Grymt, ja


Me right now.

Jag har precis limmat fast lösnaglar, så nu äntligen har jag långa naglar igen! Har målat dom turkosa (som ni ser på andra bilden) också, nice!
Chattar lite på sn nu, lyssna på musik, och funderar på om jag ska lägga mig och läsa lite. Är rätt trött också, så snart ska väl jag och min ullared-tröja gå och sova! haha, men ekänn den är grym? Sover som sagt i den!

Men jag bloggar troligtvis mer sen! Pusss

my head goes round and round and I get a little dizzy



Hej! Idag har jag typ inte gjort ett skit. Sovit, städat, suttit vi datorn, tittat på tv, och ja, såna saker. Jag sitter lixom fortfarande i min sovtshirt, och jag känner mig så jäävla osexig, haha!
Jag tänkte nu städa lite, sen ska jag fixa naglarna :)
Imorgon ska jag träffa Sofia, och troligtvis Adam och hans kompis också. Vi får se hur det blir med den saken. Sen kanske Sofia sover här i alla fall, så får vi se vad vi hittar på.
Hade så bra! Puss

JAG HAR SETT OLA-CONNY

Det blev ingen uppdatering idag, ledsen!
Men jag har shoppat lite idag i Ullared, inget speciellt men lite blev det allt. Bland annat lösögonfransar, lösnaglar, underkläder och såna grejer.
När jag och min syster hade blivit hemskjutsade så tittade vi på Så mycket bättre på tv, och nu ska tänkte jag gå och lägga mig för jag är sjukt trött.
Ni anar inte hr jävla mycket folk det var inne på Gekås idag alltså! Shit, värsta kaoset, jag fick lite smått panik. Men men, så äre, det var ju en upplevelse det lixom. Och förresten, jag har sett Ola-Conny!! ni vet han från tvprogramet Ullared ;) Fett kul, haha.
Men jag bloggar mer imorgon, nu ska jag tvätta bort sminker och så, sen ska jag sova. Godnatt! :)

snygging där vah

Livet leker och jag älskar't, livet på en pinne heheheheh puss ♥

Läggdags nu ja

jag bjuder på världens suddigaste och osexigaste bild!! :)


Dags att sova för mig nu. Imorgon ska jag upp klockan fyra, för klockan fem drar jag iväg till Ullared med syster, bror och han flickvän. Fan vad kul! Hoppas jag hittar något fint, trots att jag inte har så mycket pengar.
Kanske hinner blogga innan jag åker, och gör jag det så fixar jag ett eller flera tidsinställda inlägg så ni har någonting att läsa medans jag är borta. Men kommer hem imorgon kväll igen! Puss

polkagrisrandigt


hahah men snygg den andra bilden var då xD

Randigt fodral: H&M
Armband: H&M

Då var min koncentration bra

Hej!
Skolan idag blev kort för mig, hehe. Och dagens första lektion för mig var so, och jag jobbade arslet utav mig fan! Stolt är jag! Sen rullade dagen på, chill dag och som vanligt mycket skratt och bus. Älskar min klass fan :)

När skolan slutat så gick jag och Sofia hemt till henne, hon bytte kläder, vi åt lite, sen tog vi bussen in till stan. Träffade Hampus och Maxi och så, sen chilla vi mest.
Jag var tvungen att gå hem vid halv sju typ, då åt jag kinamat med familjen. Snart börjar Idol som ajg självklart ska se på.

Förresten, vetrinären med katten gick bra idag! Han har en spricka i ena baktassen, men den ska självläka och kommer bli bra igen om ca två månader.

Kika in igen om en stund, för då kommer ''dagens outfit'' upp!

Älsklingen dåå

Jag har tittat på Rosa bandet galan nu på kvällen, gråtit en skvett till det, och nu tänkte jag gå och sova.
Imorgon följer jag med katten till vetrinären och kollar hans baktass som han gjort illa så pass mycket att han haltar jätte mycket, och ibland går i princip bara på tre ben. Stackars min lilla kille!

Hoppas det blir en bra dag imorgon. Och på lördag åker jag iväg till ullared med min syster, bror och hans flickvän. Hoppas jag hittar något fint, hehe :) nej men följer bara med för skoj skull faktiskt, har ingenting speciellt jag behöver ha.

Sen nästa vecka är det ju lov också, fan vad skönt! Jag hoppas på ett spännande lov med mycket fest, skojande, vänner, avkoppling, träning och roligheter! :)

Nu ska jag tvätta bort sminket och så, sen blir det sängen för min del! Vi hörs imorgon, puss

Gösta och jag :)

smile for me


Mitt bland allt det onda och ledsamma så känner jag att jag är påväg uppåt.
Det går frammåt nu, det gäller bara att kämpa.

few hours to


Bild på min sminkning idag!



