Det var underbart!

Jag är nu hemma från norrköping, och jag måste säga att det var helt underbart! Vi träffade Eric Saade, pratade, kramade och tog kort med honom. Så jääävla snygg han är! ;o Seriöst, man typ dör!



Sen så stod vi och prata masser, och Sofia klämmer ur sig ''Du har väldigt fina ögon!'' Eric bah ''Naaww, namen gud, tack, tack så mycket!''
Hahah åhhh jag är kär! :D hahaha, nerå ;d

Hur som helst, Sofia har precis kommit, och vi är lite smått flum så där. Imorgon börjar praon, och jag är faktiskt rätt pepp, om jag ska vara ärlig! haha.
Men nu ska jag vara lite social, så vi hörs senare! :)

Tåget rullar till norrköping

Hej, klockan är inte ens nio och jag är redan uppe. Jag sitter just nu och försöker trycka i mig lite frukost. Men jädrans vad svårt det var idag, jag får ju knappt i mig en tallrik med yoghurt som jag alltid får! ;o Men jag får kämpa lite till, jag får väl sitta här och äta frukost ett ta då. För frukost är viktigt, så det måste man få i sig! :) hihi

Hur som helst, varför är jag uppe så här tidigt då? Jo, jag sofia och vickan ska nämligen dra till Norrköping idag! Tåget går halv tolv, så därför måste jag vara uppe så här tidigt.

Jag kommer i alla fall troligtvis ha det skit kul, och jag lovar att ta bilder. Dock vet jag inte rikigt vilken tid jag kommer hem, men det märker vi ;) haha.
Nu ska jag gå och sminka mig och så. Vi hörs ikväll ♥

Nu gäster, och sedan melodifestivalen!

Snart är det dax för trerättersmiddag, och det kommer sitta så jäkla bra i min mage, för jag är utsvulten! Sen klockan åtta är det ju melodifestivalen, och det ska bli kul! Nu kom gästerna, så jag ska gå och vara lite social nu.

Skulle vart med victoria idag, men jag råka försova mig rätt rejält, så det blev aldrig så.. Istället har jag städat, rensat garderoben och så. eller ja, det var i och för sig mest min syster som gjorde allt, men jag försökte hjälpa till i alla fall! ;d hahah

Hur som helst, vi hörs sen! :)

Jag visar upp mina nyinköpta skor, örhängen och mina grymma sunbrills!

Videon blev inte så bra eftersom jag blev lite smått stressad när min syster var stressad, så jag säger inte så mycket, och videon är dålig i ren allmänhet, men här har ni den i alla fall:



Och för er som inte kan se den, klicka här.

Tvingat i mig en hamburgare

Varit och handlat med min syster, och tvingat i mig en hamburgare. Nu sitter jag och dunkar musik. Om typ tjugo minuter är det Let's Dance som jag ska se på. Tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Det märker vi ;)
Eller jo, förresten, jag ska gå och spela in ett videoinlägg nu så att ni får se skorna och och de grymma brillorna! Så jag skriver igen när jag filmat, och laddat upp det på videofy.me och youtube.
Så vi hörs snart igen! :)

En systerdag på stan

Hej!
Jag har inte haft tid att blogga innan, jag och min syster har nämligen haft en liten syster-dag, vi har varit och ätit kinamat, och så har vi även gått på stan lite. Vi har köpt oss en lila miniplattång, som är bra till de små korkskruvarna jag har där fam i mitt hår, dom är så svåra att komma åt med en vanlig stor plattång. I alla fall, märket är Björn Axén, dvs ett bra märke.
Jag och syrran har haft det jätte trevligt, och vi har varit vääldigt mätta, haha. Buffé ni vet, man får äta hur mycket man vill. Så jävla mättande! Men gott som fan! ;)

Sen lite senare ikväll så tänkte jag göra ett videoinlägg där jag visar skorna,örhängerna och mina solglasögon, i ett och samma inlägg. Det blir så himla mycket enklare att filma, än att ta kort på allt. Så det ska jag fixa, det kommer upp någon gång ikväll.

Nu ska jag gosa lite med min gulliga katt, Gösta. Sedan får vi se vad jag hittar på. Kanske startar sims ett tag. Vi får se. Jag skriver mer sen i alla fall! Puss

nya solbrills

Jag och min syster sprang ner en snabbis på stan. Hon handlade en jävla massa smink, och så köpte hon även ett par asgrymma solglasögon till mig! Hon är så gullig min älskade syster! ^^
Det var i alla fall det jag ville säga. Jag kan visa bild på dom lite senare. Och jo, förresten, jag skulle ju ta kort på skorna, men jag har inte haft tid med att göra det än. Eller okej, jag har inte orkat... hehe.
Nu ska jag i alla fall se ifall min teddybjörn Anders Bagge har accepterat min vänförfrågan på facebook än :D hahah, vi hörs sen när jag blivit lite mer normal... eller onormal.. vem vet? ;)


Jag hittade bilden på google.se, men ungefär den här modellen är mina nya solbrills, fast rosa ;d

Två nya par skor fick följa med mig hem!

Cha cha bloggen! ;)
Jag är väldigt trött just nu. Jag har nämligen sovit skit dåligt inatt, vaknat flera gånger. Och klockan 6 imorse gick jag upp och drack vatten, sedan gick jag och la mig igen och fick sova i tre timmar, innan mamma väckte mig igen. Då gick jag upp och åt frukost, sedan började jag göra iordning mig. Vid 11 gick mamma och jag iväg till stan. Vi skulle bara köpt ett par skor till mig, men mamma fastnade inne på Ur&Penn. Jag hade dock inga pengar att köpa nånting för, men mamma betalade ett par örhängen till mig.
Sedan knallade vi i alla fall iväg till det nyöppnade Skopunkten, och jag hittade två par skor som fick följa med mig hem. Ett par rätt låga gråa uggs (eller ja, dom är ju inte äkta men..), och ett par svarta skinn skor med guldnitar. Båda två skorna var skitsnygga, men uggsen var ju självklart bäst, haha! Jag älskar uggs, seriöst, dom är så jäkla mysiga!
Jag visar bild på de båda par skorna + örhängerna lite senare. Nu ska jag äta mat. Potatis, kött och rödvinsås, gooott! :D

GULD!!

