vilken jävla helg!

åååhhhh vad jobbigt. Imorgon ska jag upp ännu tidigare än åtta. Gissa varför? Jo, jag ska gå i kyrkan såklart. Jag och Moa ska vara korsbärare, fyfan! Ibland ångrar jag att jag valde att konfirmera mig alltså, men nu tycker jag att det är försent att hoppa av, det har ju ändå gått så lång tid, jag menar, det är ju om två månader som vi ska konfirmeras lixom.
Men hur som helst, efter att Moa och jag varit korsbärare så ska vi sitta med på gudtjänsten, där även alla föräldrar och konfirmander kommer vara (fattar ni då vad pinsamt detta kommer att bli?), och sedan blir det nog lite snack i församlingsgården och kanske lite fika skulle jag tro? Ahh, vad tråkigt det ska bli. Seriöst, vilken jävla helg, gå upp skittidigt både lördag och söndag, och slösa bort tiden genom att gå i kyrkan, fyfan säger jag bara!!
Men aja, när allt är över och jag är konfirmerad så får jag mina efterlängtade presenter. Inte för jag tror att det kommer vara så mycket bra presenter, det blir väl bara lite samlingsglas, silverskedar och sånt. Eller lite smycken troligtvis också, och det vill jag ju faktiskt ha! Och glasen och silverskedarna.. de är nog bra att ha när jag flyttar hemifrån. Så det blir säkert jätte bra.
Men nu ska jag sluta babbla om det här, det är väl säkert ändå ingen som vill läsa om det lixom. Så bajs bajs (hahah, jag är lite flummig idag!), vi hörs era små gullungar! ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0