Facelook

Onsdag 31/3

Onsdagar är en dag som jag slutar sent, och direkt efter att jag slutat så stack jag till stan med Sofia, men hon dissade snabbt för att gå och möta till Jasmin, och jag gick hem och hämtade/lämnade lite saker. Sedan knallade jag ner till stan igen och mötte upp Victoria och Moa som satt på Barista och kolla rövar som vanligt, haha! Vi gick i alla fall sen till donken och träffa Sofia och Jasmin. Satt och prata lite där. Sen gick jag nästan lika snabbt, mötte upp min syster och hennes kompis, vi gick till Brännpunkt och jag tog hål i örat. Jag vet inte vad jag ska säga, jag är inte rikigt van vid det.. men det blev nog bra :D hehe!
Sen när det var klart i alla fall så gick jag till donken igen och satte mig med Jasmin, Sofia, Karl, Victoria och Moa och chilla galet. Kom även lite andra people lite då och då. Öhm.. vad hette dom? Pontus, Robert (eller var det Robin?), och den tredje prata i telefon så han svara inte när vi fråga, haha. Och just det ja, Basse kom ju en sväng också, men gick lika snabbt igen. HAHAH omg! xd jag tycker allt är kul, och jag får någon form av skadeglädje. Förlåt..

Men hur som helst, nu är jag hemma och... väntar på att min syster ska komma hem (a) Men nu ska jag mata mina djur på facebook, och sen får vi se vad som händer. Puss

Godnatt

Nu säger min syster att det är dags att sova. Så det är väl bäst att lyssna på henne.
Mitt hår kommer säkert vara bajs imorgon, för jag går och lägger mig med blött hår, men aja. Jag är inte trött. Men jag får väl smsa lite, trots att mamma blir arg då, hehe ;D
Nej men seriöst, godnatt! Vi hörs imorgon!

Tisdag 30 mars

Hej!
Jag har inte bloggat tidigare idag, för att jag har haft konfirmation idag. Och det var faktiskt riktigt trevligt idag, om jag ska vara ärlig. Vi gick någon tipspromenad, gjorde halsband (kors, såklart..) och tittade några scener av filmen Narnia.

Och skolan idag har också varit rätt kul faktiskt. På idrotten var det redskap, jag gjorde inte speciellt mycket eftersom jag inte tycker om att ha redskap någe vidare mycket. På bilden ritade jag och Moa några affischer. Och sedan efter bilden slutade vi. Då satte jag och Moa upp affischerna, och sedan satt vi och prata lite i korridoren i högstadiet. När klockan var typ tre så knallade jag, Moa, Louise och Hjalmar upp till kyrkan, och så var det konfirmation.

Nu sitter jag och äter en liten kvällsfika, och ska gå in i duschen så fort mamma är klar i badet. Och imorgon är det onsdag, då går vi extremt länge i skolan.. Men sen är det torsdag och då ska man klä ut sig till något som har med påsken att göra, och så får man godis. Sen när torsdagen är slut så är det loooov! :D åhh vad jag längtar!

Solo och sms

Nu är det dags för lilla Mathilda att sova. Eller ja, jag hade tänkt att smsa lite med Emil först innan jag somnar, kanske läsa lite ur min nya Solo-tidning också. För jag är egentligen inte så värst trött, men eftersom det är skola imorgon är måste man ju lixom lägga sig skapligt. Så ja.
Men jag täntke bara säga godnatt, vi hörs imorgon mina små solstrålar! ;)

JAG SAKNAR DET ♥


Jag saknar sommar och vårdagar/kvällarna i Motala


Skolavslutningen med Linnea och Helena...


Jag saknar Värmland med släkten


Sommarkvällarna i Malmslätt...


och alla galna kvällar i Vikingstad...


med alla härliga fjortisfolk.

(Linnea gillade inte bilden på sig själv, så jag var snäll och gjorde som hon sa, blurrade över henne.)


Valborg med en massa roliga människor


Vitsipporna.


De galna bilderna som inte många förstår sig på.


Färska jordgubbar i princip varje dag.


Alla sköna sommarkvällar i Kaggebo som alltid avslutades med kvällsdopp i havet.


Den helgalna, och dyblöta kvällen på Keep it loud med alla härliga människor


Och glassarna på Bosses.

Åhh vad jag saknar allt. Det är så jävla mycket mer än det här som jag saknar (har inte bilder till allt, och vissa saker är privat). Jag vill ha sommar nu!! Fatta att kunna vara ute hur länge som helst, och bara glida runt med en massa härliga människor på alla sköna sommarkvällar. Eller bara ta en glass på Bosses och sitta på muren och prata om allt och inget.
Fan, jag vill ha sommar nuu!!! Och den här sommaren har jag bestämt mig, jag ska inte ha några gränser! Jag ska vara galnare än vad jag någonsin varit, och inte bry mig om vad alla andra tycker. Jag ska bara leva livet, och se till att detta blir min bästa sommar på länge! Och jag vill att många störtsköna människor ska vara med och bidra till detta! Vilka är med mig och gör sommaren 2010 till den bästa sommaren någonsin? :D

Måndag 29/3

Skolan idag har gått rätt fort faktiskt. Och mitt humör har pendlat upp och ner som världens största berg-och-dalbana. Vissa stunder har jag varit lite smådeppig, ibland har jag varit helt normal, ibland lite småglad sådär, och så vi lunchen/håltimmen så var jag jättekonstig, och jag tror att folk blev lite smått rädda ett tag där alltså xd Men kul hade jag! haha
När skolan slutade så tog jag bussen hem, och förvånad som jag blev så var det ingen hemma. Jag blev lite fundersam och undrade vad som hade hänt (eftersom klockan var rätt mycket och hela familjen brukar vara hemma vid den här tiden), men nu kom i alla fall min bror hem. Min syster och min mamma jobbar nog, min andra bror är kvar på sjukhuset (vet inte riktigt när han kommer hem), men pappa har jag ingen aning. Han är väl antingen kvar på jobbet, eller så är han på sjukhuset och hälsar på min bror.
Men aja, ointressant, jo, jag vet. Nu ska jag göra någon nytta, kanske plugga? Har jag något att plugga till förresten? Jag vet inte om jag ska vara helt ärlig. hehe..
Nej, hörni, nu ska jag gå och gosa med en liten kissemiss! ;)


Doris nyårsafton 2009-2010

Happy Pets och målade naglar

Jag har skaffat Happy Pets på Facebook idag, så har suttit och nördat det ett tag. Men nu har jag precis duschat, och tänkte även måla mina naglar lite snabbt. Jag har ju så otroligt tunna naglar, så dom går av hur lätt som helst, därför är det viktigt att måla dom ofta, för att hjälpa till att stärka dom lite extra. Och det är ju fint också!

Jag är inte så trött, eftersom jag råka sova middag idag.. hehe. Så därför orkar jag nog med att måla en lite snabb manikyr målning på mina små korta naglar. Jag kommer säkert att misslyckas, för har aldrig gjort det förut. Och eftersom att jag har så korta naglar så är jag fullt medveten om att det kommer bli ännu svårare. Men skit samma, jag ska försöka i alla fall.

Vi hörs imorgon, för jag tror inte att jag kommer uppdatera något mer idag, men det märker vi, haha. Hade så bra så länge! Kram

pensionärsvarning

Idag väcktes jag klockan klockan tio, fast jag kom då på att det var sommartid, så i själva värket var ju klockan bara nio, därför bestämde jag mig för att sova lite till. Så när det hade gått en timme knallade jag upp. Jag åt frukost och fixade mig iordning lite snabbt, sedan åkte jag och pappa upp till min bror på sjukhuset. vi stannade där ett tag och gjorde honom lite sällskap, sedan åkte vi hem och åt mat.
Efter maten var jag så jäkla trött, så jag sov faktiskt middag en stund. Det börjar redan märkas att jag börjar bli gammal, fan, pensionnärsvarning!! hahah, nerå. Men nu har vi i alla fall precis fikat lite. Det brukar vi aldrig göra, men idag så! ;)
Haha, nu hade jag tänkt att scrapbooka lite. Ska få med mig syrran också hade jag tänkt. Men jag skriver mer sen, och hoppas på att jag har något vättigt att skriva om då, hehe. Puss!

Nu ska jag sova,

Jag är helt död nu, efter en fantastisk 15-årsdag. Och jag ar bara levt livet idag, utan att över huvud taget tänka på vad andra tyckt om mig, eller vad andra sagt att jag ska göra. Utan jag har bara gjort det jag ville, och det är det jag har sagt att jag skulle göra idag. Vi hörs imorgon! :*

Jag idag, i kön till singneringen.

ERIC SAADE SJUNGER FÖR MIG


För er som inte kan se, klicka här.

Ljud är extremt dåligt, och bilden är åt fel håll, men om ni lyssnar riktigt noga så hör ni nog att han sjunger två vackra ''Happy birthday to you'', till mig, på min födelsedag! :)

Earth Hour

Jag är helt död. Jag vet inte varför. Jag har i alla fall ätit jätte god kvällsmat nu, och jino med glass till efterrätt, supergott! Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och så, sedan lite senare kommer en video upp där Eric sjunger Happy birthday till mig, missa inte det!

Förresten, är ni med i Earth Hour just nu, precis som jag? Vissa kör att man varken få använda tv, dator, telefoner eller nånting, men jag har bara släkt ner hela lägenheten, men tvn och datorerna är fortfarande igång. Men asså det är helt kolsvart i hela lägenhete, och jag som är mörkrädd.. haha.
Men hur som helst, kika in lite senare, för då har jag som sagt säkert lagt ut en video där Erics Saade sjunger Happy Birthday till mig! :) Puss

Eric Saade i Gränden, Linköping

Jag kan inte förklara hur äckligt mycket folk det var, seriöst. De fick stanna srulltrappor för att alla som ville kolla skulle få plats. Man kunde knappt röra sig en millimeter, för det tröck på med folk överallt. Och när singneringen sen skulle börja, och vi skulle försöka ta oss ut (kön gick utifrån och in), så tröck det på så jävla mycket, så man höll på att bli ihjälklämd. Folk ramla, och det var värsta kaoset.
Men vilket jävla drag det var! Folk hoppa, skrek drog i hans kläder, folk var galna! Och sedan kastade han ut en av hans handskar, och Becca fick tag på den, tillsammans med ett par andra tjejer, jag kom med i bilden och försökte få den, vi stod där och slet tills det var en tjej som lyckeds dra den ifrån oss, den idioten. Vi hade den innan henne! Fan.
Men aja, sedan på singneringen i alla fall så fick man knappt prata med honom, inte ta bilder, inte krama honom, ingenting. Men Jasmin sa att jag fyllde år till honom, så han sjöng lite snabbt ''Happy birthday'' till mig, och jag höll på att dö. Sedan gav vi en ballonghund till honom där det stod ''Eric Saade -  Mathilda, Sofia, Jasmin, Malin, Bacca'' på. Ballonghunden hade jag fått utav en snubbe som stod och trollade i Gränden, som jag fick vara lite assistent åt, bara för att jag fyllde år. Han var helt otrolig, seriöst, fatta inte hur han bar sig åt! Han har för övrigt varit med i Talang.

