no woman, no cry

Tja! Har gjort klart svenskan som skulle göras denna vecka så slutar nu, så jag och Victoria drar till Linköping snart för att shoppa, hoppas bara mina pengar har kommit in! :)
Bloggar på stan eller när jag kommer hem eller något, pussinussi

Du stod där, rakt framför ansiktet på mig....

Du stod där, rakt framför ansiktet på mig. Värsta stenansiktet fick du, som att du såg ett spöke. Betyder jag ingenting för dig? Är jag som luft för dig? Finns jag inte mer? Skulle du ens bry dig det minsta lilla om jag försvann på riktigt? Fan, du har förstört min dag, och hela mig.

vi delade på ordet kärlek. jag tog kär och du tog lek

torsdag

Hej kära vänner! Jag ska fixa det sista, sen drar jag till bussen för ta tåget till skolan, hehe! Börjar tio idag och slutar vid 1, har bara plusset och matte, fett chill! :D
Bloggar mer sen, puss puss

shit


Seriöst engelska dödar mig. Hatar det här! uuusschhh fattar ingenting.
Dagen började med att jag stressade som ett as till bussen så jag skulle hinna med tåget. Vad ser jag då när jag är framme på stationen? Jo, tåget är inställt, så bara att vänta i en halvtimme typ. Sen väl på tåget så var det skit fullt så var tvungen att sätta mig på ett fyrasäte med en massa stirrande gubbar.
Sen första lektionen gick väl bra men har så sjuuukt ont i huvudet, trött som fan och blivit förkyld. Vill bara hem!
Men jaja, är väl bara att stanna och dö, haha! Har lunch snart i alla fall, tur det! ;)
Engelskan jag skulle gjort nu får jag göra hemma istället, kanske kan få lite hjälp av brorsan då? ;)
Bloggar mer sen! Såg att det kommit en app till blogg.se nu, superglad! ;D
Puss

Tja! Är påväg på min promenad hem. Har sju...

img_7992 (MMS)

Tja! Är påväg på min promenad hem. Har sjukt ont i knät efter att jag gått snabbt och ansträngt i platta skor på idrotten, mina knän tål inte det :( aja, ska hem och bara ta det lugnt nu! Puss

++

Tja! Vi har plusset nu och gick till svenskan för behöver jobba med min debattartikel. Sjukt tråkigt men något som åste göras.. Slutar i alal fall efter den här lektionen så det är chill! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på då, åker väl hem och bara tar det lugnt, eller drar på stan med nån polers :) hehe
Uppdaterar mer sen! Puss

crazy stupid love

Det var en toppendag igår! Jag mötte upp Victoria på stan, vi kikade runt i lite affärer, sen träffade vi på våran förra mentor inne på hennes nya jobb på Mist Stockholm. Vi blev sminkade och vi pratade lite och så, sjukt kul!
Sedan knallade vi vidare lite innan vi gick hem till mig och åt, sen vid nio var det bio! Crazy, stupid love var det vi tittade på, och den rekomenderar jag starkt! Roligaste film jag sätt på länge :D
När vi sedan skulle gå hem så stötte vi på lite roligt folk... haha!!
Victoria sov sen hos mig, och idag åt vi pizza och kollade på tv innan hon åkte hem vid två-tre nånting :)

