nu ligger dina kläder ute på gatan, och jag går i dagar i tröjan du hatar



I'm Home! Ska äta något litet sedan följer jag med mamma och pappa och handlar lite. Ikväll ska jag bara ta det lungt, kanske lite home spa? Får se!
Bloggar mer sen, puss

Hej! Hade som sagt bara hantverk i skolan ...

img_2836 (MMS)

Hej! Hade som sagt bara hantverk i skolan idag så det har varit en jäkligt chill skoldag! Har bara målat ansiktsmålningar hela dagen. Nu sitter jag i alla fall på tåget hem. Lite retligt att jag missade tåget innan med ca en halv minut!! Men satt och pratade med en vän i klassen ett tag istället, det är så bra att man inte är den enda som pendlar från andra städer!! :) bloggar mer när jag kommer hem sen i alla fall, pyss

allting är klart



Bloggen är i princip klar nu! Bara lite småfix som ska göras sen är allt klart! Vad tycker ni? Den är ju inte lika rosa som den var förut precis.. haha!

Ska i alla fall bege mig till skolan snart. Jag har verkligen ingen lust att gå till skolan alls idag. Vill bara ligga kvar i sängen och sova hela dagen. Bloggar mer i skolan sen i alla fall. Har endast hantverk hela dagen. Puss

it's monday today


Egobilder från idag!

Hejsan! Bloggen är inte riktigt klar än, min käre vän jobbar för fullt (hoppas jag!!), så får hoppas allting blir klart snart!

Skolan idag har varit riktigt bra. Somnade jäkligt sent igår pga lite privata saker, kunde inte somna så jag låg vaken i sängen i ca tre timmar och försökte sova.. Aja, kom upp i tid i alla fall, begav mig till skolan och lekte pajas hela dagen. Åkte hem direkt efter skolan och bara tog det lungt.

Nu ska jag fortsätta kolla på hockeyn. Brynäs-LHC borta idag, tveksamt ifall vi tar det om jag ska vara helt ärlig. Men återstår att se. Hoppas självklart på en vinst!
För övrigt är jag så jäävla hungrig så i periodpausen ska jag göra nudlar med wokgrönsaker - min middag för idag, hehe.

Ska låta Cato fixa med bloggen nu, så får se när jag återkommer!
Pussar och kramar

BLOGGEN UNDER OMBYGGNAD



Min kära vän Victoria Cato hjälper mig att fixa om bloggen! Designen var så ju så gammal och tråkig så det blir lite nytt nu! Hörs igen när allting är klart! Puss

det ordnar sig, det gör det alltid


Kaffe och godis!

Hejsan, sitter och gottar mig lite samtidigt som jag kollar runt på lite olika bloggar. Åkte till Ikano med familjen förut, gick omkring och kollade lite med systern min!
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, men puss på er

one plus one



Idag åkte jag och Victoria till Ikano-huset, såg till att vara där redan ett par minuter efter att de öppnade. Vi fick varsin puck, sedan strosade vi runt lite. Mötte sedan upp Olivia. Resten av dagen umgicks vi med Klas Dahlbeck, Erik Lindhagen, Mange Johansson och Andreas Jämtin!! Vi körde bordshockey (Blev 1-1 mellan Johansson och Cato), fick signerade plancher och puckar och sådant. Folk kollade lite konstigt på oss eftersom det till mesta dels var små hockeygrabbar där, plus vi, tre snygga brudar, haha!

Jag kom hem från Ikano någon gång vid fyra kanske? Pratade då lite med la familia innan jag gick och lade mig för en powernap, haha! Helt utslagen sov jag i ca 2 timmar, sedan åt jag mat med familjen, och efter det har vi nu kollat på två filmer som jag inte kommer ihåg namnet på. Båda var rätt konstiga och dåliga enligt mig.