Yeees! Jag och pappa satt fastbänkade framför tvn och var nervösa som gravida höner som snart skulle slaktas, seriöst, så jävla skönt med osguld! Sverige har inte vunnit en staffet tävling i skidor sedan 1988! Men idag vann vi med ett jädra mellanrum! Det är riktigt najs kan jag säga! :D

Onsdag 24/2

Dagen med victoria har varit super najs! Det blev bara vi två, för My kunde inte. Men jag och victoria flummade runt som vanligt. Och förresten, hon klippte lugg, men hon blev värsta missnöjd, så hon gick med luva hela dagne, hahah gumman då ♥

Men i alla fall, hennes pappa var snäll och kom och hämtade henne vid halv sju. Och medans vi stod och vänta på att hennes pappa skulle komma så kom det några småungar förbi. Vad kan dom ha varit i för ålder? 9-10 nånting? Hur som helst så var dom bra mycket yngre än oss, och dom börja kata. Seriöst, och kalla oss ''wannabe fjortisar''. Jag menar, vet dom ens vad det är? Och sen kallade dom oss för apor, och jag hade sån jävla lust att säga ''vad fan är inte ni då?'' men det skulle vara så himla rasistiskt (eftersom dom var utlänningar), så jag ville inte säga det, med tanke på att dom var så små. Dom får gärna kalla mig vad fna dom vill, men eftersom dom var så pass små så ville jag inte kata tillbaka. Hade dom varit äldre, ja då jävlar. Jag gillar inte att folk börjar kata mot mig utan anledning. Så passa er folket! Jag biiiiits! ;) hahah

Men i alla fall. Nu ska jag hitta på någonting, för jag är riktigt uttråkad! Imorgon ska jag gå upp tidigt, för då ska jag handla skor. Och min mamma ska träffa en kompis klockan tre, och innan det måste hon hinna handla och bla bla bla, gud vet vad. Så därför blir det att gå upp tidigt, men jag gör det gärna, för nya skor är det jag behöver allra mest! Jag skäms fan att gå med mina skor, dom är så trasdockor. Det kommer bli sorgligt att slänga dom, men det behövs ju som sagt. Både uggsen och mina svarta skinnstövlar och sönderslitna. så jaaooo.
Puss på er!


Ena min katt, ersänn han är gryyymt söt? :)

Östgötatrafiken är bajs.

Tåg jäveln var försenad i 40 minuter, så min stackars Victoria sitter och väntar ute i kylan bland all snö där borta i vikingstad. Jag var precis färdig att gå då hon smsade och skrev att tåget inte kom då det skulle. Så jag tog av mig, och satte mig här en snabbis. Är väl snart dags att klä på mig och kila iväg.. Vi hörs när jag kommer hem sen i alla fall! :)

Godmorgon!

Oouups, jag kanske måste börja göra iordning mig.. Hehe, jag ska träffa vickan om en timme, och jag har inte ens börjat göra iordning mig xd Blir nog torrschampoo idag, annars kommer jag se ut som flottolgas caf'e i håret, och det är ingen vacker syn. Men hinner duscha, det gör jag inte.

Förresten, jag tror att My skulle vara med vickan och mig idag också. Trevlans! Det kommer säkert ännu mer sen, vem vet? Vi brukar ju alltid träffa massa peoples på stan, hehe. Alla vill va med oss, cause all bitches love us! ;d hahah, nerå. Men nu måste jag faktiskt börja göra mig iordning. Vi hörs sen! :)

Is på våran balkong

Bild från våran balkong!



Min syster har kommit hem, och det prasslar mycket från godispåsen i hennes lilla hörn där nere på golvet, hehe. Jag är trött, och funderar starkt på att gå och lägga mig redan nu. Men eftersom jag älskar och sova, så måste jag lägga mig tidigt, för min mamma väcker mig så tidigt på mornarna, eftersom hon också är ledigt. Därför funderar jag på att gå och lägga mig redan nu..

Imorgon ska jag antagligen träffa Victoria. Isåfall kommer hon hit till stan, och vi hittar på något. Kanske någon mysig fika på Barista, titta på rumpor och dricka kaffe? :) Vi får se vad vi hittar på, och ifall det bara blir vi två eller någon mer.

Hur som helst så kommer jag antagligen inte blogga mer ikväll. Så jag säger godnatt nu, så hörs vi imorgon! :*

Tisdag 23 februari

Idag har jag hunnit med tandläkaren, handlat lite gott med syster, sjungit singstar, ätit god mat, och så har jag även hunnit häsla lite på Michael Max The One And Only, Thank God For That, som kom hem hit ett tag. Som vanligt får han mig att skratta!



Just nu funderar jag lite över vart min syser tagit vägen. Fan vad länge hon jobbar, hon skulle kommit hem åtta fan! ;o men men, hon kommer förhoppningsvis snart! Det ligger ju en godispåse här i rumme och vänar på henne som jag har köpt till henne! haha ;)

Vacker kommenar!



Naww :$ Jag blev jätte glad när jag loggade in och såg denna gulliga kommenar! Personen heter Cassandra, men hade dock ingen blogg, så jag kunde inte titta om personen själv är vacker (på utsidan alltså, för på insidan är hon ju jättefin!!), och inte heller länka eller så om hon hade haft en intressant blogg, så det var lite synd. Men fin utav dig att skriva så i alla fall! :)

Dresscode

JAG LEVER!

TJOHO! Tandläkaren gick bra! Och jag leeeeever! :D Fattar ni, jag dog inte!!! :D chill som fan asså! :D hahah, jag är lite smått konstig just nu. Jag är hungrig. Jag ska gå och äta nu, jag skriver med senare, då kanske jag är lite mer normal! ;) Puss på't!