ge tillbaka mitt liv, för det var det som du stal

ensam är stark

Jag känner mig så bortglömd, så ensam, så värdelös. Hur länge ska jag känna såhär?
Det känns som att jag förlorar fler och fler människor för varje dag som går. Finns det någon som tycker om mig? Finns det någon som tycker om mig för den som jag är? Det känns inte som det.
Vilka är riktigt vänner? Vilka är falska? Vilka älskar mig för den jag är?
Det är såhär jag känner. Jag räcker inte till. Jag kan inte finnas för alla, jag kan inte umgås med alla, jag kan inte förstå alla. När ska det här gå över? När ska jag bli en bra människa? När ska folk börja tycka om mig för den jag är?
Jag vill tacka alla underbara personer som funnits för mig. Jag vill tacka min underabara familj. Min underbara mamma och pappa, min snygga syster, mina gulliga bröder, mina katter. Jag vill tacka de personer som funnits för mig när jag behövt det, under de svåra tiderna i mitt liv, för alla har sådana stunder.
Men trots att det känns som att folk bryr sig ibland, så försöker folk bara hitta en massa fel, man blir aldrig accepterad, man är inte tillräckligt bra.
Jag orkar inte ha en massa ovänner, jag orkar inte vara i centrum, jag orkar inte bry mig, jag orkar inte förlora, jag orkar inte vinna, jag orkar inte spela cool, men jag vill inte vara den tråkiga och ensamma. Jag orkar ingenting.
Jag försöker bli accepterad varje dag. Jag försöker, men jag förlorar varje gång. Jag känner mig så hopplös, men hur förklarar man det för en person man inte känner? Hur förklarar man det för en person man känner? Jag kan inte förklara det för någon, det har jag inte kunnat någon gång i alla dessa år.
Tack alla personer som jag mött, tack alla fina själar som för mitt liv framåt. Tack för allt ni lärt mig genom åren, och tack till er som tror på mig och stöttar mig.
Jag vill bara umgås med personer som tycker om mig för den jag verkligen är, som kan peppa folk, inte bara mig, utan alla människor som behöver det för att orka, dvs alla!
Allt man gör genom livet är en resa, en resa påväg dit till den du en gång kommer att bli. Jag var inte den personen jag är idag för två år sedan, och jag kommer inte vara den personen jag är nu om fem år. Man förändras, man hittar sitt rätta jag, och man förstår meningen med livet. Man finner inte lyckan, utan man skapar den tillsamman med människor man tycker om.
Tack alla ni som accepterar mina brister. Alla har brister, och jag accepterar andras. Ingen är perfekt, men alla är perfekta ändå ♥

allt jag skriver blir samma skit

Bild från arkivet.

Har inte så mycket att säga. Skolan rullar på, min kamera är ur funktion, jag mååste shoppa, och bla bla bla. Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Taggar inför idol ikväll. Vi hörs! Puss

Jag gråter bara i regnet cover

Han är ingen favorit i Idol, men jag måste säga att denna låt med honom var riktigt bra! ♥

friday

charmiga bilder där asså!

Sitter just nu och äter frukost. Ska snart bege mig till tåget för att åka till skolan. Och vet ni? Idag är det ju fredag!! :D Haha! Bloggar mer sen ,puss

Hej! Mådde skit idag, haha! Men matten ida...

img_4471 (MMS)

Hej! Mådde skit idag, haha! Men matten idag var ju toppen! Våran lärare hade namnsdag så våran gulliga klass bjöd honom på tårta :D så det blev lite snack och tårta på slutet istället för att räkna matte, hehe :) men nu ska jag sova. Börjar tio över tio imorgon så får sovmorgon, hur skönt som helst! Känns som att jag skulle kunna sova i en månad i sträck nu :) godnatt, puss

exotic

Bild på mig och några grymma brudar i klassen! :D

Hejsan svejsan! haha. Sitter just nu hemma hos cato och har målat naglarna. Mycket trevligt kväll idag må jag säga! Vi har lagat god mat (ris med kyckling och currysås!), snackat skit, och chilledillat inne på victorias rum! Ojoj, imorgon kommer jag nog må dåligt... Ta hand om mig då brudar! haha
Bloggar emr imorgon, puss på er ♥

svenska

Tja! Sitter på svenska lektionen nu, blä. Sen matte och sen slutar vi då drar vi nog hem till mig och packar lite sen sover jag nog hos Victoriiiiaa :)
Pusspuss

ojdå


Hej! Sitter hemma och chillar just nu. Har precis damsugit, dammat och skurat golvet i mit rum, och innan det var jag på stan och hjälpte mamma att handla klänning oså, sen handlade vi mat och sånt också. Ska halvsova nu ett tag, lite senare ska jag in till Tornby med mamma och pappa och handla lite hemmaggrejer :)
Bloggar mer ikväll eller nått :) Puss

sunday

Bild från arkivet.

