Inte många timmar kvar nu

Hejhej! Nu har jag äntligen lyckats ta mig upp ur sängen. Sitter och äter frukost för tillfället, men snart är det dax att fortsätta packa ner allt som jag glömt. Vid halv ett åker vi hemifrån, så det är inte många timmar kvar nu alltså! :D

Som ni säkert förstår så kommer uppdateringen var ganska usel, men om jag minns rätt så kan man hyra datorer där, så det kanske jag gör en/ett par gånger, så då kan jag uppdatera bloggen lite. Därför så behöver ni ju inte sluta kika in här bara för att jag är bortrest, utan som sagt så kanske det kommer ett par inlägg lite då och då. Spännande va? haha, nu måste jag fortsätta med packningen, och måla naglarna och grejjer.
Vi hörs

IMORGON SMÄLLER DET!

varning för bildbomb:


Samma hotell som för två år sedan, fast den här gången med bara Carro och mamma.
Ni ska bara veta hur f*cking nervös jag är alltså! Men det ska nog gå bra.
Hinner nog blogga i alla fall minst ett inlägg imorgon innan vi åker, så vi hörs då!
Puss

Onsdag 26 maj

Min skoldag var inte så lång idag. Jag åkte hem precis innan lunchen, för min magkatarr kom tillbaka, så var tvungen att åka hem för att ta en tablett och sova lite.
Nu hade jag tänkt att skriva klart en so upsatts som jag måste skicka till min lärare ikväll. får inte glömma att acka det sista heller, och raka benen, scruba mig osv. För imorgon drar vi! Fan vad jag längtar asså! Så sjukt kul ska det bli!
Aja, hur som helst, jag måste göra nånting nu, för har masser saker att göra nu ikväll. Bloggningen blir därför troligtvis inte på topp direkt, men jag bloggar när jag har tid. Puss och kram

Ett snabbt inlägg

Hejhej! Hinner blogga ett snabbt litet inlägg innan det är dags att börja sminka sig och så. Har ni också speciella tider på morgonen då ni vet att ni måste tex börja sminka er, äta frukost osv? eller är det bara jag som är så konstig, haha?
Hur som helst, jag hoppas verkligen att det blir bättre väder idag än vad det var igår. Jag tycker inte om regn nämligen. Men jaja, jag drar ju till Kreta imorgon och stannar där i en vecka, så jag lär ju få värme och sol så det räcker, haha.
Men jao, vi hörs sen då. Nu är det dags att börja sminka sig oså, puss ^^

Bilden tog jag igår. Jag hatar att det regnar!

MINA ÄLSKLINGAR


Linnea och Sofia, ni är bäst!

Tisdag 25 maj

Dagen började bra med att missa bussen, så jag kom försent till första lektionen, härligt, haha.
Sen rullade dagen på, och fick veta att jag får behålla mig VG i bild om jag ritar en till bild när jag är på Kreta, så det känns bra att veta faktiskt.
Efter skolan så drog jag och ett par vänner till stan, hem till mig och hämta filtar och grejer, sen gick vi och handla mat, engångsgrillar, cola, chips, choklad och sånna grejer. Sen knalla vi iväg till trädgårdsföreningen och grilla. Hade de skit mysigt, och turturduvorna är jätte söta (Linne aoch Fredrik), haha jag älskar att retas med dom :D

Jaja, nu har jag precis pratat lite med Linnea i telefon, ska snart call my baby Sofia med.
Har fått ont i min lilla mage med, magkatarren igen tror jag. Plus att jag börjar bli extremt nervös inför resan på torsdag. Seriöst, jag, min mamma och min syster åker till Kreta själva på torsdag. Hur fan ska detta gå? Jag som blir nervös för ingenting lixom, fatta då hur nervös jag är nu, great, absolut.

Men men, vi hörs fina läsare

Allmänt stressad och nervös

Jag har börjat med packningen till Kreta resan, och kom precis på att jag har en so-uppsatts som ska vara inlämnad imorgon. Fan då, blir nog att sitta uppe halva natten med den, men sånt är livet. Jag måste få klart allt innan jag åker till Kreta känner jag. Jag drar ju på torsdag, så jag har bara tisdag och onsdag kvar i skolan nu. Inte så skönt som man kan tro, utan jag är mest stressad och nervös. Jag lovar att jag kommer glömma att lämna in ett utav alla miljoner inlämningsuppgifter så jag får IG i nått ämne, så jäkla typiskt mig tyvärr.

Hur som helst så har dagen varit helt okej faktiskt. Måndagar är ju alltid jävligt sega, men jag har håltimme precis innan lunchen, så det är chill.
Imorgon planerar jag och ett par vänner att åka till trägår'n och grilla och bara ha allmänt roligt. För eftersom jag åker på torsdag så kommer ju vi inte träffas på mer än en vecka, och det känns lite sorgligt faktiskt.
Alla som skulle följa med dit, logga in på msn! vi måste prata lite!
Men aja, inte ens säkert att det blir något, men man kan ju alltid hoppas. Det skulle vara så jäkla skönt och bara sitta där och chilla hela kvällen! Puss på livet lixom, haha.