Hej! Vad bra att det tidsinställda inlägget publicerades, så att det inte blev något fel! Men då vet jag att jag kan göra det i framtiden, hehe!

Har ni sett ''dagens outfit'' i inlägget nedan? Har ni inte det så kan ni ju kolla sen, för nu har jag för en gångs skull tagit kort och grejat!!
I alla fall, skolan idag har varit bra. Mycket skratt och bus som vanligt. Dock har jag extremt ont i armar och ben pga den jobbiga fysträningen (kondition och styrka) som vi hade idag på idrotten. Men det var kul!
När vi slutat skolan så snacka jag med några kompisar en sund, innan jag tog bussen hem. Och jag höll på att dö typ, det var så jävla mycket folk på bussen!

Kom hem vid kvart över fyra typ, gosa med katterna, och nu sitter jag och funderar på om jag ska göra en gammal souppsats som jag inte gjort än, eller om jag ska sjuta upp den några timmar.. Vi får se.

Men vi hörs lite senare i alla fall, puss! :)

Dagens outfit 28/10


Skjorta: Gina Tricot
Skärp: Monki
Halsband: Glitter och ena gjort själv

Till det ett par svarta tio cm klackar från Dinsko.

TIDSINSTÄLLT

Hej! Provar på att tidsinställa ett inlägg och ser ifall det funkar.

Just nu sitter jag antagligen och räknar matte för fulla muggar. Hjärnan ryker lite smått av allt tänkande, och jag längtar till skolans slut.
Jag har ingenting mer att berätta för tällfället, men jag bloggar mer när jag kommer hem såklart, och då blir det även ''dagens outfit''! Missa inte det. Puss :)



gammal oredigerad modellbild.

En god bok

Jag mår lite bättre och ska nu dra mig till sängen för att läsa en bok. Sen ska jag sova, och faaaan vad härligt det ska bli, hehe :) men ska som sagt läsa lite först.

Förresten, jag har ju inte berättat att jag haft utvecklingssamtal idag! Det gick bra, och jag ligger bra till i alla ämnen förutom engelska. Känns skönt. Men jag ska fan fixa engelskan med!
Hur som haver (hahah haver!!), blir ett möte med ******** snart med, och det känns rätt bra det med faktiskt.
Men vi hörs imorgon, gooodnatt sweethearts :)


saknar Kreta något enormt asså!

oh yeehh


två jäkligt fula egobilder från idag.

only one wish, one.


Vad lätt livet hade varit utan problem.
Tänk dig ett liv utan stress, krav, panikångest, sorg, rädsla och depperassion. Varför är det inte så?
Jag orkar inte längre, vill bara bort en stund. Bort från livet, verkligheten.
Snälla, bara för en liten stund i alla fall..

why does it feel like everyone is against me?

Har tyvärr ingen lust att blogga för tillfället, pga personliga skäl.
Men jag var i alla fall på stan (som vanligt, haha) efter skolan idag med ett par vänner. Vi hade det super trevligt.
Nu kom jag precis hem, och har ätit lite.


Får se om jag bloggar mer sen, men just nu har jag inte orken.

Kära vänner

Jag har ingenting speciellt att berätta. Dagen har varit rätt bra, trots tårarna. Hehe. Jag ska berätta varför jag grät kära vänner ;)
Högstadiet hade värdegrundsdag idag, och min klass började dagen i kyrkan. Det blev dock lite känsligt för mig och två vänner, då vi pratade om döden och begravningar, så vi fällde några tårar (okej, jag fällde ganska många krokodiltårar). Men efter att vi fått gråta av oss en skvätt så tog vi oss tillbaka till skolan, kom lite sent men tror det inte gjorde nånting. Vi tittade då på film, en hemsk jävla film där alla bara döda varandra hela tiden.
Efter lunchen hade vi en föreläsning om stress och återhämtning, och jag var väl en av dom få som verkligen tyckte det var riktigt intressant! Jag lärde mig verkligen någonting, och ska försöka lyda de råd han gav.
Efter föreläsningen såg vi klart filmen, sen fick vi sluta.
Jag och Moa åkte då in till stan. Vi åkte till Federal, Moa köpte ny pearcing, sen åkte vi tillbaka till stan, in till Donken, där åt vi lite, kollade lite på H&M, sen drog vi oss iväg till gymmet. Körde bara styrketräning för mage, ben coh armar idag, vilket känns rejält i mina ben..
I alla fall, ajg kom hem vid klockan sex, åt lite mat, sen hoppade jag i badet. Jag tänkte plugga fysik, men istället råkade jag fastna i boken ''Så länge vi båda andas'' (den sista boken i twilight-serien), så jag redan läst ut två gånger innan, hehe.
När jag läst lite i den så kopplade jag av med ansiktsmask, hög musik i öronen, och några djungelvrål. Sen råkade jag somna, och sov ett tag. Klev upp ur badet vid nio, och nu har jag precis kommit ut ur duschen.