Men nu ska jag snart äta mat, men jag slänger in ett par bilder på Eric från idag. Bilderna är helt suddiga, men somsagt så var det galet mycket folk, så man kunde lixom inte ta bra bilder, för alla bara tröck på lixom. Men se och njut i alla fall! :)


dresscode & facelook



Skinnjacka: Cubus
rosa och grå ''jacka'': Gina Tricot
Grå jeansleggings: H&M
Skor: Din Sko
Väska: Gekås/Ullared

Suddiga bilder, och jag ser tjurig ut, men det får duga ;)

Idag är det ingen vanlig dag...

...för det är Mathildas födelsedag, hurra hurra hurra!

Familjen kom in och sjöng för mig imorse, jag fick presenter och sedan åt vi frukost tillsammans. Jag fick fina presenter, det var bland annat två par leggings (ett par jeansleggings och ett par nya med diamanter på sidorna), scrapbooking grejer, biokort, massa pengar till Kreta resan, tidning, presentkort på brännpunkt. Gissa vad jag ska göra där? Inte klippa mig, utan jag ska ta hål i örat :D jag tar inte risken att göra det själv, för jag vill helst inte riskera att få äta pencilin, eller kanske till och med operera. Så blev super glad när jag fick det :)

Nu har jag i alla fall precis duschat, och tänkte börja sminka mig och så. Hoppas hoppas hoppas, att jag har en bra hårdag idag! För det har jag inte haft de senaste dagarna..












Ett sånt här hål ska jag ta. Denna bild är tagen ifrån google, och är därför tagen av någon helt random person. Men ja, ett sånt hål i örat ska jag ta i alla fall.

26 mars är ingen bra dag

Nej, för att förra året den 26 mars, dagen innan min födelsedag, då bröt jag fingret och fick sitta på akuten hela kvällen. Imorse fick min ena bror åka in till akuten, fick resultatet hjärtmuskelinflamation, måste vara sjukskriven i en månad och får stanna på sjukhuset hela helgen. Och för ett tag seda så kom min syster hem helt sönderuppskrapad, hon hade ramlat på cykeln. Seriöst, det är fan läskigt asså! Hädan efter ska jag akta mig för den 26 mars, undra vad som väntar nästa år.. :s Nej usch, så ska man inte tänka!

Istället ska jag bara tänka på hur morgondagen kommer troligtvis bli bäst! Jag ska inte bry mig om omgivningen, utan bara leva livet och njuta av att jag inte längre är fjortis, utan imorgon, då jävlar är jag 15!

Imorgon händer det något...

Det är nämligen min 15-årsdag! Jag hoppas att den kommer bli helt fantastisk, fast det tror jag. Eric Saade kommer nämligen till Gränden, så jag och ett par vänner ska dit. Det hade jag inte fått egentligen, men nu är det så att min bror fick åka in till sjukhus idag (allt är bra med honom, men han ska stanna över natten i för säkerhetns skull), så det kommer inga gäster, med tanke på att vi varken hunnit planera någonting, för att mamma också är sjuk. Men de får komma någon annan dag, och det gör faktiskt inte mig någonting, för jag få istället träffa Eric Saade igen. Och eftersom att jag ska gå med några galna vänner så vill dom vara där extra tidigt, så ja, jag får väl antagligen bara hänka på, och så får vi hoppas på att dagen blir den bästa på länge. Jag längtar! :)


Jag och Eric i Norrköping


Jag, Eric, Sofia och Victoria - suddig bild som fan.

Fredag 26 mars

Ojdå, jag som sa att min uppdatering skulle bli bättre.. hehe. Men idag efter skolan åkte jag i alla fall in till stan med Jenny, Linnea, Victoria och Sofia. Eller ja, Sofia dissade när vi klivit av bussen men. I alla fall. Jag hade inte planerat att gå på stan idag egentligen, men det blev så ändå, jag hade inget bättre förmig ändå så att..
Och jag känner att jag har inget intressant att skriva om just nu egentligen, så det blir väl ett jädrans tråkigt inlägg det här. Så jag tycker att jag avlsutar nu. Vi hörs senare, puss

ÄNTLIGEN FÅR JAG SOVA!

YES! Jag är klar med praoarbetet, och jag får äntligen sova! Fyfan, jag är så jäkla trött, men jag har kämpat för det här nu. Fan, jag hoppas att jag i alla fall ska få ett G+ på det här. Jag vågar inte hoppas på bättre betyg.
Men vi hörs imorgon, för nu måste jag sova, innan jag somnar på tangentbordet, haha!


En pluggis i galsögon.

Victoriacato & Mathildaelf - bilder från idag








Vi är bäst ♥

Torsdag 25/3

Hej allihopa!
Oj oj oj, dålig uppdatering, men det ska bli bättre, lovar! Men idag i alla fall har jag har fysikprov, och jag klarade det! Jag är skit stolt, för jag fattar nästan ingenting när det gäller fysik, men jag får ändå alltid godkänt eller högre! Och idag fick jag även tillbaka mitt engelskaprov som jag gjorde igår, och även det klarade jag! Jag hoppas verkligen att jag kan få mitt G till sommaren nu alltså! Men som sagt har jag alltid haft väldigt svårt för engelska, så vi får se hur det blir, men jag tror faktiskt att jag klarar mig, jag känner det på mig.

Efter skolan så satt jag och victoria ute och stekte i solbrillor. Sedan när sofia slutade så följde jag med henne hem. Vi hade tänkt att plugga, men det blev aldrig av, istället satt vi mest vid datorn och snackade massa tjejsnack. Det uppskattas alltid! :)
Men nu ska jag faktiskt plugga, för imorgon så ska arbetet om praoplatsen vara inlämnad. Och jag måste hinna klart till dess, annars har jag ingen chans att få ett bra betyg. Därför måste jag plugga gärnet nu, men jag uppdaterar mer sen! Puss puss

Prov och annat babbel

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag plugga lite till fysikprovet som jag har imorgon. Jag kan redan det mesta sen innan (äntligen kan jag skryta med att jag lyssnar på lektionerna!), så det enda jag behöver göra är väl att titta igenom det lite. Dock kan jag bara det man ska kunna för att få godkänt, men eftersom att jag inte har några böcker hemme, eller över huvud taget vet vad man ska plugga till för att få mer än godkänt, så kan jag inte plugga på mer än det som jag redan kan. Men så äre..
Men aja, skit i det, inte så intressant kanske att läsa om mina prov och bla bla bla. Men på tal om prov, idag hade jag både spanska och engelskaprov! Spanskan gick nog åt helvete, eftersom jag inte pluggat någonting, jag fick ju reda på det så sent, men jag gjorde så gott jag kunde, och så får vi se om det håller (vilket jag tror att det inte gör). Sedan engelskaprovet.. det gick nog bra! Det var 40 meningar man skulle översätta, och jag tyckte faktiskt det var rätt svårt (jag har otroligt svårt för engelska och har haft det enda sedan 3:an då vi började med att undervisas i språket), men jag tror att det gick rätt bra ändå. Det var rätt viktigt det här provet, för om jag får IG på det så har jag ingen chans att få upp mitt betyg i engelska till ett G till sommaren, men jag både hoppas och tror att jag klarar i alla fall ett G nu! Det är bara att hålla tummarna! ;)
Men nej hörni, nu ska jag sluta babbla, för inte ens jag tycker det här var intressant, och jag brukar kunna läsa det mesta! haha!
Nu ska jag hoppas in i duschen, innan det blir försent. Vi hörs mina som sötnosar ♥

Glasögonorm från Tiger of Sweden

Idag efter skolan gick jag en snabbis till dagiset där jag praoade för två veckor sedan. Jag skulle be dom att svara på några frågor som jag måste ha till ett arbete, men gick tyvärr inte idag, eftersom det bara var en där så sent på eftermiddagen. Och hon sa att det vore bäst att komma på morgonen. Så imorgon innan jag börjar skolan ska jag dit. Man gör ju allt för det här alltså! xd haha, gud, det kommer bli pinsamt, man jaja.

Hur som helst, efter det så tog jag bussen hem, men direkt när jag kom hem så sa pappa att vi kunde gå ner och hämta glasögonen, så ja, vi knallade ner till stan och hämtade ut dom. Jag måste säga att jag är faktiskt riktigt nöjd! Även om jag knappt känner igen mig själv när jag har på mig dom..


Suddiga bilder, eftersom dom är tagna med mobilkamera. Men ett par grymma glasögon från Tiger of Sweden sitter i alla fall på min näsa nu. Kommer dock inte ha dom så ofta i skolan, då jag har linser i vanliga fall, och trivs bäst i det. Men erkänn en sån snygging som jag verkligen passa i dom?! ;d

dagens outfit

Scarf (ny!): Gina Tricot

Turkost leopardmönstrat linne: Lindex

Skinnjacka: Cubus

Väska (ny!): Accent

Jeansleggings och den svarta tröjjan med rippade ränder är faktiskt från Ullared/Gekås.

Bildutställning om mobbning

Jag är nu hemma från att ha varit i domkyrkan med konfirmationen på en bildutställning om mobbning. Det var väldigt starka bilder och man blev faktiskt helt rörd när man tänkte efter att vissa människor har det faktiskt så som bilderna visade. Det är hemskt!
Men efter det så gick vi i alla fall det Missionkyrkan och fikade. Eller ja, vi fick varsin macka med massa gott pålägg och så en falfri dryck till. Super gott! :)
Nu måste jag faktiskt plugga till spanska provet som jag har imorgon. Men eftersom att jag fick reda på typ igår att jag har prov imorgong, och jag fick mina grejer som jag ska plugga till idag, så kan jag redan nu välkomna betyget IG på detta prov. Hoppas jag får chansen att göra om det och få ett bättre betyg lite senare, kanske nästa vecka eller något, för veckan efter det är det ju påsklov!! :D hihi
Men hur som helst, vi hörs sen, för nu måste jag ju som sagt plugga. Och just det ja, jag har ju engelska prov imorgon med... fan, den är veckan är hemsk! Men aja, hoppas att ni för tillfället är på lite bättre humör, för jag känner mig helt nere och inte alls på humör, och så är jag riktigt godissugen också. Men aja, jag får väl gå och hämta ett äpple. Puss

Även jag har fått presenter!