Vi hörs sen i alla fall, för nu är det snart middagsdax! :)

Nu ska jag sova

Hejhej! Jag sitter här i mina glasögon och gör inte ett skit för tillfället. Teknikuppsattsen är nu klar, så jag tänkte sova nu. Smart som jag är så har jag varit så upptagen med det att jag glömt att duscha. hahah klyftigt va? Nej men hörni, vi kör på torrschampoo imorgon. Problemet är bara hur fan jag ska lyckas göra nått med håret med all jävla hårspray som är fast i mit hår nu. Men men, det löser sig nog.

Nu ska jag ropa hit katten så han kan komma och lägga sig bredvid mig i sängen, så att jag kan somna. Jag har nämligen fått svårt att sova när inte han sover med mig, hehe :s Life of Mathilda lixom, haha.

Men vi hörs imorgon, puss ^^


Glasögon är charmigt, inte sant? haha, jag har dom bara på kvällarna.
Och bilden är ful, för det ser ut som jag har världens störta näsa och
väcket vid munnen är gigantiskt. Me det är ju också lite småcharmigt ;)

Trött och konfirmerad

Hej älskade läsare!
Idag var jag tvungen att gå upp klockan 7 för att vara i kyrkan halv nio. Vi fotograferades, sjöng lite, sen var det gudtjänst och efter det åt vi tårta i församlingsgården.
Nu är jag färdigkonfimerad, och jag slipper att gå upp tidigt för att gå till kyrkan nu, skönt som fan!

När jag kom hem i alla fall så var jag så trött och hade så jäkla ont i huvet så jag la mig och sov en stund. Nu går det runt i huvet på mig hela tiden ''måste plugga, måste plugga, engelska, teknik, so, måste plugga, måste börja med pacningen också, måste plugga, tekniken ska vara inne imorgon, måååste plugga!'', och så fortsätter det sådär. Asså jag vet hur jävla viktigt det är, jag vet allt som måste göras, men det är så jobbigt att ta tummen ur röven och verkligen göra det också.

Jaja, vi hörs sen. Puss

Konfirmation

Konfirmationsdagen idag har varit jätte bra! Jag fick fina presenter, och vi åt god tårta. Solot gick bra (okej, inte rikigt solo, Moa sjöng ju faktiskt med mig).
Bjuder på lite bilder nu snabbt innan jag går och läggaer mig, för imorgon ska jag upp tidigt för att åka på konfa igen. Då är det fotografering och tårtkalas i församlingsgården.


Klänningen, visst är den fin? Inga bra bilder, och lockarna är inga bra på bilderna heller, men men :)


Hela konfagruppen. Jag är längst till höger.


Hahah jag älskar den här bilden! xd


Mamma, jag och syster


Kusin och jag


Avslutar med en bild på mig och presenterna. Tack alla för dom, jag blev jättenöjd! :)

En paus i stylingen

Yes, nu har jag och min syster tagit en paus i stylingen. Hon var tvungen att springa ner till stan och fixa nånting, vad vägrar hon att säga -.- Nicke nyfiken här! haha ;)

Hur som helst, jag kör på korkskruvar idag, eller lite liknande Hollywood lockarna faktiskt. Låter fint va? Ja, det lär det nog bli. Just nu ser jag ut som en docka, men det blir nog fint sen!
Sminkningen får min syster också stå för tycker jag. Min privata stylist, me like!

Just det ja, igår kväll höll jag på att svimma. Först mådde jag bara illa, sen blev jag yr, så jag blundade, jag hörde röster i bakgrunden men kunde inte fånga upp vad de sa. Det kändes som det gick flera timmar fast det bara gick ca en minut. När jag tittade igen så satt jag ner lutad mot väggen. Fan vad äckligt det var! Jag gick och la mig direkt efter det, så det var därför jag inte bloggade något mer igår.

Idag har jag städat lite, och sylingen fortsätter efter maten. Jag är super hungrig, fan gott det ska bli med mat nu! :D vi hörs sen

Härliga grillbilder


Här sitter jag och schteeker med en hamburgare i högsta hugg, haha!
Så jäkla skönt väder det varit nu senaste dagarna alltså! Gött som fan!

Nu måste jag sätta igång med städningen. Puss

Dagens outfit 21/5



Rosa baseballjacka från Gina Tricot.

Fredag 21 maj

Hej!
Jag har mått dåligt hela dagen, men var tvungen att vara kvar i skolan ett tag i alla fall, för var tvungen att göra klart mitt fysikarbete, och lämna det. Men sedan åkte jag hem precis innan lunch, för jag mådde så jäkla dåligt. Kom hem, och fick reda på att det är magkatarr. Och det stämmer nog mycket bra, med tanke på att man får det om man är stressad och nervös, vilket jag varit nu de senaste dagarna. Men ska äta tabeltter mot detta nu i ca en vecka. Jag fick ju nämligen såhär i början utav veckan med, men då visste ajg inte vad det berodde på. Men den här gången blev jag illamående, ont i huvet, trött, yr.. Så ja, det var bara att åka hem helt enkelt.

Men ja, sedan åkte jag i alla fall och handlade lite med mamma och pappa. Jag köpte med mig hem torkad ananas, men oups, det slank ner väldigt snabbt i min mage, så gott som det var, haha :)

Sen tog jag bussen till Malmslätt, eftersom vi skulle repa inför konfirmationen imorgon. Det gick bra, men Moa dissa ju, så jag fick sjunga solo helt själv, och eftersom det är så svår låt att sjunga så blev jag lite skraj, men det gick hyffsat bra.