Jag har kollat lite på fysiken, men jag välkomnar redan nu mitt IG på detta prov. Hoppas jag får tillgång till att göra omprov någon dag, för jag känner att jag inte klarar av detta för tillfället.

Men kära vänner, vi hörs snart igen, för nu ska jag kolla på tv ett tag, och se om jag somnar framför tvn. Annars hörs vi ikväll igen ♥

För jag går gatorna fram, men snubblar till lite ibland

Jag får väl plugga på gymmet

Hm, vad har hänt idag? Inte ett skit.
Jag kom hem från skolan vid fyra, då låg min katt i min säng, så jag la mig ner och gosade lite med honom, smsade lite, och sen så somnade jag mitt i smsen. Vaknade upp igen vid halv sex av att syster min kom och väckte mig och sa att det snart var mat. Så jag vaknade till, såg att jag inte ens hade skickat iväg alla sms som jag tänkte skicka iväg, utan dom var lixom inte ens färdigskrivna, haha xD
I alla fall, sen åt jag kvällsmat. Efter det har jag fastnat framför tvn och datorn, och ja, nu ska jag väl snart gå och sova antar jag.
Skulle dock behövt pluggat till fysiken idag, för vi har prov på onsdag, men jag får väl läsa igenom lite nu innan jag somnar så jag i alla fall vet vad det handlar om, sen får jag väl plugga på gymmet imorgon (och när jag kommer hem därifrån såklart!), annars vet jag inte riktigt hur jag ska kunna få ett G..

Men nu ska jag tvätta bort sminket och shit, sen får vi se vad som händer. Kanske bloggar mer senare! Puss

TVÅ MÅNADER KVAR TILL JULAFTON!

Idag är det ju förresten exakt två månader kvar till julafton! Jag måste ju bara bjda på några bilder från juletiderna förra året!! :D




Förra vintern var helt underbar faktiskt! Hoppas denna vinter blir lika bra :) Puss

Det plågar mig ju.

lite smådrogad bild från igår.



Ingen uppdatering idag pga... Jag har gjort i ordning i mitt rum hela dagen!

Jag väcktes vid tio av mamma, och vid halv tolv klev jag upp ur sängen och åt lite frukost. När klockan var typ kvart över tolv åkte pappa och jag iväg till Ikea, där handalde vi lådor till mitt rum, som jag kan förvara massa småsaker och sånt i.
Sedan när vi kom hem så städade jag rummet hur länge som helst. Rensade masser och höll på. Klockan sex fick ajg nog och drog ner till gymmet med Moa. Vi gymmade i ca en timme, och när jag kom hem åt jag mat, äpplepaj och tittade på Ensam mamma söker.
Nu har jag precis tittat på fredagens Idol, eftersom jag missade det i fredags. Jag ska snart hoppa ner i sängs, för imorgon är det skola igen, och jag är nervöööös, för jag och Moa ska antagligen både spela in låtar, och spela upp en låt för musikgruppen. Det värsta är inte att sjunga för masser människor som går i min klass och paralellklass, utan det värsta är att vi inte hunnit ändra det i låten som vi ville ändra på, så måste antingen köra låten som den är, vilket inte är så jätte bra, eller köra en låt som vi typ bara kan första versen på. Vilket väljer man? Ingen aning faktiskt.

Men nu måste jag sova i alla fall. Dock så typ dödar min nacke mig, den värker så in i helvete, så jag måste be mor min att värma en vetekudde åt mig. Massagen hon gav mig förut hjälpe för stunden, men nu vill jag gärna ha lite värme på nacken med. Jag är trött på att ha ont!!! :(


I'm doing all for nothing

Jag tittar på alla oinlämnade läxor och skolarbeten, de hånler lite mot mig, retas. Jag vet mycket väl om att de måste göras, men jag har bara inte orken.
Jag känner hur jag kämpar med läxor, prov och uppsatser. Men jag påbörjar bara allting, för det kommer hela tiden nya saker, och det gör mig så ofokuserad, jag orkar inte.
Min koncentration på lektionerna går oftast bra i början, men jag tappar tålamodet i slutet, orkar inte riktigt jobba på. Det känns som att jag inte rikigt får stöd för någonting, det är ingen som förstår att jag kämpar, kämpar för framtiden, kämpar för mig, och för livet.
Jag vill bli klar med allt, men jag orkar bara inte koncentrera mig, det går inte. Hur mycket jag än försöker så når jag inte riktigt enda fram, trots allt mitt slit, och det knäcker mig, gör mig ännu svagare. Frustrerande.

