året som gått - 2011, del 2

Juli:

I Juli var jag på rockfest hos en kompis, jag åkte till Allsång på skansen med vänner, jag och Victoria åkte till Öland, och jag åkte kryssning och drack goda drinkar.

Augusti:


I augusti åkte jag på ännu mer kryssning, jag på en hel del gratisfestivaler, såg även Petter live, jag jobbade endel, och så får vi inte glömma att jag började gymnasiet!!

September:

I september var jag jävligt förvirrad och visste inte riktigt om livet hade någon mening, men jag hade ändå väldigt kul i skolan, jag var på en föreläsning med bloggerskan och makeup artisten Mirre, och vi bjöd våran mattelärare på tårta som vi åt på lektionen.

Oktober:

Oktober månad, vad hände då? Vi fick lära oss superhjältesminkning i skolan, jag gick på massa hockey, vi fick en jävla massa fika på mentorstiden, och vi började med nagellektioner i skolan.

Novemer:

Eric Saade gjorde mig gravid, jag var på två olika maskeradfester + fler fester, jag såg även premiären av Breaking dawn såklart!

December:

I december har jag lyssnar sönder EMD's och Måns Zelmerlöw'z julskivor, det blev självklart bestämt att årets nyår firas i Katrineholm, jag var med och hjälpte till på öppet hus på skolan och lekte makeup artist, jag och Victoria började såklart med skridskoåkningen, vi gjorde nyårsfrisyrer och nyårssminkningar på hanverkslektionerna, och såklart så hade vi julavslutning i skolan, och jag dansade på scenen i rosa klackskor inför skolan!
Självklart har det varit julafton med men det vet ni väl? ;)


Det där var mitt år. Det har varit ett år med mycket känslor. Har varit mycket lednsa stunder men även jävligt mycket glad miner! Jag hoppas, som varje år, att det nya året blir mycket bättre! Jag välkomnar 2012 med öppen famn, och jag hoppas 2012 blir farfyllt med mycket minnen :) Kramar!

on the floor


Right now.

Tjena! Jag tänkte precis gå och ta en dusch, men nejnej, då kommer katten och lägger sig i knät på mig. Måste hinna fixa naglarna och sånt också! Känns så jävla FETT med nyår imorgon alltså! Jag ska ju till Katrineholm på fest där med några i klassen, men lär även träffa massa nytt folk!

Ska upp tidigt imorgon för att träffa Victoria på stan, hon är inte helt nöjd med sin nyårsoutfit, så det ska vi försöka fixa till! :)
Del 2 i året som gått kommer som sagt senare ikväll eller imorgon. Puss!

hotter than fire


Bild på mig och syster från julafton.

Hej! Som ni såg i inlägget under så har jag satt igång med den årliga sammanfattningen av varje år. Jag tar endast bilder jag lagt upp i bloggen tidigare iår då jag inte har så mycket bilder på min Macbook eftersom den är ny, och skoldator.

Men vad gör jag annars då? Ingenting speciellt. Jag har precis kommit hem från Hemköp, jag och bror fick i uppdrag att handla lite. Innan det har jag mest glott på tv, kollat runt lite på datorn osv.

Andra delen i ''året som gått - 2011'' kommer antingen upp senare ikväll eller imorgon. Puss

året som gått - 2011, del 1

Januari:

Så, vad gjorde jag i januari? Jo jag gymmade väldigt mycket, jag var fruktansvärt förtvivlad över mitt minimunsår, jag umgicks väldigt mycket med Moa och festade osv, och jag åkte även till Ullared.


Februari:

I februari hade jag massa nationella prov och jag laddade med allt onyttigt jag kunde hitta, jag shoppade loss fulla vagnar med Victoria på Ikea, och jag var osäker på allt som hade med livet att göra. Var även och kollade på Melodifestivalen live i Linköping.

Mars:


I mars fyllde jag år, jag åkte runt väldigt mycket för att kolla på Eric Saade och jag hängde mycket i Norrköping med Victoria.

April:

I April var jag på klassfest, umgicks mycket med min dåvarande pojkvän + vårat lilla 'gäng', vi åkte till Kolmården and so on. Firade även valborg med ett par vänner.

