igen. Vi har i alla fall fått gäster nu precis. Två bebisar :D
Bloggar mer ikväll eller nått. Puss

snö of sweden


Köpte dessa skönheter från Snö of Sweden i taxfreen! Älskar att strasstenarna runt de svarta skiftar i alla möjliga olika färger!
Kommer inte ihåg exakt vad de kostade, men lite över 100 kr i alla fall. Jag är super nöjd med dom, kommer att användas flitigt! :D

home


Jag just nu.

Hej! Precis hemkommen från Stockholm nu. Resan var superkul, förutom att låset på syrrans och min hytt pajade idag så efter ett jävla krångel så fick några snubbar komma och bryta upp dörren, haha!

Jag är trött och sliten som fan idag, trots att jag sov hyffsat länge inatt och sov även efter lunchen. Men jaja, får lägga mig tidigt idag!

Hej! Jag har precis tittat på en film som ...

Hej! Jag har precis tittat på en film som gick på tv, ligger i sängen nu och ska försöka sova. Imorgon ska jag upp tidigt för att få lite lön, sen kanske jag hinner med ett varv runt ån också innan det är dax för att göra sig iordning och packa och sånt, för klockan 13 åker jag iväg till Stockholm! Blir kryssning igen :D

-

Även ifall jag vet att det är dig jag inte vill ha,
så kan jag inte låta bli att hoppas på att du ska komma tillbaka.

det är du föralltid

somebody to love



Tja! Jag är hemma från stan nu. Jag lyckades efter ett jävla springande och letande i alla affärer på hela stan typ + fram och tillbaka till syrrans jobb lite då och då, och en jävla massa telefonsamtal hitta en snygg tanfärgad kuvertväska till systern min.
Mjukisdressen jag skulle köpa till mig själv var dock slut där min syster rekomenderat mig att det fanns en, så efter att jag hittat en väska till henne så blev det ytterligare springande efter en mjukisdress till mig, men hittade ingen som föll mig i smaken, så köpte ingen.
Jag växlade inte in några pengar heller, och vet ni varför? Jag vågade inte, hahah!

Mot stan



Jag har tragit på mig ett par gamla fula jeans, sminkat mig lite oså, så nu drar jag mig ner på stan och växlar pengar (har en jävla massa mynt som jag måste växla till sedlar haha), kanske shoppa lite, och så har jag fått i uppdrag av syster min att köpa en brun/tanfärgad kuvertväska till henne.

Skit glad förresten att det funkar att ladda upp bilder på bloggen nu igen!
Hur som helst, bloggar mer sen, pusss

datorjävel

Hej! Nu funkar datorn igen, dock kan jag inte ladda upp bilder, vilket är rätt bajs. Får hoppas att det börjar fungera snart igen!
Hur som helst, jag gjorde ingenting idag, fram till fyra någongång för då ringde Albin och ville att jag skulle dra mig till Malmslätt för att träffa han och Sofia, så ja, jag drog dit, hängde runt lite med Albin, Sofia och Felicia som bonnarna i Malmslätt gör. Gjorde ingenting speciellt lixom.
Var hem vid halv nio så då åt jag lite och sånt, nu har jag snackat lite med syrran, men jag ska väl snart gå och lägga mig trots att jag inte är trött, men finns ingenting att göra. Syskonen har redan lagt sig.

Får hoppas att datorn funkar imorgon, och även att ladda upp bilder! Hörs imorgon i vilket fall :) Puss

Hej! Datorn dampar så kan inte använda den...

img_0316 (MMS)

Hej! Datorn dampar så kan inte använda den, men idag har jag i alla fall jobbat lite, och efter det drog jag och handlade mat och sånt eftersom jag och brorsan är ensamma hemma nu igen ett par dagar. Nu har jag kollat lite film och sånt, snart dax för kvällsmat kanske? Kramar!

When you smile


Bild på mig från Vimmerby.

Hej! Sitter och har lite ångest över en sakt, kan inte riktigt ta det på bloggen för man vet ju inte precis vilka som läser detta.
Har i alla fall precis ätit frukost nu, vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, vi får se helt enkelt! Men kanske drar ner en sväng på stan i alla fall.

Bloggar mer sen, puss

110804



Hej kära ni! Har inte bloggat någonting idag, men jag gick upp kvart över åtta idag, och klockan nio drog vi iväg till Skänninge marknad! Vi var där till ett ungefär, och jag fick med mig ett par strumpor, en väska och lite godis hem, hehe.
Efter Skänninge åkte vi vidare till Motala där vi hälsade på kusninerna (även farmor och farfar var där), det var så länge sen som jag var där, så det var trevligt!
Vi åkte förbi Ulfåsa för att kolla in den stora loppisen där, och herregud vad mycket grejer! Jag orkade inte ens med allt för att det var så stort och så mycket grejer, helt sjukt!!
Sen åkte vi och handlade lite innan vi åkte hem och åt räkor och vitlöksbaugetter, och till efterrätt blev det glass!

I never let you go


Right now, charmiga bilder, haha!

Hej! Sitter och chillar i min klasströja, super mysig! Förövrigt så gör jag inte speciellt mycket. Har precis ätit lite frukost oså. Ska ta tag i lite jobb snart, sen drar vi väl till Vimmerby!
Bloggar mer sen, måste göra mig iordning lite nu. Puss!

look in my eyes, and you see, you see me




Hej! Vad har ni för er? Jag har precis duschat, sitter just nu och lyssnar på musik, facebookar lite och tänker på livet. Mitt öga dödar mig, har så f*cking ont.
Förlåt för att jag inte bloggat så mycket på sista tiden, min dator mår som sagt inte så bra. Men jag har mest varit med vänner, vi har kollat massa film och sånt.

Imorgon ska jag ta tag i lite jobb på morgonen först, sedan beger jag mig till Vimmerby med mamma, pappa och bror för att hälsa på i mammas jobbarkompis sommarstuga. Vet inte hur länge vi stannar där, men vi ska inte sova över i alla fall. Och vet inte riktigt vad vi ska hitta på där. Men blir för hoppningsvis trevligt! :)

Vi hörs, puss

godnatt


HAHA charmiga bilder asså! Tagna för någon minut sen.

Hej sweethearts! Vi har tittat på film hela kvällen och natten. Nu ska vi sova, haha! Jag ska drömma om Justin Bieber! Hahahah har fått nån jävla crush i honom nu, skäms lite faktiskt om jag ska vara ärlig! haha

Nae men ni, vi hörs imorgon (eller ja, idag blir det ju...), puuusss
RSS 2.0