JAG ÅKER NU

Jag och min familj drar till finland nu. Jag kommer inte blogga någonting där troligtvis, men häng kvar ändå ;)
Jag tar med mig kameran så förvänta er massa bilder när jag kommer hem.
Hinner inte blogga mer nu, det är dags att åka. Fan så nervös jag är.
Ha det så bra här hemma i Sverige, PUSS!

Bada är skönt


Min kusin, min syster och jag på en släktresa för flera år sen.


Hejhej :)
Det blev lite ändrade planer idag, för istället för att shoppa så gick jag och min syster till Tinnis och sola och bada. Riktigt härligt måste jag säga!
Nu sitter jag och chattar med min stalker, han sitter och säger att han drömmer om mig varje natt och bla bla bla. Och grabben lyckas hitta på nya smeknamn på mig varje minut vafan. Han är ganska störd, om jag får säga det själv. Men alla har ju inte alla hästar hemma ;)

Aja, nu ska jag fortsätta chatta med honom lite, samtidigt som jag lyssnar på Elvis Presley och min kurrande mage. Livet är inte lätt ibland asså ;) haha, Undra vad det blir för mat idag? Jag är hungrig som fan..

Idag ska jag:

Extremt konstig och trött

Shooohooo jag är vaken! Klockan är inte ens tio, och jag har redan varit uppe i ungefär en halv timme. Är inte det typ helt sjukt eller? Shit asså, men måste man så måste man. Imorgon bitti kommer vi gå upp äckligt tidigt, så jag kommer inte kunna lägga mig tidigt idag om jag inte går upp såhär tidigt, så ja, då blir det så.

Jag ska nog snart dra med mig min syster och ta ett varv runt ån. Solen skiner och allt, så det vore trevligt att motionera i det här fina vädret. Fråga är bara om jag orkar? Eller om jag kommer somna på vägen? Hm, det märker vi. haha!

Mina axlar är typ superstela och jag skulle behöva lite massage. Det här inlägget har jag en känsla av att det blir ganska konstigt, men då kan jag tala om för er att jag nästan somnar på tangentbordet, så trött är jag. Jag vet inte om jag sover fortfarande, eller om jag har förvandlats till en zombie. Mest av allt skulle jag baa vilja lägga mig i sängen och snarka lite. Fan vad skönt att sova.
Nej, jag ska ut och gå. Jag ska byta om sen ska jag ut och gå.
Jag måste avsluta det här inlägget nu, det är redan alldeles för konstigt. Vi hörs, puss och blääää.

Dags att sova

Nej hörni, nu är det dags att sova. Imorgon kommer min familj att tvunga upp mig vid halv nio-nio. För vi måste klara av att lägga oss tidigt imorgon kväll, för på mångad ska va nämligen åka hemifrån vid halv fem på morgonen. Jag kommer typ fö, men det är bara att bita ihop.

Men ja, nu måste jag sov ai alla fall. Vi hörs imorgon, sov gott, och dröm söta drömmar! ^^

MIN STALKER

Jag har ju glömt att berätta en sak för er.. Jag har en stalker. Och tro mig han är bra jävla jobbig. Jag hinner knappt logga in på varken msn eller facebook förnst han skriver till mig. Jag printade lite utav våran konversation idag på Facebook. Börja läsa i den vänstra spalten, läs nedåt, sedan börja i den högra och läs nedåt. De svarta prickarna har jag ritat dit för att ''avskilja''. Allt vi skrev var inte tillräckligt intressant, därför tog jag inte med allt. Men läs och.. njut kanske inte är rätt ord.. men aja, här har ni:



Hm.. undra om jag nånsin kommer kunna bli av med honom? -.-

Kanske lite klagosamt? Nejdå.

Jag hittade mina sims 2 spel, och vips så satt jag framför datorn i flera timmar igen. Inte bra! Hehe, aja, vissa dagar måste man bara ta det lugnt.
Men imorgon blir det packning, städning och stan. För på måndag åker vi. Det är inte långt kvar nu. Jag är nervös, och nästan lite rädd. Det var så länge sen jag var där. Jag förstår knappt vad dom säger, jag känner dom typ inte ens, även fast det är min egen släkt. Dom kommer ju från ett annat land, lever som i en annan värld. Det här ska bli spännande, riktigt jävla spännande.
Men det ska nog gå bra, det tror jag nog. Absolut.

Nu har jag i alla fall precis ätit lite glass, såhär till kvällsmat. Smaskigt eller vad? Mhm! Kliade hål på ett utav mina myggbett förut också, och fyfan vad det blödde. Tur nog så har jag mina Hello Kitty plåster :) Ett måste!

Får jag klaga lite till? Det får jag, för det här är min blogg, min alldeles egna blogg, jag bestämmer själv vad jag vill skriva. Så... Jag har jätta ont i mina axlar och armar. Men jag har nu, efter hela dagen, kommit på vad det är. Jag har ju träningsvärk! Jag körde nämligen Wii igår, och träningsvärken är det nog fäktningen som har gjort, hehe. MEn sånna smällar man får ta.
Nu ska jag fortsätta med mitt hus på The sims. Vi hörs :)

Måste börja packa


Bilden tog jag igår

Godmorgon! Fan vad jag är trött alltså. Tänka sig att jag lyckats trycka i mig frukost, och kolla igenom facebook och bilddagboken och grejer, och klockan är bara halv ett.

Jag måste börja packa idag med, för på måndag åker jag och familjen till Finland och hälsar på våra släktingar där. Det var flera år sen sist, så det ska bli rikgit kul. Jag kommer väl inte fatta vad dom säger, men det är bara att bita ihop ;) haha!

Men hur som helst, jag måste nog fan börja packa nu alltså, jag vill inte stå kvällen innan och komma på att jag inte ens börjat packa än, precis så som jag brukar göra.
Bloggar mer sen

Jag vrickade foten påväg hem...

drack jag lite för mycket kanske? ;)

Jag har faktiskt haft det bra

Nu är jag hemma. Jag har faktiskt haft en riktigt trevligt midsommar. Eller ja, i alla fall nu på slutet. Jag har skrattat, ätitit grillat, sjunigt singstar för fulla muggar, och skrattat lite till.
Det blev inte så många bilder tagna, men jag hålelr på att lägga in dom på datorn nu, så ni ska få se lite bilder. MEn jag vill dock inte lägga in en massa på mina släktingar och så, vilket jag hoppas att ni respekterar :)


Chill i gräset


Haloumi, majskolvar och grillad fläskfilé. Mums!


Midsommar

Hej på er!
Jag tänkte bara önska er alla en glad midsommar! Jag har precis kommit hem från Trädgårdsföreningen, där vi ätit jordgubbstårta och tittat på när de hissade midsommarstången.
Vi är hemma för att hämta snacks och dryck, nu ska vi bege oss iväg till ett par vänner och grilla. Vi hörs när jag kommer hem ikväll/natt (vet inte hur länge vi kommer vara borta). Puss! ^^

FÖRRA ÅRET...

Förra året vid midsommar, vet ni vad jag gjorde då? Jag var i Värmland med släkten faktiskt, så här såg det ut då:


Jag låg ofta och myste i dessa sköna soffor..