Ni betyder för mig

ÖGONFRANSAR



Ser ni skillnaden när jag har masscara och inte masscara eller? Jag gillar mina ögonfransar, och den masscaran jag använder för tillfället ;) Puss

Kvällens outfit



Linne: MQ (Zoul)
Till det vitt linne, svarta leggings och svarta klackar från Skopunkten.

Trevligt


Hej!
Jag bloggade ingenting igår pga att min papap kom och hämtade mig direkt efter skolan, och vi åkte ut till torpet.
Jag, mamma, pappa och bror (och katterna) har myst, ätit, läst, lyssnat på musik, eldat, skojat, slappat, arbetat och bara haft det trevligt. Sedan sov vi där, och grillade korv ute i regnet vi grillplatsen pappa har byggt, innan vi åkte hem idag vid halv tre.
Vi var hemma vid halv fyra, och då ringde Moa och frågade mig om ajg ville följa med på en fika ikväll, och självklart vill jag det! Så jag ska möta upp henne, Sofia och Victoria vid Stora Torget typ halv sex, så ska vi gå och fika sen och ha det mysigt i ett par timmar.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, och sitter och funderar på vad jag ska ha på mig. Jag har lust att klä upp mig lite, så jag antar att det blir så också! Även om det inte blir någon fest så är det ju kul att klä upp sig, eller hur? :)

Men vi hör sen, för jag är så seg så måste börja göra iordning mig nu. Puss

Vilken tjej

Jag städar, packar, shattar på msn, lyssnar på musik, sjunger, dricker oboy och smsar samtidigt :D haha, visst är jag duktig? Dock satte jag igång med städning och packningen liiiite sent.. Inte bra! haha!

Bild från solariumet :)

PURPLE LADY


Dåliga bilder, dåligt ljus, och man ser knappt färgen.

Jag ljög för er när jag sa att mitt hår var rosa. Plus att ni säkert trodde att det skulle vara helt knallrosa, men nehej ni.
Mitt hår är lila slingor i (några rosa), och det ser förjävligt ut enligt mig. Så ett tips till er som är lika galna som min bästa vän Sofia och mig, och vill färga håret rosa, så vill jag säga att, blek håret innan ni lägger i den rosa färgen för guds skull! Inte om ni är blonda redan innan alltså, men annars!
Jag och Sofia tänkte att ''nej men det tar nog ändå''. Men ser man på, det blev fläckvist lila istället. Vackert! Nej.
Men ska duscha så en galning nu ikväll och hoppas på att det mesta går bort! :) hehe

snabbinlägg

Kom hem från skolan typ kvart över fyra, jag nörda datorn, sen drog jag och min syster till solariumet och solade några minuter, enbart för att få lite värme.
Nu ska jag äta, men kika in om en stund, för då lägger jag in bilder på mitt rosa hår!! missa inte det! :D

Shine like a star

Hej!
Skolan idag har gått jäkligt sanbbt, och jag har varit på toppen humör hela dagen!
Vi slutade tidigt, då åkte jag, Sofia och Albin in till stna. Vi käkade på McDonalds. Elon kom en stund, sen gick han, Jasmin kom, Albin gick, sen kom Lucas, sen kom Hampus, Agust och Maximilian, Lucas gick. Sen efter en stund så gick jag, Jasmin och Sofia och shoppade. Träffade sedan på Hampus, Maximilian (haha han hatar när man säger det, vill helst bli kallad Maxi, men jag tycker Maximilian är fint!) och Agust igen. Var med dom en stund, sen så gick Hampus och Maximilian. Jag, Sofia, Jasmin och Agust fortsatte gå lite på stan. Och nu har jag precis kommit hem.
Haha mycket kom och gick! Men det är typ så dagarna på stan ser ut ;)

När jag kom hem i alla fall så hade hela min familj åkt till torpet, och tagir med sig två utav katterna, så det vara bara lilla Rasmus kvar helt ensam. Han var jätte ledsen så har gosat lite med honom, men snart måste jag lämna honom ensam igen.

Måste börja packa nu, för inatt sove jag hos Sofia. Och ikväll blir håret ROSA!!! Fatta vad grymt!! Inget tror på oss, men jag får se om jag lägger in bild på reslutatet här ikväll, eller så får ni läsare bild imorgon! Ni som går på Tokarpsskolan lär få se det imorgon i skolan. Fatta uppmärksamheten vi kommer få! :D hahah

Men nu måste jag börja packa, jag bloggar mer ikväll. Puss!