Min moster och min morfar är här för att fira min mamma som fyller år idag, men ingen utav dom kan komma på lördag (då det är min födelsedag), så jag fick mina presenter utav dom idag istället. Och jag är supernöjd! Jag fick presentkort på H&M, en gammal servetthållare i silver från min mormor, och där i låg det en trisslott (vann tyvärr ingenting), sedan fick jag en rosa sjal, en rosa oversize tröja och en rosa väska. Den rosa väskan fans även förra året och jag minns hur jag gick och tittade på den hela sommaren och var jätte kär, men sedan försvann den. Men så för ett par veckor sen så såg jag att den kommit tillbaka iår, och jag önskade mig självklart den nu när jag fyllde år, och så idag så fick jag den! Så jäkla glad :D hihi..


100322 - GRATTIS MAMMA!

Idag fyller min älskade mamma år, så nu ahr vi precis gett henne massvis med presenter! Det blev rena rama julafton för henne, och hon blev nöjd. Tyvärr så har hon ju inte lika tur att hon är sjuk, så hon har faktiskt inte ens kunnat vara på jobbet idag. Men hur som helst, snart så får vi gäster, eller ja, min moster och morfar kommer, och så ska vi äta mat och sedan tårta. Jag är skit hungrig, så det ska bli gott med mat!

Men jag hade faktiskt tänkt att byta tröja, till något lite finare. Det får nog bli en cerise blus, toppen! Sen får vi se vad som händer. Jag är skittrött, så jag är inte noge vidare social idag egentligen, men jaja.


Älskade mamma och jag, utan smink, och svettiga efter en promenad. Vi ser ut att ha fiskögon också, haha! Vad söta vi är ;)

För tillfället är allting bara bajs

Jag är inte det minsta trött, men jag måste sova nu, annars kommer jag inte klara av att gå upp imorgon.
Jag har damp på mitt hår. Jag har damp på allt. Allting är bara allmänt störande för tillfället.
Vi hörs imorgon istället, nu måste jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna osv. Puss

It's raining - And I waiting for summer

Ojdå, jag har inte uppdaterat någonting idag, sorry!
Men idag har jag i alla fall varit korsbärare på gudtjänsten i kyrkan, sedan var det fika i församlingsgården -kaka och bulle. Efter det var det lite information, det var väl mest för föräldrarna egentligen, men jag var snäll och satt kvar med min mamma och pappa, eller ja, jag hade ju inte så mycket annat att göra ändå.
När det var slut i alla fall så åkte vi hem, åt lite mat, sen satt jag vid datorn, och gick ner på stan i regnet och köpte sista minuten present till min mamma, som fyller år imorgon, och gissa vad jag gjorde för misstag sen är jag kom hem? Jo, jag somnade såklart. Och jag sov i flera timmar, fan, jag kommer ju inte kunna sova inatt nu lixom. Härligt!
Men aja, sånt är livet, haha!


Skolavslutningen 2009, åhh vad jag längtar till årets avslutning!

vilken jävla helg!

åååhhhh vad jobbigt. Imorgon ska jag upp ännu tidigare än åtta. Gissa varför? Jo, jag ska gå i kyrkan såklart. Jag och Moa ska vara korsbärare, fyfan! Ibland ångrar jag att jag valde att konfirmera mig alltså, men nu tycker jag att det är försent att hoppa av, det har ju ändå gått så lång tid, jag menar, det är ju om två månader som vi ska konfirmeras lixom.
Men hur som helst, efter att Moa och jag varit korsbärare så ska vi sitta med på gudtjänsten, där även alla föräldrar och konfirmander kommer vara (fattar ni då vad pinsamt detta kommer att bli?), och sedan blir det nog lite snack i församlingsgården och kanske lite fika skulle jag tro? Ahh, vad tråkigt det ska bli. Seriöst, vilken jävla helg, gå upp skittidigt både lördag och söndag, och slösa bort tiden genom att gå i kyrkan, fyfan säger jag bara!!
Men aja, när allt är över och jag är konfirmerad så får jag mina efterlängtade presenter. Inte för jag tror att det kommer vara så mycket bra presenter, det blir väl bara lite samlingsglas, silverskedar och sånt. Eller lite smycken troligtvis också, och det vill jag ju faktiskt ha! Och glasen och silverskedarna.. de är nog bra att ha när jag flyttar hemifrån. Så det blir säkert jätte bra.
Men nu ska jag sluta babbla om det här, det är väl säkert ändå ingen som vill läsa om det lixom. Så bajs bajs (hahah, jag är lite flummig idag!), vi hörs era små gullungar! ;)

bla bla bla armen

Idag fick jag gå upp klockan åtta för att göra mig iordning och äta frukost, sedan knallade jag iväg till Stora Torget där jag mötte upp alla från konfirmationen. Vi gick till S:t kyrkan och det var någon präst som pratade om att många barn inte har rent vatten och vi kan göra skillnad och bla bla bla armen (från sunes jul, haha!) Sedan gick vi till någon församlingsgård och där sjöng vi och ''dansade''. Sen fick vi mat från Kebab Baren, men man fick inte sitta där inne, nejnej, man var tvungen att sitta utomhus!! Aja, jag och Moa hitta några stenar att bosätta oss på, så där satt vi.
När vi ätit klart gick vi ner till Stora Torget, träffade Jenny en snabbis, skratta lite åt ''Peter på muren'' som Moa och jag på något konstigt vänster började kalla honom för. Han satt i alla fall och sjöng som en idiot med hörlurar i öronen. Ibland var han tyst, coh ibland tog han verklgien i från tårna. Han måste ha varit en jävligt glad och nöjd person som älskade livet, och att sjunga! hahah, gud!

Sen i alla fall så tog jag och Moa bussen till Ikano-huset där vi först fyllde i en lapp och fotograferades inför någon modelltävling, som Moa tvingade i mig i. Jag kan inte ens nästa lördag, då finalen är. Men aja, inte ens säkert att jag kommer med, och om jag gör det så får jag väl säga att jag har andra planer. Eller säger jag som Sofie satt jag skulle göra, nämligen ''förlåt, jag kan tyvärr inte då, jag ska upp till Stockholm och fotograferas'', haha, det vore ju lite chekt! ;) hahah

Men i alla fall, nu tänkte jag faktiskt plugga lite. Vi har så otroligt mycket prov och läxor nu, och jag har knappt börjat med något utav de. Trevligt.
Nej, men hörni, nu måste jag sluta skriva alltså. Ni kommer ju inte orka läsa allt, vi hörs! ♥

Dagens outfit


Ingen vidare bra bild, men skit samma,
kjolen kommer från Gina tricot! :)

En bra födelsedagspresent



Sofia ringde nyss och berätta detta för mig. En riktigt bra födelsedagspresent för mig! Jag kommer dö, och jag hoppas verkligen att gästerna inte kommer vid den tiden, för då missar jag det bästa!!! Hoppas jag har turen med mig nu.

Vem/Vilka det är som kommer säger jag på min födelsedag, alltså nästa lördag! ;)

Remember me

Jag vet inte vad jag ska säga. Remember me var så jäkla bra hela filmen, och så kom slutet, och förstörde hela filmen. Seriöst, ett asdåligt slut!! Därför rekommenderar jag inte att se den på bio, om man såklart inte hemskt gärna vill se den, men jag tycker att den är sevärd, men kanske inte betala hundra spänn lixom..
Men som sagt, själva filmen var skitbra, men slutet var absolut inte bra!

Hemma hos Moa

Yes, precis som rubriken lyder så är sitter jag hemma hos Moa just nu. Hon fixar sig lite, vi ska till stan sen. Ikväll blir det nämligen bio! Jag, Moa och Sofie ska se Remember me. Shit, jag kommer dö! hahah
Moa ska klä upp sig och jag bytte från kjol till tjocktröja, trevligt ;) haha, nej men seriöst, jag orka inte riktigt ha det längre, kände att jag ville köra på lite slappiskläder, hehe.
Men nu ska vi strax ta bussen ner till stan, hem till mig, hämta pengar, sen får vi se vart det bär ;) Bion börjar nämligen inte förnst klockan sex, så jaa.
Förresten, jag måste berätta en sak, visste ni att underarmen är lika lång som fötterna? Det visste inte jag, och jag trodde inte på Moa när hon berätta det för mig, men jag mätte, och jaha då, det stämde! Kolla ni också! :D

misslyckat

Öhm.. jag skulle smörja in mig med brun utan sol... men.. det blev lite mysslyckat, så jag kommer troligtvis vara helt fläckig imorgon... men det är såååå vackert! :D nooot.

Dusch med rakade ben

Nu ska jag hoppa in i duschen, och gissa vad, idag hade jag faktiskt tänkt att raka mina ben, för att just nu är dom så håriga att man kan göra långa flätor, HAHAH fyfan vad vidrigt! xd Nej, men seriöst, det var faktiskt aslänge sen jag  rakade mina ben, så jag känner att jag måste komma in i det fräscha nu lixom, haha! Skit samma, jag kan inte göra några bra bortförklaringar, jag ska duscha nu i alla fall. Vi hörs imorgon, puuuuuss

Planer för bio

Min kan har lagt sig på golvet som en liten kanelbulle. Jag fattar inte vad han tänker med ibland asså! haha, så jäkla söt han är ♥

Hur som helst så sitter jag och Moa och diskuterar hur vi ska göra med bio. vi hade tänkt att gå imorgon, men Jenny och Sofie också, men man kan bara köpa, och det finns ändå bara raderna längst fram kvar. Så därför funderar vi på att gå på lördag istället, och gissa vad vi ska se? Remember me såklart! :D

Åhh, jag har velat se den så gärna enda sen jag visste att den skulle spelas in lixom, och de som har sätt sen säger att man tjuter som en gris. Trevligt alltså, jag som tjeter till allt, fan vad jag kommer tjuta! Men aja.


Robert Pattinson, en utav huvudrollerna i filmen. Fan vad snygg han är!!

todays dresscode & facelook


Den fina rosetten kommer ifrån Bikbok!