Jag tog många bilder med min, då, nya systemkamera..


Jag och släkten plockade blommor till...


midsommarstången såklart!


Min bror knäppte lite bilder på mig mot en utav alla de vita väggarna...


Jag och min kusin gjorde kransar att ha på huvudet (no coments om hur blek jag var!)...



Fotbollspelet använde vi flitigt flera timmar om dagen!


Och så får vi ju inte glömma midsommarmaten! :)

Midsommar morgon

Godmorgon!
Jag hade räknat med att gå upp ännu tidigare idag, men nehej, mina föräldrar tjatade inte lika mycket som jag förväntade mig :)
Just nu sitter jag i alla fall här och äter fruksot framför datorn, hehe. När jag ätit upp måste jag städa lite snabbt, för klockan ett får vi gäster, hm.. Två timmar tills dess, ajdå, bråttom eller vad? Måste göra iordning mig med. Och vad fan ska man ha för kläder? Ingen aning faktiskt. Kanske kör på samma som jag hade på avslutningen? Har ju trotts allt inte använt den sedan dess. Jag tror jag kör på det faktiskt. Vad ska ni ha på er? :)

ska upp tidigt imorgon

Nej hörni, nu är det dags att sova! Imorgon kommer nog mamma och pappa tvunga upp mig jävligt tidigt. Jag måste städa och grejer. Och klockan ett så får vi gäster, fyfan. Jag har redan ångest, haha!

Men vi hörs imorgon, puss och godnatt!

midsommarplaner

Jag vill att du ska kalla mig vacker, kalla mig vacker en gång till, snälla, bara en sista gång, en sista gång är det enda jag begär. För just det ordet, det ordet som du brukade säga till mig förut, det betyder så himla mycket, det betyder bra mycket mer än vad du tror. Jag älskar det, snälla, kalla mig vacker, bara en gång till, snälla.


Fan vad jag har tråkigt! Hehe. Nej, men seriöst, jag har inte ett skit att göra, och jag är inte trött heller så kan lixom inte gå och lägga mig.
Jag kan prata lite om morgondagen. Imorgon är det midsommar, och då händer det här:

  • Först blir det sill lunch med familjen, morfor, min moster och hennes sambo.
  • Sedan bär det av till Trädgårdsföringen med mamma, pappa, bror, ett par vänner, min moster och hennes sambo. Där äter vi tårta och tittar på när alla andra dansar runt den stora midsommarstången.
  • Sen på kvällen ska jag, mamma, pappa och bror till ett par kompisar och grilla. Det blir troligtvis lite singstar och sånt skoj också hela natten ;)
Jag fick inte va med mina kompisar, men ja, midsommar är väl en typisk ''familjetradition'' i för sig, så jag får väl stå ut, haha!

Nu ska jag fortsätta lyssna på Noice, David Bowie och Ted Gärdestad. Vi hörs :)

Storhandla inför midsommar

Hej på er!
Idag väckte familjen mig vid klockan tolv, så var tvungen att gå upp och äta frukost då. Sen nörda jag en stund vid datorn, innan jag följde med mamma, pappa och min syster och storhandla till midsommar.
Självklart fick jag med mig lite naturgodis hem, som jag sitter och smaskar på nu ;) enbart för att jag är så jävla hungrig, men maten lär ju inte bli klar än på ett tag lixom.

Aja, annars har jag inget inplanerat idag faktiskt. Hade velat träffa Linnea och Sofia, men nehe, ingen utav dom kunde idag, det var lite surt. Jag får väl nörda vid datorn, för vädret har lagt sig, inte alls lika soligt som det var när jag vaknade idag! Det är jävligt tråkigt, för ajg vill ha soool!

Ny kategori

Precis som rubriken lyder, så har jag skapat en ny kategori. Den heter Mina egna ''modellbilder''. Eftorsom jag mer och mer börjat älska att ta så kallade ''modellbilder'' på mig själv. Alltså modellbilder är väl kanske inte rikigt rätt ord lixom, men jag vet inte annars vad kategorin ska heta, efter som jag vill ha med bilder som de i inlägget nedan.

Jag hittade inte alla bilder jag ville ha med, för jag kommer ihåg bilder som jag lagt up på bloggen, men ajg hittar de inte. Men men, skit samma.
Denna kategori kommer nog i alla fall att fyllas på ganska flitgit, för jag älskar det här. Jag skulle mer än gärna vilja bli modell, men jag vet att det är svårt. Så jävla svårt för mig. Man ska vara lång och smal, och det är inte jag, tyvärr.

Hur som helst, skulle bara tala om det, så gå in och kika på den kategorin så ska ni allt få se att mina bilder utvecklas mer och mer :D

colors and shine

En dag på Tinnis

Hej på er!
Idag vaknade Sofia och jag utav väckarklockan som ringde klockan elva. vi hade planerat att ta bussen halv ett till stan, men vi tog oss aldrig upp ur sängen, utan ringde Hampus oså, sen åt vi frukost, och vi blev klara vid halv två. Så vi fick ta bussen som gick klockan två, great. Men aja, åkte till stan, gick iväg till Tinnis, men typ alla hade ju varit där igår, så det var jag och Sofia, träffa Moa en stund också, Mowbin kom och hälsa, och sen precis innan vi skulle gå träffade vi på David också, men annars har Sofia och jag mest legat och tittat på snygga killar som körde beachvolleyboll precis framför näsan på oss, fan vilka snygga kroppar de har! haha ;)
Just de ja, åkte ju rutschkana med, serisöt, jag höll på att dö!
Men aja, nu har jag kommit hem i alla fall, snart är det kvällsmat. Jag är sjukt hungrig! Jag är jävligt förkyld med. Sofia den jäveln har smittat mig! -.- haha!
Men jag ska vara lite social med min familj nu, vi hörs senare! :)

Joina oss imorgon? ;)

Grattis Albion lillskit som fyllar år nu :D

Är hos Sofia nu. Idag har vi mest chillat i trädgårdsföreningen men jordgubbar och sånt. Moa och Jenny kom förbi en sväng också.
Sen vid nio tog vi bussen till Malmslätt, och jao, sen vi kom hit har vi inte gjort så mycket mest nördat datorn, pratat lite, chillat och ja, sånt.
Imorgon drar vi till Tinnis och solar och badar. Dock dissar typ alla så det blir väl bara vi, seeeeg. Bara för att allavar där igår -.- Men känner ni att ni inte har något för er så kan ni ju alltid komma förbi en sväng och vara sociala ;) hehe

Nej men hörni, nu har jag inte dit att blogga mer, vi hörs :*

Dagens outfit 22/6

Slänger in en dagens outfit innan jag går iväg och möter upp Sofia :)


Linne: MQ (Zoul)
Bikini: Cubus
Shortsen är ett par avklippta jeans.