Tandläkarn'

Nu är jag färdigfixad, och ska snart sticka iväg till tandläkaren. Önska mig lycka till! ♥


Tisdag och tandläkaren

Hej! Jag är redan uppe, och jag har redan ätit frukost. Dock orkade jag inte följa med mamma ut och gå, så hon fick gå själv, haha, snällt va? :D
Hur som helst så ska jag hoppa in i duschen, och sminka mig, och sånt där, för klockan ett ska jag vara hos tandläkaren. Jag kommer dö. Fyfan vad ja hatar tandläkare! Även fast det bara är en undersökning... hehe.
Men vi hörs när jag har gjort mig ordning och hela köret. Kyss i röven! hahah

Silver till tjejerna!

Silver för tjejerna! Härligt! Lite retligt bara att vi ledde hela loppet, och så tog tyskan spurten precis innan mål. Det var ju lite retligt, men ett silver är bra i alla fall! :)
Och nu ska jag sova, jag bara råka fastna framför os, hehe. Och vet ni? Jag måste gå upp ännu tidigare än vad jag gjorde idag imorgon. Mamma ska väcka mig klockan 9 så hon! Usch.


öhm, lite smått gammal bild sådär. Tagen några veckor innan jul, lixom.

Trött

Guuuud vad trött jag är! Jag har tittit på Familjen annorlunda, precis som planerat. Och just nu tittar jag på Spårlöst. Jag är dock väldigt trött, så jag funderar på att gå och lägga mig, redan nu. Imorgon ska jag gå promenad runt ån igen men mamma (och kanske min syster följer med också?). Och sedan klockan 13:00 så har jag tid hos tandläkaren. Och jag kommer typ dö där! Jag hatar verkligen tanläkaren, så jag ska tvinga med mig min syster, haha! (a) Jag är snart 15 år och vågar inte gå till tandläkaren själv, därför tvingar jag med mig min syster, visst är jag snäll? xd hahah, gash. Nej, men nu ska jag sova faktiskt. Vi hörs imorgon!
Puss

Någon gryta med wokgrönsaker

Nu har jag ätit mat. Någon gryta med wokgrönsaker, korv och någon sås i. Och ris till det. Inte någe vidare gott, enligt mig. hehe. Men i alla fall, jag vet inte rikigt vad jag ska hitta på ikväll. Jag har rikigt tråkigt faktiskt. Eller jo, förresten, jag kom på en sak, det är ju Familjen annorlunda och Spårlöst ikväll! Det måste jag ju se på! :)
Annars vet jag inte vad jag ska göra. Och vad ska jag göra tills dess då? Gud vilket i-landsproblem alltså!
Och det här inlägget känns väldigt meningslöst. Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Jag skriver mer sen, om jag har någonting att skriva om. hehe, hörs!

Gösta

Jag sa i lördags att jag skulle visa en video på när jag och min syster gömt kattgodis i en liten papperskorg, och min katt Gösta försöker få ut det. Jag la aldrig upp det då, och inte heller igår, för att jag glömde helt bort det. Men här kommer den, bättre sent än aldrig, som man brukar säga! ;)



Om ni inte kan se klippet, klicka här.

Edward Cullen

Ersänn grym bild?!! :D

Bilder från promenaden


Öhm.. jag gör lite konstig min, men jag fick solen i ögonen, sp jag blev lite störd utav det :p

En frisk morgonpromenad med min kära mor

Cha cha! Idag väckte mamma mig vid klockan tio, vi åt en lång frukost, sedan klädde vi på oss ordentligt för en promenad runt stångån. Jag tog även med mig kameran och fick många fina bilder. Eller nästan vad som helt blir ju fint nu när det är så mycket snö, det spelar ju egentligen ingen roll vad man tar på!
Hur som helst så var det väldigt uppfriskande. Och tur att hon inte sa igår att vi skulle ut och gå idag, för då hade jag tvekat som jag vet inte vad. Men efter frukosten sa mamma bara ''ta på dig ordentligt med kläder nu, och sen följer du med mig på en promenad runt ån''. Jag sa bara okej, utan att tveka, bara för att jag var så trött.
Det är nyttigt för mig att gå ut och gå såhär, jag är nämligen så otränad som man kan bli typ. hahha! Fast mamma säger att vi ska ut och gå hela lovet nu, varje morgon. Det känns inte så värst lockande, om jag får säga det själv.. hehe.
Hur som helst, nu ska jag sätta på pastavatten, för jag blev riktigt hungrig efter det här måste jag säga! Vi hörs sen, ha det så bra sålänge! :)


Osminkad och fin. Haha, herregud så jag säg ut! ;d
Jag lägger upp mer bilder senare i alla fall! :)

Jag har tråkigt...

därför tänkte jag svara på ett par frågor. Jag snodde detta test från min egen blogg, då jag svarade på detta sist var dock för ganska många månader sedan. Så får se om någonting har förändrats nu då! :)