Ska sitta uppe en stund till innan det är läggdags för mig! Imorgon får vi se vad som händer. Puss

linköpings hc



Vinst ikväll mot Timrå 6-3!! Love you guys

Mamma och pappa har förresten kommit hem idag med. De har varit utomlands, hade med sig lite presenter till mig och så :) Har saknat dom så kul att ha de hemma igen faktiskt! Pusss

du är inte trasig



Hejsan! Jag har precis ätit nudlar och wok, mums! Ska städa lite smått i mitt rum, sedan dags att börja tagga inför hockeyn! Ikväll spelar Linköping mot Timrå, så hoppas verkligen de tar det idag!

Idag efter att skolan slutat så åkte jag och ett par gamla klasskamrater till Vikingstad för att tända ljus och lägga rosor för Jonathan. Det var flera som tänt ljus osv där innan oss, super fint!

Men nu måste jag sätta lite fart! Brudarna sitter på pizzeria Five Tastes och käkar pizza. Tänkte joina dom lite innan vi tar hockeybussen vidare till Cloetta Center. Puss

Tänt ett ljus för Jonathan vid stationen n...

img_0389 (MMS)

Tänt ett ljus för Jonathan vid stationen nu. Vila i frid vännen!

nio månader tar livet att bli till, men blott en tiondel sekunde slocknar det på



Sitter i skolan och har samhällskunskap. Sen har vi endast matte, engelska och svenska. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, men ikväll ska jag i alla fall på hockey med brudarna. Blir att stå i klacken idag med!
Puss nu måste jag fortsätta med samhällskunskapen.

livet har aldrig varit rättvist, kommer aldrig att bli

rest in peace



Hej! Denna dag har inte varit bra alls. När alarmet på mobilen ringde imorse och det var dags för Victoria och mig att vakna var vi på så dåligt humör sen hockey matchen igår + lite andra grejer, att vi bara ville ligga kvar i sängen och sova i flera timmar. Men vi pallrade oss upp och väl i skolan blev det inte myclet bättre kan jag lova. Tur att jag har så fina klasskamrater i alla fall
Efter skolan fikade jag med Natalia, Evelin, Victoria, Ninni och Lina på Café Skafferiet. Jag och Victoria tog sedan tåget hem till Linköping igen. Pratade och så en stund hemma hos mig, sedan kom hennes pappa och hämtade henne.



Vill även passa på att skänka en tanke till familj och släkt till Jonathan. Du var en snäll grabb Jonte, alltid glad och positiv. Du fick en att skratta de lektioner man inte orkade. Men får hoppas att du har det bra där uppe bland molnen nu i alla fall, för även ifall du värkade lycklig på jorden så fanns det säkerligen någonting som tyngde dig men som ingen visste om. För ingen kunde ana att detta skulle hända dig.
Vi tänker på dig Jonathan, sov gott

Är på plats i Cloetta center med Olivia oc...

Är på plats i Cloetta center med Olivia och Victoria! Står i klacken ikväll! Grymt

pizza och hockey



Nu drar jag och Victoria ut och möter upp Olivia. Vi ska umgås lite och käka pizza och så innan hockeyn! Klockan 19.00 är det LHC-Luleå som gäller, vi får hoppas på vinst idag igen!!

PUSS som fan

kom hit och rör om


Titta vilken charmig bild jag hittade i min logg på Facebook idag av min pluttis


Idag i skolan hade vi bara hantverk. Vi skissade först massa skisser på olika ansiktsmålningar, sedan målade vi på varandra. Svårare än vad ajg trodde, men mycket roligt!

Efter skolan åkte jag driekt hem. Satt och snackade massa med systern min som var hemma hos oss idag! Sedan skulle syskonen Elf gå och handla mat, och med oss hem förutom mat så hade vi två olika sortes chokladpudding, creme brulé, och en jävla massa olika godispåsar. Vi har inte ens ätit upp hälften och nu har syskonen gått och lagt sig! Haha, lyckat.