Nu drar jag och möter Sofia, sen drar vi till Trädgårdsföreningen och steker! Puss

Motion och solning

Hejhej!
Idag väckte min syster mig halv nio, vi åt frukost och så, sen tog vi på oss träningskläder, smörjde in oss i olja (haha, vi tror vi blir brunare då..), och gick ut i solen och tog en rask promenad runt stångån. Riktigt härligt faktiskt! Och det är inte så många ut då heller, så man kan gå där i sina minishorts, och min syster hade bikini överdel, utan att skämmas lixom.
Sen kom vi hem, jag la mig och vila lite, sköljde av mig lite snabbt bara, för jag ska ändå ut och sola sen, så kommer bli svettig igen, så det är bättre att jag duschar ikväll sen.
Jag ska nämligen träffa Sofia sen, så ska vi till Trädgår'n, och innan det ska vi köpa lite jordgubbar, och cola och sånt, sen ska vi sola. Eller i alla fall jag, jag vet inte om hon vill, men jag ska steeeka, ska bli brun den här sommaren asså! All min färg efter Kreta har gått bort nu, men jag får försöka få färg här hemma i Sverige istälelt nu.

Aja, nu ska jag gå och se om min bror kan laga mat åt mig, annars får jag göra det själv (haha, lat!). Jag vill ut i soooolen, men får vänta i nån timme eller två, för Sofia ska klippa sig först.

Hur som helst, vi hörs senare, puss! :)

ny header inom en snar framtid

Gud vad jag verklige vill göra en ny header, men jag pallar inte. Och jag har ingen fantasi heller, och inga bilder som jag känner att jag vill använda. Men måste nog ta tummen ur röven och göra en ny header snart i alla fall, för den jag har nu känns ju inte precis snygg, och sommrig om man säger så. hehe

Men jaja, jag får se hur det blir med det, kanske börjar med en ny header antingen idag, elelr någon annan dag, det behöver göras i alla fall!
Men jaja, jag skulle bara tala om för er att jag ska påbörja headern inom en snar framtid, visst ska det bli spännande? :)

Gårdagens outfit

En dag sent, men jaja ;)


Väldigt enkelt men;

Jeans jacka: Bikbok
Linnea/tunika: H&M
Arband från massa olika ställen, leggings finns ju att köpa typ överallt.

En tanke jag fick

Medans jag sitter här och mumsar på en isglass kom jag och tänka på en sak... Om man säger att man ätit 10 glassar på en dag, då tycker folk att det är konstigt, men man kan äta en hel påse med godis utan att det är konstigt.
Men då undrar jag, varför tycker folk att det är konstigt om man äter 10 glassar, eller 15 kakor, det är väl samma sak som om man ätit en påse med godis? Eller? Bara en tanke ajg fick lixom.. Vad tycker ni om det? :P

Jag är konstig, och gift är jag med

Jag ahr lite smått ångest faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Klockan är snart 6 och jag har inte varit utanför dörren på hela fucking dagen. Jag har suttit här framför min dator och kollat på alla Belle & Tyra Show avsnitt som jag missat. Och tiden har bara gått så fort, så nu är klockan snart 18.00, och jag har bara suttit här hela dagen lixom.
Jag känner att jag måste fan gå utanför dörren nånting idag alltså! Lixom vafan som helst, handla en liter mjölk fast vi inte behöver det, eller lixom vad fan som helst. Jag har sagt det ett antal gånger nu, och det här inlägget blir helt konstigt, och bla bla bla.

Imorgon är det tisdag och då ska jag hitta på någonting. Får se om min fru Sofia vill hitta på något. Visste ni att vi faktiskt är gifta? Vi är till och med så modiga så vi skriver ut det på facebook, det ni ;)

Där ser ni! Och vi har faktiskt barn tillsammans med, Linnea, bäbis! xd
haha, dock avslöjar jag ju mig själv när det står att jag är intresserad utav män... ajdå ;)

Nej, men asså seriöst nu, det här inlägget är helt craazy ju, får no ta och avlsuta nu. Myten att man blir konstig när man sitter för mycket vid datorn stämmer nog asså! Även fast det kanske inte är såhär folk menar med det men jaja...

Haha, men maten är klar nu, jag uppdaterar mer senare när jag blivit lite mer normal (okej, jag kommer aldrig bli normal..) Men jag uppdetarer mer senare i alalf all ;) PUSS

Jag saknar de där orden, de där orden som du alltid sa till mig förut.

Jag kan rimma ;)

Godmorgon!
Min familj har tjatat på mig som fan att jag ska gå upp för att klockan börjarar bli mycket, så jag, bäst att göra som dom säger, trotts att jag helst skulle vilja sova till typ två idag känner jag (hahahah det rimma!).
Jag ska gå och äta lite frukost nu, sen får vi se om jag orkar duscha eller om jag skiter i det idag.
Annars vet jag faktiskt inte vad som händer idag. Kanske träffar ett par vänner eller nått, jag får se. Men hur som hest så måste jag äta frukost nu. Puss på er :)

Mina ögon svider

Gudars vad det svider i mina ögon. Linserna sitter helt inmerjade i ögonen känns det som, fan vad ont det gör! Dags att ta ut dom, och sätta på sig glajjorna istället känner jag!
Annars gör jag inte så mycket mer än att stör mig på att det svider i mina ögon. Jag hoppas lite på att det ska bli bra väder i veckan, och lyssnar på lite musik.
Precis bäddat sängen med rena sängkläder också, fan vad jag längtar efter att få lägga mig där och drömma! :)

Undra vad som händer i veckan. Hoppas verkligen att vädret är bra så att man kan gå till Tinnis och sola och bada, och kanske åka till Varamon någon dag med de bästa också. Jag vill ha ett sommarlov med mycket sol och bad, inget jävla regn och mulet väder hela tiden. Usch, det gillas verkligen inte!

Hur som helst, håller på att störa ihjäl mig på mina ögon nu, så mycket som det svider. Så ska gå och ta ut linserna, borsta tänderna, tvätta bort gammalt smink osv, sen ska jag nog sova.
Vi hörs!

Think about us when we said forever, think about me and remember I'm alone

Rubrik

Ingen fantasi när det gäller rubriker

Nu är jag hemma, och jag är trött som fan. Snart är det kvällsmat i alla fall, och det ska bli jävligt gott, för hungrig är jag med. Just det ja, måste hinna bädda min säng också. Jag la mina sängkläder i tvätten nu när jag kom hem.

Och nu ringde Sofia. Hon kommer tydligen förbi sen. Hon hälsar till er ;) haha! Men nu tänkte jag vara lite social med med Sofia, hon sitter nämligen helt ensam i Skägget och väntar på bussen. Men snart så kommer hon nog.

Jaja, jag har inte så mycket me att skriva, utan ska väl gå och kolla när maten är klar. Jag är grymt hungrig asså! Men jag bloggar mer ikväll, puss.

Snart åker jag hem igen

Precis som rubriken lyder, så åker jag hem till Linköping om några minuter igen. Vi har varit hemma hos farmor och farfar idag och ätit lunch, och igår kväll var jag och Alva ute och träffade några av hennes kompisar. Ingen aning om vad dom hette, tror dom berättade det, men jag kommer bara ihåg Bävern, Mirza, Carl och Alex. Men tror inte alla utav dom var med igår.. Eller jag vet inte. Skit samma, jag tror inte ni är så intresserade utv namnen i alla fall.