1. är du kär? - jag vet inte
2. har du snusat? - nej
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej
4. har du legat i sängen brevid en kille? - ja
5. har du blivit dumpad? - yes
6. har du blivit slagen allvarligt? - nejdå
7. tar du droger? - nej
9. har du pussat en tjej? - ja
10. hatar du någon?- ja
11. älskar du någon? - ja, många!
12. har några av dina vänner svikit dig? - ja
13. har du djur? - ja, 2 katter
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja
15. hatar du dig själv? - man har sina stunder ;)
16. gillar du orange? - nej
17. har du haft/har oskyddat sex? - nej
18. har du nån sjukdom? - nej
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - öhm, kanske.
20. har du en gris? - självklart, han sover i min säng just nu. naaaat
21. har du en plattång?- ja?!!
22. har du en bror? - nej, jag har två stycken.
23. har du sjukt bra humor? - klart som fan att jag har!
24. är du brunett? - ja!
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - nej, inte flera timmar. En räcker för min del!
26. tycker du om hästar? - lite smått farliga är dom
27. har du en hund? - nej
28. har du skilda föräldrar? - nej
29. har du gått på simskola? - nej
30. har du sagt bög till en kille? - ja
31. har du sagt fitta till en tjej? - ja
32. har du fuskat? - ja
33. har du en teve på ditt rum? - ja
34. har du lunar? - nej
35 har du MSN? - ja
36. har du en syster? - ja
37. har du bruna ögon? - nej
38. gillar du att fota? - ja
39. har du sett dig själv brinna? - nej
40. hjälper du dina vänner? - så gott jag kan
41. gillar du tacos? - ja
42. tycker du att du är söt? - ja
43. har du dansat? - ja
44. har du spelat fotboll? - nej
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - kanske
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nej, inte i flera timmar.
47. har du ätit sniglar? - nej, fyfan!
48. äger du en locktång? - inte jag, men min syster har en
49. gillar du att tugga tuggummi? - ja
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - varje kväll, slarvar dock lite på mornarna.. jag hinner inte alltid..
51. gillar du kläder? - ja
52. hatar du falska vänner? ehh ja?
53. gillar du räkna matte? - nej
54. älskar du någon nu? - ja
55: har du gråtit inför en vän? - ja
56. kan du sjunga? - alla kan sjunga, och jag älskar att sjunga.
57. har du sett nån död? - ja
58. säger du vad du vill? - oftast
59. är du glad? - nästan jämt!
60. vad är ditt hela namn? - mathilda anni cornelia elf
61. kan du tala spanska? - öhm, jag läser spanska i skolan, men jag är inte så jätte bra..
62. är du kortare än 1.60? - nej
63. älskar du sommaren? - ja
64. älskar du vintern? - nej
65. har du mer än 6 par skor? - hm.. nej det tror jag inte.. eller jo, om man räknar med flipp flopps och sånt!
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - ja, jag sjunger alltid
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - nej, jag har exakt tre par.
69. gillar du att städa? - nej
70. gillar du att sova länge? - ja
71. har du vart med om en olycka? - kanske
72. är du förvirrad? - ibland
73. har du mer än 6 par byxor? - om man räknar med leggings, gudja!
74. har du förlorat en vän? - ja
75. gillar du att shoppa? - ja!
76. har du varit i paris? - nej
77. gillar du ormar? - nej
78. klarar du dej själv? - ja
79. har du lagat mat? - ja
80. är du klantig? - ibland
81. har du foppatoffler? - ja, men använder dom aldrig.
82. har du mer än 20 låtar på din data? - ja gud ja!
83. sminkar du dej innan skolan? - ja
84. har du träffat en kändis? - ja
85. har du mer än 7 par nagelack? - nej
86. har du busringt? - ja
87. har du skällt på din bror? - ja
88. har du en vän som skiter i dig? - då är det väl ingen vän?
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja
90. sover du med nått gosedjur? - nej, jag har min katt
91. har du åkt nånstans utan att du får? - ja
92. vill du bara bort ibland? - ja
93. har du tältat? - Ja
94. har du bränt dig? - ja
95. har du lekt med levande ljus ? - ja
96. har du lekt anden i glaset? - ja
97. skäms du ibland? - ja
98. bor du i skåne? - nej
99. gillar du hip hop/rap musik? - jag gillar det mesta
100. är du på sista frågan nu? - nej
101. är du singel? - ja, för tillfället ;)
102. har du åkt flygplan nån gång? - ja
103. har du kul just nu? - nej
104. är du blyg? - ibland

Rosa och blommor



Tjoho! Mina korta, avbinta naglar på mina knubbiga och kalla händer är nu fixade och klara!
Jag la först på ett lager med den snygga rosa färgen, sedan klistrade jag på blommorna, och till sist la jag ett genomskinligt lack över alla naglar, mest för att blommorna ska sitta längre, men även för att det rosa lacket ska hålla lite längre. Ersänn det blev fint?! Även ifall jag har små knubbiga händer med korta och avbitna naglar ;) haha!

Mathilda svarar!


SVAR: Jag har så himla många olika program som jag använder. Bland annat Photoshop CS4, Gimp, Picasa 3, Picnik. Alla program är bra på olika sätt, och jag använder dom alla till olika saker. Men den headern jag har just nu, då har jag mest använt Picasa 3. Ett superbra program, och det är lätt att förstå! :)

Snö snö snö

Godmorgon! Hur är det med er idag? Jag mår toppen! Det snöar inte idag! Fast det är ju flera meter snö på marken, men jag ser ju inte det, jag ser ju bara snön på folks balkonger, men det är typ en meter. Jaja, hur som helst, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag får se. Jag har ingen lust att gå ut faktiskt. Jag vill vara inne tills snön försvunnit helst.. Men det kanske är ganska omöjligt.. hehe.
Men jag tror faktiskt att jag ska sätta mig och måla naglarna nu. Jag gjorde ju aldrig det igår, som jag tänkte. Hm.. undra vilken värg jag ska ha.. Jag visar er sen! :)

Jag är faktiskt rätt nöjd med resultatet

Melodifestivalen är avslutad för ikväll, och jag är faktiskt rätt nöjd med resultatet. Tyckte dock inte att Timoreij (hette dom så?) var så pass bra så dom var värda en finalplats, menmen, ressten utav Sverige tyckte tydligen det eftersom det var dom som fick flest röster i dagens program!

Hur som helst så är jag riktigt trött nu, efter att ha sjungt singstar och grejjer hela kvällen, så jag ska nog gå och sova nu. Mår lite smått illa också.. men får hoppas det blir bättre tills imorgon! :)
Godnatt, och sov gott!

Melodifestivalen ikväll

Nu har familjen precis fikat, kakor och kaffe, gott! Ikväll blir det lassange till mat, och singstar ska vi sjunga med. Och så klockan åtta är det ju Melodifestivalen! Och jag har tjuvlyssnat lite på låtarna och måste säga att alla bidrag låter rätt bra faktiskt. Även Darin!
Hur som helst så ska jag gå och vara lite social nu. Och min katt står och tittar på lådan där det ligger kattgodis i. Så jäkla söt han är! Och förresten, jag och min syster har spelat in en video på Gösta där han försöker få ut godis ur en jätte liten papperskorg. Jag ska visa er sen! ;)

Saturday morning

God morgon!
Jag har precis vaknat, ska strax gå och äta lite frukost. Just nu tittar jag ut genom fönstret och ser hur snön yrar ner. Åhhh jag vill inte ha mer snö nu ju! Det är ju värsta snöstormen ute! Gud vad jag hatar detta! Ska nog gå in och ta en lång, varm dusch efter frukosten. Sedan ska jag måla mina naglar i någon fin färg, och smycka dom med lite nagelstickers.
Men aaaahhhh vad jag hatar det här vädret! Snälla försvninn nu! Det är fan min födelsedag om en månad, och jag lovar, det kommer fan vara lika mycket snö då, som det är nu! Och det har fanimej aldrig varit snö på min födelsedag tidigare! Fan då.
Nu ska jag äta frukost och duscha. Vi hörs senare!

