dålig uppdatering


osminkad bild hehe!

Hej, ledsen för den sjukt dåliga uppdateringen! Men jag har väl helt enkelt inte haft tid, bara tagit vara på mina sista sommarlovsdagar och så de senaste dagarna, och idag har jag tänkt på bloggen hela dagen men internet har inte funkat tyvärr.

Igår kväll så var ju i alla fall Rix fm festivalen, och gårdagen var mycket bättre än dagen innan! Jag och Moa stod längst fram på Petter, och jag dog lite smått varje gång han tittade mot vårat håll. Så underbar är han! Och hans texter... dör!
Hur som helst, sedan när Petter sjungt klart så orkade vi inte stå där mer för fick damp på några jobbiga typer, så då chillade vi vidare. Någon gång på kvällen gick vi ner på stan en snabbis och vem möter vi inte där på Storia Torget då? Jo September kommer och går med ett gäng. Grymt!
Åkte även nån karusell eller vad man ska säga, snurrade som fan! haha skit kul.

Men jaja, har jag tittat på Trassel med mamma, pappa och bror ikväll. Nu sitter jag nyduschad och väntar på att Moa ska komma. Hon sover här inatt, och imorgon har vi våran första skoldag på Plusgymnasiet! Och ajg är skiiiiitnervös :( Men kommer nog gå bra!
Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0