från och med du


Randombild.

Hej på er! Mår lite bättre idag (förutom att jag håller på att bli förkyld eller nått). Jag har precis ätit frukost nu oså. Ska nog ta mig en dusch, sen får vi se vad som händer. Måste ta tag i lite ''jobb'', och efter det ska jag träffa Victoria.
Hörs sen! Puss

här finns ingenting att klaga på, jag vet


Haha en supergammal och ful bild, suddig med, med vafan! ;)

Mår lite lite sådär för tillfället. Så jävla trött på allt bara. Hur som helst, jag har precis tittat på Mean girls som gick på tv, innan det såp kolla jag och brorsan på Let me in. Nu antar jag att jag ska gå och sova snart. Är inte trött direkt men har lixom ingenting för mig.
Imorgon ska jag i alla fall träffa Victoria. Ska bli kul! Saknat den plutten :)
Jag tänkte kanske börja med en grej då också, men jag vet inte om det är så intressant för er. Men tänkte det kan vara kul för mig att kolla på sen ifall jag har kvar bloggen när jag är äldre och så.. Så jag ska fundera på saken! Kan ge er en ledtråd vad det handlar om: Video.
Hehe! Berättar mer imorgon om den saken, ifall bestämt mig för att göra det med andra ord! :)
Puss!

inga problem


Älskar låten, videon, allt ♥

Tja. Gjorde ingenting igår, gjorde ingenting i förrgår, inte gjort någonting idag. Känner mig så jävla tråkig.
Funderar på att gå en promenad nu, men jag vet inte, ser ut som att det ska börja regna vilken sekund som helst..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, gör som sagt ingenting om dagarna. Men bloggar väl mer sen tror jag. Datorn är som sagt rätt paj också.

puss

Jag känner mig ensam. Bortglömd. Inte bara...

Jag känner mig ensam. Bortglömd. Inte bara utav andra, utan av mig själv också. Vad fan är det jag håller på med? Jag vill inte vara den jag är. Jag vill börja om mitt liv från början. Snälla.

situationen är så sjuk


Bild från igår. Efter att gästerna gått hem.

Hej! Min dator mår inget bra. Den har mått lite småkrassligt ganska länge nu, men nu den senaste tiden så har den börjat må sämre och sämre. Jag kan knappt sitta vid den för att så fort jag startar den så börjar den tjuta något otroligt, och det är sjukt jobbigt. Jag tror att det är dax att säga adjö till den snart, för jag tror inte att den lever så länge till. Tur att jag får en Mac när jag börar gymnasiet!! hehe ;)
Men jag ville bara tala om detta för er, så ni vet ifall jag inte bloggar så mycket. Jag kommer starta datorn lite då och då bara, men kommer absolut inte sitta vid den lika mycket som jag gjorde förut, för jag vill att den ska överleva så länge som möjligt :)

Kram

gäster


Satt och kollade på lite gamla bilder och hittade denna från dagen innan min födelsedag iår, vi var och tittade på Eric Saade som var och uppträde här i Linköping, haha, kommer ihåg den dagen så väl!

Jag har bytt om, städat och gjort mig iordning. Kent spelas i högtalarna och familjen väntar på att gästerna ska komma. Syster min fyller ju år idag, så det blir lite fika och så.
Ska fixa det sista nu, åter kommer senare, hehe. puss

27 juli


Bilder tagna igår.

Godmorgon snyggingar! Jag har precis ätit frukost, ska börja göra mig iordning snart för måste bege mig till stan för lite ärenden. Efter det måste jag fortsätta lite med städningen, och sen i eftermiddag får vi gäster hit.

Bloggar mer sen, kramar!

jag har tråkigt

Har du?...

Druckit alkohol? - ja
Rökt? - ja
Rökt vattenpipa? - ja
Fått ett sugmärke? - ja
Haft sex i ett badkar? nej
Gjort ett sugmärke? -  ja
Har haft oskyddat sex? ja
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - aa
Gjort något dumt? - yes
Gjort något som du ångrar? - nae, tror faktiskt inte det. man ska inte ångra saker.
Strulat med ditt ex? - nej
Sagt nej till sex? - ja
Fixat dig i timmar? - jadå
Gråtit inför mer än 10 personer? - ja
Smygit ut? - ja
Sovit brevid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - jaa