Fredag och LOV!

Hej!
Idag skjutsade min pappa mig till skolan, och eftersom att jag försov mig lite så hann jag inte sminka mig heller (eller okej, jag hann ta foundation). Hur som helst så rullade skolan på, jag kände mig lite nere och mådde inte alls bra. Sedan på biologin så hade jag jätte ont i magen, men jag tänkte att det kanske bara var för att jag var hungrig, så jag tänkte inte mer på det, eftersom det var lunch direkt efter biologin. Men sedan när jag hade fått i mig lite mat så fick jag ännu ondare i magen, så jag tänkte vila lite i vilorummet hos skolsyster, men det var uppdaget så jag gick på spanska lektionen. Men eftersom jag inte kunde koncentrera mig för att jag hade så ont i magen så bestämde jag mig för att åka hem. Min spanska lärare tyckte också det, så jag pratade med min mentor (som jag också har i biologi), så hon sa att hon sett att jag mått dåligt på biologin. Hur som helst så ringde jag pappa och han kom och hämtade mig eftersom han ändå var sjukskriven idag.
Så när jag kom hem sedan så gick jag och la mig och sov dirket. Min syster väkte mig vid fyra, men jag sov lite till, och när klockan var fem - sex nånting så gick jag upp och hjälpte pappa med maten. Så nu har vi precis ätit, det blev hemmagjord pizza. Gott!
Och om en halvtimme ungefär så är det Let's Dance som vi ska se på.
Förrseten, det är ju lov nu! Ledig helt i en vecka, och sedan när lovet är slut så är det prao i två veckor. Alltså ingen skola på tre veckor, så jävla chill alltså!
Och alla ni som bor i Linköping (eller i närheten) får mer än gärna komma och häsla på mig när jag står där i min gröna skjorta på Naked Juice Bar (inne på Gränden, vid rulltrapporna)!!
Men nu ska jag fortsätta lyssna på Sleepless ett par gånger till, och sedan är det dags för Let's Dance.
Puss



Kommer ni ihåg i sommras när Micke sminkade mig så snyggt?
Gud vad jag önskar att han kunde komma hem till mig varje morgon och sminka mig såhär snyggt varje dag innan jag går till skolan! :)

Jag ska vara duktig nu

Jag och min bror har precis kommit hem fårn affären. Vi var snälla och gick ner och köpte lite behövliga matvaror, som bröd, mjölk och margarin. Så nu sitter jag här i mina mjukisbyxor, och funderar på om jag ska ta mig en dusch. Jag är lite lat, så det kanske blir torrschampo imorgon trotsallt.. hehe, lite smått äcligt sådär, men jag vet inte om jag orkar duscha, om jag ska vara helt ärlig.
Nu ska jag vara duktig och läsa lite ur min otroligt tråkiga bok. Det är jäkla skönlittelatur, och man fattar inte ett skit. Det värsta är att man ska göra läslogg sen, och jag kan lixom inte göra den eftersom jag inte fattar boken. Det känns lite sådär faktiskt.. Men jaja, jag ska göra mitt bästa nu, så vi hörs imorgon (om jag inte orkar blogga senare)!

NY HEADER!

Yes, nu har jag fixat ny header igen. Jag trivdes inte riktigt med den andra, så jag har tänkt göra en ny hur länge som helst nu, och äntligen har det blivit av! Jag tror jag blev nöjd. Vad tycker ni? :)

Sveriges 5 snyggaste killar, enligt mig!

Eric Saade:

Krille Rahlenfeldt:

Måns Zelmerlöw:

Danny Saucedo:

Andreas Wilson:

 

Ojoj, det var svårt att välja ut måste jag säga! De två första var självklara, men sedan blev det svårare och svårare.. hehe.

Vad tycker ni om svenska kändisar? Vem/vilka tycker ni är snyggast?

svenska i skolan

Sitter just nu och har svenska i skolanb. Vi jobbar med sv/so arbetet, men det mesta är klart tror jag.
Jag känner mig dock inte på något vidare bra humör idag, eftersom när jag skulle gå på bussen imorse så märkte jag att jag tappat mitt busskort. Nu måste jag betala för ett nytt, vilket inte känns sådär jätte lockande..

Efter skolan ska jag väl bara hem och ta det lugnt. Jag slutar tidigt idag, så jag åker nog hem direkt när jag slutat.  Hur som helst så hörs vi senare! Kyss

Lillördag

Inte orkat uppdatera tidiigare idag, jag har varit rikgit seg. Hu som helst så stack jag till stan när skolan slutat. Jag och ett par vänner chilla på donken ett tag, och jag hann även med att strippa lite där! haha, nerå, jag tog bara på mig ett par till leggings för att det var så kallt ute. Jag skulle aldrig kunna strippa inne på donken, jag skulle bli utslängd för att jag drog dit mig så mycket folk, och man vill ju inte bli utslängd hallå! ;o hahahha!

I alla fall, sedan knallade jag hemåt och då blev det käk. Sedan har jag suttit och läst se&hör tills nu. Senare blir det chokladglas, åhhh så gott! Det är ju lillördag, då får man fetta sig! ;) haha shit, den här veckan har varit onyttig en så länge, och jag har en känsla av att resten utav veckan också kommer bli det.. hehe!


Bild tagen i bilen påväg till Ullared - Jag och min syster!