Imorgon, då jävlar är det dags asså! Jag lovar att jag kommer göra bort mig totalt, men men, man lever bara en gång, haha!
Och alla gubbar i släkten ska lixom ha kostym o så, vadå mer finklädda än jag lixom? Fan då, kommer skämmas ihjäl. Jag tror jag ångrar mig lite faktiskt.. Men jag får ju presenter efteråt i alla fall ;) hahha, nejdå, gud så nekativ jag är nu, inte bra.

Nu måste jag i alla fall städa undan lite snabbt, sedan duscha, smörja in mig med brun utan sol, och sedan fortsätta med städningen. Vi hörs! ^^

En otroligt varm torsdag

Hej, hur är det med er? Jag mår bra idag! Jag fick ut min agrission och gråt på mamma igår, så det löste sig ;) haha, bara jävligt förbannad, vafan ska jag och mian föräldrar få ta skiten för det här för? Men men, förhoppningsvis växer ungen upp snart, och tar tag i sitt liv.

Idag har det varit så jävla varmt asså! Jag klagar absolut inte, men jag hade bara lite för varma kläder på mig idag. Jag ska nog börja kolla väderleksraporten inna jag går till skolan i fortsättningen, haha!
Nu sitter jag och dunkar musik för fullt. Men måste snart ta tag i läxorna asså. Jag har typ ingen tid till det i helgen, så ska faktiskt plugga som en galning idag. Pappa får hjälpa mig ikväll sen med! :)

Vi hörs sen, nu ska jag plugga plugga pluuuugga! *Mathila goes pluggis* Hm, tror ni själva att detta kommer gå? Det är lättare sagt än gjort. Men jag ska faktiskt göra mitt bästa :) Puss


Sommarbild på Gösta tagen i maj förra året. Han sitter där ute på balkongen nu med och luktar på blommorna, så tyckte det passa bra med den bilden ;)

-

Jag mår inget bra för tillfället och har därför ingen lust att blogga.
Kommer börja blogga antingen ikväll eller imorgon igen, i promise.

Hur fan tänker de?

Hejhej!
Konfirmation efter skolan idag igen. Vi tränade bara tills på lördag, då vi konfirmeras. Jag kommer typ dö och göra bort mig totalt i den versen då jag och Moa ska sjunga solo, hehe, nejdå, det ska nog då bra! ;)
När jag kom hem i alla fall så åt jag lite mat, sedan har jag suttit här och nördat. Jag tänkte plugga idag, men jag tar onsdag, och troligtvis torsdagen till det istället. Det viktigaste för tillfället som ska in denna vecka är en teknikuppsats och ett hemmaprov i fysik. Sedan har jag ett par uppsattser och så till nästa vecka med. Just det ja, engelskaglosor tills på torsdag med. Fan då, jag får dampryck på det här! Varför kan inte lärarna dela upp det lite? I mitten utav terminen så har vi typ ingenting, sen nu i slutet så får vi mängder utav inlämningsuppgifter och uppsattser. Hur fan tänker man då? Usch, det ogillas verkligen!

Jaja, nu ska jag gå och ta en avkopplande dusch. Och idag ska jag gå och lägga mig tidigt också. Ska vi säga senast 23:00? Låter toppen tycker jag, haha!

Vi hörs, kisses

Bild tagen någon gång förra veckan.

Lite smått förbannad på mig själv

Jag som hade tänkt plugga engelska idag, vem fan tror ni glömmer boken i skolan? Jo, jag såklart. Fan då.
Jag har ju med mig fysikarbetet hem, men då behöver jag mina fysikböcker för att kunna besvara frågorna, och dom har jag med i skolan. Klyftigt Mathilda, verkligen. Jag har fem arbeten som ska vara inlämnade nästa vecka, nejnej, inte alls panikångest, inte alls. HOST! Fan då. Jag måste verkligen ta tag i det här alltså! Imorgon och på fredag kan jag inte, men onsdag och torsdag, då jävlar! haha.

Men men, nu tänkte jag i alla fall uppmuntra mig med någonting från köket. Vad sägs om en mugg varm O´boy? Det tycker ajg låter toppen :D haha!
Vad hittar ni på en eftermiddag som denna? Eller det kanske är kväll...

Typ såhär arg, trött och förbannad är jag nu.

Det är dig jag lever för

Hejhej :)
Jag sitter hemma hos Moa nu. Måndagar är rätt slappa i skolan, och det är skönt. Vi har dock massa inlämningsuppgifter i typ alla ämnen som måste in, surt som fan, men det är bara jobba på lixom.

Moa står och gör scones till mig och henne nu i alla fall, det ska bli grymt gott med mat tycker jag, även ifall jag har extremt ont i magen, men aja. Vi tänkte börja skriva på en grej som vi knappt börjat med också. Vad kan jag säga, det är väl som ett arbete, fast utanför skolan, spännande? Yes man!

Men jaja, nu ska jag vara lite social, och hjälpa till med det så kallade ''arbetet'', haha, nu blev ni nyfikna va? Jag lovar er att visa resultatet!