Men måste jag avsluta, för jag och pappa ska börja åka hemmåt nu. Vi ska handla lite på vägen också,  men är vi hemma och då ska jag blogga mer, blev ju inte speciellt mycket igår. Men vi hörs sen! :)



Jag just nu

I motala

Hej hej! :)
Jag är i Motala hos min kusin nu. Vi har varit runt i deras lilla stad. Seriöst, hon skulle gå och köpa en skjorta på Gina Tricot, och förutóm den lilla affären så finns det typ tre stycken butiker till. Det är helt sjukt litet här. Jag tycker lixom att Linköping är litet, shit asså, tur som fan att min pappa flyttade här ifrån när han var yngre!

Annars är det bra här (lite mycket djur också). Ikväll blir det grillat, och till efterrätt jordgubbar med glass. Sommarkänsla eller vad? Love it! Tråkigt bara att vädret inte är så jätte bra..

Men men, jag sover här inatt i alla fall. Pappa har med sig sin min pc, så jag kommer att blogga endel antar jag. Så vi hörs senare, puuss :*


Me right now

TED GÄRDESTAD

Min nya favorit är Ted Gärdestad. Hans låtar är ju helt underbara alltså! Mest älskar jag dessa två låtar:

never before has anyone made me so happy

Du är underbar, du är perfekt

Jag har alltid älskat att sjunga

Nu kom mamma in till mitt rum och sa att jag skulle sjunga lite tystare. Stackars min familj och mina vänner, de får höra mig sjunga hela tiden, de måste vara halvt döva asså, haha.
Nej, men seriöst, jag har sjungit i hela mitt liv. Ett speciellt minne som jag kommer ihåg, det är när jag och mamma var och handlade på Ica. Mamma står i kassan och betalar, och jag sjunger som vanligt. Jag sjunger Imse vimse spindel, och det kommer fram en tant till mig och säger att jag sjunger jätte fint, och ger mig en tia. Jag blir generad och jätte glad, och springer fram till mamma och berättar, hon skrattar lite och ler till tanten, och jag var superglad. Hur gammal kan jag ha varit? 6 år? Jag var inte speciellt gammal i alla fall. Det är ett minne som jag aldrig kommer glömma, jag kommer framför allt aldrig glömma lyckan, aldrig glömma lyckan när hon sa ''vad fint du sjunger'' och gav mig en hel guldtia. Det var så mycket för mig då.

Jag berättade det här för Sofia här om dagen. Och jag berättade att jag alltid sjöng, vart jag än var. Och vet ni vad hon svarade då? ''Det gör du fortfarande''. Hon lät ganska sur när hon sa det också, jag menar, var det posetivt eller negativt? hahah! xd

Just det ja, jag kommer ihåg en gång på dagis. Under den perioden då jag älskade Britney Spears. Jag gick i en ganska kort marinblå blommig kjol. Och så gick jag med en spegel i handen, och sjöng låten I'm not a girl, not yet a women. En låt utav Britney Spears. Fan vad jag kommer ihåg det!



Hur som helst, nog om det nu. Ikväll så har jag haft det mysigt med min mamma och min bror. Vi har ätit god mat och vi har tittat på tv tillsammans. Självklart har även katterna varit med på ett hörn! :)
Men efter att jag tagit det lugnt nu i ett par timmar, och tänkt på livet, vad tror ni händer då? Jo, jag har börjat bli förkyld såklart. Fan vad jobbigt.

Aja, nu ska jag gå och se om vi har nån isglass kvar i kylen, annars blir det vatten eller nått. Jag måste ha något kallt i min onda hals i alla fall. Men vi hörs, puus!

JAG ÄLSKAR ER

Borta bra men hemma bäst

Hej på er!
Nu är jag hemma, och det känns faktiskt riktigt bra. Jag älskar att vara hos/med mina vänner dygnet runt, men nu har jag sovit borta så mycket så det känns skönt att jag inatt äntligen ska få sova ensam, i min egen säng!

Jag har haft det jätte bra, och jätte trevligt, men som sagt, det är skönt att komma hem. Dock måste jag gå ner till stan och hämta ut några foton nu, sen måste jag handla lite, och även gå hem till min mosters lägenhet och vattna blommorna och ta in posten, för hon är bortrest. Men men, är man snäll så är man ;)

Ska se om vi ska äta först, annars knallar jag ner till stan nu. Trotts att jag kom hem får bara ett par minuter sedan. Men jag får slappna av ikväll, jag drar inte till Ryd i alla fall, så jag ska bara ta det lugnt ikväll. Det var ett tag sen nu så att..
Men ao, vi hörs senare, puss :*


Två sidor utav mig, farlig och barnslig ;)

Fredag 18 juni

Nu har Sofia och jag vaknat och ätit frukost. Jag ska snart gör mig iordning och sedan får vi se vad som händer. Kanske drar hem en stund, jag får se. Ikväll är det Medina i Ryd, och jag vill verkligen gå! Men mamma kanske vill att jag är hemma ikväll, så jao, får se hur det blir med den saken..

Men hur som helst, jag måste göra mig iordning nu så jag kan börja dra mig hemmåt snart. Mamma saknar mig där hemma ;) haha. Kanske blir en hemmakväll trotts allt. Hm.. jag vill inte. Jag vill vara uuuuute med massa vänner. Bajs, varför kan aldrig jag bli 18 så att jag får bestämma själv? Jag hatar att man måste bestämma med sina föräldrar innan man gör saker och ting. Jag vill bli 18, nuuuuu!!

Jag bloggar mer när jag kommer hem, puss.

Dålig uppdatering

Ledsen för att jag inte bloggat någonting idag. Eller ja, igår blir det väl...?
Jag sov i alla fall hos Sofia, när vi vaknat gjorde vi oss iordning och drog sedan in till stan. Där gjorde vi inte så mycket, chilla och bla bla bla.
Sen när vi kommit hem från stan mötte vi upp Linnea, kollade film hemma hos Sofia, åt chips och camade med Edwin och hans kompisar. Typ Henry och Gustav tror jag. haha

Hur som helst, jag bloggar mer imorgon, och då lägger jag även in bilder från gårdagen och lite från idag. Nu ska jag g datorn till Sofia en stund, sen ska vi sova.
Puuussss

Jag känner mig för uppklädd

Jag har gjort mig iordning nu. Jag ska packa ihop lite snabbt sen tar jag bussen till Malmslätt. Jag funderar helt ärligt på att ta klackskor, men njae, jag känner mig redan alltför uppklädd för att bara åka till gamla byhålan Malmslätt. haha! Jag får nog ta ett par helt vanliga tygskor.

I alla fall, ikväll blir det filmmys. Skräckfilmer och komedier. Jag ska tvinga dom att se Patrik 1,5 också, för den var så länge sen jag såg så den vill jag se. Just det ja, vi får ju inte glömma att gå upp till Ica och handla massa gott. Jag är sugen på annanas. Haha, Linnea hatar det, men jag vill ha det ändå :D
Sen vill jag ha godis och cola också. Vad sägs om en munk till det? Haha, tjooockis! Men jag var faktiskt ute och gick/sprang idag igen så det är jag värd.