En dag i det svarta.

Här kämpar man dag ut och dag in för att klara av allt, men det enda man får ta emot är en jävla massa skit.
Alla har ju sitt egna sätt att ta sig ur det svåra, och ni fattar inte hur underbart jag tycker det är när hela rummet snurrar, och jag hör ingetning. Det känns lixom som att jag är i en sagovärld, och jag skrattar nästan lite för mig själv. Fantastiskt, helt underbart.

I don't give a shit

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag tappat blogglusten, men jag ska göra så gott jag kan.

Men dagen har gått rätt fort i alla fall. Efter skolan så följde jag med Sofia hem till henne. Vi pratade, skrattade och åt, haha. Jag tog bussen hem tiv halv sex.
Väl hemma så åt jag lax med familjen. Har myst lite, tittat på tv, nördat framför datorn, duschat och sånt där.
Nu sitter jag och planerar en dejt med min säng, men vet inte riktigt om den ska ske nu eller om någon timme.. Det märker vi, hehe ;)
Puss

Det var underbara dagar

Hej!
Skoldagen idag har varit riktigt jävla tråkig, men den har ändå gått rätt fort. Härligt med två timmar musik i slutet utav dagen! :)
Jag och Moa körde lite låtar inne i inseplningsrummet. Nästan vecka ska vi nog spela upp inför resten utav gruppen, och även spela in. Vi får se hur det går, haha!'
När vi slutat så tog jag bussen in till stan med Sofia. Vi träffade Amanda och Evelina, gick till McDonalds och åt mat, Hampus och Agust kom, sen så skulle jag och Sofia till Skivlagret för att hälsa på Håkan Hellström som hade skivsingnering där, men nehej då, jag var självklart tvungen att komma hem, så Sofia gick dit och träffade några andra. Avundsjuk, jag vill ju med ha en kram utav honom.

Nu har jag i alla fall ätit, och tänkte städa masser nu. Mina föräldrar kommer hem om typ två timmar, då måste det vara någorlunda städat i mitt rum, för vi ska fira pappa då (han fyllde år igår), och hans högsta önskan är nog att jag ska städa och hålla det städat i mitt rum, så jag ska försöka göra mitt bästa.

Så jag sätter på musiken nu, bygger ett skal runt mig, sjunger några toner, kanske klingar lite på gitarren, drömmer om ett piano, och uppträder för mig själv framför spegeln. Självklart måste jag ju städa lite mellan allt detta.
Vi hörs sen igen när jag kommit ut ur mitt skal, och rummet är någorlunda städat.
Puss


Fan vad jag saknar att spendera de varma sommareftermiddagarna i glödheta studion. Ta mig tillbaka, det var underbara dagar.

paaartyy'


Där är några bilder från igårkväll ;)

Om jag inte hade haft en elefant på mitt huvud så hade jag gått upp och druckit vatten nu

Hej på er! Det blev inget bloggande igår... och idag. Men jag har haft fullt upp!
Igår när jag vaknade så duschade ja, åt frukost, klädde på mig, och packade, sen så tog jag bussen hem till Moa. Vi handlade mat, lagade maten, fixade det sista (typ ställa in stereon i vardagsrummet och lära oss hur playstationet fungerade), sen gjorde vi iordning oss, och blev klara precis till de första kom.
Det rullade in folk enda till klockan åtta typ.
Vi åt god lassange och sallad som jag och Moa hade lagat, och vi dansade, minglade, sjöng (okej, skrek) singstar, pratade, skrattade, skämde ut oss, och ahde det bara allmänt kul!
Det var det bästa kvällen på länge, och det måste bara göras om! Tjejer (och Hjalmar, haha), ni är fan bäst ♥

Idag så vaknade jag i Moas säng med henne, Sofia och Jenny bredvid, på och över mig, typ, haha. Vi låg och halvsov, tittade på tv, smsade, skrattade och skämdes hela förmiddagen. Sov även några timmar på dagen. Sen när klockan var sex så tog jag bussen hem.
När jag kom hem så drack jag kaffe och tittade på Gossip Girl med min syster. Sen knallade vi iväg till solariumet, fan vad härligt det var med lite värme!

Nu sitter jag och äter lite choklad som jag hittade i mitt rum.
Imorgon är det skola igen, och jag vill verkligen inte asså.. Men måste man så måste man, tyvärr..


hemsk osminkad bild, tagen innan jag ska gå ifrån solariumet.

three hundred forty-nine

 

Dessa skor bor numera hemma hos mig :D

Fast jag måste säga att dom är mycket snyggare i verkligheten..

