Aldrig varit så rädd i hela mitt liv


hahahah omg, bild från skolavslutningen åttan jag hitta på Sofias dator!

Hej på er! Sofia sitter för tillfället och plattar mitt hår, och jag nördar dator samtidigt. Snart kommer Moa hit, sen tar vi bussen in till stan.

Igår låg jag Albin och Sofia på varandra i Sofias säng och tittade på skräckfilmer. Det blev The grudge 1 och 2, Phone och The messengers, och jag var extremt rädd hela tiden, jag började gråta vid ett tillfälle, och Albin fick även ta några smällar, då jag bet honom och hela köret, haha!
Vi gick och la oss vid klockan sju, och jag har sovit jätte dåligt hela natten. Jag har drömt mardrömmar som varit alldeles för verkligliga, så jag har vaknat, sen har jag rullat på Sofia i sömnen, och Albin har även pratat i sömnen. Vi vaknade i alla fall vid klockan två utav att Moa ringde och väckte oss och sa att Albins pappa försökt nå Albin hela morgonen men han hade inte svarat, så jag fick väcka Albin och säga att han skulle ringa sin pappa, och ja, sen åkte han he vid halv tre. Jag och Sofia chillade till typ fyra, åt lite, och nu kommer Moa, så ja, vi ska väl göra iordning oss lite mer, sen drar vi till stan. Bloggar sen :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0