Maj:

Maj var en deppig månad. Vart jag än var och vad jag än gjorde så var jag ledsen. Klassresan till liseberg som jag sett fram emot så länge blev hemsk, och ja, annars gjorde jag ingenting speciellt.

Juni:

I juni slutade jag 9an och jag sjöng flera låtar på avslutningen, jag spelade in flera låtar i studio, jag och Victoria färgade våra hår i pissgula och orangea slingor, jag var på avslutningsmiddag, jag solade massa i trädgårdsföreningen och jag var på avslutningsfest.

Tjena! Har precis tittat klart på eldsjäls...

img_6557 (MMS)

Tjena! Har precis tittat klart på eldsjälsgalan, nu ska jag snart sova. Har glott på tv hela dagen idag typ så vore bra om jag kom ut på en powerwalk imorgonbitti igen! Haha, ha det så bra pusss love you all <3

rain


Bilder från igår.

Hej! Sitter och glor lite på tv och så. Har så jäkla ont på hälarna för jag har fått en hel hög med blåsor på båda. Usch! Men trots det så tog jag en morgon powerwalk några km idag med, och tro mig, inte den bästa dagen kan jag lova! Det blåste åt alla håll, var motvind hela vägen, det regnade och var jävligt. Men men!

Igår så var släkten här och firade min bror som fyllt 20. Vi åt god mat och umgicks. I slutet satt hela tjocka släkten bänkade i soffan och vid matsalsbordet och glodde på hockey. Dålig match som fasen var det, LHC vann ju dock så det var bra, men det var i straffar, och som sagt tyckte inte dom spela bra och det var tråkig match.

Ingen aning om vad jag ska göra idag. Vill egentligen hitta på någonting men vet inte riktigt vad, haha. Återstår att se! Nu ska jag ta en dusch, bloggar mer sen. kramar

hot n cold


Bilder från arkivet - förra vintern.

Hej! Vaknade vid nio imorse ungefär, bytte då om till mjukiskläder och träningsskor och drog mig ut för en joggingtur/powerwalk runt ån, riktigt skönt. Kom hem och åt frukost, tittade lite på tv, sedan började jag städa. Ska äta lunch nu, sedan fortsätter städningen.
Fortsätter även att älska livet och allt känns så jävla bra! :) Puss på den





Btw, till dig som kommenterat inlägget med ''dagens shopping'', så sant så sant att det mesta är från rean, och ja, jag skrev ju ut vilka affärer de var ifrån och det är ju inte från stans dyraste butiker direkt, men till en ''wannabe-rik'' människa som dig som inte verkar ha koll på så mycket här i livet måste jag ändå säga att det gick på en del pengar, inga tusenlappar, det sa jag absolut inte snuttan ;) Men jag äger inte så mycket pengar kära du, får inte typ 7000 i julklapp som vissa andra ;) Just det, va i helvete skulle jag ljuga för vad det kostar? haha!  PUSS hoppas du får en lika trevlig dag som mig! Och tro mig, jag är inget skämt, jag finns på riktigt! ;D

tågbiljetter



Glömde säga att jag hämtade ut biljetterna till Katrineholm (hem med såklart) idag med!! Hoppas och tror att nyår detta år kommer bli grymt! Vi ska festa natten lång, och fira på ett bra jävla sätt! Helvete vad bra ♥

happy


Idag.

Tjena! Vet ni vad? Livet känns så jävla bra just nu! Åkte till Ikano vid halv tre, shoppade lite där, sedan åkte vi vidare till stan där shoppingen fortsatta. Fick med mig lite smått och gott (se tidigare inlägg), och det känns skit bra! Enda som jag måste köpa nu är något gott till nyår! :D

Livet är toppen för tillfället och nu ska jag gå och äta nånting (har ätit en äcklig jävla korv på hela dagen, får fortfarande upp den äckliga korvsmaken i munnen, usch!!), sen ska jag häcka i soffan tills läggdags, för mina fötter är döda efter en hel dag med shopping i högklackat!

Imorgon kommer släkten hit för att fira min bror som fyllde hela 20 år den 24e. Så innan de kommer så står städning på schemat, för börjar se ut som en riktig svinstia i mitt rum nu igen!