Torsdag 18/3

Jag är hemma från skolan nu! Eller ja, jag kom hem för ett tag sedan, men har smällt i mig lite mellanmål nu. Var så otroligt hungrig! Och tur var väl det, för mat är nyttigt! Visste ni att man ska äta var 3:e timme? ;p

Hur som helst, idag i skolan har jag haft ett väldigt blandat humör. Ibland har jag garvat så mycket att folk bara tittat på mig och trott att jag är fullkomligt dum i huvet, och ibland har jag varit så trött och hänging att jag nästan somnat. Men jag klarade av dagen, och det var väl huvudsaken! ;) hahah

Glasögon på beställning

Synundersökningen gick bra, och jag får mina glasögon om ungefär en vecka! Så jäkla skönt att ha ett par, typ som nu när jag är förkyld hade det varit bra att ha ett par, eftersom man helst inte ska ha linser i när man är förkyld.
Men glasögonen är i alla fall rätt snygga, men jag visar er när jag fått hem dom! det kommer kännas så jkla ovant att ha dom, så jag kommer nog inte ha dom så mycket i skolan, menmen. hehe

Snart är det nog kvällsmats dax, och sedan får vi se vad som händer. Kanske något bra på tv? Men ska nog lägga mig tidigt idag, för imorgon hade jag tänkt att gå till skolan. Trevligt att snora ner alla, men aja, sånt är livet lixom! haha, puss så länge.

varför tittar inte solen fram idag?

Om en timme ska jag till optikern för att gå på synundersökning, och beställa nya linser, för att mina är slut, och så ska jag kolla när jag får mina glasögon med.
Och på tal om glasögon, jag hade tänkt att gömma mig under ett par stora solglasögon och en stor halsduk när jag går iväg dit, men eftersom inte inte är så mycket sol idag så kommer det bara se konstigt ut. Fan då, jag kommer ju skrämma livet ur både dom jag möter på stan, och optikern. Menmen, så får det bli, för jag orkar fan inte sminka mig för att gå ett par hundra meter, göra synundersökningen, och sedan gå ett par hundra meter till.
Men jag är faktiskt ganska arg att solen inte tittar fram idag. Varför just idag för? -.-

Näsblod som fan

Jag är hemma från skolan idag med. Och tur är väl det, för nyss så fick jag världens näsblod, jag hade över hela händerna, bröstet, ansiktet, fyfan. Så det var tur att jag var hemma när det hände.
Jag och min syster har i alla fall sett på film, VinterViken heter den, skit bra måste jag säga! Men jag grät faktiskt ingenting, det är ju helt amazing asså! Jag som gråter till allt i vanliga fall! xd
Vi ska väl snart äta lunch antar jag. Får se vad det blir, något enkelt, pasta eller färdigpizza som bara är att värma i ugnen. Hur som helst så måste jag nog gå och ta ut tussen i min näsa nu. Men jag uppdaterar mer senare! Puss

Nyduschad

Nu har jag duschat, och tänkte gå och lägga mig nu. Jag får se om det blir någon skola för min del imorgon, det beror helt på hur jag mår. Om jag mår som jag gör idag så har jag faktiskt ingen lust att gå till skolan alls, så jag får se om jag mår bättre eller inte.
Hur som helst så måste jag välja fram kläder nu, ifall jag ska till skolan imorgon så är det bra att ha det framplockat, som alltid, lixom. hehe. Vi hörs imorgon! :)

Mina tangenter är tröga

Har inte gjort så mycket idag. Spelat lite Te sims 2, sovit, gosat med katterna, cillat runt, och så har jag aft tur att det varit mer som varit sjuka idag, så bland annat Emil och Linnea (och Eric, haha!) har underhållt mig.
Har ju varit lite girlfaight mellan Linnea och mig tidigare, men nu jävlar satte det fart igen, och vi var lite konstiga som vi var när vi var bästa vänner.
Nu gick min syster iväg oc köpte godis... hm.. allt som är gott är nyttigt säger hon? Jag kanske ska börja lyssna på henne istället för på mina föräldrar? Jag tycker faktiskt att hennes definition låter bättre än mammas och pappas. Men det tycker väl dom flesta? ;) hahah!

Jag blir så instängd och konstig när jag är sjuk. Jag tycker allting är kul (även om jag har så ont i halsen så jag knappt kan skratta nu), och jaa.. jag är allmänt konstig bara. Eller ja, jag är alltid konstig.. men ja..
Hur som helst. Jag tror jag ska sova en stund, tills min syster kommer hem. Puss

Förresten, mina tangenter är grymt tröga. Därför kanske inte alla bokstäver kommer med hela tiden, men jag försöker titta igenom och se så att allt är som det ska, men ibland kan man missa något i alla fall. Men så ni vet, det är någon smuts under tangenterna lixom.

Varför är inte jag i skolan nu?

Det är tisdag, och jag är inte i skolan. Varför det? Jo, för att när jag vaknade av väckarklockan klockan sex imorse, och gick upp, så snorade jag mer än vad jag gjorde igår (och igår snorade jag ändå förskräkligt), och jag hostade som aldrig förr. Sen när pappa fråga hur jag mådde, och jag skulle svara, då hade jag nästan tappat rösten, så mamma och pappa bestämde att jag skulle få vara hemma idag. Och tur var väl det, för jag hade verkligen inte velat gå till skolan och snora ner alla, och hosta ner alla. Det känns ju inte sådär jätte fräscht asså. haha! Jag känner mig så jäkla äcklig när jag är förkyld.
Och jaha, nu börjar min idioter till grannar att borra igen, fan, jag har inte hört dom sen i fredags. Men nu börjar dom igen, fan då, dags att välkomna huvudvärken också! *suck*
Nej, hörni, nu ska jag lägga mig och gosa lite med min otroligt hårga kat Gösta en stund, sedan ska jag nog starta sims tror jag :D har inte spelat det på skit länge ju!
Vi hörs sen! :*

Trött och förkyld

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Jag är jätte trött, och jätte snorig, och har jätte ont i min stackars lilla hals. Jag mår inte så bra alltså. Fan att jag alltid ska drabbas av dessa förkylningar. Det är så jäkla jobbigt! Hoppas verkligen att den försvinner snart.
Jaja, nu ska jag sova, så vi hörs imorgon! Kyyysss

Dresscode



T-shirt: Gina Tricot
Jeansen (ser man typ inget av men ändå): H&M
Koftan: Mammas gamla
Armband: Bl.a från H&M & Gekås/Ullared
Det helt vanliga vita linnet: Gina Tricot

Måndag 15 mars

Jag är nu hemma! Skolan idag har gått bra, jag har dock varit så fruktansvärt förkyld! Men jag mådde helt okej, så jag och Moa stack till stan. Vi gick först till donken och chilla, där vi mötte Karl och... Andreas tror jag han hette? men sedan i alla fall följde vi med dom och kolla solbrillor. När det var klart så gick vi tillbaka till donken och satt där ett tag, innan jag och Moa gick iväg till sallads baren och köka en jätte god sallad. Men jag blev så jävla mätt, så jag orkade inte riktigt allt. Shit the same, ingen intressant information direkt.
Men sen chilla vi runt på stan, satt inne på donken ett tag, och det kom några random tjejer till oss. Eller Moa hade tydligen träffat dom i fredags, då det hände lite saker. Hur som helst, jag började bli så trött, eftersom jag inte är rikigt frisk. Jag är ju så jäkla förkyld. Men vi hälsade lite på en gammal klasskamrat, Isac, det var riktigt länge sen alltså! Men när vi pratat med han en stund så knallade jag hemåt. Kände att det var dags då, för jag var verkligen trött!
Nu tänkte jag sitta vid datorn tills klockan åtta, för då är det Familjen Annorlunda som jag ska se på, och när det är slut så ska jag faktiskt gå och lägga mig. Hoppas jag mår bättre imorgon, för just nu mår jag faktiskt skit om jag ska vara ärlig. Jag kan fan knappt andas, och halsen kliar så jag blir alldels tokig. Gaaash. Menmen, vi hörs sötisar ♥


Öhm, jag var skit ful.. Men Moa och jag inne på Monki i alla fall ;)

Skola

Idag mina damer och herrar så ska jag ha jeans så mig för första gången på ett år. Och jag har lovat mig själv att inte byta till leggings under skolans gång, så jag har inte ens med mig ombyte! Detta kommer bli stelt och obekvämt. Men shit the same, jag ska klara det! :d vi hörs igen när jag kommer hem, nu är det dags att gå till bussen. Puss!

Söndagsångest

Nu har jag duschat, och ska strax gå till sängs. Fan, imorgon är det skola för första gången på tre veckor, snacka om att jag har extrem söndagsångest!! Fyfan alltså, och jag slår vad om att jag kommer missa bussen och shit imorgon, nej, jag får ta och gå upp lite tidigare än vanligt, så retligt att missa bussen första dagen lixom. Och vi har dessutom musik uppe på kärna skola, så det känns ju inte sådär jätte kul just därför.
Men hur som helst så hörs vi imorgon, puss :)

Rött fick det bli

Nu har jag målat naglarna, och satt dit små nagelklistermärken. Den här gången blev nagellacken rött, en vacker färg (dock inte lika fin som rosa, men man måste ju variera sig lite!).
Min syster sitter och lyssnar på Emil i Lönneberga sånger, seriöst, hon är rätt speciell, min syster ♥
Men nu sa jag titta på Blåsningen, vi hörs sötungar! :)


Såna här naglar ungefär blev det, fast röd färg, och inte satt klistermärkerna på samma plats oså, men ahh på ett ungefär! ;)

Manhore

Jag och min syster har tagit hand om disken, och hon har sjungit lite ''Manhore manhore, I can be your'e manhore'', en annan verision av Manboy alltså, som hon kommit på själv! Eller ja, det kanske ni förstod xd
UEEWW nu sprayade hon hårspray på mig :s hahah, aja, sen tänkte vi baka lite havrekakor, och fetta oss lite framför en bra film! Annars så ska jag inte göra så mycket idag. Vi har har pillat lite med scrapbook och så. Men ska ta det lugnt hela dagen, eftersom jag verkligen är skitförkyld! Snacka om dåligt imunförsvar. hmm..
Menmen, så äre. Jag har ju precis varit sjuk så då får man väl sämre imunförsvar lixom. Men vi hörs, nu ska vi baka havrekakor! :D Puss

08:29

Jag vaknade för en timme sen. Jag har legat här i en timme och försökt somna om, men det går verkligen inte. Jag kan inte andas. Asså fan, jag hade precis blivit frisk från maginfluensan, och så nu är jag helt dyförkyld! Usch.
Men jag får väl gå upp och äta frukost då, för här i sängen orkar jag inte ligga och dra mig längre.