Lekt med någons känslor? - yes

Älskat någon så du skulle kunna göra vad som hellst för den? - ja
Gråtit dig till sömns? -  ja
Gråtit framför någon du älskar? - ao
Har haft sex ute i skogen? - nej
pussat en tjej? - ja
Vaknat av att du gråter? - ja
Skrikit ord som hora och slampa till någon - ja
Slagit någon på skoj? - aa
Blivit slagen på skoj? - aa
Lärt känna över 10 stycken nya människor? - aa
Gått bakom ryggen på någon? - ja
Varit på sol semester? - aa
Badat i havet? - yes
Har haft snöbollskrig? - ja
Sett en hel fotbollsmatch? -  ja
Inte sovit på en hel natt? - mh
Varit på sjukhuset? - ja
Sovit i över 12 timmar? - ja
Sett en film mer än 10 ggr? - yes
Tagit någon på röven? - aa
Lärt känna någon via internet? - ja
Velat dö? - mh
Sprungit naken utomhus - haha aa
Åkt buss i över 10 timmar - vet inte, tror inte det
Varit ute en hel natt - ja
Blivit tagen av polisen - aa

Skällt ut en lärare - haha aa
Svikit en vän - beror på hur man ser på det hela ;)

vi blev som dom andra

Hej! Förlåt för mina smådeppiga inlägg idag, men har tänkt på en jävla massa saker idag, inte mått så bra lixom.
Men nu är det bättre, och jag tänkte städa rummet lite, för imorgon fyller syster yster år!

Hur som helst, jag bloggar mer imorgon, puss

du gav upp allting, nu ger jag upp allting. vi ger upp allting.

Vi glömmer hela skiten
Det betyder ingenting
Vi skulle kommit längre
Men räckte inte till.

Everything that I do Reminds me of you


Yes, I miss you.

låttips


Kvällens sista cigarett - Veronica Maggio

Jag älskar texten, den påminner så mycket om en speciell fest en gång, fast ändå inte lixom...
Tycker ni ska lyssna på den i alla fall, texten är bra!

mot sängen


Me right now.

Jag är jätte trött, dels sedan blisresan men också sen gårkvällen. Har en jädra massa tankar som fladdrar omkring i skallen för tillfället också, så nu beger jag mig till sängen och slaggar!
Återkommer igen imorgon, puss puss

-


Minns du oss? Minns du det vi hade? Det gör jag, men bara när jag tänker efter.



Bilderna är från weheartit.com

strawberry daiquiri


Bilden är tagen vid klockan två inatt någongång, haha sliten! Har en god Strawberry daiquiri i handen. Det är typ som Slusch ni vet? (eller heter det så? haha), fast med alokohol i, så kan man äta det så och sen tillslut så smälter det så kan man dricka det, haha ni fattar va? super gott i alla fall :D

CHANEL


Titta vad jag haffade i taxfreen på båten för endast 109 kr!! Det är en mjuk, pudrig ögonskugga från Chanel som går att använda antingen med vatten eller torr som den är. Super fin skimrande färg. Men den är snäppet mörkare i verkligheten än vad den blev på bild. Den sitter jättebra :)

home

Tja! Precis kommit hem nu. Resan har gått bra, och vi har haft det super kul! När vi klivit på båten så blev det en cola i resturangen först, sedan gick vi till våra hyttar och bytte om och sminka oss och lite sånt, sedan möttes vi och drack champange innan det var dax för middagsbuffén! Efter det kollade vi i taxfreen lite innan det stängde, sedan vidare till puben där det blev irländskt cider för min del!
Framåt natten rökte vi cigarr, drack strawberry daiquiri, dansade lite och sånt där! Kollade även in värsta snyggingen som var bra på att sjunga och spela gitarr + att han var superlik Joel Kinnaman! Haha!

Idag gick vi upp tidigt för att äta frukostbuffé, efter det gick vi och la oss igen och sen gick vi till taxfreen en stund innan det var dax för lunchbuffé också!!! (åt dock bara lite förrätt och lite efterrätt då, var så jävla mätt, haha!)
Sen blev det taxfreen igen en snabbis och efter det var det dax att packa ihop alla grejer och dra mot utgången, för då var vi framme!