Godmorgon kära läsare! Ledsen för den urusla uppdateringen!
I fredags efter skolan så åkte jag, Victoria och Lina först hem till mig, jag packade lite oså, sedan vidare och köpte godis och sånt gott, efter det åkte vi hem till Victoria. Vi åt kollade upp lite grejer (hehe), hade lite tjejsnack oså, sedan åt vi mat, sen kom Moa, vi kollade på Idol, sen kolla vi på film, så åkte Moa. Jag, Victoria och Lina forsatte kolla film, sen vid halv tre(?) eller nått sånt så gick vi och la oss. Trevligt kväll!
Jag och Lina åkte hem sen vid två, och när jag kom hem så sov jag och kolla på tv hela dagen typ, haha!
Idag har jag ingen aning om vad som händer. Jag har lust att hitta på något men vet inte vad. Vi får se vart dagen tar vägen, kanske bara bli en chilldag idag med!
Puss

Dagens klädsel!

img_1368 (MMS)

Dagens klädsel!

varför kan jag inte bara ta och glömma dig?

Right now. Ledsen för bara massa web-cam egobilder hela tiden, men min kamera har börjat dampa..

Nu har jag hunnit med att äta pizza med brorsan, städat rummet, tvättat penslarna, och även glott lite på tv. Har kollat nån gång på engelskaglosorna, men orkar inte så får hoppas att jag lyckas imorgon i alla fall, hehe.
Väntar just nu på att mamma och pappa ska komma hem från hockeyn så dom kan se hur fiiiin jag städat i mitt rum! Jag har till och med bäddat rent i sängen :D
Ska snart tvätta av sminket, så blir det sängen. Bloggar mer imorgon! Puss

believe me

Bild från arkivet.
Hej! Allt är lite bajs just nu. Imorgon skulle jag och ett par tjejer i klassen följt med en tjej i klassen hem till henne i Katrineholm och ha lite tjejmys, men nejnej, självklart får jag inte det. Sedan skulle det ju vara fest på lördag med gamla klassen men nae, den flyttas fram hela tiden, så nu ska den vara i oktober eller nått?
Sen har jag damp över att jag inte har några pengar, det har börjat reta mig att jag inte haft några pengar alls typ under hela sommaren, och jag trodde jag skulle få pengar nu den 20e men nae, folk säger att studiebidraget kommer 30e, jamen kul, bara vänta ett tag till då!
Sen tjatar mamma och pappa över allt. Herregud, jag är människa jag också, jag kan inte plugga, laga mat och städa mitt rum (som tydligen håller på att mögla och ruttna bort? det visste jag inte......) samtidigt. GAAAAHHH blir så arg på allt. Orkar inte mer.
Annars så har väl skolan varit bra. Bara haft mentorstid, plusset och matte. På plusset gick jag på matten, så alltså haft två mattelektioner idag. När jag kom hem sov jag en stund, nu måste jag plugga, laga mat och städa rummet samtidigt. Tror ni jag lyckas? nae. Men vad har jag för val?
Imorgon börjar vi i alla fall tio över tio, så kan alltså ta tio över nio tåget, vilket är grymt skönt! Äntligen lite sovmorgon :)
Men detta blev ett jävligt långt inlägg, bäst att sluta nu, puss på er.

hela världen är värld att vänta på

Tja! Har precis ätit mat, och brorsan har haft lite genomgång i matte för mig, men fattar inte mer för det hahah!
Skolan har väl varit bra annars, förutom att min make på Moa inte blev alls bra, jag har träningsverk som fan och jag inte har några pengar.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Tänkte plugga matte eller engelska men engelskan hittar jag inte på schoolsoft och matte orkar jag bara inte..