Och jag måste bara be om ursäkt för de inlägg jag gjorde igår kväll, men jag blir alltid sån, hehe..

Sleepless

Okej, förlåt, men jag går alltid in så jävla mycket för Melodifestivalen. Och när någon som (enligt mig) inte ska vinna så får jag fullständig panik. Jag höll ärligt talat på att börja gråta när jag förstod att det var Anna Bergendahl som var vinnare i år. Men jag blir så här galen varje år, men det går över efter ett tag. Jag lovar, tillslut kommer jag säkert gå omkring och sjunga på låten, bara för att den spelas överallt, men jag kommer inte bli trött på mig själv i alla fall. Exakt så blev det i alla fall förra året. hehe.

Men hur som helst, jag sa ju att jag skulle sova i mitt förra inlägg, men jag kunde inte det, så jag gick till hallen och hämtade hörlurarna ur jackfickan, så nu ska jag dunka Manboy och Sleepless tills jag somnar. Hoppas det får mig på andra tankar än Anna Bergendahl! ;)

Jag kan inte vara vaken mer

Nej, det är sant, jag kan inte vara vaken mer. Jag är så jäkla deppig för att det blev fel vinnare, i år igen. Eric kom tvåa, vafan kunde han inte vunnit hela skiten för istället? Jag är så jävla arg. Jag kommer vara deppig över det är i minst en vecka. Och jag kommer inte kunna lyssna på radio på två månader, för där kommer Anna Bergendahl att spelas 24/7. Fan då. Nu ska jag sova. Jag klarar inte av det här mer.

FITTA!

Ursäkta språket på rubriken, men FAN vad arg jag är!!! Anna Bergendahl vann! Fan då, vad tänker folket med? Okej, låten är väl bra. Men jag menar.... NEEEJ! Fan! Eric, Darin eller Ola skulle vunnit. Jag lovar, det skulle funka bättre i Norge! AHHH vad arg jag är! Hon och Tiomteij var dom enda jag inte ville skulle vinna. Fan då!!! :@

Kent, scrapbooking, räkor och Melodifestivalen

Pappa dunkar Kent i vardagsrummet, och jag sitter här inne i mitt rum och scrapbook;ar lite. Jag har nämligen kommit på att jag fick lite grejer till det när jag fyllde år förra året, men det har inte blivit av att göra någonting av det. Men nu när jag och syrran äntligen tagit tummen ur röven och framkallat lite kort, då jävlar tänkte jag! ;) haha, jag är inte direkt så bra på det, och har inte så bra fantasi, men jag gör så gott jag kan, och detta är ju mycket roligare än ett vanligt fotoalbum! Man framkallar lixom aldrig kort längre, så det är ju kul att ha ett fotoalbum med masser blandade kort, och som dessutom har masser fina klistermärken m.m i.

Men nu ska jag gå och äta räkor och vitlöksbröd. Är inte så förtjust i räkor egentligen, men jag får äta några, och sedan vitlöksbröd. Men jag är inte så hungrig i alla fall.

Och just det ja, om en timme börjar finalen i Melodifestivalen! Shit så nervös jag är!! Jag tror jag dör, seriöst! Alltså man kan ju aldrig räkna med Sverige, så jag menar, det kan ju lika gärna vara Timoteij som vinner! Alltså, dom är ju inte dåliga, men det skulle absolut inte passa i Eurovision. Jag tror på att vi ska skicka en ung kille med fartig låt. Alltså Eric Saade eller Ola. Det tror jag funkar! Så jag hoppas det blir som jag vill för en gång skull! ;)

Ny kjol



Detta är kjolen som blev köpt idag. En midjekjol med ett grymt mönster! Och jag tycker det är lite kul att den heter ''Matilda skirt'', dock stavas ju jag med h, men i alla fall.
Den är ju väldigt billig, och snygg! :)

Hemma från stan

Nu är jag hemma från stan. Jag, min syster och min mamma knallade runt lite, och jag och min syster fick en kjol utav mamma, för att vi inte hade några pengar, skit snygg! Visar den sen!
Men sen efter att vi kikat runt lite oså så gick vi och åt på McDonalds, vi brukar aldrig äta där annars. Men där åt vi i alla fall. Och innan vi gick hem sen så givk vi och handla lite mat till kvällen.
Nu tänkte jag vila middag lite faktiskt, jag känner mig helt medvetslös om jag ska vara ärlig. Men jag har ju precis varit sjuk, och då blir man sån, hehe.

Puss

Good morning!



Idag vaknade jag klockan sju, men lyckades somna om sen igen till halv tio ungefär. Jag har sovit jätte dåligt hela natten, och jag vet inte vad det beror på. Kanske för att det varit så äckligt varmt i rummet, och för att jag haft ont i kroppen. Men skit i det nu, jag ska i alla fall följa med min mamma ner till stan idag hade jag tänkt, för att få lite frisk luft. Men det blir troligtvis inte någonting för min del, men vi får se hur det blir. Jag behöver ju som sagt lite frisk luft.
Så nu ska jag börja göra mig iordning, men vi hörs sen! ♥

Detta är skandal vafan

Molly & Jonathan åkte ur idol, och Willy är kvar!! Seriöst, jag tycker Willy är rolig och så, men jag menar nu när de par som verkligen är bäst är kvar, så åker en utav dom ut. Det hända samma sak förra veckan. Allstå vad är det folket inte förstår? Willy kan bara inte dansa! Visst har även han utvecklats, men han är så himla mycket sämre på att dansa än resten utav alla par! Åhhhh vad jag blir trött på sånt här. Samma sak varje år. herre gud.

baaajs

Let's Dance börjar om tio minuter, så det ska jag se på. Och att få i sig tacos förut gick ju inte sådär jätte bra alltså, jag blev mätt nästan direkt. Så jag fick inte i mig så mycket.
Öhm.. mer vet jag inte vad jag ska säga. Jag hade inget att göra så jag tänkte ''jag kan uppdatera bloggen lite'' men eftersom jag inte har någonting vettigt att skriva om så blir detta ett väldigt ointressant och onödigt inlägg, men shit the same, nu ska jag se på Let's Dance! ;)
trevlig rubrik också!! xd haha!

16:42

Jag börjar äntligen känna mig som en människa igen! Har dock fortfarande väldigt ont i kroppen, och så fort jag reser mig ur sängen får jag fruktansvärd huvudvärk. Och det hela blir ju inte bättre när mina idioter till grannar sätter igång och borrar lite då och då.
Ja ja, jag har i alla fall precis ätit en glass och ska hitta på någonting att göra nu. Kanske någon film? Eller så går det något bra på tv. Jag får se.
Ikväll blir det tacos till middag, och det sårar mig lite, för jag har inte direkt någon matlust om man säger så. Jag som älsar tacos. Men jag ska fan tvinga i mig lite ändå! :D jag är faktiskt rätt hungrig, eftersom jag bara ätit en skål med yoghurt, druckit lite äpple juice och så nu åt jag ju en glass. Det är lixom det ändå jag fått i mig idag, så jag ska nog kunna trycka ner lite tacos också! hehe
Puss

Fredag morgon

Jag har nu vaknat, och ätit en skål med yoghurt. Idag har jag ännu ondare i kroppen, så jag vaknade jätte tidigt, trots att jag får sova hur länge jag vill egentligen. Och nu när jag har ätit så mår jag illa också, men det är nog färdig spytt, eftersom jag inte kräktes på hela dagen igår.
Men hur som helst så ska jag ta mig en dusch, och bädda rent i sängen sen. Jag har inte så mycket mer att säga, men hade inget att göra, därför passade jag på att uppdatera lite. Men vi hörs trologtvis senare! :)

Det är jobbigt det här!

Jag har ont i hela kroppen. Fan vad ont jag har. Det är rikigt jobbigt måste jag säga! Varmt är det med. Men men. Nu ikväll har jag i alla fall fått i mig en macka och två små isglassar. Ett glas resorb tvingade mamma i mig också, för att få tillbaka allt jag spytt upp.
Och nu har jag försökt att titta på Bella & Tyras show, men det hackade för mycket så jag gav upp. Istället ska jag gå en runda i lägenheten, sedan ska jag sova. Vi hörs imorgon, och vi får hålla tummarna på att jag får sova lite mer inatt! ;)


En dålig bild från Kentkonserten igår.

Sjukling bloggar från mobilen

Jag orkar inte böja mig ner och ta upp min dator som ligger precis nedanför min säng. Istället bloggar jag från mobilen, eftersom den var närmare. Hur som helst så kurrar min mage förfullt, och jag är skithungrig, men jag har ändå ingen matlust. Tråkigt har jag med, men det finns inte speciellt mycket att hitta på när man mår så dåligt som jag gör. Jag har jävligt ont i kroppen, men jag ska försöka sova lite i alla fall. Vi hörs sen, puss.

Konserten blev inte som jag hoppats på.

Konserten blev inte lika bra som jag hade hoppats på igår. För lite inna vi skulle gå så sa jag att jag mådde illa, men jag trodde inte det var något, eftersom det bara kändes som att jag var mätt. Jag tyckte det var lite konstigt att jag var så mätt att jag mådde illa, eftersom jag inte hade ätit så mycket.
Men när vi var på väg till konserten så mådde jag jätte illa, så vi gick in till Hemköp och köpte en cola till mig. Sedan knallade vi vidaare till Cloetta Center där konserten skulle hållas. När vi kom dit och skulle visa biljetterna så var jag tvungen att visa vad jag hade i väskan, och jag fick varken ta med mig colan eller kameran in. Så vi var tvungen att ringa efter min bror som fick komma med bilen och hämta upp kameran.
Sedan gjorde pappa och jag ett nytt förök att komma in, och då fick vi komma in. Men när vi satt och väntade på att Kent skulle komma så mådde jag verkligen jätteilla. När förbandet hade startat sprang jag ner till tjejernas toa (jag var nära på att springa in på killarnas) och spydde. Jag hann inte ens stänga dörren till den toa jag var på. Det skvette överallt, så jag fick torka lite och gick sedan tillbaka och satte mig på min plats.
Pappa fick fråga några tjejer om vi kunde byta plats så att jag fick sitta längst ut, och det fick jag.
När Kent hade kört några låtar var jag tvungen att spy igen. Jag sprang fort ner till toaletterna, den här gången hann jag precis stänga dörren, sen kom det. Och det kom en jävla mycket alltså! Men jag sket i det och sprang upp och satte mig på min plats igen, lite skakis.
Jag klarade mig resten utav konserten, trots att jag mådde skitilla, jag jag kände mig nästan medvetslös så trött jag var. Pappa frågade mig flera gånger om vi skulle gå hem, men jag ville verkligen inte det, så jag plågades genom hela konserten.
Men konserten i övrigt var verkligen grym! Vi såg rätt bra, men det blev tyvärr inga bra bilder eftersom jag bara kunde ta med min mobil, men jag ska visa er sen i alla fall.