Just det, när vi var i taxfreen andra gången så ropade de ut i högtalarna att alla skulle hålla en tyst minut för de drabbade och deras familj och vänner i Norge. Blev så himla rörd när varenda person i hela taxfreen stannade upp och stod helt stilla och tysta! Tycker det som hänt i Norge är så hemskt!! :( Tänker på er! ♥

du får mig att le när världen är upp och ner

på båten



Hej! Förhoppningsvis har restan till Stockholm gått bra, och vi är på båten och har ätit oss jävlligt mätta på buffén. Kanske är vi inne i taxfreen nu och handlar något spännande? Eller så kanske vi åt så mycket mat att vi ligger däckade inne i hyttens sköna sängar och sover? Haha!
Lite senare antar jag att vi sätter fötterna i baren med varsin drink! Jag tror och hoppas att jag har det bra på båten, och framåt kvällen kan jag lova att jag ska röka cigarr!! heheheh :D
Vi hörs, puss

Tja! Sitter på Viking line terminalen nu o...

Tja! Sitter på Viking line terminalen nu och väntar på båten. Hoppas att resan blir bra! Jag bloggar mer när jag kommer hem, men har tidsinställt lite inlägg :) kramar!

söndag



Godmorgon! Jag har precis vaknat till lite och ätit frukost och så. Nu måste jag verkligen sätta igång med packningen för halv två ska vi åka hemifrån!
Bloggar mer innan vi åker! Kram

snygga dojor


Haha bara tvungen att visa mina snygga dojor jag chillar omkring i när jag är på landet!

Tja! Jag har tittat på sommarkrysset med syster, mamma och pappa. Nu håller jag på och dö lite smått för det känns som att mitt huvud väger typ 100 ton! Usch, mår inte bra alls :( Har inte börjat packa heller!

Aja, imorgon åker vi senare än vad jag trodde vi skulle göra. Men det blir på förmiddagen någon gång tror jag, vet inte exakt.
Ska försöka tidsinställa något inlägg eller två till imorgon och på måndag. Kanske blir lite mobilbloggning med! :)
Nu ska jag i alla fall sova, imorgon måste jag packa och fixa sånt.
Men godnatt, hörs imorgon! Puss

black


Bilder tagna nyss

Nu ska ajg ta mig en efterlängtad dusch, sedan hoppar jag i mjukiskläderna och äter lite kvällsmat med familjen, efter det ska jag sätta igång med packningen, ska även hinna röja undan lite i rummet!
Uppdaterar mer sen, puss

för en gångs skull, låt kärleken slå rot

tokio hotel



Jag vet inte ifall jag ska skämmas, vara stolt eller bara skita i allt sånt där när jag säger att jag börjat lyssna på Tokio Hotel igen och att jag tycker de är riktigt bra!
Jag kan inte heller låta bli att säga att jag tycker både Tom och Bill är jävligt snygga! Fine, jag kan med tycka att Bill kan se lite tjejig ut ibland, men vafan, han är snygg ju!

sjukt hemskt


Min bäbis är världens bästa insektsjagare! (eller ja, han försöker i alla fall) haha

Hej! Jag är äntligen hemma nu! Visst har jag haft det trevligt, men det blir lätt lite långtråkigt.
Nu när jag är hemma igen så ska jag städa rummet, duscha, packa, och så ska jag gå och lägga mig tidigt! För imorgon bär det av till Stockholm igen. Fast denna gång med mamma, pappa och bror. Vi ska nämligen åka kryssning till måndag! Det var ett tag sen nu så det ska bli kul :)


Slänger iväg en tanke på alla drabbade i Norge med! Hemskt att det finns såna idioter här i världen!

last summer


Langar några bilder från juli förra sommaren! Sista bilden är från Finland :)

tidsinställt

Tja! Just nu sitter jag nog i soffan och läser en tidning, eller spelar sällskapsspel med pappa. Eller kanske är jag på promenad med katten? Ingen aning! Vad har ni för er?
Jag har tidsinställt ett inlägg till imorgon bitti med några bilder, inte så många, men kan kanske vara kul :)

Puss

spännande och nervöst


bild från förra sommaren!

Vet ni om att det bara är en månad kvar till jag börjar skolan? Jag längtar jätte mycket!
Det blir en ny stad, ny skola, nya lärare och nya vänner! Som tur är så har jag min vän Moa med mig, och förhoppningsvis börjar vi i samma klass!
Det ska bli jävligt spännande att börja gymnasiet kan jag lova! Hoppas att man inte blir allt för mobbad, haha ;D


Inlägget är tidsinställt

hemma en snabbis


Två bilder innan festen i fredags

Tjena! Jag har sovit på landet inatt, jag och pappa är bara hemma för att fixa lite grejer och handla och sånt, sedan ska vi åka tillbaka till mamma som är kvar där med katterna, och så ska vi sova där en natt till!