Little miss perfect

Den grymma t-shirten kommer faktiskt ifrån Gekås/Ullared. Jag tycker den passar så jävla bra in på mig!
dock ser jag väldigt tjurig ut på bilden, men jag var trött! ;) haha, puss

Fettisdagen!

Hej hopp gummisnopp! hah
Jag har inte haft tid att blogga tidigare idag, eftersom efter skolan följde jag med en vän till UM, sedan var det konfirmation, och vi såg på film och käka semla. Sedan när jag kom hem då åt jag ännu mer semla! haha, men fettisdagen vettu, man ska fetta rejält då! ;) haha, sen har jag sett på tv och umgåts med mina föräldrar.
Nu börjar jag dock bli trött, så funderar ärligt talat på att gå och lägga mig redan nu. Men jag får se..

Musik är det bästa som finns

Lyssnar på musik, smakat en bit från min systers chokladkaka (y). Inget speciellt att skriva egentligen, men kände att jag inte hade någonting att göra så, yes.
Förresten, jag kom på det där med dagens outfit.. alltså jag började ju med det ett tag, men precis som vanligt så rann det ut i sanden nästan med en gång. Kanske ska börja med det igen.. men jag får se hur det blir med det, jag vet att det ändå kommer rinna ut i sanden igen ifall jag börjar ;p haha.
Hur som helst, skit i det nu, här är några bra låtar som ligger på min topplista just nu:







love it

ååååååhhhhhhhh vad jag älskar detta! Mer och mer kommentarer ramlar in, and i looooove i biiaatch! ♥

kissie är brunett!!!!!!!!

Förresten, jag vet att jag är lite seg nu, eller väldigt seg, men seriöst, KISSIE ÄR BRUNETT?! ;o Jag såg det idag när jag klickade mig in på hennes blogg. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att hon passar mycket bättre i det, men man kan ju fan inte ta henne som kissie längre! ;o (Misstolka inte ordet ta!)
Men men, alla vill ju vara som jag, så mer och mer färgar håret brunt, cause i like it biaatch! ;)


Ersänn hon passa mycket bättre i det?!

Resurs

Sitter just nu i skolan. Jag har resurs, men har inte direkt någonting att jobba med, så passa på att blogga lite ;) Slutar om typ 50 minuter, när jag slutat tänkte jag dra till stan och träffa Sofia biaatch. Trevlans trevlans!

Förresten, förut på so;n, asså seriöst, Simon den smartskallen stoppa in ett papper i cdläsaren, och fick inte ut det. Vi bah vad fan tänkte du på? oh han bah ''tomten..'' HAHAHAH seriöst? han är ju inte riktigt som han ska alltså! ;d

Glad alla hjärtans dag!


Hoppas ni får det undertbart med era nära och kära! Jag själva sitter just nu och mumsar på några geléhjärtan som jag och mina syskon fick utav våra kära föräldrar idag ♥

ÄNTLIGEN HEMMA!

Nu är jag äntligen hemma, och det känns så jäkla skönt!
I bussen påväg hem tittade vi på film (kommer dock inte ihåg vad den hette), och bländades av solen lite då och då. När vi var framme stod pappa där med bilen och väntade på mig. Jag fick en ros av konfirmandledarna (dock en orange väldigt ful ros), och sedan åkte jag och pappa hem.
Alltså ni anar inte hur skönt det är att komma hem! Och hur häligt det är att mötas av en gosig katt när man kommer hem :)
Något som blir lite jobbigt är att titta alla inläggen som jag missat på bloglovin (jag hade ingen lust att kolla medans jag var borta eftersom internet var så segt!) och även bilddagboken. Ännu jobbigare blir det att packa upp resväskan. Fyfan, sånt hatar jag!
Menmen, vi hörs väl antagligen senare. Ha det så bra tills dess!
Puss


Jag och Moa igår kväll vid middagen.


Lisa, jag och Louise idag när vi skulle åka hem. Visst är det snyggt med rosa byxor, lila tröja, röd jacka och ljusrosa resväska? ;d hahah!


Moa körde på samma som jag gjorde förra lägret, nämligen mjukisbyxor och klackskor!

inatt blir det bus!

Cha cha! Jag och de andra väntar starkt på att klockan ska slå ett, då blir det nämligen bus. Killarna ska smyga ut och ringa på den stora kyrkoklockan som finns på gården, och vi tjejer ska sitta här uppe och titta på, såklart ;) något bus måste man ju göra innan man åker hem lixom!
Om jag ska vara helt ärlig så längtar jag lite hem. Jag saknar min sköna säng, ett snabbt internet, god mat, min garderob, (självklart familjen), allt!
Jag vet inte exakt vilken tid som jag åker hem imorogn, men jag kommer hem på eftermiddagen någon gång skulle jag tro. Jag skriver mer då, om jag inte hinner/orkar skriva något inlägg innan jag åker imorgon. Det är nämligen så jobbigt att det bara finns täckning i min säng, så jag måste hoppa upp hit upp för att sitta på datorn. Det är lite smått jobbit faktiskt! ;p
Men nu ska jag vila i några minuter, innan klockan ringer. Vi hörs, kyss!

kärlekstavlor

Idag har en präst berättat om hur det är att vara homosexuell, vi har målat kärlekstavlar, min blev en riktig färgbomb! Snart ska vi göra andra saker, vet inte riktigt vad, men det märker vi ;) haha!
Nu kom alla in i rummet så jag tänkte vara lite social, vi hörs ikväll! ;**


saknar er brudar ♥

På konfirmationsläger

Jag har inte haft tid att blogga någonting idag, men nu har vi egen tid. Idag på bussen hit så satt jag och moa och garva och sjöng hela tiden, när vi var framme så åt vi lite, och sedan har vi dansat, sjungit och shit. Väldigt tråkigt, men helt ok ändå. Nu sitter vi här och nördar i vårat rum. Jag tog tyvärr inte med mig kameran, så jag kommer inte ha så jätte många bilder att visa sen när jag kommer hem.. Men jaja, jag ska vara lite social nu. Puss!