Hur som helst, när jag kom hem sen så spydde jag en gång, och så inatt spydde jag så många gånger att jag kan fan inte räkna alltså. Det var hemskt, för jag hade ju ingenting att spy upp de senaste gångerna heller. Det kom bara vatten, och sen gjorde jag kräksreflekserna, utan att det kom något lixom, och det är fan asjobbigt.
Men pappa har i alla fall ringt till dagiset och till skolan och sagt att jag är sjuk. Och fan, imorgon är min sista dag på dagiset, och det är ju inte säkert att jag kommer då. Fan också.

aja, nu på morgonen har jag i alla fall inte spytt något, även om jag mår skit. Och en så länge har jag fått i mig två skedar naturell yoghurt och lite vatten. Men nu ringde pappa, och han sa att han ska åka förbi affären och titta om han hittar isglass att köpa till mih. För det vore ju riktigt gott! :D jag får ju inte i mig så mycket mer heller..

Men nu ska jag dricka lite vatten, sen ska jag sova tills pappa kommer hem. Och som ni säkert förstår så kommer uppdateringen inte direkt att vara på topp, men om jag får det jävligt tråkigt (vilket jag troligtvis får) så kommer jag kanske att slänga in mer inlägg.

Puss på er sålänge! (eller ni kanske inte vill ha en puss utav mig nu när jag har maginfluensa..)

I'm home

Jag kom hem för ett tag sedan. Har ätit lite mellanmål, eftersom man inte får i sig så mycket på dagiset, när man ska hjälpa alla ungar. Hur om helst så funderar jag på om jag ska gå och lägga mig och sova en stund, eller om jag ska börja platta håret. Jag kanske blir ännu tröttare om jag sover en liten stund.. Jag tror jag börjar platta håret nu faktiskt. Sedan ska jag byta kläder. Ladda kameran måste jag göra med.
Vi hörs senare! Puss

Grattis på födelsedagen Sofia! 15 år nu, det känns väl inte så dumt va? ;d
Love ya!

Nu har jag rast

Nu har jag rast, så jag passar på att blogga lite. De stora barnen bakar och de små sover, så eftersom det var lugnt nu kunde jag därför passa så att ta min rast. Idag får jag troligtvis sluta några minuter tidigare, så att jag hinner med en tidigare buss hem, för att igår så drog jag över lite på tiden. Och eftersom jag ska så konsert idag så passar det utmärkt att sluta lite tidigare idag! :) nu ska jag nog försöka sova lite, precis som en annan praktikant här i personalrummet gör. Ser nog väldigt kul ut om nån kommer in och så sitter vi och sover här, men det är väl såna smällar man får ta ;) haha! Puss så er

Snart läggdags

Klockan har snart tickat enda till halv tio, och det börjar bli läggdags för min del. Imorgon bär det nämligen av till Kent konsert här i Linköping, efter att jag slutat på dagiset. Och jag vet ju inte riktigt om man får ta med sig systemkameror, men jag tror jag tar med mig den och chansar. Det är bara att tuta och köra lixom, och så får man hoppas på det bästa.

Nu ikväll har jag i alla fall tittat på Halv ått hos mig och Bygglov. Inget utav programen gillar jag speciellt mycket egentligen, men jag hade ingenting annat att göra. Men när Byggov var slut så tog jag mig en dusch, jäkla skönt!
Nu ska jag som sagt börja göra iordning mig för natten, så hörs vi imorgon!
Det är inte säkert att jag hinner blogga när jag kommer hem från praon, men jag borde hinna skriva ett litet inlägg. Hur som helst så skriver jag ett inlägg när jag har rast imorgon, i för säkerhets skull.
Nu säger jag godnat, och sov så gott!

SVAREN FRÅN FRÅGESTUNDEN!

1.Allt bra?
Jag mår toppen! :D

2.Några percingar/tatueringar?

Nix

3.Planer att skaffa det?

Jag har under en period nu velat tatuera in symbolerna för tro,hopp & kärlek någonstans på min kropp. Förut var jag inne på nyckelbenet, men jag tror inte jag vill ha där längre, utan på något annat ställe, men jag vill fortfarande göra den! Percingar skulle jag också vilja ha. Förut ville jag endast ha i tungan, men nu är jag sugen att pierca mig på masser med ställen! Dock får jag varken pierca mig eller tatuera mig innan jag är 18 år. Tyvärr.

4.Hur skulle du beskriva din klädstil med högst tre ord?

Ojoj, svårt! Jag får endel kommentarer om att jag är fjortis, men jag tar mest på mig det jag tycker är snyggt och bekvämt. Så det var en svår fråga! Jag kanske kan återkomma med den ;)

5.Vad är ditt bästa skönhetstips?
Ta hand om dig! Drick inte alkohol, rök inte, ta inga droger, ät inte för mycket onyttigt, använd inte för mycket smink, och använd krämer som är bra för just din hud.

6.Hur sminkar du dig? (typ vardags)
Till vardags har jag bara foundation och masscara, och ibland har jag även vit kajal.

7.Ditt livs motto?
Man lever bar en gång, ta vara på tiden medan du lever den, lev livet och ha det kul! Livet har en mening!

8.Vilka bloggar läser du dagligen?
Foki, Kenza, Mamma Nadja, Falsksanning, min systers och mina vänners.

9.Vad vill du bli/studera i framtiden?

Jag vill jobba med människor. Riktigt vad vet jag inte än. Men psykolog, sjukgymnast, förskolelärare eller liknande.

10.Vad tycker du om unga mammor?

De är otroligt starka! Jag vill själv bli en ung mamma, dels för att jag ser upp till unga mammor så jäkla mycket, och för att jag älskar barn och vill själv kunna ta hand om och uppfostra ett litet liv. Sen är det ju lite för tidigt nu, så jag väntar gärna några år till, så att jag får gå klart den utbildning jag vill gå!

11.Hur länge har du haft din blogg?

Sedan februari 2009.

12.Vilken är din favoritmaträtt?

Hm.. Jag skulle nog säga lövbiff invirat i vitlöksost, och till det hasselbackspotatis och rödvinsås :)

13.Gillar du choklad?
OM jag gör!!! Jag älskar choklad! Dock tål jag inte riktigt det, men ser jag till att ta min magmedecin som jag ska så brukar jag kunna äta det ändå! Och det är tur det! ;) haha

14.Är du bra på biologi?
Nej, det skulle jag inte säga. Jag är inte så förtjust i något utav no-ämnena.

15.Vad gör du på fritiden?
Just nu, under praotiden, är jag väldigt trött eftersom det är utmattande att jobba på dagis, så när jag kommer hem sitter jag mest vid datorn. Annars när det är skola brukar jag umgås med kompisar, mest på stan, och ta en fika eller bara chilla runt.

16.Vem betyder mest för dig och varför?

Oj, jag har många människor i min omgivning som betyder mycket för mig. Men mest betyder nog min syster faktiskt. Varför är för att hon är helt enkelt så underbar, och jag vet att jag kan prata om allt med henne (även om jag inte alltid gör det). Jag kan lixom alltid lita på min syster, om någonting går snett.

17.Hur många syskon har du?
Jag har 3 syskon. Två storebröder och en storasyster.

18.Går du på någon sport?
Nej det gör jag inte. Jag har gått på dans i ca 6 år, men jag slutade för att jag hade inte längre lika stort intresse, och speciellt inte för den dansstilen.

19.Hur lång är du?

Jag är 162 cm.

20.Hur mycket bryr du dig om ditt utséende?
Ja, om jag säger såhär, att jag kan knappt gå utanför dörren utan smink och i mjukisbyxor. Jag tycker själv att jag är söt när jag har smink på mig, men eftersom jag har så många ärr från min acne i ansiktet (som nu det mesta är borta), så ser jag ut som en prickig gris. Därför vill jag helst inte visa det. Men man kan väl säga att jag bryr mig ändå ganska mycket om utséende. Jag tror att det gör nog dom flesta ;p

21.Hur kan du vara så söt?
NAMEN NAAAWWW :$ :$ Tack för det! Alltså jag har ju ärvt mitt utséende utav mina släktingar, främst mina föräldrar, så jaa..

22.Vad är du mest rädd för i hela livet?
Oj, jobbig fråga. Men det är väl att jag blir fattig och inte har råd att göra det jag vill, och inte heller råd att försörja mig och mina barn. Men jag vet inte, jag tycker den där frågan är så jobbig. Alltså jag tänker inte så mycket på den biten, utan försöker mest ta dagarna som de kommer.

23.Är du kär nu?
Nej :)

24.Har du gjort någonting du verkligen ångrar?
Ja, endel.Vad berättar jag tycärr inte.

25.Vad fick dig att börja blogga?
Jag började läsa bloggar, och några utav mina vänner skaffade bloggar, så jag tänkte skapa en blogg för att skriva texter och dikter i. Och även ha med lite vardag. Men när jag skapat bloggen så började jag skriva vad jag gjorde om dagarna, och allt som jag tänkte kom upp. Dock anser jag att min blogg idag är så himla olik än vad den var när jag startade den!

26.Hur många besökare har du på en vecka?
På en vecka? Oj, orkar inte räkna!

27.Favoritminne?
Jag har många underbara minnen, men bäst är nog sist jag var på Kreta. Fast jag tro ärligt talat att Kreta nu i maj, med min syster och min mamma, kommer bli ännu bättre! :d

28.Mest läsvärda blogg? (förrutom din egen;))
Haha! Snäll tjej det där! Har du nån blogg? ;d ''Jenny''? Kommentera till detta inlägg i så fall!
Men hur som helst, den mest läsvärda bloggen enligt mig är nog... Kenzas :)

29.McDonalds eller BurgerKing?
Donken!!