Hörs när jag kommer hem någon gång ikväll. Puss på er ^^

Right now


Me right now, utan smink och blek som ett lik. All min brun utan sol försvann när jag bada bubbelpool i fredags. Jag måste sola, men tills jag får pengar så får jag nöja mig med att smörja in mig med brun utan sol. Nice.

Ojdå

Jag glömde visst att gå till kyrkan, hehe, så kan det gå! Men seriöst, jag pallar lixom inte. Tänk er själva att sitta och lyssna på en präst i två timmar, hur kul är det egentligen? Vem fan vill göra det?
Jag hoppas jag får konfirmera mig nu, trotts att jag inte gått alla gånger. Men får jag inte så kan dom ju ta sig i arslet eller nått. Seriöst, vad fan tror dom om mig egentligen?

Jaja, hur som helst så har jag ätit frukost nu i alla fall. Jag fick dock inte i mig så mycket idag, mår lite illa och har ont i magen som fan, jag har inte kunnat sova på hela natten. Men jag tänkte ta mig en tablett nu och hoppas på att det går över så småning om.

Vi hörs bitches!

Natti natti

Nej men hörni, nu är klockan snart tjugo i två, och jag ska troligtvis upp klockan nio imorgon för att gå till kyrkan. Det känns ju inte speciellt lockande om jag ska vara ärlig. Men måste man så måste man! Jag kommer ju inte direkt hinna gå alla gånger innan konfirmationsdagen, men det är nog bäst att gå så många gånger som möjligt!

Jag är inte det minsta trött, men jag måste gå och lägga mig ändå. Det är ju inte sådär jättebra att jag börjat vända på dygnet alltså, haha. Men aja, jag måste sova nu så jag kanske lyckas ta mig upp imorgon!
Vi hörs :)

Smygfoto

Just det ja, jag fick ett mail här om dagen där en tjej smygfotat mig när jag gick förbi henne och hennes kompisar. Hon läser tydligen min blogg, och skickade bilden till min bloggmail [email protected]. Tjejen kallar sig Petra, men vill inte uppge mer information än så, vilket jag godkänner helt.


Men jag ville i alla fall bara säga att ja, det var mig du och dina kompisar såg på stan här om dagen! Jag uppskattar att folk faktiskt känner igen mig, men det vore självklart trevligare om ni kommer fram till mig och ber om att ta kort, istället för att smygfota mig!
Tack

Lördag 15 maj

Uppdateringen suger, och det ber jag så mycket om ursäkt för. Jag märker även på statistiken att den minskar, och det är ju inte så kul för mig, men vem fan bryr sig? Jag bloggar för att det är kul och för att jag vill ha någonstans att spara mina dagar, där jag sedan kan gå igenom mitt liv p ett lätt och smidigt sätt.

Idag sov jag och Sofia till halv tre. Åt fruksot nån gång vid tre-halv fyra. Sedan nörda vi datorn ett tag, innan vi gick ut och köpte glass, och gick runt och prata lite.
Och vet ni? Jag har börjat med blattesvenska, inte bra, inte bra. haha.
Jag tog i alla fall bussen hem från Malmslätt vid klockan åtta typ, kom hem och åt lite mat. Nu har jag sjungit Singstar med mamma och hennes jobbarkompisar hela kvällen. Inte bästa sällskapet, men jag utklassar dom i Singstar i alla fall ;) haha, nej men hörni, nu måste jag nörda Happy Pets på Facebook lite, jag har ju glömt mata mina djur idag, shiet asså, vadå beroendeframkallande?
Aja, nu börjar även det här inlägget spåra ut totalt, vi hörs när jag har någonting vättigt att säga. Puss

Fredag 14/5

Hejhej!
Jag har inte hunnit blogga tidigare idag, pga att jag direkt efter att jag vaknat gjorde mig iordning, och knallade sedan ner till stan och mötte upp min mamma och min moster.
Vi hade en super trevlig dag, med fika och lite shopping. Jag fick dock bara med mig ett par skor och en foundation hem.
Sen i alla fall gick jag hem en snabbis och åt lite, innan jag gick ner till stan igen och mötte upp Albion för att köpa biljett till en fest som är den 25e. Sjukt kul kommer det bli! Hann även träffa Hampus en snabbis.

Nu ska familjen grilla lite, sen drar jag till Malmslätt för att träffa Sofia, Sofie och Moa (och kanske nån mer?), vi ska ha lite spa typ, basta och bada bubbelpool, sen blir det filmkväll till klockan 6 imorgonbitti, kul som fan kommer det bli.
Vi hörs troligtvis ikväll igen, för jag ska tvinga Sofia ta med sig sin dator till lokalen där vi ska vara, så då blir det nog ett par fluminlägg, toppen! Vi hörs sweeties ^^

Varmchoklad med marsmallows i, och till det en supergod jordgubbs cheescake!

Bilder från i onsdags

Jag har ju lovat er att visa lite bilder från i onsdags, då jag var i någon främmande skog i Nykil med klassen. Så ja, jag måste ju hålla mina löften, så här kommer bilderna:


Moa och Emma är koncentrerade




Egobild såklart! Snygg regnjacka jag har på mig ;)


Jag och Emma


Jenny, hunden Stella och jag.