Jag kanske fixar ett eller flera tidsinställda inlägg till ikväll och imorgon förmiddag, annars om jag inte hinner göra det innan det är dax att åka så hörs vi imorgon! Men kolla in här om en stund igen så får ni se om jag tidsinställt något inlägg eller inte! :)
Puss

rock night


Bilder från i fredags!

snart dax



Vi sitter och lyssnar på Iron Maiden, käkar choklad och beundrar oss själva. Vi ska fixa det sista sedan ska vi ner på stan för att köpa någonting drickbart.
Hur ser eran onsdag kväll ut? :D

rock girls



FAN VAD SNYGGA VI ÄR!!!!!! :D


Sminkningen står jag för på båda, blev helt okej nöjd ändå, trots att jag aldrig använder svart smink (utan masscaran då, haha)!

choklad är gott


Haha en suddig bild från någongång, tyckte den var lite rolig! :D

Hej kära vänner! Jag har varit på rätt dåligt humör hela dagen, men nu har jag och Victoria precis varit nere på Hemköp i våra mjukisbrallor och köpt lite choklad, så nu är jag på lite bättre humör, hehe!

Vi ska börja fixa oss massa nu, för ikväll bär det av på rockfest! Helvete vad kul :D :D hehheheh
pusss

rememer who you are

Nej, jag tycker faktiskt inte att jag gjort fel, för det här var inte på riktigt.
Jag ska vara helt ärlig, jag tycker om dig, men inte tillräckligt mycket, det är bara vänskap, förlåt.

Jag älskar en annan.

ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det.

ölandsbilder


Massa bilder från öland! Shit vad jag saknar det! Grabbarna grus framför allt! (Andreas mest heheheh)
Men vad som hände på öland, det stannar på öland, hehe! ;)

stockholmsbilder del 2


Där har ni lite fler bilder från då jag var på Allsång på Skansen med Victoria och Jenny med våran älskade skylt (som blivit kändis!! :D)

en härligt sommarnatt kan vad som helst hända


Singel, igen. Men som rubriken lyder, en härlig sommarnatt kan vad som helst hända.
Hehe, vad var det egentligen som hände på Öland?
Jag ska hur som helst vara singel länge nu ♥

never be afraid


bild från öland

Har kollat fb och massa bloggar nu, dags att byta om till kläder som passar cilivisationen lite mer! haha!
Kanske pudrar fejat med lite solpuder också, annars väntar jag bara på att Victoria ska komma så drar vi ner på stan sen!

Ha det bra, puss

stockholmsbilder del 1


Har ju inte hunnit med tidigare att lägga in bilder från Stockholm och Allsång på Skansen den 12 juli, så här är några av bilderna! Mer kommer ikväll eller imorgon! :)

landet med mor och far


Lite bilder som jag tagit på landet söndag-tisdag!

Hej! Jag kom hem från Öland i söndags eftermiddag/kväll, och åkte då nästan direkt ut till landet med mamma och pappa. Vi sov där till idag, hade det mycket trevligt!

Nu ska jag byta om och sminka mig lite oså, ska nämligen träffa min snygge vän Victoria snart! Hon sover nog här inatt sen med, och så imorgon bär det av på rockfest hemma hos Dahlan! Trevligt som fasen :D

Hej! Visst är jag mogen? Haha! Vi sitter o...

img_5168 (MMS)

Hej! Visst är jag mogen? Haha! Vi sitter och äter godis i förtältet, idag har vi badat och gått några km till köpingsvik, där hyrde vi en tandem cykel för att vi inte orkade gå tillbaka, så åt vi lite och nu har vi precis kommit hem från köpingsvik igen efter att vi cyklat dit och köpt godis! Nu ska vi snart cykla igen tror jag, sen blire grillat till kvällsmat! :D

Hej! Sitter i husvagnen här på Öland och l...

img_1922 (MMS)

Hej! Sitter i husvagnen här på Öland och läser Aftonbladet och Expressen, tror ni inte att det står om oss och våran skylt idag också? Jodå! Haha, i båda tidningarna! Lite kul att det blivit sådan diskussion om "sexfesten på Skansen" som det står överallt haha! Jaja, vi får se vad vi hittar på sen, men vädret är ju inte direkt på topp här så.. Haha! Mobilbloggar mer nån mer gång, puss

Igår på skansen, idag i aftonbladet!