Hur som helst, jag måste packa lite smått nu, sen ska jag ringa nån, typ Sofia. Haha, alltid hon som får stå ut med mina meningslösa samtal, men det gillar hon nog ;)
Vi hörs sen ikväll i alla fall. Hinner inte blogga mer nu. Puss

I feel your beating heart, I won't let go, won't give up no

Motion är bra

Hejhej!
Kom precis hem från en springrunda runt stångån. Eller ja, okej, jag gick rätt mycket med.. haha!
Hur som helst så ska jag hoppa in i duschen nu, sen ska jag göra mig iordning och så, lunch, sen så drar jag troligtvis till Malmslätt. Jag ska träffa Linnea och Sofia (vi kanske möts på stan, vet inte), och kanske Fredrik. Ikväll blir det fillm mys, med maaassa gott.

Men hörni, vi hörs, för jag måste hoppa in i duschen nu. Men uppdaterar med senare! Puss

Kan man vara mer uttråkad?

Jag är så jävla uttråkad. Hungrig är jag också, fan, jag har knappt ätit nått idag. Frukost, inget mer. Jag ska gå till köket och kolla om det finns något ätbart där. Annars får jag tugga papper (haha!)
Men först ska jag få fram varför Sofia skrattar åt mig vad jag än säger. Det hända nånting i torsdags har jag förstått...
haha, men hörni, vi hörs! Puuuusssss

life is beautiful, and I smile every day

Tur att jag flyttade ifrån byhålan

Kom hem för inte så länge sen. Innan jag tog bussen hem så hade jag däckat i Sofias säng, vaknade halv åtta hade hade panik, för jag var lite seg och förstod inte riktigt vad klockan var, trodde den var mer än vad den egentligen var. Så jag sprang upp ur sängen, blev lite smått svimfärdig, sen skulle jag packa ihop mina saker och då var det ett stort djur på en utav mina tröjor, så jag lät den vara kvar hemma hos Sofia.
Seriöst, en nattfjäril, en spindel och ett annat fult kryp på en fucking dag. Tur som fan att jag flyttade ifrån den där byhålan! Det är ju djur överallt.

Hur som helst, jag tog bussen hem vid lite över åtta nån gång, och nu sitter jag här och inte gör ett skit. Jag trött, men samtidigt jävligt pigg. Hmm, hur går detta ihop sig? haha!
Visst bjöd jag på fina bilder igår/inatt också va? ;) Men ja, jag gillar ju att bjuda på mig själv. Och eftersom både Sofia och jag är rediga teaterapor så blev det väldigt många sajkokort, haha.

Men nu ska jag i alla fall gå och ta en isglass. Sen får vi se vad som händer. Antar att jag kommer sitta fastklistrad vid datorn hela kvällen. Men vi får se. Jag kanske går och lägger mig snart? Vem vet.
Puss

GODMORGON!

Jag och Sofia är vakna nu, har ätit frukost, och ska snart gör iordning oss för att gå ut och ta lite bilder.
Jag har så jävla trött asså, men vi klarade att vara vakna till nio-halv tio nångång. Är inte det helt sjukt eller? Jag menar, att vara vaken i 24 timmar är inte precis normalt, haha!

Hur som helst, jag ska vara lite social nu. Vi hörs, puss! :*


Suddig bild från igårkväll.

Någon som ska till jobbet nu kanske?

Om det hade varit skola så hade jag varit upe nu och fixat håret. Jag skulle om ca tjugo minuter gå och äta frukost. Men nu har jag varit vaken hela jävla natten. Och mitt mål är att vara vaken till klockan tio, för då har jag klarat av att vara vaken i 24 timmar. Tror ni jag klarar det? Det ska gå!! :D

Tiden rullar

Det blev ljust ute för länge sen. Här inne försöker vi hitta på allt möjligt, typ att bygga torn av energidryckburkar. Lyckat sen när allt rasa, väckte säkert hela huset! haha nejdå.

Klockan är i alla fall kvart över fem, och jag är itne trött. Antingen går vi och lägger oss vi typ tio och sover till typ 6 på eftermiddagen, eller så är vi vakna hela dagen utan att sova, och däckar som drogade höns ikväll sen. Det får vi se ;)

fan det går ju bra ju

Det här går ju alldeles utmärkt ju :D klockan är kvart i fem och jag är inte trött faktiskt. Ett par timmar till klarar vi nog. Vi har ju hittat ´hamsterpaj som vi roar oss med. hahah, shit asså.

Det här ska vi klara!

klockan tickar och tickar. Kvart över tre är den nu. Vi ska klara det här alltså! Synd bara att det inte finns nått att göra. Vi måste vara tysta också för att inte väcka Sofias föräldrar. Vi har försökt fördröja tiden med att köra hänga gubbe, shit vilket liv, haha! Men klockan gå i alla fall, och vi dricker bara mer och mer cola, och hustler. Det här går bra, bara några timmar kvar.

vad sakta tiden går

klockan är bara halv tre, gaaahh jag dör snart -.-

BILDBOMB

Vi har smitit ut och vi har busat. Nu sitter vi här med vår cola och vår energidryck. Vad ska man hitta på här näst? Hm.. bjuder på några bilder :)

Jag och min cola festar för oss själva

vi ska dygna

Sofia och jag är redan trötta. Alltså klockan är tolv och vi är redan trötta, det är ju sjukt. Men vi ska vinna över Albion! Sofias och mitt mål är minst klockan åtta imorgonbitti. Tror ni vi klarar det? Klaaart!
Vad fan ska man sysselsätta sig med i typ 10 timmar? Monopol, msn, facebook, pimpla coca-cola och hustler, äta godis och chips, ta kort, och såklart blogga ;)
Jag lovar er, det blir ett par inlägg under natten, så ni nattugglor kommer ha någonting att läsa! :D
Puuuussss


En utav de minst crazy bilderna. Jag har en känsla av att de mest galnaste bilderna kommer komma upp här vid 4-5 tiden typ. Då jävlar kommer jag vara helt konstig asså, haha!

FAN VAD JAG ÄR DUKTIG!

Jag vaknade klockan tio idag. Då åt jag frukost, tog på mig idrottskläder, sedan stack jag och min syster ut. Vi gick/sprang det långa varvet runt ån. Och sen delade vi på oss, för hon skulle gå till solariumet, och då sprang jag faktiskt hela vägen hem sen. Fan vad duktig jag är!
Min syster och jag har ett mål, det är att vi ska klara av att springa hela varvet runt ån i slutet utav sommaren. Hon är värsta pepp på det, jag desto mindre. Men jaja, vi får se hur detta går. Roligt att ha ett mål som man ska försöka nå i alla fall. Då blir man mer pepp att gå/springa varje morgon.
Jag känner redan hur jävla pigg jag är! Sofia, vad säger du, drar du och jag ett varv i spåret imorgonbitti eller? ;) eller ja, på eftermiddagen kanske det blir om vi har tur i alla fall? Jag är fan pepp på det :D

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen måste jag börja gör iordning mig. Sofia hör av dig så fort du börjar bli klar! Vi hörs sen, och idag/inatt blir det många inlägg, det kan jag lova! Puss

Nu ska vi sova

Jag har inte haft något speciellt att blogga om idag, därför har jag lixom låtit bli. Jag tänkte spela in en videoblogg, med tanke på att det var så länge sen sist, men det känns så konstigt att sitta och prata till en kamera, så det blir inte bra hur många gånger jag än försöker. Och de sista gångerna låter det bara tillgjort, så jag sket i det helt enkelt, för ta det nån annan dag!

