Jag vill klaga.

Såg att mitt inlägg jag skrev från mobilen kom in en timme försent, det var ju ine så bra.. men kom in gjorde det i alla fall! ;) Nu är jag i alla fall hemma. Det var fan hemskt på praon idag. Jag gjorde typ inte ett skit. Fast de sista tjugo minutrerna fick jag typ torka lådor och sånt, och när klockan var tre och det var dax för mig att gå så fanns det ändå masser mer att göra, man tycker ju att de borde sagt till att jag skulle gjort det lite tidigare, jag menar det var andra dagen på praon, hur fan ska jag kunna veta vad som ska göras och inte? :o

Skönt att vara hemma nu i alla fall. Och imorgon börjar jag klockan tre, fett chill asså! Jobbar dock enda till sju-halv åtta, men det blir säkert bra. hoppas jag. Fan, jag ångrar lite smått att jag inte stannade kvar på dagiset, jag vill inte det här. det är så jävla tråkigt, och det finns ingenting att göra. Jag vill praoa med sofia, inte själv. Det var däröfr vi valde samma ställe!! Fan då, jag vill klaga. Jag får klaga. Jag vågar inte klaga.

Nu ska jag tröst äta lite godis som blev kvar sen igår. Sedan får vi se vad jag hittar på. Kanske sover en stund, får se. Vi hörs sen i alla fall.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0