I alla fall, jag kan knappt gå i dom, men dom är så jäkla snygga! Och jag blir ju 10 cm längre när jag har på mig dom med ;) Jag är lååååång :D haha

 

Nu ska jag sova, ska upp skapligt imorgon så att jag hinner med alla ärenden innan jag ska bege mig till Moa vid 1-2 nånting. På kvällen blir det skoj hemma hos henne med en massa tjejer från klassen! :)

Sov så gott, vi hörs imorgon ♥

Jag hinner inte blogga nu...

...men jag kan ju lägga upp min senaste fb-status ;)



hehe :D lägger upp bilder på mina skor ikväll! Nu ska jag äta mat med syskonen. Bloggar sen, Puss

Press och stress

Hej! Skolan idag har varit riktigt jävla seg ska jag säga er. Tro det eller ej, men det enda som var kul på hela dagen var idrotten (!!). Vi körde basket och jag gav verkligen allt jag kunde, även om jag inte var så bra, hehe, men jag försökte verkligen!
I alla fall, vi slutade rätt sent, men då drog jag in till stan med Sofia, Moa och Victoria. Vi träffade Carl där, sen drog vi in till Vikingstad. Var hemma igen vid klockan sex, åt lite mat, och nu sitter jag här helt uttråkad och tänker på allt.

Vad händer här näst? Kommer jag klara av alla press och stress? Jag vill bort härifrån, och jag är så jävla opepp på skolan imorgon som man kan bli. Jag vill verkligen inte.
Och sen då? Vad händer på kvällen? Inte ett skit. Jag måste vara hemma. Fast det är rätt skönt ändå, mysa med min syster framför Idol lixom. Ja, det ska väl bli trevligt.
Jag peppar inför lördag istället, då jag och ett par tjejer i klassen ska äta mat, snacka skit, och bara ha det allmänt trevligt! Kanske kommer några killar ifrån klassen med, det märker vi :)

Förresten, jag bakade havreflan nyss, för jag tänkte för en timme sen ''fan vad godissugen ajg är, jag måste ha något'', så då bakade jag havreflan för att få nånting, orkade lixom inte gå och handla nånting, och sen nu när dom är klara så tittar jag på dom och bara mår illa. Jag vill inte ha, usch, jag spyr nästan.
Istället ska jag plocka fram ltie smultroncider ur kylen, hälla upp det i ett glas, och bara njuta. Fan vad gott!

Puss på er, hoppas ni är på bättre humör än mig! ;)

DET HÄR VISSTE DU SÄKERT INTE OM MIG

Min sjuka, dumma och helt störda tvångstanke gör mig galen.
Jag tror faktiskt inte att jag berättat det för er någon gång, men det tänkte jag göra nu.
Det är nämligen så att jag måste gå och lägga mig så pass tidigt så att jag somnar innan klockan tolv, eller så måste jag vara uppe till halv två (är jag sjukt trött så kan jag även somna vid kvart över ett), annars kan inte jag sova. Jag kan alltså inte gå och lägga mig vid halv ett som normala människor, och det suger.
Går jag och lägger mig vid till exempel halv ett så ligger jag vaken tills klockan blir kvart över ett-halv två.
Jag kan verkligen inte somna emellan klockan tolv och ett, det går bara inte, och jag vet inte varför.
Den här tvångstanken har jag inte levt med så länge, utan typ bara ett halvår. Jag vet inte hur den började, och jag kan inte ta mig ur den heller. Det är hemskt.

Men nu måste jag gå och borsta tänderna och så, så att jag kan somna innan klockan tolv. Pallar nämligen inte vara vaken till typ halv två.
Så godnatt, vi hörs imorgon :D




PS: Jag har förresten skapat en ny kategori som heter
''Det här visste du säkert inte om mig''. Som ni kanske förstår så kommer jag berätta saker som jag tror att de flesta inte vet om mig. Typ om min sjuka tvångstanke som jag berättade idag. Hoppas det uppsakattas utav er läsare, och att den kommer uppsateras endel utav mig! :) Kram Ds

It's only you

Jag vet att jag beter mig som en bitch ibland,
men jag kan bara inte låta bli.
Tanken på er får mig bara att må illa,
och jag måste ju göra något åt saken.
Jag vet att det går, bara jag vill, och bara jag kämpar.










Fuck this shit.

Själen värker

Jag orkar inte längre, all den här skiten får mig att bli galen.
Det snurrar i huvudet, hjärtat bultar och ögonen svider.
Jag orkar ingenting längre. Allt bara bränner.
Vad ska man göra åt det?
Ingenting.
Det finns ingenting som hjälper,
så jag låter det gå och hoppas på bättre tider.
Det sägs ju trots allt att tiden läker alla sår, tillslut.