Puss Mathilda


dagens shopping



Blått paljettlinne: Kapahl
Rosa kuvertväska/plånbok: BikBok
Blåa fjäderörhängen: Ur & Penn
Bh och lösögonfransar: H&M
Svarta höga byxor och beige linne: Vero Moda

Ett par hundralappar fattigare nu, men vafan :D

försökte älska det jag tog


haha, erkänn första bilden är cutie? :)

Hej mina kära! Sitter och har lite småångest över allt nu faktiskt. Vet inte riktigt varför om jag ska vara ärlig. Men mest är det väl hur i helvete jag ska ha råd med allt denna månad? Ska köpa tågbiljetter till och hem från Katrineholm. Måste köpa nya svarta byxor. Champange till nyår. Kläder. Och annat smått. Fan, hur ska detta gå? Har typ 1200 att klara mig på hela månaden och ska köpa massa, bläääää.

Sen har jag ångest för att jag inte gör nånting om dagarna heller. Jag sitter hemma och glor, tar en snabbis på stan, sen sitter jag hemma och glor igen. Tror jag aldrig har sagt detta under mina tidigare nio skolår, och kanske inte kommer säga det igen, men fan jag vill bara att skolan ska börja igen!! Då gör man ju i alla fall någon nytta om dagarna istället för att sitta och stirra in i väggen.

Aja, ska fixa klart mig nu, sen ska jag åkta till Ikano och möta upp Victoria nångång, vet inte när eftersom hon bestämde typ nu att hon skulle dit med sin mamma istället för stan med mig. Men jaja får ta det senare idag helt enkelt, blir förhoppningsvis bra! :) Puss

ärlighet respekt kärlek



Tja! Läget? Det är rätt bra med mig faktiskt. Är rätt uttråkad och sånt där bara, men jaja. Galet träningssugen är jag med, så imorgon blir det nog en morgonpowerwalk/joggingtur! Ska även hinna med att träffa brudarna för en sväng på stan och kolla in mellandagsrean! Vill hemskt gärna hinna med en tur på skridskobanan med men får se hur det blir med det.

Nu kära vänner ska jag kolla på nån dokumentär eller vad det är om Foppa på tv. Blir att gå och lägga sig tidigt ikväll med, är skapligt trött, trots att det enda jag gjort idag är att stressa runt på stan i ca en timme-en och en halv.
Hörs imorgon sötnosar, puss

juldagen



weheartit.com

Hejsan! Har ni haft en bra jul? Det har jag! Efter att vi öppnat julklappar och så hemma med familjen så åkte vi som sagt vidare till Motala, där åt vi massa julmat, julgodis, ost och sånt! Öppnade även lite julklappar, men framför allt så umgicks vi och hade det kul!

Nu på morgonen så har jag tittat på tv, ska snart gå iväg till affären och handla lite, senare funderar jag på att ta en promenad för att gå bort lite av julmaten, haha :)
Bloggar mer sen! Puss

god jul



Julafton idag mina vänner! Men ska jag vara ärlig? Det känns inte alls som jul faktiskt. Har inte alls den där julkänslan som jag brukar ha på julafton.

Mina syskon och deras sambos kom precis nu i alla fall, så ska ta och fira min ena bror som fyller 20 idag, Grattis! Vi ska äta lite gröt och tårta som varje år. Sedan ska vi öppna paket med familjen innan vi åker vidare till Motala för att fira jul med släkten!

God jul mina fina :) Puss

julavslutning

image descriptionimage description
Två bilder från veckan - Första bilden är från idag då jag fika med massa brudar från klassen efter avslutningen, och andra bilden är från en dag i veckan då jag och Victoria åkte skridskor.

Hej! Jag har precis kommit hem från lite julfirande hemma hos min moster och hennes man. Vi åt julmat, julgodis, umgicks och öpnnade lite paket som vi fick av dom. Trevligt!
Nu har jag ångest över att jag inte gjort klart tradition och utveckling uppgifter, och jag hinner inte göra klart den till imorgon heller om jag inte sitter uppe hela natten. Usch, mår illa bara jag tänker på det här nu.