30.Pizza eller hamburgare?
Hemmagjord hamburgare eller donkens cheeseburgare! ;)

31.Hund eller katt?
Katt!

imorgon smäller det

Yes, imorgon drar jag och pappa på kent! Skulle nog träffa Felicia där kanske också. Fan vad kul det ska bli! Har dock inte fått reda på om man får ha systemkameror där än. Men ska göra allt jag kan för att ta reda på det. Seriöst, jag vill verkligen. Eftersom att jag har sittplats så kommer jag inte få några bra bilder om jag inte kan zooma så bra. Fan då, säg att man får ha det! Om någon vet, kan ni väl kontakta mig? :)

Mathilda svarar!

Nej, det blir inte svaren från frågestunden riktigt än, men jag tänkte däremot svara på en fråga som jag fick för rätt länge sen!

Och den frågan var, vad jag använder för läppstift på mina läppar

Men svaret är, jag använder inte läååstift, utan jag använder Nivea lipcare pearl & shine. Det mjukar upp läpparna, samtidigt som man får en ljus, rosa färg på läpparna. Och jag måste bara säga en sak, att på förpackningen står det 'för kyssmjuka läppar''. Det tycker jag är lite gulligt! :D hehe

9 mars

Hej!
Jag tog bussen hem som vanligt idag vid tjugo över tre. Var hemma vid fyra nångång. Nu har jag svarat på de flesta frågorna från frågestunden, men jag känner att jag har ändå inte tid att svara på riktigt alla, så de som var för svåra skippade jag faktiskt. Men jag lägger upp svaren sen!

Nu hade jag tänkt att vara lite social med familje, innan det är dags för kvällsmat. Sedan ikväll får vi se om det är något bra på tv. Om det inte är det får jag väl hitta på något annat. Vi hörs sen i alla fall, för jag känner at jag inte har något mer att skriva nu. Det blir ett ganska ointressant inlägg dethär ;p haha, puss!

FRÅGESTUND!

Jag har inget att göra, och kör därför igång med en frågestund! Ni får fråga exakt vad ni vill, men det är inte säkert att jag svarar på allt. Men ställ som många frågor ni kommer på, så svarar jag på dom när jag tycker att det räcker!

Hemma

Nu är jag hemma! Och trots att det var rätt lugnt idag på dagiset, för att det var rätt många som var sjuka och borta, så är jag ändå jätte trött! Så jag funderar på att lägga mig och vila en liten stund. MEn den här gången ska jag inte göra som jag alltid råkar ut för, nämligen att råka sova tills det är middagsdax! Utan idag ska jag bara sova i några minuter hade jag tänkt.

Eller nej, nu frågar mamma om jag kan tänka mig att följa med henne och handla. Och som ni förstår så har jag egentligen ingen lust med det, men jag ska nog vara snäll och följa med henne ändå. haha!
Vi hörs ikväll!
Kyyyysss

Bloggar från mobilen

Hejhej! De minsta barnen sover och de lite större är ute och busar. Jag passar därför på att ta min rast nu. Jag vill helst inte vara ute, det är så fruktansvärt kallt! Jag skulle egentligen vilja sova med de minsta, men eftersom jag inte får det så får jag väl slumra till lite här inne då. Hoppas bara ingen kommer in, hehe! ;p men hur som helst, jag bloggar när jag kommer hem sen! Puss :)

Sunday

Hejhej!
Just nu sitter jag med familjens katt Doris i knät. Jag har precis tittat på Blåsningen med pappa, och innan det åt vi en jätte god middag, som bestod utav lövbiff inrullade i vitlök&ört ost, till det var det någon kryddad potatis, och sås och sånt där. Super gott!
Idag ahr jag även varit i motala och hälsat på min farmor och farfar. Riktigt trevligt måste jag säga. Och som vanligt så fikade vi så det står härliga till.
Nu känner jag mig ganska trött, så ska kolla vad jag ska ha för kläder imorgon, sedan ska jag tvätta bort sminket och göra iordning mig inför natten. Så om nån halvtimme-timme så är det dags för mig att gå till kojs.
Så därför bloggar jag troligtvis inte något mer idag, men vi hörs imorgon efter att jag kommit hem från dagiset!
Puss & Godnatt!


Solsken vid stångån

Godmorgon sverige!

Igår sa jag att jag skulle sova länge idag, men nej, så blev det inte. Mina föräldrar väckte mig halv tio, great. Hur som helst så har jag precis ätit frukost nu, och ska snart börja göra mig iordning skulle jag tro. För pappa kom precis in i mitt rum och fråga om jag ville följa med till motala idag för att träffa farmor och farfar, så jag funderar på att göra det. Men vi får se hur det blir.
I alla fall, igår så kommenterade en vän till mig att jag var med i en utav Eric Saades videos, och jo tack, jag vet, och jag ser ut som en flodhäst. Jag säger bara Tack gode gud att dom bara la upp videon, och inte bilderna på mig och Eric, på hans hemsida, för då hade jag dött. Han sa att han skulle lägga upp bilderna, men det gjorde han aldrig, och det var tur det, haha!
Men nog med det, jag ska välja kläder och bla bla bla nu. Vi hörs senare! :)

Jag är ganska nöjd ändå



Pernilla Wahlgren och Jessica Andersson gick till final! Och jag är ganska nöjd ändå, även ifall jag egentligen ville att Pernilla Wahlgren och Alcazar skulle gå vidare. Möjligtvis Alcazar och Neo. Men de här två tjejerna funkar helt utmärkt! Jag är bara glad att det inte blev Orsas spelmän som gicm vidare till final! Jag blev lite smått orolig när de gick vidare från första duellen, men tur som fan att de inte kom längre än så!

Nu är jag faktiskt trött, så jag ska gå och lägga mig. Och min syster ska sova nu också, så det kanske är dags för mig också. Även ifall hon ska upp jäävligt tidigt imorgon, och jag ska.... sova länge. hehe. Hur som helst, vi hörs imorgon, och sov gott alla fina läsare!! :)

Inte världens bästa bilder direkt, men jag lovade er att lägga in dom.

 

 





Coca-cola och naturgodis

Min bror följde med mig ner till Hemköp, vi köpte mat, coca-cola och naturgodis. Mums! Dock är jag så trälig när det gäller naturgodis och sånna godheter, att jag äter upp allt innan då jag egentligen ska ha det. för det var ju meningen att jag skulle ha det när jag tittat på Melodifestivalen ikväll, but i promise, jag kommer äta upp det innan det ens börjar. Så jäkla typiskt mig fan! Men aja, haha skit samma lixom. Ett jävla ointressant inlägg det här alltså.
Hur som helst, lite senare kommer det några nytagna bilder på mig som ni ska få se!  Spännande va? ;)

Hello kitty bh/trosor och en lång, varm dusch!


Jag har mängder utav Hello Kitty trosor, men trosorna på bilden passar ju extra in på mig eftersom lilla Kitty håller i en kamera. Jag älskar ju att fotografera (även ifall jag blivit dålig på det på sista tiden)! Och till trosorna hör en skitfin bh, inte lika fin som trosorna, men var bara tvungen att visa er detta! ;) Intressant, eller vad säger ni? xd


Jag har faktiskt ingen ork för nånting idag. Så jag har inte varit utanför dörren. Istället tog jag mig en riktigt varm och lång dusch, drog på mig mjukiskläderna och har dunkat hög musik hela dagen. Jag vet inte vad som händer resten utav dagen, men jag tror inte att jag ska träffa någon. Inte så som jag känner nu i alla fall.
Så nu ska jag gå och ta en mugg med varm oboy och gosa ner mig bredvid min katt. Sedan får vi se vad som händer!

Nu ska jag bli ren och fräsch igen!

Jag är vaken. Pratat lite med Victoria baby på msn, hon undra om jag ville följa med till Cupan idag, men jag är faktiskt inte så pepp på det ska jag tror inte jag följer med. Men jag kanske träffar Victoria och Jenny innan dom ska dit, chilla på stan en stund oså.
Sen ikväll blir det Melodifestivalen, gaaaash. Snälla, säg inte att jävla Oshas spelmän går vidare, då dör jag, seriöst. usch! Menmen, i Sverige kan vad so helst hända, så det väntar bara att se.
Förresten, vickan berätta att hon ska byta praoplats till Naked Juice Bar, hahah omg säger jag bara! Good luck ;) hahah nejdå, det kanske bara är mig dom inte gillar, eller så ville grabbarna där inte vara social med mig för att jag inte var social med dom. Det blir säkert bra där för henne! ;)

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen, för ni vill inte veta hur länge sen det var jag duscha. Eller okej, jag kan säga såhär, jag har använt torrschampo sen i onsdags. Äckligt värre. haha! Men nu ska jag bli ren och fräsch igen!
Vi hörs senare gullungar! ♥

Dags att börja knalla ner till stan

Jag har nu pracis ätit kvällsmat. Det blev någon god köttbit, potatis men såsen var äclig så jag gjorde mitt lilla specialknep, nämligen vidlöksost ;) skitgott!
Hur som helst, jag pratade med min syster i telfon nyss, och vi ska mötas på stan om en liten stund för att gå och köpa oss lite gott till kvällen. Let's Dance är ju ikväll, så då måste man ha lite tilltugg!
Och just det ja, imorgon är det melodifestvalen, och då går de två sista till final, sedan nästa vecka, då smäller det! Och jag måste faktiskt erkänna en sak... Fan så nervös jag är! Tänk ifall någon urkass låt vinner, typ Timoteij eller nått. Fyfan, det skulle vara så himla typiskt sverige att skicka vidare något sånt. Nej, jag håller (som alla troligtvis redan förstår) på Eric Saade. Han är grym, och jag ska rösta gärnet för att han ska ta hem hela skiten! :) visst är jag snäll? :D Nej, jag ska fanimej inte göra samma misstag som Idol 2008. Usch, ni skulle bara veta hur jävla massa pengar jag slösade av min månadspeng då! Shit alltså.
Nej, men hörni nu ringde min syster igen, hon är i stan om en kvart. Dags att börja byta om (jag vill lixom inte ha gråa mjukisbyxor och gråa skor!), och sedan börja knalla ner till stan. Puss!


Jag och Eric, Igga mig please! Men enda bilden jag har ;p

FREDAG!

Hemma från praon nu. Skönt som fan, jag är så jävla trött! Ungarna har sprungit efter mig hela dagen och velat att jag ska fånga dom. Har fått läsa i massor idag också. Och lekt med modell lera har vi gjort med. Och just, varit ute Hur som helst, nu ska jag i alla fall vila en liten stund, sedan får vi se vad jag hittar på, innan det är dags att äta kvällmat.