Stella, ersänn söt? :)


Brända pinnbröd


Jag och Moa


Jag och Moa igen


Avslutar med en bild på Moa, Emil och Kevin när dom vandrar i skogen.

Torsdag 13 maj

Ajdå, förlåt för den kassa uppdateringen!
Sofia sov hos mig igår, trevlans trevlans. Idag vaknade vi vid halv ett, och åt frukost ca en timme efter det, alltså vid halv två. Efter det nörda vi mest datorn, sen knallade vi iväg till Hampus, va där ett tag, sen gick vi ner till stan, och vid halv åtta var jag tvungen att gå hem.

Jag hade ju lovat er att visa er bilderna från utedagen igår i skolan, men tyvärr så kan jag inte det idag pga privata skäl. Men jag lovar att visa dom imorgon! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha bort det äckliga, haha, vi hörs ^^

Onsdag 12/5 - Utedag

Uppdateringen har sugit idag, jag vet. Men jag har inte varit hemma och jag har inte haft lust/tid att blogga.
Idag i skolan har vi i alla fall haft utedag igen. Och vet ni vad vi blev tvingade att göra? Jo, åka buss till nån jävla skog i Nykil, göra upp en eld, sitta bland pissmyror, fan jag höll på att dö.

Som tur var kom jag hem levande, gick hem till Sofia en snabbis, sedna åkte vi till stan och träffa Hampus och Elon typ. Var hemma hos Hampus typ helava kvällen, innan vi stack ut igen.
Vid halv nio gick vi hemmåt, och då var de lite serious talk påväg hem, haha, sen vare laga mat och shit, och nu sitter vi här och nördar.

Vi hörs imorgon, och då har jag även ett par bilder från dagen i skogslivet att vis er! Puss på det.

Tisdag 11 maj - utedag och konfirmation

Som vanligt så hinner jag inte blogga innan på tisdagar, pga min konfirmation.
Men idag har vi haft utedag i skolan i alla fall. Vi har haft lite sammarbetsövningar, lärt oss knyta råbandsknopar, målat med kolkrita osv. Inte så kul, men bra mycket bättre än vanliga skoldagar!

När vi slutat så gick jag och Moa hem till henne. Vi bakade muffins, sedan såg vi lite på film, innan det var dags att knalla ner till konfan. Idag sjöng vi mest och gick igenom hur vi skulle göra allt på konfirmationsdagen lixom, så det var rätt kul. Jag gillar ju att sjunga :) Och på tal om det, jag ska sjunga solo i två låtar (en vers i vardera låt), och jag kommer typ dö, det är så ljust! men jag ska nog klara det, hoppas jag!! :o haha.

När konfan slutat så gick jag ner till mormors grav en stund medans jag väntade på att pappa skulle komma och hämta mig med bilen. Sedan när jag kom hem så väntade bakad potatis på köksbordet, så jävla gott! :D

Nu tjatar min katt på att jag ska kasta råttan så han kan springa och hämta den (ja, jag lovar, det är ingen hund, utan han är en katt!), så jag tänkte göra som han säger, det är ju ändå han som är kungen i detta hus ;) haha, vi hörs fina bloggläsare

Jag bor i min älskade svarta luvtröja


(Bilden är tagen förra veckan nångång)

Idag kör jag på min äslade svarta tjocktröja.
Jag verkligen bor i den, cause i love it!
Ni ska bara veta, den är så jävla mysig! :D haha, fail.

Hemligheter på gång

Min mobil och min dator vill inte samarbeta med varandra, why lixom? När jag väl tagit bilder så kan jag inte lägga över dom på datorn, fan vad jag stör mig på min mobil ibland asså!

Hur som helst, skolan idag har varit rätt chill asså, vi har ju håltimme på måndagar så :D haha. Efter skolan så följde jag och Moa med Sofia hem. Vi började med en hemlighet som vi ska jobba med nu under en tid, förhoppningsvis blir det klart till nästa vecka, och då talar jag om det för er. Den som väntar på nått gott väntar aldirg för länge, så ni får stå ut med att vänta ett tag! ;)

Nu har jag i alla fall precis damsugit lite. Vi får besök imorgon, tyvärr är jag inte hemma, men förhoppningsvis får jag se en liten skymt av henne i alla fall! Trevlans!

Jag ska äta upp min glass nu (nån mer än jag som blivit beroende av glass såhär till våren?), sen måste jag kolla upp en sak med Moa som hör till hemligheterna. Spännande va?

Vi hörs sen! Puss

Jag är kär i min nya bikini

Visst är den snygg? Jag älskar den!
Denna kommer att användas flitigt i sommar, mina andra bikinisar kommer bli utmobbade, haha, nerå.

Gudtjänst och mat

Idag fick jag gå upp redan klockan halv nio för att hinna duscha och så innan jag skulle knalla iväg till gudtjänst i domkyrkan. Jag ligger extremt mycket efter, och det är inte bra, om jag går för några gudtjänster så kanske jag inte får konfirmera mig, och det vore ju lite surt, för klänningen är köpt, och jag vet att mina nära och kära redan börjat köpa presenter.