Imorgon ska jag i alla fall göra nånting! Egentligen skulle jag till studion imorgon och spela in en låt (ooupps, där råkade jag säga hemlisen), men vi tar det nog en annan dag. Istället tänkte jag träffa Sofia, sen hem till min moster och få nyckeln och så för ska vattna blommorna och ta in posten medans hon är borta. Visst är jag snäll? Och jag får kash för det också! haha, sen möter jag upp Sofia igen, och vi stannar på stan en stund innan vi drar till malmslätt och chillar. Sen sover jag där. Och det är nog först imorgon som jag kommer märka att jag faktiskt har sommarlov!

Men nu ska jag snart gå och sova. Ska borsta tänderna och ta ut linserna och så, sen ska jag sova. Min syster somnar snart med kläderna på och datorn på magen, hahah shit asså!

Men hörni, vi ses imorgon. PUSS


Nu ska vi sova! Min krossade näsa behöver ni inte bry er om, haha.

Tråkiga söndag

Till och börja med så kan jag ju säga att de två senaste bilderna igårkväll var lite smått humoristiska. Jag drev med er när jag la upp dom. Mest för att alla andra bloggerskor lägger upp sånna bilder, dock med smink och lite snyggare miner, haha. Men som sagt, jag drev!

Hur som helst så sitter jag och äter glass nu. Jag vill inte ens lixom komma in på ämnet hur många glassar jag har ätit idag. Men jag har så jävla tråkigt, så jag har inget bättre för mig. Men samtidigt är jag nog för lat för att hitta på något.
Jag har varit ensam hemma hela dagen, och då har man lixom ingenting bättre för sig än att äta glass och titta på sina konstiga grannar.

Nej men hörni, kika in lite senare så kommer det troligtvis upp en liten videoblogg! Puss

Jag kan aldrig berätta nånting längre

Jag får damp på det. Jag kanske ska sluta blogga? Jag menar, jag älskar ju att prata, och det är ju jävligt kul att berätta om livet, inköp och händelser irl för folk, men samtidigt är det ju jävligt kul att blogga om det med.
Jag får väl helt enkelt stå ut med att hålla käften irl om de saker som jag skriver i bloggen, för på så sätt kan jag ju fortsätta blogga. Eller så har jag en bättre idé, ni människor som alltid avbryter mig med ''jag vet, jag läste det på din blogg'' när jag försöker berätta någonting, ni får helt enkelt sluta med att avbryta mig, och lyssna på mitt prat även om ni redan vet allting. Låter inte det bra? :D bara en tanke jag hade lixom..

haha, nej men seriöst, nu börjar jag bli trött, så jag ska försöka tvätta bort min otroligt vattenfasta mascara. Den är verkligen vattenfast! Men jaja, det är värt ett försök även denna kväll.
Imorgon ha rjag ingen aning om vad jag ska hitta på. Sugen på att sola, men det kommer nog inte bli någon sol imorgon heller, tyvärr. Bara hålla tummarna på att det blir bra väder nästa vecka!

Puss på er, nu ska jag sova. Godnatt!


Me right now, har typ inget smink på mig.

Det är en vanlig dag, och jag har det bra, jag har det bra idag.


Nytt i garderoben


Randigt linne med flätad u-ringning och rygg - H&M 99 kr


Randig t-shirt med ficka - Monki 75 kr (REA! ordinarie pris 150 kr)


Vitt linne med färgglad zebra - MQ 199 kr


Jeansjacka - Bikbok 499 kr


Två par leggings - Bikbok 79 kr (2 för 1, ordinarie pris 79 kr st)


Och så fick man en goodiebag på bikbok om man handlade för mer än 500 kr. De två par örhängerna kommer jag säkert inte använda nånting, eftersom jag inte tyckte dom var speciellt snygga, men hårnålar däremot är ju alltid bra att ha!

Jag är super nöjd med inköpen, och det är bara att tacka och buga för att min pappa är så snäll. Jag fick verkligen det jag behövde! Tack pappa! :)

Pappadag på stan

Hejsan!
Idag har jag haft en dag med min pappa. Vi har shoppat och ätit lunch på stan. Det var länge sen sist nu, och min pappa är så snäll så han betalade allting idag. Jag kan visa er vad jag fick med mig hem lite senare.

Och just det ja, efter shoppingturen gick vi och hämtade ut min ring som jag beställt. En silverring med diamant, från Ti sento Milano. En otroligt fin ring som jag kommer använda flitigt!

Men annars har jag typ inte gjort ett skit sen vi kom hem. Bara chillat lixom. Och ikväll ska jag inte heller göra nånting. Måste vila upp mig lite känner jag, innan det blir röj nätterna långa, haha.

Jag tycker det är tråkigt att vädret är urkasst. Vore trevligt att kunna gå till Tinnis och sova lite, samtidigt som man får färg lixom. Men nu går ju inte det eftersom vädret inte direkt är på topp om man säger så. Men vi får hoppas på att det blir bättre, för ett regnigt och grått sommarlov var inte precis någonting som jag beställde. Jag beställde sol och värme, och då vill jag ha det också.

Nu ska jag i alla fall hjälpa till med pizzan till ikväll. Kika in lite senare, då visar jag upp det jag köpte idag! :)

Läggdags

Nej, hörni, nu ska jag göra iordning mig för läggdags. Imorgon ska jag och pappa ner till stan och shoppa! Jag ska vara lite extra glad så kommer jag förhoppningsvis hem med en jeansjacka, ett par linnen och t-shirtar, ett nyttsolpuder och även lite fina sommarklänningar. Eller ja, jag kan ju i alla fall drömma om allt jag vill ha. Men ska försöka flörta till mig så mycket som möjligt, för nya kläder behövs verkligen!

Men nu ska jag som sagt tvätta bort sminket, borsta tänderna osv. För sen ska jag gå till kojs. Bäst att vara utvilad imorgon så att jag är glad. Puss på det, vi hörs!

Min stora kärlek till coca-cola.

Jag har druckit säkert en liter coca-cola idag. Jag har druckit cola hela veckan. Haha shit, tänk om det blir som förra sommaren? Runt 3 liter coca-cola om dagen. Jag har faktiskt en känsla av att min stora kärlek till cola kommer spricka ut alldeles för mycket även denna sommar. Men vi får väl se! Min tandläkare kommer hata mig, haha.

Student 2010

Hejsan!
Idag fick jag vakna rätt tidigt för att fira min bror som idag tog studenten. Det regnade, men vi var glada ändå. Tänka sig att även han blivit så står att han redan tagit studenten! Det är sjukt så fort tiden går. Om fyra år är det min tur med! Shit, jag längtar. Och jag ska verkligen kämpa för att klara det här nu, jag vill med ta studenten. Jag vill med uppleva den där lyckan när man står på flaket med sina klasskamrater. Jag vil med uppleva den där lyckan, att nu har jag slutat skolan. Jag vill med uppleva den där rädslan, att vart ska jag ta vägen nu? Kommer jag få något jobb? Fatta vilken jävla lycka.