b.u.s

Just nu står jag upp, med brun utan sol insmetad på hela kroppen. Jag lovar, allt kommer vara jätte fläckigt imorgon när jag vaknar. Det kommer säkert se hemskt ut. Jag smöjde in en gång i förrgår, och då blev det väl sådär, men nu kommer det ju synas mer eftersom jag redan hade en omgång brun utan sol på kroppenj. Därför kommer det säkert vara bajs imorgon när jag vaknar. Hur som helst så står jag här och väntar på att MAde in Sweden ska börja. När det är sluta ska jag fortsätta med pacningen, packa ner det sista (eller ja, det allra sista packar jag ju självklart ner imorgon), och sedan ska jag sova. Jag är inte ett dugg trött nu, så jag får hoppas att jag blir det snart, så att jag inte är uppe halva natten, hehe.
Men jaja, jag känner att det här inlägget blev väldigt ointressant, eftersom jag bara skriver, utan att egentligen veta vad jag skriver.. haha, trevlans! ;)
Vi hörs imorgon ♥

Torsdag 11/2

Tjo!
Riktigt segt i skolan idag alltså. Åkte hem direkt när vi slutat, läst lite underbara kommentarer. åhh vad jag älskar detta, jag tjänar så himla bra på det, och ni gör så att jag bara får mer och mer blogglust! Tack för att ni hjälper mig
att varken tappa lusten eller läsarna ♥


Jag har i alla fall precis ätit lite mellanmål nu, och ska väl börja med packningen snart. Imorgon åker jag nämligen på konfirmationsläger till gransnäs, och stannar hela helgen, men datorn hänger med, så jag kommer blogga lite kvällarna och så när jag är där.

Vi hörs senare, jag älskar er allihop, och i know you love me!! ;)

var bara tvungen att skriva av mig

hehe, jag var bara tvungen att skriva av mig lite i inlägget nedanför. Hur som helst så är jag så jävla trött så jag ska gå och tvätta bort sminket och göra iordning mig inför natten nu, och sedan ska jag gå och sova.
Vi hörs imorgon igen, och ni får ha det så bra tills dess, och sov gott och dröm söta drömmar inatt! Puss

,

naaww, har du kommit på att du är en komplett idiot nu, och att du är hatad av varenda jävel på skolan? Stackare. nooooot! Skyll dig själv för fan! Det är ditt fel att du är osams med halva skolan, och att det blivit såhär! Du skulle tänkt lite innan du gav dig in i allt. Sluta med allt skitsnack, och var lycklig istället. Vafan vi lever bara en gång, se till att ha kul förfan!! Vad i helvete tjänar du på att hålla på så som du har gjort, så himla länge? Jag trodde verkligen fel om dig. Vi alla trodde så himla fel om dig. Vi trodde du var en så himla bra människa. Som man kunde lita på. Som man kunde älska. Men vi hade fel. Kan man inte lita på en person, kan man inte heller älska den. Jag är ledsen, men du har förlorat allt, förutom din familj.

Onsdag 10 februari

Hejhej!
Jag gillar inte onsdagar. Men det har väl gått rätt bra ändå. När skolan var slut så åkte jag, moa och sofia in till stan. Träffade Elon, Hampus och Jasmin. Några andra people kom lite då och då. Lite fajt och sånt också, skit kul tycker jag! hahah! xd Menmen, hur som helst så har jag precis kommit hem nu. Ätit lite kvällsmat, och ska gå och titta på Beck film nu. Jag skriver mer imorgon eller senare ikväll när filmen är slut. Vi hörs! :)

Hello kitty

Jag har ju glömt att visa er min och syrrans grymma laptopskins som vi köpte i ullared!
Min är den svarta, och min syster fick den rosa;




Ersänn grymma? ;d

Tisdag och konfirmation

cha!
Idag har skolan varit helt okej. Dock blev det lite längre för mig idag, eftersom jag hade återläsning, men det gick rätt snabbt om jag ska vara ärlig. När det var slut i alla fall så gick tog jag och Moa bussen till kyrkan, där åt vi mellis och så, innan konfirmationen började. När konfan var slut så var det gudtjänst, och sedan kom pappa och hämta mig. Nu har jag precis ätit kvällmat, och ska alldeles strax gå och duscha..






'


Jag var lite smått crazy alltså.. men det gillar vi! ;)



kyss!

i skolan

Sitter i skolan nu, och jag är såå jäävla trött, så det känns som att jag kommer svimma vilken sekund som helst. Jag har blivit förkyld igen nu också, vilket inte är så speciellt roligt.
Jag behöver sova. Direkt när skolan har slutat så ska jag ta bussen hem, och sen ska jag sova. Alltså ni anar inte så jäääävla trött jag är! ;o usch.
Menmen, nu ska jag fortsätta med det jag ska, vi hörs sen! ;**

Ungdomsmottagningen

ÅHHHHHHH vad arg jag är! Jag glömde totalt bort att klassen skulle till undomsmottagningen idag, så jag gick upp som vanligt klockan 6, skulle ta bussen klockan 8, men sen kom jag på att jag skulle stå vid ungdomsmottagningen klockan 9. Usch, jag har gått upp en och en halv timme för tidigt idag! Fyfan så förbannad jag är på mig själv nu. Jag vill bara dö. Okej, nej, det vill jag inte. Men jag vet inte om jag ska lägga mig och försöka sova en stund till, eller om jag ska vara vaken tills det är dax att gå. Jag fr nog ta och fundera på saken en stund till.. Så länge går jag och äter frukost! :)

Jag vill ha sommar nu! (Bilden är tagen för x-antal år sedan!!)

NU ÄR JAG HEMMA!

Ullared har varit super mysigt! Igår när vi kom dit shoppade vi till fyra ungefär. Sedan chekade vi in i stugan, och åt kvällsmat. Sedan på kvällen blev det första avsnittet av Melodifestivalen, innan det var läggdags. Idag gick vi upp rätt tidigt, för att hinna gå några extra varv inne på Gekås. Vi började köra hemåt vid klockan fyra, typ.

