TORSDAG


Bilder på sminket från hantverken idag. Gillar min skola

Hej! Denna dag började riktigt dåligt faktiskt! Jag och Victoria var superstressade, var tvungna att bära på två superstora sportbags, och jag kände mig riktigt ful och ofresch. Sedan när vi stressat som idioter och väl kommit till resecentrum så ser vi att tåget är inställt. Vi sätter oss då lite småtjuriga i väntsalen och väntar på nästa tåg. Då kommer det in en och säger ''är det några som ska till Norrköping här inne så kan ni följa med mig'', så då fick vi åka SJ dubbeldäckare istället, snällt som fan måste jag säga!

Väl framme i Norrköping så delade de ut godis på stationen, mums! ;) Sedan vidare till skolan, hade hantverk, fick äntligen vara i den nya salen, ''ny'' lärare och M.U.S sminket stod på bordet! :) Efter hantverken tog jag och några brudar i klassen bussen till Himmelstalundshallen och mötte våran idrottslärare. Jag och Victoria skulle ha idrottslektion (skridskor) för klassen, men eftersom ingen ville vara med förutom vi + fyra till så fick vi endast ha lektionen för fyra stycken! Men det gick bra, var kul osv, trots mycket klagemål på kylan från våra små elever, haha ;) Fick även bra betyg på lektionen, så det var härligt!

Efter det tog vi bussen tillbaka till skolan, bytte om lite osv, sedan tåget hem! Jag sitter nu och chillar lite i min ensamhet, men känner att livet känns rätt bra trots att jag bara ville gräva ner mig när jag vaknade imorse! :)

Det blev ett långt inlägg nu, haha! Bloggar mer sen igen ;) Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0