Moster och jag


Där ser vi honom i fönstret. Jag jag en otrolig konstig min, men glada är vi iaf.


Där springer dom ut, en efter en.


På flaket. Shit, min bror har toffs, och jag känner verkligen inte igen honom.


jag i min andra brors studentmössa (han tog studenten förra året)


Här har vi honom! Han ser lite uppstoppad ut, haha. Han har samma kavaj, skjorta och slips som när han tog studenten också.


Jag kan fortfarande inte fatta at han hade toffs på sig. Detta är nog enda gången i hela sitt liv, haha!


En bild på Gösta får avsluta.

Bilder från avslutningen och min kusins student


Det rödrandiga fodralet jag hade på mig med ''puffärmar'' kommer från H&M


Där har vi honom! I svart hår och dreads.

Min avslutningsdag i text (100610)

Hej på er!
Jag är ledsen för att det inte blev någon mer uppdatering igår. Men efter avslutningen så gick jag hem till morfar och åt jordgubbstårta med familjen, som varje år. Sedan åkte vi iväg till Norrköping direkt för att fira min kusin som tog studenten. Han gick ut en skola som heter ''Film & Musik Gymnasiet''. En sjukt trevlig skola värkade det vara, jag funderar helt ärligt på att börja där i gymnasiet. Alla som går/gått där är tydligen jätte nöjda, så ja, det är absolut värt att tänka på! Sen är fråga bara, får man något jobb när man gått där? Nej, alla blir ju inte kändisar precis. Men som sagt, absolut värt att tänka på!

I alla fall, efter att han sprungit ut och dom haft lite upptränanden och så (alla var så grymt bra så jag höll på att börja tjuta flera gånger! Vilken jälva inlevelse dom hade!), så åkte vi till hans lägenhet och åt smörgås tårta. Han kom lite senare, och då blev det champange.
Sen åkte vi hemmåt, jag bytte bara skor, pallade inte gå i klackar längre då, sen knallade jag iväg till Trädgårdsföreningen. Där hände det saker hela kvällen, och jag träffade masser med nya personer. Sjukt kul hade jag! Det är precis såhär ett sommarlov ska börja! NU KÖR VIIIIIII!

Snart dags för avslutning!

Jag sitter och lockar hååret för tillfället, och det går åt helvete. Det blir så fula lockar att det inte är sant. Jag har inte hunnit sminka mig än heller. Panik! Hoppas att jag hinner, annars vet jag inte vad jag ska göra. I värsta fall får jag gå på avslutning med tom mage.
Jag får panik på de här jävlaa lockarna. Fan asså, man borde skaffa sig en stylist som kan styla en varje dag!
Inga lockar blir bra.
Men men, vi hörs senare idag. Puss!

Onsdag 9 juni

Dagen började med möte, dock privata skäl. Men det gick bara bra tycker jag! Sedan när det var klart så var det film i skolan som gällde, nån om Robert Gustafsson, och uder den korta stunden jag var där inne i klassrummet och såg filmen så höll jag på att garva ihjäl mig! Typiskt min och mina bästa vänners humor alltså! Klockrent ;)

Sedan tog vi bussen till Valla. Där gick jag, Albin, Moa och Sofia (jag tror jag glömde nån där, men komemr inte på vem) och tittade på alla djuren. Sedan var det grillningsdax med klassen. Efter det var det tipspromenad, och jag och Moa kämpade för att vinna, och tror ni inte att vi gjorde det också eller? Klart som fan! Eller nej, nu ljög jag, vi kom tvåa, med 9 utav 10 rätt.
När tipspromenaden var slut så var det dags för brännboll, men jag ville inte köra så satt bara och tittade på. Sen åkte jag hem, sov en stund, sen var det kvällsmat.
Pratade endel om mötet med mina föräldrar, sedan blev det duschen, och nu har jag precis fixat mina naglar lite snabbt. Kan ju inte gå utan någorlunda snygga naglar imorgon lixom! Så det blev fransk manikyr och så lite glitter på det. Ganska slarvigt gjort, och jag har inte heller världens långaste naglar, men bra mycket bättre än inget nagelack över huvud taget lixom!

Jaja, nu ska jag nog ta och gå och lägga mig. Jag är lixom ensam uppe. Och imorgon behöver jag nog gå upp tidigare ä vanligt (fyfan!), för då är det skolavslutning! Jag kommer ha en ganska enkel klänning och så, men det gillar jag.
Men hörni, vi hörs imorgon, jag ska nog gå och lägga mig nu för att orka gå upp imorgon. Puss




Första bilden är det Matilda, Sofia och jag med korven i högsta hugg!
På de två sista bilderna kryper Moa igenom en tunnel som fanns i Valla.

Bilder från dagen


It's summer! Ser inte sista bilden riktigt härlig ut eller?
Det var lite kyligt i början, men sen var det asbra väder fan! Så jävla chill :D

Beachvolleyboll och möte

Hej!
Dagen har varit skit chill. Först så mötte jag upp Sofia vid kvart i nio, vi köpte sallad och dricka på Hemköp. Sen knallade vi iväg till Trädgårdsföreningen, och där efter ett tag, när alla hade kommit, alla lagen, då satte vi igång turneringen.
Det gick asdåligt i början, men sen blev vi uppvärmda, och i slutet var jag pepp som fan, men dock vann vi inga mer än en match utav fyra (haha!), men en match blev oavgjort, så var vi tvungen att köra tills bollen åkte ut en sista gång, och självklart hade dom servern då, så dom vann. Surt eller vad? Men aja.

Sen när finalen och allting varit så fick vi sluta. Jag och Sofia gick ner till stan, kolla lite butiker, åt glass, sen gick vi hem till mig och nörda datorn i några minuter, innan det var dags att dra till skolan igen för möte med rektorn, kuratorn, föräldrar, mentorer och hela köret. Jag behöver ju inte gå in på vad mötet handlade om här, men jag kan säga att enligt mig så var det helt totalt jävla meningslöst. Men jaja. Imorogn är det möte igen, så då får vi se om vi får mer saker klart då. Det ska bli spännande :) Jag är ganska taggad faktiskt! haha

Nu har jag precis ätit i alla fall, vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Det blir väl att chatta med lite folk på msn och så. Tänkte ta en dusch med, för har sand i hela håret, i bhn, överallt. Men ska nog gå och lägga mig rätt tidigt idag tror jag.
Hur som helst, vi hörs! Puss på er.

Mot beachvolleybollen!

Nu ska jag snart dra iväg till affärn för att handla mat. det blir väl någon god sallad eller nånting. Sedan möter jag troligtvis upp Sofia någonstans, så kan vi gå tillsammans till Trädgårdsföreningen, där det är beachvolleyboll som gäller hela dagen! Jag suger på det och jag är boll rädd, men det ska nog gå bra ändå ;) haha!