Annars, förutom att jag har kvarlämnade uppgifter att göra, så känns det bra med jullov. Jag avslutade ju denna termin med att dansa i högklackat inför hela skolan. Om det gick bra? Vet inte, men jag tror det gick hyffsat i alla fall.

Imorgon är det stressigt! Måste fixa allt det sista innan jul, panik! Är verkligen ute i sista sekund! Men får hoppas det löser sig.
Ska sova snart, sjukt trött efter dagens varsel. Hörs, puss

snön ligger tjock på gator och torg

image descriptionimage description
Bilder från skolan igår, fixade mig själv lite på hantverken, hehe.
Skulle egentligen bloggat igår med dessa bilder, men på nått konstigt vänster så kom inte inlägget upp? Men LHC vann förresten igår! 3-1, de gick från 11 till 7e plats, ser rätt bra ut måste jag säga!
Men ni, nu måste ja fortsätta med pluggandet tyvärr! Kramar

julskivor

Sitter och lyssnar om och om igen på EMD's och Måns Zelmerlöw's julskivor, haha! Gästerna har precis gått hem, vi har firat att min syster tagit examen idag med högsta betyg!
Ska sätta igång med att plugga lite tradition och utveckling. Har ett arbete som ska vara inne senast den 23 och det känns inte alls bra fakiskt! Känns så bra annars i hantverk men detta får mig fan att må illa alltså! Hittar ingenting alls på internet, och biblioteket skulle jag nog tänkt på lite tidigare.. Aja, får lämna in det halvklart och kanske komplitera det lite sen efter jul!
Nog om plugg, imorgon är sista skolan för i år (eller ja, har ju bara avslutning)! Puss

träning och plugg



Hej! Sitter just nu och pluggar lite engelska med Victoria, jag har nämligen hamnat efter lite i en uppgift där och känner att jag måste göra klart det tills vi slutar denna termin.

Efter skolan åkte jag och Victoria hem till mig direkt, åt lite och sedan begav vi oss till skridskobanan och tränade lite. Mycket kul! Efter att vi varit där i ca 2-3 timmar så gick vi hem till mig och chillade lite bara, åt lite mat med min familj osv.

Nu sitter vi som sagt och pluggar lite. Hon sover här inatt, imorgon har vi bara två hantverkslektioner och vi ska även gå igenom likabehandlingsplanen med mentrorerna. På onsdag ska vi titta på bio, prata lite med filmen, och sedan på torsdag slutar vi denna termin! :)

Måste återgå till pluggandet nu så jag blir klar med skiten, haha! Kramar

julfixa

Tjena! Som sagt lite tråkigt att jag inte kunde åka hem till Moa idag, och jag vet att hon är besviken, men sånt är livet. Jag kan tyvärr inte rå för att jag inte mår bra, inte heller att jag inte kunde prata med min familj tidigare. Så är det.
Men hur som helst, ska snart sätta igång med att pynta granen! Senare ska jag och mami baka knäck och annat julgodis! Hoppas även på att snön som faller ner från himlen snart kan lägga sig på marken så vi har snö på backen på julafton! :)
Kram

söndag 18 december

När jag vaknade idag så mådde jag inget bra alls. Har dels fortfarande ont i magen, lite yr och så, men även min fökylning sitter kvar, och huvudvärken med. Idag skulle jag ju till Moa för att äta Moas hemmagjorda pizza och spela paketlek med ett par vänner, men helt ärligt så får jag se hur det blir med det. Mår som sagt inte så bra + att familjen skulle klä granen och baka julgodis just idag.. Så får helt enkelt se hur det blir med denna dag!
Bloggar mer sen, puss

Pepparkaksbak

Hej! Idag åkte jag till Victoria vid halv två, vi åt god lax med hennes familj + mormor, morfar och moster. Sedan bakade vi pepparkakor och delarna till pepparkakshuset. Vid åtta mådde jag så dåligt av min magont så jag fick skjuts ner till stationen av Victorias pappa och tog då tåget hem. Var hemma vid halv nio typ, åt då lite lövbiff med pappsen och nu sitter jag och glor på hockey. Mår lite bättre nu men svimfärdig och så :/ bloggar mer imorgon! Puss

Mobilblogg

Hej kära ni! Ligger i min säng och typ stirrar upp i taket i min ensamhet. Kunde följt med mina vänner idag med valde att åka hem för att umgås med min familj och ha kul med dom istället, dels för att jag inte är helt frisk än och sånt där. Men nej nej, har inte sett en enda glad min i min familj sen jag kom innanför dörren, den enda som är glad är väl i så fall katten..