Imorgon drar jag på hockey med Victoria och troligtvis Olivia. Ska bli kul! Får se vad vi hittar på innan det, men antar att Victoria sover hos mig sen efter hockeyn? :)

Hur som helst, ska kolla klart på American Pie som går på 6an nu. Sedan får vi se när jag somnar! Puss

jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag


Bild från arkivet - tagen januari för ett år sedan.

Nu har jag hunnit med ännu en maskin disk, hängt upp tvätten, och även städat upp sen helgens bravader, dammsugit lägenheten osv. Ligger nu i soffan (har typ flyttat in i vardagsrummet hehe) och ska försöka sova. Är dock inte trött alls och tankarna fladdrar i huvudet, så lär nog sitta uppe ett par timmar till.

Love

mathilda svarar

nadja.e om jag har tröttnat på att vara likadan:
skulle du kunna lägga upp en bild på hur ditt schema ser ut? nyfiken hur olika skolan har det lixom:)

kram och tack för en bra blogg
IP: **.***.***.***


Svar: Självklart kan jag lägga upp en bild på mitt schema!

Älskar att jag inte börjar allt för tidigt någon dag, och jag slutar inte heller allt för sent. Lektionerna är lagom långa och det är bra lektioner. Tycker alla lärare är både trevliga och bra. Och jag älskar både skolan och klassen!
Jag har aldrig förut gillat skolan, aldrig nånsin under nio år, men nu kan jag faktiskt säga att jag gör det! Lovley :)


Några mer frågor? Fråga i kommentarsfältet eller skicka iväg ett mail till [email protected]

jag har tröttnat på att vara likadan


Me right now.

Hej! Sitter och dricker en kopp kaffe från espresso maskinen samtidigt som jag lyssnar på Melissa Horn och bara tar det allmänt lungt!

Skolan idag har varit chill. Vi hade endast vanliga lektioner, dvs svenska, engelska, matte osv. Efter skolan åkte jag och Victoria hem till Linköping och solade. Skönt som fasen! Sedan gick jag hem och tvättade, tog hand om disken, fixade mat osv.

Skönt att få lite lungn tid nu framåt kvällskvisten. Imorgon i skolan börjar vi med projektet ''Kul i city''. Vi ska lära oss ansiktsmålning och träna mer på olika flättekniker, och om ett par veckor ska vi ut på stan och måla ansiktsmålning på barn och även fläta deras hår. Lär bli riktigt nytt men spännande! :)

Puss

jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag



Sitter i soffan och myser med Victoria. Hon sover här inatt igen! Vi har käkat pizza och tittat på filmer osv.
Känner mig ganska ofresh eftersom jag har gått totaly osminkad hela helgen haha, men vafan! Imorgon äre skola
igen, ska bara gliiiida igenom hela dagen har jag bestämt :D

Bloggar mer imorgon, puss

shine for me



Hej! Idag vaknade vi vid elva och åt frukost, sedan begav vi oss till Meddo och solade i ett par minuter, skönt som fasen med tanek på att det typ var snöstorm ute!
Efter det gick vi och handlade mat (mina föräldrar är utomlands så jag måste sköta hushållssysslorna själv nu haha), gick sedan hem och nu är Lina påväg hem till Katrineholm.
Victoria stannar här ett tag till, men måste bara säga Tack för en supermysig helg mina fina vänner

Ikväll har vi kollat på hockeyn (vinst til...

img_1610 (MMS)

Ikväll har vi kollat på hockeyn (vinst till LHC i förlängning), kollat på massa film, och chillat en massa. Nu ligger Lina och tittar på Barbie film och Victoria är osocial med mobilen just like me ;) imorgon drar vi och solar troligvis, sen får vi se vad vi gör mer, kanske en sväng på stan innan det är dags för Lina att åka home to Katrineholm igen! Puss

remember


Förkröket igår.