Hur som helst, jag hoppas på att det blir varmt idag alltså, för helst vill man ju köra i shorts och bikini. Jag har itne ens någon bikini på mig som jag tänkte från början, för att alla ligger i tvätten, men blir det så pass varmt så kan jag ju köra i bh, för som sagt, det handlar om att bjuda på sig själv! Fast i för sig, ingen vet väl om jag har bh eller bikini på mig? Eller jo, nu kommer alla veta att jag har bh på mig. Fan, jag är avslöjad...

Måndag 7 juni

Hej hörni!
Idag har vi haft ''tokruset'' i skolan. Jag gick tre varv sammanlagt, hräligt, haha. Sedan efter det skjutsade Sofia mig på cykeln hem till henne, efter att vi sprungit av oss lite, vi lagade pasta, när vi ätit upp och skrattat som tusan (fan vad jag saknat våran humor!), så var det dags att gå tillbaka till skolan. Vi rensa ur skåpen o så. Sen efter det slutade vi, och jag åkte in till stan med Moa och Sofia. Vi leta klänning till Moa, sen satte vi oss och fika på Expresso House, Sofie kom också. Trevligt trevligt.
Efter att vi knallat runt på stan lite så gick Sofia och jag hem till mig. Vi åt kvällsmat, sedan chilla vi framför datorn. Vid klockan nio kom hennes mamma och hämtade henne.

Nu tänkte jag gå och sova. Imorgon är det beachvolleyboll i Trädgårdsföreningen som gäller! Jag kommer dö. Jag är värsta bollrädd. Önska mig lycka till!
Men asså för att jag ska orka gå upp imorgon, och orka gå till Hemköp innan jag drar till Trädgår'n, så måste jag nog gå till kojs nu. Men vi hörs imorgon, med bättre uppdatering! Puss

Söndag 6 juni

Har precis tagit mig en dusch, rakat benen osv. Jag kan säga er att det var jävligt skönt, för jag hade inte rakat benen på över en vecka! Fräscht eller vad? hahha omg!

Idag har jag i alla fall varit iväg till Tornby lite med mamma, pappa och min syster. Sen knallade vi även ner till stan när vi kom hem. Och jag fick köpt en avslutningsklänning. Den är tajt, röd och vit randig, med lite puffärmar. Supersöt! Tänkte rota fram något halsband också, eller så går jag iväg och köper nått. Den är i alla flal rätt enkel, men känner inte för att klä upp mig jätte mycket, så det får bli bra :)

När vi kommit hem från stan så var jag så trött (eftersom jag inte fått sova så värst mycket inatt) så jag gick och sov en stund. Sen städade jag och min syster hela rummet. Dock inte dammsugit och så än, men det tar vi nån annan dag!

Nu tänkte jag snart gå och lägga mig. Imorgon är det tokruset (eller treatlon) i skolan som gäller. Tokruset innebär att man ska gå eller springa så många varv man hinner på ett x antal timmar (kommer inte ihåg hur många). Man kan köra treatlon med om man vill, men det är jag alldeles för lat för, hehe. Jag går/springer ett par varv i spåret istället!

Men hörni, för att jag ska orka att gå upp imorgon så är det nog dags för mig att göra iordningen mig inför läggdags. Vi hörs imorgon! Godnatt

Jag tar dag för dag som dom kommer, och lever i nuet, tro mig, det kommer man långt på!

Inte kunnat sova inatt

Cha cha bloggeeeeen (K)
Jag har sovit så jävla dåligt inatt asså! Det har varit varmt och min syster har snarkat som en stor jävla jordbävning, så jag har vaknat en stup i kvarten hela natten, vilket har varit sjukt jobbigt! Till slut klara jag inte mer, så gick upp vid halv tio typ. Så nu har jag ätit frukost och sån där, och ska börja göra mig iordning lite, för jag tänkte följa med mina föräldrar till Rusta, bara för att jag inte har något bättre för mig, och för att jag trotts allt är vaken.
Så yes, jag hinner inte blogga mer nu, vi hörs senare istället! Puss

hattpojkarna

Sjukt kul dag med Linnea! Vi chilla runt på stan, köpte sockervadd och grejjer hahahh shit asså! Vi har varit helt flum nu hela dagen/kvällen, tur att vi inte är dom enda på stan som är speciella ;)
Vi mötte ett gäng på... kan dom ha varit fem-sex killar? alla hade i alla fall hattar utav olika slag på sig, de kallade vi för hattpojkarna resten utav kvällen, haha omg!
Sedan kom det även fram ett par aspackade killar till oss och fråga om vi ville ha gruppsex med dom osv, men nej tack, vem fan knullar randomfolk lixom? Slampigt, ahaa!

Jag kom i alla fall precis hem. Hade gärna varit kvar på stan ett tag till om jag inte varit så jäävla pissnödig! Shit asså, haha. Efter att vi suttit vid stångån (hahah jag tänkte skriva i stångån först, hahah mysigt!) och ätit kebab och druckit endel cola så kunde jag inte sitta still längre för att jag var så kissnödig, hahha smidigt eller vad?
Haha, nej men seriöst, nog bäst att jag slutar det här inlägget nu, jag bara snackar om hur jävla kissnödig jag var, det är kanske inte så intressant?
Bajs. Vadå at jag är flum typ? shit, nu ska jag gå och kolla om vi har cola i kylen, annars blir det vatten, smaskens, ooohhjaaa. Puss på er, här kommer få bilder från dagen:


Sockervadd, mums! hah


Bjuder på sista bilden, yes.

Ner till stan

Godmorgon allihopa! Eller godmorgon kanske inte är rätt ord? haha
Jag har i alla fall precis gjort mig iordning lite, för sen tänkte jag gå ner till stan och möta upp Linnea. Jag kör på slappis looken idag, men pallar inte göra mig iordning en massa när jag ska ner till stan. Jag känner alla ändå, så whatever, nångång måste alla se mig såhär, haha. Men vi hörs! Och kan försöka ta lite bilder med, om jag kommer ihåg. Vi hörs, PUSS

Min systers nya man

Visst, det fanns en hel drös med snygga greker på Kreta, men ingen slår väl min syster nye man? Jag fick själv inte med mig nån hem, eftersom jag är så avundsjuk på min syster snygga kille. Men vem vet, om jag ber honom att vänsterprassla lite med mig så kanske han går med på det? ;)


visst är han het? (a)

Nytt från Kreta

Just det ja, jag har ju glömt bort att säga att jag fick med mig endel saker hem från Kreta. Vi hittade en butik där som vi gick tillbaka till flera gånger, haha de måste trott att vi var helt sjuka i huvet!

Jag köpte i alla fall:
  • två bh:ar
  • trosor
  • nagelack
  • en ny svart väska i skinn
  • chanel plånbok
  • Ray-ban solglasögon
  • t-shirt
  • mjukis shorts
osv!
Jag är helnöjd, även om jag kunde ju hittat lite mer saker, om jag letade lite mer, haha, men lat som vanligt, ohja.
Men visar kanske bilder på allt lite senare.
Puss!

HEMMA!

Vi kom hem till Linköping vid halv sex imorse. Då var jag helt död så jag gick och la mig direkt. Sov till tolv idag, åt frukost och tittade på bilderna från resan tillsammans med familjen.
Nu ska jag snart börja göra mig iordning, bilder kommer så småning om i tur och ordning. Vi hörs! Puss
RSS 2.0