Hur som helst, sitter och nördar här framför datorn lite. Lyssnar på musik, och snart är det mat. Jag är inte speciellt hungrig, men vad gör det? Äta bör man, annars dör man. Fast äter gör man, ändå dör man. Hahah, aja, skit samma!
Puss på er.

Videoklipp från sångtävlingen



Det är Sofia som gör bort sig. Jag har rosa väska ;) Och det är ju snygg stillbild på Becca och Sofia asså, haha
Vi kommer i mitten nångång

Tränat idag

Jag hinner inte skriva så mycket, jag ska äta nu, men idag har jag i alla fall varit i Ikano-huset och träffat kmina kusiner, jag fick en bikini med mig hem. Super nöjd med den! :)
Sen när jag kom hem så blev det bara att byta om till träningskläder, sedan drog jag iväg och körde box (ungefär som boxning) med Jenny. Lika jobbigt som vanligt, men så jävla kul!

Nu ska jag äta, de ropar på mig. Sedan lägger jag upp ett videoklipp från sångtävlingen, där Sofia gör bort sig lite ;) haha, kika in om ett tag igen!
Puss

Ingen inspiration för nånting

Klockan är kvart över tio och jag är skit trött, haha!
Imorgon åker jag till Ikea/Ikano och träffar mina kusiner. Träffar dom så sällan, så jag går upp klockan nio på en vardag för deras skull, är man inte skysst? ;)

Annars så har jag faktiskt ingen inspiration över huvud taget. Jag känner att jag har total bloggtorka, så jag uppskattar tips. Jag vet att ni tycker om bilder, men det har bara inte blivit av att jag tagit några bilde rpå senaste tiden. Sånt är livet!

Nu ska jag smörja in mig med brun utan sol, när det torkat blir det sängen för min del! Kyss, bara för att jag är otroligt glad :D haha

Jag har aldrig varit så nervös i hela mittt liv

Hej!
Idag efter skolan drog jag till audition till East Fm Skivkontraktet. Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv! När jag kom in där i rummet så höll jag typ på att dö! Versen gicm åt helvete, jag lät som ett får, men refrängen gick jätte bra! :) Jag kommer dock inte ha en chans att gå vidare eftersom dom tar ut samanlagt 12 stycken (då är det inräknat på linköping och norrköping), men det var en kul grej att vara med lixom. Då kanske jag vågar söka till idol nästa år!
Hur som helst så ringer dom upp på måndag om man går vidare. Jag tror i alla fall inte att dom ringer upp även om man inte går vidare, vad jag fattade det som. Det kanske någon annan som också var där kan förklara för mig? (a)

Haha, men efter i alla fall så satt vi på donken ett tag och chilla. Vid sju typ knallade jag hemmåt, och nu sitter jag och väntar på att Talang ska börja. Någon mer än jag som typ tycker det är as bra? Haha, svenne jag är!
Aja, vi hörs senare i alla fall. Hoppas ni haft en bra dag! :) Puss

Skola och passfoto

Skolan idag har varit helt okej. Mitt humör har väl varit lite upp och ner, men så äre ibland, och jag tvekar starkt på om jag ska gå på sångtävlingen imorgon eller inte. Alltså, jag vill inte egentligen, för det känns som att jag kommer göra bort mig totalt, men jag får se hur jag gör.

Hur som helst, efter skolan åkte jag in till polisen och mötte upp mamma och pappa, vi beställde pass, och tro det eller ej, men jag blev faktiskt hyffsat nöjd med passfotot. Jag menar, allvalig och tjurig ut måste man ju vara på passfoton, så jaja, ganska nöjd är jag ändå :)

Nu hade jag tänkt att plugga biologi, men tror ni inte att jag är så smart så jag glömmer alla böcker och papper i skolan? Fan då, tur att jag har håltimme imorgon precis innan biologilektionen, så jag hinner plugga lite då!

Och för tillfället så är jag grymt hungrig, så jag får hoppas på att mamma snart är klar med maten, hehe.
Sen ikväll får vi se vad som händer, jag är i alla fall extremt nervös inför imorgon! Jag kommer typ dö.

Jag ska gå om en timme typ

Yes, jag ska gå till bussen om typ en timme, det k'nns rätt skönt att komma upp i tid för en gångs skull. Jag hinner trots det inte blogga egentligen, men medans jag väntar på att plattången ska bli varm så tar jag chansen.

Efter skolan så ska jag möta upp mamma och pappa, och så ska vi gå och ta passfoto och sånt där.
Jag drar ju till Kreta i slutet av maj, och min gamla pass gick ut för ett år sedan. Usch, jag hatar att ta passfoto, man bli lixom aldrig bra på det, men aja, sånt som måste göras.

Och just det ja, jag gjorde aldrig klart den där engelska grejen. Jag fick sån damp på den eftersom jag inte förstod nånting (jag har haft jätte svårt med engelska enda sen vi började med det i trean), så mamma skrev en lapp at jag hade försökt men behöver ha en lättare bok eller en annan uppgift för att ha en chans att på godkänt. Så jag hoppas verkligen att min engelska lärare förstår nu hur svårt jag har det men engelska, och hjälper mig lite mer!