Tjena! Sitter med Lina i soffan och tittar på tv. Väntar på att Victoria ska komma hit igen, hon lämnade oss vid tolv för att äta mat hos sin farmor och farfar, så jag och Lina har suttit och tjutit till A walk to remember.

Igår var vi på bio och såg Hamilton, blev även lite chillkrök och så vidare. Ska vara lite social nu! Pussar

vinst



Har kollat klart på hockeymatchen med pappsen och bror nu, resultatet blev 5-0 till Linköping mot Djurgården!!
Mina favoritkillar har ryckt upp sig nu tycker jag, hoppas bara det fortsätter såhär! :)
Pusss

jag behöver inte någon som visar vägen, för jag tänker inte gå den



Städar och pluggar samtidigt. Båda ganska halvhjärtat, men jag försöker i alla fall. Ska till morfar vid 18-tiden och fira honom, äta lite och så.
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, så avslutar detta inlägg här. Pussar

hur kasst kan man må?


bild från bloggen 18e januari 2010. Exakt två år sedan.

en miljon idioter


Tagen imorse.

Dagen började med en och en halv timma föreläsning om droger, alkohol osv. Både roligt och intressant! Efter det var det lunch, sen hantverk innan vi slutade för dagen. Jag tog då tåget hem och sitter nu och inte gör ett skit. Är skit trött, ont i magen osv, så ikväll ska jag bara chilla.
Morgondagen känns jävligt onödig men måste väl pallra mig till skolan i alla fall. Har ingen skolork för fem öre så det känns inte bra alls faktiskt. Vilken tur att jag har så fina vänner i alla fall ♥

Puss!

puss puss


Jag satt googlade mig själv Mathilda Elf, det kom upp massa fula och gamla bilder som jag lagt upp på bloggen för 2-3 år sedan som jag inte ens visste att jag lagt upp!

Sedan när jag bläddrade ner lite så såg jag de två bilderna över, de var typ bredvid varandra, och tyckte det såg lite kul ut att vi gör exakt samma min, haha! Dock är Kissie lite mer bajsbrun och har lite större läppar ;)

Haha, men vad tycker ni? Lika? ;)

praktiskt prov


bilder från weheartit.com

Jag har inte så mycket att blogga om nu för tiden, har inte så mycket bilder osv, därför blir det inte så mycket bloggning, tyvärr.
Idag har jag som sagt haft praktiskt prov i makeup. Det gick inte speciellt bra tycker jag inte, men jag gjorde ju uppgiften utan hjälp i alla fall :)

Sitter nu och glor lite på tv. Jag ska snart ta en dusch och sen krypa till kojs nångång. Imorgon har jag sovmorgon till 10 så det känns skönt. Har då en föreläsning om droger osv, ser faktiskt fram emot det, låter intressant! :)

Bloggar mer imorgon, puss

Sitter på tåget nu, känns jävligt bra efte...

img_1812 (MMS)

Sitter på tåget nu, känns jävligt bra efter all stress måste jag säga. Jag försov mig nämligen imorse och blev därför sen så jag missade tåget jag skulle med, hann med ett senare tåg nu men glömde både dator och sminkpenslar. Sen har jag både dålig hår och kläd-dag så det känns inte heller så speciellt bra. Denna dag känns bara så fruktansvärt jobbig. Men Nae nu ska jag sluta klaga, kramar

modoröv


hahah lite kul video!

Nu är jag supertrött så ska snart gå och lägga mig. Kommer sova gott inatt, för kära LHC vann med 7-2 mot Modo idag!! Ganska surt dock att man inte var där och kollade live, men tv gick bra det med, haha.

Är för övrigt jäkligt nervös inför morgondagen. Ska nämligen ha praktisk prov i dag-makeup, jag har inte varit med på det när vi gått igenom det så jag får göra efter vad jag tycker själv och hoppas att jag i alla fall får ett E på det, haha!