Hoppas på att min familj kan ta och rycka upp sig och sluta vara så jävla arga (de är bara arga på mig med), för annars rymmer jag hemifrån snart. Puss och hej, nu ska jag torka tårarna och spela mobilspel. Kram

svart sotning?

Hej! Jag har precis sett alla avsnitt som gått en så länge av årets julkalender. Har ju missat alla, men tog igen det idag, hehe! Ska ta mig något kvällsmellanmål, någon frukt eller något, är sjukt hungrig, haha. Sen är det väl snart dags att gå till kojs. Skola imorgon igen, och eftersom jag inte är helt frisk än så behöver jag sömn :)
Funderar på att göra svart sotning imorgon, beror dock på ifall jag hinner/orkar.. Återstår att se! Puss

'cause baby, I'm home again

Bilden är från när jag var med på öppet hus i skolan.

Hej finisar! Mår ni bra? Jag mår sådär. Är hemm från skolan idag också, är förkyld och ont i halsen och massa, plus att jag har världens j*vla mensvärk!
Dock tråkigt som fan hemma. Jag har typ läst bok hela dagen som vi läser i svenskan (eller ja den skulle varit utläst den här veckan, men jag började med den igår, hehe), men grejen var den att jag trodde vi skulle ha prov på boken på fredag, men nu smsa Victoria och sa att provet är framflyttat till efter lovet, så då kom tankarna upp ''varför fick jag inte reda på det tidigare så jag kunde plugga engelska istället?''. Hehe, fast nu har jag kommit en bra bit in i boken så jag bara vill läsa klart den. Men dags att plugga engelska nu!
Tråkigt inlägg som bara handla om läxor och plugg, men vafan!
Bloggar mer sen, puss

sjuk

Hej! Sitter och myser i min säng med katten. Är hemma och sjuk idag, rätt tråkigt faktiskt. Ska snart sätta igång med lite pluggande. Det är massor som jag behöver göra faktiskt, känns inte så bra.
Bloggar mer sen, puss

nyårsfrisyrer

Frisyr som jag gjorde på Natalia idag i skolan. Får inte glömma Lina heller som var med och hjälpte till med lockarna. Blev jättenöjd med frisyren! Och eftersom temat var Nyår så hade vi lite guldglittrigt balsam i.
Dagen har varit jättebra och skitkul faktiskt. Mår dock inte så bra då jag har ont i halsen och hängig och sådant jobbigt, därför tog jag tåget hem direkt efter skolan och sov en stund. När mamma väckte mig vaknade jag med världens huvudvärk med, usch. Åt i alla fall lite lax och pressadpotatis med min fina familj sen, och nu sitter jag och glor lite på tv med pappsen.
Hörs! Puss

jag vill ha dig här som jag hade dig förut

och när du säger ''jag finns om du behöver'', ja då öppnar jag min dörr

Hej! Jag har precis kommit hem från Victoria. Sov där inatt med Natalia och Lina också. Supertrevligt! Vi tog det mest lungt, tittade på film, åt osv.
Nu ska jag öppna mina chokladkalendrar, hehe, sedan ta mig en dusch och sen vänta på att mi familia kommer hem. Känner mig så ensam nu haha.
Bloggar mer sen! Puss

studiedag

Bilder från arkivet.