Men ao, nu är min plattång varm, så hinner inte blogga mer nu. Vi hörs när jag kommer hem från skolan. Ha en bra ddag allihopa! Puss

Sångtävling

Jag hade egentligen inte tänkt att berätta det här för alla. Men jag gör det ändå, hehe.
Min bästa vän Sofia skickade in mig till en sångtävling på East Fm, där man kan vinna ett skivkontrakt. Tror ni inte att de ringer upp och säger att jag kommit med i tävlingen? Shit asså, jag kommer dö. Jag har inte ens bestämt mig vad jag ska sjunga. Men jag funderar på antingen Utan dina andetag - Kent eller Warwick avenune - Duffy.
Om någon har nått annat förslag så uppskattar jag det väldigt mycket! För jag är så jäkla nervös, och jag vill egentligen inte alls, men Sofia tvingar mig, och det känns inte så jätte bra faktiskt. Men jag får se om jag går dit, och om jag gör det så vill jag hemskt gärna att ni kommer med förslag på vad jag kan sjunga. Puss!

Jag kommer aldrig att klara det, men jag ska göra mitt bästa.

Jag hatar onsdagar

Seriöst, onsdagar är så jävla tråkigt! Men jag klarade av även denna onsdag, och efter att vi slutat så åkte jag och ett par kompisar ner till stan. Chilla runt som vanligt, gick i lite affärer, satt på donken, och sånt som vi brukar göra. Bara ha allmänt kul.
Sedan vid klockan sex så var det mat för min del. Super gott, fläskfilé, potatis och nån god sås. Till efterrätt blev det några godisbitar.
Nu tänkte jag ta mig en dusch, smörja in mig med brun utan sol. Och sedan ska jag ännu en gång försöka mig att förstå engelskan. Jag får damp på skiten, för jag fattar nada! Men jag ska göra mitt bästa, och läsa boken en gång till, sedan göra de frågor jag fattar. Min lärare får vara nöjd för att jag försöker, eftersom hon inte förstår när jag talar om för henne hur svårt jag har för engelska, och speciellt läs- och hörförståelse. Mamma kanske kan skriva en liten lapp om att jag tycker det är svårt så kanske hon får ett litet hum om att jag har det jätte svårt med engelska!

Jaja, nog snackat om det, jag måste hoppa in i duschen nu så jag hinner plugga lite sen. Puss på er

Till dom bästa:

Ni klarar det, jag lovar!
Gör inget dumt, utan fortsätt med livet. Jag förstår att allt är piss just nu, men jag vet att ni klarar det. Ni är starka människor innerst inne, så ta fram styrkan och kliv upp till nästa level, ni klarar det, bara ni vill!
Jag älskar er så jävla mycket, och jag klarar inte av att förlora er.
Ni har gjort mig lycklig. Även om jag är deppig nån dag får ni mig alltid att må bra. Jag önskar jag kunde göra samma sak för er, jag önskar att jag hade den förmågan att trolla fram en lycklig själ till er, men tyvärr kan jag inte det. Jag har en förmåga att starkt känna av när någon mår dåligt, men jag har svårt att göra nånting åt det.
Det här gången ska jag göra så gott jag kan, för jag klarar inte av att förlora någon utav er.
Ni är absolut bäst, utan er är jag inget, snälla, lämna mig inte

Glass är godare än godis

Som vanligt på tisdagar så blir det inte uppdatering förnst så här dags, men det är för at jag har konfirmation varje tisdag, så jag hinner lixom inte blogga.
Hur som helst, tisdagar i skolan är faktiskt inte så tokiga, lektionerna är helt ok, vi har hyffsat långa raster, och vi slutar rätt tidigt, så det gillas!
Förutom det så har väl min dag varit ganska upp och ner. Det händer så mycket för tillfället, och jag orkar inte koncentrera mig på skolan, och det är väl lite mindre bra.

När skolan slutat så knallade jag hem till Moa. vi drack o´boy och titta på Avatar, eller ja, jag tittade på filmen och Moa sov. Och hon var jävla svår att väcka sen med när det var dags att gå till konfan, shit asså, haha ;)

Nu ska jag gå och kolla om jag får ta en glass, hehe, me love ica-cream!! :D glass är fan bättre än godis! Nån som håller med? haha, en jävla sjuk fråga, och det här inlägget håller på att spåra ut totalt xd
Vi hörs sen hörni ^^

Dom vill inte sammarbeta med varandra

Nahe, jag är ledsen, jag vet inte hur många gånger jag försökt nu att lägga in outfitbilderna på datorn, men det funkar fortfarande inte.
Ni får helt enkelt klara er utan, så får vi hoppas på att det funkar imorgon.
Nu ska jag i alla fall sova, godnatt sötnosar

Måndag 3 maj

Hejhej!
Vilket fint väder det har varit idag, me like! Hehe, annars har skolan varit ganska bajsig om jag ska säga som jag tycker. Och jag brände mig på plattången i morse också :o Stackars mig!
Aja, när skolan slutat i alla fall så följde jag med Linnea hem till henne. Vi åt, tittade på tv, pratade minnen osv. Sedan knallade vi hem till Moa, där var Sofia med. Vi tittade på tv och var barnvakt åt hennes småsyskon.
Jag var tvungen att ta bussen hem klockan sju eftersom att mitt busskort slutar fungera då.
Efter att jag kom hem sä har jag suttit och tittat på tv tills nu. Tv nörd jag blivit! haha
Men nu måste jag gå och ta ut linserna och tv ätta bort sminket, mina ögon svider så jag håller på att dö. Jag blir tokig.
Så vi hörs senare med dagens outfit!

