home

Tja! Precis kommit hem nu. Resan har gått bra, och vi har haft det super kul! När vi klivit på båten så blev det en cola i resturangen först, sedan gick vi till våra hyttar och bytte om och sminka oss och lite sånt, sedan möttes vi och drack champange innan det var dax för middagsbuffén! Efter det kollade vi i taxfreen lite innan det stängde, sedan vidare till puben där det blev irländskt cider för min del!
Framåt natten rökte vi cigarr, drack strawberry daiquiri, dansade lite och sånt där! Kollade även in värsta snyggingen som var bra på att sjunga och spela gitarr + att han var superlik Joel Kinnaman! Haha!

Idag gick vi upp tidigt för att äta frukostbuffé, efter det gick vi och la oss igen och sen gick vi till taxfreen en stund innan det var dax för lunchbuffé också!!! (åt dock bara lite förrätt och lite efterrätt då, var så jävla mätt, haha!)
Sen blev det taxfreen igen en snabbis och efter det var det dax att packa ihop alla grejer och dra mot utgången, för då var vi framme!

Just det, när vi var i taxfreen andra gången så ropade de ut i högtalarna att alla skulle hålla en tyst minut för de drabbade och deras familj och vänner i Norge. Blev så himla rörd när varenda person i hela taxfreen stannade upp och stod helt stilla och tysta! Tycker det som hänt i Norge är så hemskt!! :( Tänker på er! ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0