Lite bilder från skansen (sista bilden är tagen på en sida i aftonbladet!)


Hej kära läsare! Härligt att ni hängt kvar trots att jag inte bloggat speciellt mycket på sista tiden :D Men Victoria har sovit hos mig sen söndags!
Igår åkte ju jag till Stockholm med Victoria och Jenny! Vi var på Skansen hela dagen (det här låter sjukt, men i 9 timmar väntade vi, var vi där i sammanlagt 11 timmar), vi hade ju världens snyggaste skyllt (lagt in bild på den i tidigare inlägg), så vi fick vara med på massa bilder :D bland annat i Aftonbladet som jag skrivit tidigare.

Måns var för övrigt skit snygg, vi sjöng och dansade hela tiden, och så får vi inte glömma att vi åt massa, fast trots detta blev det massa kvar!
Och just det, Måns var värsta mobilnörden, haha!

Nu är jag hemma hos Victoria, vi har packat massa och så, ätit grillat och sånt där.
Imorgon åker vi förresten till Öland till söndag! Kanske mobilbloggar lite när jag är där!
Pussss

Skylten blev ju succé! Vi finns bland anna...

img_4146 (MMS)

Skylten blev ju succé! Vi finns bland annat med i Aftonbladet! Massa som tog kort, både okända och pressen, hehe :D dock hamna den knappt med på tv :(

Chill med spindelmannen bara

img_5755 (MMS)

Chill med spindelmannen bara

saknar det


Langar 2 bilder från Kreta 2010 bara för jag saknar det så mycket! Första bilden solar vi på stranden och andra är på flygplanet hem och jag är livrädd där! haha

Tjena! Jag har precis duschat oså. Ingen aning om vad jag ska hitta på idag men vid 5-6 nångång kommer i alla fall Victoria hit! Hon sover här till tisdag, och då drar vi till Stockholm på morgonen! Längtar som fan :D

Godnatt bloggen! Nu går jag och lägger mig...

img_1037 (MMS)

Godnatt bloggen! Nu går jag och lägger mig efter en superbra lördag med syskonen! :D (bilden är tagen innan vi gick och handlade till våran supergoda sallad!)

kollar gamla bilder 2



Och den här måste nog vara en utav de värsta bilderna:

HERREGUD!!!! Gick jag omkring såhär? haha!

jahaja


Langar någon egobild från början av sommarlovet

Tja! Vet inte vad jag ska skriva.. hehe. Men jag chillar galet framför datorn, precis ätit lite frukost, funderar på vad som ska hända idag. Lust att dra till Tinnis och sola och bada, men finns det någon sol som tittar fram? naaaeeee. Surt asså.
Nae ni, nu ska jag flumma för mig själv, pusselipusspiuss

hittade en bild...


från när jag och Victoria färgat håret! Haha, ser ni hur gul/orange cato är i luggen?

i min väska



Detta har jag i princip alltid i min väska:
  • Torrshampoo
  • Deo
  • Hårborste
  • Läppglans, läppbalsam
  • Nagelfil
  • Handkräm
  • Plåster
  • Solglasögon
  • Bläckpenna
  • Nycklar
  • Tändare
  • Näsdukar
  • P-piller
  • Solpuder
  • Hörlurar till mobilen
  • Plånbok
  • Spegel
  • Linskopp
  • Hårsnoddar + hårnålar
  • Bindor och tamponger
  • Hänglås
+ mobilen såklart!

sitter och kollar gamla bilder...




JA, jag såg ut såhär.. Men de här bilderna är tagna 2008, så det var ett tag sen! haha.

kattungar


Bild från igår

Hej! Är på lite bättre humör idag. Och tur är väl det? haha!
Jag gick i alla fall upp tidigt idag för att följa med mamma till hennes jobbarkompis och kolla på några kattungar som var mini! Kommer inte ihåg hur gamla de var, men 3-4 veckor skulle jag gissa på, hur söta som helst!

Nu är Micke här så har varit lite social. Sitter nu i min ensamhet och kollar bloggar och lite sånt. Funderar på ifall jag ska göra något mer idag eller ifall jag ska sitta inne..
Bloggar mer sen! Puss

jävligt förbannad

seriöst vad tänker ni med? arslet eller? aldrig blir ni nöjda och alltid ska ni klaga. orkar inte mera nu

promenix

Tja! Precis hemkommen från Tornby. Vi tog bussen till Biltema och köpte en cykel till syrran, sedan parkerade vi den utanför Ikano och gick in och åt mat och för hennes del blev det lite shopping.
Sedan gick vi till Rusta och kollade en sväng innan vi gick hem, ont i fötterna som fan nu! Och fick lite problem på slutet där också men det löstes ju bra, haha! :)

Nu ska jag städa lite, vi hörs, puss!