Puss

Min konfirmaionsklänning


Den är köpt på Gina Tricot, och kostar ungefär 350 kr har jag för mig.
Det jag fastnade mest för när jag såg klänningen var det fina sidenbandet precis under bysten. Och sedan gillar jag korta klänningar med, så denna blev perfekt! Den går precis under rumpan, men ändå inte alltför kort. Jag älskar den! :D

Söndag 2 maj

Jag är nu hemma från hangaren, jag har haft det en sån jävla kul dag! Mina underbara vänner kan alltid få mig på bra humör, och det älskar jag
Förresten, vi körde smsroulette idag, haha omg säger jag bara! Har ni testat det nån gång? Visst gör man bort sig rejält, men sjuk kul är det! :D

Hur som helst, nu har jag precis duschat. Imorgon är det skola, och jag kommer dö. Alla kommer garva åt mig, men det får jag väl tåla. Eller ja, i alla fall halva skolan, och om jag sticker till stan sen så kommer halva stan också garva åt mig, men det är sånna smällar man får ta ;) haha!

Men hörni, nu ska jag se om det finns något gott att äta i köket. Annars får vi se vad som händer. Och jo, förresten, kika in om ett tag så ska ni få se klänningen som jag ska ha på min konfirmation! :)
Puss

Det kanske är vid sånna här tillfällen jag borde tala om för er...

...vad fan jag håller på med när ni inte ser, på fritiden. Men jag vet att ni kommer bli ännu argare, och det vill jag faktiskt inte. Livet är hårt, och det får man leva med.

Jag sticker till malmslätt snart, sen får vi se när jag kommer hem, eller om jag kommer hem. Vi hörs senare idag i alla fall, puss på er.

Nyvaken

Jag är nyvaken, snackar med Linnea på msn, och känner mig ganska trött och äcklig. Men jag tror jag ska köra på den otroligt äckliga idén att bara duscha av kroppen, smörja in mig med lite brun utan sol, och sedan dra på mig kläder och smeta på lite makeup, låter som en good idé med lite fettigt hår (y) hahah fiifan.

Sen i alla fall så tar jag nog bussen till malmslätt, möter upp linnea, sen knallar vi vidare till hangaren och tittar på Fredrik när han skatar. Om Sofie vaknar så kanske hon hänkar med, annars blire bara jag och Linnea.

Hur som helst, nu ska jag dushca av kroppen lite snabbt, sen måste jag smörja in mig med brun utan sol faktiskt! Eller nej, det hinner kanske inte torka -.- vi får se hur det blir. Vi hörs lite senare i alla fall! Puss


Jag ser ut som en bajs utan smink, men det bjuder jag på.

Sjukt trött och mår inget bra alls

Jag mår illa, har ont i huvudet, ont i halsen, ont i kroppen (speciellt min stackars fot som jag vrickade igår!), och är sjukt trött, så jag ska nu gå och tvätta bort gårdagens smink och sedan ska jag lägga mig i min sköna säng och försöka sova.
Imorgon väntar en ny dag och då ska jag nog bara ta det lugnt tror jag, om jag inte träffar någon kompis.

Hur som helst, jag somnar nästan på tangentbordet nu så trött jag är. Jag känner mig helt jäcla medvetslös, haha. Så vi hörs imorgon! Sov så gott fina läsare

Dagens outfit


Tee från Gina Tricot (ny!)

Bror 20 år!

Idag efter att gästerna gått hem, vi hade fikat klart, och bokat resa till Finland i sommar (fan vad jag längtar att få träffa släktingarna igen!!), så började familjen förbereda för grillning. Det var supergott! Även om jag blivit lite liten i maten på sista tiden, så jag orkade inte så mycket innan jag blev totoalt proppmätt, men supergott var det i alla fall.

Sen satt vi bara och prata och hade det allmänt mysigt med familjen. Nu dunkar jag musik, matar mina djur på facebook (nööööörd!), och såna där saker.

Här kommer ett par bilder från dagen:

Båda trötta och slitna efter gårdagen, och jag ser ut som ett lik typ.


Jag dricker kaffe och Carro är snygging i bakgrunden ;)


Sexiga, ohja.



Får avsluta med en bild på den goda kladdkakan.

Gårdagen sjukt kul

Hej!
Jag hinner inte skriva egentligen, men tänkte skriva lite snabbt i alla fall.
Gårdagen var sjukt kul! Sofia och jag träffa massa folk på stan, drog till Folkets Park och var där ett bra jävla tag, sedan åkte vi till stan och chilla, träffa ännu mer folk och jao. Jag hade dt så galet kul helt enkelt, och tack till alla som var där och gjorde min kväll
Hur var eran valborg?

Nu har gästerna kommit, så jag ska gå och vara lite social. Min kära bror fyller nämligen 20 år idag, så vi ska fira honom med fika nu. Ikväll blir det grillning ute i solskenet (hoppas bara att det håller i sig!).

Puss på er, vi hörs senare! :)


Ser rätt konstig ut på båda bilderna, men bjuder på dom!
RSS 2.0