Fredag och LOV!

Hej!
Idag skjutsade min pappa mig till skolan, och eftersom att jag försov mig lite så hann jag inte sminka mig heller (eller okej, jag hann ta foundation). Hur som helst så rullade skolan på, jag kände mig lite nere och mådde inte alls bra. Sedan på biologin så hade jag jätte ont i magen, men jag tänkte att det kanske bara var för att jag var hungrig, så jag tänkte inte mer på det, eftersom det var lunch direkt efter biologin. Men sedan när jag hade fått i mig lite mat så fick jag ännu ondare i magen, så jag tänkte vila lite i vilorummet hos skolsyster, men det var uppdaget så jag gick på spanska lektionen. Men eftersom jag inte kunde koncentrera mig för att jag hade så ont i magen så bestämde jag mig för att åka hem. Min spanska lärare tyckte också det, så jag pratade med min mentor (som jag också har i biologi), så hon sa att hon sett att jag mått dåligt på biologin. Hur som helst så ringde jag pappa och han kom och hämtade mig eftersom han ändå var sjukskriven idag.
Så när jag kom hem sedan så gick jag och la mig och sov dirket. Min syster väkte mig vid fyra, men jag sov lite till, och när klockan var fem - sex nånting så gick jag upp och hjälpte pappa med maten. Så nu har vi precis ätit, det blev hemmagjord pizza. Gott!
Och om en halvtimme ungefär så är det Let's Dance som vi ska se på.
Förrseten, det är ju lov nu! Ledig helt i en vecka, och sedan när lovet är slut så är det prao i två veckor. Alltså ingen skola på tre veckor, så jävla chill alltså!
Och alla ni som bor i Linköping (eller i närheten) får mer än gärna komma och häsla på mig när jag står där i min gröna skjorta på Naked Juice Bar (inne på Gränden, vid rulltrapporna)!!
Men nu ska jag fortsätta lyssna på Sleepless ett par gånger till, och sedan är det dags för Let's Dance.
Puss



Kommer ni ihåg i sommras när Micke sminkade mig så snyggt?
Gud vad jag önskar att han kunde komma hem till mig varje morgon och sminka mig såhär snyggt varje dag innan jag går till skolan! :)


Kommentarer
felicia

fin sminkning :)

2010-02-19 @ 20:55:37
URL: http://feliciahammarsten.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0