Dagens look



hearts in the air


Just nu, haha.

Hej! Jag har precis duschat och sånt, ska nu börja fixa mig, för idag ska jag och syrran åka iväg till Tornby för att köpa cykel till henne! Haha

Måste hur som helst börja göra mig iordning nu, bloggar mer sen! Puss

fan.


jag kunde inte låta bli att skriva detta på baksidan av ett utav mina favoritfoton..

Shopping från Norrköping


Väska från Vila/Pieces


Skor från Åhlens


Tunika/kort klänning från New Yorker


T-shirt från New Yorker


Svarta jeansleggings från Vila


Halsband från New Yorker


Ear-cuff från Glitter

Det blev rätt dåliga bilder, men vafan, bättre än inget! :)

baby om det ändå var så enkelt



Hej mina vänner! Hur är det med er? Själv mår jag sådär. Huvudet värker och hungern stiger. Måste städa för att i alla fall slippa en utskällning.
Victoria åkte precis hem. Vi har mest tittat på film och slappat och sånt idag.

Men jag bloggar mer sen i alla fall, måste som sagt städa nu. kram

hemma



Nu är vi hemma från Norrköping! Det blev kanske lite fööör mycket shopping, men vafan! Haha :D Så åt vi jätte god mat på Wok Time också :)

Träffade ju P en stund innan vi började shoppade! Mer än så får ni inte veta heheh :)

Fick i alla fall med mig ett par skor, en tunika/kort klänning, en t-shirt, ett halsband, en ear-cuff, en väska, ett par svarta jeansleggings osv hem :) Supernöjd!
Lägger ut bild sen. Nu måste jag kolla fb haha pusspuss

Till norrköping



Tjenare! Drar till Norrköping snart med Victoria. Ska träffa P först, sedan blir det lite shopping och sånt. Kanske någon fika eller en lunch med! :) Eller så tar vi det med P, hehe ♥

Ska försöka hitta ett par byxor och ett par snygga skor på shoppingen, annars blir det nog lite som det kommer, haha! Pusss

tycker om dig

Hej! Jag och Victoria åkte ju till landet igår, vi sov där, och idag åkte vi hem efter lunch nångång. Vi tittade på film och åt mat och sånt när vi kom hem, gick ner och köpte lite frukt, dipp och chips på Hemköp med.

Vi ska nog snart gå och lägga oss, för imorgon ska vi upp ganska tidigt för att göra iordning oss inför Norrköping. Längtar som fan! Inte bara efter shoppingen, utan efter en viss P också, hehe♥

Bloggar mer imorgon innan vi åker, puss :)

landet




Haha, vet ni vad jag och Victoria nyss bestämde? Hon ska följa med mig, mamma och pappa ut på landet! Mina föräldrar ville så gärna att jag skulle följa med, så då fråga jag Victoria ifall hon ville följa med, och jadå! Trots att det inte finns någonting att göra så följer hon med :D

Vet inte riktigt när vi åker. Vid fyra nångång tror jag :) Bloggar mer sen, puusss

What are words If you really don't mean them When you say them

hjäälp!!



Det regnar som fan ute, och åskan ska vi ju inte tala om!! Herregud, nyss var det ju sol, och nu värsta ovädret? Åskan är ju jättenära, det hör man!!!
Jag ska hade velat hitta på något kul idag, typ Norrköping eller något, men om det ska vara sånt här väder så vetefan om jag vill det alltså...

Jag ska städa i mitt rum istället. Mamma och pappa kommer hem från Göteborg idag (de var på Iron Maiden igår), så då tänkte jag att jag kunde göra lite fint i mitt rum tills dom kommer hem så blir dom nog glada! :)

Bloggar mer sen, för vågar fan inte sitta vid datorn mer nu asså!! Kram

1 juli


osminkad chey

Godmorgon! Idag är det 1 juli, solen skiner men det är ganska mycket moln på himlen, och på vädret säger de att det ska regna idag. Vad ska man hitta på en dag som denna? Jag har ingen jävla aning faktiskt.

Sitter i alla fall och äter frukost nu. Tänkte titta på nån film eller nått sen. Kram
RSS 2.0