älskling jag saknar dig

Ett förhållande är mellan TVÅ stycken, 
men det finns alltid en hora som inte kan räkna.

livet är en bitch

Har rast sketalänge. Chill dag som fan för övrigt, haft två långa hantverkslektioner och ska snart ha matte, så drar jag hem, puss puss

Tjenare! Idol har precis slutat och Victor...

img_6026 (MMS)

Tjenare! Idol har precis slutat och Victoria har precis åkt hem. Ska gå och sova snart för är så sjukt trött. Blev för övrigt sminkad (bilden) av min duktiga klasskamrat Miranda idag på plusset! Snyggt va? :)

måååndag

Har lektion om hårets uppbyggnad, blääää.

holding your hand

Tjenare! Precis kommit hem, jag är trött som fasen. Har varit och ätit mat på Ombergs turist hotell med släkten. Supergod mat, och höjdpunkten var absolut efterrätten som för min del bestod av créme brulé och sorbe.
Igår var jag i Ullared med familjen också. Köpte lite smått bara. Det var ju inte jätteplanerat och ag hade inga pengar, så mami bjussa lite!
Men bloggar mer sen, puss ♥

dags att tänka positivt

Har håltimme/lunch till 12. Precis varit på Ica och köpt lite gott, hehe, var tvungna att lugna ner oss efter kaoset idag igen. Sitter i alal fall och chillar nu men Natalia och Victoria.
Bloggar mer sen, har inte så mycket mer att säga.

hela dagen fylld med matte

Halloo! Sitter på golvet med några peoples och chillar. Precis ätit lite lunch och innan det var det plusset. Gick på mattelektionen då i hopp om att få räkna lite i matteboken, men nejnej, istället hade vi genomgång om precent, och jag fattade ingenting, utan det enda jag hörde var ''när ni kör fast så åk till italien'', man bah va? liksom. Fick huvudeverk efter den lektionen, och nu taggar vi en mattelektion till.
kramar!

love ya

Godmorgon! Sitter i skolan nu. Kom hit vid tjugo över åtta och börjar tio i nio, härligt! Men så äre när man pendlar, haha.
Ska ha mentorstid snart, kommer bli kaos för våran ena mentor slutade igår och hon var bäääst!
Förövrigt så är jag sjukt trött, men kommer bli chill dag idag. Bara mentorstid, plusset och matte. Bloggar mer sen, puuss

green room

blandade känslor, hahah vad söt jag är! ;)

Hej! Har rast nu, börjar om en kvart, då har vi svenska, sen matte och sen slutar vi. Eller nae, vi har stylistgrej, släkt och vänner får komma och bli sminkade oså typ.
Bloggar mer sen, puss

blue sky

Me right now.

Tja! Chill dag i skolan. Först hantverk i två-två och en halv timme nåntång, och då tvättade vi hår, fönade, plattade, lockade, fixade frisyrer och ja sånt där. Sen var det lunch, och efter lunchen var det hantverk två timmar igen, och då skulle vi gå ut på stan och fråga om vad det var för trender nu i höst i smink, hår och kläder. Sen var det matte, och sen drog jag hem från idrotten pga lite personliga skäl.
Kom hem vid halv fem nånting, varit på lite smådeppigt humör, och nu gör Justin Bieber mig på bra humör, hehe!
Bloggar mer sen! Puss

Kill me. Vaknade upp med världens jävla fu...

Kill me. Vaknade upp med världens jävla fucking mensvärk!! Ursäkta mitt språk men kan knappt stå upp fan, och tabletter hjälper Ju inte. Men jaja, bara göra sig iordning och bege sig till skolan! Roligt inlägg med intressant information det här va va? Jag vet.

never say never

charmiga bilder!