Nu ska jag sova, puss

mina grabbar


Bild från skola idag, vi lättroade brudar tyckte det var ganska kul då.

Hej! Idag efter skolan åkte jag hem till Victoria med Moa. Vi åt, snacka och sånt. Kom hem strax efter 19. Tittar nu på hockey, 2-2 är det än så länge efter första perioden, så hoppas inte Linköping börjar slöa massa nu!
ÅHHH 3-2 nu efter 15 sekunder på andra perioden, håll det här nu cluben, grymma idag ju!!

Nu kära vänner måste jag bege mig till tvn igen, denna match var riktigt spännande faktiskt. Bloggar mer senare eller imorgon, puss i rumpan

Bambi på hal is

Tjena! Är i lambohov och åker skridskor! Sitter och värmer oss nu i ett omkladningsrum men drar ut och åker nu igen, puss

Fredag den trettonde

Hej! Sitter och kollar på hur du blir av med en kille på 10 dagar, eller vad den heter? Rolig i alla fall!

Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Efter skolan åkte jag hem, somna, åt, och nu har jag kollat på tv ett tag, haha kul fredag ;)

Sen har jag sån jävla träningsvärk i hela kroppen, kan inte röra mig utan att det gör skit ont, lyckat där.

Men ni, nu ska jag fortsätta kolla på tv, sedan ska jag dejta kudden! Bloggar imorgon puss

ikea

image description

Sitter just nu och kollar på Cashcar på tv. Skolan idag har varit chill. Hade som sagt bara idrott, matte och hantverk. Dock trodde jag att vi skulle ha manikyr idag men nejnej, vi skulle gå igenom ansiktsformer en andra gång, och sätta volymen på rätt ställe och sånt.

Efter skolan åkte jag och Victoria till Ikea. Vi chillade mest runt. Provade sängar, soffor, kollade in kök och disskuterade väldigt mycket. Jag kom hem vid fem typ, så det var skönt. Hjälpte mami att laga mat då, hehe.

Bloggar mer imorgon eller ikväll, puss så länge

wednesday



Hej! Nu beger jag mig snart ut till bussen så jag inte missar tåget! Idag står idrott, matte och hantverk (manikyr) på schemat! Bloggar mer när jag kommer hem för datorn lämnar jag hemma idag, behöver den inte på någon lektion.

Puss!

crashed on the dancefloor



Idag har jag ingen vidare lust för att blogga faktiskt. Jag har värsta mensvärken och humöret pendlar upp och ner.
I skolan idag hade vi endast hantverk hela dagen. Vi gick först igenom kroppsformer och vilka som passade i vilka kläder osv. Vi gick sedan ner till stan för stilanalys, vi skulle uppdatera oss om vad som är mordent nu, vilka färger osv.

Jag kom hem för ett tag sedan, sitter och funderar över hur jag ska göra med gymkort och sånna grejer. Antagligen kommer jag nörda massa framför datorn innan det är dax för middag, och sedan match borta LHC-AIK, spännande!

Puss så länge

2125


Tagen nyss.

Hej! Jag håller på att somna stående (fast jag sitter ner nu...), trots att klockan är rätt lite. Men jag ska fixa mig inför natten sedan ska jag gå och lägga mig! Imorgon har vi endast hantverk hela dagen, hoppas bara vi ska göra något kul för annars får jag psykbryt haha.
Fett onödigt inlägg. Bloggar mer imorgon, kramar

de har gjort slut



Jag vet att det här är värsta tönt-inlägget, men är inte detta en skandal? De hade varit tillsammans i fyra och ett halvt år ungefär tror jag? Och så händer detta, sjukt? Ja!
Enligt mig var de Sveriges snyggaste par (efter att Marie och Måns gjorde slut), så ja, jag bryr mig.

Mollys senaste blogginlägg: ''Den senaste tiden har jag varit väldigt frånvarande, och som många av er misstänkt så beror det på att Eric och jag har gjort slut. Jag kommer inte kommentera det hela utan väljer att hålla det privat - för bådas skull.''

