fredag, höstlov, myspys

Känner mig som ett fuckface idag, haha..
 
Idag har jag knappt varit i skolan. Försov mig först jättelänge, tog sedan tåget in till Norrköping och mötte upp lite vänner på spårvagenen, åkte och handlade present till en av våra favolärare som ska sluta (hihi visst är vi gulliga?), och tog sedan spårvagen till skolan och åt lunch. Sedan hade vi våran sista ''lektion'' med denna lärare, gav present, kramades lite, fnissade lite, grät lite, var lite gulliga. Behövde inte va på hela lektionen eftersom vi inte hade någonting att göra så tog tåget hem till Linköping sen.
 
Hemma i Linköping gjorde jag och Victoria vårat bästa försök till att komma till Mio (möbelhuset ni vet?), men jäklar vad svårt det var, de bygger ju om överallt så vi fick gå runt alla husen där tusen gånger för att hitta en bra väg.. Tillslut kom vi fram dit, Torie prata om praktik, och sedan back home to me. Tog det lite lugnt, sedan blev hon hämtad av sin pappa.
 
Och ja, nu sitter jag här själv. Vad ska jag göra ikväll? Om det inte blir träning blir det bara Xfactor och myspys med mammsen. Skönt det med. Och vet ni att jag inte kommer vara i skolan på 7 veckor nu???? 7 jävla veckor.. Först lov, sedan ut på praktik direkt i 6 veckor. Ni fattar inte hur nervös jag är :(
 
Hur som haver barnen kär (haha!) jag bloggar mer senare, pusspuss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0