Jag hoppas jag lyckas



Dagen började bra, noooot. Jag missade två bussar på morgonen. Så jag kom typ en halv timme försent. Vi hade då idrott, och jag pallade inte byta om då så satt bara och disskuterade viktiga saker med några andra.

Sen rullade dagen på, jag hade lite smått ont i magen hela dagen (tror jag håller på att få magkatarr..), men jag har överlevt.
Efter skolan tog jag bussen in till stan med Sofia, Albin och Moa. Vi satte oss på donken, käkade lite. Jag och Moa stack ifrån en stund och träffade några, sedan kom vi tillbaka till donken, satt där ett bra jävla tag.
Vid typ klockan fyra så begav vi oss därifrån, träffa Hampus och Maxi och nån mer. Snacka lite, sen pallade jag inte mer och gick hem.
Nu tänkte jag sova en stund, för jag mår inte bra på något sätt för tillfället. Tänkte försöka sova bort det. Tror ni ajg lyckas? Vi får väl hoppas, hehe.

UNDERWEAR

Insperation.


Jag sitter för tillfället och disskuterar underkläder med Sofia och Albin på Skype. Albin har svarta kallingar, Sofia har svarta trosor med spets på kanten, och jag har vita spetstrosor. Nu vet ni det.

Jag är sjukt trött, men orkar inte gå och lägga mig. Jag har knappt städat någonting idag heller som jag hade planerat, utan istället har jag skurvat ihop bord, och efter det bara suttit vid datorn och tittat på tv.
Jag måste bli klar med rummet, annars så... jag vet inte. Men man kan ju förfan knappt va i rummet längre :o

Nu ska jag göra iordning mig inför sängen i alla fall. Känner att jag knappt kan hålla ögonen öppna längre. Jag bloggar mer imorgon, godnatt! :)

Rutiga prickar

Nu ahr jag ätit lite yoghurt och känner redan ny energi i kroppen. Dags att sätta igång med städningen!
Jag har ingenting att berätta mer. Skolan har gått bra och ja... Vi hörs sen helt enkelt ;)

You're the angel from the sky, and I need you more then most


Jag saknar sommaren enormt


Sitter just nu i skolan och har inget bättre för mig än att sitta vid datorn. Vi har SvEn-lektion, men för tillfället kände jag att jag behövde ta en paus från pluggandet, då det hänt endel saker och jag kan inte riktigt koncentrera mig.

Ska snart sätta igång med lite svenska arbete framt ills lektionen slutar. Jag måste ju få nånting gjort!!
Sen efter skolan tänkte jag dra hem och fortsätta med städningen, måste verkligen bli klar med skiten så att man åt minstone kan gå i rummet!
Men jag bloggar mer när jag kommer hem sen. Puss

När man har tråkigt i skolan...




...blir det lätt lite föör många småfula egobilder ;) haha

Mitt rum just nu, i bilder



Jag håller på med storstädning och förtillfället ser det ut som att en bomb slagit ner i mitt rum! Men det ska fixas under veckans gång! :)

You name it

Hej!
Skoldagen idag har gått bra. Jag har varit lite smått förbannad lite till och från, men det har gått bra.
Jag satt kvar efter skolan och gjorde biologiförhör med, förhoppningsvis får jag VG på det i alla fall :)
Efter skolan så tog jag bussen in till stan med Moa och Sofia. Träffade Lucas, vi satt på donken aslänge, chillade runt på stan, träffade masser andra människor, och ja sånt där.
Sen vid klockan sju sa jag och Lucas hejdå till Sofia och Moa, för dom skulle ta bussen hem till lilla Malmslätt. Jag och Lucas gick till trädgårdstorget, väntade på 1an, jag satt och frös typ ihjäl och tog sedan bussen en hållplats bara för att jag skulle vara snäll och inte dissa Lucas, hahah, vad snäll jag är alltså! :D
Sen kom jag hem, åt lite, tog hand om disken och så, tittade på tv med syster, och nu tänkte jag fortsätta med min storstädning i mitt rum.
Idag blir det sminket och det. Hela mitt golv är nämligen fullt av hårprodukter, smink, parfymer, nagellack, body lotions, och ja, du fattar.
Vilken trevlig måndag! haha. Puss på er HEMOROIDER (mitt nya favoritord).

Omg städerskan borde komma och tvätta min spegel :o

I'M BACK!