4 mars

Nu har jag kommit hem från första dagen på dagiset (eller okej, det var ett tag sedan jag kom hem), och jag måste säga att det var rikigt roligt faktiskt! Men vilken fantasi ungarna har alltså! Och jag har fått med mig masser teckningar hem, dom är sååå fina! (nat) hahah, nerå vad taskig jag är xd hahah
Men hur som helst, jag blev totalt slut där mot slutet, jag har sån lust att gå och lägga mig och sova middag med de minsta barnen, men jag gjorde inte det, istället lekte jag mamma, pappa, barn med 4-5 åringarna. Åhhh så kul.. hahah. Men i alla fall, jag var ju uppsakttat, för när jag skulle hem ville alla krama mig, och sheit. Aja, nu har jag precis ätit mellis, för man fick ju inte i sig någe vidare mycket där, eftersom jag skulle bre allas mackor, och skära ost åt alla, och när jag hade brett klart en macka, var det nästa, och sedan nästa, och sedan hade två ätit klart sina mackor, och bla bla bla, men sedan vid tre fick jag sluta i alla fall. Nu ska jag kanske vila lite, fan man måste ju orka morgondagen med! ;) haha, vi hörs sen!

Snart dax att åka!

Min pappa ska vara snäll och skjutsa mig till dagiset idag. Han kommer nog snart skulle jag tro. Jag är lite smånervös, om jag ska vara helt ärlig. Men det ska nog gå bra!
Dags att börja ta fram mjukisbyxor oså nu, ni vet man måste ha varma kläder med sig eftersom barnen är ute och leker mycket. Så nu kan jag inte trippa runt i min tunna leggings av olika slag, och ett par klackskor till det. Nu blir det mjukismyxor och uggs istället, men det kan ju vara skönt det med ibland! ;)
Vi hörs när jag kommit hem, och så får jag hoppas att jag trivs super (vilket jag tror att jag kommer göra)!
Puuuuuusss

Ett dagis ute i lilla malmslätt

Ny praoplats är fixad nu, och det blir ett dagis ute i lilla Malmslätt, perfekt! :) Dom verkade jätte trevliga och, jag fick se mig lite runt där. Hann dock inte hälsa någonting på barnen, eftersom de var utomhus, men jag ska dit imorgn klockan åtta, så jävla härligt! Jag är lite smånervös, men jag känner att det ska ändå bli så jäkla kul! Jag har ju alltid älskat småbarn, och utan att låta alldeles för egoistisk så tycker de flesta barnen om mig också. Och förresten, min mamma berättade att när jag var liten och själv gick på dagis, så gick jag omkring och bar på de mindre barnen, jag var 4-5 år då, och gick och bar på de små 1-2 åringarna, haha!

Men i alla fall, jag börjar som sagt klockan åtta imorgon, och då ska jag först på ett litet ''möte'' med en utav dagisfröknarna/förskolelärarna, vad ma nu vill kalla det. Sedan halv nio ska jag träffa barnen och så. Spännande tycker jag! Det enda jag inte löst än är att jag tappat bort mitt skolbusskort, så jag har inget busskort. Jag har inte heller fått något praobusskort, men jag tänkte prata med Jörgen imorgon, så får vi se hur det blir.

Nu ska jag i alla fall gå och vara lite social med mina föräldrar hade jag tänkt, sedan får vi se vad som händer. Jag går nog och lägger mig rätt tidigt idag skulle jag tro. Men vi hörs senare, eller imorgon, beroende på om jag hinner/orkar blogga mer ikväll! :)

YES!

Jag drar till kärna skola och träffar Jörgen som är ansvarig för alla praoplatser, nu. Han sa att jag skulle skita i att gå till den där juice baren idag, och istället ska jag prata med rektorn och vi ska även ringa till Naked juice bar och tala om att jag inte ska fortsätta där. Istället ska jag nog praoa på dagis tror jag! :)

Men jag måste kila nu, bussen går hel :s Jag skriver hur det gick när jag kommer hem! ;d

Skumt ställe det där

Jag har vaknat, och jag har ätit frukost. Sitter just nu och smsar med sofia, som precis som jag fick göra igår, sitta och vänta på grabbarna på Naked Juice Bar, för varenda dag så kommer dom försent. Seriöst, det är väl fan inte meningen att vi ska sitta och vänta på dom där varje dag? Jävla skumt ställe det där alltså. Idag ska jag nog kanske ringa till Jörgen, han som har hand om alla praoplatser, och kolla om det finns möjlighet att byta. Jag skulle gärna vilja prao på något dagis eller nått istället, så jag ska ringa och kolla om det är okej! :)

Hur som helst så ska jag nog hoppa in i duschen nu, sen vid två nånting så kommer förresten mammas kompis hit, och hon har med sig sin lilla bebis, så ska hälsa lite på den. Sedan klockan 15.00 börjar jag praon, men funderar ärligt talat att komma till klockan sju och säga att jag försovit mig. Men nej, det kanske inte är någon bra idé.. hehe.

Men vi hörs senn i alla fall. Nu ska jag duscha och så. Puss!

Jag mår lite bättre, men har någon konstig känsla i halsen..

Jag sov aldrig, jag satt istället kvar här vid datorn och kollade på ett gammalt avsnitt av Outsiders, och ätit mat har jag hunnit med också. Jag känner mig lite bättre, dock något konstigt i halsen. Vet inte om jag börjar bli sjuk eller om det är nervositet eller vad fan det är. Det är inte kul i alla fall, den här känslan har jag upplevt förut, och det är inte kul kan jag lova.
Det känns i alla fall skönt att jag börjar klockan tre imorgon, och så får vi hålla tummarna på att jag jobbar med nån bra kille imorgon, och att jag har någonting att göra. Det är så jäkla pinsamt att bara sitta där.
Jag vill egentligen hellre praoa hela dagen, från klockan 10 till 19 med sofia, än att praoa utan sofia i fem timmar.
Jag är nämligen en sådan männsika som är rätt blyg med människor jag inte känner. Jag kan vara rolig och prata om jag har någon med mig som jag känner, då kan jag prata med den främmande människan, men inte när jag är själv. Och det tycker jag inte riktigt om, det skulle jag verkligen vilja bli bättre på. Jag vill kunna vara social med människor, även ifall jag inte känner dom.

Hur som helst så kom jag precis på att ni inte fått se några bilder från när jag, victoria och sofia var i nörrköping, eftersom det var så segt att ladda upp bilder då jag skulle göra det, men här kommer några utav bilderna, mer kommer nog efterhand!


*hosthost* nejnej, jag har verkligen inte smygfotat eric saades röv *hosthost*

Rätt segt att ladda upp bilder även nu, men mer bilder kommer nog som sagt efter hand! :)
Kyss!

jag är arg.

Nu är jag ännu mer förbannad! Sofia smsa precis och skrev att hon har masser att göra, det är masser kunder så hon får stå i kassan! Hon skriver till och med att hon är trött av allt stressande och vill sova! Varför får hon så mycket och göra, och jag inte ett skit? Varför fick jag bara sitta där och skämma bort mig? Fan då. Hoppas jag får samma som Sofia har nu, imorgon. Inte för jag tror det, men man kan ju alltid hoppas... Fan då. GAAAAHHH.

Nu ska jag sova bort allt det här.

Jag vill klaga.

Såg att mitt inlägg jag skrev från mobilen kom in en timme försent, det var ju ine så bra.. men kom in gjorde det i alla fall! ;) Nu är jag i alla fall hemma. Det var fan hemskt på praon idag. Jag gjorde typ inte ett skit. Fast de sista tjugo minutrerna fick jag typ torka lådor och sånt, och när klockan var tre och det var dax för mig att gå så fanns det ändå masser mer att göra, man tycker ju att de borde sagt till att jag skulle gjort det lite tidigare, jag menar det var andra dagen på praon, hur fan ska jag kunna veta vad som ska göras och inte? :o

Skönt att vara hemma nu i alla fall. Och imorgon börjar jag klockan tre, fett chill asså! Jobbar dock enda till sju-halv åtta, men det blir säkert bra. hoppas jag. Fan, jag ångrar lite smått att jag inte stannade kvar på dagiset, jag vill inte det här. det är så jävla tråkigt, och det finns ingenting att göra. Jag vill praoa med sofia, inte själv. Det var däröfr vi valde samma ställe!! Fan då, jag vill klaga. Jag får klaga. Jag vågar inte klaga.

Nu ska jag tröst äta lite godis som blev kvar sen igår. Sedan får vi se vad jag hittar på. Kanske sover en stund, får se. Vi hörs sen i alla fall.

Andra dagen på praon

Jag sitter så praon nu. Inte ett skit att göra, precis som jag trodde. Jag håller på att ruttna bort. Jag slutar fan om en timme! ;o men jag får väl gå och diska lite till, och sedan ruttna lite till. Hoppas verkligen sofia är så snäll så hon hinner med en tidigare buss än vad hon behöver! Det skulle vara så jäkla gulligt utav henne om hon kom hit och gjorde mig sällskap den sista halvtimmen alltså! Nu bara sitter jag här med min mobil. Tur som fan att jag har internet alltså. För jag är ju inte speciellt social av mig, och killarna som jobbar här är bara sociala med varandra, säger inte så mycket till mig. Så jag bara chillar.

Första dagen på praon

Prao idag då. Det började klockan tio, och när vi skulle gå till lagret så satte vi igång 2 larm. Fatta, 2 larm på mindre än en halv timme! Och det ena hördes i hela gränden, så vi fick massa skäll för det, och alla hata oss. Men sedan rullade det på, vi fick skala apelsiner och citroner och allt vad vi fick göra. Och 2 st smoothis ;p
Vi fick dock sluta klockan sju idag, så man blev väldigt trött på slutet. Och imorgon så ska jag jobba själv från kvart i tio till typ.. tre. Alltså seriöst, så jävla pinsamt! Jag kommer fan dö. Alla som bor i Linköping (eller i närheten) kommer och hälsar på mig på Naked Juice Bar tycker jag! så jag slipper stå själv där! Fan då, jag kommer typ ruttna bort eller något. gaaahhhh

Nu ska jag titta på Familjen Annorlunda, sedan är det spårlöst. Och imorgon kommer jag dö. Vi hörs då, om jag inte hinner blogga mer sen.
puss
RSS 2.0