Jag antar att det alltså varit slut mellan dom ett tag men att de valde att gå ut med det offentligt idag. Jag tycker det rent ut sagt är skit tråkigt, men då har ju jag en chans på Eric, right? ;) Har följt honom sedan han var med i What's up så det kanske är på tiden nu? Ska hoppa upp på scenen på en konsert och våldta honom, hahah nejdå, driver såklart!

Vet att detta blev värsta töntiga inlägget som sagt, men det får ni ta! Puss bitches

årets första skoldag


Här sitter alla nördar vid varsina datorer i skolan

Hej! Vi har precis haft lunch och sitter nu och väntar på att nästa lektion ska börja. Hade svenska förut och fick B på en uppsats vi haft = bäst resultat i klassen! Nöjd? Jorå duger :)

Vet att det är många som har studiedag idag btw, och vet ni? Inte det minsta avundsjuk för jag gillar min klass så mycket, hehe. Hade ju världens söndagsångest igår men idag känns det toppen!

Bloggar mer sen, puss

söndagsångest


Måndag imorgon kära vänner. Det innebär tillbaka till skolan. Ett helt nytt år, nya möjligheter. Jag längtar inte det minsta faktiskt. Jag har värsta söndagsångesten. I början av lovet tänkte jag ''vad tråkigt med lov, jag kommer inte göra nånting om dagarna bla bla bla'' typ, men nu känns det bara så jävla jobbigt att gå tillbaka till skolan. Det känns jobbigt med uppgifterna, jag vill inte ha mer konflikter mellan klasskamraterna, men framför allt så känns det så fruktansvärt jobbigt att gå upp på morgonen. Tacka gud att vi i alla fall börjar 10 imorgon!

Annars då? Jo, då mår jag rätt bra. Jag kom precis hem från Victoria. Jag tog tåget hem till henne vid halv nio igår. Vi chillade, snacka and so on. Idag har vi bara tittat på film typ.

Nu ska jag fortsätta lite med söndagsångesten, ta en dusch och så. Puss

årets första lördag

image description
Bild från torsdags.

Hej! Igår träffade jag Moa på stan och tog en fika. Vi gick sedan hem till mig och tittade på film innan vi begav oss till Jenny och åt och tittade på ännu mer film. Jag och Moa kom hem till mig vid elva, tittade på lite film innan vi somnade.
Idag tog vi en fika på Espresso House igen, Robin kom efter ett tag med. Chillade lite, sedan gick jag och handlade och nu ska jag och brorsan laga entricote, bearnaisesås och klyftpotatis. Mums!
Försöker få tag på hockeybiljetter till idag också, får se hur det blir med det :) Annars kanske jag åker hem till Victoria ikväll eller något, sånt som märks.
Puss

det går bra nu



Hej! Vad händer idag? Jag har ingen aning, sitta och ruttna eller hitta på någonting? Det får vi se!
Just det, Sverige kammade ju hem ett guld i JVM igår/natt med! Snacka om lycka, det är mina grabbar det :)

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, tråkigt och jävligt onödigt inlägg, men vafan. Puss

puss

image description
GILLA MIG PÅ FACEBOOK

true colors


Haha blev taggad i denna bild på fb av Victoria!

Hej hej och hemskt mycket hej! Precis kommit hem från Cloetta Center. VINST IKVÄLL GRABBAR!! Fan vad härligt! Vi ligger dock fortfarande väldigt långt ner på listan, men fortsätter vi spela som idag ska det nog gå bra! Bara hoppas, Linköpings HC föralltid i mitt hjärta, i med och motgångar ♥ hehe

Händer annars då? Livet rullar på, och jag och Victoria tjockade oss med pizza idag med, innan matchen. Ska vara nördig framför datorn nu ett tag innan jag går och lägger mig. Puss

Sitter på plats i Cloetta center nu med Vi...