Mina kära vänner, jag är tillbaka!
Jag har saknat bloggen och mina läsare så otroligt mycket under den här veckan jag har haft min blogg nerlagd. Jag har också märkt att ni saknat mig, för jag har fått frågor titt som tätt ''varför har du satt lösenord på din blogg?'', ''vad har d för lösenord på bloggen nu?'', ''jag hoppas inte att du kommer sluta blogga''.
Men nu ni, nu är jag tillbaka! Ny header (tillfällig tills jag orkar göra en snygg), och en fräschare jag!

Jag sätter igång med bloggningen imorgon skulle jag tro. Jag är egentligen inte speciellt motiverad till att börja blogga nu igen, pga privata skäl, men jag ska göra mitt bästa och kämpa! Hoppas ni är på min sida, så hörs vi snart igen! Puss :D

charmig bild ;) haha

VIKTIG UPDATE

Jag kommer ikväll eller imorgon att sätta lösenord på denna blogg, pga personliga skäl.
Jag vet inte hur länge jag kommer ha det så, men jag kan lova er att jag kommer tillbaka om ett tag!

För att ni ska veta när jag kommer tillbaka rekomenderar jag att följa min blogg på bloglovin', på så sätt får du information om när jag uppdaterar igen.

Ha det så bra nu, jag kommer sakna er! ♥


Hon har flyttat till andra sidan lägenheten

Nu har jag översatt de två låtar vi hade i läxa tills imorgon i engelska, och så har jag även hunnit säga farväl till min syster som nu lämnar madrassen i mitt rum och flyttar in i ett eget rum i andra sidan lägenheten.
Det är redan alldeles för tomt här inne för att vara sant, men du har jag mer möjlighet att göra om här inne.
Någon dag i veckan ska jag ta tummen ur röven och städa, rensa ur lådor, garderober, hyllor och sen kanske även möblera om, och absolut sätta upp de tavlor jag inte satt upp än!

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon måste jag se till att gå upp i tid, för måste hinna duscha håret. Jag glömde nämligen bort att göra det nu ikväll (ja jag är jävligt glömsk), så ja.
Men vi hörs ju imorgon sweeties :) Puss

En jävligt charmig och sexig bild på min syster och mig @julen 2009

Rysningar på hela kroppen




Jag får rysningar på hela kroppen, tårar i ögonen, och lite generad på kinderna. Killen sjunger verkligen ut genom rutan, och det är sällan jag reagerar såhär på en sångare/sångerska.
Det är sjukt så bra han sjunger! Och hans falsetter ska vi ju int ens tala om, det är magiskt!

The scientist

Blev ingen bloggning igår för att... jag vet inte faktiskt. Asså ajg vaknade typ ett, åt frukost, gjorde mig iordning, sen åkte jag iväg till Sofia. vi tittade på film, myste, åt god mat, åt godis och popcorn och sånt där.
Vi somnade vid typ 03.00, sen idag så vaknade vi vid klockan halv två typ. Kollade på repriser av Idol, åt ''frukost'', kollade på ännu mer repriser av Idol, sen tog jag bussen hem klockan sex.

Nu är det mat, och det står tacos på menyn! Sen ska jag plugga hade jag tänkt. Vi hörs! Puss :)

Lev i nuet

Varje gång känns det som en lättnad, trots att det egentligen bara är ett helvete.
Vad fan håller jag på med? Jag är en stark brud, det vet jag, ändå känner jag mig osäker.
Men osäker på vadå? Livet är underbart och allt är perfekt, i alla fall om man bara tänker på det positiva, men vem fan orkar bry sig om det negativa? Strunta i det, lev i nuet, och bry dig inte om framtiden.
Allt löser sig och blir bra så småning om, jag lovar.

Fredag 1 oktober

Hej! Dagen har varit helt okej faktiskt. Fredagar är rätt chill, trotts att vi slutar sent. Men efter vi slutat så drog jag in till stan med Sofia. Vi träffade Lucas, och ja vad gjorde vi? Chillade runt massa på stan och sånt där.
Käkade på Subway sen och ja, vid typ halv sju så var Lucas tvungen att ta bussen hem, så då följde jag och Sofia honom till busshållplatsen, sen gick jag och Sofia och köpte lite grejer till morgondagen, innan det var dags för även Sofia att ta bussen hem.
Jag gick då hem i min ensamhet, nörda lite dator, och sedan har jag varit social med familjen framför tvn hela kvällen. Och jag är överlycklig att både Daniel och Olle gick vidare i Idol! hehe :D

Nu är jag sjukt trött (klockan är bara elva?!) , så ska nog gå och sova. Imorgon ska jag upp skapligt tidigt för att bege mig iväg till Sofia. Jag har en känsla av att lördag kommer bli askul!
Vi hörs :*
RSS 2.0