Nu har jag hunnit plocka upp allat jag köpte. Det blev både kläder, laptop skin, armband, smink, underkläder, godis, kalender, scrapbook grejer, nageldekorationer, hårsaker mm.
Om jag hinner/orkar så lägger jag upp bild imorgon.

Men nu ska jag gå och duscha, sedan är det nog dags att gå och göra iordning sig inför natten.
Tror inte jag bloggar någonting mer ikväll. Men vi hörs imorgon! :)

Let's Dance

Nu är det paus i Let's Dance, innan det började åt vi köttfärspaj, och till efterrätt chokladpudding. Imorgon blir det troligtvis inte någon bloggning, men vi får se om jag hinner innan jag åker. Annars hörs vi igen på söndag, då jag kommer hem. Nu ska jag gå tillbaka till tvn, puss!

Hej alla bloggläsare!

Om ni udrar vad det är vi sitter och säger, så har vi fått det ifrån den här videon;



Krillebooii i våra hjärtan <3

Vblogg från skolan - vi steker galet!



Om ni inte kan se det så finns det även på youtube, klicka här!

dresscode & facelook


Idag gled jag omkring i ett par svarta nylonleggings, en svart midjekjol från Indiska, lila linne från Gina Tricot och ett svart brett skärp från Ullared/Gekås.

Fredag 5/1

Cha cha!
Skolan har varit jäkla nice idag alltså! Jag och de bästa har chillat runt i skolan och bara stekt på. Solbrillor och hela shitet, vi äger skolan fan! En jävla massa uppmärksamhet får man när man ser ut som man gör, och det gillar vi starkt asså!

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Jag ska alldeles strax packa lite smått, för imorgon åker jag, mamma, pappa och carro till Ullared, och stannar där över natten. Jag hade mer än gärna följt med gänget till i.am.vip ikväll, men tyvärr så gick inte det eftersom jag ska upp så tidigt imorgon. Och jag ''slösar'' faktiskt inte 140 spänn på att bara vara där i så kort stund. Ska man dit ska man vara där hela natten, och det kan ju tyvärr inte jag. Men de som ska dit får se till att ha lite extra kul, för mig, och se till att ha mycket att berätta sedan, haha, you know what i mean guys! ;)





Torsdagdenfjärdefebruari

Förlåt för extremt dålig uppdatering. Men idag har min dator krånglat igen, så därför har jag inte kunnat blogga. Och dessutom har jag inte haft så mycket att skriva om, eftersom jag inte gjort så mycket idag. När jag slutat skolan för dagen så åkte jag nämligen bara hem, och då somnade jag bums. Sedan har jag tittat på tv nästan hela kvällen.
Nu ska jag gå och sova, imorgon är det fredag och det känns så jäkla skönt! Tänk så snabbt det blir helg! Men har man roligt så har man. Och visste ni att ett gott skratt förlänger livet! Sån jäkla tur att jag har såna underbara vänner, och en så härlig och speciell familj! ;)
Nu ska jag sova,

Onsdag 3/2

Idag efter skolan åkte jag och ett par vänner in till stan. Vi käka på donken, och ägde stan som vanligt. Sofia och Moa skulle hem innan jag och vickan, så vi stannade på stan till 7 ungefär. Vi chilla runt på stan, och vickan shoppa. Själv har jag inga pengar kvar.. Eller jo, 500 kr, men dom sparar jag till helgen.

klockan är nu tio i 8, och jag känner mig helt medvetslös, så jävla trött jag är. Blir väl att lägga sig tidigt idag. Om en timme eller två. Men jaja, vi hörs bitches! Know you love me ;**


Lite smått dålig bild. Tagen här om dagen i skolan.

oh jag steker

idag i skolan vi (eller okej, mest jag) gått omkring och sjungit:

oh jag steker, oh jag steker,
oh jag saltar, oh jag pepprar, oh jag saltar, oh jag pepprar,
in i ugnen, in i ugnen,
kebab, kebab, kebab! kebab, kebab, kebab!

typiskt min humor... hahhahh!

v-bloggAR, från skolan och stan!

Denna videoblogg är inspelad från skolan, efter idrotten:




Och den här är inspelad på stan:



Victorias blogg: pickadol.blogg.se

precis kommit hem från stan

cha cha! Precis kommit hem från stan nu. Åkte in dit direkt efter skolan med Moa och Vickan. Gick på stan en stund för att fixa ett par ärenden, sedan gick vi till donken, massa folk kom o hälsa på. Sedan mötte vi upp Elon och Hampus, dom dissa efter ett tag, så då mötte vi upp Sofia, och även Elon och Hampus igen. Men när både Sofia och moa skulle hemma så var det bara jag och vickan kvar, så vi satte oss och chilla i Gränden, och då kom Hampus och Elon igen, chilla runt på stan med dom när vi blev utslängda från Gränden för att dom stängde. När vickan och Elon skulle åka hem så sa jag hejdå till Hampus, och sedan knallade jag hemmåt.

Nu ska jag lägga upp två stycken videobloggar från idag som jag och vickan spelat in. Ena är från omklädningsrummet  skolan, och andra är från stan :) Spännande va? ;)

i skolan

Hejhej!
Igår när jag kom hem så var jag alldeles deppig, jag vet inte vad som hände. Jag var på stan med ett par vänner och hade det skit kul, sedan när jag kom hem ville jag inte äta, så jag gick och la mig vid halv sju på eftermiddagen, och sov hela natten. Imorse vaknade jag tröttare än vanligt, så jag vet inte inte vad det är. Sömnbrist eller någonting. Eller så beror det väl helt enkelt på stress. Jag behöver verkligen semester nu! För att just nu så känner jag att jag bara vill sova en hel vecka. Men på lördag stiucker jag och familjen till Ullared, och stannar där till söndag. På måndag är det UM första lektionen, så det känns skönt att skippa engelskan och så! ;)
Sen så är det ju visserligen flera vanliga veckor, men snart är det ju prao och grejjer, och lov. Sköntskönt!

Men nu måste jag sticka, min lektion slutar nu, så jag måste gå tillbaka till klassrummet. Skriver mer när jag kommer hem! ;**
RSS 2.0