Tja! Varit lite smådeppig idag, och det beror väl mest på att jag lämnats ensam hela dagen. Tankarna kommer upp då lixom. Men hur som helst så har jag precis ätit mat, och väntar nu på att Idol ska börja!
Imorgon är det ju skola igen, ska bli kul! :) Bloggar mer senare, puss

kommer aldrig glömma tiden då det var jag och du

Så många gånger som jag gråtit över oss, så många tårar som fallit ner för mina kinder. Kommer du ihåg mig? Minns du vem jag är? Jag saknar dig så mycket, vad var det som gjorde allt besvär? Jag har så många frågor som jag aldrig fick besvarade, varför vill du inte prata med mig? Varför vill du bara glömma bort mig?
Jag var längst er på botten då det blev jag och du, men du hjälpte mig upp av att bara finnas till. Du var vid min sida och du kysste mina läppar. Med dig klättrade jag uppåt, och det kändes som att jag var nära att nudda toppen, men du släppte min hand, och du lämnade mig ensam. Jag föll ner, rakt ner till botten. Jag samlade all kraft jag kunde och klättrade uppåt. Jag är inte uppe än, men jag tror jag är på god väg.

längtar efter något som kan rädda mig

Sitter och äter glass med käraste Macbook! Ska gå och glo lite på tv snart tror jag, annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Bloggar mer ikväll eller imorgon! Puss puss

all i see is you

Hej! Har precis kommit hem från stan. Följde med mamma och handlade lite blommor och mat och sånt. Ingen aning vad jag ska hitta på nu, så väl bara ha tråkigt och sitta vid datorn.
Bloggar mera sen, puss

Langar ännu en bild på sminkningen jag gjo...

img_2524 (MMS)

Langar ännu en bild på sminkningen jag gjorde på Victoria idag med temat höst! :) Nu ska jag gå och sova, och imorgon ska jag troligtvis träffa Victoria! Hörs imorgon, godnatt :)

you're my number one

Jag har blåsor på tårna, ont i ryggen, ögonen kliar och svider, och jag är trött som fasen. Ska glo lite tv eller något, sedan går jag till sängs. Ska faktiskt bli tråkigt att det inte är skola imorgon, tycker det är så kuuuul i skolan!! :D
Men bloggar mera imorgon, pusspuss

shoes

Din Sko 599 kr!

u smile, i smile

Två bilder på min snygga vän Victoria, jag står för sminkningen och temat var höst!

Hej! Idag på morgonen/förmiddagen så fick vi temat höst, så fick vi sminka som vi ville. Vi tog sedan kort och sedan på eftermiddagen redovisade vi sminkningen, hur vi tänkte med den och så.
Efter att skolan var slut så tog vi tåget hem, jag gick till Harry's och käka lite med mamma, pappa, Carro och Vanja. Sedan blev det en tur på stan. Jag är nu ett par skor rikare och mamma är 600 kr fattigare! Tack mammi ♥
Lägger upp bild på skorna snart! :)
Nu ska jag äta godis, kramar och pussar

mirre

Jag ser tjockis ut men har så stor tröja på mig haha!

Glömde ju berätta att föreläsningarna idag var toppen! Först var det en make-up artist som heter Maria som föreläste om att det var viktigt att ta för sig och så i den braschen. Sen var det Mirre som föreläste och visade bilder på massa av hennes sminkningar och så. Superkul!
Kunde ju inte låta bli att ta kort med henne efteråt och fråga vad hon tyckte om Kissie ;)

spring nicht

haha bilder från skolan idag!
Hej på er! Varje gång jag tänkt blogga idag så har internet fuckat upp, reetligt som fan! Aja, sitter hemma nu i alla fall med Victoria. Vi har ätit pannkakor med nutella, mums! :D
Nu sitter vi och chillar lite bara. Måste duscha snart för imorgon så ska vi styla och fota och sånt så fvill gärna inte ha fettigt hår, hahah!
Bloggar maybe mer sen! Puss
RSS 2.0