Hej! Den här dagen har varit en riktig slappisdag. Jag har bara sovit och tittat på film typ. Fick dock ett ryck förut så tog mig en dusch, sedan gick jag och bror ner till affären och handlade lite. Mamma och pappa är inte hemma ikväll så vi får laga mat själva, men blir icke hämtpizza som det brukar bli, nej, idag ska vi laga entricote, potatisgratäng och rödvinsås! Får hoppas att det blir gott :)
Ikväll ska jag såklart titta på idolfinalen med en fet godispåse! Hejar dock inte på någon.
Love! /Mathilda

8 december

Hej finisar! Mår ni bra? Jag mår toppen! Jag hade sovmorgon idag, hade endast en mattelektion, sedan slutade vi och då åkte jag och Victoria hem till mig och åt mat. Sedan fick vi ett ryck och började städa hela mitt rum. Vi damsög och dammade, började även julpynta massa i rummet! Blev superfint :)
Nu sitter jag och glor på hockey med pappsen. Bra spel från LHC idag faktiskt, dock dåligt med mål!!
Bloggar mer sen, har studiedag imorgon! Puss

tomteland

Hej! Har engelska just nu med min fina klass. Orkar inte jobba för förtår inte riktigt, och har ingen lärare heller så kan inte fråga. Läängtar efter maten hallå!
Igår förresten så hade som vanligt jag och Victoria hockeykväll hemma hos mig, men helvete vad dåliga LHC var. Funderar nästan helt ärligt på att byta lag!!! Fast nae. Ryck upp er grabbar!
puss

you think i'm scared, but i'm not

Hej! Dålig bloggning, I know. Igår så var jag i Ljungsbro med Moa, Sandra och Fia, kom hem vid nio typ. Idag åkte jag till Ikano och Ikea med Victoria och kolla runt lite. Hemma vid åtta typ.
Just nu sitter jag och snackar med lite folk på fb samtidigt som jag glor lite på tv. Nörd? Jodå! Eftersom jag ska upp tidigt imorgon igen och ska ha praktiskt prov i hår så måste jag sova snart. Puss på den.

Sitter på Santini's med min kära syster oc...

img_3321 (MMS)

Sitter på Santini's med min kära syster och äter mat. Supergott! Snart ska vi fortsätta med Julklapps shoppingen :) puss

2 december, jobbig dag

Hej vänner! Den här dagen har verkligen varit piss från början till slut! Just nu tänker jag helt seriöst såhär: Varför kunde man inte bara hoppat över denna dag? Ingenting har gått bra i alla fall.

Jag kan inte berätta allting i detalj men det började med att jag och Victoria försov oss till då vi egentligen skulle ta tåget. Vi fick panik och missade tåg efter tåg. Tåget vi sa att ''det här ska vi fan med'' hann vi inte med heller, då det blev en trafikolycka på vägen mella en buss och en bil. Vi satt i en buss påväg till tågstationen då. Ingen skadades eller så i olyckan men hela förarsätet mosades på bilen. Men vi fick i alla fall ta ett senare tåg sen.
Väl på tåget sen så var det en unge som skrek och var allmänt jobbig så jag höll på att få psykbryt. När vi äntligen kom till skolan så fick jag ingenting gjort då min dator dog. På sista lektionen var det värst. vill inte gå in på detalj som sagt men det slutade i alla fall med att tre polisbilar med blåljus fick komma till skolan.
När jag kom hem var jag på så j*vla dåligt humör, och var så himla arg, men nejnej, självklart ska man ha tjatandes föräldrar. Varför vara så arg? Det värsta kan hända även de bästa.

Nu ska jag fortsätta deppa, instängd i mitt rum. Hörs, puss

Den här dagen känns så jävla ovärd. Allt ä...

Den här dagen känns så jävla ovärd. Allt ärr piss och allt går fel. Började med att försova sig skit mycket, missa tåg, bussar, sedan busskrock och därför missa ännu ett till tåg. LHC förlorade mot AIK igår och livet är piss. Fan vill bara gräva ner mig, ingenting varkn känns eller går bra idag. Och det hela blir ju inte bättre att när vi väl sitter på tåget så är det en ungjävel som upprepar "jag vill inte" i typ tio min. Får ryck snart.

Skafferiet

Hej ni! Sitter och fikar på Skafferiet i Norrköping med mina fina tjejer Victoria, Ninni, lina och Natalia. Super trevligt :) och så skönt att vi slutar ett på torsdagar!! Haha :) puss

RSS 2.0