Sitter på plats i Cloetta center nu med Victoria, har suttit och tittat på uppvärmningen oså. tagga hockey!!! Vinst idag LHC? Ja kom igen dåå! KÖTTA!

hockey


Cool man är då.

Tjena! Igår shoppade jag lite med Victoria, gick på bio, solade, och käka pizza. Kul dag!
Nu är jag färdigfixad typ, ska vara nördig framför datorn ett tag tills min taxi Cato (haha skämt åsido) kommer och hämtar mig och kör till Cloetta Center. Vi ska käka lite sen blir det hockey såklart! LHC-AIK idag, och LHC behöver denna vinst mer än nånsin nu så jag hoppas verkligen det blir en vinst idag!!

Mobilbloggar senare, puss

tisdag


Jag och Victoria - tagen för ca ett år sedan.

Hej mina kära! Sitter som vanligt vid tvn vid den här tiden, har blivit värsta tv nörden, haha! Nej men Extreme home makeover måste man ju se varje dag, eller hur? :)
Ska om ett tag äta lax till lunch, sedan dags att göra sig iordning. Klockan 15 typ så ska jag som sagt träffa några gamla klasskompisar, vi ska fika osv. Hoppas att det blir trevligt, var ju som sagt väldigt länge sen som jag träffade vissa utav dom!

Men jag bloggar mer senare, puss

Haha lite kul bild från hemresan igår! Rät...

img_8918 (MMS)

Haha lite kul bild från hemresan igår! Rätt trötta? JA! ;) Förövrigt sitter jag just nu och tittar på sommaren med Göran. Har ont lite här och var då jag bland annat upptäckt att jag har ett brännmärke från att jag blev bränd med en cigarett på armen i lördags. Har även blåsor på fingret efter att jag brände mig på plattången då.  Annars rullar livet på, och imorgon ska jag träffa några vänner som jag inte träffat på år och dar känns det som. Bloggar mer imorgon! Puss

popular



Denna kille är grym!! Tveka inte ens att titta på videon alltså! Avgudar dig Omar

1 januari 2012


Bild från igårkväll.

Hej på er och gott nytt år! Jag har precis kommit hem till Linköping nu. Gårdagen var skitkul med alla Katrineholmare! Jag, Natalia och Victoria kom till Katrineholm vid tre, då gjorde vi oss iordning, lagade mat osv. Åt god mat med fina tjejer. Lyckades även bränna mig på plattången precis innan allt folk kom! Fy helvete vad ont.

I början var vi från Linköping och Norrköping ganska off. Vi kände ingen och blablabla, men sedan så jävlar kom vi igång när huset var fullt! Dansade loss med Katrineholmarna, hade det riktigt kul. Hände mycket minnesvärda saker (haha!!), och vid tolvslaget skålade vi i champange! Sumpade dock tolvslaget lite då jag inte var med i nedräkningen and so on..
När klockan började närma sig morgontimmarna så drog hela bunten ut på en promenad mot stan och chillade galet på en pizzeria där även alla andra i Katrineholm skulle äta fyllekäk. Var knökafullt där så tillslut när klockan var runt fyra på morgonen så knallade jag, Lina, Natalia, Victoria och Ida hem den långa vägen till Lina igen. Kom i säng sent, men fan vad värd kväll alltså!
Lilla Katrineholm är så jävla mycket mer drag i till skillnad mot festerna i Linköping!

Idag runt halv fem så fick vi skjuts av Linas syster till Maxi för att köpa godis, sedan till tågstationen. Tåget åkte 17.00 från Katrineholm, och jag kom hem typ nu. Gick hem från resecentrum i skinnjacka och högklackat i allt slask på marken, usch, haha!

Nu ska jag fortsätta med chillandet, och så ska jag gå och sova tidigt ikväll. Det behövs kan jag lova! Haha.
Puss
RSS 2.0